19 Μαΐ 2013

Η καθημερινή Άποψη 18-5-13

NEWSLETTER 18 05 no1

NEWSLETTER 18 05 no2

NEWSLETTER 18 05 no3

twitter banners icon facebook 60 256
sl-1
Την Τετάρτη το πρωί απογειώθηκε από την Αθήνα το αεροπλάνο που μετέφερε τον Αντώνη Σαμαρά και την πολυμελή ελληνική αποστολή στο Πεκίνο. Το ταξίδι τελειώνει αύριο και στις ημέρες που μεσολάβησαν ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος αφιέρωσαν εκτενή ρεπορτάζ για τα αποτελέσματα της γαλανόλευκης απόβασης στη χώρα του «Κίτρινου Δράκου».
Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο ουδείς αρνείται τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν στην κυβέρνηση, η οποία πόνταρε (και ποντάρει) πολλά στην αναζωογόνηση της οικονομίας από τις όποιες επενδυτικές συμφωνίες επιτευχθούν με τους Σίνες. Το ρεπορτάζ λέει ότι η ελληνική επιχειρηματική αποστολή που απαρτίζεται από 87 επιχειρήσεις και φορείς βασικών κλάδων της οικονομίας μας (ναυτιλία, τράπεζες, τουρισμός και real estate, αγροτικά προϊόντα-τρόφιμα, τεχνολογία, δομικά υλικά και εξαγωγική μεταποίηση) συνομίλησε με 257 εκπροσώπους από περισσότερες από 135 κινεζικές επιχειρήσεις των αντίστοιχων οικονομικών κλάδων.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-2
Η συζήτηση για την επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη… μαμά Νέα Δημοκρατία έχε ανοίξει για τα καλά. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άριστος γνώστης της πολιτικής τακτικής, γνωρίζει πως στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό το κόμμα του δεν πρόκειται να βρει θέση στη Βουλή.
Τρία από τα κορυφαία στελέχη του, οι κ.κ. Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλέυρης αναχώρησαν για… άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα για τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, οπότε δικαίως αναζητεί και αυτός το τι θα κάνει. Αλλωστε, του κ. Καρατζαφέρη του αρέσει να «μέσα στο παιχνίδι», ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι θα χρεωθεί μία ακόμη πολιτική… κωλοτούμπα. Η περίπτωση του Μνημονίου και της συμμετοχής στην κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι ίσως οι πλέον χαρακτηριστικές από αυτές.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-3
Σάλο έχει προκαλέσει στην πολιτική σκηνή η συνέντευξη που παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή «Άλλη Όψη» του Μανώλη Κοττάκη, καθώς κάλεσε σε ανοικτό διάλογο τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, υπογραμμίζοντας ότι «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί όπως τόνισε για τους Χρυσαυγίτες, οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα.
Αναφορικά με το ακροδεξιό κόμμα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι τάσσεται κατά της προοπτικής να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με το ερώτημα «Τι σημαίνει απαγορεύεται», τονίζοντας ότι αν αυτό υιοθετηθεί, δημιουργείται επικίνδυνο προηγούμενο.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-4
Με μια σκληρή ανακοίνωση τοποθετείται το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα κατηγορώντας τον ότι ξεπουλά τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας!
«Το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του κ. Σαμαρά στην Κίνα έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να εκποιηθούν και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας λιμάνια, αεροδρόμια, τηλεπικοινωνίες, τομείς στρατηγικής σημασίας που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης για τη χώρα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr
sl-5
Προώθηση των θέσεων του κόμματος του αλλά και της Ελλάδας έκανε από τις ΗΠΑ που βρέθηκε ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα σε άρθρο του επεσήμανε πως «Η Ελλάδα προειδοποιεί για κίνδυνο 'φαύλου κύκλου ανισότητας' στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα κράτη του νότου της Ευρωζώνης υποφέρουν ακόμα».
Πιο συγκεκριμένα, σε άρθρο των Washington Times ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καταδίκασε τον «φαύλο κύκλο ανισότητας» απέναντι στα μέλη του νότου, όπως την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελλάδα, που όπως είπε έχει φτάσει να επικρατεί στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών πολιτικών. Επιπλέον δήλωσε ότι οι χώρες αυτές δεν απειλούνται στον ίδιο βαθμό όπως οι υπόλοιπες, πλουσιότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr

sl-9
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έπειτα από μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους στον δίσκο «Απέναντι», επιστρέφει με νέα τραγούδια. Τη διαφορά κάνει αυτήν τη φορά με την νέα της συνεργασία, η οποία προβλέπεται να έχει εξίσου μεγάλη επιτυχία με την προηγούμενη.
Η γνωστή τραγουδίστρια αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση των νέων της τραγουδιών για τα οποία συνεργάστηκε με τον Αντώνη Βαρδή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται με τον διαχρονικό τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη κι από τη μέχρι στιγμής συνεργασία τους όλα εξελίχθηκαν καλά.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-10
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης στο περιοδικό «ΕΓΩ», αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με την τωρινή σύζυγό του, αλλά δήλωσε και την δυσαρέσκεια του για τις πράξεις ενός συναδέλφου του.
«Θέλω να κάνω ένα παιδί για την γυναίκα μου. Δεν θα ήθελα να το κάνω με τεχνικούς τρόπους γιατί αισθάνομαι ενοχές. Ένα μεγάλο αμάρτημα μου, που νιώθω ότι με βαραίνει, είναι ότι με πολλές γυναίκες που είχα σχέση, αποφασίσαμε από κοινού να κάνουν έκτρωση. Δεν θα ήταν ωραίο να κάνω τώρα ένα παιδί του σωλήνα. Αρκετές φορές έτυχε να κάνουν εκτρώσεις οι σύντροφοί μου.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr
sl-11
Κρίσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η επόμενη εβδομάδα για την τύχη των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αναμένεται ευρεία διυπουργική σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου, όπου και θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η αρμόδια κυβερνητική επιτροπή εξετάζει το οριστικό κλείσιμο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Κι αυτό διότι οι συνομιλίες που έκανε η Κυβέρνηση με τον ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Ι. Σάφα, προκειμένου να διατηρηθεί η λειτουργία των Ναυπηγείων, κατέληξαν σε αδιέξοδο. Οι απαιτήσεις της ιδιοκτησίας των Ναυπηγείων αξιολογήθηκαν από την Κυβέρνηση ως ανεδαφικές και επιζήμιες για το Δημόσιο, αλλά και το Πολεμικό Ναυτικό, που είναι και ο μοναδικός πελάτης των Ναυπηγείων.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-12
Την ώρα που η τρόικα πιέζει με κάθε τρόπο να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις ένα νέο σημαντικό πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίσει το ΤΑΙΠΕΔ σε ότι αφορά τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Και το πρόβλημα ακούει στο όνομα Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Τα μέλη του ΚΑΣ γνωμοδότησαν θετικά ως προς την εισήγηση της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και της αρμόδιας ΣΤ" Εφορείας και κήρυξαν αρχαιολογικό χώρο τον «Λαιμό» και το «Μεγάλο Καβούρι» στη Βουλιαγμένη. Συγκεκριμένα, εντός του νέου αρχαιολογικού χώρου, που καλύπτει όλη τη χερσόνησο του Λαιμού Βουλιαγμένης και την παραλία του Μεγάλου Καβουριού (με ανατολικό όριο την οδό Αθηνάς), έχουν εντοπιστεί αρχαία κατάλοιπα διαφόρων περιόδων που ξεκινούν από τα προϊστορικά χρόνια, όπως οι πρωτοελλαδικές αρχαιότητες (οικίες και οχυρωματικό τείχος) που εντοπίστηκαν στο νοτιοανατολικό ύψωμα της χερσονήσου του Λαιμού, καθώς και στον Λόφο των Μουσών, που βρίσκονται εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του «Αστέρα».
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-13
Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς, αφού ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Στέλιος Μπρατσόλης, καλείται να ανανεώσει τη θητεία του, έχοντας όμως απέναντί του έναν ισχυρό αντίπαλο, τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ανατολάκη.
Για πολλούς ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να πάρει το χρίσμα, αλλά ο κ. Μπρατσόλης μιλώντας αποκλειστικά στην «Α» δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στο κριτήριο των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής.
Εκτός των άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά μιλά για τα όσα έχει καταφέρει διοικητικά μέχρι σήμερα ο ίδιος και οι συνεργάτες του, αναλύει ποιο είναι το πρόβλημα που έχει προκληθεί με το γήπεδο του ΣΕΦ, αλλά αποκαλύπτει και τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου δεν είναι το επιθυμητό για εκείνον.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-14
Η διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων την εβδομάδα που ακολούθησε του αγώνα. Ειδικότερα η επίμαχη φάση με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα –μετά την κεφαλιά του Σανκαρέ– καθαρά με το χέρι πάνω στη γραμμή και θα έπρεπε να καταλογιστεί το πέναλτι και να αποβληθεί ο παίκτης του Ολυμπιακού. Η «Α» επικοινώνησε με τον πρώην αρχιδιαιτητή και επί δύο χρόνια μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA Βασίλη Νικάκη και τον επί σειρά ετών διεθνή μας ρέφερι και αναπληρωτή αρχιδιαιτητή Γιώργο Φασόλη, οι οποίοι κατέθεσαν τη γνώμη τους ως εξειδικευμένοι στο αντικείμενο.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-15
Τελικά το ζευγάρι έκανε ένα μικρό διάλειμμα! Ο Γιώργος Κιμούλης και η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη είναι ξανά μαζί μετά τον σύντομο χωρισμό τους, που μέτρησε μόλις μερικούς μήνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα για ολιγοήμερες διακοπές και πολλοί θαμώνες του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, τους είδαν μαζί.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-16
Ούτε στα πιο εφιαλτικά της όνειρα δεν θα φανταζόταν ποτέ η Paris Hilton την απόπειρα δολοφονίας που δέχτηκε από έναν μανιακό, και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι! Η ίδια βρισκόταν στην πολυτελή της βίλλα στο Los Angeles όταν αντιλήφθηκε κάποιον άγνωστο να περιφέρεται απέξω. Η Paris δήλωσε στην εφημερίδα Sun για το περιστατικό: «Ήταν τρομακτικό. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


