27 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 26-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 26 Jul 2013 07:43 PM PDT
Επίσης η Τepco είπε και δεύτερο ψέμα(το πρώτο ότι δεν έχει διαρροή  ,οτι οι εργάτες που μολύνθηκαν από υψηλα επίπεδα ραδιενέργειας που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο είναι 145 ενώ είναι 1900. 
Το 10% των εργατών δηλαδή μέχρι στιγμής. 
Συνεχίζουν να μας μολύνουν με ραδιενέργεια ακάθεκτοι και δεν αντιδρά κανείς…
Μάλιστα διαρροή έχει εδώ και δυο χρόνια απο τον σεισμό...διαβάστε άρθρο...
Posted: 26 Jul 2013 06:07 PM PDT
Ούτε ένας κατασκευαστής δεν δήλωσε διατεθειμένος να «χτυπήσει» το έργο της κατασκευής του τεμένους στον Βοτανικό και σήμερα,..κλείνοντας έτσι «άδοξα» τον πρώτο κύκλο προσπαθειών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων να υλοποιήσει την διεθνή δέσμευση του Πρωθυπουργού πως «το τέμενος θα χτιστεί».
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά απόπειρα δημοπράτησης του έργου, η οποία είχε την ίδια κατάληξη με τις προηγούμενες δύο. Κηρύχθηκε άγονη.
Οι περίπου 25 κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν λάβει τα τεύχη δημοπράτησης δεν κατέθεσαν προσφορές αφού όπως υποστηρίζουν κύκλοι προσκείμενοι σε αυτές, το κόστος που έχει προϋπολογίσει το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες του έργου.
Οι ίδιοι κύκλοι δηλώνουν πως η αρνητική δημοσιότητα γύρω από το θέμα, η ψυχολογική φόρτιση πολλών πολιτών και η άνοδος της ακροδεξιάς στην χώρα, είναι παράγοντες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη και που κατά την δική τους άποψη τουλάχιστον, είναι ικανοί να δημιουργήσουν σειρά προβλημάτων στην κατασκευή.
Κάποιοι μάλιστα δηλώνουν πως φοβούνται ακόμη και σαμποτάζ στο εργοτάξιο, σημειώνοντας με νόημα πως το κόστος φύλαξης και ασφάλισης του συγκεκριμένου έργου δεν μπορεί να είναι το ίδιο με μια οποιαδήποτε άλλη οικοδομή αντίστοιχων μεγεθών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jul 2013 04:21 PM PDT
Posted: 26 Jul 2013 04:45 PM PDT
Aναγνώστης
Eγω αυτό που θέλω να πω είναι το εξής...ήμουν για 6 σχεδόν μήνες σαν δόκιμος μοναχός στην Μ.Εσφιγμενου κ έφυγα λόγω σοβαρής ασθένειας.
Όντως υπαρχη μεγάλος ,άδικος κ αντιχριστιανικος αποκλεισμός κ όντως είναι μαχητές κ πολύ λυπαμε που πλέον ενω είμαι υγιής δεν έχω την δυναμη να ξαναμπώ κ να δώσω την μάχη μου με αυτούς τους πολεμιστές που για χάριν ΚΥΡΙΟΥ,δίνουν οτι αποθέματα έχουν ψυχής κ σώματος.
Δυστυχώς πρόσφατα έμαθα οτι πραγματικά πεινάνε,τρώνε σχεδόν κάθε μέρα μόνο τραχανά.
Ειναι τραγικο
Posted: 26 Jul 2013 02:56 PM PDT
Golden Dawn (Χρυσή Αυγή) is an organization that is helping Greek people who are starving because of the financial crisis. Donate food to their New York City branch and save Greek lives in Greece! 
Right now they especially need baby food and diapers.
Send donations to:
XA AMERIKI

