22 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 21-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 22 Jun 2013 01:30 AM PDT
Αυτό το μικρό, ελαφρύ ρομπότ έχει σχεδιαστεί για να κινείται ακριβώς όπως μια γάτα, και νομίζω ότι είναι ως επί το πλείστον πειστική.
Σχεδιασμένο από Biorobotics École Polytechnique de Lausanne Fédérale Εργαστήριο, το ρομπότ είναι ένα τετράποδο, σαν το Big Dog και το μεγαλύτερο ρομπότ τσίτα της DARPA.
Είναι βασίζμένο στην κοινή γάτα στο σπίτι, και ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη σταθερότητα των ποδιών της - προφανώς δεν είναι τόσο σταθερό όσο μια πραγματική γάτα, αλλά μπορεί να τρέξει περίπου επτά φορές το μήκος του σώματός του σε ένα δευτερόλεπτο.
Δείτε το βίντεο.

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 21 Jun 2013 11:51 PM PDT
[Image: 51c3063f21a3e.jpg]
Το πλόιο «MOL Comfort βυθίστηκε για ασαφείς λόγους, έπλέε από τη Σιγκαπούρη στην Τζέντα, αφήνοντας πίσω εκατοντάδες εμπορευματοκιβώτια να τα παρασέρνουν τα κύματα.
Μετέφερε 4.500 κοντέινερς.
Ακόμη και η κλίμακα των συνεπειών είναι δύσκολο, αδύνατο να εκτιμηθεί.
Αυτή είναι η 1η περίπτωση σύγχρονοι ποντοπόρο πλοίο με εμπορευματοκιβώτια (που χτίστηκε στην Ιαπωνία!) να βυθιστεί στον ωκεανό μετά το σπάσιμο του σε 2 μέρη, όπως μια κακή κατασκευή.
Τίποτα σαν αυτό ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί, και κανείς δεν πίστευε ότι ήταν δυνατόν, ακόμη και θεωρητικά.
Απλώς δεν θα μπορούσε να συμβεί, αλλά και πάλι, να που έγινε ».
Κάτι υποψιάζομαι αλλα άντε απόδειξε το…
http://hellasxg.blogspot.com

The container vessel MOL COMFORT breaks in two and sink. Unbelievable.
In a humanitarian gesture, the Indian Coast Guard (ICG) Mumbai, coordinated operations to help rescue 26 sailors from a massive container vessel which snapped into two and sank off Yemen, a top official said here Monday.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 11:42 PM PDT
O 37 χρονος Sammie Lamont Wallace πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία έπειτα από την απαγωγή ενός 2 χρονου κοριτσιού σε ένα εμπορικό κέντρο στην Οκλαχόμα και την απειλή να «θυσιάσει» το παιδί στους Illuminati.
Η 21η Ιούνη πιστεύεται ότι είναι μια μέρα, κατά την οποία οι illuminati κάνουν ανθρωποθυσίες, σύμφωνα με αυτό το βίντεο των μέσων ενημέρωσης.

http://www.hellas-now.com
Posted: 21 Jun 2013 09:35 PM PDT
Posted: 21 Jun 2013 09:22 PM PDT
Posted: 21 Jun 2013 06:16 PM PDT
Το κτίριο είναι του FIESP, ένας οργανισμός για τις βιομηχανίες και εταιρείες στη Βραζιλία στο Σάο Πάολο.
Ακριβώς για να ξέρετε , το κτίριο FIESP στην Βραζιλία είναι ότι έιναι το WTC είναι για τις ΗΠΑ, από οικονομική σκοπιά και την Paulista Avenue είναι η Wallstreet της Βραζιλίας.
Πάνω από το 40% του ΑΕΠ της Βραζιλίας προέρχεται από την FIESP.

