4 Μαρ 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 4-3-14

  • BINTEO - Γ. ΚΥΡΤΣΟΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ… ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Και η ουκρανική Αεροπορία στην Κριμαία παραδόθηκε στην Ρωσία! - Δεκάδες μαχητικά και ελικόπτερα
  • Μπράβο στον ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που αναθεματίζει τον πατριάρχη και τον οικουμενισμό...
  • ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΧΑΡΤΕΣ 12 ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ Α.ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΥΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
  • Που αφιέρωσε την λαγάνα του βάρους 145 κιλών o Αντώνης Αντωνίου; (video)
  • ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!
  • ΕΚΤΑΚΤΟ Αποχώρησε η Ρωσία από τους G8! Το παιχνίδι "χοντραίνει".
  • Περικυκλωμένοι, νέοι και φοβισμένοι περιμένουν εντολή παράδοσης ή θυσίας.
  • Μήπως ΤΕΛΕΙΩΣΕ ήδη ο πόλεμος;"Ψιλό γαζί" δουλεύουν τους δυτικούς Β.Πούτιν και Ν.Μεντβέντεφ
  • Κεφάλι απο αίμα...
  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Εκπληκτική η προσπάθεια της ΔΤ για φίμωση της διαφορετικής είδησης
  • ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΚΩΝ METOXΩΝ~Δύση προς Μόσχα: "Εσείς έχετε κομάντο, εμείς έχουμε ... Χρηματιστήριο"! - 9% κάτω η αγορά της Μόσχας σήμερα.Ουδόλως φαίνεται να απασχολεί την ρωσική κυβέρνηση η προκληθείσα αναταραχή: "Οσα χάσουμε τώρα θα τα κερδίσουμε από αύξηση των τιμών φυσικού αερίου" δήλωσε εκπρόσωπος της Gazprom.
  • Μητροπολίτες έβγαλαν τα ράσα τους...
  • Να γελάσω η να κλάψω...Ευάγγελος Βενιζέλος ''η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει μέσα από την εμπειρία της κρίσης που έχουμε ζήσει και ζούμε την τεχνογνωσία της και προς την Ουκρανία», δήλωσε χαρακτηριστικά''.
  • Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης στο Ληξούρι.... Πολίτης από το Ληξούρι στράφηκε στο σημείο που βρισκόταν ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης και τον αλεύρωσε.
  • Νέο ρατσιστικό έγκλημα τύπου "Πάρου" στην Κρήτη! Πακιστανός βίαζε και χτυπούσε γυναίκα στο κεφάλι για να την σκοτώσει!
  • Φώτο: Ως σωτήρες υποδέχθηκαν τους Ρώσους κομάντο οι κάτοικοι της Κριμαίας
  • Στην … Σούδα (!) της Κρήτης σήκωσε την σημαία της επανάστασης η ουκρανική ναυαρχίδα
Posted: 03 Mar 2014 02:35 PM PST
Η πρόσφατη μετεγγραφή της ΝΔ, από τον ΛΑΟΣ Γ. Κύρτσος κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη δημοσκόπηση – μαϊμού της Metron Analysis ομολόγησε αρκετές… αλήθειες που τρέμει το καθεστώς σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.
(Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Κύρτσος είναι πρώην κομμουνιστής, μεγαλοεκδότης και ευνοούμενος του Μητσοτάκη)
"Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις δημοσκοπήσεις. Άλλα μας έλεγαν για τη Χρυσή Αυγή και άλλα είδαμε τελικά στις κάλπες." και συνέχισε ακόμη πιο αποκαλυπτικά:
"Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μοιάζουν τώρα κουτσουρεμένα αλλά εγώ στην πραγματικότητα άλλα βλέπω. Στην κοινωνία και στους ανθρώπους που μιλάω και ακούω η Χρυσή Αυγή έχει περισσότερους υποστηρικτές και μεγαλύτερα ποσοστά"
Κάπου εκεί λοιπόν ο Ευαγγελάτος "δημοκρατικά" διέκοψε τον ομιλητή για να πάει στο επόμενο θέμα μιας και θα ακούγονταν και άλλες αλήθειες που… πονάνε.
Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε… Έρχονται εκλογές σε 2 μήνες… ΥΠΟΜΟΝΗ!

