16 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 15-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 16 Jul 2013 03:01 AM PDT
Αντιμέτωπη με τον άγραφο νόμο της φυλακής βρίσκεται η 31χρονη παιδοκτόνος από το Αλεποχώρι Αχαΐας.
Οι συγκρατούμενές της, στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, όπου μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη, της επιτέθηκαν και προσπάθησαν να την λιντσάρουν για την αποτρόπαια πράξη της, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Όταν η 31χρονη έφτασε στις φυλακές, η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τις υπόλοιπες κρατούμενες που πλημμυρισμένες από συναισθήματα θυμού και οργής, ξέσπασαν σε εκρηκτικές αντιδράσεις. Της επιτέθηκαν αρχικά φραστικά φωνάζοντάς της: «Φύγε να μην σε βλέπουμε».
Όταν άκουσαν την 31χρονο να ψελλίζει «δεν ήθελα να το σκοτώσω, ήταν η κακιά στιγμή» τότε αρκετές από τις κρατούμενες έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν δίστασαν να την λιντσάρουν. Την άρπαξαν από τα μαλλιά και άρχισαν να την χτυπούν βρίζοντάς την.
Η 31χρονη κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δεσμοφυλάκων.
Posted: 16 Jul 2013 02:59 AM PDT
Συνέβη σήμερα στις 7:00΄ το πρωί στην Αταλάντη Λοκρίδας. 
Ένας 85χρονος άνδρας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη γυναίκα του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και βγήκε στην αυλή.
Όταν η σύζυγός του άκουσε το μπαμ πετάχτηκε έξω, αλλά ήταν ήδη αργά.
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
LamiaReport.gr
Posted: 16 Jul 2013 02:57 AM PDT
Ένας υπάλληλος σε ένα μαγαζί της Πενσυλβάνια μάλλον αξίζει βραβείο για την πρωτότυπη και ψύχραιμη αντίδραση του όταν ένας κλέφτης του έβγαλε όπλο. 
Ο πωλητής έσκυψε κάτω από το ταμείο και τράβηξε και εκείνος όπλο στον σοκαρισμένο ληστή.

enikos.gr
Posted: 16 Jul 2013 02:50 AM PDT
Γονεις της Αγάπης έξω απο Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας
Τζιχάντ κατά χριστιανοπαίδων της Αιγύπτου. 
Απαγωγές ανηλίκων με θρησκευτικά κριτήρια
Βρυξέλλες από Δ.Πορφύρη και Π.Σταφυλά
Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ΜΚΟ Ένωση Θυμάτων Απαγωγής και Επιβεβλημένης Εξαφάνισης όταν η Αραβική Άνοιξη έφθασε στην Αίγυπτο οι απαγωγές ανηλίκων έγιναν καθημερινό φαινόμενο : « Από 25/01/11 έως και 26/01/13 περισσότερα από 500 κορίτσια χριστιανών έχουν απαχθεί » . 
Ο πρώην δικαστής κος Ebram Louis είχε κατηγορήσει το Υπουργείο Εσωτερικών επί προεδρίας Μόρσι, ως συνυπεύθυνο για όλες τις εξαφανίσεις των ανήλικων κοριτσιών υποστηρίζοντας ότι συγκαλύπτει τους μουσουλμάνους δράστες.
« Σπανίως περνάει έστω και μια ημέρα χωρίς να έχουμε και νέα εξαφάνιση κοριτσιού. Πίσω απ'όλες αυτές τις απαγωγές και ιδιαίτερα της Αλεξάνδρειας, βρίσκεται μια σαλαφιστική οργάνωση. Αυτοί έχουν ένα δίκτυο σπιτιών όπου κρατούν τα παιδιά-ομήρους. 
Αν ενημερώσουμε την αστυνομία σε ποιό σπίτι κρατείται το κάθε κορίτσι, τότε διαρρέουν την πληροφορία στους σαλαφιστές οι οποίοι και φυγαδεύουν τα παιδιά σε άλλο κρυσφύγετο, οπότε και χάνουμε τελείως τα ίχνη τους ». 
