25 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 24-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 24 Jul 2013 05:13 PM PDT
Posted: 24 Jul 2013 05:01 PM PDT
Posted: 24 Jul 2013 04:38 PM PDT
Posted: 24 Jul 2013 04:30 PM PDT
Posted: 24 Jul 2013 03:47 PM PDT
Αναγκασμένη να ζει στο υπέδαφος από την επόμενη εποχή των παγετώνων, μια ομάδα επιζώντων ενός προχωρημένου φυλάκιου πρέπει να παλέψει για τη διατήρηση της ανθρωπότητας ενάντια σε μια απειλή ακόμα πιο άγρια ??από τη φύση.
TRAILER
 

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ SKIP AD  ΚΟΥΜΠΙ ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ CONTINUE AS FREE USER...
Posted: 24 Jul 2013 03:14 PM PDT
THE SEXUALIZATION OF CHILDREN BY THE JEW-CONTROLLED MEDIA.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !
Καμαρώστε τα σιχάματα της ευρώπης.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;..
ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ 1980
Καμαρώστε τον πολιτισμό της Δύσης, που τόσο λυσσασμένα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ανήκουμε οι πολιτικές μαριονέτες μας.
Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα νομιμοποίησης της παιδοφιλίας.
Κάπως έτσι ξεκίνησε κάποτε και η ομοφυλοφιλία.
Και κάπως έτσι κάποτε θα φτάσουμε στις προφητείες του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστού σαλού.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ...

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.
elas-lyste.blogspot.gr
http://hellasxg.blogspot.com

Photobucket
Photobucket

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jul 2013 03:13 PM PDT
Tragic: Emergency crews work to help those who were injured in the Spanish train crash which happened just outside Santiago de Compostela
At least 35 people have been killed after a train derailed in Spain earlier tonight.
The train left the track on a bend just outside the northern city of Santiago de Compostela according to reports.
Pictures broadcast by Spanish media showed carriages laying on their sides with plumes of smoke pouring from them.
Spanish news agency Efe has quoted police and hospital sources as saying that at least 50 people were injured.
Tragic: Emergency crews work to help those who were injured in the Spanish train crash which happened just outside Santiago de Compostela
Catastrophe: Injured people are pulled from the wreckage shortly after the derailment today
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jul 2013 02:38 PM PDT
Δείτε τις πρώτες εικόνες, όπως τις μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα, από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος στην ισπανική Γαλικία.
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που προκάλεσαν τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας και οδήγησαν στον θάνατο δεκάδες επιβάτες.
Posted: 24 Jul 2013 01:43 PM PDT
Posted: 24 Jul 2013 01:36 PM PDT
Posted: 24 Jul 2013 12:55 PM PDT
Τα ουρλιαχτά από την πολυκατοικία του νεαρού επιχειρηματία ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο...
Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην οδό Εγνατία, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 14.00, ένας 30χρονος Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός διατηρούσε κατάστημα στην οδό Δ. Γούναρη. 
Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του.
Αυτή την ώρα η πολυκατοικία έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, που παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς του.
Posted: 24 Jul 2013 09:05 AM PDT
Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια να συγκαλυφθεί η έκταση αλλά και οι ένοχοι της μεγαλύτερης διαρροής προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών στην ιστορία της χώρας. 
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ανθρώπων που παρακολουθούν στενά την υπόθεση, τα θύματα είναι περίπου 6 εκατ. πολίτες, το σύνολο δηλαδή του ενεργού πληθυσμού.
Όμως η αρμόδια υπηρεσία, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ανέβαλε την εξέταση και τον έλεγχο της πηγής της διαρροής, η οποία είναι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Έτσι, παρ' ότι κλείνουν σχεδόν 8 μήνες από την αποκάλυψη του χωρίς προηγούμενο σκανδάλου, η υπόθεση δεν έχει παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη, ενώ σβήνονται τα ίχνη των ένοχων.
Τα αρχεία που έχουν διαρρεύσει περιλαμβάνουν κάθε είδους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και πιο συγκεκριμένα:
Τα δηλωθέντα στις φορολογικές δηλώσεις στοιχεία στα έντυπα Ε1 για τα έτη από το 2003 έως το 2009 καθώς και τα πιο πρόσφατα στοιχεία του 2012.
Τα στοιχεία υπολογισμού του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων για το 2008, 2009 και 2012.
Τα στοιχεία υπολογισμού της έκτακτης εισφοράς του 2011.
Τα σημειώματα για τις περαιώσεις που εστάλησαν το 2010 από το Υπουργείο Οικονομικών.
Στοιχεία των τελών κυκλοφορίας για όλα τα έτη από το 2006 έως το 2012(!) καθώς και στοιχεία συναλλαγών και δηλώσεων πολιτών για πολλές ακόμη χρονιές.
Ειδικοί στους οποίους απευθύνθηκε το Tvxs.gr λένε ότι όσες υπηρεσίες, εταιρείες ή ιδιώτες έχουν στην διάθεση τους τα στοιχεία αυτά μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ποικιλοτρόπως, από απλή εμπορική εκμετάλλευση μέχρι και εκβιασμούς σε βάρος πολιτών, που σε πολλές περιπτώσεις είναι ή αισθάνονται ευάλωτοι από την διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων.
Η αξία τους είναι ανυπολόγιστη γιατί από τα στοιχεία προκύπτει το πλήρες προφίλ όλων των πολιτών. 
Ο ηλεκτρονικός όγκος των αρχείων είναι της τάξης των 70GB.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jul 2013 08:54 AM PDT
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ...!!!
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. 
ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

