26 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 25-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 25 Jul 2013 06:44 PM PDT
«Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» είπε ο Καμίνης σε πρωινή εκπομπή του mega αναφερόμενος στα συσσίτια «διχόνοιας» της Χρυσής Αυγής που προορίζονται μόνο για Έλληνες και συνέχισε λέγοντας ότι η απάντηση στη Χρυσή Αυγή είναι η δημοκρατική και συνταγματική νομιμότητα».
Δήμαρχε που κόπτεσαι για την τάξη, την νομιμότητα και την ηθική, ας τα πούμε όλα με το όνομά τους:
- Αν ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε συσσίτια για τους κακόμοιρους τους μετανάστες θα είχες επικαλεστεί με τον ίδιο τρόπο την «νομιμότητα»;
- Όταν αλλοδαποί κάνουν συναθροίσεις σε δημόσιο χώρο, για να πραγματοποιήσουν ανατριχιαστικά τελετουργικά δρώμενα κατά τα έθιμά τους (αυτομαστιγώματα, αυτοχαρακώματα) τους επιβάλλεις να έχουν άδεια από τον Δήμο;
- Όταν απλώνουν το λαθραίο εμπόρευμα στις πλατείες και τα πεζοδρόμια, δίπλα από τα νόμιμα μαγαζιά των Ελλήνων (οι οποίοι πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους, ενοίκια και υπαλλήλους) έχεις στείλει την αστυνομία για την λειτουργία της « δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμότητας»;
- Όταν οι δρόμοι της Αθήνας μαστίζονται από ληστείες και δολοφονίες των αλλοδαπών κακοποιών εις βάρος Ελλήνων αλλά και ομοεθνών τους, έσπευσες ποτέ με παρόμοιο ζήλο να επιβάλλεις την τάξη;
Φαίνεται πως εσύ και οι όμοιοι σου , όπως ο κ. Μπουτάρης , ο Τουρκολάτρης Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης που την έχει αφήσει στο έλεος του λαθρεμπορίου και δίνει άδειες για συναθροίσεις ομοφιλοφύλων ενώ δεν έδωσε άδεια για τον εορτασμό της γενοκτονίας των Ποντίων, εξαντλείτε τη αυστηρότητά σας και την δημοκρατική σας υπερευαισθησία μόνο στους Έλληνες ή σε πολιτικές συναθροίσεις της Χρυσής αυγής.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 06:33 PM PDT
Εικόνες-σοκ: Κατακρεούργησαν άλογο κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής Σοκαρισμένοι είναι η βρετανική κοινή γνώμη από τις σκληρές εικόνες σατανιστικών τελτεών στο Ντέβον που ήρθαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών...
Σύμφωνα με τη Daily Mail οι σατανιστές κατακρεούργησαν και σκότωσαν ένα μικρό άλογο. 
Ενώ ήταν ακόμη ζωντανό του αφαίρεσαν τα γεννητικά όργανα, το δεξί αυτί, τα μάτια και τη γλώσσα. 
Γύρω από το άλογο βρέθηκαν σημάδια από κεριά, ενώ η τελετή πραγματοποιήθηκε τη βραδιά της πανσελήνου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 03:21 PM PDT
Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση για το νέο φορολογικό, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποκάλυψαν για μία ακόμη φορά τον άθλιο ρόλο του πολιτικού συστήματος. Από νωρίς τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έστησαν ένα ακόμα σόου "σόου" για να δείξουν ότι παραμένουν ενωμένα σε κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής. 
Ο Μεϊμαράκης της ΝΔ έκατσε δίπλα στον Δραγασάκη του Σύριζα την ώρα που μιλούσε ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, για να εκφράσει έμπρακτα την... αλληλεγγύη του.
Επαληθεύεται η άποψη που θέλει ΝΔ-Σύριζα να μας οδηγούν στην επόμενη προδοτική συγκυβέρνηση του μνημονίου. 
Ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος συναγωνιστής Κασιδιάρης συνέστησε στο προεδρείο να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό, όπως είναι τα σκάνδαλα και ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 02:49 PM PDT
Η μυστική και ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους κατοίκους ενός πλανήτη που βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου, 3.000 χρόνια π.Χ
Οι Ντόγκον μιλούν για τους επισκέπτες του πλανήτη Νιάν. 
Ο πλανήτης βρίσκεται στο άστρο Έμμε Για, του συστήματος του Σείριου, που έχει περίοδο τροχιάς γύρω στα 50 χρόνια, είναι μεγαλύτερο από τον Σείριο Β (Πό Τόλο) και τέσσερις φορές ελαφρύτερο. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 06:34 PM PDT
This close-up provided by Syrian state-run television shows the passport of a British citizen (left) and that of Nicole Lynn Mansfield (right), who both died in a gunfight with Syrian government forces in Idlib Province.
Syrian Army troops have killed an American woman
Syrian state-run television reported on Thursday that the 33-year-old Michigan woman, identified as Nicole Lynn Mansfield, and the two others were members of al-Qaeda-linked al-Nusra Front. 
http://www.presstv.ir/detail/2013/05/31/306365/american-female-militant-killed-in-syria/
http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/middleeast/article3779327.ece

*Hellasxg κάποια μου θυμίζει ρε γαμώτο...Αυτή πρέπει να είναι που πιάστηκε με Αμερικανικό διαβατήριο(CΙΑ)...ΓΙΑ ΔΕΊΤΕ ΑΠΟ ΠΆΝΩ...


Μια ιστορία βγαλμένη από τον παραλογισμό του πολέμου. Πρώην δασκάλα στο Χαλέπι της Συρίας μετατράπηκε σε ελεύθερο σκοπευτή παίρνοντας εκδίκηση από τις δυνάμεις του Άσαντ για τη δολοφονία των παιδιών της...
Με περιποιημένα φρύδια, δερμάτινες μπότες με τακούνι και χρυσό βραχιόλι, η «Γκεβάρα» είναι το τελευταίο άτομο που θα περίμενες να δεις στην άλλη πλευρά της κάννης, καταμεσής του αιματοβαμμένου εμφυλίου της Συρίας.
Κι όμως, η παλαιστίνια πρώην δασκάλα απολαμβάνει σήμερα εξαιρετικής φήμης στους δρόμους της μεγαλύτερης πόλης της Συρίας, με τους αντάρτες να την αποκαλούν «γυναίκα εκτελεστή»!
Η «Γκεβάρα» περνά τη μέρα της κρυμμένη σε χαλάσματα και ερείπια κτιρίων περιμένοντας υπομονετικά τον εχθρό: τις κυβερνητικές στρατιωτικές δυνάμεις που είναι πιστές στο καθεστώς Άσαντ.
Παρά το γεγονός ότι ο αντισυμβατικός και επικίνδυνος ρόλος της σε μια συντηρητική μουσουλμανική κοινωνία δεν λογίζεται ως ενδεικνυόμενος τρόπος συμπεριφοράς μιας γυναίκας, η εκτελεστής διαθέτει ήδη τη δική της ομάδα ανταρτών, αποτελούμενη από 30 μαχητές, την ώρα που έχει αναλάβει εκτεταμένη δράση στα πολεμικά τεκταινόμενα της χώρας.
Ο αριθμός των θυμάτων της δεν είναι γνωστός, καθώς μέσα στις ταραχές δεν είναι εύκολο να διακρίνει αν έπληξε θανάσιμα τον στόχο της, η «Γκεβάρα» είναι πάντως ενεργό μέλος της αντικαθεστωτικής επανάστασης και η πλέον επικίνδυνη γυναίκα στον αγώνα της δοκιμαζόμενης χώρας.
Posted: 25 Jul 2013 01:18 PM PDT
Θέλω να πω δυο λόγια σαν Έλληνας πολίτης, γιατί νιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας και από μικρό παιδί με έμαθε η οικογένεια μου να παλεύω για την πατρίδα μου με πίστη και αφοσίωση.
Αυτό έκανα και αυτό κάνω.