Η Οργάνωση Κοπτική Αλληλεγγύη καταγγέλει ότι από τότε που η « Αραβική Άνοιξη » κατέκλυσε την Αίγυπτο αστυνομικές και δικαστικές αρχές δεν εφαρμόζουν ούτε σέβονται την προβλεπόμενη για τους ανηλίκους νομοθεσία…
Ο δικηγόρος Said Fayez καταγγέλει ότι « οι απαγωγές έχουν σκοπό τον εξισλαμισμό των κοριτσιών και ότι μετά την εξέγερση του 2011 κάθε φορά που οι οικείοι απευθύνονταν στην Αστυνομία, αυτή τους παρέπεμπε στον σαλαφιστή σείχη της περιοχής ». 
Ο ίδιος εκτιμά ότι « πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα στο οποίο συνεργούν σαλαφιστές ηγέτες, αστυνομικοί και βουλευτές ».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 06:17 PM PDT
Ήρθαν εδώ απρόσκλητοι, παράνομοι...
Ύστερα κατάφεραν και νομιμοποιήθηκαν...
Ύστερα απαίτησαν: "Θέλουμε τζαμιά!"...
Ύστερα άρχισαν να μουρμουρίζουν: "Οι γυναίκες σας ντύνονται σαν πόρνες κι εσείς είστε άπιστοι που τρώνε ακάθαρτα ζώα και πίνουν αλκοόλ!"...
Αύριο θα ανατινάζονται στους δρόμους, σαν πασχαλινές στρακαστρούκες, φωνάζοντας: "Αλλάχ ακμπάρ! Θάνατος στα άπιστα σκυλιά!"...
Κι εγώ, για να μη με πουν ξενόφοβο και ρατσιστή, πρέπει να ανεχτώ αυτή τη μισαλλόδοξη και φασιστική συμπεριφορά μέσα στην ίδια μου τη χώρα!
Όχι, αγαπητοί ανθρωπιστές του καναπέ, δεν χρειαζόμαστε επί πλέον φανατικούς εισαγωγής, αρκετούς έχουμε στη χώρα: γαλάζιοι, πράσινοι, ορθόδοξοι, κομμουνιστές, αναρχικοί, ακροδεξιοί, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, Παοκτσήδες, Αρειανοί, κυνηγοί, κλπ! 
Επιτέλους, κάθε φανατίλας στον τόπο του, για να μη μείνουμε όλοι στον τόπο!!!...
Πηγή: (ΑΠ)ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ… - RAMNOUSIA
Posted: 15 Jul 2013 06:14 PM PDT
Η ζήτηση των μη επανδρωμένων συστημάτων αυξάνεται ορμητικά. 
Σήμερα η κατάσταση είναι τέτοια που οι Ένοπλες Δυνάμεις και διάφορες δυναμικές υπηρεσίες χρειάζονται όλη την ποικιλία «ρομποτικών αεροσκαφών»
Οι στρατιωτικοί ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη χρήση των UAVs με σκοπό την καταφορά πληγμάτων επίθεσης εναντίον του έμψυχου και άψυχου υλικού.
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι μπορεί να κάνει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (Drone)
Posted: 15 Jul 2013 05:18 PM PDT

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο φυσικό φαινόμενο κατάφεραν να καταγράψουν για πρώτη φορά επιστήμονες στην Ανταρκτική. 
Οι ερευνητές βιντεοσκόπησαν τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα, γνωστού ως «Brinicle», ο οποίος μόλις αγγίξει τον βυθό αρχίζει και επεκτείνεται σκοτώνοντας ότι έρχεται σε επαφή μαζί του. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 05:05 PM PDT
Κατηγορείται για έκδοση παράνομων αδειών αρχαιολογικών ανασκαφών.
Η αστυνομία της ΠΓΔΜ συνέλαβε σήμερα τον επικεφαλής της δημόσιας υπηρεσίας προστασίας πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, Πάσκο Κούζμαν, για έκδοση παράνομων αδειών σχετικά με αρχαιολογικές ανασκαφές.
