15 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 14-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 14 Jun 2013 06:02 PM PDT
Cordyceps tarantoula
Πιστεύεται ότι το Ζόμπι Αποκάλυψης σκηνικό είναι αδύνατο; Λάθος! Συμβαίνουν όλη την ώρα στα έντομα.
Εσείς τι λέτε οι άνθρωποι δεν θα μπήκαν στον πειρασμό να πειραματιστούν πάνω σε αυτόν τον μύκητα;
Μόλις ένα μυρμήγκι μολυνθεί, το Cordyceps το προκαλεί να ανέβει στην κορυφή ενός φυτού.
Το μυρμήγκι αποδίδει στη συνέχεια την γνάθο του στο φύλλο ή στέλεχοι του έτσι ώστε να μην μπορεί να κινηθεί, και στη συνέχεια απλά περιμένει να πεθάνει.
Τελικά, ο μύκητας αναπτύσσεται έξω από το σώμα του μυρμηγκιού, και απελευθερώνει σπόρια στον αέρα.
Εδώ είναι ένα συναρπαστικό απόσπασμα από τον πλανήτη Γη του BBC που έχει κάποια πλάνα από αυτό το μυαλό-αλλάζον Cordyceps σε δράση:

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 14 Jun 2013 06:07 PM PDT
Τα μυστήρια της Πεντέλης.
Στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού, βρίσκεται η "Σπηλιά του Νταβέλη". 
Το σπήλαιο αυτό, πριν ονομαστεί έτσι, ονομαζόταν "Σπήλαιο των Αμώμων", δηλαδή των αγνών και αναμάρτητων, γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να εισέλθουν εκεί. 
Τώρα, για ποιο λόγο είχε αυτή την περίεργη ονομασία, είναι άγνωστο και περίεργο.
Η Πεντέλη είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής με ύψος 1107μ. 
Βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αττικής. 
Η Πεντέλη είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στον ελλαδικό χώρο. 
Εδώ και δεκαετίες οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν την εμφάνιση περίεργων φώτων και θορύβων. 
Εκατοντάδες αναφορές, μαρτυρίες, αλλά και πειράματα από ερευνητές του είδους. 
Σίγουρα πολλοί θα έχετε ακούσει για το πασίγνωστο και αποδεδειγμένο πλέον φαινόμενο του σταματημένου αμαξιού που σε συγκεκριμένη πλευρά του βουνού αντί να πέφτει λόγω της κλίσης ή της πλαγιάς, αυτό ανεβαίνει λόγω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην περιοχή.
Η ονομασία της Πεντέλης παλιότερα, ήταν και Βριλίσιον όρος. Υπάρχουν αρκετές εκδοχές για την προέλευση του ονόματος της Πεντέλης. 
Οι πιο γνωστές, είναι: "Πύλη εν τέλι" "Πέντε Έλη" "Πύλη εν τω τέλι" Η εκδοχή ότι λέξη "Πεντέλη" προέρχεται ετυμολογικά από την φράση "Πύλη εν τέλος " αναφέρεται και στο βιβλίο "Κούφια Γη" του Παντελή Γιαννουλάκη.
Η σπηλιά του Νταβέλη
Στη νοτιοδυτική πλευρά του βουνού, σε υψόμετρο 720μ., βρίσκεται η "Σπηλιά του Νταβέλη". 
Φημολογείται ότι ο περιβόητος λήσταρχος Νταβέλης στα μέσα του περασμένου αιώνα είχε ανακαλύψει υπόγεια περάσματα στη σπηλιά, που οδηγούσαν στην Αθήνα, αλλά και άλλες δυνάμεις, φυσικές και μη, που τον βοηθούσαν στους σκοπούς του.
Γεγονός ότι εκεί υπήρχε ένας πανάρχαιος ναός του Θεού Πάνα. Σήμερα, έξω από τη σπηλιά, υπάρχει ένα βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. 
