13 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 12-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 12 Jun 2013 03:08 PM PDT
ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.
Το θέμα είναι Εθνικό και όχι εμπριμέ σαν τα σημαιάκια που ανεμίζει η κάθε ρημαδοκαστα.
Μόνο ενωμένοι θα αποτρέψουμε την παράδοση της χώρας. 
Αυτό απαιτει ο Ελληνισμός απο εμάς. 
Και το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι πισωπλατη μαχαιριά σε κάθε Ελληνα.

Posted: 12 Jun 2013 03:09 PM PDT
Η δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα κλείσει ή θα συγχωνεύσει οργανισμούς βρίσκεται γραμμένη στο Μνημόνιο το οποίο ρητά προσδιορίζει....από πού θα γίνουν οι απολύσεις και θα μειωθεί ο δημόσιος τομέας.
Προφανώς δεν θα το διάβασαν ο Κουβέλης με τον Βενιζέλο...
Posted: 12 Jun 2013 01:52 PM PDT
ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΆ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΙΑ ΡΕ ΚΑΙΛΕΣ.
ΠΕΤΆΞΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΈΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ.
Είναι όλοι εκεί: 
Από το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ μέχρι τα πρακτοράκια του ΑνταρCia και από τον εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό Alexis μέχρι τα απίθανα αριστερά σχήματα με τα...πέντε μέλη το καθένα...
Τεράστια πανό, κομματικές σημαίες και πρώτη... μούρη στον "Αγώνα".
Όπως λέμε γραμματείς και φαρισαίοι.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 12 Jun 2013 12:07 PM PDT
Ένα μίνι ντοκιμαντέρ για τις στιγμές που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση της αναστολής λειτουργίας της ΕΡΤ από την ελληνική κυβέρνηση, στις 11 Ιουνίου 2013.
Δημοσιογραφική επιμέλεια & παραγωγή: Σωτήρης Μπέκας - Σταύρος Συμεωνίδης
Posted: 12 Jun 2013 11:54 AM PDT
Σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να προχωρήσει το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με αντικείμενο τη διαγραφή αππό τα μητρώα του Σίμου Κεδίκογλου.
Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραπέμπεται για διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ λόγω αντιδημοσιογραφικής και αντισυναδελφικής συμπεριφοράς.
Το ερώτημα της οριστικής διαγραφής , όπως προβλέπει το καταστατικό, περιλαμβάνεται σε επιστολή του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Κων. Μπετινάκη.
Posted: 12 Jun 2013 11:46 AM PDT
Με όσους πανηγυρίζουν για το λουκέτο στην κρατική τηλεόραση τα έβαλε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα.
Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε:
Ανόητε χαιρέκακε...
Στο δρόμο ακόμη 3.000 άνθρωποι.
Τέλος τα μεροκάματα για ακόμη 3.000 οικογένειες.

Λες πως σε ενοχλούσε που πλήρωνες 4€ το μήνα την ΕΡΤ, στο λογαριασμό σου, επειδή δεν την έβλεπες. Οπότε καλύτερα να την κλείσουν.
Για να το διευρύνω λίγο αυτό.

