20 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 19-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 20 Jun 2013 12:00 AM PDT
Η φυλακή Καρόστα της Λετονίας χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτική φυλακή Ναζί και Σοβιετικών για το μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα, όπου, σύμφωνα με τα αρχεία, έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή εκατοντάδες κρατούμενοι, εκ των οποίων εκτελέστηκαν.
Σήμερα, ωστόσο, αυτή η... "εφιαλτική" εγκατάσταση έχει μετατραπεί σε θεματικό ξενοδοχείο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να υπογράψουν, αν επιθυμούν, ένα συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο δέχονται το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου να τους φέρεται σαν πραγματικούς τροφίμους φυλακής.
Η φυλακή Καρόστα, η οποία βρίσκεται στην πόλη Λιεπάγια, είναι ένα από τα πιο μοναδικά τουριστικά αξιοθέατα της Λεττονίας.
Παρόλο που η Καρόστα δεν είναι η μόνη φυλακή στον κόσμο που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο, καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, καθώς επιτρέπει στους επισκέπτες της να ζήσουν την αυθεντική εμπειρία της ζωής ενός κατάδικου στη φυλακή υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν στην κομμουνιστική εποχή.
Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην παλιά φυλακή και να μάθουν την ανατριχιαστική ιστορία αυτού του τόπου, να επισκεφθούν το μουσείο της, αλλά μπορούν ακόμα και να "κλείσουν" ένα από τα παλιά κελιά για διαμονή.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Jun 2013 04:41 PM PDT
Κάποιος από το New Jersey δημοσιεύσε μια φωτογραφία από ένα παράξενο τέρας που είχε αναρριχηθεί κατά μήκος ενός φράχτη.
Πολλοί αναγνώστες αμέσως άρχισαν να αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το αγνώστω ζώο ενώ είναι και μερικοί που ακόμη πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι και το τέρας της Τασμανίας.
Η εικόνα δημοσιεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης υπό τον τίτλο "Τι στο διάολο είναι αυτό το ζώο! (Spotted στο NJ) ".
Μέσα σε λίγες ώρες, υπήρχαν πάνω από 600 σχόλια απο άλλους χρήστες επίσης να αναρωτιούνται τι πλάσμα ήταν.
Κανείς δεν φαινόταν να γνωρίζει. Κάποιοι πρότειναν ότι το πλάσμα μπορούσε να είναι ένα άγαλμα, ένα El Chupacabra, ή συγγενής του τέρας Montauk.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jessica Beyms, του South Jersey Times, η φωτογραφία δεν προέρχεται από το New Jersey.
Η εικόνα λήφθηκε στην Οκλαχόμα και προδημοσιεύτηκε στις 6 Μαΐου στο facebook σε μια σελίδα για την Περίθαλψη Αγρίων ζώων στην Οκλαχόμα.
Οι ερωτήσεις απαντήθηκαν όταν στην Οκλαχόμα το Τμήμα Διατήρησης Άγριας Ζωής μας παρείχε μια άλλη σαφή εικόνα του τέρατος.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Jun 2013 04:17 PM PDT
Στίχοι: Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος
Posted: 19 Jun 2013 02:50 PM PDT
Η τουρκική καταστολή της αστυνομίας έχει ευρέως καταδικαστεί για την βίαιη ένταση της , ακόμα και οι μέθοδοι ελέγχου ταραχών που χρησιμοποιούν δεν είναι ακριβώς ότι φαίνεται.

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 19 Jun 2013 02:25 PM PDT
Posted: 19 Jun 2013 02:00 PM PDT
Η τραγωδία στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας Τσερνομπίλ έγινε με σκοπό την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης,προκειμένου να γίνει ο διαχωρισμός της Ουκρανίας από τη Ρωσία.
Αυτά είναι τα ευρήματα μιας ανεξάρτητης φυσικά έρευνας που διενεργήθηκε από έναν πυρηνικό φυσικό τον Nikolai Kravchuk (αποφοίτησε από το τμήμα πυρηνικής θεωρίας Τμήμα Φυσικής του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας.)
Τα αποτελέσματα της μελέτης που περιγράφονται στην εργασία του «Τα μυστικά της καταστροφής του Τσερνομπίλ," που δημοσιεύθηκε το 2011 στη Μόσχα, έλαβε μια κάποια απήχηση.
Πριν ακόμη από τη δημοσίευση του βιβλίου, μετά την πρώτη διαρροή στο ουκρανικό Τύπο, ο Kravchuk αμέσως απολύθηκε από τη δουλειά του στο Ινστιτούτο Θεωρητικής Φυσικής, στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών.