38-11 Ditmars Blvd Box # 438

Astoria, NY 11105
MORE CONTACT INFO
Official website:
http://xaameriki.wordpress.com/
USA phone number (9am - 10:15pm):
(347) 625-9238
Thumbs up and share to help spread the word!
Posted: 26 Jul 2013 02:49 PM PDT
Φόροι στα μωρά, στις αγελάδες και απαγόρευση βιταμινών.
Δείτε το βίντεο... 
http://ypogeia-drasi.blogspot.gr
Posted: 26 Jul 2013 02:34 PM PDT
Tο βίντεο της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, που αντεπιτίθεται στην διεθνή προπαγάνδα των Πλαστογράφων, πληροφορώντας με ιστορικά επιχειρήματα και ντοκουμέντα για το ποιος τελικά είναι ο αληθινός Μακεδόνας της Ιστορίας!
Με ελληνικό όνομα κατά τον Ησίοδο, ελληνική γλώσσα, ιστορία και εθνικότητα κατά τον Ηρόδοτο, ελληνικό χώμα κατά τον Στράβωνα και την Αγία Γραφή!

http://www.hellas-now.com
Posted: 26 Jul 2013 02:32 PM PDT
H Καλαβρία (Calabria) είναι περιφέρεια της Ιταλίας στα νότια της χώρας. Στο Βορρά συνορεύει με την περιφέρεια της Μπαζιλικάτα και στο νότο με τη Σικελία.
Αποικήθηκε στην αρχαιότητα από Έλληνες και αποτελούσε μέρος της Μεγάλης Ελλάδας. Με την Ιταλία ενώθηκε το 1860 - 1861.
Το πιο «μεγάλο και αρθρωτό μωσαϊκό της Αρχαίας Ελλάδας και του Ελληνισμού» βρίσκεται στην Monasterace Marina, στην αρχαία Καλαβρία.
Απεικονίζει ένα δράκο και ένα δελφίνι...
«Η αίθουσα των δράκων και τα δελφίνια» Η ανακάλυψη επιβεβαιώνει την παρουσία ενός από τα πιο «σπουδαία Ελληνιστικά ψηφιδωτά» , με έκταση περίπου 30 τετραγωνικών μέτρων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jul 2013 02:35 PM PDT
Military precision: The tightly-choreographed routines are performed in front of 150,000 people at a time at the world's biggest stadium - the May Day - in Pyongyang
As propaganda goes, it's not exactly the most subtle method. More than 100,000 gymnasts and performers have been enlisted for a bombastic display of North Korean nationalism in the world's largest stadium.
The secretive state's annual mass games have begun, with the heavily-choreographed shows telling the story of the nation and paying homage to its leader Kim Jong-un and his father and grandfather, who ruled before him.
The festival, named Arirang after a popular folk song, takes place in the 150,000-capacity May Day stadium in the capital Pyongyang and is in its 11th year.
The Arirang mass games enlist 100,000 performers for   tightly-drilled gymnastic and dance routines which tell the story of North Korea and its beloved leaders
Drilled: The Arirang mass games enlist 100,000 performers for synchronised gymnastic and dance routines which tell the story of North Korea and its beloved leaders
'Victory': A banner created by thousands of people holding up pieces of coloured card spells out the word
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jul 2013 01:18 PM PDT
Posted: 26 Jul 2013 01:16 PM PDT
Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου Hangzhou στην ανατολική Κίνα, έγιναν μάρτυρες ενός ασυνήθιστου θέαματος, όταν δύο ποντίκια τοποθετήθηκαν μέσα στο κλουβί φιδιού για... δείπνο.
Αψηφώντας τους νόμους της φύσης (το φίδι τρώει το ποντίκι, το ποντίκι παθητικά ανταποκρίνεται), οι εικόνες δείχνουν τι συμβαίνει όταν ένας θαρραλέος ποντικός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει μια οχιά να πάρει τον φίλο του.
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, το δεύτερο ποντίκι συνήθως κρύβεται, ενώ το φίδι καταβροχθίζει τον σύντροφό του. 
Όμως, μετά την αρχική επίθεση του φιδιού, το άλλο ποντίκι επιτέθηκε στο φίδι και το δάγκωσε προσπαθώντας να σώσει τον φίλο του...
Αν και ήταν πολύ αργά για να τον σώσει, το ηρωικό ποντίκι κέρδισε την ελευθερία του.
http://a-pistefto.blogspot.gr
Posted: 26 Jul 2013 11:26 AM PDT
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο κτηνοτρόφος αποφάσισε να διαφημίσει τα προϊόντα με... έναν ιδιαίτερο τρόπο ....
- Τα περισσότερα σχόλια έχουν να κάνουν με το μήνυμά του, προς τους πελάτες, κάτω από το σημείο που βλέπετε... 
Η εικόνα έρχεται από χωριό της Καρδίτσας. Ο υπεύθυνος θέλησε να διαφημίσει τα αβγά που πουλάει και να κεντρίσει τα βλέμματα των διερχόμενων οδηγών. 
Έτσι, όπως βλέπετε έβαλε σε στύλο της ΔΕΗ μία λούτρινη κότα, ένα καλάθι και... από κάτω άφησε το μήνυμά του...
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η εικόνα έγινε θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία αλλά και στα social media που από το πρωί κάνει θραύση. 
Όσο για την ταυτότητα του πρωταγωνιστή; Αυτή παραμένει άγνωστη...
Posted: 26 Jul 2013 11:16 AM PDT
Από την αρχή της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα έχουν κλαπεί πινακίδες 25 οχημάτων από την ΠΓΔΜ δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα. Ως επί το πλείστον,σύμφωνα με την υπουργό Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, οι κλοπές πινακίδων συνέβησαν στη Χανιώτη της Χαλκιδικής και στους Νέους Πόρους Πιερίας.
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ δήλωσαν τις κλοπές αυτές στην Ελληνική Αστυνομία. «Μέχρι σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση από τους Έλληνες συναδέλφους. Δεν διαθέτουμε πληροφορίες σχετικά με το αν κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις έχουν διαλευκανθεί» πρόσθεσε η κ. Γιανκούλοφσκα.
Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε εκ νέου στο πρόβλημα της αυξημένης ροής παράνομων μεταναστών, οι οποίοι φθάνουν στην ΠΓΔΜ από την Ελλάδα και επανέλαβε την άποψη ότι η συνεργασία της χώρας της με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για το θέμα αυτό είναι «ανεπαρκής», καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δεν υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς για αποτελεσματικότερη φύλαξη των συνόρων. 
protothema.gr
Posted: 26 Jul 2013 10:35 AM PDT
By makisel
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
Πριν 6 χρόνια, ίσως και 7 (αλλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι) κυκλοφόρησε στο internet ένα σκίτσο σε ξένο site (φημολογείται από κάποιον Σουηδό), που τότε απλά μας έδειχνε κάτι που για κάποιους ήταν άπιαστο όνειρο. 

