30 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 29-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 30 Jul 2013 03:30 AM PDT
Το απόκομμα της κατοχικής εφημερίδας, με ημερομηνία 18 Ιουνίου του 1941, βρήκαμε στο blog Sibilla.
Διαβάσαμε τις αράδες του δωσίλογου δημοσιογράφου της εποχής και παγώσαμε, ανατριχιάσαμε.
Ίδιο ύφος, ίδια επιχειρηματολογία με τα σημερινά ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια, που χυδαία προπαγανδίζουν υπέρ μνημονίων και άλλων «σωτήριων» μονόδρομων. 
Διαβάστε και μόνοι σας, είστε θεωρούμε άπαντες ικανοί να κάνετε τις συγκρίσεις με τις μέρες μας…
Ο γερμανοτσολιάς δημοσιογράφος του 1941 έγραφε:
«Αι περιστάσεις τας οποίας διέρχεται σήμερον η Ελλάς, εις την δύσκολον αυτήν καμπήν της Ευρωπαϊκής ιστορίας, είναι εξαιρετικαί. 
Όλαι αι εκδηλώσεις της ζωής μας έχουν καταφανή τα δείγματα μιας πρωτοφανούς κρίσεως. 
Η οικονομική δε κρίσις θα ήτο ίσως ολιγώτερον αισθητή, αν δεν υπήρχεν εις την Ελληνικήν ζωήν, τόσον έκδηλος, η ηθική και λογική κρίσις εκ της οποίας πάσχομεν ως κοινωνικόν σύνολον.
Το χρήμα δεν θα υφίστατο τότε τον σημερινόν εκμηδενισμόν. ο πλούτος θα έρριπτε και ένα βλέμμα φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης εις τα πλήθη των πειναλέων, αι λαϊκαί τάξεις θα ανεκουφίζοντο με τας γενναίας χειρονομίας των ευπόρων. 
Αλλά δεν πρόκειται περί αυτού…» Είπομεν: Υποφέρομεν και από κρίσιν «λογικού». 
Ό,τι αγωνιζόμεθα από της επομένης της Μικρασιατικής καταστροφής να οικοδομήσωμεν εις την Ελλάδα, λειώνει τώρα ως ο πάγος. 
Τα θεμέλια του κράτους τρίζουν. Τα παν εις την χώραν αυτήν που άλλοτε ήστραψε το φως ενός λαμπρού πολιτισμού, καταρρέει, κυλίεται, πέφτει…
» Και ενώ ο οίκος μας σείεται από τας βάσεις του και γύρω μας καπνίζουν ακόμη τα συντρίμμια του πολέμου, ημείς -ω τη αναισθησία μας!- ομφαλοσκοπούμεν επί των «πολεμικών νέων» και, κλείοντες τους οφθαλμούς προ της αδυσωπήτου πραγματικότητος, προβαίνομεν εις εκδηλώσεις αι οποίαι μας φέρουν εγγύτερον προς την ολοκληρωτικήν καταστροφήν.
» Δεν είναι καιρός δια μεμψιμοιρίας ούτε αι στιγμαί επιτρέπουν παρανοήσεις. Η θέσις μας είναι σαφής: Η Ελλάς του κ. Μέχρις Εσχάτων ετάφη μετά μια συντριπτικήν ήτταν. Εις την θέσιν της εγεννήθη η Ελλάς του «ζωτικού χώρου της Ιταλίας». Η πρώτη όζει πτωμαΐνης. Η δευτέρα έχει την δρόσον μιας νέας ζωής. Ας την αγκαλιάσωμεν σφιχτά.
Ίσως με την νέαν τάξιν πραγμάτων ατενίσωμεν καλύτερας ημέρας. Ίσως εξέλθομεν εκ της δεινής θέσεως εις την οποίαν ευρεθήκαμεν την επομένην της στρατιωτικής καταρρεύσεως. Ίσως μας δοθούν τα μέσα να ζήσωμεν…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jul 2013 03:13 AM PDT
An asteroid as large as five football fields will zoom by Earth tonight, and you can watch the close approach live from the comfort of your home. 
The near-Earth asteroid 2003 DZ15 will come within 2.2 million miles (3.5 million kilometers) of our planet  about nine times farther than the distance between Earth and the moon tonight (July 29) at 8:37 p.m. EDT (0037 GMT on July 30). 
