17 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 15-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 15 Jun 2013 04:38 PM PDT
Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!
Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.
Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα !
Το Eco Racer θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται, αλλά οι αγκυλώσεις της ελληνικής νομοθεσίας, αποτελούν τροχοπέδη στην εμπορική του εξέλιξη, ακόμα κι αν εμφανιστεί επενδυτής για να χρηματοδοτήσει το project...
Το αμάξωμα του Eco Racer είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει σασί αλουμινίου από ειδικά κράματα και κινείται από κυψέλες υδρογόνου, είναι αθόρυβο, και αυτό που παράγει ως αποτέλεσμα της κίνησης του είναι απλώς νερό, δηλαδή εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.
Το όχημα έχει διαπρέψει σε δοκιμασίες ασφάλειας και οικονομίας και έχει πάρει παγκόσμια την δεύτερη θέση.


Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jun 2013 04:17 PM PDT
Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά είναι σχεδόν 30 χρόνια από τότε που οι Ghostbusters κάνανε πρεμιέρα.
Τέλος πάντων, για να γιορτάσουν την 30η επέτειο της ταινίας το επόμενο έτος,η 3D enviornment και ο καλλιτέχνης Brent Waller έχει υποβάλει τις δικές του Ghostbusters σκηνογραφίες στο LEGO CUUSOO, η οποία περιλαμβάνει την Ecto-1, Slimer, και το πλήρωμα Ghostbusters.
Ναι, αυτό είναι φοβερό.
Δείτε βίντεο.
http://hellasxg.blogspot.com

Posted: 15 Jun 2013 04:02 PM PDT
Η κοπέλα από την Συρία τα λέει όλα με το όνομα τους….
Posted: 15 Jun 2013 02:11 PM PDT
Posted: 15 Jun 2013 02:06 PM PDT
Posted: 15 Jun 2013 02:08 PM PDT
Είναι παιχνίδι για... πανάκριβα γούστα και το απέκτησε πρόσφατα ο 64χρονος δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής από το Χονγκ Κονγκ Anto Marden...
Το 42,5 μέτρων Adastra έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά σούπερ-γιοτ του κόσμου. 
Ο νέος του ιδιοκτήτης έβγαλε από την τσέπη του 17,7 εκατομμύρια για να το αποκτήσει, προκειμένου να μπορεί να επισκέπτεται τα δύο τροπικά νησάκια που έχει αγοράσει στα ανοιχτά των ακτών της Ινδονησίας.
Το Adastra σχεδιάστηκε από τον John Shuttleworth και κυριολεκτικά είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αφού μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως μέσω iPad... αρκεί βέβαια η απόσταση αυτή να μην είναι μεγαλύτερη των 50 μέτρων.

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να κατασκευαστεί. Έχει μήκος 42,5 μέτρα, πλάτος 26 και ζυγίζει 52 τόνους!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jun 2013 01:08 PM PDT
Όταν ο έφηβος Chris Kreis ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα 30-πόδια, καρχαρία φάλαινα 50.000 λιβρών, ενώ ψάρευε στον Κόλπο του Μεξικού την περασμένη εβδομάδα, ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει: πήδηξε στην πλάτη του ζώου για να πάει μια βόλτα.
Η απίστευτη συνάντηση συνέβη το περασμένο Σάββατο 30 μίλια από τις ακτές του Captiva, όπου ο 19 χρόνος πήδηξε στο ψαράκι που είχε μέγεθος όσο ήταν η βάρκα του…
Ο Kreis, πήδηξε στη ράχη του καρχαρία, άρπαξε τη λαβή του πτερυγίου του και οδήγησε για περίπου 20 δευτερόλεπτα.
Ο ίδιος δημοσίευσε αργότερα ένα βίντεο της περιπέτειας του στο YouTube.
Δείτε το.