sl-17
Ο λόγος φυσικά για το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου, της Τζέσικα Χαρτ που για ακόμα μια φορά κολάζει το αντρικό κοινό με τις καυτές τις πόζες στην παραλία. Η Τζέσικα και ο Σταύρος εδώ και αρκετό καιρό βλέπουν τη σχέση τους με άλλο μάτι και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πώς το όμορφο μοντέλο είναι η γυναίκα που άλλαξε την κοσμοθεωρία του νεαρού χρυσού κληρονόμου και από το κλαμπ των εργένηδων σύντομα θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησία.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr
Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Bild: «Νικητής της ημέρας» ο Αντώνης Σαμαράς
01Στη στήλη της «Νικητές και Ηττημένοι», εκ των κορυφαίων γερμανικών εφημερίδων, «Bild» συγκαταλέγεται ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που εντάσσεται στους «νικητές της ημέρας». Στο κείμενο η Bild αναφέρει ότι ο έλληνας πρωθυπουργός εξελίχθηκε «από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας».
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr

«Ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ανευθυνότητας από τον κ. Τσίπρα»
02Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με ανακοίνωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. Αφορμή η τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα όσα τραγικά συνέβησαν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr

Δημοσκόπηση Metrisis: Προβάδισμα 1% για τη ΝΔ
03Προβάδισμα μίας ποσοστιαίας μονάδας έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Μetrisis για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 21,4%, και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,4% και η Χρυσή Αυγή με 10%.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr

«Ζήτημα πολιτικής επιλογής η ασυδοσία της Χρυσής Αυγής»
04Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χαρακτήρισε «ζήτημα πολιτικής επιλογής την ασυδοσία της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, τονίζοντας ότι όποιος θέλει μπορεί να εφαρμόσει τον κανονισμό και να αποτρέψει τον ευτελισμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας».
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr
Πρωτοβουλίες Κουβέλη για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς
05Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τον Φώτη Κουβέλη να έχει προαναγγείλει πρωτοβουλίες με στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης συμμαχίας δυνάμεων στον χώρο του δημοκρατικού Σοσιαλισμού, χωρίς κατ" ανάγκην να ενταχθούν στο κόμμα.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


Στο τέλος του χρόνου η απομάκρυνση 2.000 δημοσίων υπαλλήλων
06Βήμα πίσω από την τρόικα, η οποία φέρεται να δίνει άτυπη παράταση μέχρι και το τέλος του έτους, τον Δεκέμβριο του 2013 δηλαδή, προκειμένου να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους στο Δημόσιο περίπου 2.000 υπάλληλοι.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr

Ερχονται τέσσερα ραβασάκια για την ακίνητη περιουσία
07Τις πύλες του ανοίγει από τη Δευτέρα το Taxisnet, περιμένοντας τους περίπου έξι  εκατομμύρια φορολογούμενους να καταθέσουν τις δηλώσεις τους. Ηδη από εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι αποστολές με τα ραβασάκια.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr

ΟΠΑΠ: Στις 23 Μαΐου τα αποτελέσματα τριμήνου
08Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα α΄ τριμήνου 2013 η ΟΠΑΠ Α.Ε., σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: • Πέμπτη, 23.05.2013, ανακοίνωση των Οικονομικών Αποτελεσμάτων μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr
«Ο Μπερλουσκόνι θα ρίξει την νέα κυβέρνηση Λέτα»
16Σίγουρος ότι η νέα ιταλική κυβέρνηση «υπό την ηγεσία του Ενρίκο Λέτα θα πέσει πολύ γρήγορα, διότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα προκαλέσει την πτώση της με την πρώτη ευκαιρία», εμφανίστηκε ο ιταλός ηθοποιός και επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr



Τρεις πυραύλους μικρού βεληνεκούς εκτόξευσε η Βόρειος Κορέα
17Σε εκτόξευση τριών πυραύλων μικρού βεληνεκούς προχώρησε η Βόρειος Κορέα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας της χώρας, η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε από τις ανατολικές ακτές της κορεατικής χερσονήσου.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr


Δυσοίωνες οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την πορεία του κυπριακού χρέους
dntΜε τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει στην έκθεση του το ΔΝΤ την πορεία του κυπριακού χρέους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να πλησιάσει τα επίπεδα του 149% του ΑΕΠ -αντί 126%-, αν η Κύπρος αποκλίνει από το δημοσιονομικό και μακροοικονομικό πλάνο.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr



Megan Fox ακόμη πιο sexy στα 27 της!
18Η εκρηκτική Megan Fox μόλις έκλεισε τα 27 της χρόνια. Η καλλονή ηθοποιός από το Tennesse είναι μία από τις πιο καυτές παρουσίες του Hollywood, ενώ το Σεπτέμβρη έγινε και μαμά στο πλευρό του Brian Austin Green με τον οποίο απέκτησε τον πρώτο της γιο τον Noah Green.
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr



Christina Aguilera αδυνάτισε και δείχνει πιο hot από ποτέ!
19Τον τελευταίο καιρό δεν απασχολεί τα μέσα μόνο με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες αλλά και με τη σιλουέτα της μιας και από το πολύ αδύνατο κορίτσι που την είχαμε γνωρίσει, είχε μετατραπεί σε… παχύσαρκη κυρία!
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr



Η Έλενα Παπαβασιλείου και οι δύσκολες μέρες που πέρασε!
20Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της showbiz! Κάθε της εμφάνιση προκαλεί τα βλέμματα αλλά και τα σχόλια όσων την περιβάλλουν, τις περισσότερες φορές θετικά. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τι μπορεί...
Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.