1 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 30-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 01 Jul 2013 01:30 AM PDT
Ο οδηγός του βαρέου οχήματος δεν μπόρεσε να δει την ηλικιωμένη γυναίκα που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο και πέρασε κυριολεκτικά από πάνω της.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 30 Jun 2013 05:48 PM PDT
Στην φωτογραφία: Ο Roelof du Plessis, 46 ετών δολοφονήθηκε στην φάρμα του μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του, έξω από την Pretoria από συμμορία μαύρων εισβολέων
Τα στατιστικά στοιχεία - και η αγριότητα των φόνων - φαίνεται να στηρίζει τους ισχυρισμούς των κατοίκων ότι οι λευκοί και κυρίως οι αγρότες, είναι ο στόχος μαύρων εγκληματιών.
Υπάρχει φόβος ότι αυτό που έγινε με τον Du Plessis θα γίνει στην λευκή κοινότητα που έχει δύναμη τριών εκατομμυρίων ανθρώπων.
Μόνο τον περασμένο μήνα υπήρξαν 25 δολοφονίες λευκών γαιοκτημόνων, και πάνω από 100 επιθέσεις, ενώ ομάδες διαμαρτυρίας των Afrikaner, υποστηρίζουν ότι πάνω από 4.000 έχουν σκοτωθεί από τότε που ο Mandela ήρθε στην εξουσία – αριθμός διπλάσιος από εκείνο των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους.
Και δεν είναι μόνο ο αριθμός των νεκρών, αλλά η ακραία βία που έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο φόβο στην λευκή κοινότητα.
Τεκμηριωμένες περιπτώσεις δολοφονιών δημιουργούν φρίκη στον αναγνώστη, με παιδιά να δολοφονούνται μαζί με τους γονείς τους, μια οικογένεια να πεθαίνει από ασφυξία με πλαστικές σακούλες και αμέτρητους βάναυσους βιασμούς λικιωμένων γυναικών και μικρών παιδιών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 05:24 PM PDT
Εξωγήινοι; Μια παράξενη φυλή; Ή απλά ένας μύθος; Και πώς εμπλέκεται η ελληνική γραφή; Εδώ και 52 χρόνια μια παράξενη ιστορία συναρπάζει όσους λατρεύουν τα μυστήρια.
Η ιστορία: το 1938 ένας Κινέζος αρχαιολόγος, ο Τσι Που Τέι, ερευνά ένα σύμπλεγμα σπηλιών στα σινοθιβετιανά σύνορα. Ανακαλύπτει πολλούς τάφους ανθρώπων με ύψος το πολύ 1,30 μ. και αφύσικα μεγάλα κεφάλια. 
Σε κάθε τάφο υπάρχει και ένας μεταλλικός δίσκος διαμέτρου περίπου 30 εκατοστών με μια τρύπα στο κέντρο του και διάφορες παραστάσεις που θύμιζαν τις κινήσεις των πλανητών.
Το 1958 ο Τσουμ Ουμ Νούι, ένας άλλος Κινέζος αρχαιολόγος, βγάζει τις «πέτρες των Ντρόπα», όπως ονομάστηκαν οι δίσκοι από την αποθήκη που φυλάσσονταν και προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τι είναι σημειωμένο πάνω τους (σε μερικές περιπτώσεις και με γράμματα που θυμίζουν το ελληνικό αλφάβητο). 
Τέσσερα χρόνια αργότερα δημοσιεύει τα συμπεράσματά του: Οι δίσκοι περιγράφουν την ιστορία των Ντρόπα, εξωγήινων που έπεσαν στη Γη με ένα διαστημόπλοιο που δεν κατάφεραν να επισκευάσουν. 
Προσπάθησαν να συμβιώσουν με τους Θιβετιανούς που ζούσαν στην περιοχή, αλλά οι ντόπιοι τους καταδίωκαν, λόγω της αφύσικης μορφής του. 
Ο επιστημονικός κόσμος της Κίνας λοιδορεί τον αρχαιολόγο, ο οποίος αυτοεξορίζεται στην Ιαπωνία όπου και πεθαίνει μερικά χρόνια αργότερα.