Εικασίες λένε ότι το εκκλησάκι βρίσκεται εκεί για τον εξορκισμό της σπηλιάς, ενώ δεν είναι λίγες οι αναφορές για συγκεντρώσεις σατανιστών στον ευρύτερο χώρο γύρω από το σπήλαιο.
Είπαμε και εμείς να την επισκεφτούμε.
Η επίσκεψη μας στην σπηλιά πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγες μέρες.
Όπως πήγαινα στην παρατημένη Στοά ,κάτω ακριβώς στα 100 μέτρα από την σπηλιά του Νταβέλη για να την εξερευνήσω είδα έναν παράξενο νεαρό να κατηφορίζει τον δρόμο της Στοάς με τα πόδια ,μόνος του με μουσάκι και ομολογώ ότι μου κίνησε την περιέργεια γιατί ήταν λίγο μυστήριος...
Μπήκα στην ετοιμόρροπη στοά(προσοχή είναι πολύ επικίνδυνη για να πέσει ,μην μπαίνετε υπάρχει κίνδυνος) και στο βάθος βρήκα κεριά κόκκινα καμένα..
Μόλις είχε τελειώσει ο τύπος την επίκληση του… 
Διεστραμμένα μυαλά που υπάρχουν….
Δείτε το βίντεο μέσα από την στοά καθώς και το βίντεο με τις  αράχνες που έχει μέσα στο εκκλησάκι στην σπηλιά του Νταβέλη.
Δείτε το βίντεο.
 
Επίσης δείτε πιο κάτω και τις υπόλοιπες υπέροχες φωτογραφίες που τραβήξαμε από το μέρος…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 06:08 PM PDT
Τον...εμφύλιο θυμήθηκαν μερικοί συγκεντρωμένοι στο προάυλιο του ραδιομέγαρου!
Οι συγκεντρωμένοι της ΕΡΤ , φωνάζουν σε έκσταση ένα σύνθημα που παραπέμπει στον .... εμφύλιο
"Λαέ θυμίσου το χώμα που πατάς, το ελευθέρωσε ο Άρης και ο ΕΑΜ , ΕΛΑΣ"και "ΕΑΜ , ΕΛΑΣ,Μελιγαλάς"
Δείτε το βίντεο:
Posted: 14 Jun 2013 04:18 PM PDT
Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ σε συνδυασμό με την αποτυχία πώλησης της ΔΕΠΑ και την υποβάθμιση της Ελλάδας σε αναπτυσσόμενη χώρα από την MSCI εξανεμίζει σταδιακά το κλίμα αισιοδοξίας που είχε διαμορφωθεί στην Ελλάδα.
Αυτή είναι η παρατήρηση της οικονομικής ιστοσελίδας Bloomberg σε άρθρο με τίτλο «Οι Ελληνες κάνουν λάθος – Τα πράγματα μπορούν να πάνε ακόμα χειρότερα».
Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος η χωρίς προειδοποίηση διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ προκάλεσε νέο κύμα κινητοποιήσεων από τους Ελληνες πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν ότι η κατάστασή τους θα μπορούσε να επιδεινωθεί περαιτέρω.
Παράλληλα η απόσυρση της υποψηφιότητας της Gazprom από τη διεκδίκηση της ΔΕΠΑ προκάλεσε ανησυχία για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης, ενώ οδήγησε σε πτώση το ελληνικό Χρηματιστήριο. Ισχυρό επίσης ήταν το χτύπημα που δέχθηκε η Ελλάδα από την MSCI, καθώς είναι η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που υποβαθμίζεται στο status των αναδυόμενων αγορών.