Νιώθω τόσο υπερήφανος που ακόμα και στο στρατό ήθελα να είμαι ιδιαίτερος, να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω για το πώς θα προστατεύσω την πατρίδα μου, που είναι ταυτόχρονα και σπίτι μου, από όποιον πάει να την πειράξει.
Έτσι ζήτησα και κατατάχτηκα στις ιδικές δυνάμεις στο σώμα πεζοναυτών.
Στην θητεία των 2 χρόνων έμαθα αρκετά πράγματα και άκουγα με αφοσίωση και δέος τους ανωτέρους μου, που μου έλεγαν πως πρέπει να παλέψω με κάθε κόστος και να πέσω στην μάχη αν χρειαστεί.
Έβλεπα τους ανωτέρους μου λοχαγούς, συνταγματάρχες, ταξιάρχους, και πολλούς άλλους με πολλά παράσημα στο πέτο, να μας μιλάνε και ένιωθα θαυμασμό καθώς έλεγα ότι όλα αυτά τα παράσημα της γενναιότητας, της μάχης και πολλά άλλα που είχαν, ότι ήταν αντάξια σε αυτούς και ένιωθα περήφανος που άμα συμβεί κάτι θα είμαι δίπλα σε τέτοιους άντρες!!!
Πέρασαν 13 χρόνια από τότε για να διαπιστώσω πως όλη αυτή η ανδρεία και τα παράσημα τους, τα αγόρασαν από το Μοναστηράκι και την Ερμού, ή τους τα έδωσαν κατακτητές για την αφοσίωσή τους!
Στα ενδιάμεσα με φώναζαν να φιλάω τις βραχονησίδες στα Ίμια! Άκουγα τον χότζα να διαλαλεί από τους μιναρέδες της Τουρκίας και ράγιζε η καρδιά μου στην σκέψη ότι κάποιοι προδότες μπορούν να παραδώσουν τα Νησιά μας στους Τούρκους.
Μου πήρε τόσα χρόνια για να διαπιστώσω πως όλος ο ανδρισμός τους είναι ψεύτικος, με κορόιδεψαν και με εξαπάτησαν καθώς τίποτα επάνω τους δεν είναι αληθινό.
Τους φτύνουν, τους διώχνουν, τους χλευάζουν, τους κλείνουν τα στρατόπεδα, τους αποξενώνουν πλήρως και δεν ίδρωσε κανένας να πει εππππππ τη γίνετε εδώ πειράξατε την πατρίδα μου, τον Ελληνικό λαό, έμενα, ως εδώ.
Δυστυχώς άκρα του τάφου σιωπή, αυτή την στιγμή μας καταδυναστεύουν, μας σκίζουν την σάρκα, μας αφαιρούν κάθε δικαίωμα να λεγόμαστε Έλληνες, γίνεται ολική γενοκτονία του Ελληνισμού.
Θέλουν να μας χωρίσουν σε χίλια κομμάτια και να χαθούμε από προσώπου γης.
Αν δεν κάνετε κάτι τώρα, πότε περιμένετε να κάνετε μωρεεεε, πότε;;;
Ντρέπομαι για λογαριασμό σας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 12:30 PM PDT
Ο Βόρειος Πόλος, το μεγάλο προπύργιο του αιώνιου κρύου και του άγονου πάγου, είναι μια λίμνη.
Είναι μια ρηχή λίμνη. Είναι μια κρύα λίμνη. Αλλά είναι, στην πραγματικότητα, μια λίμνη.
Σύμφωνα με το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο , οι πάγοι στο Βόρειο Πόλο το καλοκαίρι λιώνουν με πρωτοφανείς ρυθμούς. 
Η θάλασσα του χιονιού είναι πλέον νερό.
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Posted: 25 Jul 2013 11:36 AM PDT
Άφωνοι όλοι στη Βουλή
Άφωνη άφησε πριν από λίγο τη Βουλή ο "πράσινος" Υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου ομολογώντας ότι νομοθετούμε κατ' απαίτηση της τρόικα. 