Ωστόσο, οι Ρώσοι ζητούν τους δίσκους από τους Κινέζους για περαιτέρω μελέτη. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 05:02 PM PDT
Δείτε live εικόνα από την πλατεία Ταχρίρ:
Posted: 30 Jun 2013 04:53 PM PDT
Το Εδιμβούργο, μερικές φορές αποκαλείται Αθήνα του Βορρά, είναι τόσο μαγευτικό όσο και τραγελαφικό. 
Υπάρχουν γοητευτικές ιστορίες πιστών σκύλων και νεράιδων που αναμιγνύονται με μάγισσες, δολοφονίες και βασανιστήρια.
Ωστόσο, η πραγματικότητα της ιστορίας της πόλης είναι πιο ελκυστική και τρομακτική από κάθε παραμύθι. 
Μια πόλη θαμμένη κάτω από μια άλλη πόλη, μια πόλη φαντασμάτων, εκατοντάδων πτωμάτων, φορέων της πανούκλας. 
Ιστορίες με φαντάσματα υπάρχουν παντού τριγύρω. Κάθε δρόμος προσφέρει ιστορίες καταστροφής και θανάτου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 03:16 PM PDT
Posted: 30 Jun 2013 03:15 PM PDT
Κι όμως συνέβη αυτό που ζητούσαν οι ισλαμιστές στην Τουρκία. Η Αγία Σοφία στην Τραπεζούντα, λειτούργησε ως τζαμί το απόγευμα της Παρασκευής!
Επί 52 χρόνια ο συγκεκριμένος ναός λειτουργούσε ως μουσείο και από τώρα θα είναι και χώρος προσευχής των Μουσουλμάνων.
Κατά τη διάρκεια της προσευχής, οι βυζαντινές τοιχογραφίες καλύφθηκαν με κουρτίνες, καθώς στο Ισλάμ απαγορεύονται οι εικόνες.
Στην προσευχή παραβρέθηκαν περίπου 50 πιστοί. Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Βακουφίων της Τραπεζούντας Μαζχάρ Γιλντιρίμ δήλωσε πως «από σήμερα ξεκίνησε η προσωπική προσευχή των πιστών. 
Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε και επίσημη τελετή». Ο ίδιος ανέφερε πως εκτός των ωρών της προσευχής(σ.σ. 5 φορές την ημέρα προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι) ο συγκεκριμένος χώρος θα συνεχίσει να λειτουργεί ως μουσείο.
Πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις Μουσουλμάνων που μίλησαν στην εφημερίδα Ηürriyet, φαίνονται οι πραγματικές προθέσεις. «Η Αγία Σοφία απέκτησε την ελευθερία της(σ.σ. ως τζαμί). Πιστεύω και με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης θα συμβεί το ίδιο» δηλώνει ο κάτοικος Τραπεζούντας Χαμζά Καγιά.
Αυτή η μετατροπή του μουσείου σε τζαμί ενδεχομένως να ανοίξει το δρόμο της λειτουργίας της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης ως τζαμί.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 03:04 PM PDT

Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και σε ανύποπτη στιγμή ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η πρώτη αφίσα. 
Ήταν φυσικό να δημιουργεί αμέσως την εξής απορία "Από πού… προέρχεται;" Ποιος ανέλαβε ένα τέτοιο πρότζεκτ; Η κυβέρνηση και το Υπουργείο τουρισμού;(xaxaxaxaxa εδώ γελάμε)
Ποιος το συνέλαβε και κυρίως ποιος το εκτέλεσε; 
Δε χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε πως είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα του τι μπορεί πραγματικά να παράγει η Ελλάδα και οι Έλληνες. 
Αρκεί σε ευρύτερο επίπεδο να μην καταργούνται ή/και σαμποτάρονται οι δυνατότητές της αυτές, με αποτέλεσμα τέτοιες δουλειές να είναι… "σαν τη μύγα μες στο γάλα".
Η δουλειά αυτή τελικά είναι του φωτογράφου και μουσικού Άρη Καλογερόπουλου. 
Εκείνος συνέλαβε την ιδέα να παρομοιάσει την Ελλάδα όχι απλά με μέρη και περιοχές της υπόλοιπης γης αλλά και του υπόλοιπου… σύμπαντος! 
