28 Μαΐ 2013

EΛ TA NEA 27-5-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 27 May 2013 04:52 PM PDT
SYRIA 2013...
Dear child , they made you cry with pain when you used to cry to get your toy. 
They created this unbearable pain in this tiny heart .. 
Rise my dear , they are deaf they can't hear you and too cruel with rusted hearts that can't pity you.
Stand up and put off the sadness behind , the sun will rise again and you will play oneday ..
Posted: 27 May 2013 06:07 PM PDT
Ένα ολόκληρο χριστιανικό χωριό έπεσε θύμα της εκδικητικής μανίας των ισλαμιστών ανταρτών και των μισθοφόρων που τους συνεπικουρούν, οι οποίοι ήθελαν να "ξεπλύνουν" την ήττα που υπέστησαν στην Κουσέιρ: Εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν από τους εγκληματίες της «επανάστασης» σήμερα στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο κοντά στην πόλη Χομς.
Οι ένοπλοι αντάρτες που συνεργάζονται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA) εισέβαλαν στο χωριό και το πλημμύρισαν στο αίμα, πριν προλάβει να επέμβει ο συριακός Στρατός.
Περίπου 350 μισθοφόροι αντάρτες μπήκαν στο χωριό και άρχισαν να σπάνε τις πόρτες, πολυβολώντας μέσα στα σπίτια των χριστιανών. 
Όσους γλίτωσαν από το πρώτο κύμα δολοφονιών τους συγκέντρωσαν στην κεντρική πλατεία και τους εκτέλεσαν.
Πηγές του συριακού Στρατού αναφέρουν ότι μεταξύ των επιτιθέμενων ήταν και ένα μεγάλο τμήμα σουνιτών ισλαμιστών Τούρκων μισθοφόρων και Τσετσένων.
Mία μονάδα του συριακού Στρατού πρόλαβε τους μισθοφόρους και τους αντάρτες κατά την αποχώρησή τους και πρόλαβε και εξόντωσε δέκα από αυτούς.
Ο αριθμός των θυμάτων παραμένει άγνωστος καθώς οι αρχές δεν έχουν προλάβει να αρχίσουν την θλιβερή καταμέτρηση.
Η νέα θηριωδία των ανταρτών ήρθε σε απάντηση των συντριπτικών χτυπημάτων που έχουν υποστεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Κουσέιρ, η οποία έχει περάσει έπειτα από σφοδρές συγκρούσεις υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού. 
Το νέο αιματοκύλισμα ήταν τα αντίποινα στις ήττες τους...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 03:48 PM PDT
Montage/Cut : B.KOUROSAWA 
TAKEN FROM: CATASTROIKA 
Αν με το DEBTOCRACY είδαμε την κορυφή του παγόβουνου με το δεύτερο ντοκιμαντέρ των ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΤΙΔΗ CATASTROIKA θα μπούμε σε πιο βαθιά νερά.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Άρης Χατζηστεφάνου, Κατερίνα Κιτίδη 
Επιστημονική επιμέλεια: Λεωνίδας Βατικιώτης 
Υπεύθυνος παραγωγής: Θάνος Τσάντας 
Μοντάζ: Αρης Τριανταφύλλου 
Μουσική: Active Member, Ερμής Γεωργιάδης 
Συντελεστές: Ιουλία Κιλέρη, Μαργαρίτα Τσώμου, Βάγια Πάντου, Χρήστος Τσικνιάς, Γρανέτα Καρατζά, Κώστας Εφήμερος 
Παραγωγή: Infowar Productions
Posted: 27 May 2013 03:25 PM PDT
Posted: 27 May 2013 02:51 PM PDT
Λέτε να ευημερούμε και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι.
Εγώ γιατί αντί για φως βλέπω το απόλυτο σκοτάδι να έρχεται;
Αυτοί πάνε να μας αποτρελάνουν...
Posted: 27 May 2013 05:58 PM PDT
Οι φωτογραφίες είναι αδημοσίευτες και ο χαρακτηρισμός συγκλονιστικές δεν αποτυπώνει όλη την φρίκη που δείχνουν.