There is no chance that 2003 DZ15 will strike Earth on this pass, scientists say. The online Virtual Telescope Project will stream live footage of 2003 DZ15 beginning at 6 p.m. EDT (2200 GMT) tonight. 
The webcast will use views from a powerful telescope in Ceccano, Italy, along with live commentary by astrophysicist Gianluca Masi, who runs the Virtual Telescope Project. 
You can watch the feed of 2003 DZ15′s flyby here on SPACE.com, or follow it at the Virtual Telescope Project's site here: http://www.virtualtelescope.eu/webtv/    
Space.com 
Posted: 30 Jul 2013 03:02 AM PDT
Τηλεοπτικό σκάνδαλο ξέσπασε στη Βρετανία όταν αποκαλύφθηκε ότι σκηνή επεισοδίου της...
εκπομπής αυτοκινήτου Top Gear του BBC είναι στημένη, ενώ παρουσιάστηκε στους τηλεθεατές ως αληθινό στιγμιότυπο με αυθόρμητες αντιδράσεις.

Σε επεισόδιο της εκπομπής εμφανίζονται οι παρουσιαστές Τζέρεμι Κλάρκσον, Τζέιμς Μέι και Ρίτσαρντ Χάμοντ να οδηγούν ένα χόβερκραφτ Ford Transit και να καταβρέχουν τους πελάτες ενός εστιατορίου δίπλα στο ποτάμι Εϊβον. Με αποτέλεσμα να σκορπούν τον πανικό και να προκαλούν τα έντονα παράπονα των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί.

Η σκηνή αυτή όπως αποκαλύφθηκε ήταν στημένη και οι πελάτες του εστιατορίου … επαγγελματίες ηθοποιοί. Ενας από αυτούς, ο Μάικλ Μποτ έγραψε στo μπλογκ του για τον ρόλο του στην εκπομπή: «Χθες έκανα μία από τις πιο χαζές δουλειές».
Δεν κράτησε το μυστικό κρυφό και αποκάλυψε στο Διαδίκτυο με κάθε λεπτομέρεια την εμπειρία του, από τη στιγμή που γνώρισε την παραγωγή του Top Gear έως την ημέρα των γυρισμάτων.
«Ολοι ήταν ευχάριστοι και χαλαροί. Οι καρέκλες και τα τραπέζια ήταν τοποθετημένα κοντά στις όχθες του ποταμού» έγραψε ο Μποτ, ανεβάζοντας και μαγνητοσκοπημένο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jul 2013 02:58 AM PDT
Σε ένα από τα πιο διάσημα αμερικάνικα sites, το Reddit, οι αναγνώστες είχαν ανοίξει μία συζήτηση με θέμα τρομακτικές ιστορίες.
Μία ιστορία με τίτλο 'The Smiling Man' είχε κάνει τεράστια εντύπωση στους αναγνώστες με δεκάδες σχόλια και απορίες και κατέληξε να γίνει ταινία μικρού μήκους.
Ένας από τους επισκέπτες του Reddit που εντυπωσιάστηκε από την ιστορία γύρισε αυτή την ταινία αλλά έβαλε μία ανατροπή στο τέλος. Για το budget και την διάρκεια της το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές στο youtube.
Η υπόθεση της ταινία που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία έχει ως εξής ' 
Ένα άντρας που έπασχε από αϋπνίες έκανε νυχτερινούς περιπάτους για να περάσει η ώρα . 
Μέχρι που ένα βράδυ συνάντησε έναν τρομακτικό χαμογελαστό άντρα που περπατούσε περίεργα σαν να χόρευε. 
Ο άντρας αυτός δεν ήταν μεθυσμένος αλλά ούτε και άστεγος, μετά από αυτή την τρομακτική συνάντηση δεν βγήκε ποτέ ξανά για νυχτερινή βόλτα.
Δείτε την συνέχεια στο βίντεο:

http://www.pknews.gr
Posted: 30 Jul 2013 03:03 AM PDT
July 20th will never be forgotten.
Hundreds of Greek flags and torches filled the streets as activists of ELAM marched against the Turkish occupation of Greek soil.
The chants of the patriots resonated through the air, as a simple message was given: 39 years later this soil is still Greek and always will be, prepare for the nationalist earthquake!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jul 2013 02:38 AM PDT

Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από καταγγελία κατοίκων του κέντρου. Το "κόλπο" ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε "στεγαστικά" δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για ...40 χρόνια!
Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει "ντόπιος" ούτε στον ύπνο του. 
Τι συνέβαινε; Κύκλωμα τραπεζιτών σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και δουλεμπόρους (κυρίως Πακιστανούς), έβρισκαν "μπροστινούς" αλλοδαπούς ώστε να συνάπτουν στεγαστικά δάνεια. Μέσω των υπερεκτιμήσεων των ακινήτων, μεγάλα ποσά έπεφταν στα χέρια των επιτηδείων οι οποίοι τα μοιράζονταν. Ενδεικτικά, σε μία μόνο περίπτωση, "Πακιστανός" κατάφερε και πήρε δάνεια ύψους... 10 εκατομμυρίων Ευρώ! Την ίδια στιγμή που παραγωγικές επιχειρήσεις κλείνουν επειδή δεν μπορούν να πάρουν κεφάλαιο κίνησης 10 χιλιάδων Ευρώ!
Είναι προφανές πως αυτά τα δάνεια στο σύνολο τους σήμερα είναι "κόκκινα" και ο Έλληνας πολίτης καλείται να τα χρηματοδοτήσει χρεώνοντας τις επόμενες γενιές. Θεωρείται επιβεβλημένο πως το θέμα πρέπει να φτάσει στην βουλή και να δοθούν απαντήσεις από την τράπεζα της Ελλάδος για το συνολικό ύψος των δανείων και πόσα από αυτά θεωρούνται πλέον επισφαλή. 
Εννοείται ότι αυτοί που τα έδιναν πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη μαζί με τις ελεγκτικές αρχές που έκλειναν τα μάτια. Αναμένουμε λοιπόν. Διαβάστε την καταγγελία. 
Ποιοί έδιναν δάνεια σε "Ασιάτες" για να αγοράσουν σπίτια στο κέντρο και να το εποικίσουν; Το 2011 είχαμε καταγγείλει αγορές διαμερισμάτων από Ασιάτες στο 6ο διαμέρισμα, τα οποία τα είχαν μετατρέψει σε ξενοδοχεία λαθρομεταναστών. 
Η αλήθεια είναι πως είχαμε αναρωτηθεί για την προέλευση των χρημάτων της αγοράς, το εάν είχε εφαρμοστεί πόθεν έσχες, καθώς όπως προέκυπτε οι νέοι ιδιοκτήτες ήταν υπήκοοι τρίτων χωρών. 
Λύσαμε την απορία μας όταν έφτασαν στα χέρια μας στοιχεία για σύναψη στεγαστικού δανείου Ασιατών με την Εθνική Τράπεζα διάρκειας.......... ως το 2049.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jul 2013 02:04 AM PDT
Κάτι Μεγάλο Συμβαίνει!!!

http://www.zoomblog.org
Posted: 29 Jul 2013 04:14 PM PDT
«Καθώς το τρένο έφτασε στο σταθμό, ένα άλλο τρένο συγκρούστηκε μετωπικά με το δικό μας», δήλωσε ένας μάρτυρας που ήταν στο τρένο....
Το ατύχημα συνέβη μόλις πριν από 7 το απόγευμα (τοπική 'ώρα) και έχει 40 τραυματίες, μεταξύ των οποίων τέσσερα άτομα σε σοβαρή κατάσταση.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 03:58 PM PDT
Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, αυτό το blog θα δώσει βήμα σε όσους την ξέρουν και αυτές οι φωνές θα ενωθούν και θα γίνουν κραυγή για δικαιοσύνη...
Οι 107 μοναχοί της γνησίας και πατροπαράδοτης Ιεράς Μονής Εσφιγμένου καθώς και ο Ηγούμενος της, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, μάχονται ενάντια στα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, αν και τους έχουν απαγορευτεί τα στοιχειώδη προς επιβίωση αυτοί οι πατέρες δεν εξαργυρώνουν με ευρωπαϊκά κονδύλια την πίστη τους, απεναντίας μέσα στην πείνα τους βρίσκουν το κουράγιο να τάσσονται ενάντια σε όσους ο μοναχισμός, η πίστη και η Ορθοδοξία μεταφράζεται σε offshore, χρήματα, "λοστούς και βαριές".