Ο αρθρογράφος επισημαίνει επίσης τα προβλήματα που δημιούργησε στην κυβερνητική συμμαχία το θέμα της ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι εάν δεν βρεθεί σύντομα λύση τότε η χώρα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 03:44 PM PDT
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευὴ 14 Ἰουνίου,ὅπως εἶχε προγραμματιστεῖ,, ἡ εἰρηνικὴ συγκέντρωση διαμαρτυρίας ἐναντίον τῶν ἐκδηλώσεων ὁμοφυλοφιλικῆς «ὑπερηφανείας» (gay pride), στὸν προαύλιο χῶρο τοῦ ἱεροῦ ναοῦ Ἁγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
Κεντρικὸς ὁμιλητῆς ἦταν ὁ ἐνθουσιώδης καὶ μαχητικὸς δάσκαλος ἀπὸ τὸ Κικλὶς κ. Νατσιὸς Δημήτριος. Ἀκόμη χαιρετισμοὺς ἀπηύθηναν ἀρκετοὶ ἐκπρόσωποι ἀπὸ διαφόρους φορεῖς ποὺ συνέβαλαν στὴ διοργάνωση τῆς συγκέντρωσης.
Δεῖτε πλούσιο ἀποκλειστικὸ φωτογραφικὸ ὑλικὸ καὶ θά ἀκολουθήσουν βίντεο…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 03:27 PM PDT
Κάποτε έβγαινε στο γυαλί και τον τρέμανε και οι Στρατηγοί, ήταν βλέπεις ο «Στρατηγός του Πενταγώνου» το χαϊδεμένο παιδί των Υπουργών ...ποιός δεν θυμάται ότι ο Βερύκιος δεν δεχόταν κανέναν έλεγχο όταν έμπαινε στο Πεντάγωνο και το έπαιζε και τσαμπουκάς με πολιτικές πλάτες βέβαια (δέστε σχετικά εδώ). 
Έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα και στον Κασιδιάρη καθόταν σούζα σήμερα (02/05/2013) στο δελτίο ...
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. 
Δείτε το βίντεο: 
Posted: 14 Jun 2013 03:16 PM PDT
Μετά από 4 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών, ο Mike Olbinski κατάφερε επιτέλους να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.
Στις 3 Ιουνίου μαζί με τον Andy Hoeland κατάφεραν να «τραβήξουν» ένα απόκοσμο time-lapse video μιας ισχυρής καταιγίδας κοντά στο Booker, του Τέξας. Αν και η καταδίωξη ξεκίνησε από τη λάθος πλευρά, οι δύο κυνηγοί καταιγίδων κατάφεραν τελικά να πετύχουν τον στόχο τους.
«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη στιγμή που είδαμε την καταιγίδα. Κάτι σαν αυτό ήταν ο μακροπρόθεσμος στόχος μου. Αυτή ήταν η τέταρτη χρονιά μου που κυνηγούσα στα πεδινά και ποτέ δεν είχα έρθει τόσο κοντά σε μια τέτοια καταιγίδα. Ήταν κάτι σαν δικαιοσύνη για τους κόπους μου. 
Η λήψη έγινε με ένα φακό 14 χιλιοστών. Φαίνεται σαν να είμαι μακριά και ασφαλής, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια τρελή κατάσταση και ήμασταν έτοιμοι να μας διασώσουν ανά πάσα στιγμή », είπε ο Mike.
Πώς αισθάνεται όταν επιτέλους κατάφερε αυτό που αναζητούσε; «Πήγα, κάθισα πίσω και δάκρυα γέμισαν τα μάτια μου. Φώναξα με χαρά με όλη τη δύναμη των πνευμόνων μου και έδωσα στον Andy μια μεγάλη αγκαλιά. 
Ήταν μια υπέροχη στιγμή. «

http://a-pistefto.blogspot.gr
Posted: 14 Jun 2013 11:13 AM PDT
Posted: 14 Jun 2013 11:08 AM PDT
Στο λαμπραντόρ O'Neil χρωστούν τη ζωή τους δύο εκπαιδευτές σκύλων-οδηγών από τις ΗΠΑ. Το 18μηνο σκυλί τους ειδοποίησε εγκαίρως για ένα όχημα εκτός ελέγχου είχε «σκαρφαλώσει» στο πεζοδρόμιο και κατευθυνόταν προς το μέρος τους με την όπισθεν.