Προέρχονται από τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ ,μόλις έφθασαν στο σημείο όπου είχε συντριβεί το αεροσκάφος της εταιρείας HELIOS στο Γραμματικό .
Οι περισσότερες απ΄ αυτές - δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα http://www.documentingreality.com/forum/f10/boeing-737-300-helios-greece-96025/ - είναι πραγματικά αδύνατο να δημοσιευθούν.  
Όσες βλέπετε είναι οι πιο "ανώδυνες" αν και ο χαρακτηρισμός για τέτοια τραγωδία είναι μάλλον ατυχής.
121 άνθρωποι είχαν χαθεί σ΄ αυτή την απίστευτη τραγωδία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 03:05 PM PDT
Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. 
Το χωριό είναι κοντά στα σύνορα με το Λίβανο και ο αριθμός των θυμάτων παραμένει άγνωστος μέχρι να εισβάλλει ο Συριακός στρατός για να κάνει την θλιβερή καταμέτρηση. 
Η διεθνής κοινότητα όχι μόνο παραμένει άπραγη, αλλά είναι συνεργός στην γενοκτονία. 
Η "πολιτισμένη" δύση ανέχεται άλλη μία Μικρασία, άλλο ένα ολοκαύτωμα και οχι μόνο βοηθάει και απο πάνω..
Armed Rebels Massacre Entire Population of Christian Village in Syria Armed rebels attacked a village in Syria's Western province of Homs and slaughtered all its  Christian residents on Monday.

The armed rebels affiliated to the Free Syrian Army (FSA) raided the Christian-populated al-Duvair village in Reef (outskirts of) Homs near the border with Lebanon today and massacred all its civilian residents, including women and children. 
SYRIA# Her name is Yasmin, or Jasmine in English. 


Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 12:38 PM PDT
Posted: 27 May 2013 11:04 AM PDT
Οι απόρρητες εκθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τις ομάδες κρούσης που τρομοκρατούν τους ''κακόμοιρους'''μετανάστες..
Τρεις ομάδες κρούσης βρίσκονται κάθε βράδυ στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Η μία από αυτές λέγεται «τάγμα ανηλίκων» γιατί αποτελείται από νέους κάτω των 19 ετών. Υπάρχουν 25 χώροι συνάντησης σε ολόκληρη την Αττική και οι επικεφαλής των ομάδων διαθέτουν «στρατιώτες» σε 24ωρη επιφυλακή.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» επικαλούμενη απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Αττικής είναι το τρίγωνο όπου κινείται το πρώτο τάγμα αποτελούμενο από πέντε άνδρες με ομοιόμορφες σκουρόχρωμες στολές και ξυρισμένα κεφάλια. Πετράλωνα, Σταθμός Λαρίσης, Ψυρρή, Μεταξουργείο περιπολεί μια δεύτερη ομάδα κρούσης, ενώ στη ζώνη του κέντρου, από πλατεία Βάθη μέχρι Κουμουνδούρου, Ομόνοια και τα στενά της Γερανίου, αλωνίζουν κάθε βράδυ τα μέλη του τρίτου τάγματος εφόδου.
Κάθε τάγμα, σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. αποτελείται από πέντε άτομα που δουλεύουν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά. Όπως εξηγεί μάλιστα στην εφημερίδα αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, «μόλις πέσει το σκοτάδι μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, περιπολούν μόνο στις προβληματικές περιοχές του κέντρου τρεις ομάδες των πέντε ατόμων.
Κινούνται στα όρια της νομιμότητας. Δεν οπλοφορούν. Φέρουν μαζί τους αστυνομικές ταυτότητες και σταματούν σε κάθε έλεγχο. Μάλιστα φροντίζουν να είναι «καθαροί» έτσι ώστε να μην υπάρχουν προσαγωγές. Μαζί τους έχουν συνήθως ένα σκύλο για να δικαιολογούν τις μεταμεσονύκτιες βόλτες τους. όταν δε οι αστυνομικοί τους ζητούν περισσότερες διευκρινίσεις για την παρουσία τους τότε περνούν στην αντεπίθεση λέγοντας την κλασική ατάκα "είμαστε Έλληνες και νόμιμοι. 