Η σύλληψη του έγινε στο πλαίσιο ερευνών της αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλωμάτων παράνομων ανασκαφών και διακίνησης αρχαιοτήτων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 04:40 PM PDT
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ. 
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. 
UFO Η" STEALTH ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΡΩΣΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ;

http://anekshghta.blogspot.gr
Posted: 15 Jul 2013 04:34 PM PDT
Ίσως αυτή η σύλληψη να περάσει στα ψιλά..αλλά το θέμα είναι πως η αστυνομία ίσως και να έσωσε κάποια ανθρώπινη ζωή..
Γιατί κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει το άρρωστο μυαλό του κάθε ανώμαλου.
Συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ζευγαριού επικίνδυνος ματάκιας στην περιοχή του Αττικού Άλσους στα τουρκοβούνια..
Ο "ματάκιας" ήταν πολύ ενοχλητικός και όταν ένα από τα ζευγάρια που "παρακολουθούσε" του ζήτησε να απομακρυνθεί,τους έβρισε και τους απείλησε..
Το νεαρό ζευγάρι έφυγε με το αυτοκίνητο του και στο δρόμο συνάντησαν μια περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ..,
Οι αστυνομικοί μόλις τους είπαν το περιστατικό ενήργησαν αστραπιαία και τον συνέλαβαν επ' αυτοφόρω να συνεχίζει..το ίδιο "βιολί" με άλλο ζευγάρι αυτή τη φορά.
Μόλις του πέρασαν χειροπέδες παρακαλούσε τους αστυνομικούς να τον αφήσουν γιατί έχει γυναίκα και παιδί...
Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς το γεγονός ότι οι τσέπες τους ήταν γεμάτες πέτρες..και στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν λοστάρια,που προφανώς τα είχε σε περίπτωση που κάποιο από τα ζευγάρια θα είχε ενοχληθεί και θα του έκανε επίθεση.
Posted: 15 Jul 2013 04:48 PM PDT
Ο υπουργός Παιδείας  Κ. Αρβανιτόπουλος στη Βουλή κατά την δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, ζήτησε αμέσως να αναθεωρηθεί η απόφαση...
"Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων της χώρας! 
Πολίτες στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή θα αναλάβουν την φύλαξη των μαθητών και των σχολείων της χώρας ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, έχει αντικαταστήσει την έννομη τάξη.
Όπως ανέφερε στο defencenet.gr υψηλά ιστάμενο στέλεχος του κόμματος "Απολύουν τους σχολικούς φύλακες που αποτελούν την μοναδική ασπίδα για να μην αλωθούν τα σχολεία από κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών κλπ.
Εμείς δεν μπoρούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα "θερίζει" θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων.
Την ημέρα για να περνάνε τα παιδιά από τα φανάρια και να σταματούν τα αυτοκίνητα στις διαβάσεις θα υπάρχουν γυναίκες εθελοντές και τις νύκτες όλοι σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία άνθρωποί μας θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία. 
Εμείς αντίθετα με την κυβέρνηση δεν θα αφήσουμε τα παιδιά των Ελλήνων που είναι το μέλλον της χώρας έρμαιο των εγκληματιών ή των ατυχημάτων, ούτε την βάση του Έθνους που είναι τα σχολεία μας, αφύλακτα".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 04:16 PM PDT
Επειτα από 14 μήνες παραμονής του στη φυλακή, ο πρώην Πρύτανης του Παντείου αφέθηκε ελεύθερος. 
Ο Δημήτρης Κώνστας είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 ετών, για την υπόθεση υπεξαίρεσης στο Πανεπιστημιακό Ιδρυμα.
Την απόφαση πήρε το Τμήμα Αναστολών του πενταμελούς Εφετείου, έπειτα από αρκετά αιτήματα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο κ. Κώνστας, χωρίς να τα έχει καταφέρει ως τώρα καθώς ακόμη δεν έχει καθαρογραφεί η καταδικαστική απόφαση, όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 04:03 PM PDT
Πάρτε ένα... 
