17 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 16-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 16 Jun 2013 02:15 PM PDT
Posted: 16 Jun 2013 02:05 PM PDT
Ο λάτρης της περιπέτειας Μπέαρ Γκριλς έχει συνηθίσει τις ακραίες καταστάσεις: έχει υπηρετήσει στις Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις κι έχει αναρριχηθεί στο Εβερεστ. 
Τώρα, μας διδάσκει τις βασικές αρχές επιβίωσης στα πιο δύσκολα μέρη της γης.
Την σειρά μπορείτε να την δείτε και από εδώ : Dailymotion Channel

http://www.greekdocumentary.net
Posted: 16 Jun 2013 08:33 AM PDT
Για την υλοποίηση των παραπάνω δημιουργούμε δίκτυο ενημέρωσης και συντονισμού ανοιχτό σε κάθε σωματείο, με καθημερινή λειτουργία στο χώρο της ΕΡΤ και προτείνουμε στη διασωματειακή επιτροπή....των ΜΜΕ τη δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα στην οποία είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε.
Αναρτά η Χρυσαλία
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΡΤ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ.
Οι δεκάδες συνδικαλιστές, αντιπρόσωποι σωματείων και ομοσπονδιών που ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του διασωματειακού των ενώσεων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, για κοινό συντονισμό του αγώνα, ενάντια στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου που κλείνει την ΕΡΤ, δηλώνουμε:
Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΡΤ και όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, στη μάχη που δίνουν. 
Καταγγέλλουμε την έκδοση απεργοσπαστικών φύλλων από εκδότες και καναλάρχες με τη στήριξη μερίδας «δημοσιογράφων» και είμαστε καθημερινά στο πλευρό τους, στην περιφρούρησή της ΕΡΤ, στα απλώματα της φωνής των εργαζόμενων της ΕΡΤ, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.
Να μετατραπεί η ΕΡΤ στη φωνή όλων των εργαζόμενων που συγκρούονται τρία χρόνια τώρα με την πολιτική της τρόικας, των μνημονίων, του ΔΝΤ και της Ε.Ε. 
Να ανοίξει τις συχνότητές της σε όλο τον αγωνιζόμενο λαό.
Διεκδικούμε:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jun 2013 02:28 PM PDT
Δείτε στο 8:30
Αν και απο ότι ξέρω και η δικιά σας θα γίνει υπό την Αιγίδα...
''ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΆ ΚΑΊΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΆ''

Posted: 16 Jun 2013 07:11 AM PDT
Posted: 16 Jun 2013 07:06 AM PDT
Απόλαυση..Γιατί δεν τα κάνατε τόσα χρόνια αυτά τα πράγματα ωρέ;;;(ρητορική είναι η ερώτηση)Προδότες...
Πρέπει να κρατήσουμε την ΕΡΤ έτσι δικιά μας...Στον λαό...Μην την ξαναπάρουν ούτε έτσι ούτε με άλλο όνομα...
Αυτές είναι εκδηλώσεις για τον λαό.Να πάτε εσείς στα gay-pride σας...
ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...
ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΔΊΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΕΣ ΚΑΙ GAY-PRIDE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ...
Posted: 16 Jun 2013 06:54 AM PDT
Στις 21.00 αρχίζει η μεγάλη συναυλία με τους: Υπόγεια Ρεύματα, Σπυριδούλα, Μανώλη Φάμελο, Φοίβο Δεληβοριά, Δημήτρη Πουλικάκο, Λάκη Παπαδόπουλο, Διονύση Τσακνή, Χρήστο Θηβαίο, Νότη Μαυρουδή, Μόρφω Τσαϊρέλη, Ζωρζ Πιλαλί, Σπύρο Γραμμένο, Ισμήνη Πεπέ και άλλους πολλούς...
Απο το πρωί πιτσιρίκια με τους γονείς τους γέμισαν το προαύλιο της ΕΡΤ για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που ετοίμασαν γι αυτούς οι εργαζόμενοι στο ραδιομέγαρο....
"ΕΡΤ ανοιχτή" ζωγράφισαν τα παιδιά στέλοντας με το δικό τους τρόπο το μήνυμα διαμαρτυρίας για το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Λίγο πιο πέρα παιδιά παρακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις και κουκλοθέατρο απο καλλιτεχνικές ομάδες...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jun 2013 06:49 AM PDT
Με… την δουλειά της πλήρωσε το 24χρονο μοντέλο Έλενα Κωνσταντινίδου το love story με τον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς πριν από λίγες μέρες απολύθηκε από το γραφείο του πρώην υφυπουργού Υγείας… 
Η νεαρή καλλονή έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα media καθώς έχει αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός. 