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 15 Jun 2013 12:44 PM PDT
του Γιώργου Τούλα
Λένε πως ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Και δεν έχουν άδικο. Χρειάστηκε το σκοτάδι της ΕΡΤ ως προμήνυμα για να πάρουμε μια γερή γεύση του τι θα συμβεί στην πόλη, στη χώρα το επόμενο διάστημα, μέσα στο καλοκαίρι που οι διακοπές θα βρουν τους Έλληνες ξέγνοιαστους στις παραλίες και πίσω από την πλάτη τους θα στηθεί ένα σκηνικό μιας άλλης χώρας που θα βρουν επιστρέφοντας.
Έτσι λοιπόν χθες είχαμε την κλήτευση από τη μεριά του ΙΚΑ για έξωση του σημαντικότερου Κρατικού Ωδείου της χώρας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jun 2013 11:42 AM PDT
Προστατέψτε τον θεσμό της οικογένειας απέναντι στην προσπάθεια αλλοίωσης του ρόλου των δύο φύλων και της προώθησης της ομοφυλοφιλίας ως κάτι το φυσιολογικό.


 http://redskywarning.blogspot.gr
Posted: 15 Jun 2013 11:28 AM PDT
Την δική του ιστορία για το πως έμαθε ελληνικά ακούγοντας το ραδιόφωνο της ΕΡΤ καταθέτει ένας Ιταλός ο Dino Marasa, ο οποίος σε επιστολή του προς τους πολιτικούς ηγέτες και τον Κάρολο Παπούλια ζητά να... μην κλείσει η ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι είναι μια φωνή που εκπέμπει τον πολιτισμό της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.
Στην επιστολή του, ο Dino Marasa αναφέρει πως τη δεκαετία του 80 μέσα από ένα παλιό ραδιόφωνο, κατάφερε να «πιάσει» το ραδιόφωνο της ΕΡΤ και από τότε όπως υποστηρίζει η ζωή του άλλαξε ριζικά, καθώς ασχολήθηκε με τον ελληνικό πολιτισμό και τον αγάπησε σε σημείο που να νιώθει «Ελληνας στην καρδιά». 
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η ΕΡΤ με βοήθησε να πλουτίσω τις γνώσεις μου. Η ΕΡΤ με έκανε να μεγαλώσω. 
Ότι είμαι τώρα το χρωστάω και στην ΕΡΤ. Ωστόσο μην κλείσετε την ΕΡΤ. Θα στηρίξετε κάποιο από την χαρά της εξεύρεσης από το να πλουτίσει τον εαυτό του».
Η επιστολή κλείνει με τον Ιταλό να αναφέρει πως «ο πολιτισμός, σαν ΕΡΤ, δεν έχει όρια. Προσθέτω το κινητό μου να έχετε, αν θέλετε, την απόδειξη που υπάρχω και δεν είμαι κανένα αστείο».
Ολόκληρη η επιστολή του Dino Marasa:
«Προς τους πολιτικούς ηγέτες της Ελλάδας, τον Κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Γεια Σας από την Ιταλία
συγγνώμη πού Σας ενοχλώ αλλά θα θελα να σας διηγηθώ μια ιστορία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jun 2013 11:28 AM PDT
κλικ για μεγένθυση
Είναι χαρακτηριστική η τελευταία παράγραφος του κειμένου γραμμένη με κεφαλαία:
"ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ. ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ (sic) 2106838700"
Τι θέλουν να αποφύγουν οι υπεύθυνοι της DIGEA και κρύβουν τα ονόματα τους και την διεύθυνση τους;
Μήπως αντιδράσεις πολιτών;
http://mlagananews.blogspot.gr
Posted: 15 Jun 2013 10:07 AM PDT
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΞΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ
Posted: 15 Jun 2013 09:59 AM PDT
Αγώνα για να μην τοποθετηθεί ΝΑΤΟϊκό ραντάρ στην Σαντορίνη δίνουν οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία.
Οι μοναχοί που τα τελευταία χρόνια ζουν μαζί με τις κεραίες αλλά και τα στρατιωτικά ραντάρ που έχουν τοποθετηθεί στο πάρκο ακριβώς δίπλα από το μοναστήρι, που μετρά πάνω από τρεις αιώνες ζωής στο νησί, είναι ανάστατοι αφού όπως λένε στη θέση του ραντάρ θα τοποθετηθεί «ραδιοθόλος».
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μοναχοί, εάν το ΝΑΤΟ τοποθετήσει «ραδιοθόλο» στη Σαντορίνη, το νησί θα μετατραπεί άμεσα σε «στόχο».
Ταυτόχρονα εγείρονται σημαντικά θέματα υγείας τόσο για τους ίδιους τους μοναχούς όσο και για τους επισκέπτες. 
Παράλληλα καταγγέλλουν πως το έργο δρομολογείται χωρίς άδειες δόμησης, μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε χώρο προστατευόμενο ΝΑΤURA 2000 και άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Δείτε τις φωτογραφίες απο κάτω.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jun 2013 01:35 PM PDT
Η ΕΡΤ δεν ανήκει ούτε στο κράτος ούτε στους εργαζομένους της.
Ανήκει σε όλους μας.
Αυτή η συναυλία ήταν η πρώτη.
Χρόνια είχε να με αγγίξει έτσι μουσικό κομμάτι.
Ακούστε την καταπληκτική εκτέλεση.
Δάκρυσαν και οι πέτρες. Άλλά στο 2:00 του βίντεο τα σπάει.
Σιγή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας & Χορωδίας της ΕΡΤ ύστερα από 75 χρόνια....
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...
Posted: 15 Jun 2013 09:18 AM PDT
Λαθρομετανάστης ο οποίος ουδείς γνωρίζει τι και ποιον εκπροσωπεί –εκτός του εαυτού του- μίλησε κάτω από τις επευφημίες των συγκεντρωμένων «ως η φωνή των ανθρώπων μέσα στην Αμυγδαλέζα», ζητώντας να μην κλείσει το κρατικό κανάλι.
Δείτε το βίντεο. 