Μιλάει ο Δήμαρχος Πολυγύρου που είναι βέβαια
Υπέρ της Μεταλλευτικής δραστηριότητας στην Χαλκιδική ''κύριος΄'' Αστέριος Ζωγράφος 

Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου: 23713 50700 
Γραφείο Δημάρχου: 23713 50701 
fax: 23710 22266 
Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 50, 63100 Πολύγυρος 
e-mail: dimarhos@poligiros.gr , info@poligiros.gr 
url: www.poligiros.gr
Posted: 15 Jul 2013 03:41 PM PDT
Τότε που οι 'Ελληνες Καταδρομείς με επικεφαλής τον Στρατηγό Δήμου απείλησαν με βομβαρδισμό την ίδια περιοχή που κατάγονται οι σημερινοί UCKάδες ...
Η επιχείρηση κράτησε ελάχιστες ώρες !
Ήταν το 1996, όταν στην Αλβανία είχε καταρρεύσει η κυβέρνηση Μπερίσα λόγω των γνωστών «πυραμίδων» και η κατάσταση στα ελληνοαλβανικά σύνορα ήταν έκρυθμη, αφού χιλιάδες Αλβανοί είχαν λεηλατήσει από τις αποθήκες όπλων του αλβανικού στρατού χιλιάδες αυτόματα Καλάσνικοφ.
Εκείνες τις μέρες μια αλβανική συμμορία πέρασε παράνομα στην Ελλάδα και απήγαγε στο αλβανικό έδαφος έναν Έλληνα βοσκό, απαιτώντας λύτρα. 
Η επιχείρηση απελευθέρωσης του ομήρου ανατέθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στον τότε Διοιηκητή Στρατιάς. 
Ο Στρατηγός Δήμου, αφού συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, σχεδίασε μια γρήγορη και αποτελεσματική επιχείρηση.
«Φόρτωσε» σε στρατιωτικά ελικόπτερα καταδρομείς και, επιβαίνοντας ο ίδιος σε ένα από αυτά, εισέβαλε στον εναέριο χώρο της Αλβανίας, πάνω από την περιοχή, όπου, κατά πληροφορίες, βρισκόταν η συμμορία. 
Με τη βοήθεια μεγαφώνων και ενός Αλβανού μεταφραστή, ο Δήμου απείλησε τους απαγωγείς ότι, αν δεν απελευθέρωναν αμέσως τον όμηρο, θα βομβάρδιζε την περιοχή και οι Έλληνες καταδρομείς θα προσγειώνονταν για επίθεση.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 03:24 PM PDT
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αρναίας, Αστέριος Βαρκάρης, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια των επεισοδίων, που σημειώθηκαν στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής για τα μεταλλεία χρυσού.
Τα επεισόδια έγιναν στο Παλαιοχώρι μεταξύ κατοίκων της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην μεταλλευτική δραστηριότητα και εργαζομένων στην εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός".
Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από συγκέντρωση κατοίκων στον Πολύγυρο και διαμαρτυρία τους έξω από το δημαρχείο του Δήμου Αριστοτέλη στην Αρναία, το πλήθος κατευθύνθηκε στο Παλαιοχώρι όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους στην εταιρεία. Ο ι δύο ομάδες ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο. 
Μετά την παρέμβαση της αστυνομίας η κατάσταση εκτονώθηκε.
Kάτοικος Χαλκιδικής, επικαλούμενος πληροφορίες από τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, επισημαίνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι "εργαζόμενοι στην "Ελληνικός Χρυσός" προκάλεσαν φραστικά τους διερχόμενους με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια".
Posted: 15 Jul 2013 03:19 PM PDT
Posted: 15 Jul 2013 03:00 PM PDT
Το ντοκυμανταίρ "troktiko-η αληθινή ιστορία" είναι ένα προσωπικό project που γυρίστηκε με ίδια μέσα (δηλαδή χωρίς κανένα κόστος πέρα από προσωπική εργασία) από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουλίου του 2013.
Δεν έγινε νωρίτερα, επειδή από όλους τους εμπλεκομένους δεν γνώριζα κανέναν άλλο πέρα από τον Σωκράτη Γκιόλια.
