15 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 14-7-13


Posted: 15 Jul 2013 03:15 AM PDT
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest πολίτης πήγε να παραλάβει πρόστιμο από τον κώδικα στο ισόγειο τμήμα της εφορίας.
Μην αντέχοντας το δυσβάστακτο βάρος του προστίμου ξέσπασε σε φωνές και πέρασε πίσω από τον γκισέ .Οι υπάλληλοι της ΔΟ.Υ. μην έχοντας την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν το περιστατικό κάλεσαν την ομάδα ΔΙΑΣ. ,διότι ο πολίτης βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.
Στην προσπάθεια τους οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ να τον βγάλουν από το κτήριο ο συλληφθείς έριξε μια κλωτσιά και έσπασε την εξωτερική πόρτα του κτηρίου.
Αφού πέρασε αρκετή ώρα στο έδαφος και φωνάζοντας ήρθαν ενισχύσεις όπου και παρέλαβαν τον πολίτη και οδηγήθηκε στο Α.Τ.Πρέβεζας.

prevezabest
Posted: 15 Jul 2013 03:04 AM PDT
Η Ελλάδα στα νύχια του χειρότερου φασισμού, μετά την κατοχή.
Το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε παρουσίαζε σημάδια έρευνας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το κίνητρο να ήταν η "ληστεία". Ναι, όταν κομματιάζεις για πλάκα ανυπεράσπιστη γερόντισσα αλλά 
κλέβεις και 20 Ευρώ, θεωρείται "ληστεία" και όχι ρατσιστικό έγκλημα.

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στην οδό Κορθίου στα Κάτω Πατήσια βρέθηκε 83χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι γείτονες της γυναίκας κάλεσαν την Άμεση Δράση, περίπου στις οκτώ το βράδυ της Κυριακής. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε φιμωμένη, ενώ το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε παρουσίαζε σημάδια έρευνας, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό το κίνητρο να ήταν η ληστεία.

olympia
Posted: 15 Jul 2013 03:02 AM PDT
Posted: 14 Jul 2013 03:15 PM PDT
Η αρκούδα ανέβηκε στο φορτηγό, πήρε το ψάρι και έφυγε.


http://www.videocosmos.gr
Posted: 14 Jul 2013 03:09 PM PDT
Πόρτλαντ, Όρεγκον - Αρκετοί θεατές παρατηρήσαν χρώματα του ουράνιου τόξου στα σύννεφα πάνω από το Wilsonville και μας έστειλαν αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες.
Οι μετεωρολόγοι του Πόρτλαντ είπαν ότι το φαινόμενο θα μπορούσε να είναιιριδίζων σύννεφα, και αυτό συμβαίνει όταν τμήματα των νεφών με μικρότερα σωματίδια διαχωρίζονται και διαθλούν το φως.
Με μία πιο λεπτομερή ματιά στα σύννεφα βλέπουμε όχι μόνο πολλά χρώματα, αλλά ασυνήθιστες σκοτεινές και κυματοειδείς ζώνες των οποίων η προέλευση πιστεύεται ότι σχετίζεται με διαταραχές στα νέφη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jul 2013 02:50 PM PDT
Μια οργισμένη μητέρα κατηγορεί ένα δημοτικό σχολείο επειδή αρνήθηκε να αφήσει το παιδί της να πιει νερό σε μια από τις πιο ζεστές μέρες του έτους για το φόβο της διατάραξης των μαθητών που τηρούν το Ραμαζάνι.
Η 32χρονη Kora Blagden, ισχυρίστηκε ότι ένας δάσκαλος στο σχολείο του γιου της Luke, αρνήθηκε να αφήσει τον 10χρονο να πει από ένα μπουκάλι νερό, γιατί αυτό θα ήταν «άδικο» για τους μουσουλμάνους συμμαθητές του που νήστευαν.
Πολλοί μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Charles Dickens στο Πόρτσμουθ, είναι μουσουλμάνοι και νηστεύουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, που σημαίνει ότι απέχουν από τη λήψη τροφής ή νερού από την ανατολή έως τη δύση για περίπου 30 ημέρες, ανάλογα με το φεγγάρι.
Η Kora Blagden, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δήλωσε: «Λίγο πριν πάμε για ύπνο μιλούσαμε με τους γιους μου Luke, 10 ετών και Alfie, 8 ετών, για το Ραμαζάνι, όπως είχαμε δει στις ειδήσεις.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jul 2013 02:25 PM PDT
Στα μαγευτικά και άγρια βουνά της νοτιοδυτικής Αμερικής ζουν πολλοί αυτόχθονες λαοί, συμπεριλαμβανομένων των Ναβάχο των Ζούνι, των Πουέμπλο, των Χόπι και των Απάτσι. 
Αυτές οι φυλές έχουν πολλές διαφορετικές πεποιθήσεις αλλά οι μύθοι τους για τη Δημιουργία μοιράζονται κάτι αξιοσημείωτο. 
Όσον αφορά την καταγωγή μας υπάρχουν οι ιστορίες ότι ήρθαμε από την Αλάσκα μέσω του Βερίγγειου Πορθμού. Αλλά εμείς πιστεύουμε πως ήρθαμε από το έδαφος.
Οι απάτσι και άλλοι Ινδιάνοι όπως οι Ζούνι και οι Χόπι έχουν το μύθο ότι ήρθαν από κάποιον υπόγειο κόσμο.
http://anekshghto.blogspot.gr