Οι φωνές μας όμως σε αυτό το blog θα δηλώνουν παρούσες στον αγώνα τους ενάντια της έκπτωσης πίστης και τασσόμενες στο πλευρό των 107 μοναχών, θα παλεύουν μαζί τους για την Ορθοδοξία.
Η αλήθεια και η πίστη ενάντια, σε όποια συμφέροντα θέλουν την άλωση του Αγίου Όρους.
Ο παρών ιστιοχώρος συντάσσεται αποκλειστικά από φίλους της ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.
Site γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου : www.esfigmenou.com
Στεναχωρούμαι που πολλά blog πέφτουν στην παγίδα και αντί να βραβεύσουν αυτήν την κίνηση και να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας μας  την παρουσιάζουν ως καταδικαστέα…
Τι να κάνανε οι μοναχοί δηλαδή να παρέδιδαν τα κλειδιά της Μονής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;
Το ότι οι Νεοταξίτες σκάσανε με μπάτσους και μπράβους και με ένα κλαρκ προσπάθησαν να σπάσουνε την πόρτα της Μονής και να διαταράξουν την ησυχία των γερόντων που απλά θέλουν την ησυχία τους για να προσεύχονται τι έχει να πει;
Τα πράγματα είναι απλά…
Οι Γέροντες θεωρούν (και έτσι είναι γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί τρελό πόλεμο απο τους Οικουμενιστές) ότι τα έργα είναι πρόσχημα για να τους αναγκάσουν να βγουν απο μέσα και να παραδώσουν την Μονή στους Νεοταξίτες… 
Ο Βαρθολομαίος θέλει να βγάλει τους μοναχούς (original),τα σύμβολα της Ορθοδοξίας και της ΕΛΛΑΔΑΣ μας Έξω από την Μονή για να βάλει δικα του Νεοταξικά άβουλα πρόβατα μαιμου μοναχούς που αποδέχονται τον Πάπα…να κάνουν συνλλειτουργείες και άλλα αιρετικά σατανικά πράγματα όπως βέβαια να αναλάβουν και την διαχείριση των κονδυλίων που οι original μοναχοί δεν θέλουν να πάρουν…
Τα θεωρούν λεφτά του Σατανά… Λέτε να μην ξέρουν τι λένε αυτοί οι γέροντες;
(Ακόμα και το  Hellas Orthodoxy έπεσε στην παγίδια...Ύποπτο...Δείτε πως παρουσιάζει το συμβάν...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ!!!)
ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ(ΜΑΙΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟΙ) ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ(ORIGINAL) ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ…
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.
ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚAI ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ...
ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;
Από πότε ο Ορθόδοξος πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει μπράβους που τους στέλνει να βγάλουν μοναχούς από την μέση των σκοτεινών σχεδίων του;
Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Ορους.
Ανδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονται "ταμπουρωμένοι" τουλάχιστον 20 μοναχοί.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 03:43 PM PDT
Θυμηθείτε...Ισλάμ η θρησκεία της Ειρήνης
Aν νομίζεται ότι όλες η θρησκείες είναι ίδιες δώστε προσοχή… 
Σε 22 ημέρες
Στο όνομα της θρησκείας 
της Ειρήνης
Στο όνομα οποιασδήποτε 
αλλης θρησκείας
Απο Ισλαμοφοβικούς
Τρομοκρατικές επιθέσεις
205
0
1*
Βομβιστές αυτοκτονίας
21
0
0
Νεκροί άνθρωποι
1028
0
0
Πληγωμένοι
1934
0
0
Posted: 29 Jul 2013 03:25 PM PDT
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΥΡΙΟΙ.
Στην περιοχή πλησίον του σημείου εμπρησμού, επλεε τουρκικό αποβατικο ρυμουλκούμενο από παλαιότερο τουρκικό πολεμικό που αναχαιτισθηκε από σκάφος του ΛΣ.
Στην Σάμο κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και ο π. Αυγουλέας.
Πρόβα πολέμου και μέτρησης αντιδράσεων με συντονισμένη ενέργεια που θα πρέπει να προβληματίσει. 
olympia
Posted: 29 Jul 2013 03:20 PM PDT
Με πρωτοφανή αγριότητα τα ΜΑΤ συλαμβάνουν γυναίκα στην περιοχή του Υμηττού στην συγκέντρωση για την ΕΡΤ 
Δείτε βίντεο του zougla.gr
Posted: 29 Jul 2013 03:07 PM PDT
IT IS TIME...
