12 Ιουλ 2013

Ηράκλειο: Μπουκάλια και αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο στο Αρκαλοχώρι!

 Έφυγε πριν ολοκληρώσει την ομιλία του!

Εν μέσω αντιδράσεων και κάτω από πολύ ισχυρά μέτρα ασφαλείας, γίνεται η "κάθοδος" του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Κρήτη Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στο Αρκαλοχώρι όπου έφτασε στις 22:00 το βράδυ δημιουργήθηκαν επεισόδια.
Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, eκεί από νωρίς βρίσκονταν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από τους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, κρατώντας μαύρες σημαίες.
Κατά την άφιξη του κυρίου Βενιζέλου οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μπουκάλια ενώ φώναζαν συνθήματα αποδοκομασίας.
Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ενδεικτικό της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί είναι ότι στην περιοχή πήγε και ο αστυνομικός διευθυντής Κρήτης κ. Παραβολιδάκης.
Οι συγκεντρωμένοι και οι Αστυνομικοί - ΦΩΤΟ από το FlashNews
Νωρίτερα, μια διμοιρία των ΜΑΤ, όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία, κρατούσε μακριά από το χώρο όπου θα πήγαινε ο κύριος Βενιζέλος τους συγκεντρωμένος ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας στη συνέχεια ενισχύθηκαν.

Τελικά, σύμφωνα με το FlashNews, o κύριος Βενιζέλος έφυγε, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την ομιλία του, στο Κοινωνικό Ιατρείο!


http://gr.news.yahoo.com

1 σχόλιο:

  1. Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στην Κρήτη και ειδικά στο Αρκαλωχώρι την Πέμπτη 11 Ιουλ. 2013. Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία οι Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τους διαμαρτυρόμενους με πανό και μαύρες σημαίες να πλησιάσουν τον Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. για να υποβάλλουν τις ενστάσεις ή παράπονά τους. Δηλ. να μη φανεί ότι υπάρχουν διαμαρτυρίες. Αυτό εξόργισε κάποιους και πέταξαν από ότι λέει το δημοσίευμα μπουκάλι με νερό κάποια φρούτα κ.λ. Το ίδιο και χειρότερα στο Ηράκλειο που έφυγε πριν τελειώσει την ομιλία του. Ακόμη ενώ βλέπει ο αρχηγός την ψυχρή και με μαύρες σημαίες υποδοχή γελώντας χαιρετάει, ως δια τις βίας, για να μη φανεί πάλι ότι υπάρχουν διαμαρτυρίες. Αύριο ο εκπρόσωπος τύπου θα ανακοινώσει ότι ο Κρητικός λαός επεφύλαξε μεγαλειώδη συγκέντρωση τόσο στο Ηράκλειο όσο και στην επαρχία.
    Εδώ φαίνεται καθαρά η υποκρισία, το ψεύδος, η διαστρέβλωση της αλήθειας και οι φρούδες ελπίδες των ανθρώπων που μας εκπροσωπούν. Ποιος δε λυπάται γι’ αυτό το κατάντημα των Ταγών του Ελληνικού λαού. Ευθιξία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.