Έτσι, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο -και τελικά χρειάστηκε μιά συγκυρία και μιά τυχαία συνάντηση- ώστε να καταφέρω να πιάσω από κάπου την άκρη του νήματος και να βρω τους ανθρώπους που πραγματικά γνώριζαν την ιστορία από πρώτο χέρι. 
Στόχος μου δεν ήταν να επαναλάβω τα ήδη γνωστά και γραμμένα σε εφημερίδες και ιστοτόπους, αλλά να προσπαθήσω να μαζέψω καινούριο υλικό που ακούγεται για πρώτη φορά και προσπαθεί να απαντήσει στα φυσιολογικά ερωτήματα: ποιός, που, πότε, πως και γιατί; 
Παρακολουθώντας τις μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν από μέσα ολόκληρη την ιστορία του troktiko.blogspot.com, ο καθένας έχει πλέον περισσότερα στοιχεία ώστε να σχηματίσει τη δική του γνώμη. 
Ολόκληρο το ντοκυμανταίρ (διάρκειας 70 λεπτών) θα είναι ελεύθερα διαθέσιμο για download από link που θα δημοσιευτεί στο troktiko.blogspot.com το πρωί της 19ης Ιουλίου 2013. 
Κώστας Λακαφώσης - Ιούλιος 2013 troktiko.documentary@gmail.com

http://troktiko.blogspot.gr
Posted: 15 Jul 2013 02:53 PM PDT
Τα Τίρανα λειτουργώντας ως φερέφωνο και "frontman" Άγκυρας δηλώνουν ότι "Θα αντιδράσουν ενεργά σε περίπτωση που η Ελλάδα θα υποβάλει μονομερώς στα Ηνωμένα Έθνη τους χάρτες των θαλασσίων συνόρων με τις γειτονικές της χώρες" χωρίς να δευκρινίζουν τι είδους ενεργού αντίδρασης θα επιλέξουν. 
Μήπως ... πόλεμο;
Ή θα τολμήσουν να ανακηρύξουν ΑΟΖ επάνω στην ελληνική διακινδυνεύοντας ακόμα και μια ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα (αν, φυσικά, στην Αθήνα υπήρχε κυβέρνηση με "balls" που λένε και οι Αμερικανοί...)
Η αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» αναφέρεται σε επίσημες πηγές του υπουργείου Εξωτερικών οι οποίες φέρεται να είπαν πως «μέχρι στιγμής έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ελληνική πλευρά δεν έχει προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα επίσημα. 
Εμείς θα εξετάσουμε με την δέουσα προσοχή το θέμα και θα κάνουμε την κίνηση μας τη στιγμή που η πρωτοβουλία αυτή θα υλοποιηθεί, πάντα προς το καλύτερο συμφέρον της Δημοκρατίας της Αλβανίας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 02:43 PM PDT
ΕΤΣΙ  ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ!!!
ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ...ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ...
Πρωτοφανή επίπεδα διαφθοράς στη Ζάκυνθο των 15.000 αλλοδαπών μονίμων κατοίκων, ατιμωρησία και ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Στο κύκλωμα νομιμοποίησης αλλοδαπών στη Ζάκυνθο, που αποκάλυψε από τον περασμένο Μάιο το newpost αναφέρεται εκτενώς η Ετήσια Έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Όπως αναφερόταν στο ρεπορτάζ, το μέγεθος της διαφθοράς φαινόταν από τα νούμερα της τελευταίας απογραφής: στο νησί κατοικεί μόνιμα πληθυσμός περίπου 15.000 αλλοδαπών όταν οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τις 35.000.
Μάλιστα αποκαλύπτονταν και δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, μιας Κινέζας που όταν για πρώτη φορά ήρθε στη χώρα είχε ήδη την... μόνιμη άδεια παραμονής στην τσέπη, αλλά και τις καταγγελίες πρώην υπαλλήλου του δήμου Ζακύνθου για χιλιάδες περιπτώσεις παραβάσεων σε φακέλους μεταναστών που αιτούνταν άδειας.