Posted: 29 Jul 2013 03:12 PM PDT
Το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος φαίνεται να είναι περίπου '20 χρονών μαύρο γεροδεμένο να πλησιάζει τη γυναίκα από πίσω. 
Ξάφνιασε το 30 χρόνο θύμα του, η οποία είναι δύο μηνών έγκυος. 
Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να σχίσει τα ρούχα της και να φτάσει στο εσώρουχο της, αλλά η γενναία κυρία είναι σε θέση να τον καταπολεμήσει, και ταυτόχρονα φωνάζει για βοήθεια στους περαστικούς.

 
http://www.dailymail.co.uk
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 11:34 AM PDT
To παιδί κράταγε μόνο μαχαίρι...μπορούσαν να τον βαρέσουν στο χέρι.

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr
Posted: 29 Jul 2013 11:38 AM PDT
Emergency Exit: Greeks flee country as govt resorts to mass layoffs
Greece entered the world financial crisis in 2008 with less than 10 percent of the country's labor force out of work. 
Today, more than a quarter of the population is left without jobs and with no apparent chance of getting one. 
The latest figures from the finance ministry show another 23 percent doesn't earn enough to stay above the poverty line. And, as RT's Egor Piskunov reports, Greeks are now looking elsewhere for their future.
Posted: 29 Jul 2013 10:44 AM PDT
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνίας της Λάρισας καθώς γνωστή καθηγήτρια και μάλιστα με πλούσια συνδικαλιστική δράση -καθώς... υπήρξε και πρόσφατα μέλος της Επιτροπής Αγώνα που είχαν συστήσει οι εκπαιδευτικοί για το ζήτημα της διαθεσιμότητας- έχασε την ζωή από έμφραγμα…
Η καθηγήτρια που έπασχε από προβλήματα με την καρδιά της, είχε πρόσφατα τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο η καθηγήτρια ένιωσε αδιαθεσία στις 18.00 το απόγευμα ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην οικεία της. Στο νοσοκομείο όπου κ αι μεταφέρθηκε εσπευσμένα, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός τα.
Σε ανακοίνωσή τους οι συνάδελφοι της Κλαίρης Καψαχάτη, δηλώνουν την θλίψη τους ενώ ρίχνουν ξεκάθαρα τις ευθύνες του θανάτου της στην πρόσφατη διαθεσιμότητά της από την υπηρεσία της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νοσηλευτικής Δευ/θμιας Εκ/σης . Λάρισας (ΠΣΕΝΔΕ ΠΕ 18.10) έχει ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 09:04 AM PDT
Posted: 29 Jul 2013 07:44 AM PDT
Posted: 29 Jul 2013 07:34 AM PDT
Αναγνώστης του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή», μας έστειλε από τον Ωρωπό τη συγκεκριμένη φωτογραφία. 
Δείτε και φρίξτε: Η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) σε συνεργασία με το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ανακατασκευάζουν τον κεντρικό αγωγό δικτύου ομβρίων στον Ωρωπό. 
Έχουν αναρτήσει γι' αυτό το σκοπό και τεράστια ταμπέλα, στην οποία παρουσιάζονται όλοι όσοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο έργο. Διακρίνεται καθαρά ότι το έργο θα κοστίσει 1.633.500 ευρώ!Φαίνεται όμως και κάτι εξωφρενικό!
Πάνω αριστερά στην ταμπέλα δεσπόζει παραποιημένη η ελληνική σημαία! 
Ο Σταυρός αντί να είναι σε λευκό χρώμα είναι με μπλε χρώμα, με εξαφανισμένο το μπλε φόντο, που παραπέμπει στο γαλάζιο της θάλασσάς μας!
Τυχαίο; Το μόνο που δεν είναι τυχαίο είναι ότι ξένα κέντρα θέλουν να εξαφανίσουν το σταυρό από τη σημαία μας. 
Μήπως λοιπόν αρχίζουν με αυτό τον τρόπο; Παραποιώντας το σταυρό, δημιουργoύν σύγχυση στο υποσυνείδητο.
Μήπως λοιπόν με την παραποίηση του σταυρού και με την ύβρη προς το εθνικό σύμβολο, σιγά-σιγά θα περάσουν στην αφαίρεση του συμβόλου της πίστεώς μας από την ελληνική σημαία;
Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, με όλους αυτούς που έχουμε μπλέξει.