Μας έδειχνε την αλλαγή ηγεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο από ένα μανιασμένο πλήθος ανθρώπων.
Το ζητούμενο είναι ότι οι αρχηγοί κρατών που τους έκοβε το νήμα ένα γιγάντιο ψαλίδι από το πλήθος, κρατούσε μια γιγάντια φιγούρα σαν μαριονέτα, που στο κεφάλι της έφερε το σύμβολο των illuminati. 

Δηλαδή την γιγάντια πυραμίδα με το μάτι. Από πίσω από την γιγάντια φιγούρα υπήρχε η σκιά μιας πόλης, η οποία στην αρχή φάνταζε σαν ένα φανταστικό σχέδιο του καλλιτέχνη...
Η πρώτη αποκάλυψη, εάν μπορούμε να την πούμε έτσι, είναι ότι πριν 4 χρόνια περίπου το περιοδικό national geographic έκανε ένα θέμα για μια νέα πόλη με το όνομα ΑΣΤΑΝΑ (Καζακστάν), παράφραση του ονόματος ΣΑΤΑΝΑ.
Αμέσως με το που διαβάζω το άρθρο αυτό ανοίγω τον υπολογιστή και αναζητώ στα αρχεία μου την φωτογραφία... Τελικά το πίσω φόντο της πόλης δεν ήταν φαντασία (τουλάχιστον για εμένα).
Ήταν η πόλη Αστάνα... Τα μνημεία που φαίνονται στο σκίτσο είναι ίδια με τα μνημεία που έχει η πόλη Αστάνα... Και τι περίεργο; Η τεράστια φιγούρα ξεπηδάει από εκεί...

Τώρα ας έρθουμε στα πιο καλά όμως...
Ο πρώτος ηγέτης κράτους που το γιγάντιο ψαλίδι του πλήθους κόβει το νήμα δεν μας είναι ξεκάθαρο ποιος είναι, μιας και στο σκίτσο-φωτογραφία δεν φαίνεται. 

