21 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 20-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 20 Jun 2013 06:59 PM PDT
Δώσαμε τρελή δύναμη πυρός στους τρελούς τσιχαντιστές…
Ωραίο παιχνιδάκι τους στείλαμε...
Αυτό το όπλο μπορεί να αλλάξει την έκβαση του πολέμου…
Δεν είναι τυχαία και η επιλογή του…
Mπράβο μας...
Οι δολοφόνοι επαναστάτες της Συρίας λαβανε τους πύραυλους Concourse που στείλανε οι Δυτικοί υποτίθεται για να ενισχύσουν τον 'απελευθερωτικό αγώνα κατά του δικτάτορα Άσαντ' 20/06/13…
Όπως καταλαβαίνεται η κατάσταση όχι μόνο δεν αποκλιμακώνεται αλλά το αντίθετο.
Στο τέλος δεν θα έχει μείνει ούτε ένας ζωντανός Σύριος Χριστιανός ορθόδοξος στην Συρία.
Α ρε Αβραμόπουλε…
Δείτε το βίντεο με τα καταστροφικά αποτελέσματα του όπλου που παραλάβανε οι άνθρωποι της FSA βλέποντας τους να τα δοκιμάζουν και να εξαϋλώνουν τα τανκς του Assad...

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 20 Jun 2013 05:10 PM PDT
Με μια σκληρή ανακοίνωση το κόμμα της Χρυσής Αυγής ζητεί εκλογές εδώ και τώρα μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις από την σύσκεψη χωρίς αποτέλεσμα στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου καταρρέει, αφού πρώτα διέλυσε τη χώρα και κατέστρεψε τον ελληνικό λαό. 
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση καταγγελία του μνημονίου και απαλλαγή της Πατρίδας μας από τα δεσμά των τοκογλύφων. Εκλογές εδώ και τώρα, να αποφασίσουν οι Έλληνες για το μέλλον της Πατρίδας μας.
Posted: 20 Jun 2013 03:26 PM PDT
Συγκλονιστικές σκηνές κατέγραψε ένα αμερικανικό τηλεοπτικό συνεργείο για λογαριασμό του CNN από την καταστροφή που προκαλεσαν οι ισλαμιστές αντάρτες στην πόλη αλ-Κουσέιρ της Συρίας και ειδικά σε οτοδήποτε χριστιανικό.
Στα πρώτα δεύτερα φαίνεται μια χριστιανική ελληνορθόδοξη εκκλησία ολοσχερώς κατεστραμμένη (εν συνεχεία δείχνει και το εσωτερικό της). Οι κάτοικοι της πόλης υποδέχθηκαν τον εθνικό Στρατό της χώρας ως ελευθερωτές.
Ένας γέροντας της πόλης μιλάει στο ρεπορτάζ και εναποθέτει τις ελπίδες του στην κυβέρνηση Άσαντ λέγοντας "Φυσικά και θέλουμε να επιστρέψουμε στην ομαλή ζωή,, ελπίζουμε η κυβέρνηση ότι θα ξανακάνει την Αλ Κουσείρ βιώσιμη".
Ο γέροντας ήταν ελληνορθόδοξος λεγόταν "Γιώργος" και καθάριζε τα συντρίμμια.
"Έκλεψαν τα πάντα" και μιλούσε για τους ισλαμιστές αντάρτες (το παραδέχεται ρεπορτάζ του αμερικανικού CNN...).
Η πόλη τελούσε υπό κατοχή από τον Φεβρουάριο του 2012, και ήταν σημαντικό κέντρο εφοδιασμού για τους ισλαμιστές λόγω της εγγύτητας στα ιορδανικά σύνορα, σημαντική και για τον ανεφοδιασμό του συριακού στρατού που πολεμά στην Ιντλιμπ, και στο Χαλέπι.
