30 Μαΐ 2013

Zyklon B στο καλαμπόκι.

Πώς οι GMOs τρόφές μετατρέπονται σε όπλο της παγκοσμιοποίησης

Αναρτήθηκε από Γεώργιος στις 19:30
Το Zyklon B είναι μια πολύ αποτελεσματική χημική ουσία για τη δολοφονία ανθρώπων.
Το Zyklon B (στα γερμανικά), δηλαδή Κυκλώνας Β, ήταν η ονομασία ενός χημικού προϊόντος, το οποίο, αν και αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως εντομοκτόνο(φθειροκτόνο), κατά την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιήθηκε, επίσης, και ως μέσο εξόντωσης κρατουμένων στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης γνωστοί και ως (θάλαμοι αερίων).

Το τέχνασμα είναι τα θύματα να το εισπνεύσουν.Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το εισπνεύσουν οικειοθελώς το εν λόγο αέριο Zyklon B,θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί λοιπόν μέσω κάποιων μέσων.

Ο τρόπος χρήσης του ήταν ο εξής: Οι προς εξόντωση κρατούμενοι μεταφέρονταν σε ένα μεγάλο θάλαμο, συνήθως με το πρόσχημα ότι θα έκαναν ντους (γι” αυτό και έμπαιναν γυμνοί). Ο θάλαμος διέθετε, κοντά στο ταβάνι, μεγάλους αεραγωγούς, ενώ οι θύρες του έκλειναν αεροστεγώς – φυσικά δεν διέθετε παράθυρα. Όταν ο θάλαμος γέμιζε με κρατούμενους, στους αεραγωγούς ελευθερώνονταν τα σφαιρίδια του Κυκλώνα, τα οποία απελευθέρωναν το υδροκυάνιο. Σύμφωνα με την κατάθεση του Διοικητή του Άουσβιτς Ρούντολφ Ες, σε είκοσι περίπου λεπτά είχαν αποβιώσει όλοι οι έγκλειστοι.

Εξ ου και η χρήση των όπλων στα χέρια των κυβερνήσεων, στην άνοδο των SS (γνωστό και ως «TSA» στη σύγχρονη Αμερική), καθώς και τη στρογγυλοποίηση των αθώων πολιτών που αερίζονταν μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος.Η ναζιστική προσέγγιση να σκοτώνει ανθρώπους ήταν πολύ αποτελεσματική το 1944, αλλά δεν θα ήταν χρήσιμη σήμερα στην εποχή της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, στο Twitter, στο Facebook και σε άλλα social media . Είναι δύσκολο να κρατήσει ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης ένα μυστικό αυτές τις μέρες, ειδικά αν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω αυτών. Αν οι Ναζί είχαν κάμερες κινητών τηλεφώνων το 1944, κάποιος θα μπορούσε να σπάσει μερικές φωτογραφίες, να τις φορτώσει στο»NaziTube.com» και ολόκληρη η κάλυψη θα είχε καεί. (Ή το YouTube θα λογοκρινε τα βίντεο και θα προστάτευε τους Ναζί ,επειδή συνήθως τα βίντεο τουYouTube που εκθέτουν την κακή κυβέρνηση λογοκρίνονται τυχαίο άραγε;;; .) Όλοι οι ίδιοι τύποι ψυχοπαθής δολοφόνοι τρέχουν σε ακόμα πιο ισχυρές κυβερνήσεις και εταιρείες του κόσμου, έχουν υπολογίσει ότι για να σκοτώσουν ανθρώπους, πρέπει να το κάνουν λίγο πιο συγκαλυμμένα. Συγκεκριμένα, απαιτείται να υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τους ανθρώπους να σκοτώσουν τον εαυτό τους εθελοντικά.

Πώς να πείσουν τους ίδιους τους ανθρώπους ώστε να τους οδηγήσουν σε «γενοκτονία»;

Η μείωση πληθυσμού στους ανθρώπους υπό την απειλή όπλου είναι μια ακατάστατη επιχείρηση. Είναι τόσο πολύ ευκολότερο όταν μπορούν απλά να βλάψουν τους ανθρώπους,βομβαρδιζοντας τους με εμβόλια, τροποποιημένα τρόφιμα και να τους φορτώσουν αβασταχτες υποχρεώσεις και να τους σπρώξουν στην πράξη της αυτοκτονίας. Αυτή την εικόνα, από το EnlightenedRedneck.com,που δείχνει τους ανθρώπους εθελοντικά στην ουρά να περιμένουν για ενέσεις του εμβολίου, κάθε νέου ιού που εξαπολύουν για να σκοτώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων . Θα έχουμε την πεποίθηση, μέσα από μια σταθερή ροή της προπαγάνδας, ότι οι βολές των εμβολίων μειώνουν τον κίνδυνο να κολλήσουμε την γρίπη. Αυτό όμως που δεν μας λέ