Προφανώς ο σκιτσογράφος δεν ήξερε από που θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. 
Φυσικά σύμφωνα με την ιστορία όλοι ξέρουμε ότι η καρατόμηση ηγετών ξεκινά από το Ιράκ και τον Σαντάμ Χουσεΐν, το έτος 2006! 
Άρα προφανώς ο ηγέτης που δεν είναι ορατός είναι ο Σαντάμ, ο οποίος απαγχονίστηκε.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jul 2013 08:39 AM PDT
Η ανάρτηση που κυκλοφορεί τελευταία σε πολλά μπλογκς ... λέει το εξής: 
Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD). 

Η απόφαση του δικαστηρίου όμως πάρθηκε το 2006… 
Εν τω μεταξύ το "κόμμα των παιδοφίλων" δεν υπάρχει πια καθώς μετά από δικαστήρια κ.λπ απαγορεύθηκε και όπως λένε στη  σελίδα τους διαλύθηκαν τον Μάρτιο του 2010. Εννοείται ότι ποτέ δεν πήρε μέρος σε εκλογές καθώς δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει τις 500+ υπογραφές που απαιτεί ο ολλανδικός νόμος… 
Ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του παιδιού":
 «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η είδηση αυτή αφορά σε παλιότερη υπόθεση, που συγκεκριμένα έλαβε χώρα το 2006. Το «κόμμα» PNVD, αιτήθηκε αδειοδότηση για την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία, την οποία ωστόσο δεν εξασφάλισε ποτέ κατόπιν εγχώριων και διεθνών αντιδράσεων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jul 2013 10:40 AM PDT
You've seen the commercials before: take one fat-burning pill for 30 days and you'll go from flab to fab  and there are before and-after pictures to prove it. 
But what if those pictures are a ruse?
That's what Andrew Dixon is alleging. And he has some shocking photos that he says prove it. 

Dixon, a personal trainer in Hollywood, wrote a blog post for the blog Healthy Urban Kitchen last week that was reproduced on the Huffington Post on Wednesday showing how easy it is to fake such photos. And it's going viral. 
There is no doubt that we live in a world of manipulation, false promises and exaggerated claims, Dixon writes. 
This is especially true in the fitness industry.Sure, he admits there are some programs that are legit. But he has a big problem with those who use fake, Photoshopped, or manipulated before-and-after pictures to sell success. 
So he decided to show how easy it is to fake such results:
I decided to take my own transformation photos to see what was possible with just a few easy tweaks. 
About six months ago I was around 185 pounds and about 16 percent body fat.
I was feeling particularly bloated on the day, so I asked my girlfriend to take a before shot.
I then shaved my head, face and chest and prepared for the after shot, which was about an hour after I took the before shot. 
I did a few push ups and chin ups, tweaked my bedroom lighting, sucked in, tightened my abs and BOOM! We got our after shot. 
Here's the shocking result:
Personal trainer Andrew Dixon shows how easy it is to manipulate transformation photos. These two pictures were taken within one hour of each other. (Source: Andrew Dixon via Healthy Urban Kitchen)
Posted: 26 Jul 2013 08:16 AM PDT
If you're at all the slightest bit skeptical of the emerging capability of hackers to take control of your electronic devices, then don't watch this video. 
Why? Because you may never drive your car again after you see how a couple of government-funded tech guys were able to hack into, and take control of, one reporter's vehicle while he was driving it.
The experiment was the product of Forbes reporter Andy Greenberg, who wanted to see just how vulnerable cars are to hacking by Charlie Miller and Chris Valasek, two researchers who reseived an $80,000 grant from the Pentagon's research wing, DARPA, to study such vulnerabilities. 
The scary answer  shown in a video report to how vulnerable is "very."

