17 Ιουλ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 16-7-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 16 Jul 2013 03:46 PM PDT
Ο Δημήτρης Κολλάτος έφτιαξε μια αφίσα για να υποδεχθεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος την Πέμπτη θα επισκεφθεί την χώρα μας....
"Αυτή είναι η αφίσα με την οποία θα υποδεχτώ κρεμώντας την στην πρόσοψη του σπιτιού μου, το γείτονά μου από την Πέμπτη, Βόλφανγκ Σόιμπλε.
Θα ήθελα, αν μπορούσαμε, να γεμίσουμε όλη την Αθήνα με αυτή. 
Να την κολλήσουμε, με σελοτέιπ έστω, στα χιλιάδες κλειστά μαγαζιά.
Θα προσπαθήσω να τη στείλω σε φίλους μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στους Γερμανούς ΔΕ χρωστάμε, ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!", ήταν το σχόλιο του γνωστού σκηνοθέτη στo προφίλ του στο Facebook.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 03:33 PM PDT
Σοκ! Ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε τον Σμηναγό Ηλιάκη αποκαλύπτει: "Καταρρίψαμε τον Ηλιάκη! 
Και οι Έλληνες απάντησαν κι αυτοί με κατάρριψη"!
Ο Φάκελος της κατάρριψις του Σμηναγού Ηλιάκη πρέπει να ανοίξει Από το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου.
Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι κατέρριψε τον Ηλιάκη με πύραυλο.
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας. Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. 
Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσει τα όπλα που φέρουν. 
Εκείνη την στιγμή ο Χαλί Ιμπραήμ με το F16 έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και ο δεύτερος Έλληνας πιλότος έρχεται πίσω από το δεύτερο Τούρκο πιλότο και τον εγκλωβίζει στο ραντάρ των πυραύλων του.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 03:36 PM PDT
Οι κάτοικοι στη Βραζιλία βρήκαν τον παρακάτω τρόπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα των διοδίων που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλους τους μεγάλους δρόμους.
Η "αριστερή" κυβέρνηση της Βραζιλίας, της κυρίας Ρούσεφ, εφαρμόζει και ...σε αυτόν τον τομέα πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών του πλούτου και όχι του απλού λαού.
aorata-gegonota
hellas-now.com
Posted: 16 Jul 2013 03:18 PM PDT
Από τροφική δηλητηρίαση έχασαν τη ζωή τους οκτώ παιδιά κι άλλα 80 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία στο κρατίδιο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας.
«Αγνοούμε γιατί ορισμένα παιδιά πέθαναν ενώ τα υπόλοιπα επέζησαν αφού έφαγαν το μεσημεριανό φαγητό τους» στο δημόσιο σχολείο του χωριού Μασράχ, στην περιοχή Σάραν, δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του κρατιδίου, ο Αμπιτζίτ Σίνχα.
Οι μαθητές, όλοι τους κάτω των 10 ετών, έφαγαν ρύζι και φακές. Το φαγητό είχε μαγειρευτεί στο χώρο του σχολείου.
Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, Νίτις Κουμάρ, διέταξε την άμεση διεξαγωγή έρευνας και ανακοίνωσε ότι στο σχολείο θα σταλεί μια ομάδα ιατροδικαστών που θα αναλάβει να καθορίσει τα αίτια θανάτου των οκτώ παιδιών.

Στα περισσότερα δημόσια σχολεία των κρατιδίων της Ινδίας σερβίρεται δωρεάν φαγητό στα παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες. 
Το Μπιχάρ, ένα από τα πολυπληθέστερα κρατίδια, θεωρείται επίσης το πιο φτωχό απ' όλα. Λόγω των κακών συνθηκών υγιεινής στις κουζίνες των σχολείων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, και της κακής ποιότητας των τροφίμων, τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία.

http://picantiko.blogspot.gr
Posted: 16 Jul 2013 09:54 AM PDT
Τελετουργικό σφαγιασμoύ 
Την Πέμπτη 11/07/13, ο 59χρονος κόπτης χριστιανός Μagdi Lamey, βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και αποκεφαλισμένος στο Βόρειο Σινά. Είχε απαχθεί από ομάδων ενόπλων ισλαμιστών στο πλαίσιο των αντιποίνων για την πτώση του Μόρσι (20min.ch).