Να πάτε παρακάτω να ελέγξετε τους παράνομους αλλοδαπούς. Αυτούς να πιάσετε"».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 10:37 AM PDT
Το ζώο ανακαλύφθηκε το 2012 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.Έχει και μπλε πισινό.
Από το φίδι Sibon noalamina που παριστάνει το δηλητηριώδες, ωστόσο τρέφεται με σαλιγκάρια, μέχρι τον πίθηκο...Λεσούλα, όλα τα νέα είδη που ανακαλύφθηκαν το 2012 εντυπωσιάζουν τους επιστήμονες, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως το μεγαλείο της φύσης παραμένει ανεξερεύνητο.
Μάλιστα οι επιστήμονες εκτιμούν ότι υπάρχουν μέχρι και 10 εκατομμύρια είδη στον πλανήτη που περιμένουν να ανακαλυφθούν και στοχεύουν να τα εντοπίσουν και να τα αναγνωρίσουν ως το 2050.
Sibon noalamina

Posted: 27 May 2013 10:43 AM PDT
Η δολοφονία του στρατιώτη στο Λονδίνο δημιούργησε άνοδο στις επιθέσεις σε μουσουλμάνους στην Βρετανία.
Άρχισε ο κόσμος να αντιδρά.Κατάλαβαν και εκεί ότι υπάρχει πρόβλημα με το μοντέλο του πολυπολιτισμού. 
Λένε ανοιχτά πια ότι η πολιτική γραμμή της κυβέρνησης που έχει για την μετανάστευση είναι καταστροφική γιατί υποστηρίζει το ισλαμ και τους τρομοκράτες.
Δεν θέλουν πια τους μετανάστες εκεί... 
Posted: 27 May 2013 10:09 AM PDT
Για να δούμε τα προδοτικά Ελληνικά μέσα θα αναφέρουν τίποτα για την συνάδελφο τους…(Να ξέρουν ότι έχουν βάλει το χεράκι τους και αυτά και συνεχίζουν).
Βέβαια η κοπέλα ήταν δημοσιογράφος ενώ οι δικοί μας δεν είναι ούτε για φτύσιμο.
Η δημοσιογράφος Yara Abbas, που αρνήθηκε τα αργύρια του Σόρος και του Κατάρ, δολοφονήθηκε από ισλαμιστές πηγαίνοντας από την πόλη Qusair στην Χόμς, κι ενώ βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.
Στη Συρία γίνεται άγριο ξέσπασμα οργής για την άνανδρη δολοφονία της και οι πολίτες ζητούν έκτακτα στρατοδικεία με άμεσες εκτελέσεις των ισλαμιστών.
Την ίδια στιγμή απόλυτη σιωπή επικρατεί στην Δύση, μετά την δολοφονία, ενώ οι Σύριοι έχουν ήδη αποδείξεις για Αμερικάνικο οπλισμό που κατείχαν οι συλληφθέντες ισλαμιστές, που ήλθε από το Κατάρ μέσω Τουρκίας.

http://www.stoxos.gr
Posted: 27 May 2013 09:58 AM PDT
Σοκ προκαλεί η φωτογραφία του 59χρονου Βορειοηπειρώτη που απήχθη από Αλβανούς βαρόνους των ναρκωτικών, οι οποίοι του έκοψαν τρία δάκτυλα, επειδή «έχασε» το φορτίο με τα 200 κιλά χασίς που γνωστός του Αθίγγανος από τα Άνω Λιόσια, παρέλαβε από τα Γιάννενα για να τα μεταφέρει στην Αθήνα, όπου και το φορτίο έκανε φτερά.
Όπως φαίνεται στην αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσε το Fimotro, και τα δυο χέρια του Βορειοηπειρώτη είναι τυλιγμένα με γάζες.
Και απ' τα δυο του έκοψαν τον αντίχειρα και το ένα μικρό δακτυλάκι. Στη διάρκεια της απαγωγής των δυο μηνών στην Αθήνα οι δράστες απέστειλαν, ένα απ' τα κομμένα δάκτυλα ταχυδρομικά σε φάκελο, στην γυναίκα του στα Ιωάννινα.