http://www.stoxos.gr
Posted: 03 Mar 2014 10:16 AM PST
Η ουκρανική 240η Ταξιαρχία Τακτικής Αεροπορίας, η οποία εδρεύει κοντά στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, παρέδωσε τα όπλα στους Ρώσους και προσχώρησε επίσης στην κυβέρνηση της Κριμαίας, μαζί με το σύνολο των 800 ανδρών του προσωπικού της. 
Ενωρίτερα είχε προηγηθεί ειδική επιχείρηση των ρωσικων ειδικών δυνάμεων οι οποίοι κατάφεραν και έθεσαν υπό τον έλεγχό τους ολόκληρο το οπλοστάσιο της συγκεκριμένης μονάδας, η οποία ισούται με μία Πτέρυγα Μάχης, κατά το ΝΑΤΟϊκο πρότυπο. 
Πρακτικά, εκτός από το ουκρανικό Ναυτικό προσχώρησε και η ουκρανική Αεροπορία στην Ρωσία Μετά την προσχώρηση και της 240ης Αεροπορικής Ταξιαρχίας, η Κριμαία διαθέτει 39 μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 και 4 εκπαιδευτικά τύπου L-39 και 11 επιθετικά ελικόπτερα Mil MI-24 Hind, τα οποία αποτελούν μια άριστη "μαγιά" για την Αεροπορία ενός μικρού, αλλά δυναμικού κράτους που θέλει την ελευθερία του. Με τα παραπάνω αεροσκάφη μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά και τον εναέριο χώρο της, ο οποίος πλέον γειτνιάζει με τον τουρκικό εναέριο χώρο. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Mar 2014 08:45 AM PST
ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
Posted: 03 Mar 2014 08:11 AM PST
Ρωσικά ΜΜΕ στο πλαίσιο ενός βομβαρδισμού του Κιέβου με μηνύματα ψυχολογικού πολέμου, μετέδωσαν χάρτες οι οποίοι απεικονίζουν 12 πόλεις της Ανατολικής Ουκρανίας να έχουν υψώσει τη ρωσική σημαία! Με τον τρόπο αυτό προειδοποιούν τους Δυτικούς και την ίδια στιγμή απειλούν την παράνομη κυβέρνησης της Δυτικής Ουκρανίας μέχρι που θα φτάσουν για να ολοκληρώσουν τον στρατηγικό τους σχεδιασμό σε περίπτωση μη συμμόρφωσης στις "σοβαρές προθέσεις" της Μόσχας!
Η βόμβα της ολοκληρωτικής κατάρρευσης των σχεδιασμών της Δύσης έρχεται από τον υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς ο οποίος με δηλώσεις του σε γαλλικό ραδιόφωνο αναγνώρισε σήμερα ότι είναι πλέον δεδομένο ότι η Ρωσία ελέγχει στρατιωτικά την Κριμαία και τόνισε ότι «Κρατάω την ελπίδα ότι θα σταματήσει η στρατιωτική επέλαση». Eναποθέτει δηλαδή την αποτροπή των σχεδιασμών της Ρωσίας...
Τραγική φιγούρα η ΕΕ αλλά και η παράνομη κυβέρνηση της Δ.Ουκρανίας που εμπιστεύτηκαν τις υποσχέσεις των Δυτικών οι οποίοι αποδεικνύονται "στρατιωτικοί νάνοι" μπροστά στη ρωσική πολεμική μηχανή!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Mar 2014 08:09 AM PST
Αφιερωμένη στη βουλή και τους βουλευτές ήταν φέτος η λαγάνα που....έφτιαξε ο κύριος Αντώνης Αντωνίου.
Ο γνωστός αρτοποιός χαρακτηρίζει την βουλή Ναό των λαμογιών και της κλεψιάς σε μια λαγάνα το βάρος της οποίας φτάνει τα 145 κιλά.

Λαγάνα γίγας στον Άγιο Σεραφείμ από LAMIASTARGR
Posted: 03 Mar 2014 07:08 AM PST
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρώσοι! Και δεν τους σταματάει τίποτα, εάν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, είτε αυτό είναι στη γη είτε στο διάστημα! Και με ολόκληρη τη Δύση εναντίον τους, δεν καταλαβαίνουν τίποτα και όχι μόνο δεν αποσύρουν τους Στρατιώτες τους από την Κριμαία, αλλάαρχίζουν την κατασκευή μεγάλης γέφυρας στη θάλασσα για να ενώσουν την Κριμαία με την Ρωσία!