Ο Πάγκαλος πριν από χρόνια έλεγε για την υψωμένη στα Ίμια σημαία μας: "Θα πούμε ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας". 
Ένα πανί είναι λοιπόν για πολλούς από τους πολιτικούς ταγούς μας η ελληνική σημαία, οπότε μετά τα όσα εγκληματικά ψήφισαν, μετά την λειτουργία των επιχειρήσεων τις Κυριακές, με την οποία περιφρόνησαν την Ορθοδοξία που έχει καθιερώσει το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές, τι θα τους κοστίσει να αφαιρέσουν και το σταυρό από τη σημαία μας; 
Οι προδότες δεν έχουν όρια στην προδοσία τους!
http://indobserver.blogspot.gr
Posted: 29 Jul 2013 06:36 AM PDT
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ"
Έτσι δηλώνει η πατριαρχική εντολή...ζωντανούς ή ΝΕΚΡΟΥΣ...
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ...
ΜΕ ΚΛΑΡΚ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΝΑΚΙΟΥ  ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ..

Επίθεση κατά των μοναχών της Μονής εσφιγμένου από τα γομάρια της Ελληνικής Αστυνομίας και τους μπράβους της Νέας Τάξης Πραγμάτων...
Από πότε ο Ορθόδοξος πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει μπράβους που τους στέλνει να βγάλουν μοναχούς από την μέση των σκοτεινών σχεδίων του; 
Έτσι βάδιζαν οι προκάτοχοι του κ. Βαρθολομαίου πατριάρχες 
οι οποίοι Αγίασαν; 
Έτσι βάδιζε ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος; 
Έστελνε μπράβους να διώκουν μοναχούς;  
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 06:28 AM PDT
Μπήκαν τα ΜΑΤ στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου - Μολών Λαβέ φώναζαν οι μοναχοί!
Γιατί δεν ήταν παρών Εισαγγελέας κατά την εισβολή των ΜΑΤατζήδων;;;;;;
Το Αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους, διέπεται από άλλους κανονισμούς.
Τα ανδρείκελα της "ελληνικής" αστυνομίας, πως τολμούν να σηκώσουν χέρι πάνω στους γέροντες;;;
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ!
Πόπη Σουφλή
Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Ορους.
Ανδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονται "ταμπουρωμένοι" τουλάχιστον 20 μοναχοί.
Ενας μοναχός τραυματίστηκε, σύμφωνα με το thesstoday, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα με μικρό γερανό.
Οι μοναχοί για να ανακόψουν την επέμβαση πέταξαν στουπί προς τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να εξετάζεται ακόμη και η παρέμβαση του εισαγγελέα με κατηγορίες για τρομοκρατική ενέργεια.
«Μολών λαβέ» έλεγαν από την αρχή οι μοναχοί, που παραμένουν στο κτήριο μαζί με λαϊκούς-πιστούς που προσέτρεξαν σε βοήθεια.
Σύμφωνα με το thesstoday, την ώρα της επέμβασης, παρίστατο δικαστικός επιμελητής.
Οι μοναχοί επικοινώνησαν με το νομικό τους σύμβουλο ο οποίος τους ενημέρωσε ότι για να ανοίξουν την πόρτα θα πρέπει να τους το ζητήσει εισαγγελέας με ειδικό ένταλμα.
Στην προκειμένη περίπτωση το ένταλμα υπήρχε, όχι, όμως, ο εισαγγελέας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 05:57 AM PDT
Πριν απο 15 χρόνια, τα ΝΕΑ δημοσίευσαν μια είδηση που γκρέμισε όλη την απάτη περί τηςελληνικής γραφής και γλώσσας!
Η είδηση αυτή είχε να κάνει με το πρώτο γραπτό κείμενο στην ιστορία της Ευρώπης, που είχε βρεθεί στη Καστοριά!
Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου! (Γιατί άραγε;)
Μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια, η ανακάλυψη αυτή παρέμεινε στο σκοτάδι! Ποιοί και γιατί αποσιωπούν ένα απίστευτης ιστορικής σημασίας ντοκουμέντο;
Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.
Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα. Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.
Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία – που διδάσκεται ακόμα στα ελληνικά σχολεία – οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους Φοίνικες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 05:48 AM PDT
Στο Λονδίνο θα καταναλωθεί για πρώτη φορά το κρέας που αναπτύχθηκε σε εργαστήριο. Σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει εντός των προσεχών ημερών στο Λονδίνο θα ψηθεί επιτόπου και θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες σε αυτή το πρώτο μπιφτέκι με κρέας «in vitro». 
Πρόκειται για ένα μπιφτέκι με βάση μυϊκό ιστό μόσχου που «γεννήθηκε» στο εργαστήριο.
Το ερώτημα όμως είναι εάν ο πληθυσμός θα δεχθεί να το καταναλώσει.(καθώς βέβαια και ποιες θα είναι οι τρομερές παρενέργειες που θα έχει αυτό το δηλητήριο στο ανθρώπινο σώμα)
Το μπιφτέκι εργαστηρίου δημιουργήθηκε από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ στην Ολλανδία με επικεφαλής τον καθηγητή Μαρκ Ποστ. 
Αποτελείται από λωρίδες μυϊκού ιστού μόσχου οι οποίες καλλιεργήθηκαν στο εργαστήριο. 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή το που θα γίνει η εκδήλωση ούτε το ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτή. 
Αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο εργαστηριακό κρέας.
Time: Once optimised, Professor Mark Post's method could mean that the time from stem cell to supermarket shelf could be reduced to six weeks
Time: Once optimised, Professor Mark Post's method could mean that the time from stem cell to supermarket shelf could be reduced to six weeks
The £250,000 hamburger: First test tube-grown beef will be served in London restaurant this week 
The world's first test-tube burger will be served in London next week. It is made from meat grown in a laboratory, rather than cattle raised in pastures.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jul 2013 11:01 AM PDT
Saudi Crown Prince Salman bin Abdulaziz Al Saud
Την αποστασία του από τη βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Χαλίντ Μπιν Φαράν αλ-Σαούντ, αναφερόμενος στη «δυστυχία» του υπό τη βασιλεία του αλ-Σαούντ και κάλεσε και άλλους πρίγκιπες να «σπάσουν» τη σιωπή τους.
«Με περηφάνια, ανακοινώνω την αποστασία μου από την οικογένεια αλ-Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας» τονίζει στη δήλωσή του, σύμφωνα με αναφορά του ειδησεογραφικού πρακτορείου Αλ-Αλάμ με έδρα την Τεχεράνη. 
«Το καθεστώς στη Σαουδική Αραβία δε......βασίζεται στους Θείους νόμους. Αντιθέτως, οι πολιτικοί κανόνες, οι νόμοι, οι αποφάσεις και οι πράξεις βασίζονται αποκλειστικά στην προσωπική βούληση των ηγετών της» συνεχίζει.
«Όλα όσα λέγονται για τη Σαουδική Αραβία και το σεβασμό στους νόμους και τους θρησκευτικούς κανόνες είναι πλασματικά, με σκοπό να ψεύδονται και να υποκρίνονται ότι το καθεστώς υπακούει στους ισλαμικούς κανόνες» ανέφερε, επικρίνοντας τη βασιλική οικογένεια που θεωρεί τη χώρα ιδιοκτησία της και «φιμώνει» όλες τις φωνές τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά για οποιαδήποτε αλλαγή ή μεταρρύθμιση.
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας τόνισε πως όλα όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση για τις πολιτικές, οικονομικές, δικαστικές και κοινωνικές συνθήκες καθώς και η καταπάτηση των θρησκευτικών αξιών είναι αληθή, αναφέρει η δήλωση. 
«Η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη από ότι λένε οι επικριτές» πρόσθεσε και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον τη χώρας να ενωθούν μαζί του και να σπάσουν τη σιωπή τους.

Behind the curtain: Why Saudi prince deserted family

A Saudi opposition political activist says power struggle was one of the main reasons behind Prince Khalid Bin Farhan Al-Saud defection from the ruling royal family in Saudi Arabia.
Mujtahid Bin Hareth Bin Hammaam, nicknamed the "Julian Assange" of Saudi Arabia for revealing information about Saudi royal family, revealed recently that Prince Khalid Bin Farhan has defected from his family and joined the opposition.
Continuing his story in his recent leaks he said, Khalid Bin Farhan was a member of the Al Saud family and three generations of his ancestors had participated in late Saudi king Abdulaziz's wars, but none of his family members have ever been raised to an official position in the government.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.