http://www.stoxos.gr
Posted: 24 Jul 2013 08:48 AM PDT
Εκατοντάδες πολίτες έχουν μαζευτεί στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο σταθμό Λαρίσης, όπου θα μοιραστούν τρόφιμα αλλά και ρούχα μετά την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αττικής, όπου επρόκειτο να γίνει το συσσίτιο του κόμματος.
Αυτή την ώρα, επικρατεί ηρεμία στο σημείο, χωρίς την παρουσία αστυνομίας, παρά μόνο της τροχαίας για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.
Τα τρόφιμα και τα ρούχα είναι φορτωμένα σε ένα φορτηγό μετακομίσεων, ενώ παρόντες είναι και αρκετοί βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.
Posted: 24 Jul 2013 08:35 AM PDT

Η πόλη πρέπει να λειτουργεί με κανόνες, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος δήλωσε σύμφωνος με την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να απαγορεύσει για λόγους δημόσιας ασφάλειας τις συναθροίσεις σε συγκεκριμένες περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Πλατεία Αττικής όπου είχε προγραμματίσει να μοιράσει τρόφιμα και ρούχα η Χρυσή Αυγή.
"Η ουσία είναι ότι η πόλη πρέπει να λειτουργεί με κανόνες. Και όταν οι δημόσιοι χώροι, των οποίων την ευθύνη έχει ο Δήμος, χρησιμοποιούνται για κάποιο σκοπό, είτε αυτός είναι συσσίτιο είτε είναι συναυλία είτε οτιδήποτε άλλο, χρειάζεται άδεια από την Δήμο. 
Θα πρέπει να ζητάνε άδεια από τον Δήμο. Είτε είναι πολιτικό κόμμα είτε απλοί ιδιώτες είτε ο οποιοσδήποτε" επεσήμανε, μιλώντας στο Βήμα Fm, ο κ. Καμίνης σχετικά με τη διανομη τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή.
"Το πρώτο είναι η πόλη να λειτουργεί με κανόνες. Πολύ καλά έκανε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και μπράβο του, όταν είδε ότι υποκρύπτεται κάτω από μια δήθεν συνάθροιση στην ουσία διανομή τροφίμων κλπ, εκεί όπου δεν υπήρχε άδεια του Δήμου, το απαγόρευσε. 
Αυτό που έκανε το Υπουργείο είναι να κρατήσει ψηλά την νομιμότητα και η αποκατάσταση της δημοκρατίας είναι ακριβώς αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας. Επομένως, τιμάμε τη σημερινή μέρα με τον τρόπο που πρέπει", πρόσθεσε.
http://www.stoxos.gr
Posted: 24 Jul 2013 07:50 AM PDT
Το σύνολο του βρετανικού τύπου ασχολήθηκε με ειδικές εκδόσεις, με το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του τρίτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.
Η Daily Telegraph, η Daily Star και Daily Express κυκλοφόρησαν με τον τίτλο «Είναι αγόρι» και με φωτογραφία της νέας μητέρας.
Γεννήθηκε ο τρίτος κατά σειρά διάδοχος στη Μ. Βρετανία και η εφημερίδα SUN μετονομάστηκε για μια ημέρα σε SON.
Με μια πρωτοτυπία επέλεξε να τιμήσει τον ερχομό του βασιλικού μωρού, η ευρείας κυκλοφορίας βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα του Λονδίνου, "The Sun". Άλλαξε την επωνυμία της σε "The Son" προς τιμήν του νεογέννητου παιδιού, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ.
Το σύνολο του βρετανικού τύπου ασχολήθηκε με ειδικές εκδόσεις, με το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του τρίτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. 
Η Daily Telegraph, η Daily Star και Daily Express κυκλοφόρησαν με τον τίτλο «Είναι αγόρι» και με φωτογραφία της νέας μητέρας.
Οι Times του Λονδίνου έγραψαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κοινοπολιτεία «θα νιώθουν «υπερηφάνεια και χαρά» για τη γέννηση, ενώ όπως πολλές εφημερίδες προσέφεραν «συμβουλές» στον μελλοντικό διάδοχο. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jul 2013 07:34 AM PDT
Posted: 24 Jul 2013 07:27 AM PDT
Πρόκληση και ιεροσυλία! Μία από τις τουρκικές σειρές που το τελευταίο διάστημα εισέβαλαν στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, το «Ενα αστέρι γεννιέται», που προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του Mega, υπέπεσε σε μεγάλο σφάλμα, αφού μετέτρεψε ορθόδοξη βυζαντινή εκκλησία σε... νυχτερινό κέντρο!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι παραγωγοί της σειράς μετέτρεψαν το ιερό του ιστορικού ναού σε... πάλκο με ορχήστρα και τραγουδίστριες να διαγωνίζονται στο ποια είναι η καλύτερη στα τουρκικά άσματα.
Οι Ελληνες τηλεθεατές που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο επεισόδιο της καινούργιας τουρκικής σειράς έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν σε ένα γενικό πλάνο η κάμερα αποκάλυψε πως η σκηνή μιας οντισιόν διαδραματιζόταν μέσα σε έναν ορθόδοξο χριστιανικό ναό.
Συγκεκριμένα, σε μία στιγμή που η «γυαλιστερή» τραγουδίστρια, με μοβ τουαλέτα στολισμένη με παγιέτες... ερμήνευε ένα τουρκικό κομμάτι (και... λουζόταν με χαρτοπόλεμο) το πλάνο «άνοιξε» και είδαμε έναν μεγάλο σταυρό που υπήρχε πάνω από τον χώρο! Χωρίς αμφιβολία ο ορθόδοξος ναός που χρησιμοποιήθηκε γι' αυτό το προκλητικό τηλεοπτικό ανοσιούργημα δεν είναι άλλος από αυτόν της Αγίας Ειρήνης (βρίσκεται κοντά στην Αγια-Σοφιά), που ανεγέρθη στην Κωνσταντινούπολη από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο και κουβαλάει ιστορία πολλών αιώνων, μάλιστα ονομαζόταν και «Πατριαρχείο».
περισσότερα στο http://elnewsgr.blogspot.com
Posted: 24 Jul 2013 07:05 AM PDT
"Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων κόρη;", είπε η κα Ζαρούλια αφήνοντας άφωνους τους βουλευτές
Η ομιλία της Ελένης Ζαρούλια, διακόπηκε από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή, ο οποίος ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά.