νε είναι ότι τα πλάνα της γρίπης αυξάνουν τον κίνδυνο της σύλληψης της όποιας γρίπης .
Προωθούν στην πραγματικότητα το ίδιο πράγμα που ισχυρίζονται για την πρόληψη, προκαλώντας περισσότερους ανθρώπους να αρρωστήσουν απο τη γρίπη και στη συνέχεια τους κάνουν να πιστεύουν ότι χρειάζονται αντιγριπικό εμβόλιο.Αλλά η πραγματική ιδιοφυία των κάθε πλάνων της όποιας γρίπης είναι ότι περιέχουν χημικές ουσίες που προκαλούν υπογονιμότητα και αποβολές .(Αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα αφού θέλουν να νομιμοποιούσουν στα κρυφά τους σχέδια την κλωνοποίηση έχοντας φτάσει να καταστήσουν αδύνατη την γονιμοποίηση προς το παρών αυτό το σχέδιο τους είναι μακριά.) Τα Ανοσοενισχυτικά χημικών. Ο υδράργυρος που προέρχεται από τα συντηρητικά(Τα όποια δεν γράφονται όλα στις συσκευασίες).Τα Ζωντανά στελέχη του ιού των ιών καρκίνου. ( SV40 ). Αυτό είναι το νέο Zyklon B. Εκτός από σας δεν χρειάζεται να μιωσουν τον πληθυσμό των ανθρώπων υπό την απειλή όπλου και να τους οδηγήσουν σε θαλάμους αερίων.Οι άνθρωποι κυριολεκτικά θα παραταχθούν όχι μόνο να ενεθουν με εμβόλια με θανατηφόρα δηλητήρια, αλλά ακόμα και να πληρώσουν γι “αυτό , μήπως πρέπει να ψαχτειτε λίγο; (Έτσι,υπάρχει πραγματικά ΚΕΡΔΟΣ να γίνει από να πάρουν απλά τους ανθρώπους και να τους σκοτώσουν.)

Τρώγοντας το θάνατο

Ένα άλλο όπλο στο soft-kill οπλοστάσιο είναι, φυσικά, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΤ). Τα ΓΤΤ έχουν κατασκευαστεί με ένα τοξικό χημικό φυτοφάρμακο που αναπτύσσεται στο εσωτερικό δικαίωμα των πυρήνων του καλαμποκιού. Έτσι, όταν τρώτε το καλαμπόκι, θα καταπινετε το ίδιο το δηλητήριο που σκοτώνει τα έντομα που τρέφονται με καλαμπόκι. Τι σημαίνει αυτό το δηλητήριο και τι κάνει στους ανθρώπους; Είμαστε έτοιμοι να μάθουμε τα επόμενα χρόνια, αλλά έχετε υπόψιν σας ότι σε αρουραίους που τρέφονται κατά τη διάρκεια ζωής τους με καλαμπόκι GM, αναπτύσσουν γκροτέσκο, έναν από τους πιο θανατηφόρους όγκους του καρκίνου που εξελίσσετε με ανησυχητικό ρυθμό. Εδώ είναι οι εικόνες των αρουραίων που κατανάλωσαν γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι σε ένα πρόσφατο επιστημονικό πείραμα: Η κακή ιδιοφυΐα των ΓΤΤ είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα τρώνε μέχρι θανάτου και ποτέ δεν ξέρεις τι προκάλεσε το θάνατό τους. Μετά από όλα, το USDA και FDA λένε ΓΤΤ είναι ασφαλείς, κι “αυτό πρέπει να είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι; ΓΤΤ είναι περίπου όπως μια «φιλική» έκδοση του Zyklon B που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο φάγωμα των τηγανιτών και των muffins. Βρίσκετε σε δημητριακά του πρωινού σας και σε κουτιά με έτοιμο γεύμα. Τα ΓΤΤ που θα σας παραδώσουν ένα μικρό κομμάτι του θανάτου σε κάθε σας μπουκιά, και ενώ δεν θα έχετε σκοτώθει αμέσως, τα αποτελέσματα θα δημιουργήσουν ήσυχα, σωρευτικά αποτελέσματα στον οργανισμό σας, έως ότου θα είστε μια μικρή ωρολογιακή βόμβα του καρκίνου και του θανάτου. Εάν ο Χίτλερ είχε την ΓΤΤ τεχνολογία, θα τροφοδοτούσε με ΓΤ καλαμπόκι όλους τους Εβραίους με παραπάνω δόση και δεν θα έμπαινε καν στον κόπο με το πρόβλημα της κατασκευής θαλάμων αερίου. Θα μπορούσε να είναι ενα μεταμφιεσμένο ως πρόγραμμα κάποιας «κρατικής βοήθειας» , που θα πρόσφερε δωρεάν τροφή σε όλους εκείνους που θα είχαν εβραϊκή καταγωγή. Ω ναι, και δωρεάν εμβόλια, φυσικά. Ο συνδυασμός των χημικών ουσιών και εμβολίων οι ΓΤΤ τοξίνες θα είχε επιτευχθεί πολύ στον αφανισμό τους.Το ίδιο πράγμα γίνεται με το Zyklon B, αλλά αντί να γίνεται αντιληπτό ως ένα κακό τέρας, ο Χίτλερ θα μπορούσε να το προανήγγειλε ως τον ήρωα του εβραϊκού λαού για να τους το δώσει »δωρεάν τρόφιμα και φάρμακα! » Έχετε ποτέ παρατηρήσει ότι όταν οι κυβερνήσεις και μη-κερδοσκοπικές οργανώσεις, όπως το Bill και Melinda Gates Foundation αποστελνουν «βοήθεια» προς την Αφρική, δεν στέλνουν τα τρόφιμα; Ποτέ δεν διδάσκουν τη βιώσιμη γεωργία; Ποτέ δεν παρέχουν τη γνώση των τοπικών φαρμακευτικών βοτάνων, έτσι ώστε οι άνθρωποι μπορούν να καλλιεργούν τη δική τους ιατρική; Όχι, είναι πάντα τα «φάρμακα»,ο στόχος τους με τη μορφή των εμβολίων. Ο στόχος