Αυτή η φωτογραφία ελήφθη αυτη Δευτέρα, αλλά την επόμενη μέρα που ξεκίνησαν οι ταραχές άρχισαν να παρουσιάζουν την βραζιλιάνικη σημαία.
Ψεύτικη τεκτονική / CIA επανάσταση συμβαίνει και εκεί μάλλον;

http://hellasxg.blogspot.com
Το δεύτερο βίντεο είναι απο τον Δεκέμβριο του 2012.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 06:12 PM PDT
To 2001 βρέθηκε στο βυθό μιας λίμνης στη Βαυαρία, ένα καζάνι βάρους 11 κιλών φτιαγμένο από ατόφιο χρυσάφι... 
Ήταν σκαλισμένο με περίτεχνες φιγούρες που έμοιαζαν να είναι πρόσωπα από την κελτική μυθολογία. 
Κάτι τέτοιο αν ήταν όντως αληθές έθετε αυτόματα την ανακάλυψη αυτή ως μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην παγκόσμια αρχαιολογία. 
Όταν όμως αναλύθηκε η σύσταση του χρυσού διαπιστώθηκε ότι ήταν... κατασκευασμένη τη δεκαετία του 1930 και η πορεία των ερευνών έφερε στο φως ότι κατασκευάστηκε κατά παραγγελία του Χίμλερ προκειμένου να εξυπηρετήσει τους αποκρυφιστικούς του σκοπούς στο κάστρο Wewelsburg, όπου οι Ναζί είχαν ως το δικό τους Camelot και το ονόμαζαν "ο Ναός του Ολέθρου".

Οι Ναζί και ο Ναός του Ολέθρου από KRASODAD
http://anekshghto.blogspot.gr
Posted: 21 Jun 2013 04:26 PM PDT
Posted: 21 Jun 2013 03:35 PM PDT
Αναβαθμισμένα συστήματα επόμενης γενιάς έστειλε τελικα΄...
Ακούγεται ότι είναι είδη μέσα στην Συρία...
Αντε δυτικοί στείλτε αεροπλανάκια τώρα...Ούτε μύγα...

