23 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 21-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 21 Jul 2013 05:01 PM PDT
This is what happens when the French try to maintain their own societal and cultural integrity and a single legal system for all citizens, while simultaneously admitting into the country a huge number of Sharia supremacists. 
"Violence continues in France over Islamic veil ban," from CBS News, July 21 (thanks to Pamela Geller):
Posted: 21 Jul 2013 05:00 PM PDT
"11-Year-Old Yemeni Girl Nada Al-Ahdal Flees Home to Avoid Forced Marriage: 
I'd Rather Kill Myself," from MEMRI, July 8
Posted: 21 Jul 2013 04:32 PM PDT
Ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση του γιου του, ο Thomas Mathews, ένας ερευνητικός δημοσιογράφος, εξακολουθεί να μην έχει πληροφορίες και αρχίζει τη δική του εμμονή αναζήτησης.
Ωστόσο, με την εμμονή του έχει χάσει το σπίτι και τη δουλειά του, ώστε το αφεντικό του τον στέλνει σε μια ειδική αποστολή στη Βραζιλία.
Στη Βραζιλία, ο Mathews ερευνά εξαφανίσεις που έλαβαν χώρα στις μικρές πόλεις της Quixada και Quixeramobim – επίσης γνωστή ως Περιοχή Q.
Ενώ εκεί, συνειδητοποιεί ότι θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ζωής του.




TRAILER

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Posted: 21 Jul 2013 04:15 PM PDT
Η νομική αναγνώριση του γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή, δήλωσε την Κυριακή, απευθυνόμενος σε πιστούς, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος.
«Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη ένδειξη της Αποκάλυψης... 
Σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιλέγουν την οδό της αυτοκαταστροφής» είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, απευθυνόμενος σε πιστούς στον καθεδρικό ναό Καζάν, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Κάνοντας μια δήλωση υποστήριξης του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πατριάρχης είπε ότι υποστηρίζει την απαγόρευση της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» που πρόσφατα επικυρώθηκε ως νόμος του ρωσικού κράτους.
Ανάμεσα στις διατάξεις του νόμου αυτού, που επικρίθηκε σε διεθνές επίπεδο, είναι η επιβολή μεγάλων προστίμων για συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας παρόντων παιδιών.
Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε στη Ρωσία το 1993, αλλά συνεχίζει να στιγματίζεται στη χώρα, στην οποία η ορθόδοξη εκκλησία διατηρεί σημαντική επιρροή. 
Οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων απαγορεύονται και ακτιβιστές έχουν υποστεί επανειλημμένα άγριες επιθέσεις.
Posted: 21 Jul 2013 03:50 PM PDT
Τέλος στην ζωή του έβαλε το βράδυ της Κυριακής, λόγω οικονομικών προβλημάτων, άλλος ένας Έλληνας συμπολίτης μας. Όπως αναφέρουν στην Aftonomi.gr αυτόπτες μάρτυρες τα χρέη και η απελπισία για το αύριο φαίνεται πως έσπρωξαν τον 60χρονο αυτόχειρα σε αυτή την πράξη.
Το περιστατικό έλαβε χωρά περίπου στις 21:00 στην οδό Λιοσίων κοντά στην πλατεία Βάθης, στην καρδιά της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο απελπισμένος αυτόχειρας, πρώην ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου στην περιοχή, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αγόρασε μερικά γκαζάκια και στην συνέχεια μπήκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο της περιοχής όπου και αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του και να καεί μέρος του κτηρίου.
Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική χωρίς ωστόσο να προλάβουν να αποτρέψουν το μοιραίο.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του συμβάντος:

http://aftonomi.gr
Posted: 21 Jul 2013 03:39 PM PDT
Posted: 21 Jul 2013 03:23 PM PDT
Ο Κώστας Τσάκωνας τα λέει "έξω από τα δόντια".
Συνέντευξη στον Θόδωρο Μαραγκό. Ιούλιος 2013.
Posted: 21 Jul 2013 03:02 PM PDT
Posted: 21 Jul 2013 02:26 PM PDT
Είναι η σορός του Μάριαν Κόλα στο σημείο της συμπλοκής, κοντά στη Βροσύνα. Λίγα λεπτά νωρίτερα μαζί με τον συνεργό του είχε πέσει στην ενέδρα της αστυνομίας. Ακολούθησε πραγματική μάχη...
Ο Κόλα που δραπέτευσε από τα Τρίκαλα, διέσχισε τη μισή Ελλάδα έχοντας επί τρεις και πλέον μήνες πίσω του ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έπεφτε νεκρός στην Ήπειρο!
Ένα καλάσνικοφ, το πιστόλι του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Ανδριτσόπουλου, μία αυτοσχέδια χειροβομβίδα κι ένα πλήθος από σφαίρες....