Ο κ. Κεδίκογλου ανέβηκε στο βήμα της Βουλής έπειτα από τις πιεστικές ερωτήσεις βουλευτών για το ζήτημα της κινητικότητας καθηγητών με διδακτορικά και μεταπτυχιακά και στον ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία είναι σίγουρο πως θα γραφτεί με μελανά χρώματα στα πρακτικά της Βουλής: 
"Οφείλω μια διευκρίνηση. Η τροπολογία για τη διαθεσιμότητα μπήκε στο νομοσχέδιο κατ' απαίτηση της τρόικας" είπε ο κ. Κεδίκογλου προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος είπε: 
"Το προεδρείο εκφράζει την έκπληξή του γι' αυτά που ακούει".
Ι.Δ

http://www.triklopodia.gr
ΠΗΓΗ
Posted: 25 Jul 2013 11:29 AM PDT
Πάτρα: Το τελευταίο αντίο της Άντας Παπανδρέου στη μητέρα της. 
Για τον ακατονόμαστο ουδέν σχόλιο.
Βρήκε ευκαιρία λόγω πένθους αλλιώς κάποιο αυγό θα είχε φύγει απο κανένα μπαλκόνι...


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε το απόγευμα η κηδεία της Θεανώς Παπαπάνου, μητέρας της Άντας Παπανδρέου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών. 
Δείτε φωτογραφίες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 11:25 AM PDT
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 0.20 ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΆΕΙ.
Posted: 25 Jul 2013 09:39 AM PDT
Posted: 25 Jul 2013 09:30 AM PDT
Tα δικά μας θα είναι με μπαταρία.
Δεν είναι και καλό που το βάζουμε το βίντεο γιατί σε κάποιους που μας κυβερνάνε βάζουμε ιδέες...
Σε νοσοκομείο στη Μολδαβία χειρουργούν χρησιμοποιώντας τρυπάνια και πένσες και άλλα υλικά οικιακής χρήσης, λόγω έλλειψης χρημάτων.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 25 Jul 2013 09:23 AM PDT
A 15.4ft giant blue cockerel is the latest sculpture to take its place on the vacant Fourth Plinth in Trafalgar Square
What would Lord Nelson say? A giant rooster - the symbol of France - has taken up a perch beneath the admiral's statue in Trafalgar Square, which celebrates Britain's 1805 defeat of Napoleon's armies.
The 15.4ft fibreglass artwork took its place on the vacant Fourth Plinth today and will stay up for 18 months.
London's mayor Boris Johnson unveiled the ultramarine blue sculpture, named Hanh/Cock, today alongside German artist Katharina Fritsch. 
Hahn/Cock will stay atop the Fourth Plinth in Trafalgar Square for 18 months
A 15.4ft giant blue cockerel is the latest sculpture to take its place on the vacant Fourth Plinth in Trafalgar Square
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 09:15 AM PDT
Επειδή ήρθαν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη για αυτούς εικόνα, ανθρώπους δηλαδή να προσέρχονται σε μια διανομή τροφίμων, καθώς δεν διαθέτουν τα προς το ζην και να πραγματοποιείται αυτή η μαζική διανομή με τεράστια συμμετοχή, αλλά με απόλυτη πειθαρχία και τάξη, προσπάθησαν να λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την δράση του με κάθε τρόπο. 
Στην προσπάθειά τους αυτή, το κανάλι των Megaλων συμφερόντων ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας και το ρεπορτάζ του με ζωντανή σύνδεση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν πράγματι μια ιλαροτραγωδία, ένα μνημείο καθεστωτικής προπαγάνδας που δεν περιείχε ψήγμα αντικειμενικότητας, δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά και κοινής λογικής. 
Παραθέτουμε δίχως περαιτέρω σχόλια το ρεπορτάζ για τα... πανηγύρια που έφτασε σε σημείο να κάνει λόγο για Χρυσαυγίτες με σιδηρολοστούς! 