Οι περισσότεροι που γυρνούν τώρα στην πόλη είναι Χριστιανοί δείχνοντας έτσι τη θρησκευτική φύση αυτής της σύγκρουσης. Ο "Γιώργος" είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και αυτός, του οποίου ο γιος απήχθη από τους ισλαμιστές αντάρτες, με την βοήθεια σουνιτών γειτόνων του!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jun 2013 03:21 PM PDT
Εξοργισμένοι επιβατικό κοινό και κάτοικοι Αγ. Δημητρίου! Πάγωσε η 19χρονη φοιτήτρια όταν ξαφνικά λίγο μετά την επιβίβαση της στο Λεωφορείο Β10, από την 17η στάση (Αγίου Δημητρίου), ένοιωσε στο πλευρό της το μαχαίρι, που κρατούσε ένας τοξικομανής που επιβιβάστηκε κι αυτός, από την ίδια στάση. 
Ρυπαρός και βρωμερός ο τοξικομανής άρχισε να ψιθυρίζει «Μην βγάλεις άχνα, σε μαχαίρωσα τώρα. Έχω Aids, θα σε μαχαιρώσω για να σε κωλύσω… 
Δώσ' μου τώρα το κινητό και το πορτοφόλι σου».
Το περιστατικό αυτό συνέβη την Τρίτη 18 Ιουνίου, στο δρομολόγιο Β 10, που πέρασε από την 17η στάση του Αγίου Δημητρίου Αχαρνών, ώρα 15.30 μ.μ., όπου επιβιβάστηκε η 19χρονη φοιτήτρια, πηγαίνοντας για εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο.
Για να επανέλθουμε στο περιστατικό, τρομαγμένη η φοιτήτρια, δεν τόλμησε να μιλήσει και του έδωσε ότι ζητούσε. Στην 9η στάση, μόλις άνοιξε η πόρτα, ο τοξικομανής κατέβηκε τροχάδην. Την ώρα που έκλεισε ο οδηγός την πόρτα, με κλάματα η κοπέλα φώναξε βοήθεια, είπε για την χαρακιά και την ληστεία
Μια κοπέλα συνομήλικη της πήγε δίπλα της να την βοηθήσει, ενώ ένας άλλος επιβάτης, που είδε τον τοξικομανή να τρέχει, ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει, για να συλλάβει τον τοξικομανή. Δυστυχώς, ο οδηγός ή δεν άκουσε ή έκανε πως δεν άκουσε και δεν σταμάτησε 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jun 2013 09:03 AM PDT
Οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων γιατί δεν λένε τίποτα.Γιατί;;;;
Πώς εθνική άμυνα της χώρας έχει περάσει σε ξένες δυνάμεις...
Για 10η ημέρα συνεχίζεται το μπλοκάρισμα των συχνοτήτων της ΕΡΤ προκειμένου να περάσει η διάλυση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. 
Σκεφτήκατε τι σημαίνει αυτό από την άποψη της εθνικής άμυνας της χώρας; 
Η ΕΡΤ - εκτός όλων των άλλων - παρέχει και τις μοναδικές συχνότητες που έχουν ανάγκη οι ένοπλες δυνάμεις για real time εικόνα. Δίχως αυτή την δυνατότητα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι τυφλές, ιδίως σε περίπτωση εθνικής κρίσης. 
Με "κατεβασμένες" τις συχνότητες της ΕΡΤ, οι ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να έχουν real time εικόνα από οπουδήποτε τυχόν προκύψει κρίση. Κι έτσι δεν θα μπορούν να την διαχειριστούν.
Με άλλα λόγια η κυβέρνηση προκειμένου να εξυπηρετήσει ξένα και ντόπια ιδιωτικά συμφέροντα έχει αφήσει εκτεθειμένη την εθνική άμυνα της χώρας. Αν προκύψει κάποιο επεισόδιο οι ένοπλες δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να το διαχειριστούν. Χρειάζεται πολύ σκέψη για να αντιληφθεί κανείς το έγκλημα που συντελείται, ή μας αρκεί να βρίζουμε τους εγκάθετους της ΕΡΤ;
Επίσης, όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, η διακοπή των οπτικών ινών που παρείχαν τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις στην ΕΡΤ έγινε πατώντας ένα κουμπί από το Βερολίνο. 