Οι δύο εκπαιδευτές περπατούσαν με τον O'Neil στο San Rafael της Καλιφόρνια όταν εκείνος ξαφνικά σταμάτησε και γύρισε το κεφάλι του κοιτώντας πίσω.
Ο Todd Jurek αντιλήφθηκε την κίνηση και κοίταξε γύρω του, βλέποντας ένα μαύρο αυτοκίνητο να έρχεται με ταχύτητα από πίσω τους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 10:56 AM PDT
«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση αναγκάστηκε να καταφύγει σε ένα τέτοιο μέτρο» τόνισε, μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»
Τη θλίψη του για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε κλείσιμο της ΕΡΤ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 
«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση αναγκάστηκε να καταφύγει σε ένα τέτοιο μέτρο» τόνισε, μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» .
Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι δεν θα κάνει το κανένα περαιτέρω σχόλιο. 
Διαβεβαίωσε πάντως ότι «μια τέτοια απόφαση δεν θα ληφθεί στην Κύπρο».
Posted: 14 Jun 2013 10:48 AM PDT
papandreoy10Στην αποκάλυψη ότι μέσα σε 10 λεπτά λόγω της πίεσης των Ευρωπαίων ομόλογων του αλλά και των αγορών της Ασίας έλαβε την απόφαση τον Απρίλιο του 2010 να βάλει την Ελλάδα σε μνημονιακή τροχιά προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε συνέδριο στη Σκοτία.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ.Παπανδρέου αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στους διαλόγους που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
«Χρόνος δεν μας δόθηκε. Φανταστείτε τους εαυτούς σας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες. Εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις, η πρόοδος είναι εξαιρετικά αργή, η ένταση στα ύψη. Είναι πλέον δύο παρά δέκα τα ξημερώματα» αναφέρει ο κ.Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας πως ακούει έναν πρωθυπουργό να του φωνάζει πως έχει στη διάθεση του μόλις 10 λεπτά για να αποφασίσει.
«Γιατί; Έχουμε σοβαρές αποφάσεις να λάβουμε, χρειαζόμαστε χρόνο» υποστήριξε ότι του απάντησε ο κ.Παπανδρέου, για να ακολουθήσει νέα παρέμβαση από έτερο Ευρωπαίο πρωθυπουργό, ο οποίος του επεσήμανε πως είναι απαραίτητη μια συμφωνία τώρα, καθώς σε 10 λεπτά ανοίγουν οι αγορές στην Ιαπωνία και «θα έχουμε πανωλεθρία στην παγκόσμια οικονομία».
«Σε αυτά τα 10 λεπτά λοιπόν, γρήγορα, ήρθαμε σε συμφωνία. Αυτή τη φορά δεν ήταν οι στρατιωτικοί αλλά «οι αγορές» που κρατούσαν το όπλο στα κεφάλια όλων μας» υποστήριξε ο κ.Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας πως οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν «οι πιο δύσκολες και επίπονες αποφάσεις της ζωής μου, οδυνηρές για μένα, περισσότερο, όμως, για τους συμπατριώτες μου».

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 06:49 AM PDT
Ανάμεσα στα κανάλια της Χοτσιμίκο, νότια της Πόλης του Μεξικού, δεσπόζει ένα μικρό νησί το Isla de las Munecas που είναι «στολισμένο» με εκατοντάδες κομμάτια από ανατριχιαστικές κούκλες ενώ ο μύθος το έχει συνδέσει με την μαύρη μαγεία και την ύπαρξη πνευμάτων.
Ο παράξενος στολισμός του νησιού περιλαμβάνει κομματιασμένες κούκλες που κρέμονται από τα δέντρα και είναι αφιερωμένες σε ένα φτωχό κορίτσι που πνίγηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες πριν πολλά χρόνια και σύμφωνα με το μύθο οι κούκλες του νησιού φιλοξενούν το πνεύμα της.