Την ίδια ημέρα είχε δολοφονηθεί στην ίδια περιοχή κόπτης ιερέας ,έγκλημα το οποίο παρουσιάστηκε από τα δυτικά μίντια ως η πρώτη σεκταριστική ανθρωποκτονία στη μεταμόρσι εποχή. Παρ'ότι στην περιοχή σημειώθηκαν κι άλλες εκτελέσεις,δεν υπήρξε παρόμοιο προηγούμενο αποκεφαλισμού.
Η χρήση μικρού μαχαιριού και η τοποθέτηση της αποτμηθείσας κεφαλής επάνω στο σώμα, υποδηλώνουν τελετουργικό σφαγιασμό που επιτελείται κατά των απίστων.Το Al Ahram καταγγέλει ότι οι μάρτυρες χριστιανοί δεν συνυπολογίζονται ως μάρτυρες και της επανάστασης, όρος που υιοθετείται για όλα τα θύματα των βιαίων ταραχών εξ'αιτίας της χριστιανικής τους ταυτότητας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 10:14 AM PDT
Η άγνωστη ιστορία του, από τότε που δημοσιεύτηκε κυρίως στο διαδίκτυο, κάνει τους Έλληνες που νοιάζονται να ριγούν από συγκίνηση, μα και να σφίγγουν τα δόντια από αγανάκτηση!
Όμως ένα είναι βέβαιο. Καθένας που θα διαβάσει για τούτο το παλικάρι, θα νιώσει πως δίκαια του αξίζει μια θέση δίπλα στους μεγαλύτερους Ήρωες του Ελληνισμού! 
Και καθένας θα θελήσει να γίνει «Μπικάκης» σαν έρθει η ώρα να ξοφλήσει η Ελλάδα τους λογαριασμούς της με τους παρανοϊκούς Στρατηγούς της Τουρκίας, που κρατώντας σε στρατιωτική κατοχή τη μισή σχεδόν Κύπρο για 35 ολόκληρα χρόνια και παραβιάζοντας σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα, παραβιάζουν την Ειρήνη, αλλά και την υπομονή του Θεού, που θα αποδώσει κάποτε Δικαιοσύνη.
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ


Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 06:59 AM PDT
"Θα είναι η πιο σκληρή φάση, ίσως να είναι και η τελευταία, αφού τότε θα καταλάβουν όλοι, ακόμη και οι νοικοκυραίοι που εξακολουθούν να στηρίζουν ακόμη τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για να μην τους βρουν τα χειρότερα, ακόμη κι αυτοί θα καταλάβουν επιτέλους ότι τα χειρότερα τους έχουν βρει ήδη."
Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
Η επόμενη φάση του ατέλειωτου δράματος που ζούμε θα είναι οι μαζικές κατασχέσεις σπιτιών. Κατασχέσεις από παντού, από τις εφορίες, από τα ασφαλιστικά ταμεία, από τις τράπεζες.
Θα είναι η πιο σκληρή φάση, ίσως να είναι και η τελευταία, αφού τότε θα καταλάβουν όλοι, ακόμη και οι νοικοκυραίοι που εξακολουθούν να στηρίζουν ακόμη τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για να μην τους βρουν τα χειρότερα, ακόμη κι αυτοί θα καταλάβουν επιτέλους ότι τα χειρότερα τους έχουν βρει ήδη. 
Για να μπει κάποιος στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, θα πρέπει πρώτα να έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς την εφορία, έγραφε χθες κατ΄αποκλειστικότητα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Τουτέστιν, αν δεν μπορείς να πληρώσεις ούτε την εφορία ούτε το δάνειο, θα πρέπει να πληρώσεις και την εφορία και το δάνειο. Η λογική της απόλυτης απανθρωπιάς, να μαζέψουμε λεφτά απ' όπου βρούμε, για να ξοφλήσουμε τους δανειστές κι ας κόψει ο άλλος το φαγητό, το ρεύμα, το νερό, ας κόψει το λαιμό του, άμα χρειαστεί. 