http://www.stoxos.gr
Posted: 25 Jul 2013 09:01 AM PDT
esf.jpg
Επειδή το ζήτημα της Μονής Εσφιγμένου είναι ξανά στην επικαιρότητα, κρίνουμε σκόπιμο να δημοσιεύσουμε ξανά την αποκαλυπτική συνέντευξη του π. Μεθοδίου, Ηγουμένου του Μοναστηριού, στον Διαχειριστή του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Δημήτρη Σωτηρόπουλο.
Προτρέπουμε τους πιστούς Ορθοδόξους Χριστιανούς, αντί να διαπληκτίζονται για το θέμα και να δίνουν βάση σε - συχνά ανυπόστατες - φήμες, να δουν προσεκτικά τη συνέντευξη:

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr
Παλαιότερο άρθρο.
Σε δίκη οι ψευδοεσφιγμενίτες μπράβοι...         
Σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπονται πέντε μοναχοί της νέας αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.
Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απειλής και της απλής σωματικής βλάβης.
Η υπόθεση αφορά επεισόδιο ανάμεσα σε μέλη της νέας αδελφότητας Εσφιγμένου, η οποία ορίστηκε από την Ιερά Κοινότητα -το ανώτατο διοικητικό όργανο της Αθωνικής Πολιτείας- και τους μοναχούς ζηλωτές που αρνούνται να εγκαταλείψουν την Ιερά Μονή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 08:51 AM PDT
Ένας 28χρονος άνδρας, στην πόλη Κουαρτέιρα της Πορτογαλίας, έπεσε από τον 14ο όροφο κτιρίου και προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο.
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης, είναι ότι ο άνδρας επέζησε της απίστευτης αυτής πτώσης με μικροτραυματισμό.
Το περιστατικό συνέβη στη μία τα ξημερώματα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Οι περίοικοι άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο και ειδοποίησαν τις αρχές. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο σημείο, ο 28χρονος διατηρούσε τις αισθήσεις του και μάλιστα μιλούσε.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι και πλέον η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 08:40 AM PDT
Posted: 25 Jul 2013 08:23 AM PDT
Το μοιραίο τρένο, που σκότωσε 78 ανθρώπους στην βορειοδυτική Ισπανία, έτρεχε με ταχύτητα 190 χλμ. την ώρα, τη στιγμή που έπαιρνε τη στροφή στη σιδηροδρομική γραμμή στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα. Με υπερδιπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.
Η εφημερίδα El Pais δημοσίευσε τη συνομιλία του μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη. «Πηγαίναμε με 190 χλμ. Ελπίζω να μην έχουμε νεκρούς γιατί δεν θα το αντέξει η συνείδησή μου. Είμαστε άνθρωποι, είμαστε άνθρωποι» φώναζε σε τραγική κατάσταση αμέσως μετά το δυστύχημα.
Η ανώτερη ταχύτητα διάβασης των αμαξοστοιχιών για το συγκεκριμένο σημείο της σιδηροδρομικής γραμμής ήταν τα 80 χλμ. την ώρα, σημειώνει η εφημερίδα.
Στην επαρχία της Γαλικίας κηρύχθηκε επταήμερο πένθος κι έχει ήδη αρχίσει η μακάβρια διαδικασία της αναγνώρισης των 78 νεκρών.
Δυστυχώς, από τους 130 τραυματίες, οι 20 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο μηχανοδηγός του τρένου στην Ισπανία πανηγύριζε στο Facebook όταν έφτασε τα 200 χιλιόμετρα [εικόνες]
Ο Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο, ένας από τους δύο μηχανοδηγούς του Alvia 151, του τρένου που χθες εκτροχιάστηκε στην περιοχή Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα της Γαλικίας σκορπώντας το πένθος σε όλη την Ισπανία, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC είναι «φαν» των υψηλών ταχυτήτων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 07:49 AM PDT
Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ...
Εικόνες - σοκ από την κάμερα ασφαλείας (στις γραμμές του τρένου), την στιγμή που...τα βαγόνια του μοιραίου τρένου, εκτροχιάζονται παρασύροντας στον θάνατο 78 ανθρώπους .