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 21 Jun 2013 09:28 PM PDT
Τα λένε και οι ίδιοι οι Αμερικάνοι...
Άρχισαν να υποστηρίζουν μέχρι και τον Πούτιν...
Λέτε να αρχίσουμε να βλέπουμε τίποτα διαδηλώσεις και εκεί;
Ρωτάει ο Αμερικανός Δημοσιογράφος...
''Ο Σύριος στρατιώτης είναι υποτίθεται ο κακός εχθρός και εμείς βοηθάμε και εμπιστευόμαστε όπλα στον τρελό τρομοκράτη;''
Είμαστε στη λάθος πλευρά μονολογεί αμέσως μετά.
Μου αρέσει που κάνουνε λες και ανακαλύψανε την Αμερική…
Φανταστείτε τη προπαγάνδα πέφτει και σε τι λήθαργο είναι οι Αμερικανοί μέσα στην χώρα τους…
Posted: 21 Jun 2013 03:14 PM PDT
Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που ζει εντάσεις στον μικρόκοσμό της. Πολλές χώρες βρίσκονται προ κοινωνικού ξεσπάσματος. Εκτός ελέγχου έχει οδηγηθεί η κατάσταση και στην Βραζιλία, όπου διαδηλωτής έχασε την ζωή του, ενώ η Πρόεδρος της χώρας, Ντίλμα Ρούσεφ, συγκάλεσε εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο.
Η Ελλάδα ήταν η αρχή. 
Το σκηνικό που βλέπαμε στους δρόμους της Αθήνας έχει μεταφερθεί με ακόμα χειρότερη μορφή σε άλλες χώρες. Χημικά, πετροπόλεμος, πλαστικές σφαίρες και άγριες συμπλοκές είναι το σκηνικό στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Τουρκίας και της Βραζιλίας. 
Πολιτική κρίση υπάρχει επίσης σε κράτη όπως η Τσεχία και η Βουλγαρία. Αν προσθέσουμε σε αυτά την «Αραβική Άνοιξη», το κλίμα φόβου για τρομοκρατικά χτυπήματα σε Η.Π.Α. και ΕΕ καθώς και τις παραδοσιακές εστίες έντασης σε Αφρική, Μέση και Άπω Ανατολή μπορούμε να καταλήξουμε εύλογα στο συμπέρασμα πως ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται προ εκρήξεως.
Οι παγκοσμιοποιητές, προκειμένου να επιβάλλουν το παγκόσμιο κράτος σε όσες χώρες είναι δυνατόν, επιχειρούν να φέρουν τον πλανήτη λίγο πριν την κατάρρευση, η οποία θα κορυφωθεί ενδεχομένως μέσω ενός «περιποιημένου» τεχνητού κραχ στην οικονομία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
Δεν είναι τυχαίο που οι λαοί απασχολούνται τόσο έντονα με τα εσωτερικά τους. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 03:14 PM PDT
«Το κλείσιμο της ΕΡΤ, είχε αποφασιστεί από το 2011! Το ίδιο και το κλείσιμο των σχολείων, των νοσοκομείων και όχι μόνο» είπε ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης… και συνέχισε:
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
Γράφει η Πόπη Σουφλή
Το βίντεο που ακολουθεί είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει σεισμό.
Έναν σεισμό ΕΛΠΙΔΑΣ για τον Ελληνικό λαό, αλλά ΕΦΙΑΛΤΗ για τον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο…..
Δύο πρόσωπα, η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,αναλαμβάνουν το βάρος να αποκαλύψουν ασύλληπτα στοιχεία όλων των πολιτικών κομμάτων (βασικά όσων άσκησαν εξουσία, αλλά και όλων των κοινωνικών φορέων που σιωπούν αν και γνωρίζουν την αλήθεια) εις βάρος του ελληνικού λαού.
Ξεκινώντας από την ΕΡΤ που βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω του κλεισίματός της, ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, αποκαλύπτει πως από τον Φεβρουάριο του 2012 ο Φορέας που εκπροσωπεί, έχει καταθέσει εξώδικο για την σιωπή των δημοσιογράφων της (αναφέρονται και τα ονόματα) στο έγκλημα των Τραπεζών, οι οποίες πήραν 168 δις και δεν τα απόδωσαν ως όφειλαν στους δανειολήπτες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 03:05 PM PDT
Νίκος Σαλίκας
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...
Την ποινή των 20 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή, επέβαλε το δικαστήριο σε πρώην βουλευτή της ΝΔ που «πουλούσε» διορισμούς στο Δημόσιο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε υποσχεθεί σε γυναίκα μία θέση στο Δημόσιο με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ThrakiToday πρόκειται για τον Νίκο Σαλίκα, ο οποίος σε πρώτο βαθμό, το 2011, είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης. Οπως αναφέρει το κατηγορητήριο ο δικηγόρος, που είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ το διάστημα 1989-1993 είχε υποσχεθεί το 2006 να διορίσει στο Δημόσιο μία μητέρα δύο παιδιών, αναφέροντάς της πως είχε προσβάσεις για να την τοποθετήσει σε μία θέση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
Για το σκοπό αυτό η καταγγέλουσα πλήρωσε 10.000 ευρώ, ενώ ο βουλευτής την σύστησε στον Χαράλαμπο Βαμβακίδη, φίλο του από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος εμφανιζόταν ως άνθρωπος του περιβάλλοντος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 03:16 PM PDT
mesogeiakoi agwnesΣάρωσαν τα μετάλλια οι Έλληνες αθλητές στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης που διεξήχθησαν στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα:
Το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική κατέκτησε ο Ανδρέας Βαζαίος τερματίζοντας σε χρόνο 2:00.74. 
«Χρυσό» ο Ιταλός Φεντερίκο Τουρίνι (1:59.35), 
«ασημένιος» ο Τυνήσιος Ουσάμα Μελούλι.
Στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στις γυναίκες η Κωνσταντίνα Παπαηλία κατετάγη έβδομη (2:20.12).
Πέμπτη θέση για τον Αντώνη Φωκαΐδη (3:54.51) στον τελικό των 400μ. ελεύθερο των ανδρών ενώ στα 400μ. ελεύθερο των γυναικών η Θεοδώρα Γιαρένη τερμάτισε έβδομη (4:22.73).
Από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ήρθε το αργυρό μετάλλιο για την Ελλάδα στην κατηγορία των 80 κιλών στο τάε κβον ντο!
Ο Έλληνας κολυμβητής, Παναγιώτης Σαμιλίδης απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο τα 100μ. πρόσθιοτερματίζοντας σε χρόνο 1:01.71!
Έκτος ο Δημήτρης Κουλούρης με 1:02.85, στο ίδιο αγώνισμα.
Η Δώρα Δράκου ήρθε δεύτερη στα 50 μέτρα ύπτιο με χρόνο 28.66, κατακτώντας έτσι το αργυρό μετάλλιο!
Posted: 21 Jun 2013 04:49 PM PDT
Αμάξια πατάνε διαδηλωτές.Χαμός γίνεται...
Ένας νεκρός διαδηλωτής...
Δακρυγόνα,πλαστικές σφαίρες,ξύλο,συλλήψεις...
Αμάξι πατάει διαδηλωτές στην Βραζιλία...Βίντεο απο κάτω...