Επείγουσα εντολή για την άμεση κατασκευή της έδωσε σήμερα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Δημήτρης Μεντβέντεφ!
ΠΟΡΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΤΣ (Παντικάπαιον)
Η γέφυρα υπολογίζεται πωςθα κοστίσει 3 δισ. δολάρια και θα κατασκευαστεί στον Πορθμό του Κερτς, στον Πορθμό δηλαδή τουΚιμμερίου Βοσπόρου όπως τον ονόμαζαν οι Έλληνες, στο στόμιο της Αζοφικής Θάλασσας, της "Μαιώτιδας Λίμνης" των αρχαίων!
Άλλωστε το Κερτς της Κριμαίας, δεν είναι παρά το αρχαιοελληνικόΠαντικάπαιον, που έχτισαν εκεί Έλληνες της Μιλήτου, τον 7ο με 6ο αιώνα π.Χ. φυσικά για να ελέγχουν το στρατηγικό και εμπορικό πέρασμα!
Το στενό έχει μήκος 4,5 χιλιόμετρα και βάθος 18 μέτρα, ενώ ρέει θαλάσσιο ρεύμα 2 έως 5 κόμβων!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Η κίνηση αυτή των Ρώσων σημαίνει δύο πράγματα:
1. Ότι η Ρωσία παρακάμπτει πλέον την Ουκρανία
2. Ότι πηγαίνει ολοταχώς γιαΠροσάρτηση της Κριμαίας και ενσωμάτωσή της στην Ρωσική Επικράτεια!
http://spaei.blogspot.gr
Posted: 03 Mar 2014 06:29 AM PST
Αποχωρεί η Ρωσία από το κλαμπ των G8, καθώς οι εφτά δηλαδή πλην Ρωσίας χώρες του G8, εξέδωσαν ανακοίνωση, βάσει της οποίας καταλογίζουν ευθύνες στην Μόσχα για την ουκρανική κρίση και δηλώνουν ότι δεν θα πάνε στο Σότσι στην συνεδρίαση του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι ΗΠΑ, Καναδάς, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, η Ιταλία, και η Ιαπωνία, καθώς και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, Χέρμαν βαν Ρομπέι για το Συμβούλιο της ΕΕ και Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο για την Επιτροπή επιτίθενται σφοδρά στην Ρωσία και την καλούν σε απευθείας διαπραγματεύσεις με την ουκρανική πλευρά.
Ζητούν de facto αναγνώριση της κυβέρνησης "διατάσσοντας" την Μόσχα να ξεκινήσει άμεσα συνομιλίες με την ¨κυβέρνηση" του Κιέβου!
Η απάντηση που ήρθε από την Μόσχα ήταν ακαριαία: "Αποχωρούμε από την G8 μέχρις ότου ξανασκεφτούν την δήλωσή τους" ανακοίνωσε εκρπόσωπος του Κρεμλίνου!
Το παιχνίδι "χοντραίνει"
ΠΗΓΗ
Posted: 03 Mar 2014 06:24 AM PST
Στην περικυκλωμένη από Ρώσους βάση του ουκρανικού στρατού Perevalne της Κριμαίας, οι Ουκρανοί έφεδροι παραμένουν σε κατάσταση... ομηρίας. 
Νεαροί, ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε, αναμένουν εντολές από την κυβέρνηση του Κιέβου. Στα πρόσωπά τους φαίνεται η αγωνία. 
Φορούν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα αλλά είναι όλοι τους νεαροί. Γύρω του οι speznast, εκπαιδευμένοι κομάντο και τα πυροβόλα που τους σημαδεύουν. 
Οι συγκλονιστικές εικόνες είναι από τον φακό του James Mates,παραγωγού του ITV News.