Δειτε το βίντεο:

http://www.peramatozoa.net
Posted: 25 Jul 2013 07:36 AM PDT
Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε αυτοκίνητο με 3 οπαδούς της Χρυσής Αυγής... 
Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τρία άτομα κατέληξαν τραυματισμένα σε νοσοκομείο.
Ολα συνέβησαν - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε αυτοκίνητο μάρκας Opel στο οποίο επέβαιναν τρεις οπαδοί της Χρυσής Αυγής, στη συμβολή των οδών Αράτου και Κορίνθου. Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια και τους ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.
Οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση των δύο δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς φέρουν μικρά τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια, ενώ η σε σοβαρότερη κατάσταση βρίσκεται ο τρίτος, καθώς φέρει τραύματα στον θώρακα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jul 2013 06:30 AM PDT
Βουνό στην Κίνα κατέρρευσε και απείλησε ολόκληρο χωριό, με τους κατοίκους να τρέχουν για να σωθούν.


http://www.videocosmos.gr
Posted: 25 Jul 2013 06:22 AM PDT
Σε αυτό το βίντεο ο Dacid Wilcock επιχειρηματολογεί πώς η Ατλαντίδα βρέθηκε αλλά η είδηση γρήγορα θάφτηκε. 
Δίνει αποδείξεις μέσα από φωτογραφικό υλικό, τις σύντομες αναφορές που έγιναν στον Τύπο, τη συμφωνία των επιστημόνων που την ανακάλυψαν με το National Geographic και δείχνει την επιτόπια έρευνά τους στον ατλαντικό ωκεανό. 
http://anekshghto.blogspot.gr
Posted: 25 Jul 2013 06:08 AM PDT
Some of the highest levels of ionizing radiation yet detected since the disaster first occurred were recently recorded at the Fukushima Daiichi nuclear power facility in Japan, according to shocking new reports. 
The Tokyo Electric Power Company (TEPCO), which runs the crippled nuclear plant, says levels of radioactive cesium in a water well were 9,000 percent higher on July 8, 2013, than they were three days earlier, and nobody knows why this is the case. 
The Asahi Shimbun reports that TEPCO observed the spike after testing water in a well on the seaward side of Fukushima's No. 2 reactor. 
According to readings taken, radioactive cesium levels registered at an astounding 27,000 becquerels per liter (Bq/l), which is the highest ever since March 11, 2011, when the tsunami and earthquake first struck the plant. 
At this point, the cause of the spike is still unknown. "It is unclear whether the radioactive water is leaking into the sea," said a TEPCO official, following the discovery. "After gathering needed data, we will conduct analyses. More
Posted: 25 Jul 2013 06:01 AM PDT
KANSAS – As sunrise brings fresh light to the aftermath of strong storms in southern Kansas from Tuesday night, authorities are beginning to assess the toll. 
Hail as large as baseballs was reported in east Hutchinson, according to Reno County Emergency Management. Winds estimated as high as 100 miles an hour were reported in southern Reno County near Pretty Prairie. 
The town itself was hit hard by hail and strong winds, knocking down trees and blocking streets.
Posted: 25 Jul 2013 05:53 AM PDT
Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής τηςΚίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που εξέδωσε χθες υπερ των "δικαιωμάτων" των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Ασυτνομίας και του Ελληνικού Στρατού.
Η δίωξη αφορά μια σειρά αδικημάτων τα οποία στοιχειοθετούνται από τους απίστευτους, ακόμα και για μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ισχυρισμούς, περί "αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του Στρατού", ενώ δικαιολογεί και εμμέσως τον θάνατο της άτυχης κοπέλας Κ.Ζώγαλη στον Ισθμό από τα πυρά των Αλβανών συμμοριτών γιατί καθώς αναφέρει "Οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία"!
Στην ανακοίνωση υπάρχουν και άλλα απίθανα όπως ότι "εκτελέστηκαν οι Αλβανοί με απόφαση του επικεφαλής του αποσπάσματος" και άλλα που εκφεύγουν της λογικής, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εχθρούς της χώρας...
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.