21 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 20-7-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Μεταμεσονύκτιος κινηματογράφος…Urban Explorer (2011)
Posted: 20 Jul 2013 04:11 PM PDT
Ένας Αμερικάνος, μια Γαλλίδα, μια Κορεάτισα και μια νεαρή από την Βενεζουέλα, σμίγουν με ένα Γερμανό οδηγό που θα τους ξεναγήσει στις υπόγειες στοές του Βερολίνου. 
Κάτι το πολύ παράξενο παραμονεύει όμως εκεί…
Σκηνοθεσία: Andy Fetscher
Σενάριο: Martin Thau
Ηθοποιοί: Nathalie Kelley, Nick Eversman, Klaus Stiglmeier, Max Riemelt
TRAILER


ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
http://tv-therapy-movies.blogspot.gr
Petey the tattooed pup: Abandoned pit bull found to have been inked with LA gang symbol
Posted: 20 Jul 2013 03:09 PM PDT
A nine-month-old pit bull found in Lomita, California, has had his tender belly inked with a notorious LA gang sign.
The abandoned pup was left tied to a pole outside a donut shop where Elizabeth Vivlamore took pity on the whimpering dog. She called the police who told her they would call animal control, but neither turned up. 
The grandmother, who is on a fixed income, took the young dog in and fed him and gave him water before a trip to the vet revealed he had fleas, worms, an ear infection and his tail had been broken in three places. She paid for him to be micro-chipped, de-wormed and vaccinated.
Scarred: Petey has been marked for life with a tattoo on his stomach, but hopefully he will recover from the emotional scars inflicted by his abusive former owners
Διαβάστε περισσότερα »
ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...Φωτογραφικό υλικό από την σημερινή ομιλία Αλβανών εθνικιστών στο κέντρο του Μονάχου (Stachus),
Posted: 20 Jul 2013 03:06 PM PDT
Οι γερμανικές αρχές επέτρεψαν στους ναζι Τσαμηδες να παρελάσουν, κραυγάζοντας χιτλερικά συνθήματα του β' ΠΠ! 
Και οι δήθεν "αντιναζιστές" Γερμανοί τους άφησαν ανενόχλητους, την ίδια στιγμή που ο Σόιμπλε βρισκόταν στην Ελλάδα!
Ούτε λέξη διαμαρτυρίας από την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση.
Αγαπητοί φίλοι,σας στέλνω φωτογραφικό υλικό από την σημερινή ομιλία Αλβανών εθνικιστών στο κέντρο του Μονάχου (Stachus), όπου παρουσία 60-80 φανατικών οπαδών τους που έφτασαν από την Αλβανία και με κλαρίνα νταούλια και συνθήματα, διατύπωσαν την άποψη ότι αρκετά χρόνια αδικήθηκε η Αλβανία και αυτό πρέπει να ανατραπεί άμεσα. 
Θα πρέπει τα μικρά αλβανικά εδαφικά τμήματα, που δεν ανήκουν στη σημερινή Αλβανία, πρέπει να συνενωθούν, ώστε να δημιουργήσουν την μεγάλη Αλβανία και σαν τέτοια να μπεί στην ευρωπαϊκή κοινότητα.
Στην εξέδρα που στήσανε, είχαν για φόντο, χάρτη με κοκκινισμένη την μεγάλη Αλβανία.