, φυσικά, είναι να αποστειρώσουν τους Αφρικανούς άνδρες και γυναίκες και έτσι δραστικά να μειώσουν το ποσοστό γεννήσεων. Αυτό γίνεται αντιληπτό από την παγκοσμιοποίηση ως «ανθρώπινος» τρόπος για να διευκολύνει τον πόνο τους. Αλλά όλα γίνονται με δόλο. Αντί να παραδεχτούν ότι είναι αποστείρωση του πληθυσμού,προσποιούνται ότι είναι «φάρμακο» και ότι γίνετε για »να σωθούν ζωές.» Ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών της Αφρικής που επευφημούσαν από άγνοια οι Aμερικανοι «προοδευτικοί», οι οποίοι έχουν εξαπατηθεί στη σκέψη ότι τα προβλήματα της Αφρικής θα μπορούσαν να λυθούν μόνο αν θα μπορούσε να εισφέρει ο καθένας εκεί ακόμη πιο πολλά στελέχη του ιού και συντηρητικά υδράργυρου. Η παραφροσύνη του συνόλου του συστήματος δεν φαίνεται ποτέ να διασχίσει τα μυαλά εκείνων που υποστηρίζουν την τυφλά, και την άγνοια.

Ο θάνατος μεταμφιέζεται ως τροφή

Όταν ο θάνατος μεταμφιέζεται ως τροφή ή φάρμακο, οι άνθρωποι στην πραγματικότητα θα παραταχθούν να αυτοκτονήσουν. Κοιτάξτε το παράδειγμα του μυρμηγκιού δόλωμα: Όταν θέλετε να σκοτώσετε τα μυρμήγκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενα «δόλωμα για μυρμήγκια.» Περιγράφεται ως το «σιρόπι σαν δόλωμα για το εντομοκτόνο,» αυτό το δόλωμα είναι δηλητηριασμένο μεταμφιεσμένο ως τροφή . Τα μυρμήγκια μπαίνουν σε μια γραμμή μέχρι να το φάνε, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι στέκονται σε ουρά μέχρι να φάνε το ΓΤ καλαμπόκι και να λάβουν πλάνα για εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο δόλωμα για μυρμήγκι, δεν φτιάχνετε από κανέναν εκτός από την γνωστή φαρμακοβιομηχανία BAYER , η ίδια εταιρεία που κάνει την ασπιρίνη για τα παιδιά σας. Η ίδια εταιρεία της οποίας ο πρόεδρος, Fritz ter Meer, καταδικάστηκε για ναζιστικά εγκλήματα πολέμου . Η Bayer είναι το παρακλάδι του κακού φαρμακευτικού γίγαντα Της IG Farben που χρησιμοποιούνταν σε Εβραίους κρατουμένους για να ειδεχθουν τα εμβόλια για ιατρικά πειράματα .Στην πραγματικότητα,τα σύγχρονα εμβόλια έχουν τις ρίζες τους στα ναζιστικά ιατρικά πειράματα . χημικές ουσίες του θανάτου Σήμερα, τα βλέπετε, όλα μεταμφιεσμένα και ισχυρίζονται ότι όλα είναι ευεργετικά όλα για μας:. Τροφίμα, εμβόλια και φαρμακευτικά προϊόντα Όταν κάνετε ένα εμβόλιο, είτε αν καταπιείτε μια φαρμακευτική αντιβίωση, ή φάτε τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, είτε είναι, εν γνώσει σας ή όχι, μεταφορικά οδηγήστε σε ένα ναζιστικό θάλαμο αερίων και θέτετε σε αεριοποίηση τον εαυτό σας με Zyklon B. Αλλά η λαμπρότητα του συστήματος είναι ότι οι άνθρωποι δεν χρειαζετε πλέον να αναγκαστούν να το κάνουν αυτό … αφού θα το κάνουν εθελοντικά για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Οι περισσότεροι γονείς θα επιβάλουν κυριολεκτικά την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης γενοκτονίας κατά των ίδιων των παιδιών τους.