Ο επιστήμονας βεβαιώνει ότι η έκρηξη του αντιδραστήρα ήταν προ-σχεδιασμένη και εκτελέστηκε υπό την ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής του Γκορμπατσόφ.
Από 1 έως 23 Απρ. 1986 "η κατάσταση του αντιδραστήρα έχει αλλάξει. Τέτοιες αλλαγές δεν συμβαίνουν τυχαία, αλλά ως αποτέλεσμα των καλά-προγραμματισμένων,προ-εφαρμοσμένων ενεργειών ", γράφει ο Kravchuk.
Στην τέταρτη μονάδα περιείχε την υψηλότερη ποσότητα ραδιενεργού υλικού σε 1.500 MCI. Μέχρι τη στιγμή της δοκιμής ο αντιδραστήρας ήταν εξαιρετικά ασταθής με πτώση της παραγωγής.
Επιπλέον, σε ορισμένα στοιχεία του αντιδραστήρα ήταν ενα άκρως εμπλουτισμένο καύσιμο από πυρηνικά υποβρύχια (πλουτώνιο-239), με αποτέλεσμα την απότομη αύξηση της θερμοκρασίας και της ισχύος στον πυρήνα.
Εκπαιδευμένοι επαγγελματίες του Τσερνομπίλ δεν είχαν την άδεια να εργαστούν την ημέρα των δοκιμών, και εκείνοι που ήταν τότε στο σταθμό, "ζήτησαν να πείσουν τον υπεύθυνο δοκιμών της Α. Dyatlov να σταματήσει αμέσως τη δοκιμή, και να κλείσει τον αντιδραστήρα." Χωρίς αποτέλεσμα, βέβαια καθώς ο ίδιος πήρε αντίθετες οδηγίες.
http://www.zoomblog.org
Posted: 19 Jun 2013 01:48 PM PDT
Για την παραποιηση της ελληνικης σημαιας απο το μασονικό rotary club στην Κερκυρα οπου ειχε παρευρεθει ο Δενδιας και μιλησε προς τα μελη....;;;;
Γιατι δεν λες κουβεντα καραφλε υπουργε;;
Για τα συριζοαπλυτα που καινε την ελληνικη σημαια γιατι δεν κανεις κατι παρα οι απλυτοι αυτοι κυκλοφορουν ελευθεροι;;;
ΠΗΓΗ
Στον εισαγγελέα η Χρυσή Αυγή για παραποίηση της ελληνικής σημαίας
Προανακριτικό υλικό το οποίο συγκεντρώθηκε από την ΕΛΑΣ, για παραποίηση του εθνικού συμβόλου στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων, διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Jun 2013 12:15 PM PDT
Συγκλονιστικό ήταν το ξέσπασμα του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Παπαδάτου στην εκπομπή "στον ενικό",ο οποίος με αφορμή τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης επέρριψε ευθύνες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ, αλλά και για την σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

http://www.zoomblog.org
Πηγή
Posted: 19 Jun 2013 12:14 PM PDT
Η ανησυχία των καταστηματαρχών, ιδιοκτητών ακόμα και κάποιων ξενοδόχων και άλλων επαγγελματιών αλλά και υπαλλήλων, όσο περνούν οι μέρες και μπαίνουμε για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιρού, ολοένα και μεγαλώνει. 
Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, όταν μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για γόνιμη τουριστική περίοδο και αφίξεις που θα ξεπεράσουν τους 17 εκατομμύρια τουρίστες, θα περίμενε κανείς να είναι γεμάτη όλη η Ελλάδα! Και όμως.. σε αρκετά νησιά δεν υπάρχει ... ψυχή...
Πού είναι οι τουρίστες λοιπόν κύριε Σαμαρά; Μήπως έρχονται στην Ελλάδα με πακέτα συμφωνιών και κλείνονται σε ξενοδοχεία; Πως θα ωφελούσε αυτό τους Έλληνες επιχειρηματίες;
Δείτε την καταγγελία που ήρθε στα γραφεία του Μακελειό, και κρίνετε εσείς τελικά για το αν έχουν έρθει ή όχι αλλά και που βρίσκονται κάποιοι από τους 17 εκ. τουρίστες του Σαμαρά!
«Φίλε Στέφανε, μας λένε τελικά ότι θα έχουμε 17 εκ τουρισμό και ούτε 17 άτομα την ημέρα δεν περνάνε έξω από το μαγαζί που δουλεύω. Κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο με τα ψέματα που λένε. 