Οι Ρώσοι στρατιώτες έξω από τη βάση

http://asimbibastosnews.blogspot.gr
Posted: 03 Mar 2014 06:15 AM PST
Του Στρατή Μαζίδη
Την ώρα που όλοι γράφουμε, σκεφτόμαστε, μεταφράζουμε τι συμβαίνει στην Ουκρανία και αν και πότε θα ξεσπάσει ο πόλεμος, παρατηρώ τα παρακάτω:

- 670.000 Ουκρανοί έχουν περάσει τα σύνορα το τελευταίο διάστημα και είναι πλέον σε ρωσικό έδαφος. Δηλαδή στράφηκαν στη μαμά Ρωσία.
- Η Κριμαία με τη βοήθεια ρώσων στρατιωτών ανέλαβε τον έλεγχο όλων των κτίριων, αεροδρομίων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων δίχως σθεναρή αντίσταση και εχθροπραξίες με το προσωπικό που επάνδρωνε τα παρακάτω, απλά να αλλάζει πλευρά
- Ο μέχρι χθες ΑΓΕΝ της Ουκρανίας, ορκίστηκε πίστη στο λαό της Κριμαίας και τέθηκε επικεφαλής του νεοσύστατου πολεμικού ναυτικού.
- Η ουκρανική ναυαρχίδα ανήκει πλέον στη Ρωσία
- Δέκα πολεμικά σκάφη της Ουκρανίας απέπλευσαν από τη Σεβαστούπολη με προορισμό την Οδησσό αλλά κάποια γύρισαν πίσω και άλλαξαν τη σημαία τους.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Mar 2014 05:44 AM PST
Ο καλλιτέχνης Marc Quinn ήρθε στην προσοχή του κοινού την δεκαετία του ενενήντα, όταν παρουσίασε ένα έργο με το κεφάλι του που ονομάζεται ''αυτο''. 
Δεν είναι τόσο ασυνήθιστο, εκτός από το γεγονός ότι έγινε με το αίμα του. 
Ο Quinn κάνει τώρα μια καινούργια έκδοση κάθε πέντε χρόνια.
Ο Quinn χρησιμοποιεί 10 λίτρα του αίματος του,που το εξάγει με δόσεις πάνω από ένα χρόνο για να κάνει ένα από τα εκμαγεία ..
Όταν παγώσει, το καλούπι απομακρύνεται και η κεφαλή του αίματος τοποθετείται σε υγρή σιλικόνη για να το αποτρέψει από το στέγνωμα. 
Αυτό στη συνέχεια τοποθετείται σε έναν καταψύκτη βιτρίνα και διατηρήτε στους -18 C...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Mar 2014 05:27 AM PST
Αν και δεν έχω δει ποτέ ούτε λεπτό ΔΤ ούτε πρόκειται ανεβάζω αυτήν την είδηση...
Αφόδευσε η ΕΡΤ και το αποτέλεσμα είναι η ΔΤ...
Ο κ Δ. Λιατσος ..... να ειναι καλα , τους ξεβρακωσε κανονικα . 
Η ξανθιά με την μαύρη ρίζα που δεν ξέρω το όνομα της ούτε θέλω να μάθω όπως και κανενός εκει μέσα το έχει καμμενο η γυναίκα τι σαχλαμάρες λεει.
Ο δημοσιογράφος με τον επιθετικό προσδιορισμό "voice of America" που λέει ο κύριος Λιάτσος είναι ο Απόκης της ΔΤ που μιλάει στο βίντεο και μοιάζει με τον Παπαχελά.

http://lithosfotos.blogspot.gr
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 03 Mar 2014 05:26 AM PST
Ο καθένας με τα όπλα του: "Boυτιά" σε ιστορικό χαμηλό έκανε σήμερα το χρηματιστήριο της Μόσχας, υποχωρώντας κατά 9%,καθώς οι δυτικές τράπεζες και οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικί οίκοι προχωρούν σε μαζικές πωλήσεις μετοχών ρωσικών εταιρειών, σαφώς κατόπιν "εισηγήσεων" των δυτικών κυβερνήσεων, σε μια προσπάθεια να πιέσουν την Ρωσία να μην προχωρήσει και άλλο στο έδαφος της Ουκρανίας...