Οι βαρόνοι πίεζαν την οικογένεια του 59χρονου για να «σβήσει» το χρέος με χρήμα… 
aftonomi.gr
Posted: 27 May 2013 09:54 AM PDT
Injured: Security personnel tend to a fan injured by a broken TV camera cable during the NASCAR Sprint Cup series Coca-Cola 600 in this photo provided by Fernando Echeverria
Cooper said seven other people were treated with minor cuts and scrapes at the track and released.
Fox Sports released a statement Sunday night saying it hasn't determined the cause of the accident and it is suspending use of the camera system indefinitely.
'Our immediate concern is with the injured fans,' Fox said in the statement.

Δείτε τις φωτογραφίες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 08:44 AM PDT
Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα. Τι καλώδια και φρεάτια...
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι, συνελήφθη, με την κατηγορία της κλοπής άμμου από παραλία.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι δύο 61χρονοι γέμιζαν με φαράσι δέκα πλαστικούς σάκους, 15 κιλών ο καθένας, με άμμο, την οποία αφαιρούσαν από την παραλία και στην συνέχεια τοποθετούσαν σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας τους.
Posted: 27 May 2013 08:15 AM PDT
Η απίστευτης αγριότητας υπόθεση έχει σοκάρει την Αλάσκα και όχι μόνο. 
Ένα νεαρό ζευγάρι επέστρεψε σπίτι του από το σινεμά και βρήκε τους παππούδες του νεκρούς και έναν γυμνο άνδρα να βιάζει το 2χρονο κοριτσάκι τους!
Είναι μια υπόθεση ασυνήθιστη για την κοινωνία του Άνκορατζ, της μεγαλύτερης πόλης της Αλάσκα.
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το νεαρό ζευγάρι, πήγε σινεμά μαζί με το 4χρονο αγοράκι του. Άφησαν στο σπίτι τους παππούδες και την προ-γιαγιά της γυναίκας μαζί με το 2χρονο κοριτσάκι τους.

Όταν κατά τις 8 το βράδυ επέστρεψαν σπίτι, βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη από μέσα. Όπως είπαν στην αστυνομία, έσπασαν το παράθυρο για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι τους.
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους αυτό που αντίκρισαν. 

Ο 71χρονος Touch Chea και η 73χρονη γυναίκα του Sorn Sreap, ο παππούς και η γιαγιά της κοπέλας, ήταν νεκροί. 
Ο δράστης, τους είχε σκοτώσει στο ξύλο.
Αλλά ο εφιάλτης δεν τελείωσε εκεί. Βρήκαν έναν ημίγυμνο άγνωστο άνδρα να βιάζει το μόλις δυο ετών κοριτσάκι τους. Νωρίτερα, είχε βιάσει και την άτυχη 73χρονη.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 08:11 AM PDT
Posted: 27 May 2013 08:07 AM PDT
Posted: 27 May 2013 07:50 AM PDT
Που είσαι Ωνάση να δεις τα χάλια μας....Θα τρίζουν τα κόκκαλα του...
Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την υποδοχή του
Το Σκορπιό επισκέπτεται σήμερα ο ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος αγόρασε το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση για τα μάτια της πανέμορφης κόρης του, σύμφωνα με το thebest.gr.
O Ριμπολόβλεφ θα φθάσει το απόγευμα της Δευτέρας με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Ακτίου και από εκεί οδικώς θα φθάσει στον Σκορπιό όπου οι ετοιμασίες για την υποδοχή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Posted: 27 May 2013 07:24 AM PDT
Ότι του κατέβει λέει.Τι ανάγκη έχουν αυτοί.