Τα συμπεράσματα δικά σας:
Posted: 15 Jun 2013 11:59 AM PDT
Έτσι απαντήσανε οι "μανάδες" της....
Ιστανμπουλ στην "τελευταία προειδοποίηση" του Ερντογάν να "πάνε στην πλατεία να μαζέψουν τα παιδιά τους"
Στολίζοντας με ένα τεράστιο σεμεδάκι ένα κτίριο στην πλατεία ταξιμ.
Για να αισθάνονται τα παιδιά σαν το σπίτι τους...
http://www.oparlapipas.com
Posted: 15 Jun 2013 08:36 AM PDT
Για 4η ημέρα παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου οι εργαζόμενοι και εκπέμπουν ζωντανό πρόγραμμα, χωρίς διακοπή.
Από το πρωί της Τετάρτης, μέχρι και σήμερα εκατοντάδες πολίτες έχουν περάσει από τα στούντιο και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο εν μία νυκτί της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και παράλληλα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των....εργαζομένων.
Με πρωτοβουλία του κτηνοτροφικού συλλόγου Ανωγείων, ο συνεταιρισμός Μυλοποτάμου, μαζί με την εταιρεία εμπορίας τυροκομικών προϊόντων Μιχάλη Ξυλούρη και τους κτηνοτρόφους Παντελή Καλλέργη, Στέλιο Σταυρακάκη και Βασίλη Σμπώκο, προσέφεραν γραβιέρα, κεφαλοτύρι, φέτα και ανθότυρο στους εργαζομένους της ΕΡΑ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα την προσφέρουν στους επισκέπτες, που δίνουν δυναμικό παρών τα τελευταία 24ωρα.
Ανάλογο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από άλλους επιχειρηματίες, όπως από τους αρτοποιούς του Ηρακλείου που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν την κινητοποίηση. Ήδη ο πρόεδρος των αρτοποιών του Ηρακλείου κ. Μανόλης Βολανάκης πρόσφερε αρτοσκευάσματα
Και θεατρικά δρώμενα...
Η θεατρική ομάδα "Τσίλιες" παρουσίασε το μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ, αποσπάσματα από το έργο "Μπρεχτ και Χίτλερ" του Μάριου Πλωρίτη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαυροματίδη.
http://kafeneio-gr.blogspot.gr
Posted: 15 Jun 2013 08:31 AM PDT
Η μικρή αλεπού πλησίασε διστακτικά τους ανθρώπους καλώντας τους να την βοηθήσουν να βγάλει το γυάλινο βάζο, που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι της.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 15 Jun 2013 08:25 AM PDT
Προσπάθησε να πουλήσει το παραμύθι του (με λίγη δόση μαγκιάς μαφία style γιατί δεν τον έπαιρνε είχε κάμερες)αλλά πια κανείς δεν τους πιστεύει ξύπνησαν.Θράσος.
Δείτε το βίντεο να σας ανέβει η πίεση.
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης,κατά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, καθώς, εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης τον περίμεναν έξω από το κτίριο για να του ζητήσουν εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την ΕΡΤ.
Εξω από το πνευματικό κέντρο η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη με τον γραμματέα της ΝΔ να προσπαθεί αρχικά να μιλήσει για τις γενικότερες επιλογές της κυβέρνησης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ οι εργαζόμενοι του έθεσαν επιτακτικά το ζήτημα του κλεισίματος της ΕΡΤ τονίζοντας ότι βρέθηκαν «εν μια νυκτί» χωρίς δουλειά.
«Αποφασίζουμε και διατάζουμε το κλείσιμο της ΕΡΤ» και «Εσύ διόριζες συμβούλους» ήταν μόνο μερικά από αυτά που είπαν στο γραμματέα της ΝΔ οι συγκεντρωμένοι.
Μάλιστα ο ''κ''. Κεφαλογιάννης, εμφανώς εκνευρισμένος, ζήτησε επιτακτικά ,από όσους κατέγραφαν την αντιπαράθεση, να κλείσουν τις κάμερες.