Παρομοίωση που δεν έμεινε στη θεωρία αλλά αποτυπώθηκε πλήρως μέσω του φωτογραφικού του φακού του και της γραφιστικής σύνθεσης που στη συνέχεια δημιούργησε. 
Ο γύρος του κόσμου όχι σε 80 ημέρες λοιπόν. Αλλά στην Ελλάδα! 
Και για όσες ημέρες ο καθένας επιθυμεί!

Δειτε και τα υπόλοιπα αριστουργήματα απο κάτω...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 02:29 PM PDT
Ο κακοποιός άρπαξε τη δίχρονη και της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, ενώ η μητέρα εκλιπαρούσε να αφήσει το παιδί της. 
Ένας αστυνομικός πήγε δίπλα του και τον πυροβόλησε εξ επαφής.
http://www.videocosmos.gr
Posted: 30 Jun 2013 02:23 PM PDT
Η είδηση έπαιξε σε όλα τα μέσα (χωρίς φυσικά καμία αναφορά στην φυλή του δράστη...), μαζί με το σοκαριστικό βίντεο του απάνθρωπου ξυλοδαρμού νεαρής μητέρας μέσα στο σπίτι της και μπροστά στα έντρομα μάτια της τριών ετών κόρης της. 
Αν δεν το έχετε δει πατήστε εδώ
Τελικά ο ληστής πιάστηκε και τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα, αλλά το θέμα...ξεχάστηκε λόγω χρώματος!
Αν είχε φάει μισό χαστούκι κάποιος λαθρομετανάστης θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com
Posted: 30 Jun 2013 02:21 PM PDT
Σοκ σε όλη την ανθρωπότητα από την απίστευτη αγριότητα των φανατικών παρανοϊκών ισλαμιστών ανταρτών, που μάχονται τη νόμιμη κυβέρνηση Άσαντ, με τις ευλογίες μυστικών υπηρεσιών και ηγετών της Δύσης, που..έμμεσα ενθαρρύνουν τη σφαγή χιλιάδων ανθρώπων, μόνο και μόνο για να ρίξουν τον Άσαντ από την εξουσία, επειδή δεν είναι υποτακτικός τους, προκάλεσε το γνωστό βίντεο με τους αποκεφαλισμούς. 
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό....
Γράφει το http://national-pride.org/
Ανατριχιαστικές σκηνές από αίθουσα βασανιστηρίων ισλαμιστών ανταρτών, αντικρίζουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.
Στην αίθουσα των βασνιστρίων δεσπόζουν τσιγγέλια, χασάπηδων από τα οποία κρεμάνε τους χριστιανούς και τους οπαδούς του κόμματος Μπάαθ στη Συρία.
Επίσης διακρίνονται αίθουσες με κρεμάλες, αλυσίδες και άλλα "ευγενή" όργανα, "δημοκρατικού" προσηλυτισμού.

Σε ότι αφορά την σφοδρή επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στην πόλη Χομς φαίνεται ότι ο κυβερνητικός στρατός κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να καταγάγει μια σειρά από τακτικές νίκες στις οδομαχίες και μα περιορίσει τους ισλαμιστές αντάρτες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 02:00 PM PDT
Ένα λάθος της κριτικής επιτροπής προκάλεσε έναν τρικούβερτο καυγά. Βρισκόμαστε στο San Juan, του Περού στο διαγωνισμό Miss Gay 2013 όπου δυο αντίπαλες "Βασίλισσες" έγιναν μαλλιά κουβάρια, όταν ένα μέλος της κριτικής επιτροπής ανακοίνωσε κατά λάθος, άλλη νικήτρια.
Στο βίντεο παρατηρούμε την πρώτη επιλαχούσα να επιτίθεται στη νικήτρια τραβώντας της την περούκα, το φόρεμα και τα μπικουτί που είχε πάνω της. Στο σαράντα δευτερολέπτων βίντεο οι δύο drag queens επιτέθηκαν η μια στην άλλη χρησιμοποιώντας ακόμα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται το Sky News, τα μέλη της ασφάλειας του διαγωνισμού χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να χωρίσουν τις δυο διαγωνιζόμενες. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Beauty contest turns ugly as drag queens brawl από stefanelonikitelo
Posted: 30 Jun 2013 01:37 PM PDT
Ο κοσμήτορας της οικείας Σχολής
του πανεπιστημίου του Cambridge καλεί
να υπογράψουμε για να μην σταματήσει 
η διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας και φιλολογίας
με την παρακάτω ανακοίνωση:

«As of October 2013, the Faculty of Medieval
and Modern Languages will suspend the teaching of Modern Greek as a full Tripos language 
on financial grounds. 