http://papatzides.blogspot.gr
Posted: 24 Jul 2013 07:14 AM PDT
Τι να σου πω ρε Αλαφούζο, σου βγάζω το καπέλο! Αυτό που έχεις δεν είναι κανάλι ρε Γιαννάκη τσίφτη και καραμπουζουκλή, αυτό είναι αστείρευτη πηγή παραγωγής μνημονιακών παπαγάλων… 
Τι να σου πω ρε Γιαννάκη, είσαι Θεός… 
Τι Θεός, παπαριές λέω, Ημίθεος και βάλε… 
Αυτήν την Σύλβια Κλιμάκη που την είχες κρυμμένη ρε Γιαννάκη; 
Μιλάμε για μνημονιακό καϊνάρι Α'… 
Μπορεί βέβαια να δυσκολεύεται το κοριτσάκι ορθοφωνικά και το χαζό ύφος να μη βοηθάει , αλλά δεν έχει σημασία καμία… 
Σημασία έχει ότι πρόσθεσες ένα ακόμα παπαγαλάκι στην πλούσια λίστα των παπαγαλακίων που διαθέτεις…
http://harryklynn.blogspot.gr
Posted: 24 Jul 2013 06:54 AM PDT
Να ξεσπάσει στους κουλοχέρηδες ήθελε ένας 47χρονος σε χωρίο της Ιταλίας καθώς μέσα σε δύο εβδομάδες έχασε το ποσό των 5000 Ευρώ.
Ο λόγος για τον Nure Bregu ο οποίος δεν άντεχε να του τρώνε τα χρήματα οι κουλοχέρηδες σε μπαρ στη Fontaniva και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα.
Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού ο άνδρας εισβάλει μέσα σε αυτό κρατώντας ένα τσεκούρι και σπάει τις μηχανές.
Σύμφωνα με το Guardian, ο πατέρας δυο παιδιών δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μιας και έχανε διαρκώς τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

http://a-pistefto.blogspot.gr

Posted: 24 Jul 2013 06:42 AM PDT
Η φωτογραφία ανήκει στον Γιάννη Κυραννό και την αναδημοσιεύουμε από το Miloslife.
http://pinakio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.