Κι εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν, λοιπόν, αφού δεν τους είδα και, ίσως, να μην τους δω ποτέ.
Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.
Πληρώνεται και από μένα, αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 12 Jun 2013 11:34 AM PDT
Δείτε βίντεο από το Studio C της ΕΡΤ, που μας έστειλε ακτιβιστής blogger, με τα μουσικά σύνολα να παίζουν Μίκη Θεοδωράκη και δεκάδες πολίτες να παρακολουθούν:
Posted: 12 Jun 2013 09:30 AM PDT
Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά και προς την ίδια την επιβίωση της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, το.....βελγικό κανάλι, Tele Bruxelles, βγήκε στο κεντρικό του δελτίο με το σήμα της ΕΡΤ και από κάτω τη λέξη solidarity, δηλαδή «αλληλεγγύη».
Όπως αντιλαμβάνεστε η τεράστια πατάτα της κυβέρνησης Σαμαρά έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις και το «greek success» του πρωθυπουργού καταρρέει σε παγκόσμια ξεφτίλα τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησής του!
Η κυβέρνηση οφείλει, μετά τη διεθνή διαπόμπευση της χώρας, να προσφύγει άμεσα στις κάλπες! 
Η κυβέρνηση της Δεξιάς κατάφερε να ξεπεράσει σε παγκόσμια κατακραυγή ακόμα και το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία. Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει τελειώσει και καλό είναι να πάψει να παίζει με τη δημοκρατία αλλά και την υπομονή του ελληνικού λαού!
Posted: 12 Jun 2013 09:27 AM PDT
Πιθανολογούμε ότι το σκληρό κτύπημα στο Εθνικό Δίκτυο Πληροφόρησης του ελληνικού λαού δεν είναι τυχαία, ούτε μια πρόχειρη λύση για να παρουσιάσει η κυβέρνηση κάποιους απολυμένους από το Δημόσιο, όπως διαρρέουν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.
Πέρα από το ότι η διάλυση της ΕΡΤ, παραδίδει το σύνολο της πληροφόρησης του λαού στη διαπλοκή που μας πλασάρει τον Σουλεϊμάν ως πρότυπο, υπάρχει κάτι πιο βαθύ.
Με το κτύπημα στην ΕΡΤ ουσιαστικά κτυπιέται από την αρχή η καρδιά του κράτους και ο λαός. 
Αν τελικά περάσει η διάλυση της ΕΡΤ, ποιος θα ασχοληθεί άραγε μετά με την κατάργηση του άλφα ή του βήτα οργανισμού και την απόλυση κάποιων χιλιάδων εργαζομένων;
Επίσης είναι ζήτημα Εθνικής σημασίας το κράτος να έχει κανάλι δικό του.(ομογένεια, ενημέρωση σε περίοδο πολέμου για να μας ακουν έξω και μέσα, πολιτισμός ,αθλητισμός, εκπομπή ελληνικών καναλιών στα σύνορα για να μην βλέπουν στην παραμεθόριο τα Τούρκικα, διαφήμιση εκτός Ελλάδος της Ελλάδος,η φωνή της Ελλάδος στο εξωτερικό που έχει πολλούς ακροατές και όχι μόνο Έλληνες ,και άλλα πολλά που δεν φανταστήκατε,oλα αυτά ισχύουν και για το ράδιο)
Είναι σαν να λέμε ότι καταργούμε τον στρατό μιας χώρας για λίγο μωρέ επειδή έχει πρόβλημα...και μετά κάποια στιγμή έχει ο θεός θα τον φτιάξουμε καλύτερο.
Ζητάμε επίσης την ιστορική της συνέχεια και την ουσιαστική αξιοποίηση του ανεκτίμητου Ψηφιακού Αρχείο της ερτ.
Γιατί χωρίς αρχείο εύκολα η ιστορία παραχαράσεται.
Μήπως ο στόχος ήταν απο την αρχή αυτός;
«είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του»
Posted: 12 Jun 2013 05:54 AM PDT
Δεν μπορεί να επέμβει λέει ο Προδότης Παπούλιας!
Ναι!!! 
Να Mαμάει το σύνταγμα και να υπογράφει να εκτελούν τους Ελληνες εργαζομένους μπορεί!!!
Να καταργεί την βουλή μπορεί!!!
Να σώσει αυτούς που αυτοκτονούν με την δική του συνεργασία και υπογραφεί δεν μπορεί!!!
Να μην έχουν τα Ελληνόπουλα, γάλα και να πέφτουν στον δρόμο σαν κοτόπουλα από ασιτία μπορεί;;;
Πρόεδρε κρατάς στα χέρια ένα ματωμένο γαϊτανάκι θανάτου του λαού που σε τίμησε στο ανώτατο αξίωμα!
Αυτό το κατόρθωμα προδοσίας ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ είναι δικό σου έργο!!!
Με τρόμαξε και με έριξε ψυχικά στο Καιάδα, όχι το κλείσιμο της ΕΡΤ που ήθελε εξηγίανσει(ΑΛΛΆ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ) οπωσδήποτε, αλλά ο τρόπος και η παράκαμψη του ναού της δημοκρατίας με βρόμικη και προδοτική συνεργασία του ανώτατου άρχοντα σε σωρεία πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, λες και είναι η προεδρία μπακάλικο και όχι ο θεματοφύλακας τους ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
Παραιτήσου και άντε στο διάολο να γλυτώσουμε!!!
Φυσικά είναι για γέλια η συμπαράσταση του λαού που έπρεπε να έχει γίνει όλη τη νύχτα σε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ να πνίξει την βουλή!!!
Με μερικές χιλιάδες είναι του κώλου συμπαράσταση!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια να βάλει την υπογραφή του στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ, στηλίτευσε ενώπιον του κ. Παπούλια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 12 Jun 2013 05:39 AM PDT
Γήπεδο… έχουν καταντήσει την Βουλή οι εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής. 
Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έχουν προκαλέσει εκνευρισμό, με πολλούς από τους βουλευτές να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και να εκφράζονται με ύβρεις και χυδαίες χειρονομίες.
Άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο περιθώριο της συζήτησης της Ολομέλειας για την άρση της ασυλίας της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου και της βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη μετά από σχετική μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ηλίας Κασιδιάρης.
O κ. Κασιδιάρης ζητούσε επίμονα τον λόγο αν και ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης του ξεκαθάρισε ότι δεν τον δικαιούται βάσει το Κανονισμού. Έτσι, αφού επέμενε, πετάχτηκε από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και απευθυνόμενος στην ΚΟ της Χρυσής Αυγής είπε: «Άντε και γαμ…τε. Μας έχετε ζαλίσει τα αρχ…ια».
Οι χρυσαυγίτες του απάντησαν «βγες έξω να μας τα πεις αυτά ρε».
Με αποτέλεσμα ο βουλευτής να σηκωθεί και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες να τους πει «αν βγω έξω θα σας γαμ…ω».
sofokleousin.gr
Posted: 12 Jun 2013 05:33 AM PDT
ΤΩΡΑ-Αστυνομικοί στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3Πριν από λίγο αστυνομικοί  μπήκαν στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη....
Οι εργαζόμενοι της τηλεόρασης της ΕΤ3 ενημερώθηκαν για το γεγονός και κλείνουν τις πόρτες του κτιρίου.