Πολλοί επισκέπτες υποστηρίζουν ότι έχουν δει τις κούκλες να κινούν τα κεφάλια τους και τα χέρια τους, ακόμη και να ανοίγουν τα μάτια τους. Μερικοί μάρτυρες ισχυρίζονται ότι έχουν ακούσει τις κούκλες να ψιθυρίζουν η μια στην άλλη, ενώ άλλοι που ήταν σε μια βάρκα κοντά στο νησί είπαν ότι οι κούκλες τους προσκάλεσαν να κατέβουν στο νησί.
Ωστόσο οι τρομακτικές κούκλες δεν «φύτρωσαν» στο νησί, αλλά τις έφερε ο Τζούλιαν, ο επιστάτης του νησιού ο οποίος ισχυρίζεται ότι βρήκε πρώτος το πνιγμένο κοριτσάκι αλλά δεν κατάφερε να το επαναφέρει. Λίγο αργότερα, ο ίδιος βρήκε την κούκλα του κοριτσιού να επιπλέει κοντά στα κανάλια και την κρέμασε σε ένα δέντρο, ως ένα τρόπος να δείξει σεβασμό και να τιμήσει τη μνήμη του κοριτσιού.
Τα επόμενα χρόνια ο Τζούλιαν άρχισε να μαζεύει και να κρεμάει κούκλες σε όλο το νησί προσπαθώντας να ευχαριστήσει το πνεύμα του άτυχου κοριτσιού που υποστήριζε ότι τον είχε στοιχειώσει.
Δείτε τις φωτογραφίες...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 06:43 AM PDT
Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ήδη παραδεχόταν ο μεγάλος συνθέτης, πως «θα μπορούσα να εισηγηθώ ακόμη και κλείσιμο, αλλά «ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια, χωρίς την E.P.T.». 
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Μαρία Ρεζάν, η τελευταία είχε ρωτήσει τον Χατζηδάκι, που πρωταγωνίστησε στην ποιοτικότερη ίσως εκδοχή της ελληνικής ραδιοφωνίας όταν ανέλαβε το Τρίτο Πρόγραμμα: 
«Σκεφθήκατε, ποτέ, να εισηγηθείτε, να διαλυθεί η Ε.Ρ.Τ. και να αρχίσει από την αρχή;». 
Ο Χατζηδάκις ήδη το 1984 φαίνεται ότι είχε πλέον μία πολύ σαφή εικόνα για την πορεία που ακολουθούσε η ΕΡΤ: «Kι αυτό θα το εισηγούμην αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια, χωρίς την E.P.T. Θα πεθάνουν αν δεν τους δώσεις εκείνο, για το οποίο θα μπορούν να διαμαρτύρονται. 
H EPT είναι πολύτιμη γιατί δίδει στον ελληνικό λαό την ευκαιρία να διαμαρτύρεται και να λέει «τι αίσχος που είναι η EPT». 
H αντιπολίτευση διαμαρτύρεται, γιατί δεν της δίνουν περισσότερο χρόνο, οι άλλοι γιατί δεν τους δίνουν περισσότερη «Δυναστεία», οι άλλοι γιατί υπάρχει η «Δυναστεία» και όλοι είναι ευχαριστημένοι. 
H EPT είναι ένα απαραίτητο φάρμακο, για να ζούμε με την ψευδαίσθηση της ελευθερίας».
Posted: 14 Jun 2013 06:28 AM PDT

Posted: 14 Jun 2013 06:04 AM PDT
Κάπως έτσι εξελίσσονται οι «παρελάσεις» των σοδομιστών στη Ρωσία: Με κλωτσιές και συλλήψεις!
Την ώρα που η αντίχριστη και φιλανώμαλη Δύση «νομοθετεί» «γάμους» ομοφυλοφίλων, οι Ρώσοι ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ δείχνουν τι πραγματικά σημαίνει πρόοδος και σεβασμός στην ανθρώπινη φύση! 