Take for example that Miller, while plugged into the car's computer system in the back seat could do things like change how much fuel the car appears to have, alter the speedometer reading, actually turn the steering wheel, honk the horn, and even mess with the brakes:
Posted: 26 Jul 2013 06:25 AM PDT
Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει από το πρωί την περιοχή Αχλιά της Ιεράπετρας - Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένη...
Μια 55χρονη γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο έξω από το σπίτι της και έγινε αντιληπτή, από τους πρώτους γείτονες που ξύπνησαν για να πάνε στις δουλειές τους.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως η γυναίκα αυτοκτόνησε, αν και για την ώρα η αστυνομία, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, η αυτοψία του οποίου θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.
Ξύπνησε και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή Η 55χρονη ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά. Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, που την ώρα που η γυναίκα του πέθαινε, εκείνος κοιμόταν και δεν κατάλαβε το παραμικρό.
H μικρή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την είδηση. Όσοι γνώριζαν την 55χρονη, έκαναν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα που δεν έδινε την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα...
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com
Posted: 26 Jul 2013 06:02 AM PDT
Τα βλέμματα όλων των περαστικών τράβηξε από νωρίς σήμερα το πρωί ένα ψάρι-γίγαντας που αλίεψαν ψαράδες τα ξημερώματα στον Πατραϊκό.
Το ψάρι που μετατράπηκε σε αξιοθέατο, πριν καταλήξει στα πιάτα των συμπολιτών, είναι φεγγαρόψαρο και ζυγίζει 100 κιλά…
Οι συμπολίτες που περνούν από τη διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, έξω δηλαδή από το ψαράδικο στο οποίο «εκτίθεται» δηλώνουν εντυπωσιασμένοι, το φωτογραφίζουν κι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς μπορούν να το… απολαύσουν!
http://www.peramatozoa.net
Posted: 26 Jul 2013 05:56 AM PDT
This is an award winning short film, winner of Best Short Video Category at the 2012 International UFO Congress.
"Craft of Unknown Origin" is a 30-minute documentary that examines the subject of UFOs. 
Drawing from a number of credible UFO witnesses and UFO reports, the video is crammed with diagrams, as well as 2D and 3D animation, that accurately visualize the strange vehicles that these witnesses report seeing.
Most notably, the makers of this video worked closely with Sgt. James Penniston, U.S. Air Force (ret.), to accurately visualize, for the first time anywhere, the UFO craft that he saw. Sgt. Penniston is one of the principle witnesses to the celebrated Rendlesham Forest UFO event of 1980. 
Through animated video, viewers will see what Penniston saw as he describes his feelings and actions of that night. 
Often referred to as "England's Roswell," the Redlesham forest incident remains one of the most well-documented UFO events ever.
Posted: 26 Jul 2013 05:18 AM PDT
Το γεγονός ότι δεν υπήρξε ανταπόδοση πυρών από τα λεωφορεία, δείχνει πως μετέφεραν πολίτες. 
Σύμφωνα με την αρμενική πρεσβεία της Δαμασκού, στην επίθεση σκοτώθηκαν ένας οδηγός λεωφορείου και 4 επιβάτες. Ανακοινώθηκε πως μια από τους νεκρούς επιβάτες ήταν η 40 ετών μητέρα δύο απιδιών Ταμάρ Σιρουνιάν. 
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία στο Χαλέπι.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, μεταξύ των 100 χιλιάδων νεκρών στα δύο χρόνια που διαρκεί η σύρραξη της Συρίας, υπήρχαν και 50 Αρμένιοι. 
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την ταξιαρχία Αχράρ Ους Σαμ η οποία είχε απειλήσει πως θα χτυπούσε όλα τα οχήματα που κινούνται στην διαδρομή προς το Χαλέπι για να αποτρέψει την χρησιμοποίηση του από τον στρατό. 
 Οι φρικτές εικόνες από την επίθεση φαίνονται στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το tourkikanea:
http://www.stoxos.gr
Posted: 26 Jul 2013 05:11 AM PDT
The U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has once again been caught removing pertinent but indicting information about vaccines from its website. 
This time it involves the infamous polio vaccine, up to 98 million doses of which have been exposed as containing a cancer-causing virus that is now believed to be responsible for causing millions of cancers in America, according to the CDC. 
The information was posted on an official CDC fact sheet entitled Cancer, Simian Virus 40 (SV40), and Polio Vaccine, which has since been removed from the CDC's website. 
Fortunately, RealFarmacy.com was able to archive the damning page before the CDC ultimately removed it, presumably because SV40 has been receiving considerable attention lately due to its connection to causing cancer. 
You can view the link to the original CDC page on SV40 and polio vaccines, which is no longer active, here: http://www.cdc.gov . More
Posted: 26 Jul 2013 05:21 AM PDT
The AMA Responds to Radiation in Seafood, FFAN Urges FDA to Act Now July 24, 2013 by Kim Roberson
Food Safety Group Applauds Recent American Medical Association (AMA)Recommendation to Test U.S. Seafood for Radiation
FFAN urges responsible, transparent testing guidelines and national database for seafood radiation. Wants results to be made public.
Fukushima Fallout Awareness Network (FFAN) today applauded the recent American Medical Association (AMA) resolution that calls on the U.S. government to test all U.S.seafood for radiation and fully report the results to the public. 
The AMA joins FFAN in demanding the public's 'Right to Know' regarding radiation levels in food. The California Medical Association (CMA) initiated the resolution.
In March of 2013, in response to the worst ongoing nuclear disaster in history at Japan'sFukushima Daiichi nuclear power station, FFAN coalition member groups Beyond Nuclear, Citizens for Health and Ecological Options Network filed a legal Citizen Petition through the official process of the United States Department of Health Services Food and Drug Administration (FDA).
The FFAN Citizen Petition points out that the U.S. currently has the highest allowable limits for radioactive Cesium 134 and 137 in the world, 12 times higher in fact than Japan's. 
"Food and beverages that are considered far too dangerous for consumption in Japan can be exported to U.S. citizens, including vulnerable children and pregnant women.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jul 2013 04:45 AM PDT
Του Γιάννη Μπαμπούλια από το VICE