enikos 
Posted: 12 Jun 2013 06:16 AM PDT
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Ελληνικό Φεστιβάλ ανακοινώνουν μετά μεγάλης λύπης τους την αναγκαστική ματαίωση της συναυλίας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, μεθαύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, με το Ρέκβιεμ του Βέρντι.
Η υλοποίηση της συναυλίας καθίσταται εκ των πραγμάτων αδύνατη, αφού εκ των βασικών συντελεστών της ήταν και η Χορωδία της Ε.Ρ.Τ., η οποία εδώ και λίγες ώρες, μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του φορέα και την απόλυση των 2.656 υπαλλήλων του, δεν υφίσταται πλέον.....
Τόσο η Κ.Ο.Α. όσο και το Ελληνικό Φεστιβάλ συνεργάζονται τακτικά με την Χορωδία της Ε.Ρ.Τ., έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Χώρας και δεν μπορούν να διανοηθούν την απουσία της από τα ελληνικά μουσικά πράγματα.
Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση και παρακαλούμε τους κατόχους εισιτηρίων να απευθυνθούν από αύριο το πρωί στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου, τηλ.210 3272 000) για την επιστροφή των χρημάτων τους.

*Προβλήματα στη μετάδοση με ψηφιακό σήμα ξένων τηλεοπτικών δικτύων στην Ελλάδα έχει προκαλέσει η διακοπή του σήματος της ΕΡΤ, καθώς ανήκαν στο «μπουκέτο» της ERT Digital.
Συγκεκριμένα, διακόπηκε το ψηφιακό σήμα του ΡΙΚ (RIKSAT), του BBC και της Deutsche Welle, ενώ μεταδίδεται κανονικά το γαλλικό TV5.
Posted: 12 Jun 2013 05:26 AM PDT
Μεγάλη συγκίνηση και ελπίδες σε όλους μας όσων αφορά την εξέλιξη της υγείας της 16χρονης συμπολίτισσας μας Μυρτώς, το μήνυμα της μητέρας της Μαίρη Κοτρώτσου, το οποίο ανάγνωσε στην τιμητική εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων& Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.(11/06), στην οποία βραβεύθηκαν δράσεις σχολείων, εκπαιδευτικών και φυσικά μαθητών.
Παρουσία πολλών συμμαθητών από το Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας της άτυχης Μυρτώς, η κυρία Σοφία Αλεφραγκή-Γεωργακοπούλου(φίλη της Μαίρη Κοτρώτσου), πριν διαβάσει το μήνυμα της μητέρας της, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την σημερινή κατάσταση της υγείας της . 
Η Μυρτώ εδώ και λίγες μέρες έχει μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, έχει επαφή με το περιβάλλον, μπορεί και συνεννοείται με τους γιατρούς και γενικά η πορεία της υγείας της βελτιώνεται.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το μήνυμα της μητέρας της 16χρονης Μυρτώς από την εκδήλωση της Τρίτης:
Posted: 12 Jun 2013 05:24 AM PDT
Posted: 12 Jun 2013 11:48 AM PDT
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της γαλλικής "Le monde", που αναφέρει: "Κλείσιμο της ΕΡΤ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί, ούτε κατά τη διάρκεια της δικτατορίας".
Στο άρθρο της, φιλοξενεί δηλώσεις όσων βρέθηκαν στην ΕΡΤ...., τη στιγμή της απόφασης με χαρακτηριστικότερη αυτή του Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, τενόρου της χορωδίας της ΕΡΤ, ο οποίος σοκαρισμένος είπε: 
''Αυτό είναι η Χούντα που έρχεται''. Και συμπλήρωσε: 
Για εμένα αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Είναι όπως η Χούντα, που επέβαλε τη δικτατορία στην Ελλάδα το 1967. 
Όσα συμβαίνουν είναι αντιδημοκρατικά.
Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων δηλώνει: 
Η κυβέρνηση δρα παράνομα και καταχρηστικά. Δεν υπάρχει η έγκριση του διοικητικού συμβουλίου του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού ώστε να κοπεί το σήμα της ΕΡΤ.