Η αρχή του… τέλους φαίνεται πως γράφτηκε στις 31 του Μαΐου που μας πέρασε: φορώντας κολάν και μπουστάκι, η 24χρονη συνόδευσε τον αδερφό του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο, όπου μίλησε ο βουλευτής, με τον οποίο και πέρασε το Σαββατοκύριακο! 
Από καστανή ξανθιά, από το Κολωνάκι στο Γύθειο, από τη Νέα Δημοκρατία στη Χρυσή Αυγή και από την Βουλή στην ανεργία, πέρασε η Έλενα, που γνώρισε τον Ηλία Κασιδιάρη στους διαδρόμους της Βουλής, τον περασμένο Φεβρουάριο. 
Το φλερτάκι το «πλήρωσε» με την δουλειά της η «εκρηκτική» 24χρονη, καθώς απολύθηκε από το γραφείο του πρώην υφυπουργού, κ. Κωνσταντόπουλου. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η εμπιστοσύνη του στην συνεργάτιδά του κλονίστηκε από τη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 
Συνεργάτης του βουλευτή της πρότεινε να μετακινηθεί στο γραφείο της Κατερίνης, η Έλενα, όμως, αρνήθηκε! 
Μάλιστα, φαίνεται να αντέδρασε όταν κατάλαβε τον λόγο της απόλυσης της. 
«Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;», ρώτησε! 
Η 24χρονη ζήτησε και παρέμεινε στα καθήκοντά της μέχρι το τέλος Μαΐου.. 
newsbomb.gr
Posted: 16 Jun 2013 06:35 AM PDT
Ενας από τους κορυφαίους Ελληνες φωτογράφους, ο Γιάννης Μπεχράκης, κατηγορείται από τους Τούρκους ως...προβοκάτορας.
Ο Γιάννης Μπεχράκης δημοσίευσε μία εικόνα μέσα από το ξενοδοχείο Divan, όπου το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία της Τουρκίας πέταξε δακρυγόνα.
Η φωτογραφία δείχνει έναν άντρα να κρατάει στα χέρια του ένα αγόρι και να προσπαθεί να το βγάλει από το χώρο.
Οι τουρκικές αρχές δεν δίστασαν να κατηγορήσουν τον Ελληνα φωτογράφο ως προβοκάτορα λέγοντας πως η φωτογραφία είναι από τη Γάζα...
Τι έγραψε στο twitter:
http://www.gkourou.com
Posted: 16 Jun 2013 06:31 AM PDT
Posted: 16 Jun 2013 06:23 AM PDT
Έλεγε: Το κλειδί είναι στα χέρια σας.Θα το χρησιμοποιήσετε;
Με αφήσατε μόνο μου;;Έστω και τώρα...
Η δικαίωση του «τρελού» τελάλη της Αθήνας 
Δείτε τι έλεγε όταν η Ελλάδα «ευημερούσε» 
Πριν από χρόνια, όταν η Ελλάδα ευημερούσε, έστω και με τον επίπλαστο τρόπο που αποκαλύφθηκε αργότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας που αγόρευε με την ντουντούκα υπέρ μιας κοινωνικής επανάστασης αντιμετωπιζόταν ως γραφικός….
Ο συμπαθής κύριος ήταν γνωστός σε όσους περνούσαν συχνά από το κέντρο της Αθήνας. 
Καλούσε τους πολίτες σε ξεσηκωμό κατά του πολιτικού κατεστημένου και τους ζητούσε να «ξυπνήσουν» και να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους. 
Τότε τον περνούσαν για τρελό. Να, όμως, που ήρθε η ώρα που ο «τρελός» δεδικαίωνεται. 