Το ρεπορτάζ είχε προκαλέσει την αντίδραση του νυν δημάρχου Ζακύνθου Στέλιου Μποζίκη ο οποίος μιλώντας στο newpost απάντησε ότι τον στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ δια του πρώην υπαλλήλου και των τοπικών βουλευτών και διευκρίνησε ότι διέταξε ΕΔΕ για τα προβλήματα που κληρονόμησε από τον προηγούμενο δήμαρχο και τιμώρησε με στέρηση ενός μισθού των προϊστάμενο της υπηρεσίας αλλοδαπών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 09:00 AM PDT
Σε ισόβια κάθειρξη και πρόστιμο 1.500 ευρώ καταδίκασε δικαστήριο του Πακιστάν έναν Χριστιανό νεαρό επειδή – σύμφωνα με το κατηγορητήριο- είχε στείλει στείλει βλάσφημα sms.
Σύμφωνα με την αστυνομία και εισαγγελικές πηγές, η δίκη διεξήχθη μέσα σε μια φυλακή
και η απόφαση παρέμεινε μυστική ως σήμερα, που δημοσιεύθηκε από εφημερίδες του Πακιστάν.
Ο δημόσιος κατήγορος Σέιχ Τζαβέντ δήλωσε ότι η αστυνομία είχε συλλάβει τον κατηγορούμενο, Τ. Μασίχ το 2011 διότι είχε στείλει σύντομα μηνύματα κειμένου σε μουσουλμάνους ιερωμένους τα οποία περιείχαν σχόλια που θεωρήθηκαν προσβλητικά για τον προφήτη Μωάμεθ.
Είναι η πρώτη γνωστή καταδίκη για βλασφημία στο Πακιστάν για μια υπόθεση που αφορά τη χρήση κινητού τηλεφώνου ή του Διαδικτύου.
Ο δημόσιος κατήγορος είπε ότι θα υποβάλει αίτημα η υπόθεση να αναπεμφθεί σε υψηλότερο βαθμό, προκειμένου να ζητηθεί η επιβολή της θανατικής ποινής σε βάρος του καταδικασθέντος.
Ένας χριστιανός δικηγόρος που υπήρξε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μασίχ –και ζήτησε να μην κατονομαστεί– είπε ότι θα υποβάλει έφεση.
Ο αμφιλεγόμενος νόμος περί βλασφημίας, ο οποίος είχε θεσπιστεί την δεκαετία του 1980 επί των ημερών του πρώην δικτάτορα στρατηγού Ζία ουλ Χακ, έχει επικριθεί επανειλημμένα από οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίες τον χαρακτηρίζουν ένα μέσο για τον διωγμό θρησκευτικών μειονοτήτων.
Ο τότε κυβερνήτης της επαρχίας Πουντζάμπ είχε δολοφονηθεί από ένα μέλος της αστυνομικής φρουράς του το 2011 εξαιτίας των δηλώσεων τις οποίες είχε κάνει εναντίον των νόμων εναντίον της βλασφημίας.
http://www.zoomblog.org
Posted: 15 Jul 2013 08:51 AM PDT
Τελείωσαν τα ψέματα!
Ποιος δεν θυμάται τα τις αφίσες του Σύριζα που έγραφαν "δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους", "στάση πληρωμών", "κατάργηση του μνημονίου" την ώρα που η δανειόδουλη κυβέρνηση έπαιρνε το ένα μετά το άλλο τα μέτρα που έπνιγαν κι εξαθλιωναν τους πολίτες!
Ο Αλέξης ξεκίνησε από το περήφανο "ο μόνος τρόπος να βγούμε από την κρίση είναι να καταγγείλουμε την δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο" από την στήριξη στην ιδέα της Σοφίας Σακοράφας για λογιστικό έλεγχο του χρέους κι ανταμοίφθηκε με το πλούσιο ποσοστό που ο Σύριζα ποτέ δεν είχε δει.