Η Deutsche Telecom που της ανήκει ο ΟΤΕ έχει φροντίσει να μεταφέρει όλους τους κωδικούς ασφαλείας, αλλά και τις δικλείδες του συστήματος τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας στο Βερολίνο. 
Το αποτέλεσμα είναι απλό. Μπορεί το Βερολίνο ανά πάσα στιγμή να νεκρώσει τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jun 2013 08:28 AM PDT
nerit-grΤην Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013
κατοχυρώσαμε 
ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ και ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ακολουθώντας απαρέγκλιτα την προβλεπόμενη διαδικασία το domain nerit.gr 
(Την ίδια μέρα, να θυμίσουμε, ο Κεδίκογλου είχε ανακοινώσει το όνομα του νέου δημόσιου οργανισμού που υποτίθεται ότι θα λειτουργούσαν άμεσα).
Η κατοχύρωση του nerit.gr από ιδιώτες φυσικά και αυτονόητα συνθλίβει τα επιχειρήματα της κυβέρνησης περί οργανωμένου σχεδίου αναδιάρθρωσης του δημόσιου φορέα Ραδιοτηλεόρασης καθώς και τους αστείους ισχυρισμούς τους ότι υπήρχε προετοιμασία πολλών εβδομάδων πριν την ανακοίνωση του κλεισίματος της ΕΡΤ.
Η κατοχύρωση του nerit.gr από ένα blog αποδεικνύει περίτρανα ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν απλά μια ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ που απαίτησε ελληνικό δημοσιοϋπαλληλικό αίμα και Σαμαράς και Στουρνάρας έτρεξαν να το δώσουν την επόμενη μέρα (ΑΜΕΣΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ) με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κανένα σχέδιο δεν είχαν. Έκλεισαν την ΕΡΤ γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν να διώξουν 2.500 δημοσίους υπαλλήλους που είχε ζητήσει η τρόικα και δεν είχε ετοιμάσει ακόμη ο Μανιτάκης. Είπαμε… απολύονται οι υπάλληλοι που υπηρετούν σε οργανισμούς που κλείνουν. Και ξεκινήσαμε με την ΕΡΤ. Τόσο απλό.
Αυτά ως προς την ουσία. Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ…
Επειδή υπάρχουν και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι (όχι από αυτούς που απολύονται) που προκειμένου να εκτελέσουν την εντολή ενός υπουργού (ακόμη και παράνομη) είναι διατεθειμένοι να ξεχάσουν και τα ελληνικά που ξέρουν, έχει αξία να αναφέρουμε τα εξής:
Εκείνη την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, μέσω της WEBTEC, εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε, κατάφεραμε και κατοχύρωσαμε τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση (nerit.gr), επειδή ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jun 2013 08:16 AM PDT
Σύμφωνα με τo Ugly Truth (17/06/13) σε αναδημοσίευση άρθρων των Daily Mail, Ηuffington Post , Sunday Times, The Australien, Al Arabiya ,
Σύριοι αντάρτες αποκεφάλισαν έναν χριστιανό στο βορρά της χώρας στην πόλη Ρας αλ Αγίν , στα τούρκικα σύνορα. Βασίζεται σε μαρτυρία της γαλλολιβανέζας
Marie-Agnes, ηγουμένης στο μοναστήρι του Αγίου Ιακώβου στην Καρά της Συρίας( 70χμ από την Χομς). Η 60χρονη ηγουμένη, δήλωσε ότι αφού του έκοψαν το κεφάλι πέταξαν το σώμα του στα σκυλιά.

Το θύμα ονομαζόταν Αντρέι Αρμπάς ,ήταν 38 ετών και οδηγός ταξί στο επάγγελμα. 
Τον απήγαγαν γιατί διαδόθηκε ότι ο αδερφός του χαρακτήρισε « αλήτες » τους μαχητές του « Eλεύθερου Συριακού Στρατού ». 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jun 2013 08:08 AM PDT
ΦΩΤΟ - Θίασος από την Ισπανία στην ΕΡΤ Την αλληλεγγύη του στην ΕΡΤ θέλησε να δείξει ένας θίασος από την Ισπανία. 