Cambridge is one of only three universities in the United Kingdom which offer a full undergraduate degree course with a specialisation in Modern Greek.»

Αφορμή: συνταξιοδοτείται ο καθηγητής David Holton, 
στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Υπογραφές στο: http://tinyurl.com/greekcam
Έκκληση στήριξης στην προσπάθειά τους για τη διάσωση της διδασκαλίας της Νέας Ελληνικής στο Κέιμπριτζ απευθύνουν φοιτητές του τομέα Ανθρωπιστικών Επιστημών στο ιστορικό βρετανικό πανεπιστήμιο,καθώς και ακαδημαϊκοί.
Από τον Οκτώβριο του 2013, επικαλούμενη οικονομικούς λόγους η Σχολή Μεσαιωνικών και Σύγχρονων Γλωσσών του πανεπιστημίου σχεδιάζει να αναστείλει τη διδασκαλία των Νέων Ελληνικών ως αυτοτελή πτυχιακή επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 01:25 PM PDT
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.....!!! ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Video που ανέβηκε στο Youtube δείχνει αιμόφυρτο νεαρό ο οποίος φορά μπλούζα με το «Μολών Λαβέ» στην πλάτη, να προσπαθεί να αποφύγει τους διώκτες του εισερχόμενος σε κατάστημα. 
Στο video είναι εμφανής η προσπάθεια των υπαλλήλων του καταστήματος να προστατεύουν το νεαρό, ο οποίος τρομαγμένος προσπαθεί να κρυφτεί. 
Δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ούτε πότε συνέβη...
Ο χρήστης που το ανέβασε χθες στο Youtube γράφει τα εξής: «Φασίστας που μόλις έγινε αντιληπτός έφυγε τρέχοντας για να κρυφτεί στα Κεμπαπ του Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι, για να κρυφτεί σε μια τρύπα μέσα στο μαγαζί..(Τώρα ποιος είναι ο φασίστας το αφήνω στην κρίση σας)Αν αυτο πάντως είναι δημοκρατία...

http://kafeneio-gr.blogspot.gr
Posted: 30 Jun 2013 01:11 PM PDT
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο Βόλο, όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν ότι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας βρίσκεται στην ακτή "Νηρέας" στις Πλάκες και απειλεί να βάλει τέρμα στη ζωή της...
Λιμενικό Σώμα, ΕΚΑΒ και Αστυνομία, κινητοποιήθηκαν άμεσα και με τη συνδρομή διαπραγματευτή κατάφεραν να μεταπείσουν τη φοιτήτρια.
Η Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας από πλευράς τους, οι οποίοι διαχειρίζονται με ιδιαίτερη διακριτικότητα την υπόθεση, ήρθαν σε άμεση επαφή με τους γονείς της νεαρής.
Posted: 30 Jun 2013 01:08 PM PDT
Νεκρός βρέθηκε 53χρονος επαγγελματίας οδηγός σήμερα στην Τρίπολη...
Σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadiaportal.gr ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.
Ο 53χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο γκαράζ της πολυκατοικίας του.
Posted: 30 Jun 2013 08:12 AM PDT
Τι συμβαίνει στον οίκο των Δαυίδ;
Συμβουλή του Ολυμπία: Αδέλφια πάρτε την εταιρεία στα χέρια σας μέσω ασφαλιστικών και αστικών διεκδικήσεων. Κάντε κάλεσμα και συνεχίστε να λειτουργείτε. Όλοι οι Έλληνες θα σας στηρίξουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ".
Δελτίο τύπου από το "Σωματείο Εργαζομένων Υιοί Χ.Κατσέλη"
Από τις 21/6/2013 η εταιρεία NUTRIART A.B.E.E. κατέθεσε αίτηση πτώχευσης η οποία θα συζητηθεί στις 18/9/2013. Στην αίτηση της η εταιρεία επικαλείται μειωμένο κύκλο εργασιών τα τελευταία τρία έτη, αποτέλεσμα της καθυστέρησης υλοποίησης της χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης.