Κι ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο απενεργοποιημένο και με δύο κάρτες τις οποίες είχε στην τσέπη του.
Αυτά είναι ορισμένα από τα αντικείμενα που βρέθηκαν πάνω στο νεκρό Μάριαν Κόλα.

Αυτά, όπως και τον σάκο με τα ρούχα και το φαγητό εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή η ελληνική αστυνομία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες σε ορισμένα αντικείμενα βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα τα οποία έχουν σταλεί στα ειδικά εργαστήρια για ανάλυση.

Posted: 21 Jul 2013 10:14 AM PDT
Όλοι οι μεγάλοι «έρωτες» συχνά πυροδοτούνται από μικρά, αλλά μεστά νοήματος γεγονότα.
Από απέριττες λέξεις και χειρονομίες φαινομενικά ταπεινές, διακριτικές, γεμάτες ουσία, χωρίς κραυγές και τυμπανοκρουσίες, οι οποίες αφήνουν να εννοηθεί ότι από πίσω κρύβουν έναν πλούτο σπάνιο που σε κερδίζει αυτοστιγμεί και σε εμπνέει με ένα είδος σιγουριάς ότι κάτι μεγάλο ξεκινάει. 

Κάτι που θα διαρκέσει και ίσως σου αλλάξει τη ροή της ζωής.
Τέτοια είναι και η ιστορία ενός Αμερικανού λάτρη της Ελλάδας, του «ταπεινού» πλούτου της και της αρχαίας ιστορίας της. 
Το όνομα αυτού Στέφανος (όπως επιθυμεί να τον αποκαλούν) Μίλερ. 
Σπουδαίος αρχαιολόγος που μαζί με τον δικό μας Μανόλη Ανδρόνικο αποτελούν δύο από τις μέγιστες φιγούρες στο χώρο της αρχαιολογίας.
Λέγεται πως όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπος με ένα συγκλονιστικό «συμβάν» που για εκείνον υπήρξε κάτι σαν «αποκάλυψη». 
Μία «αποκάλυψη» που ενίσχυσε τον έρωτά του γι' αυτή την πολύπαθη χώρα, της οποίας την ιστορία μελέτησε και λάτρεψε από τα φοιτητικά του κιόλας χρόνια. 
Τόσο που στο τέλος πολιτογραφήθηκε Έλληνας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jul 2013 10:07 AM PDT
Posted: 21 Jul 2013 09:53 AM PDT
O Ιταλός αναβάτης της Kawasaki, Αντρέα Αντονέλι έχασε τη ζωή του στο Motogp της Ρωσίας, λόγω της ολισθηρότητας της πίστας και υπό καταρρακτώδη βροχή συγκρούστηκε με άλλο αναβάτη.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 21 Jul 2013 06:16 AM PDT
Πραγματική μάχη δόθηκε απόψε στα βουνά του Σουλίου. Σύμφωνα με τις πρώτες έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο Αλβανούς δραπέτες, σε πολύ κοντινό σημείο από εκεί που είχαν χαθεί τα ίχνη τους, δηλαδή στη Φροσύνη Σουλίου.
Ήταν πεζοί και όταν κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς έγινε πραγματική μάχη..

To χρονικό των γεγονότων έχει ώς εξής:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jul 2013 06:12 AM PDT
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thetruthseeker.co.uk, ο Έντουαρντ Σνόουντεν ο χάκερ που είχε πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα κατά τη διάρκεια της θητείας του στην NSA, μίλησε για ένα απόρρητο σχέδιο για να αλλάξει το κλίμα του πλανήτη. 
Η συγκλονιστική αλήθεια, όπως λέει, και ότι τα chemtrails είναι μέρος αυτού του έργου σε επίσημο επίπεδο, αλλά αυτά τα chemtrails πρέπει να στοχεύουν στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά δεν είναι έτσι. Επειδή η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για την αμερικανική γεωργία, έχει χαρακτηρισ vbτεί ως θέμα εθνικής ασφάλειας. 
Με την επιρροή και τη συνεργασία της Monsanto σε ένα μυστικό εργαστήριο γεωμηχανικής με παρατσούκλι Μουάντ'Ντιμπ λειτουργεί από το 1960.
Το Μουάντ'Ντιμπ έχει ως στόχο την προστασία του κλίματος της Βόρειας Αμερικής - ακόμη και αν αυτό σημαίνει επιτάχυνση της απερήμωσης στην υποσαχάρια Αφρική ή την εξάπλωση από ίχνη των καρκινογόνων ουσιών σε κατοικημένες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.