Στη συγκέντρωση χιλιάδων διαδηλωτών έξω από το Ραδιομέγαρο, εστιάζει η "Le Fifaro" που γράφει: "Οι οθόνες της κρατικής τηλεόρασης έσβησαν στην Ελλάδα. 
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και διαδήλωσε κατά της απόφασης της κυβέρνησης".
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 12 Jun 2013 04:15 AM PDT
Ανησυχία διακατέχει αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον που ασχολούνται με τα θέματα της Ελλάδας, μετά την πληροφόρηση που έφτασε στην αμερικανική πρωτεύουσα από την Αθήνα, σύμφωνα με την οποία η συμμαχική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κινδυνεύει με κατάρρευση μετά την αψυχολόγητη απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατεβάσει τα ρολά της ΕΡΤ, που οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Πηγές που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας, καθώς δεν είχαν έγκριση να τοποθετηθούν επίσημα, μου ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που καταφθάνουν από την Αθήνα προκαλούν έντονη ανησυχία.
Οι πηγές ομολόγησαν ότι η πιθανή πτώση της κυβέρνησης θα μπορούσε να προκαλέσει ακυβερνησία, ενώ υποστηρίζουν ότι η εκλογική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει θα διεξαχθεί υπό καθεστώς απόλυτης πόλωσης και ο κίνδυνος εχκτροχιασμού του Ελληνικού Προγράμματος είναι υπαρκτός.
Οι πηγές αρνήθηκαν να τοποθετηθούν στο ερώτημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ αυτό καθ' αυτό, και αν η απόφαση παραβιάζει την αρχή της ενημέρωσης και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, αλλά τόνισαν την υποστήριξή τους και την προσήλωσή τυς στην ελευθερία του Τύπου.
Οι πηγές δεν αποκλείουν να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το αψυχολόγητο κλείσιμο της ΕΡΤ από την αμερικανική κυβέρνηση.
Μιχάλης Ιγνατίου

Posted: 12 Jun 2013 03:57 AM PDT
Προσθήκη λεζάντας
Για βαρύτατα κακουργήματα για απάτη κατ΄ εξακολούθηση, βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους ο Καλφαγιάννης πρόεδρος των εργαζομένων και μέλος του Δ.Σ της ΕΡΤ
Συναντιούνται σε λίγη ώρα μαζί του Βενιζέλος – Κουβέλης
Βρίσκεται έξω, με περιοριστικούς όρους για απάτη και κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ.
Με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ) επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για την παντρεμένη κόρη του.
Επέβαλε ο Τσίπρας την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ
Αντί να έχει απολυθεί σύμφωνα με τον Νόμο Μανιτάκη για τους επίορκους, χαριεντίζεται ο Τσίπρας μαζί του και συναντάται με Βενιζέλο και ο Κουβέλη!
Η ΕΡΤ τον έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, η ΕΡΤ έχει κερδίσει αγωγή εις βάρος του και έχει εκδοθεί τελεσίδικο παραπεμπτικό βούλευμα.
Βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους!!!!
stoxos.gr

Posted: 12 Jun 2013 03:54 AM PDT
Πρόταση μομφής στην κυβέρνηση κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, αλλά προσέκρουσαν στην άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή δεν....έχουν τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών η πρόταση απορρίφθηκε από το προεδρείο.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης αρνήθηκε να συμπράξει με τους Ανεξάρτητους Ελληνες για να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών και να κατατεθεί πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.
«Την πρόταση μομφής στην κυβέρνηση θα την κάνει ο λαός» ήταν η δήλωση του κ. Λαφαζάνη στην ολομέλεια της Βουλής.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.