Μακάρι κάποτε να τους μιμηθούμε κι εμείς!
Τὰ μέλη τῆς ρωσικῆς Δούμας ἐνέκριναν τὴν Τρίτη δύο νόμους, ἕναν ὁ ὁποῖος ποινικοποιεῖ τὴν «προπαγάνδα ὑπὲρ τῆς ὁμοφυλοφιλίας» σὲ ἀνήλικους καὶ ἕναν ὁ ὁποῖος ποινικοποιεῖ τὰ «ἐγκλήματα ποῦ προσβάλουν τὸ θρησκευτικὸ αἴσθημα τῶν πιστῶν», παρότι οἱ διατάξεις ποῦ θεσπίζονται εἶχαν ἐπικριθεῖ ἔντονα ἀπὸ μέρους ὀργανώσεων προάσπισης τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων (
Σ.Σ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ» ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!).

Τὸ πρῶτο νομοθέτημα, σχετικὰ μὲ τὴν προπαγάνδα ὑπὲρ τῆς ὁμοφυλοφιλίας ἐγκρίθηκε ἀπὸ 436 βουλευτές, καμία κατὰ καὶ μία μόνο ἀποχή, ἑνὸς βουλευτῆ ποῦ στήριξε τὸ κίνημα διαμαρτυρίας κατὰ τοῦ νόμου. 
Οἱ διατάξεις τοῦ καθιστοῦν κακούργημα ποῦ ἐπισύρει ποινὲς ἕως καὶ τριῶν ἐτῶν φυλάκισης κάθε πράξη «προπαγάνδας ὑπὲρ μὴ παραδοσιακῶν σεξουαλικῶν σχέσεων».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 05:45 AM PDT
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ: 
Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα:
Προσωπικά, ως τηλεθεατής, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι της εκπομπής ως καλύτερο γιατί θα αδικήσω τα υπόλοιπα! 
Από το 2ο λεπτό του βίντεο όπου στην ουσία ξεκινάνε οι αποκαλύψεις, 
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 
Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη....χώρα μας στην δίνη της κρίσης! 
Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! 
Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!!

Οικονομια Και Αντιθεσεις 09-05-2013 από Egnatiatv
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Posted: 14 Jun 2013 05:21 AM PDT
Εργαζόμενοι της ΕΡΤ τοποθέτησαν πανό μπροστά στη Βουλή που έγραφε "Η ΕΡΤ δεν πωλείται", σε μια διαδήλωση που είναι σε...εξέλιξη από το πρωι.
Το πρόγραμμα της τηλεόρασης αναμεταδίδεται μέσω της EBU από συχνότητα που παραχώρησε.
Posted: 14 Jun 2013 05:18 AM PDT
Κανονικά εκπέμπει εδώ και λίγη ώρα η ΝΕΤ στα Γιάννενα.
Τη θέση του μαύρου πήρε η απεργιακή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.
Οι τεχνικοί μετά από προσπάθειες επανέφεραν και πάλι το σήμα μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων!
ipeirotika.gr
Posted: 14 Jun 2013 04:21 AM PDT
ERT1
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τόσες πολλές ώρες τηλεόραση όσο τις τελευταίες ημέρες. Για την ακρίβεια, παρακολουθώ το πρόγραμμα της ΕΡΤ από το Διαδίκτυο, αφού στην τηλεόραση το σήμα της ΕΡΤ δεν εμφανίζεται και πολύ συχνά.
Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ έξω από την ΕΡΤ αυτές τις ημέρες αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο. Είναι, όμως, όλοι οι φίλοι μου και με ενημερώνουν διαρκώς.
Έχω κάνει πολλές παρατηρήσεις παρακολουθώντας την ΕΡΤ.
Η κυριότερη είναι πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζωντάνεψαν. Βλέπεις κάτι δημοσιογράφους που σέρνονταν επί χρόνια να έχουν γίνει τούρμπο.