Αν δεν μας πληρώσει, θα του πάρουμε ό, τι έχει και δεν έχει, του αλλουνού του παίρνουμε το σπίτι για 1.750 ευρώ, έτσι για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι. 
Κι αν χρωστάς το συγκλονιστικό ποσό των 5.000, μπορεί να μπεις μέχρι και στη φυλακή, να σου διηγείται ο Άκης ιστορίες από το ένδοξο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 06:29 AM PDT
Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε χθες παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας, στη Βιομηχανική Περιοχή Ασπροπύργου, με επικεφαλής τους βουλευτές του Κινήματος, Ιωάννη Λαγό και Ηλία Παναγιώταρο.
Το κλιμάκιο παρακολουθούσε νομικός αλλά και επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών που πλήττονται βάναυσα από την αδιαφορία τόσο του ανύπαρκτου κράτους, αλλά (από ό,τι φάνηκε από τις καταγγελίες των ίδιων των συνομιλητών μας) και του σωματείου οδηγών διεθνών μεταφορών!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 06:03 AM PDT
Παίρνω το θάρρος να "εξομολογηθώ" την περιπέτεια που έζησα το περασμένο Σάββατο, εγώ και μια φίλη μου, σε νυχτερινό club στην στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, για πρώτη φορά, και μετά από πολύ σκέψη, για να προσπαθήσω μέσα από τη σελίδα σας, να αφυπνίσω με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, νέες κοπέλες που βγαίνουν στα νυχτερινά μαγαζιά και μπορούν να πάθουν ότι εμείς, δυο κοπέλες 22 και 19 ετών. 
Το μαρτύριο μας ξεκίνησε το...περασμένο Σάββατο σε νυχτερινό κλαμπ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, όταν βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί για να διασκεδάσουμε. Κατά τις 2 τη νύχτα από διπλανή παρέα, μας προσέγγισαν 3 άντρες περίπου 30 ετών, όπου μας συστήθηκαν και άρχισαν να μας φλερτάρουν.
Η παρέα τους ήταν φιλική, και δεν έδειξαν δείγματα "κανιβαλισμού" ή κακών προθέσεων.
Κατά τις 3.30 και εγώ αλλά και η φίλη μου, αρχίσαμε να έχουμε συμπτώματα συμπτώματα ζάλης, ενώ ζητήσαμε τον λογαριασμό για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας.
Όμως λόγω της αδυναμίας μας, ο ένας από τη παρέα των 3 αντρών, μας είπε πως καλό θα είναι να μην οδηγήσω και να μας πάνε οι ίδιοι στο σπίτι. 
Δεν ξέρω πως είπαμε το "ναι" και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι ούτε εγώ, αλλά ούτε και η φίλη μου τι ακριβώς συνέβηκε. 
Στις 8 το πρωί, βρεθήκαμε σε μια παραλία, κοντά στο μαγαζί που ήμασταν, μόνες, χωρίς τα εσώρουχά μας και με σημάδια κακοποιήσης. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 05:53 AM PDT
Αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται Sarah Ann Marshall και είναι από το Sheffield. Η Sarah θεωρεί τον εαυτό της εκκολαπτόμενη δημοσιογράφο και εργάζεται στο Doncaster Free Press. 
Η Sarah είναι και "αντιρατσίστρια".
Πριν λίγες εβδομάδες μέλη της αντι-ισλαμιστικής πατριωτικής EDL και διάφοροι πολίτες σκόπευαν να εναποθέσουν λουλούδια και ένα στεφάνι στο κενοτάφιο Sheffield προς τιμήν του Drummer Lee Rigby , του Βρετανού στρατιώτη και πατέρα ενός δίχρονου αγοριού, που έσφαξαν στις 22 Μαΐου 2013, μέρα μεσημέρι δύο «Βρετανοί» Νιγηριανοί ισλαμιστές, αλλά όταν έφτασαν εκεί είχαν καταφθάσει οι συνήθεις γελοίοι αριστεροί «αντιρατσιστές» της UAF (που στηρίζει ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός Κάμερον) μαζί με κάποιους αφρο-τζιχαντιστές που εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνων. 