Πηγή
Posted: 15 Jun 2013 07:15 AM PDT
Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται σε όσους ενοχλούνται από τη κατοχύρωση του domain name nerit.gr και έχει πληροφοριακό χαρακτήρα για να το σκεφτούν δύο φορές πριν (ξανά;) προχωρήσουν σε ενέργειες που αποτελούν καταπάτηση της ελευθερίας της έκφρασης και των νόμων που διέπουν το διαδίκτυο παγκοσμίως. 
Το troktiko.eu, πραγματοποίησε αίτημα κατοχύρωσης του domain name nerit.gr στις 12/06/2013, νόμιμα, καταβάλλοντας τα σχετικά τέλη κατοχύρωσης & ακολουθώντας τη προβλεπόμενη διαδικασία μέσω της εταιρείας WEBTEC που είναι αδειοδοτημένος καταχωρητής ονομάτων .gr από την ΕΕΤΤ. 
Τη στιγμή κατοχύρωσης δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει και μέχρι σήμερα) φορέας που να κατέχει οποιοδήποτε δικαίωμα πάνω στην ονομασία «NERIT» & επέκταση δεν προβλέπετε βάση του κανονισμού που διέπει τα domain names, διαδικασία μέσω της οποίας θα μπορούσε κάποιος να παρεμποδίσει την λειτουργία του domain name εντός του νομικού πλαισίου. 
Όπως είναι γνωστό για τους μυημένους στην αγορά των domain names, ισχύει ο κανόνας «first come first served» , οπότε ακόμη και αν μελλοντικά κάποιος αποκτήσει εμπορικό δικαίωμα στην ονομασία «nerit» δεν είναι δυνατό να αφαιρεθεί το domain name από τη κατοχή μας. 
Στις λίγες ημέρες λειτουργίας του το nerit.gr έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. 
Το περιεχόμενο του έκανε το γύρο του κόσμου & η ταχύτητα διάδοσης του ξεπέρασε κάθε ρεκόρ για τα δεδομένα του ελληνικού διαδικτύου. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jun 2013 06:15 AM PDT
Λίγες μόλις μέρες μετά το μαύρο στην ΕΡΤ και ήδη η συχνότητα καταπατήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων, ΜΡΤ, το οποίο οι θεσσαλονικείς είναι αναγκασμένοι να βλέπουν στη συχνότητα της ΕΡΤ.
Εκατοντάδες είναι οι ...καταγγελίες για αυτή την εισβολή που έγινε φυσικά γιατί αποφάσισε η κυβέρνηση ξαφνικά να εγκαταλείψει τις συγκεκριμένες συχνότητες...
Posted: 15 Jun 2013 06:12 AM PDT
Γράφει ο JZ
Μη χάσετε τα 2 βίντεο!
Στις αρχές του -80 ένας δεκατριάχρονος γρεβενιώτης είχε ακούσει από τον παππού
 του πως κοντά στο αμπέλι του βρήκε κάτι παράξενα κόκαλα σε μέγεθος και σχήμα ανθρώπινου χεριού. Φιλοπερίεργος όπως ήταν "οργάνωσε" μια ερασιτεχνική ανασκαφή με μέλη τους συνομίληκους, Γιώργο Παπαδόπουλο και Θωμά Λάμπρου. 