Posted: 14 Jul 2013 01:31 PM PDT
ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Δείτε βίντεο που ανέβασαν στο internet αυτόπτες μάρτυρες των επεισοδίων στο "Α. Παπαδόπουλος". Σε καταστολή ο 20χρονος οπαδός του Απόλλωνα.
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 20χρονος οπαδός του Απόλλωνα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια των εκτεταμένων επεισοδίων με οπαδούς της Ανόρθωσης κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα.
Ο άτυχος νεαρός παραμένει διασωληνωμένος σε καταστολή στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου της Λευκωσίας.
Σύφωνα με τον ανακριτή, "ο 20χρονος φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού που προκλήθηκαν από βόμβα μολότοφ".
Η Αστυνομία αναφέρει ότι χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα, φωτοβολίδες, βεγγαλικά και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ!
Βίντεο-σοκ
Στο βίντεο διακρίνεται ο 20χρονος, μαζί με άλλους οπαδούς πίσω από την κεντρική κερκίδα του Αντώνης Παπαδόπουλος.
Δευτερόλεπτα μετά, μία βόμβα μολότοφ σκάει στο έδαφος με αποτέλεσμα ο ίδιος κυριολεκτικά να παίρνει φωτιά.
Δείτε το βίντεο (με την επίμαχη στιγμή στο 02:11)