Πριν φτάσουν τα μέλη του EDL εκεί κάποιοι πολίτες είχαν ήδη αφήσει λουλούδια προς τιμήν του Drummer Lee Rigby. 
Στο παρακάτω (1o) βίντεο μπορείτε να δείτε αυτή την Marshall (με τα γυαλιά ηλίου) να πανηγυρίζει το γεγονός ότι αυτός ο θίασος των «αντιρατσιστών» είχε πάει εκεί για να πάρει τα λουλούδια που είχαν αφεθεί για το Lee Rigby τα οποία στη συνέχεια τα πέταξαν και τα διέλυσαν. 
Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί;

http://www.eleysis-ellinwn.gr
Posted: 16 Jul 2013 05:17 AM PDT
Αν το επήρατε χαμπάρι ήθελε ευγενικά να μην παραλάβει και το βραβείο από τον Γενικό διευθυντή της COCA-COLA που ήταν χορηγός.
Από την έκφραση του βλέπουμε ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως ο Κωνσταντίνος…
Στην πρώτη σειρά οι πολιτικοί στα βραβεια ΄΄ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ΄΄ και ο Κώστας Πολυχρονόπουλος τους έκανε ρόμπα με μια μόνο λέξη...
ΔΕΙΤE ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 16 Jul 2013 04:58 AM PDT
Προανάκρουσμα αποκαλύψεων για την υπόθεση troktiko το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.
Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το ντοκιμαντέρ «troktiko-η αληθινή ιστορία» του ανεξάρτητου κινηματογραφιστή-δημοσιογράφου Κώστα Λακαφώση περιλαμβάνονται σε μια σύντομη προαναγγελία που υπάρχει ήδη στο YouTube.
Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ μπορεί κανείς να δει αποσπάσματα από τις διηγήσεις ανθρώπων όπως ο Περικλής Γκιόλιας, αδελφός και συνεργάτης του δολοφονημένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, καθώς και δημοσιογράφων που εργάστηκαν στο troktiko.
Όπως εξηγεί στο σχετικό σημείωμα ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Κώστας Λακαφώσης «το ντοκιμαντέρ "troktiko-Η Αληθινή Ιστορία" είναι ένα προσωπικό project που γυρίστηκε με ίδια μέσα (δηλαδή χωρίς κανένα κόστος πέραν της προσωπικής εργασίας), από το Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουλίου του 2013.
Στόχος δεν ήταν να επαναληφθούν τα στοιχεία που είναι ήδη ευρέως γνωστά, αλλά η παρουσίαση καινούργιου υλικού και μαρτυριών που ακούγονται για πρώτη φορά. Το ντοκιμαντέρ προσπαθεί να απαντήσει στα βασικά και αυτονόητα ερωτήματα: ποιoς, πού, πότε, πώς και γιατί;»
Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ (διάρκειας 70 λεπτών) θα είναι ελεύθερα διαθέσιμο για download από link που θα δημοσιευτεί στο troktiko.blogspot.com, από τις 05:20 της 19ης Ιουλίου 2013, όταν δηλαδή θα συμπληρώνονται ακριβώς τρία χρόνια από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια».
Γιατί δεν εξέτασαν τον υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο και γιατί, ενώ σίγησε η "Σέχτα Επαναστατών", δεν βρέθηκαν τα όπλα με τα οποία πυροβολήθηκε; Τα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης
Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και το μυστήριο στοιχειώνει την υπόθεση… 
Η έρευνα από την Αντιτρομοκρατική έμεινε στη μέση, η δικογραφία δεν σχηματίστηκε ποτέ και η οργάνωση που με προκήρυξη ανέλαβε την ευθύνη έχει εξαφανιστεί. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 04:20 AM PDT
Posted: 16 Jul 2013 04:16 AM PDT
Υποτίθεται ότι μετέφερε ζάχαρη…
Posted: 16 Jul 2013 04:07 AM PDT
Posted: 16 Jul 2013 04:26 AM PDT
Περιλαμβάνει 160.000 στρατιώτες και 5.000 άρματα μάχης.
Είναι λίγο απαρχαιωμένος...