Δείτε το βίντεο από την «παλιά», «πλούσια» Αθήνα…

dependent-world.blogspothellas-now

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Κόντζογλου, ο οποίος εδώ και δώδεκα χρόνια «οργώνει» τους δρόμους του Βόλου με τη ντουντούκα του διατρανώνοντας την αντίθεσή του στις πολιτικές ηγεσίες της χώρας, κατέβηκε με δικό του ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 6ης Μαΐου καταφέρνοντας να «σαρώσει» σε σταυρούς -τον ψήφισαν 854 συμπολίτες του! 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jun 2013 05:43 AM PDT
Posted: 16 Jun 2013 05:36 AM PDT
Η κ. Ευδοξία Αυγουστίνου, Φιλόλογος, Θεολόγος, Εκπαιδευτικός. Υποδείχνει τα ακατάλληλα και ύπουλα σημεία εκείνα, στα σχολικά βιβλία της Α΄& Β΄ Γυμνασίου, τα οποία υπονομεύουν & διαφθείρουν της αθώες και τρυφερές ψυχές των ανυπεράσπιστων αγνών μαθητών. 
Μία ορθόδοξη, σπάνια και αποκαλυπτική Τηλεοπτική εκπομπή.
Posted: 16 Jun 2013 05:29 AM PDT
Πόλο έλξης – και όχι άδικα – χιλιάδων τουριστών αλλά και κατοίκων της χώρας, αποτελεί το ενυδρείο Churaumi που βρίσκεται στην Οκινάουα της Ιαπωνίας, καθώς μεταξύ άλλων, διαθέτει μαι τεράστια δεξαμενή με σαλάχια, φαλαινοκαρχαρίες και άλλα εντυπωσιακά ψάρια.
Η ονομασία του προέρχεται από τις λέξεις «Chura» που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει όμορφος και «Umi» που σημαίνει στα Ιαπωνικά «ωκεανός», ενώ η πιο διάσημη πιθανότατα ατραξιόν του «Όμορφου ωκεανού» είναι η δεξαμενή «Kuroshio Sea» με χωρητικότητα 7.500 κυβικών μέτρων.
Το μέγεθος του ακρυλικού πάνελ της δεξαμενής είναι 8,2 επί 22,5 μέτρα ενώ το πάχος του φτάνει τα 60 εκατοστά. Όταν πρωτοάνοιξε θεωρούνταν το μεγαλύτερο στον κόσμο.

http://a-pistefto.blogspot.gr
Posted: 16 Jun 2013 05:19 AM PDT
Posted: 16 Jun 2013 05:13 AM PDT
Εδώ και λίγη ώρα, το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία, φαίνεται ότι οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τους γιατρούς, οι οποίοι φροντίζουν τους τραυματίες στο ξενοδοχείο Ramada.
Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, τους συλλαμβάνουν, γιατί κάνουν τη δουλειά τους και φροντίζουν εκείνους που χρειάζονται τη βοήθειά τους.
Posted: 16 Jun 2013 05:10 AM PDT
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Αποκαλυπτική ταινία Τούρκου σκηνοθέτη με θέμα τα εγκλήματα του ' 64 στην Ίμβρο που οδήγησαν στον ξεριζωμό των Ελλήνων κατοίκων της κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, κ. Selim Evci, αφορμή για την ταινία στάθηκε ένα ταξίδι που πραγματοποίησε στο νησί, κατά τη διάρκεια του οποίου, παρατήρησε τα εγκαταλελειμμένα αλλά ακόμα επιπλωμένα σπίτια των Ελλήνων, σημάδι ότι οι κάτοικοί τους τα εγκατέλειψαν βιαίως. 
Στην προσπάθειά του να αναζητήσει τις αιτίες που οδήγησαν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, αποφάσισε να κάνει την εν λόγω ταινία η οποία φέρει τον τίτλο: «Ruzgarlar» (Άνεμοι).
«Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λαζάνης το 1923, οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης και οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης εξαιρέθηκαν της ανταλλαγής των πληθυσμών. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jun 2013 05:00 AM PDT
Συνελήφθη από την αστυνομία..
Ιερέας , χωρίς τα ράσα του, φέρεται να πέταξε στουπί και έκαψε τα γραφεία των Τριτέκνων του νομού Μεσσηνίας σήμερα το απόγευμα...
Αμέσως μετά, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής που κατάσβεσαν τη φωτιά που προξένησε μεγάλες ζημιές ενώ ο ιερέας συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.
Αδιευκρίνιστοι μέχρι στιγμής οι λόγοι της πράξης αυτής του Ιερέα υποτίθεται αλλά φανταζόμαστε.