Εμείς εδώ στην Κέρκυρα λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα. Και φέτος χάλια τα βλέπω τα πράγματα. 
Αν θα έρθει κόσμος είναι στα μέσα του Ιουλίου και τι τρύπες να κλείσεις με ενάμιση μήνα δουλειά; 
Ο Κάβος άδειος, ο Ύψος τα ίδια και η Παλιοκαστρίτσα άδεια όπως και άλλα παραθαλάσσια μέρη της Κέρκυρας. Δεν έχει τίποτα. Μόνο τα ξενοδοχεία και αυτά είναι με βραχιολάκι, δηλαδή όλοι μέσα και όλα τσάμπα‼! Καταλαβαίνεις τι γίνετε»;
http://www.zoomblog.org
Posted: 19 Jun 2013 12:05 PM PDT
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για τον εντοπισμό και την σύλληψη 3 ατόμων που επιχείρησαν σήμερα τα ξημερώματα να... βιάσουν 19χρονη σε συνοικία των Τρικάλων.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι 3 δράστες μπήκαν στην αυλή της οικίας της 19χρονης και κρατώντας ρόπαλα, επιχείρησαν να την βιάσουν.
Οι φωνές της 19χρονης, ξεσήκωσαν την γειτονιά, με γείτονες της 19χρονης να ειδοποιούν την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο αλλά οι δράστες είχαν εξαφανισθεί , εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι της περιοχής.
trikalanews.gr
Posted: 19 Jun 2013 12:02 PM PDT
Υποτίθεται οτι τα ήξερε όλα.Γιατί τότε ψήφισε μνημόνιο;
http://taxalia.blogspot.com
Posted: 19 Jun 2013 10:39 AM PDT
Τα ψέματα και η προπαγάνδα του κ. Θεοδωράκη και της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" του MEGAγια τους χημικούς αεροψεκασμούς(chemtrail)
Αποκαλεί τους Έλληνες "πρωταθλητές στη συνωμοσιολογία"
- Λέει ότι το διαδίκτυο είναι εντελώς αναξιόπιστο γιατί δημιουργεί μύθους
- Στοχοποιεί συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αποκρύπτοντας ότι ερωτήσεις στη Βουλή για αεροψεκασμούς έχουν κάνει και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
- Στρέφεται ενάντια στην ορθή λειτουργία του κοινοβουλευτισμού όπου οι βουλευτές πρέπει να αποτελούν τη φωνή του λαού και όχι να τη φιμώνουν!
- Στρέφεται ενάντια στην ανθρωπότητα με το να επιτίθεται με ψέμα και προπαγάνδα ενάντια σε
όποιον τολμά να μιλήσει για το θέμα των ψεκασμών καθώς όπως θα δείτε παρακάτω οι ψεκασμοί αυτοί ασχέτως για τους λόγους που γίνονται πραγματικά έχουν φοβερές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό και γενικά στο οικοσύστημα.
Τι είπε με λίγα λόγια ο κ. Θεοδωράκης στην εκπομπή του αυτή:
- Ότι οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στην ατεκμηρίωτη συνωμοσιολογία. Ότι πάσχουμε δηλαδή σαν λαός από σύνδρομο καταδίωξης, ότι όλοι μας κτυπούν γιατί είμαστε Έλληνες κτλ...
Αλήθεια κ. Θεοδωράκη γιατί δεν είπατε ποτέ λέξη για την τρέλα των Εβραίων που κυνηγούν ακόμη και τσαγιέρες που μοιάζουν στο Χίτλερ;
Τους Εβραίους δεν τους αγγίζετε ΠΟΤΕ. Γιατί;
- Ότι το διαδίκτυο είναι ουσιαστικά γεμάτο σκουπίδια. Γεμάτο μύθους, άρα είναι αναξιόπιστο. 
Μας λέει δηλαδή ότι το μόνο πραγματικά αξιόπιστο είναι τα μεγάλα ΜΜΕ όπως το MEGA, που για δεκαετίες ολόκληρες υποστηρίζουν τις κυβερνήσεις που μας έφθασαν εδώ που είμαστε.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Jun 2013 01:04 PM PDT
More than 250,000 people protested yesterday across the country, making last night's demonstration the largest in national history since the march for the impeachment of President Fernando Collor de Mello (now a Senator) back in 1992.
Δεκάδες χιλιάδες Βραζιλιάνοι στους δρόμους ζητούν χρήματα για την Υγεία και την Παιδεία
Το κίνημα ξεκίνησε με μικρές διαδηλώσεις για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων, στις δημόσιες συγκοινωνίες. Αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, οι περισσότεροι νέοι, ξέσπασαν την οργή τους στους δρόμους της Βραζιλίας.