Επίσης, ακούς επιτέλους τις πραγματικές απόψεις αυτών των δημοσιογράφων, αφού έπρεπε πρώτα να απολυθούν για να αποφασίσουν να μας τις πουν, ώστε να τις μάθουμε κι εμείς.
Και επιτέλους μιλάνε σαν κανονικοί άνθρωποι. Ως και χιούμορ κάνουν. Ο αυτοσαρκασμός πάει σύννεφο. Γελάνε κιόλας. Κι όλα αυτά από δημοσιογράφους που τόσα χρόνια ήταν μόνιμα με την έκφραση της ξινίλας.
Βέβαια, βλέπεις και δημοσιογράφους που ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα, σίγουροι πως -ό,τι και να γίνει- αυτοί θα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς που δεν θα χάσουν την δουλειά τους.
Βλέπεις και κάτι άλλους που δεν ξέρουν τι θα γίνει στο μέλλον και φυλάνε τα ρούχα τους, ώστε να επιβιώσουν σε κάθε ενδεχόμενο.
Υπάρχουν και κάποιοι που εξαφανίστηκαν επειδή, ουσιαστικά, δεν ήταν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αλλά τα γνωστά ανθρωποειδή που επιβιώνουν σε όλες τις καταστάσεις.
Φυσικά, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι που λένε σήμερα ό,τι έλεγαν πάντα. Αυτοί, αν κλείσει η ΕΡΤ, δεν πρόκειται να δουλέψουν ποτέ ξανά στη δημόσια τηλεόραση.
Μου αρέσει που πολλοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ κάνουν την αυτοκριτική τους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jun 2013 03:51 AM PDT
Ο Ευτύχης Μπλέτσας ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την ΕΡΤ μιλάει επί του θέματος.
Posted: 14 Jun 2013 03:38 AM PDT
Posted: 14 Jun 2013 03:27 AM PDT
Όπως μεταδίδει το Αl Ηadath news, σύμφωνα με μαρτυρία ενός αιχμαλώτου που κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια των ισλαμοφασιστών, ο ενας από τους δύο ιεράρχες δολοφονήθηκε.
Σύμφωνα με την έρευνα του μέσου, οι απαχθέντες βρισκόντουσαν στα χέρια Τσετσένων ισλαμιστών που όμως είχαν άμεση σχέση με Σαουδάραβες, ενώ εμπλέκονται και σε απαγωγές – δολοφονίες δημοσιογράφων.
Ως τοποθεσία που έχουν το κρυσφήγετο τους, δίδεται η πόλη Ντανά, βόρεια, στα Συροτουρκικά σύνορα. 
Ενώ λαμβάνουν στήριξη, οπλισμό και διευκολύνσεις για λαθρεμπόριο από την Τουρκία.
Οι ισλαμοφασίστες εισβολείς έχουν εμπλακεί σε πολλές δολοφονίες αμάχων, ενώ ο φυγάς δεν γνώριζε ποιός από τους δύο μητροπολίτες ήταν ο δολοφονημένος, έδωσε μόνο περιγραφή.
Αυτή η είδηση εάν ισχύει και διασταυρωθεί, δείχνει το μέγεθος της αλητείας της Δύσης που έβγαλε άρον άρον το φιρμάνι για στήριξη των ισλαμοφασιστών. 
Ενώ πιθανότατα γνώριζε αυτή την πληροφορία.
http://olympia.gr
Posted: 14 Jun 2013 03:20 AM PDT
Δείτε την αντιμετώπιση που έχει ο βουλευτής της ΝΔ τώρα που πόνεσε η τσέπη των δημοσιογράφων. 
Τόσο καιρό που υπήρχαν χιλιάδες αυτοκτονίες και απολύσεις..3 μνημόνια, χιλιάδες διαμαρτυρίες κλπ κλπ..οι ερωτήσεις στους πολιτικούς ήταν πολύ ήπιες,μέχρι παρεξηγήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.