Posted: 16 Jun 2013 04:48 AM PDT
ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ…
ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ…TOP GUN
Οι φαντάροι μας κλείνουν το μάτι.Είναι έτοιμοι.Είναι μαζί μας.
Οι φανταροι ειναι στο πλευρο των απολυμενων εργαζομενων της ΕΡΤ, πρωτοβουλια αλληλεγγυης του δικτυου ελευθερων φανταρων σπαρτακος στον αγωνα των εργαζομενων της ΕΡΤ. Κειμενο υπογραφων από 51 μοναδες των ενοπλων δυναμεων.
Kαταδικάζoυμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προκλητική κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοίνωσε με τον πιο κυνικό τρόπο ο εκπρόσωπος της τρικομματικής κυβέρνησης. 2800 εργαζόμενοι γίνονται θυσία στα σχέδια της κυβέρνησης και των Μνημονίων Ε.Ε-ΔΝΤ-τραπεζών. 
Ταυτόχρονα, η διάλυση κι απαξίωση της ΕΡΤ αποτελεί ένα μεγάλο δώρο στους καναλάρχες της ιδιωτικής ασυδοσίας. Η διάλυση της δημόσιας τηλεόρασης φέρνει άμεσα χιλιάδες απολύσεις, ακόμα πιο έντονο έλεγχο της πληροφόρησης και των ειδήσεων από τα πρόθυμα δημοσιογραφικά εξαπτέρυγα του κεφαλαίου. Φέρνει επίσης ολοκληρωτική απαξίωση του πολιτιστικού έργου της ΕΡΤ.
Στον σύγχρονο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό η δουλοποίση μας πάει χέρι χέρι με την κρατική τρομοκρατία, τον απόλυτο έλεγχο, την λογοκρισία και τη χειραγώγηση, την εμπορευματοποίης και ιδιωτικοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού.
Όχι δεν ξεχνάμε την ΕΡΤ της προώθησης της κυβερνητικής πολιτικής και της συκοφάντησης των αγώνων. Κάποιοι από εμάς ήμασταν εκεί όταν το φοιτητικό κίνημα διεκδίκησε βήμα στη δημόσια τηλεόραση και λογοκρίθηκε.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jun 2013 04:02 AM PDT
Ήταν μια ανάρτηση του Νικήτα Κανάκη, γραμματέα των Γιατρών του Κόσμου, στο facebook, που έμοιαζε με υπερβολή, σαν αυτές που συχνά γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 
«Δεν έπαθα κατάθλιψη στην Ουγκάντα, έπαθα όμως στη Δραπετσώνα». 
 Δεν ήταν όμως υπερβολή: «Στο φτωχό πληθυσμό συναντάμε συνθήκες εξαθλίωσης που βλέπαμε στον τρίτο κόσμο και αυτό δεν κρύβεται. 
Το είχαμε πει εδώ και καιρό και μας επιτέθηκαν, μας είπαν λαϊκιστές. 
Είναι όμως ένα γεγονός που πια δεν το αμφισωητεί κανείς», λέει στο newpost ο Νικήτας Κανάκης. 
Όπως αποκαλύπτει, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν αποσύρει όλες τις αποστολές τους από χώρες του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου, καθώς οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν στην Ελλάδα είναι πολλές. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jun 2013 04:03 AM PDT
Έλληνες πολίτες με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις από διαφορετικούς εργασιακούς χώρους, να διαδηλώνουν όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό, ακούγοντας κλασσική μουσική! 
Ούτε ένας καυγάς, ούτε ένας ξυλοδαρμός. Τα ΜΑΤ ήταν αχρείαστα. 
Για πρώτη φορα συμβαίνει στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο η πιο ειρηνική διαδήλωση ακούγοντας κλασσική μουσική ! 
Δεν εχει ξανα γινει ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ στα χρονικά, ανά τον κόσμο όλο... 

Βούρκωσε η Ελλάδα με την τελευταία συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ 
Συγκινητική η χορωδία στον Εθνικό Ύμνο
Δεν εκλαψαν... 
Δε βούρκωσαν καν όταν είδαν να χάνεται η ζωη, τα όνειρά τους, οι ελπίδες τους για την επόμενη μέρα των παιδιών τους. 
Κι όμως... Βούρκωσαν αισθανόμενοι πως ένα εθνικό σύμβολο (η εθνική τηλεόραση) ταπεινώνεται από τους γερμανοτσολιάδες που κυβερνούν. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.