Η El Dorado, η Kαναδική εταιρεία που κατέχει τα αμφιλεγόμενα ορυχεία χρυσούστο δάσος στις Σκουριές στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει όλα ταέργα στην περιοχή μέχρι τουλάχιστον το 2016. Σύμφωνα με εκπρόσωπο τηςεταιρείας, το σκεπτικό αυτής της απόφασης είναι ότι η τιμή του χρυσού έχει μειωθεί, πράγμα που σημαίνει - προφανώς - ότι δεν υπάρχει νόημα ναεπενδύσουν σε ένα μεταλλείο για να τον εξορύξουν.
Επιφανειακά, μπορεί να φαίνεται ότι αυτό έχει νόημα. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η δήλωση αυτή προέρχεται από μια εταιρεία που επικρότησε τιςξαφνικές νυχτερινές επιδρομές στα σπίτια ανθρώπων που αντιτάχθηκαν στο μεταλλείο, στην κοντινή πόλη της Ιερισσού. Μια εταιρεία που παρακολουθούσε όταν τα ΜΑΤ που είχαν επιστρατευτεί για να εκφοβίσουν τους ντόπιους κατοίκουςαπήγαγαν παιδιά Γυμνασίου και έριξαν δακρυγόνα σε μια αυλή σχολείου,στέλνοντας τέσσερα παιδιά στο ιατρείο και ένα μωρό με πάθηση στο αίμα. 
Μια εταιρεία που παρακολουθούσε τις διμοιρίες της Ελληνικής αντιτρομοκρατικήςαστυνομίας να συλλαμβάνουν στην τύχη και να λαμβάνουν παράνομα δειγμάτα DNA προς δικό τους όφελος και που συμμάχησαν με έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, προκειμένου ναπροστατεύσουν τις επενδύσεις τους.
Μια εταιρεία που έκανε όλα αυτά τα πράγματα, όμως τώρα - όπως φαίνεται -είναι πρόθυμη να αφήσει το έργο να ησυχάσει για λίγο.
Δεν προκαλεί έκπληξη ότι το μόνο που χρειάζεται είναι μια ματιά σε μερικάστατιστικά στοιχεία για να αρχίσουν να εμφανίζονται οι τρύπες στην αιτιολογίαπου έδωσε η El Dorado. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jul 2013 04:09 AM PDT
Μία προκλητική κίνηση για να πικάρουν τους φίλους της Ξάνθης έκαναν οι οπαδοί της Λίνφιλντ στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για το Europa League.
Μια μερίδα οπαδών της Λίνφιλντ σήκωσαν μια τουρκική σημαία, παρά τις οδηγίες της UEFA, να αποφεύγονται κινήσεις στις εξέδρες που έχουν να κάνουν με πολιτικά ζητήματα.
Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι οπαδοί ενδεχομένως δεν ήξεραν ότι κάποιες ώρες πριν οι οπαδοί της Ξάνθης αντάλλασσαν ευχές με αυτούς της... Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με το ThrakiSportS.
Πάντως, λίγο μετά το γκολ του Μαρσελίνιο, η σημαία εξαφανίστηκε διακριτικά από τις εξέδρες της Λίνφιλντ.
http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.