 «Βαθιά ανθελληνικό και αντιπατριωτικό μόρφωμα» χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ο δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΓιάννης Μπουτάρης τονίζοντας ότι «υποσκάπτουν το συμφέρον της πατρίδας εκείνοι που υποστηρίζουν τις ιδέες της Χρυσής Αυγής»
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Γ. Μπουτάρης αφού αναφερει ότι «εκδίδονται όλο και περισσότερες προειδοποιητικές οδηγίες από το εξωτερικό για τη δράση ρατσιστικών ομάδων στη χώρα μας, οι οποίες σαφώς και πλήττουν την εικόνα, αλλά και την οικονομία της Ελλάδας», τονίζει ότι «είναι αυτονόητο ότι η Χρυσή Αυγή, εκτός από τη συστηματική καλλιέργεια μίσους στην ελληνική κοινωνία, είναι βαθιά ανθελληνικό και αντιπατριωτικό μόρφωμα».
Ερωτηθείς δε ποιος είναι ο πατριώτης στις εποχές που ζούμε απάντησε: 
«Πιστεύω πως ο πατριωτισμός σχετίζεται με την πραγματική προσφορά του καθενός στην πατρίδα του. Με αυτήν την έννοια, επειδή αγωνίζομαι για το καλό της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, υπηρετώ και τα συμφέροντα της πατρίδας μου όσο καλύτερα μπορώ.Τι πιο πατριωτικό από το να ενισχύσεις την τοπική οικονομία. Με έχουν κατηγορήσει για ανθέλληνα, αλλά πιστεύω πως εστιάζουν σε λάθος κατεύθυνση. Αυτοί που υποσκάπτουν το συμφέρον της πατρίδας είναι υποστηρικτές των ιδεών της Χρυσής Αυγής«.
Οσον αφορά στις επενδύσεις στις Σκουριές ο δήμαρχος ανεφερε ότι δεν έχει πειστεί ακόμα για την επένδυση:«Τάχθηκα υπέρ της επένδυσης στα μεταλλεία χρυσού μόνο υπό τον όρο αυστηρών προϋποθέσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Για τον λόγο αυτό άλλωστε φέραμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, για να βεβαιωθούμε ότι η εν λόγω επένδυση είναι βιώσιμη και δεν θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον».
aftodioikisi.gr
Posted: 27 May 2013 07:17 AM PDT
Νέα τροπή στην θηριωδία των τρομοκρατών γενοκτόνων στην Συρία. Μετά τους Συριους, τώρα στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Κούρδοι πολίτες.
Ο "Απελευθερωτικός στρατός της Συρίας" όπως αυτοαποκαλούνται, οι γενοκτόνοι κήρυξε τον πόλεμο στους Κούρδους επειδή "αντιστέκονται στην τζιχάντ" όπως λέει το φιρμάνι που εκδόθηκε.
Στόχος είναι τα Κουρδικά χωριά που μάλιστα έχουν οργανώσει ένοπλη άμυνα για την αυτοπροστασία τους, από την αρχή της εισβολής.  
Διευρεύνεται λοιπόν η θηριωδία υπό τα απαθή βλέμματα της Δύσης.
Posted: 27 May 2013 07:11 AM PDT
Που είναι οι "ανθρωπιστικοί οργανισμοί" να διαμαρτυρηθούν;
Που είναι τα "επικά αφιερώματα" για τα δικαιώματα των δημοσιογράφων, της γυναίκας, από τους ντόπιους αριστεροδεξιούς συναδέλφους; Ε; κ. Τρίμμη;;;

Που είναι βρε υποκριτές, συνεργοί σε γενοκτονία, υπερασπιστές των ανθυποπιθήκων δολοφόνων των Ελλήνων, έστω και ένα κροκοδείλιο δάκρυ για αυτή την συνάδελφο μας;
Η ηρωΐδα δημοσιογράφος Yara Abbas, που αρνήθηκε τα αργύρια του Σόρος και του Κατάρ, δολοφονήθηκε πηγαίνοντας από την πόλη Qusair στην Χόμς. Στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, καταγράφοντας τα εγκλήματα των ισλαμιστών δολοφόνων. Εκείνων που η ελαφροδεξιά νουδούλα και η αριστερά έβγαζε ψηφίσματα για "απελευθερωτικό-στρατό-που-ζητάει-δημοκρατία…"
Αυτά τα λίγα από εμάς που είμαστε συνάδελφοι της στην μάχη για την Αλήθεια και όχι στο "επάγγελμα".
Αναμένουμε τις ανακοινώσεις από τους "επαγγελματίες" του είδους….