Posted: 16 Jul 2013 03:51 AM PDT
Posted: 16 Jul 2013 03:31 AM PDT
Την απαγόρευση εισαγωγών στη Ρωσία για νωπά ψάρια, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα που προέρχονται από την Ελλάδα αποφάσισε από χθες η αρμόδια υγειονομική υπηρεσία της Ρωσίας Rosselkhoznadzor. 
Το καθεστώς που ισχύει για τις εξαγωγές στη Ρωσία προβλέπει τον επιτόπιο έλεγχο των ελληνικών μονάδων από Ρώσους ειδικούς ώστε να πιστοποιηθούν τα προϊόντα σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα.
Μόνο με μια τέτοια σφραγίδα από τους Ρώσους ελεγκτές εξασφαλίζει ο κάθε εισαγωγέας την άδεια διανομής ελληνικών προϊόντων στη ρωσική επικράτεια. Στην ουσία, αυτούς τους ελέγχους επικαλείται η Rosselkhoznadzor για να δικαιολογήσει την παραπάνω απόφαση.
Η Ρωσία απαγόρευσε τις εισαγωγές από την Ελλάδα
Σύμφωνα με την υγειονομική υπηρεσία της Ρωσίας, ύστερα από ελέγχους που έγιναν τον Ιούνιο στη χώρα μας προέκυψε ότι υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία παραγωγής και παραβάσεις τον κανόνων κτηνιατρικής. 
Παράλληλα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Rosselkhoznadzor, Αλεξέι Αλεξεγένκο, βρέθηκαν κάποιες εταιρείες στην Ελλάδα να πουλάνε προϊόντα σε Ρώσους εισαγωγείς που δεν είχαν καν προέλευση την Ελλάδα, αλλά χώρες που έχουν απαγορευθεί στη Ρωσία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jul 2013 03:13 AM PDT
Έκπληκτος έμεινε ο κόσμος όπως μας ενημερώνει το fanaripress στο πανηγύρι που έγινε το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Μεσοπόταμο Πρέβεζας του Δήμου Πάργας όταν η Έφη Θώδη σταμάτησε να τραγουδάει και κατήγγειλε ότι έμεινε απλήρωτη μαζί με το συγκρότημα του Λευτέρη Τσιλιάκου.
O γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί καφετέρια στη περιοχή και που οργάνωσε το πανηγύρι εξαφανίστηκε όταν του ζήτησαν τα λεφτά και άφησε απλήρωτους μέχρι και τα παιδιά που δούλευαν σερβιτόροι.
Posted: 16 Jul 2013 03:10 AM PDT
Στις 12/07/2013 στις 18:30 το απόγευμα, εξαφανίστηκε από τα Άνω Πατήσια Αττικής, η Τριανταφύλλου Ελένη 15 ετών.
Η Ελένη έχει μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μ. και βάρος 64 κιλά.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, μπλε μακριά φούστα (με δύο κύκλους), μαύρα πέδιλα και μωβ τσάντα χειρός.
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του παιδιού..στην αφίσα..
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 16 Jul 2013 03:07 AM PDT
Ηλίας Κασιδιάρης: "Είναι τέτοια η αθλιότητα του πολιτικού κατεστημένου που άνθρωποι όπως ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος παραμένουν εκτός φυλακής και όχι μόνο αυτό. 
Ο μεν Βενιζέλος παριστάνει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, επιζητά μάλιστα από ό,τι έμαθα να συναντηθεί και με τον Ομπάμα, ενώ ο Παπανδρέου παριστάνει τον καθηγητή στο Χάρβαρντ και έρχεται για διακοπές στα ελληνικά νησιά για να κάνει ποδηλασία και κανώ.
Αυτό είναι μια αθλιότητα, οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να έχουν παραπεμφθεί ήδη σε ειδικό δικαστήριο και από εκεί κατευθείαν στον Κορυδαλλό. 
Και αν θέλετε, να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι όχι σε VIP πτέρυγα, όπως ο Άκης, αλλά στην πρώτη πτέρυγα με 40 αφγανούς και πακιστανούς για να βιώσουν εκεί την πολυπολιτισμικότητα που επιδιώκουν.
Έτσι απλά τα λέει ο ελληνικός λαός τα πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια"

http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.