http://hellasxg.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 02:14 PM PDT
Posted: 21 Jun 2013 02:07 PM PDT
Το Βραβείο καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους διεθνώς, απέσπασε το Stone Story των Σπύρου Παπαναστασίου και Γιάννη Νικολάου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης (16ο Shanghai International Film Festival (SIFF).
Η ταινία, που είναι συμπαραγωγή της ΕΡΤ, γυρίστηκε στην Πάτμο, κυρίως από ντόπιους συντελεστές.
Στο διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους του SIFF συμμετείχαν φέτος συνολικά 25 ταινίες, που επιλέχθηκαν από 2064 συμμετοχές από 90 χώρες. 
Στην ταινία, η οποία έχει προβληθεί στο 35ο Φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας, πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Ανδρέου, Νίκος Καμπόσος (βοσκός), Μποντόσης Κοκκώνης (ψαράς) και Ιάκωβος Πιτσικάλης (βοηθός βοσκού).
Κατά τη διάρκεια μιας άσκησης διαλογισμού στην άκρη ενός γκρεμού, ο κεντρικός ήρωας Θοδωρής, ή «Θ», βιώνει μια υπερβατική εμπειρία: το χέρι του αρχίζει να βυθίζεται μέσα στον βράχο. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 11:58 PM PDT
Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Δείτε με προσοχή την φωτογραφία που τραβήχτηκε ( 11-1-2013) στις 2.30 το μεσημέρι, και ευτυχώς που δεν φαίνεται το πρόσωπο του εικονιζόμενου, οπότε δεν θα κατηγορηθούμε για χρήση προσωπικών δεδομένων από την....ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Χαμένος στον κόσμο των ναρκωτικών, ασθενής αφού βρίσκει το σπασμένο αυτοκίνητο σε κεντρικώτατο δρόμο της Αθήνας ( ΟΔΟΣ ΣΩΛΟΜΟΥ και ΠΑΤΗΣΙΩΝ), έχει μπει σχεδόν ολόκληρος μέσα στο αυτοκίνητο με την ελπίδα να βρει κάτι αξιοποιήσιμο το οποίο να του εξασφαλίσει την δόση του.
Το λυπηρό είναι ότι πριν από αυτόν έχουν περάσει δεκάδες πρεζόνια και έχουν ξαναψάξει το βανδαλισμένο αυτοκίνητο και θα περάσουν εκατοντάδες ακόμα.
Posted: 21 Jun 2013 10:03 PM PDT
Πόσο να κοστίζουν τέτοιες καμπάνιες;
Παρουσιάζουν τους αλλοδαπούς πιο Έλληνες και απο Έλληνες.
Όλους οικογενειάρχες με παιδιά.
Δείτε το βίντεο και αν δεν νευριάσετε δεν πειράζει συνεχίστε τον ύπνο σας.