Ενοπλες δυνάμεις και αρκετά όπλα για να πολεμήσουν την Ρωσία δεν έχουν, αλλά έχουν χρηματιστήρια και τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος
Απαντώντας σε αυτό που περιγράφεται από τους δυτικούς ως "κίνδυνος για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα" η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας αύξησε αιφνιδιαστικά τα επιτόκια κατά 1,5% κάνοντας ιδιαίτερα ελκυστικά τα ρωσικά ονόλογα.. Η αύξηση ακολουθεί μια περίοδο 18 μηνών, που η κεντρική τράπεζα είχε αφήσει αμετάβλητα τα επιτόκια.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Mar 2014 05:44 AM PST
Έλληνες Μητροπολίτες παρουσιάζονται σε θρησκευτική εκδήλωση χωρίς να φορούν τα ράσα τους.
Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απο το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την επίσημη παρουσίαση του δίτομου έργου για την ιστορική Μονή Εικοσιφοίνησσας στην Κωνσταντινούπολη
Στις Φωτογραφίες διακρίνονται χωρίς ράσα οι Μητροπολίτες Ρόδου, Χανίων και Γερμανίας.
Δείτε φωτογραφίες από το Εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Amen.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Mar 2014 04:55 AM PST
*Όπως αποδεικνύει η παραπάνω φωτογραφία ο Βενιζέλος δεν έχει κανένα πρόβλημα να σταθεί δίπλα σε άτομα που χαιρετούν «ναζιστικά», αρκεί αυτοί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αμερικανών. 
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Βενιζέλο σε «στενές επαφές» με τον πρωθυπουργό που διόρισαν οι αμερικανοί στην Ουκρανία.
Την «οικονομική κρίση» αναγνώρισε ως το «οξύτερο πρόβλημα» στην Ουκρανία ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέροντας πως «η Ελλάδα μπορεί να δώσει τεχνογνωσία» ώστε να διαμορφωθεί το σχέδιο με το οποίο θα μπορούσε η χώρα να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με τη βοήθεια του ΔΝΤ, «αλλά όχι μόνο του ΔΝΤ»
Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνάντηση που είχε με τον μεταβατικό πρόεδρο της χώρας Ολεξάντερ Τουρτσινόφ και τον υπουργό Εξωτερικών Αντρέι Ντέστσιτσια. Όπως είπε θα μεταφέρει τις προτάσεις της μεταβατικής κυβέρνησης της Ουκρανίας για το πως θα μπορούσε η διεθνής κοινότητα να βοηθήσει τη χώρα.
«Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να γίνει, οπωσδήποτε, μια διεθνής διάσκεψη για το θέμα αυτό, ώστε να διαμορφωθεί, άμεσα, το σχήμα. Βεβαίως, η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει μέσα από την εμπειρία της κρίσης που έχουμε ζήσει και ζούμε την τεχνογνωσία της και προς την Ουκρανία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Posted: 03 Mar 2014 04:12 AM PST
Ο πολίτης συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, ένω έξω από το αστυνομικό τμήμα είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι του Ληξουρίου, για να τον υπερασπιστούν.
Δείτε το βίντεο:

http://www.oparlapipas.com
Posted: 03 Mar 2014 05:33 AM PST
ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Της χτυπούσε το κεφάλι στην άσφαλτο για να την σκοτώσει!Την ρατσιστική κτηνωδία της Πάρου έζησε στα χέρια Πακιστανού 46χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο...
Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή της, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μια 46χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού, τη νύχτα, στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί, η γυναίκα δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον άνδρα, ο οποίος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα ενώ ταυτόχρονα της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος.
Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 03 Mar 2014 03:52 AM PST
Posted: 03 Mar 2014 03:47 AM PST
UkraineSahaydachniyLΣε μια πρωτοφανή διπλωματική κρίση με συνέπειες ακόμα και στον οικονομικό τομέα εξελίσσεται για την Ελλάδα η υπόθεση της ουκρανικής κατάρρευσης καθώς η πρώην ναυαρχίδα του ουκρανικού Στόλου, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny που αυτομόλησε και τάχθηκε με δήλωση του πλοιάρχου των αξιωματικών του και του πληρώματος υπέρ της ανεξάρτητης δημοκρατίας της Κριμαίας, δεν βρίσκεται ούτε στην Σεβαστούπολη, ούτε στην Οδησσό, αλλά στην … Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο ναύσταθμο της Σούδας!
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.