29 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 28-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 28 Jul 2013 01:29 PM PDT
Η εικόνα που τραβήχτηκε από το φακό του Νίκου Κάσσερι, φαίνεται να προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών τόσο από τη χώρα μας όσο και απο το εξωτερικό
http://www.contraseolous.gr
Posted: 28 Jul 2013 09:28 AM PDT
H κυβέρνηση πρέπει να βρίσκεται πραγματικά σε απελπιστική κατάσταση για να προχωρά ένα από τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ και συνομιλητής του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος σε δημόσια έκκληση προς τις ΗΠΑ να αναλάβουν αυτοί την "προστασία της χώρας" και να "εκθρονίσουν" την γερμανική ηγεμονίΑ!
Σε τηλεοπτική εκπομπή, λοιπόν, ο Π.Παυλόπουλος ζήτησε την άμεση επέμβαση του Μπαράκ Ομπάμα και των ΗΠΑ, προς σωτηρία της Ελλάδας και της ευρωζώνης, από τα χέρια των Γερμανών.
Μάλιστα παρομοίασε τον Ομπάμα ως "Ρούσβελτ", λίγο πριν την είσοδο της Αμερικής στον Β ΠΠ', υποννοώντας ότι και τώρα σε πόλεμο είμαστε, και ο εχθρός συμπτωματικά (;) είναι πάλι οι απόγονοι των Ούνων, τουτέστιν οι Γερμανοί.
Και όλα αυτά τρία 24ωρα πριν από το ταξίδι του νο 2 του κόμματος υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ και ένα μήνς πριν το ταξίδι του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και την συνάντησή του με τον Μ.Ομπάμα.
Ας δούμε τι είπε στην εκπομπή ο Π.Παυλόπουλος:
«Η οικονομική πολιτική που έχει επιβάλλει η Γερμανία στην Ελλάδα αλλά και, γενικότερα, στην Ευρωζώνη είναι, κατά γενική ομολογία, καταστροφική. Και για την Ελλάδα αλλά και για την ίδια την Ευρωζώνη. Επιπλέον δε αυτή η πορεία εγκυμονεί πια κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία.
Νομίζω, λοιπόν, ότι είναι η ώρα του Barack Obama, ο οποίος ούτως ή άλλως αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι πια οπαδός της παρεμβατικής πολιτικής τύπου Keynes. Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να παραμείνουν απαθείς όταν η Ευρωζώνη παραπαίει. Πολλώ μάλλον όταν η οικονομία των ΗΠΑ είναι σήμερα η ισχυρότερη στον Πλανήτη και, εν πάση περιπτώσει, σαφώς ισχυρότερη της Γερμανίας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Jul 2013 08:03 AM PDT
Turkey X Rays Israeli Bird Accused of Being in Service of Mossad
Turkish officials detained a bird after villagers accused it of spying for Israel's intelligence agency, the Mossad, but then freed the winged creature after X-rays cleared it of suspicion.
The Milliyet newspaper reported that the kestrel a type of falcon  was X-rayed at a university hospital to search for any microchips or bugging devices. 
Only when the scans came up clear was the bird allowed to go free. 
The newspaper carried a front-page image of the X-ray on Friday which revealed that scientists had dubbed the creature "Israeli agent" on the X-ray, Reuters reported.
An image of the X-ray as seen in the Turkish press. 
On the upper left, the Turkish words for "Israeli agent" are visible (Photo: Time Turk)
This comes on heels of other conspiracy theories about the Mossad in the Muslim world, including Egyptian accusations that Israel was behind a surge in shark attacks in the Red Sea, and concerns in Turkey that Israeli genetically-modified tomato seeds can be programmed to harm consumers.
Turkey X Rays Israeli Bird Accused of Being in Service of Mossad
The metal tag on the foot of the bird that raised suspicions. It was a Tel Aviv University tag (Photo: Time Turk)
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Jul 2013 07:43 AM PDT
Κάηκε η μισή Σέριφος! 
Δραματική η κατάσταση στο νησί με εικόνες που κόβουν την ανάσα, καθώς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για καταστροφή 
Οι κάτοικοι των οικισμών Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν προληπτικά, από τον Μάριο Κουρσουλίδη, διοικητή της αστυνομίας Σερίφου.
Οι κάτοικοι και οι λουόμενοι που ευρίσκοντο στο Μέγα Λιβάδι έφυγαν με βάρκες διότι κινδύνευαν και η φωτιά είχε αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο.
Δείτε αποκλειστικές εικόνες απο το plektani.gr που συγκλονίζουν!
Φωτο: Chloe Biscotaki
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.