Οι 500 εργαζόμενοι όμως δεν είναι εδώ τα τελευταία τρία έτη αλλά τα τελευταία είκοσι και τριάντα οι περισσότεροι. Οπότε γνωρίζουν:
• H ΚΑΤΣΕΛΗΣ ήταν κερδοφόρα έως το 2008, τότε που εξαγοράσθηκε και πέρασε στον έλεγχο του ομίλου Δαυίδ, του μεγάλου αφεντικού της coca cola.
Τότε που ενοποιήθηκε με την ΑΛΛΑΤΙΝΗ (Άλευρα) και την ΠΛΑΖΑ (κατεψυγμένη ζύμη), κάτω από την νέα εταιρεία NUTRIART. 
Μόνο που η Nutriart φορτώθηκε και το δάνειο για την εξαγορά της ΚΑΤΣΕΛΗΣ ύψους 50.000.000€.
• Ο κ. Δαυίδ δηλαδή εξαγόρασε χωρίς φράγκο την ΚΑΤΣΕΛΗΣ, με δάνεια τα οποία φόρτωσε στην νέα εταιρεία Nutriart. Ο δανεισμός έφτασε στα 120.000.000€
Οι εκάστοτε διοικήσεις της εταιρείας που ορίζονταν από τον κύριο Μέτοχο επέδειξαν χαρακτηριστική αδιαφορία στην υποστήριξη των λειτουργιών της εταιρείας και όργιο κακοδιαχείρισης και σπατάλης.
Έμπειρο προσωπικό παραγκωνίζεται και εξωθείται σε αποχώρηση.
Κρίσιμες λειτουργίες της εταιρείας παραδίδονται σε εξωτερικούς συνεργάτες, με διαδικασίες αδιαφανείς και ενώ μπορούσαν να καλυφθούν ενδοεταιρικά.
Γιγαντώνεται η διοίκηση με αθρόες προσλήψεις στελεχών, από θυγατρικές του Ομίλου του Μεγαλομέτοχου, δίνονται bonus για στόχους που ποτέ δεν πιάνονται, εκτοξεύοντας έτσι τα διοικητικά κόστη σε δυσθεώρητα ύψη.
Ξοδεύεται 1,5 εκατομμύριο ευρώ για λογισμικό ERP που δεν εγκατέστησαν ποτέ.
Διαλύεται το δίκτυο διανομής.
Και ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 08:01 AM PDT
Αυτό το νόημα βγαίνει από την σημερινή ολιγόλεπτη ομιλία (που μας ταξίδεψε στο 1970) του Κομανέτση στο συνέδριο της Ν. Δ. 
Την σκαπουλάρει ΓΑΠ, την βολεύει ο Βουβουζέλος, το 16% της ΝΔ γίνεται 20% και ο μέγας πολιτικός απατεώνας Α. Σαμαράς γλυτώνει προς το παρόν το ξύλο… 
Και λέω προς το παρόν γιατί μόλις οι νεοδημοκράτες αντιληφθούν την πραγματικότητα, η κλοτσοπατινάδα θα πάει σύννεφο…
http://harryklynn.blogspot.gr
Posted: 30 Jun 2013 07:54 AM PDT
Αποκαλύπτουμε αυτά που μας κρύβουν οι εθνοπροδότες!
• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες....
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!
• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!
• Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών
• Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!
Ρεπορτάζ Μάκης Βραχιολίδης
Οι κάτοικοι των Αθηνών συσπειρώνονται προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. 
Πρόκειται για οργανωμένη από το πολιτικό σύστημα ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ελληνισμού και της Ιστορίας του. 
Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα θα είναι έγκλημα και θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα για μια σειρά εκρηκτικών προβλημάτων σε όλη την Ελλάδα.
 Η αυτόματη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και η επίσημη εγκατάσταση μουσουλμανικού τόξου εντός της ελληνικής επικράτειας, θα είναι από τις πρώτες συνέπειες που θα υποστεί η χώρα μας με τη δημιουργία τεμένους. 