Διαβάστε περισσότερα »
Το μυστήριο του Ασημένιου Φαραώ (Ντοκιμαντέρ)
Posted: 20 Jul 2013 02:50 PM PDT
Ο Ψουσέννης ο Α΄ (Psusennes I,) ήταν ένας από τους Φαραώ που κυβέρνησαν την Βόρεια Αίγυπτο κατά τους θυελλώδεις καιρούς της Τρίτης Ενδιάμεσης Περιόδου (η οποία διήρκεσε από το 1069 π.Χ. έως το 525 π.Χ.) μετά το τέλος του Νέου Βασιλείου. 
Ο Ψουσέννης ήταν ο πιο ισχυρός Φαραώ από όλους όσους βασίλεψαν αυτήν την περίοδο. Είχε τον έλεγχο σε όλη τη κοιλάδα του Νείλου, αλλά έκανε ένα μοιραίο λάθος που οι αρχαίοι Έλληνες θα του το αναγνωρίσουν ως "ύβρις"....
Έχτισε μια τρίτη πρωτεύουσα , την Pi-Ramesses στο Δέλτα του Νείλου, χωρίζοντας τις δυνάμεις του και μειώνοντας την ικανότητά του να διατηρήσει τον έλεγχο σε ολόκληρη την περιοχή του άνω και του κάτω Νείλου.
Όταν ο ποταμός άλλαξε πορεία, η Pi-Ramesses εγκαταλείφθηκε, και ο Φαραώ Ψουσέννης μετακόμισε πολλές από τις δομές της, πέτρα την πέτρα, στην άλλη πρωτεύουσα του την Tάνις.
Περίπου 3.000 χρόνια αργότερα, και λίγες εβδομάδες πριν ξεσπάσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Γάλλος αρχαιολόγος Πιερ Μοντ (Pierre Montet) ψάχνοντας για βασιλικούς τάφους βρήκε ανέγγιχτο από τους τυμβωρύχους τον τάφο του Ψουσέννη.
Διαβάστε περισσότερα »
ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ: ΣΚΟΥΡΙΕΣ, 20/07
Posted: 20 Jul 2013 12:44 PM PDT
Υπό την ανοχή Πολεοδομίας και Αστυνομίας συνεχίζει και σήμερα να παρανομεί η "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" πραγματοποιώντας εργασίες εκσκαφών στο χώρο του εργοστασίου. 
Η Αστυνομία μάλιστα παρευρίσκεται στο χώρο προστατεύοντας την παρανομούσα εταιρεία.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ , η αναστολή αφορά εργασίες για την έδραση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η εταιρεία πραγματοποιεί εργασίες εκσκαφών και διαμορφώσεων για την κατασκευή του εργοστασίου. 
Σύμφωνα με το άρθρο 4. παρ.16 του ΓΟΚ άδεια δόμησης απαιτείται για:
Εκσκαφές , επιχώσεις , επιστρώσεις , διαμορφώσεις οικοπέδων και γηπέδων με σκοπό τη δόμηση.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παρέμβαση της πολεοδομίας και της αστυνομίας και καλούμε την Εισαγγελία Πολυγύρου να παρέμβει και να τηρήσει τη νομιμότητα.
*Εκτός και αν για την "Ελληνικός Χρυσός" δεν ισχύουν οι νόμοι.
Επιτροπή Αγώνα Μεγ. Παναγίας
Διαβάστε περισσότερα »
Τι απέγινε η σημαία των Ιμίων; - Δεν θα το πιστεύετε..τους είπαν να την κάψουν (Βίντεο).....
Posted: 20 Jul 2013 09:16 AM PDT

Και όμως το κράτος ζήτησε από τους βατραχάνθρωπους να κάψουν την σημαία που ήταν στα Ίμια!!
ΙΜΙΑ 1996 - Οι κομμάντος ΔΕΝ καίνε την ελληνική σημαία ....ν στα Ίμια!!