Πώς να σταματήσετε να σκοτώνετε τον εαυτό σας από ένα γεύμα κάθε μια στιγμή

Σε αντίθεση με το 1944, σήμερα έχετε μια επιλογή. Έχετε τη δύναμη να σταματήσετε να δηλητηριάζετε τον εαυτό σας με τα εμβόλια, τα ΓΤΤ, και τα φάρμακα. Χρειάζεται μόνο μια απλή επιλογή από την πλευρά σας … μια επιλογή να διακόψετε την συμμετοχή σας στην «κουλτούρα του θανάτου» που ωθούν σε εσάς είτε από το γιατρό σας, είτε απο τις τηλεοπτικές εκπομπές, η τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις κυβερνητικές αρχές. Η κουλτούρα του θανάτου είναι γεμάτη ΓΤΤ, εμβόλια, φάρμακα, φυτοφάρμακα και χημικές παρεμβάσεις. Οδηγεί σε ένα μόνο μέρος: Γενετική εκμηδένιση . και πρόωρο θάνατο Αντίθετα, η κουλτούρα του ΖΩΗΣ γιορτάζει τα ακόλουθα πράγματα:

• Τρώτε οργανικές τροφές
• Μεγαλώνοντας το δικό σας φαγητό (ή αγοράζοντας το από τοπική αγορά)
• Φυσική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σας
• Χρησιμοποιώντας τα βότανα και τα τρόφιμα ως ιατρική, και οχι φαρμακευτικά προϊόντα 

Όχι συχνή έκθεση στο φως του ήλιου για επούλωση
• Κατανάλωση superfoods και συμπληρώματα διατροφής
• Ξεπερνώντας διατροφικές ελλείψεις με τα συμπληρώματα ιχνοστοιχείων
• Η άσκηση στη φύση
• Μεγάλωμα των παιδιών χωρίς τοξικές χημικές ουσίες
• Τιμώντας και το σεβασμό της ζωής και της φύσης
• Ζώντας με ταπεινότητα και αρετή
• Μοιράζοντας σοφία με άλλους

Αυτό είναι ό, τι υπόσχεται τη βιώσιμη ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη μας. Και αυτό είναι που απειλείται από ΓΤΤ και τα εταιρικά τέρατα που τα ωθεί στον πληθυσμό. Εάν αγαπάτε τη ζωή, ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ να αγοράζετε και τρώτε ΓΤΤ . Υποστηρίξτε τη ζωή, όχι

τον θάνατο,σε κάθε γεύμα προσέχετε λοιπόν τι ταΐζετε τον εαυτό σας ή τα παιδιά σας.Ο Αγώνας για τη δικαιοσύνη καιρός να αρχίσει Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει θύμα των «τροφίμων όπλων.» Να μην είστε σαν τα μυρμήγκια που τρώνε BAYER( μυρμήγκι δόλωμα) – όπλα θανάτου που μεταμφιέζονται ως τροφή. Να είστε επιφυλακτικοί με ό, τι καταναλώνετε, τι εμβόλια κάνετε και τι βάζετε στο δέρμα σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τα χημικά και εσάς και τα παιδιά σας και θα έχουν ένα μέλλον με υγεία και αφθονία. Θυμηθείτε: το σύγχρονο ολοκαύτωμα έχει ήδη ξεκινήσει. Είναι ένα σιωπηλό, αργό «επιστημονικό» ολοκαύτωμα που αποδίδει το θάνατο με τη μορφή τροφίμων και φαρμάκων.


Πηγή  .naturalnews

animamundis
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.