Οι πολιτικοί ολετήρες, δεν φτάνει που υπέγραψαν το «Δουβλίνο 2», σύμφωνα με το οποίο οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας εγκλωβίζονται σε αυτή και απαγορεύεται να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τώρα, με τη δημιουργία τεμένους, νομιμοποιούν τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 07:37 AM PDT
Νέο φρικτό έγκλημα από τις πακιστανικές ορδές ληστών-δολοφόνων..
Εισαγόμενα κτήνη από το Πακιστάν, ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες για τη νέα φρίκη στην Εύβοια....
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του eviazoom Μιχάλη Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Σέπα, κοντά στην Αμάρυνθο, μάλλον δύο ή τρείς Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι 83χρονου για να τον ληστέψουν. 
Τον μαχαίρωσαν πολλές φορές σε όλο του το σώμα και στη συνέχεια για να "απολαύσουν" Ελληνικό κρέας, σαν απάνθρωπα κτήνη, βίασαν την 69χρονη σύζυγό του. 
Ο άτυχος 83χρονος που μέχρι να πεθάνει(εαν δεν υποκύψει στο νοσοκομείο) θα ζει με τον εφιάλτη.. νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση κυριολεκτικά σφαγμένος.
Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Το θέμα είναι αφιερωμένο στον Δένδια και τους συμβούλους του..
Καθώς επίσης και όσους συμβάλουν με χιλιάδες τρόπους και με συνεχή προπαγάνδα μέσω των Μμε..στο να βιώνουν οι Έλληνες καθημερινή βία και τρομοκρατία...από τις ορδές των λαθροκακοποιών,που σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε όλη την Ελλάδα.
Και στα δικά σας λαμόγια...
Posted: 30 Jun 2013 07:35 AM PDT
Kαι αν υπολογίσεται και την μόλυνση που θα επιφέρει όπως και την καταστροφή φυσικών τοπίων (χλωρίδα,πανίδα)μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Αλήθεια η περιβαλλοντολογικές οργανώσεις που είναι;
Ασε που μπορεί να γίνει και Δούρειος Ίππος για την Ελλάδα.
Σε πολιτικό φιάσκο που αποδίδεται στην αγωνία των επικοινωνιολόγων της κυβέρνησης να αναστήσουν το ανύπαρκτο succes story, εξελίσσεται η υπόθεση του αγωγού φυσικού αερίου TAΡ.
Γράφει ο Συντάκτης Κειμένου
Βασική παράμετρος η οποία είχε αποκρυβεί και η οποία αποκαλύφθηκε χθες από το defencenet.gr και εν συνεχεία βέβαια αναπαράχθηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ είναι ότι η κοινοπραξία δεν θα πληρώνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από τέλη διέλευσης από το ελληνικό έδαφος!
Την ίδια στιγμή ο South Stream που θα περνά από την τουρκική ΑΟΖ στην Μαύρη Θάλασσα θα δίνει στην τουρκική οικονομία πάνω από 100 εκατ. ευρώ ετησίως. 
Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που δέχεται μία κυβέρνηση να μην εισπράττει τέλη διέλευσης ενός αγωγού φυσικού αερίου, όταν όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης θησαυρίζουν.
Η συμφωνία και οι όροι της αγγίζουν τα όρια της απιστίας σε βάρος του δημοσίου... Όσο για τα πραγματικά έστω έμμεσα έσοδα το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ως εκτιμήσεις το ποσό των 320 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος ... 15ετίας από την έναρξη λειτουργίας του αγωγού! 
Δηλαδή μέχρι το 2038 (ο αγωγός θα αρχίσει να λειτουργεί και να στέλνει στην Ιταλία φυσικό αέριο το 2023) η Ελλάδα θα ειπράξει αυτά τα λεφτά και ο Α.Σαμαράς αποκαλεί "επιτυχία της 10ετίας" την συμφωνία! Αλλά ζήτημα τίθεται και ως προς απαλλοτριώσεις.