"Αν μπορούσα να σηκώσω την Ελλάδα"DraseisSeGeitonies

Posted: 21 Jun 2013 04:08 PM PDT
Η CIA σε συνεργασία με τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύουν μυστικά από το περασμένο έτος, σε βάσεις στην Ιορδανία και την Τουρκία σύρους αντάρτες, αναφέρει την Παρασκευή, δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Los Angeles Times.
Στελέχη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού συμμετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης τουλάχιστον δύο εβδομάδων, τα οποία περιελάμβαναν ασκήσεις με αντιαρματικά και αντιαεροπορικά όπλα, δήλωσαν στην εφημερίδα ένας αμερικανός αξιωματούχος και ένας διοικητής των σύρων ανταρτών.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Καρνεϊ αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές των Los Angeles Times καθώς επίσης αρνήθηκε να περιγράψει τι είδους όπλα θα μπορούσαν να παράσχουν στους αντάρτες οι Ηνωμένες Πολιτείες.
«Το σημαντικό σημείο είναι ότι, λόγω των ενεργειών που έχουμε δει από το καθεστώς Άσαντ, έχουμε αποφασίσει να αυξήσουμε το εύρος της βοήθειάς μας προς την αντιπολίτευση, και έχουμε ήδη γίνει απολύτως σαφής σχετικά με αυτό, κατά τους τελευταίους μήνες», είπε.
http://www.kathimerini.gr
Posted: 21 Jun 2013 02:47 PM PDT
Posted: 21 Jun 2013 02:00 PM PDT
Το πλήρωμα του σκάφους στάθηκε εξαιρετικά τυχερό αφού γλύτωσε μόνο με μικροτραυματισμούς από την παράξενη επίθεση του τεράστιου ξιφία.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 21 Jun 2013 01:01 PM PDT
ΕΔΩ ΕΡΤ! ΕΔΩ ΕΡΤ! ΠΟΜΠΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!».
Παράλληλα, μέσω ανάρτησής τους στο Facebook οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τους πολίτες σε περιφρούρηση του κτιρίου.
ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ
Αρνούνται να υπακούσουν στην εντολή του Γιάννη Στουρνάρα και να εκκενώσουν το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. «Μολών λαβέ» είναι η απάντηση που δίνει στον υπουργό Οικονομικών η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζοντας ότι θα συνεχίσει τον αγώνα και ότι δεν θα τρομοκρατηθεί από τη δικομματική πλέον κυβέρνηση.
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ έχει ως εξής:
«Στο υπουργείο οικονομικών απαντάμε! Μολών λαβέ! 
-Οι εντολές εκκένωσης του Ραδιομεγάρου από αυτούς που παρανομούν, παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου, που φοβούνται τη δημοκρατία, που φοβούνται τη νομιμότητα, είναι βία για να παραιτηθούμε! 
Είναι βία για να μας γονατίσουν!
Είναι βία για να μας τρομάξουν! 
Απαντάμε, πιστοί στις επιταγές της συνείδηση μας και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία! Καταπατούνται βάναυσα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα και η δημοκρατία . 
Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους εκπροσωπούν και να τους διαπραγματεύονται! Θέλουν να παραδειγματίσουν όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα, ότι κατάφεραν να βρουν τη μέθοδο ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ στο δημόσιο , να προσθέσουν κι άλλους στην ανεργία που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς! θέλουν να ισοπεδώσουν τη δημοκρατία κάθε έννοια εργατικού δικαίου!
Απαντάμε: Η δικομματική πλέον Κυβέρνηση, με τον αυταρχισμό δεν θα μας τρομοκρατήσει! Δουλεύουμε για τη δημόσια ΕΡΤ, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία! Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 10:01 AM PDT
Η παραπάνω πολύχρωμη φωτογραφία του φωτογράφου Bela Borsodi, από το εξώφυλλο "Terrain" των VLP, δεν είναι τέσσερις αλλά μια φωτογραφία!
Ο Borsodi δημιούργησε την εικόνα τοποθετώντας προσεκτικά τα αντικείμενα σε τέτοια θέση που να φαίνονται πως πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές σκηνές.
Η ίδια σκηνή δεξιά φωτογραφία από άλλη οπτική γωνία
Δείτε και το βίντεο της διαδικασίας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jun 2013 10:03 AM PDT
Βρίσκεται ανάμεσα στο Μπρονξ και το Riker's Island. Είναι ένα μικρό κομμάτι γης στον East River γνωστό ως North Brother Island. 
Το νησί είναι μικρό, με διαστάσεις σχεδόν 400x250 μέτρα.
Μαζί με το "αδερφάκι" του South Brother Island, και τα δυο μαζί έχουν έκταση 81.400 τετ. μέτρα.
Το North Brother ήταν ακατοίκητο μέχρι 1885, όταν μεταφέρθηκε εκεί το Riverside Hospital από το Roosevelt Island.
Το Riverside Hospital ιδρύθηκε στα 1850 σαν Smallpox Hospital για τη θεραπεία και απομόνωση ασθενών με ευλογιά. Σύντομα, άρχισε να δέχεται και ασθενείς με άλλες ασθένειες. 
Η Typhoid Mary (ο πρώτος άνθρωπος στις ΗΠΑ που διαγνώστηκε ως ασυμπτωματικός φορέας)περιορίστηκε στο νησί για πάνω από δύο δεκαετίες μέχρι που πέθανε εκεί το 1938.
Το νοσοκομείο έκλεισε σχεδόν αμέσως μετά. Μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, στο νησί φιλοξενήθηκαν βετεράνοι του πολέμου. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.