Το θα "καταργήσω την δανειακή και το μνημόνιο" σιγά σιγά άρχισε να ξεθωριάζει και να μετασχηματίζεται σε "θα επαναδιαπραγματευθούμε τους επαχθείς όρους της δανειακής σύμβασης προσδοκώντας το δικαιοτερο δυνατό αποτέλεσμα", από την περήφανη κατάργηση στην επαναδιαπραγμάτευση -σας θυμίζει καναν γνωστό;;;;- και στην προσδοκία του εφικτού… για να καταληξει στο "θα πάμε με διάθεση να τους πείσουμε" (τους δανειστές) όσο τα ποσοστά σταθεροποιούνταν ανοδικά.
Ο γάϊδαρος δενόταν…

Πηγή
kerberos-hellas
Posted: 15 Jul 2013 08:44 AM PDT
«Για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά τα απτά σημάδια ανάκαμψης στη χώρα είναι οι τουρίστες που κατευθύνονται προς Αθήνα από τα κρουαζιερόπλοια και τα αεροπλάνα. 
Η Ολυμπία Αγγελή αναφέρει ότι είναι τυχερή επειδή οι τουρίστες τη βοηθούν να κρατήσει τη δουλειά της».
Έτσι ξεκινά το άρθρο της το Bloomberg, η οποία αφιερώνει ένα εκτενές ρεπορτάζ για την Ελλάδα της κρίσης.
Στο άρθρο φιλοξενείται η ιστορία της 28χρονης Ολυμπίας Αγγελή, η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα με 500 ευρώ μισθό για να βοηθήσει τους γονείς της και να μην μεταναστεύσει στο εξωτερικό όπως η φίλη της.
«Πολλοί επέστρεψαν στο πατρικό τους εξαιτίας της κρίσης για να τους συντηρήσουν οι γονείς τους. Αλλά εγώ είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δεν έφυγα από το σπίτι. 
Συντηρώ τους γονείς μου, τους βοηθώ να πληρώσουν το ενοίκιο, τους φροντίζω» λέει η Ολυμπία στο Bloomberg.
http://www.zougla.gr
Posted: 15 Jul 2013 08:43 AM PDT
O Μακαριότατος δεν προτίθεται και δεν διατίθεται να ανοίξει οποιονδήποτε διάλογο με πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Μεγάλη προθυμία να συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β' επιδεικνύει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεως που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας την Πέμπτη.
Ο Γερμανός επίσημος έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να δει ιδιαιτέρως τον αρχιεπίσκοπο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίσκεψή του στην Αθήνα. Σύμφωνα με πηγές από το Βερολίνο, ο κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανοίξει διάλογο με τον προκαθήμενο της ελλαδικής εκκλησίας για δύο σημαντικά ζητήματα.
Το πρώτο θέμα αφορά στις μετοχές που διαθέτει η Αποστολική Διακονία της Ελλάδος στην «Εθνική Τράπεζα». Οι Γερμανοί θέλουν οπωσδήποτε να βάλουν χέρι στις μετοχές της εκκλησίας ώστε να αλώσουν τη συγκεκριμένη τράπεζα, για την οποία ενδιαφέρονται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Γι' αυτό και ο κ. Σόιμπλε δείχνει τόσο θερμό ενδιαφέρον να μιλήσει στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β' και να μοιραστεί μαζί του τα σχέδια της "Deutsche Bank".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jul 2013 08:38 AM PDT
Τα ουρλιαχτά της μητέρας ξεσήκωσαν τη γειτονιά στον Άγιο Νικόλαο του Λασιθίου ...
Ο πατέρας έτρεξε στο δωμάτιο που βρήκε το παιδί του σε μια λίμνη αίματος... 
Ξεπέρασε τα όρια της απελπισίας ένας νεαρός Αλβανικής καταγωγής που χθες το απόγευμα (14-07-2013) προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο.
Κανείς δεν γνωρίζει πως ο νεαρός έφτασε στην απόπειρα αυτοκτονίας...
Τον απελπισμένο νεαρό που έκοψε τις φλέβες του πρόλαβε η οικογένειά του που ειδοποίησε τις αρχές. Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με το prismanews.gr, οι λόγοι που οδήγησαν τον νεαρό στην απελπισμένη πράξη για την ώρα δεν εχουν διευκρινιστεί. 
http://www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.