Τα μέλη του έβαλαν τις "γυμνές" στολές και έκαναν την εμφάνισή τους στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jun 2013 05:04 AM PDT
Ένα αγοράκι πέντε χρονών έπεσε από τον τέταρτο όροφο και σώθηκε χάρη στις μονάδες κλιματισμού που ήταν τοποθετημένες στον εξωτερικό τοίχο των διαμερισμάτων της....πολυκατοικίας.
Το παιδί έσωσαν οι γείτονές του, οι οποίοι το είδαν να έχει σφηνώσει και να κρέμεται στο κενό.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Shishi, στην επαρχία Fujian της Κίνας.
Ο πατέρας του παιδιού άφησε το γιο του να κοιμάται στο σπίτι και βγήκε για να αγοράσει κάτι. Ο μικρός όμως στο μεταξύ ξύπνησε, άνοιξε το παράθυρο και... έπεσε, γράφει η βρετανική MailOnline.
«Ξαφνικά άκουσα το κλάμα ενός παιδιού. Κοιτώντας έξω τον είδα να παλεύει να κρατηθεί, ενώ κρεμόταν στον αέρα, με το κεφάλι του να έχει σφηνώσει πίσω από τη μονάδα του κλιματιστικού» είπε ο γείτονας που είδε πρώτος το παιδί.
Φώναξε βοήθεια και μαζί με άλλους τέσσερις έσπευσαν για βοήθεια.
«Του άρπαξα το κεφάλι, για να μη γλιστρήσει κι άλλο» είπε ένας άλλος.
Κάποιοι μπήκαν στο από κάτω διαμέρισμα για να κρατούν το παιδί από κάτω. Η όλη επιχείρηση διάσωσής του μικρού διήρκεσε 40 λεπτά.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jun 2013 04:42 AM PDT
Η Παναγία είναι θλιμμένη και στην κεφαλή φορά ένα βαθύ κόκκινο μαφόριο, το οποίο φτάνει μέχρι τα πόδια. Πίσω από τη Θεοτόκο υπάρχει ένας μεγαλοπρεπής θρόνος με πολλές επιγραφές και προσευχές γραμμένες στους τοίχους.
Τα χρώματα είναι σκούρα, ενώ τα αμυγδαλόσχημα μάτια της είναι τόσο γραμμικά και επιτηδευμένα που η ματιά της Θεοτόκου ενώνεται με τη ματιά του βρέφους Ιησού. Φαίνεται δηλαδή να μη βλέπει εμάς, αλλά να συνομιλεί, ως εκπρόσωπος του ανθρωπίνου γένους, με το βρέφος Ιησού.
Σε αυτή τη βαθυστόχαστη συνομιλία των χρωμάτων και των κινήσεων, υπάρχει και μια λεπτομέρεια που προσδίδει γραφικότητα. Αν προσέξουμε καλά τον Ιησού θα δούμε ότι στο αφτί Του φοράει ένα σκουλαρίκι. Το ίδιο κόσμημα βλέπουμε και στην τοιχογραφία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Παναγία, όπου ο Ιησούς αγκαλιάζεται «χερσί πρεσβυτικαίς» από τον Συμεών. 
Το σκουλαρίκι στο Βυζάντιο ονομαζόταν σχολαρίκιον και το φορούσαν οι μαθητές της Στρατιωτικής Σχολής Κωνσταντινουπόλεως για να διακρίνονται, αφού προορίζονταν για μέλη της αυτοκρατορικής φρουράς. Επειδή ονομάζονταν σχολάριοι, τα ενώτια που έφεραν ως διακριτικό τους γνώρισμα ονομάστηκαν σχολαρίκια. Έτσι, από το σχολάριον φτάσαμε στο σημερινό σκουλαρίκι.
Τώρα, γιατί να φορεί σκουλαρίκι ο Χριστός; Διότι είναι ο μονογενής Υιός και Λόγος του Θεού και το μοναχοπαίδι της Παναγίας. Κι αυτό παραπέμπει σ' ένα πολύ παλιό έθιμο.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.