Θα πληρωθούν τα ακίνητα που θα απαλλοτριωθούν στην πραγματική τους αξία η θα είναι συμβολική η απαλλοτρίωση. Επίσης δημιουργούνται ερωτήματα γιατί δεν κλείστηκε πριν την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό συμφωνία αγοράς του αζέρικου φυσικού αερίου σε προνομιακή τιμή έτσι ώστε να πιεστεί και η Gazprom να μειώσει την τιμή στην οποία πουλάει το φυσικό αέριο στην Ελλάδα; Τώρα είναι αργά για οποιαδήποτε ουσιαστική διαπραγμάτευση.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 07:20 AM PDT
Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του Νafpaktianews.gr στις έρευνες που διεξάγονται σε ευρεία κλίμακα στην περιοχή της Δορβιτσάς Ναυπακτίας πριν από λίγο κατεύθασαν και παίρνουν μέρος 15 Κομάντος των ειδικών δυνάμεων τους οποίους άφησε στο σημείο ελικόπτερο chinook.
Πρόκειται εαν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για την μεγαλύτερη επιχείρηση της τελευταίας εικοσαετίας επι ελληνικού εδάφους.
Τώρα κατάλαβαν ότι το θέμα δεν έχει άλλα περιθώρια αντοχών, επιλογών και στρατηγικής. Νεκροί ή ζωντανοί οι Αλβανοί, τώρα πια δεν έχει σημασία για κανέναν.
Έχουν ξοδευτεί ένα σωρό λεφτά για την επιχείρηση, οι αστυνομικοί είναι καταπονημένοι και απο το ξημέρωμα της Κυριακής αρχίζει η μάχη.
elas-lyste.blogspot.gr
Posted: 30 Jun 2013 07:10 AM PDT
Η Ελένη Μαράτου-Πετινάτου από την Κεφαλονιά περνάει από τους πρώτους στη Νομική Αθηνών μόνο με την ατομική της προσπάθεια
Έβαλε στην άκρη τις όποιες οικονομικές οικογενειακές δυσκολίες (σ.σ. και οι δύο γονείς της είναι άνεργοι), επένδυσε πολύ από τον προσωπικό της χρόνο, διάβασε πολύ και πέτυχε να συγκεντρώσει μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες που της εξασφαλίζουν μια θέση στη Νομική Σχολή της Αθήνας.
Ο λόγος για την Ελένη Μαράτου-Πετινάτου από τις Κεραμιές Κεφαλονιάς, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 19.566 μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, δε, είναι ότι η Ελένη πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα χωρίς ούτε μια ημέρα φροντιστήριο, καθώς λόγω της οικονομικής κατάστασης των γονιών της δεν είχε αυτή την επιλογή. Μόνο τους τελευταίους μήνες ένας από τους καθηγητές της στο σχολείο προσφέρθηκε – αφιλοκερδώς – να της κάνει κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. 
Και για όποιον τυχόν δεν έχει ακόμα πεισθεί για το μέγεθος της επιτυχίας της νεαρής Κεφαλλονίτισσας, οι βαθμοί που χρειάστηκαν για να συγκεντρωθούν αυτά τα μόρια είναι:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 30 Jun 2013 07:06 AM PDT
Δραστικές αλλαγές στο χώρο της Υγείας προαναγγέλλει ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τονίζει ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμα και σε κλείσιμο νοσοκομείων εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» δήλωσε ότι «μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχω ελέγξει τα πάντα. Νοσοκομεία, ζημίες, κόστη, χρησιμότητα, κλίνες. Εάν χρειαστεί να κλείσω νοσοκομεία, θα τα κλείσω».
Χρωστάμε περίπου 1,7 δισ. θα προχωρήσω πολύ γρήγορα ακόμη και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, προκειμένου να αποπληρωθούν τα χρέη αυτά» Αναφέρθηκε και στη μέθοδο του «claw back» σε ό,τι αφορά τον ΕΟΠΠΥ, τον συμψηφισμό δηλαδή μεταξύ του ΕΟΠΠΥ και των διαγνωστικών κέντρων και κλινικών και προαναγγέλλει εξονυχιστικούς ελέγχους στο πεδίο των εγκρίσεων δαπανών. 
Μάλιστα μέσα στο επόμενο 15θήμερο θα προχωρήσει, όπως λέει, σε σαρωτικές αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων. «Ο βασικός μου στόχος είναι να είμαστε πλήρως έτοιμοι σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα.
Δεν πρόκειται να ξεφύγει τίποτα. Θα υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που έχει δώσει η χώρα και δεν θα ρισκάρουμε τις επόμενες δόσεις».
Posted: 30 Jun 2013 06:58 AM PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.