ethnikismos.net
Posted: 27 May 2013 06:49 AM PDT
Μια ημέρα μετά την αυτοκτονία του εθνικιστή ιστορικού Dominique Venner στη Παναγία των Παρισίων, μια «ακτιβίστρια» της Femen εμφανίστηκε με ένα ψεύτικο όπλο στο στόμα της στο βωμό της Notre Dame θέλοντας να κοροϊδέψει την αυτοκτονία του Venner.Το άτομο αυτό είχε γράψει πάνω του το σύνθημα "ας αναπαυτούν οι φασίστες στην κόλαση".
Λίγο αργότερα μια φωτογραφία του ατόμου αυτού με το πιστόλι στο στόμα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Femen, μαζί με ένα μήνυμα που προτρέπει τους «Ευρωπαίους Ναζί» να «ακολουθήσουν το παράδειγμα του ακροδεξιού Dominique Venner».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 06:45 AM PDT
Μάλλον λίγοι Έλληνες γνώριζαν ότι η ελληνική Βουλή είναι "σαλούν", και ότι πολλοί από αυτούς οπλοφορούν, και μάλλιστα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά εξήντα είναι οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που έχουν νόμιμη άδεια οπλοφορίας.
Οι 51 από τις άδειες έχουν εκδοθεί από αστυνομικά τμήμα της Αττικής και οι υπόλοιπες εννιά από τις αρχές ασφαλείας της επαρχία.
Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου, και της Λιάνας Καννέλη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» οι περισσότεροι από τους οπλοφορούντες βουλευτές προέρχονται από τη ΝΔ, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, σύμφωνα με την «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» έχουν εκδοθεί άδειες οπλοφορίας σε 25 βουλευτές της ΝΔ, στη Χρυσή Αυγή σε 14, στο ΚΚΕ 5, στο ΠΑΣΟΚ σε 2, στους ΑΝΕΛ σε 2, στον ΣΥΡΙΖΑ σε 1, ενώ σε εκκρεμότητα (υπό έκδοση) βρίσκονται δύο ακόμη άδειες.
Σημειώνεται ότι οι βουλευτές που κατέχουν άδεια οπλοφορίας δεν διώκονται ποινικά για αδικήματα περί όπλου σε βαθμό πλημμελήματος, όπως για παράδειγμα εάν πυροβολήσουν για εκφοβισμό, ή αν πυροβολήσουν ασκόπως σε μία γιορτή.
Η λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν άδεια οπλοφορίας:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 27 May 2013 07:14 AM PDT
Η φορολογούμενη φώναζε ότι δεν θέλει να της πάρουν το εφάπαξ και τη σύνταξή της και χτυπούσε τα γραφεία, μέχρι που ήρθαν οι άνδρες της αστυνομίας και τη συνέλαβαν. 
Η γυναίκα που προκάλεσε αναστάτωση νωρίς το πρωί στα Χανιά πήγε στον 1ο όροφο της ΔΟΥ, εκνευρίστηκε με την ισχύουσα νομοθεσία του κράτους έχασε την ψυχραιμία της, έβγαλε ένα μπαλτά από την τσάντα της και άρχισε να χτυπάει γραφεία.
Αυτό ανέφερε ο υπάλληλος της εφορίας Μιχάλης Δασκαλάκης μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha 9.89. 
Η γυναίκα άρχισε να χτυπάει το γραφείο του ίδιου του κ. Δασκαλάκη, καθώς και τα γραφεία άλλων υπαλλήλων.
"Απομακρύνθηκα από το γραφείο μου, η επίθεση δεν ήταν προσωπική και δε ζήτησα την ποινική της δίωξη, μου ζήτησε συγγνώμη" είπε ο κ. Δασκαλάκης. 
Πρόσθεσε ότι καθημερινά το προσωπικό των εφοριών δέχεται φραστικές επιθέσεις από τους φορολογούμενους.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος καταδίκασε το περιστατικό αλλά σημείωσε ότι οι συνεπείς φορολογούμενοι έχουν φτάσει σε απόγνωση λόγω της υπερφορολόγησης.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.