Το εγχειρίδιο της ανασκαφής το πήρανε από ένα βιβλιοπωλείο στην πλατεία, που εξηγούσε πως γίνεται μια σωστική ανασκαφή…
Φτυάρια, σκεπάρνια, βούρτσες μαλακές και σκληρές, πυξίδα, κόλα ούχου και διαλύτης, κίτρινα και κόκκινα σχοινάκια, φωτογραφική μηχανή και βουρ για την ανακάλυψη. 

Στη "νεροφαγιά" του υπερχυλίζοντος νερού από υδραγωγείο γρεβενών έγινε η πρώτη τομή 1χ1 και με την πρώτη, διάνα! 
Ένας τεράστιος σπόνδυλος από ένα άγνωστο θηρίο βγήκε στο φως. Φωτογράφηση, καθαρισμός, στερέωση και πάμε γι άλλα. Τη δεύτερη μέρα κι επεκτείνοντας την τομή νότια άλλο ένα εύρημα. Ένα οστό μηκους 1 μέτρου και 8 εκατοστών!
Τρίτη μέρα περισυλλογή. Οι μεγάλοι που περνούσαν από εκεί, αλλά και όσοι μάθαιναν τα νέα, είχαν ο καθείς τη θεωρία του για τα ευρήματα. Άλλος είπε πως είν' από κανα γαϊδούρ". Άλλος πως είναι από έναν ελέφαντα που ψώφησε από τσίρκο, άλλος για βουντού κλπ κλπ, κανείς πάντως δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. 
Ίσως μόνο ένας γλυκός άνθρωπος, ο κ. Ντακόλας που ενώ του είχαν γκρεμίσει τον φράχτη για την ανασκαφή, έφερνε δαμάσκηνα και νερό. 
Αντιθέτως ένας βοσκός πήγε το βράδυ στο χώρο, ξεσκέπασε τα προστατευτικά και κομάτιασε το μεγάλο οστό, επειδή "ήταν καταραμένο".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jun 2013 05:18 AM PDT
-Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
-Από πολύ καιρό πριν ήθελαν να καταργήσουν το τάγμα αλλά έκαναν πίσω μετά από αντιδράσεις φορέων και ιδιωτών.
-Τα χωριά των συνόρων στα χέρια κλεφτών, εμπόρων ναρκωτικών και αλβανοκατσαπλιάδων.
-Κάτω από το μισό το δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ.
-Αν φύγει και ο στρατός όλη η περιοχή έρμαιο των Αλβανών.
-Μετά από τις τράπεζες, τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, σειρά έχει ο στρατός.
Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Κόνιτσας:...
Τις τελευταίες στιγμές πληθαίνουν οι πληροφορίες για την κατάργηση του ιστορικού 583 Τάγματος Πεζικού στην Κόνιτσα.
Εάν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες, θα διαπραχθεί ακόμη ένα τραγικό λάθος, μια εγκληματική πράξη κατά του ακριτικού Δήμου και των κατοίκων του.
Μια τέτοια απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, θα δείξει για μια ακόμη φορά το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο, απέναντι σε ένα απομονωμένο και μεθόριο τόπο, καθιστώντας τον "ξέφραγο αμπέλι".
Κάνουμε γνωστό σε όλους, ότι είμαστε απέναντι στην επιχειρούμενη σκληρότητα και αδιαφορία του κράτους, εμείς οι πολίτες αυτού του τόπου, θα αντιτάξουμε τη δική μας σκληρότητα με δυναμικό τρόπο.
Δε θα δεχθούμε αποφάσεις ερημοποίησης της περιοχής μας, αυξάνοντας την ανασφάλεια των κατοίκων του.
Σαν πρώτη αντίδραση, καλούμε σε επείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο Κυριακή 16/6/2013 στις 12 το μεσημέρι, για να εκτιμήσουμε την κατάσταση, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τον τρόπο αντίδρασής μας.
Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες του τόπου να παραστούσ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος Κόνιτσας
Παναγιώτης Γαργάλας.
Posted: 15 Jun 2013 05:19 AM PDT
Σε νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, μπαλτάδες αναφέρουν πηγές, μεταφέρθηκαν σήμερα το πρωί δύο 25χρονοι αλλοδαποί με υπηκοότητα από τη Νιγηρία, μετά από επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Αιλιανού και Σέριφου στα Πατήσια μεταξύ αλλοδαπών.
Ο ένας εξ αυτών κατέληξε στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.