elas-lyste.blogspot.gr
ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: Το γνώριζαν εδώ και μέρες και όμως "πότιζαν" το κόσμο με υδράργυρο.
Posted: 20 Jul 2013 09:08 AM PDT
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ;
Φοβούμενοι το πολιτικό κόστος (;) σιώπησαν μέχρι να λάβουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών μετρήσεων, παίζοντας κυριολεκτικά με την υγεία των πολιτών..
Σοκάρει η ανακοίνωση - παραδοχή των υπευθύνων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Μείζονος περιοχής Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ), μέσω της οποίας γνωστοποιείται στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς του Δήμου Βόλου, ότι στο εσωτερικό δίκτυο, του ανατολικού τμήματος της Δ.Ε. Αγριάς και πιο συγκεκριμένα στη γεώτρηση "Κναβάκι", εντοπίστηκε συγκέντρωση υδραργύρου άνω του ορίου που προβλέπει η νομοθεσία και προς τούτο ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΣΗ.
Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης μάλιστα και προφανώς για λόγους νομικής κάλυψης, στις τελευταίες παραγράφους σημειώνεται ότι διαπιστώθηκε αυξημένη περιεκτικότητα στην παραμετρική τιμή του υδραργύρου σε αποτελέσματα που έλαβε η Υπηρεσία από τις 5 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο αυτά να ξεπερνούν τα όρια που θέτει η νομοθεσία, για να καταλήξουν στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσής τους, στο ότι μέσω αποτελεσμάτων που έφτασαν στην Υπηρεσία στις 17 Ιουλίου (!) ενημερώθηκαν για υπέρβαση των ανώτατων ορίων που θέτει η νομοθεσία και προς τούτο προχώρησαν σε επαναληπτικές μετρήσεις, οι οποίες και επιβεβαίωσαν το πρόβλημα.
Δηλαδή οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΜΒ, στης οποίας το Δ.Σ. προεδρεύει ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου Παναγιώτης Σκοτινιώτης, μέσω της ανακοίνωσής τους, παραδέχονται με περίσσιο θράσος ότι ενώ από την Τετάρτη 17 Ιουλίου γνώριζαν για την υπέρβαση των ορίων της τιμής του υδραργύρου στο συγκεκριμένο δίκτυο νερού, αντί να ενημερώσουν άμεσα τους πολίτες και έπειτα να προβούν σε επαναληπτικές μετρήσεις, έπραξαν το ακριβώς αντίθετο. 
Ελπίζοντας άραγε σε τί, για να παίξουν κυριολεκτικά με την υγεία των πολιτών;
Διαβάστε περισσότερα »
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ... ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΧΕΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΝΤΑΡΙΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...
Posted: 20 Jul 2013 08:48 AM PDT
ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ. ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ... 
ΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΤΑΝΚΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΤΑΡΙΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ. 
Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥ.

http://www.stoxos.gr
350 Σαλάχια βρέθηκαν νεκρά σε παραλιακό θέρετρο της Βερακρούζ [Εικόνες Βίντεο]
Posted: 20 Jul 2013 08:35 AM PDT
Πάνω από 350 σαλάχια βρέθηκαν νεκρά σε ένα παραλιακό θέρετρο της Βερακρούζ, στο ανατολικό Μεξικό, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τις αιτίες, μας είπαν αξιωματούχοι.
Λαμβάνοντας υπόψη τα πραγματικά περιστατικά, οι τοπικές αρχές ζήτησαν την παρέμβαση της ομοσπονδιακής Περιβαλλοντικής Εισαγγελίας για να προσδιορίσουν τα αίτια του θανάτου που καταγράφηκαν στις παραλίες στην περιοχή που είναι γνωστή ως Chachalacas, στο δήμο Ursulo Galvan, 35 χιλιόμετρα από το τουριστικό λιμάνι της Βερακρούζ.
Ο γραμματέας του περιβάλλοντος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Victor Martinez Alvarado, ανέφερε ότι η θνησιμότητα θα αναλυθεί από ειδικούς για να αποφανθούν, αν η υγεία τους επηρεάστηκε από κάποιο εξωτερικό παράγοντα.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία γι 'αυτό
Το περασμένο Σάββατο, στις ακτές της Veracruz, μια φάλαινα περισσότερο από δύο μέτρα μήκος βρέθηκε νεκρή, χωρίς πάλι να γνωρίζουμε τα αίτια.
Διαβάστε περισσότερα »
Η Ακρίτα απαγορεύει την προβολή της εκπομπής της στην ΔΤ
Posted: 20 Jul 2013 07:56 AM PDT
Η Έλενα Ακρίτα, με ανακοίνωσή της στο Facebook απαγορεύει την προβολή της εκπομπής της "Φώτα πορείας" στην Δημόσια Τηλεόραση.
Η γνωστή δημοσιογράφος, προφανώς είδε ότι αυτή τη στιγμή, προβάλλεται η εκπομπή της από την Δημόσια Τηλεόραση και έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. 
Για του λόγου το αληθές... Έγραψε στο Facebook...
Ραγδαίες εξελίξεις στην Λάρισα: Ομολόγησε ο 39χρονος που είχε συλληφθεί το πρωί!!! (Φωτογραφίες)
Posted: 20 Jul 2013 07:36 AM PDT

Τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης αρχίζουν να   μπαίνουν σε σειρά. Ο 39χρονος που συνελήφθη λίγο μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα και εκεί άνοιξε το στόμα του.
Ο 39χρονος είπε ότι στόχος ήταν η εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση του γνωστού κακοποιού Παναγιώτη Βλαστού και μένει στην πολυκατοικία. Υποστήριξε ότι μαζί με τον συνεργό του, που για την ώρα διαφεύγει, ήθελαν να την τρομοκρατήσουν. 

Οι αρχές εντόπισαν και το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στην περιοχή.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 39χρονος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις αρχές και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα για αντίσταση κατά της αρχής. 

Λίγο πριν πέσει στα χέρια της αστυνομίας, είχε προλάβει να καταστρέψει το κινητό του τηλέφωνο.
Διαβάστε περισσότερα »
Inside the world's most depressing 'city': Syrian camp which is home to 160,000 refugees is now Jordan's fifth largest city
Posted: 20 Jul 2013 07:23 AM PDT

Massive: The Zaatari refugee camp in Jordan is home for 160,000 refugees who have escaped the brutal Syrian civil war
Stretching out as far as the eye can see, this is the grim and depressing home of 160,000 refugees who have escaped the brutal Syrian civil war.
Incredibly, 6,000 people a day arrive at the sprawling Zaatari refugee camp in Jordan, which has become the country's fifth largest city. 
Despite the grim surroundings of the overcrowded 2.8 square-mile camp, its traumatised residents and the U.N officials who run it try to inject some humour.
Its main street, featuring many of its 3,000 shops, restaurants and food vendors, it known as the 'Champs Elysees' .


Διαβάστε περισσότερα »
70 αστραπές σε μία φωτογραφία!
Posted: 20 Jul 2013 07:08 AM PDT

Τραβηγμένες στην Ικαρία κατά τη διάρκεια καταιγίδας 
lifo
http://www.hellas-now.com
Θάσος: Υπάλληλος του ΤΑΙΠΕΔ έφυγε "καροτσάκι" από τους κατοίκους.
Posted: 20 Jul 2013 06:54 AM PDT


Με το… ίδιο καράβι και χωρίς να λάβει κανένα στοιχείο, επέστρεψε ο υπάλληλος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα το πρωί.
Στο δημαρχείο της Θάσου από νωρίς είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, ο οποίος περίμενε τον συγκεκριμένο υπάλληλο για να του εκφράσει την αντίθεσή του στις πωλήσεις που αφορούν το νησί της Θάσου, αλλά και για να τον εμποδίσει να πάρει τα στοιχεία που ήθελε.

Γύρω στις 11:30 έφτασε στο δήμο Θάσου, φανερά απορημένος από τη «θερμή υποδοχή» των κατοίκων του νησιού, καθώς όπως δήλωσε μέχρι χθες μιλούσε με τον δήμαρχο της Θάσου και δεν του είχε εκφράσει κάποια αντίθεση ως προς τη σημερινή συνάντηση, κάτι όμως που αμέσως αρνήθηκε ενώπιόν του ο ίδιος ο δήμαρχος.
Διαβάστε περισσότερα »
Ranting man in wheelchair 'blows himself up' in arrivals hall at Beijing Airport
Posted: 20 Jul 2013 06:45 AM PDT
Explosion: Photographs emerged online in the wake of the blast of a man in a wheelchair waving his arms in the air at Beijing Airport
A man in a wheelchair set off a home-made bomb in the arrivals hall at Beijing Airport today.
The man was initially suspected to to have died in the blast in Terminal 3 at around 6.24pm local time, but Chinese state media has now said he survived and was taken to hospital.
A photograph emerged online in the wake of the explosion showing a man in a wheelchair brandishing something in the air, along with another showing an empty wheelchair on its side in the smoke-filled arrivals hall.
Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.