ΠΑΠ από newscyprus
http://www.stoxos.gr
Posted: 14 Jul 2013 08:57 AM PDT
Δυστυχώς, η υγεία της Βίκυς Σταμάτη δεν είναι καλή, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά, όπως λέει και ο δικηγόρος της...
Μιλώντας στο STAR ο Αλέξης Κούγιας είπε πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκεται: 
«Σε πολύ άσχημη από πλευράς ιατρικής αντιμετωπίσεως κατάσταση. Έκανε μετάγγιση αίματος γιατί δημιουργήθηκε μια επιπλοκή και υπάρχει δυστυχώς ένα θολό τοπίο το οποίο και οι γιατροί μέρα με την ημέρα προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν».
Να θυμίσουμε πως η Βίκυ Σταμάτη λίγο καιρό πριν αναγκάστηκε να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή για την αφαίρεση των επιθεμάτων σιλικόνης που είχε.
Posted: 14 Jul 2013 07:49 AM PDT
Η αιγυπτιακή δικαιοσύνη ξεκίνησε σήμερα τις ανακρίσεις του έκπτωτου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και άλλων στελεχών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σχετικά με τις συνθήκες της απόδρασής τους από τις φυλακές κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του 2011, ανακοινώθηκε από δικαστικές πηγές.
Οι έρευνες αφορούν τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί και θέλουν τον Μόρσι και άλλους σημαίνοντες ηγέτες της Αδελφότητας να έχουν αποδράσει από τις φυλακές του Ουάντι Νάτρουν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Ιανουαρίου 2011 και στόχος τους είναι να εξακριβωθεί εάν αυτοί επωφελήθηκαν για τη φυγή τους από τη βοήθεια ξένων οργανώσεων, όπως η λιβανική Χεζμπολάχ, ή η παλαιστινιακή Χαμάς, αναφέρθηκε στην ίδια ανακοίνωση.
Η ανάκριση από τις υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας του ανατραπέντος από την παρέμβαση του στρατού στις 3 Ιουλίου προέδρου Μόρσι διεξάγεται σε μυστική τοποθεσία, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.
Η έρευνα διεξάγεται παράλληλα προς την διερεύνηση, που ανακοινώθηκε χθες από τις δικαστικές αρχές, των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί κατά του Μόρσι και άλλων στελεχών της Αδελφότητας για «κατασκοπία», «υποκίνηση σε δολοφονίες διαδηλωτών» και «κακή οικονομική διαχείριση». 
Η διερεύνηση τούτη ενδέχεται να καταλήξει στο να διαταχθεί επισήμως η έναρξη δικαστικής έρευνας. 
enikos.gr
Posted: 14 Jul 2013 07:22 AM PDT
Lasers have been flaunted by the US Navy before, but now it's announced that 2014 will see the very first solid-state laser deployed aboard a ship, two years ahead of schedule. 
The USS Ponce, a vessel used as an amphibious transport dock stationed in the Persian Gulf, will get the honor of hosting the prototype Laser Weapon System (LaWS). 
Not only can the hardware set boats and airborne drones ablaze, but it can also emit a burst to "dazzle" an opponent's sensors without inflicting physical harm. Sure, it cost roughly $32 million to construct, but the price is expected to fall when it hits wider production, and Chief of Naval Research Rear Admiral Matthew Klunder estimates that it each shot rings up at under $1. 
It may not be the missile-obliterating free-electron laser that the Navy's been lusting for, but we're sure it doesn't matter much to drones at the end of the beam. 
Hit the jump to for a video of the contraption in action.
Posted: 14 Jul 2013 06:45 AM PDT
Από οργή και αγανάκτηση πλημμύρισε το Διαδίκτυο μετά τις προκλητικότατες δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ρεπούση στην εφημερίδα ομογενών της Αυστραλίας «Ελλήνων Λόγος».
Αμέτρητοι χρήστες του Διαδικτύου ζητούν την παραίτησή της εδώ και τώρα από το ελληνικό κοινοβούλιο...
Η κυρία Ρεπούση επανέλαβε ότι η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη μύθους και κατηγορεί όσους δεν συμφωνούν μαζί της ότι έχουν έλλειψη... κουλτούρας.
Και πού αποδίδει την αντίδραση των Ελλήνων για τα όσα λέει; Σε πολλά ,αλλά αξίζει να παρακολουθήσουμε το τελευταίο παραλήρημά της και το πώς σκέφτεται ένας άνθρωπος που χρυσοπληρώνεται από ένα έθνος που πεινάει και το οποίο δεν δείχνει να το σέβεται…
Μ. Ρεπούση: «Πολλοί είναι οι λόγοι. Θα έλεγα ότι ένας βασικός λόγος είναι η απουσία κουλτούρας διαλόγου και σεβασμού της αντίθετης άποψης. Ένας δεύτερος είναι ότι οι μύθοι είναι πιο βολικοί από την αλήθεια. 
Και οι Έλληνες πολίτες έχουν εθιστεί στα βολικά πράγματα και δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αμφιβολίες ή με αλήθειες. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jul 2013 06:25 AM PDT
Former NBA star Baron Davis appeared on a recent episode of The Champs, a podcast hosted by comedians Neal Brennan and Moshe Kasher, and he spoke briefly about the time he was abducted by aliens while driving from Las Vegas to L.A. Sure, Baron Davis, why the hell not?
You can listen to Davis's story, which is a little light on details, below. 
The story ends with Davis eating burgers in an In 'N Out, shaking and sweaty and trying to figure out what just happened to him. That's a fun image. 
Also, Davis says the Illuminati may have been involved.
http://www.educatinghumanity.com
Posted: 14 Jul 2013 06:11 AM PDT
ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ...ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ @@@Ι@ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ''ΕΚΚΛΗΣΙΑ'' ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; 
ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 4 ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΣΙΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ? 