Διαμαρτύρονται για τα υπέρογκα έξοδα και τις σπατάλες στη διοργάνωση του Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων και ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει περισσότερα χρήματα για την Παιδεία και την Υγεία.
Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν την πολιτική διαφθορά, μόνιμο πρόβλημα στη Βραζιλία. Για μερικούς οι απαλλοτριώσεις και οι εξώσεις, που γίνονται για να διευκολυνθούν οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης αδικίας.
Στην πρωτεύουσα Μπραζίλια οι διαδηλωτές φώναζαν: «Δεν με νοιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω χρήματα για την Παιδεία και την Υγεία».
Διακόσιοι κατόρθωσαν να σκαρφαλώσουν στη στέγη του κοινοβουλίου όπου τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο. «Ηρθαμε στο σπίτι του λαού. Είναι το πρώτο βήμα για να δείξουμε ότι δεν είμαστε νεκροί. Νόμιζαν ότι θα σταματούσαμε για να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά η Βραζιλία δεν είναι μόνο μπάλα» είπε ένας 24χρονος διαδηλωτής.
Στη μεγαλύτερη πόλη, το Σάο Πάολο, ο κόσμος διαμαρτύρεται και για την αστυνομική βία σε προηγούμενες διαδηλώσεις, κυρίως της περασμένης Πέμπτης, όταν η αστυνομία χτύπησε με πλαστικές σφαίρες ειρηνικούς διαδηλωτές. 
Ανάμεσα στους 100 ανθρώπους που τραυματίστηκαν ήταν δημοσιογράφοι από εθνικά δίκτυα, οι οποίοι είπαν ότι έγιναν στόχοι σκοπίμως. 
Οι Αρχές υποσχέθηκαν να διερευνήσουν τις καταγγελίες.

Οι εικόνες που έδειξαν αστυνομικό να χτυπάει άγρια με κλομπ και να ρίχνει στο έδαφος ένα νεαρό ζευγάρι έγιναν πρωτοσέλιδο και εξόργισαν πολύ κόσμο. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Jun 2013 08:29 AM PDT
Posted: 19 Jun 2013 07:35 AM PDT
Οι G8 δίνουνε γη και ύδωρ στους τρομοκράτες.
Δίνουνε εκατομμύρια ευρώ και βαρύ εξοπλισμό στους τρομοκράτες.
Λένε ότι έχουνε διαλέξει ακόμα και την μεταβατική κυβέρνηση όταν πέσει το καθεστώς του Assad .(πολύ σίγουρο το έχουνε)
Το κάνουνε λένε για το καλό του συριακού λαού οι καραγκιόζηδες. 
Όσο εξοπλίζουν τους μισθοφόρους ο πόλεμος θα συνεχίζεται μέχρι να μην μείνει ούτε ένας Σύριος. 
Όπως καταλαβαίνεται η σύγκρουση των υπερδυνάμεων είναι αναπόφευκτη στο άμεσο προσεχές μέλλον. 
Με όλες τις παρενέργειες που μπορεί να έχει.  

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 19 Jun 2013 06:47 AM PDT
Γιατί δεν μας δείχνεται όλο τον διάλογο; 
Απο αυτό το κομμάτι που κόψατε επιλεκτικά μπορούνε να γίνουνε εύκολα παρεξηγήσεις.
Aυτός είναι ο σκοπός σας;  

Posted: 19 Jun 2013 06:28 AM PDT
Ένας άντρας από τις ΗΠΑ επιχείρησε και κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ κρατήματος αναπνοής.
Ο Ντέιβιντ Μπλέιν, όπως είναι το όνομά του, μπήκε σε μία μεγάλη δεξαμενή γεμάτη με νερό και κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή για 17 ολόκληρα λεπτά. 
Ο Μπλέιν είναι ταχυδακτυλουργός στο επάγγελμα και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να γράψει το όνομά του στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. 
Δείτε το πως στο παρακάτω βίντεο.

http://a-pistefto.blogspot.gr
Posted: 19 Jun 2013 06:31 AM PDT
Η καριέρα του Γιούρι Γκέλερ ως μέντιουμ και μένταλιστ, φαίνεται πως είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του BBC κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου η CIA είχε χρησιμοποιήσει τον Γκέλερ, προκειμένου να βγάλει εκτός λειτουργίας ένα στρατιωτικό ραντάρ και να επηρεάσει με τις «υπερφυσικές» του δυνατότητες το μυαλό ενός Ρώσου διαπραγματευτή.
Οπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ του BBC «In the Secret Life of Uri Geller- Psychic Spy», η CIA ελλείψει χάκερ χρησιμοποίησε τον Γιούρι Γκέλερ κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, για μια σειρά ενεργειών- σαμποτάζ εναντίον της Σοβιετικής Ενωσης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι «επιθέσεις» του Γιούρι Γκέλερ εναντίον της ΕΣΣΔ, περιλάμβαναν το σβήσιμο αρχείων από υπολογιστές της Σοβιετικής Ενωσης, η απενεργοποίηση ενός στρατιωτικού ραντάρ, ενώ παράλληλα όπως αναφέρεται και στο ντοκιμαντέρ, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έβαλαν τον Γκέλερ να «επηρεάσει» με φιλειρηνικά μηνύματα το μυαλό ενός Ρώσου διαπραγματευτή που συμμετείχε στις συνομιλίες της Γενεύης.
Η καριέρα του μένταλιστ Γιούρι Γκέλερ ως πράκτορα, φαίνεται πως είχε αρχίσει από τα νεανικά του χρόνια, όταν αυτός ήταν ένας πολύ επιτυχημένος μάγος σε κλαμπ του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να τον προσεγγίσει η μυστική υπηρεσία της χώρας, η Μοσάντ.
http://www.iefimerida.gr
Posted: 19 Jun 2013 05:41 AM PDT
Σε πανικό βρίσκεται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης τρέμουν ακόμα και να μιλήσουν για εκλογές. Τα ίδια και ο dear Alexis που στην ομιλία του στο Σύνταγμα δεν τόλμησε να προφέρει ούτε μία φορά τη λέξη "Εκλογές". 
Τι συμβαίνει όμως και τα ανδρείκελα του κατεστημένου φοβούνται ακόμα και να αναφέρουν τη λέξη αυτή, ενώ μέχρι χθες ήταν η μόνιμη καραμέλα τους; Μήπως θα έρθει κάποιος και θα τους βάλει... πιπέρι στο στόμα;
Προφανώς όχι, απλά έχουν πάρει στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ οι πάντες πατώνουν δημοσκοπικά και μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ξεπεράσει τον Σύριζα, που έχει πάρει την κατιούσα και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, μετά την ολική κατάρρευση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Οι εξελίξεις αυτές δεν προκαλούν τριγμούς μόνο στην τρόικα εσωτερικού. Δεν είναι τυχαίες οι προειδοποιήσεις της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων προς τον Σαμαρά: "Πρόσεχε να μη χάσεις τον έλεγχο!" του λένε, προειδοποιώντας για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. 
Σημειώστε ότι οι αληθινοί δυνάστες και εξουσιαστές της χώρας μας έχουν μήνες να αναφέρουν το όνομα του Τσίπρα, που κάποτε αυτοδιαφημιζόταν ως... το φόβητρο των πιστωτών.
Ας δούμε όμως πως παρουσιάζεται η σχετική είδηση στο διαδίκτυο, από ιστοσελίδες εχθρικά διακείμενες προς την Χρυσή Αυγή. 
Με τον τίτλο "ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ" κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο το παρακάτω κείμενο, το οποίο και μεταφέρουμε αυτούσιο. 
Δεν επιλέγουμε μάλιστα κάποια φιλικά προσκείμενη σε εμάς ιστοσελίδα, αλλά τα parapolitika.gr, που έχει ουκ ολίγες φορές επιτεθεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 19 Jun 2013 05:32 AM PDT
O Δήμος Λέσβου κληρονόμησε από τους πρώην Δήμους του νησιού και μερικά πυροσβεστικά οχήματα που αποτελούν την ασφαλιστική δικλείδα για άμεση επέμβαση σε ...περίπτωση πυρκαγιάς.
Κι ενώ κάνουμε συσκέψεις για την πυροπροστασία, μάλλον όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου.
Εδώ και μέρες είχαμε καταγγελίες ότι πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Λέσβου χρησιμοποιείται ως Ι.Χ. από γεωγραφικό Αντιδήμαρχο Λέσβου.
Σήμερα έχουμε και ντοκουμέντα: ο Αντιδήμαρχος πήρε το Ι.Χ. – πυροσβεστικό του και ήρθε στο παλαιό Δημαρχείο Λέσβου. Στάθμευσε άνετα το όχημα και... ας καεί η Λέσβος.
Δεν είναι ανίκανη η Δημοτική Αρχή Βουνάτσου είναι επικίνδυνη!
lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.