4.340.000.000.000 = 434 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ 
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ @@@Τ@ΝΕΣ ? 

Facebook : Greekvalue 
http://www.zoomblog.org
Πηγή
Posted: 14 Jul 2013 06:04 AM PDT
Posted: 14 Jul 2013 06:00 AM PDT
Posted: 14 Jul 2013 05:57 AM PDT
Το παρακάτω βίντεο είναι από τα ¨προκαταρτικά¨ της δολοφονίας του διαδηλωτή Αλή Κορκμάζ από αστυνομικούς με πολιτικά . 
Aπό το βίντεο που έβλεπε στο σημείο του φονικού, κατά ¨μυστήριο¨ τρόπο σβήστηκαν 18 λεπτά ¨δράσης¨....
Οι δράστες συγκαταλέγονται σε αυτούς για τους οποίους ο Ερντογάν επαινώντας τους είπε πως ¨έγραψαν μύθο¨ ! 
Πραγματικά έγραψαν, με τα καδρόνια τον έγραψαν !
Mια ακόμη απώλεια από την Αντίσταση Ιουνίου: Αλή Ισμάηλ Κορκμάζ.
Ο 19 χρονος Αλή Ισμάηλ Κορκμάζ επί ένα μήνα νοσηλευόταν στην εντατική όταν μετά από διαμαρτυρία - στήριξη για το πάρκο Γκεζί στην οποία μετείχε ο ίδιος στο Εσκισεχίρ, δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα ατόμων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jul 2013 05:34 AM PDT
Η πρωτοφανής στα ιστορικά χρονικά βαρβαρότητα και η ανείπωτη φρικαλεότητα προς τους αιχμαλώτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν ήταν αυστηρά αντρική υπόθεση... 
Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 5.500 περίπου Ναζίστριες υπηρέτησαν τον Φύρερ τους πιστά μέσα από διάφορες θέσεις «εργασίας» στα ναζιστικά κολαστήρια. 
Κάποιες μάλιστα απέκτησαν τέτοια διαβόητη φήμη για την αγριότητά τους που έγιναν αντικείμενο λατρείας από τη ναζιστική ηγεσία και ταυτόχρονα έσπειραν τη ζήλια μεταξύ των αντρών βασανιστών.
Ας δούμε μερικά τέτοια ξακουστά «τέρατα» που πήραν την αποτρόπαιη δουλειά τους πολύ στα σοβαρά...

Dorothea Binz
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jul 2013 05:16 AM PDT
Σε... απόγνωση είναι οι επικεφαλής της Βουλής μετά το στενό... πρεσάρισμα που τους έχουν κάνει δικαστικοί και συγκεκριμένα το ειδικό τμήμα του Μισθοδικείου, προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν το πάσης φύσεως κόστος που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή.
Με αφορμή την προσφυγή δικαστικών αποκαλύπτεται ότι το «πάσης φύσεως κόστος» που δαπανά η Βουλή για τον κάθε βουλευτή είναι υπερδιπλάσιο από την αποζημίωση που δηλώνεται.
Κι αυτό γιατί ύστερα από προσφυγές δικαστικών λειτουργών που ζητούν να κηρυχθούν παράνομες οι μειώσεις που έγιναν στον κλάδο τους, το εν λόγω δικαστήριο ανέβαλε την απόφασή του και ζητά από τη Βουλή διευκρινίσεις προκειμένου να καθορίσουν τους μισθούς των δικαστικών, αφού σύμφωνα με το Σύνταγμα «οι βουλευτές δικαιούνται αποζημίωσης η οποία είναι ίση με το σύνολο των πάσης φύσεως μηνιαίων αποδοχών του ανώτατου δικαστικού λειτουργού».
Αναμονή.
Αυτό το «πάσης φύσεως» αντέστρεψαν και οι δικαστικοί -αναφερόμενοι στους βουλευτές- προκειμένου, βάσει της απάντησης -που ματαίως περιμένουν από τον περασμένο Μάρτιο- να καθορίσουν τις αμοιβές τους.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.