9 Αυγ 2013

ΠΟΙΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

ΠΟΙΟΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Αναρτήθηκε από Γεώργιος στις 00:27
Ο τελικός σκοπός των εξουσιαστών είναι η παγκοσμιοποίησις, Η Τάξις. Επομένως όλες οί ενέργειες των και μεθοδεύσεις των οβλέπουν εις την παγκοσμιοποίησιν, όχι αυτήν που λαλούν οι Μασώνοι και νεοκουλτουριάρηδες την παγκοσμιοποίησιν των κοινωνιών, της υγείας, της προστασίας των φτωχών και αδυνάτων, κτλ, άλλα αυτής που γράφουν στα «Πρωτόκολλα τής Σιών». 
Πρωτόκολλον Δέκατο 'Έβδομον: «...Ό Βασιλεύς των Ιουδαίων θα είναι ο ηθής Πάπας τής Οικουμένης, ο Πατριάρχης τής διεθνούς Εκκλησίας».
Δεν θα ασχοληθώ με τις λεπτομέρειες διότι κυκλοφορούν χιλιάδες συγγράμματα και φυλλάδια πού τις πληροφορείται όποιος επιθυμεί. βασικές αρχές δια την επίτευξιν του σκοπού των εθέσπισαν:   Την ΚΡΥΠΤΕΙΑ.
Ως πρώτην βασικήν αρχήν των δια να πετύχουν την κοσμοκρατορίαν των εθέσπισαν την ΚΡΥΠΤΕΙΑΝ. Όλα τα σχέδια των, όλες οι μεθοδεύσεις και οι ενέργειες των θα είναι όλα μυστικά και όρισαν την ποινήν του θανάτου για όποιον του ξεφύγει μυστικό, έστω και από επιπολαιότητα. Το τελικό, δε, σχέδιον των που είναι ή απόλυτος κοσμοκρατορία των, το ονόμασαν «ΑΟΡΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ». Όρισαν δε, τρεις βασικούς πυλώνες δια την επιτυχίαν του Σχεδίου των, την συγκέντρωσιν όλου του χρυσού και του πλούτου τής γης, την άπάπάτην και το έγκλημα. Εις το παρόν έργο μου σας αποκαλύπτω μερικές από τις μεγάλες απάτες πού χρησιμοποίησαν, και παρέσυραν τους λαούς να τους προσκυνούν.
Την
έθνοκτονίαν των Ελλήνων και την οικειοποίησιν τού πολιτισμού των και τής γραμματείας των.

Τον ελέγχον ολοκλήρου της οικονομίας των λαών της γης. Προς τούτο: Την συγκέντρωσιν ολοκλήρου του πλούτου της γης στα χέρια των και εν αδυναμία στα χέρια υποτελών των αυστηρώς ελεγχομένων υπ' αυτών. Και με τις Τράπεζες των να ελέγχουν ολόκληρο το νόμισμα ή όλα τα νομίσματα των λαών της γης.

Την διαίρεσιν όλων των κρατών της γης και όλων των εθνοτήτων εις μικρά κρατίδια, καλλιεργούντες τοπικές πάτριες και τοπικά συμφέροντα των λαών, ως και τα φύλα και υποφυλές αυτών.
 Την δημιουργίαν του Μεγάλου Ισραήλ, το όποιον να περιλαμβάνει την Μέσην Ανατολή  μέχρι και το Νότιο Ιράκ, την Κύπρον και την Κρήτην.

 Τον ελέγχον τής υγείας ολοκλήρου του πληθυσμού τής γης  Τον έλεγχον τής παιδείας και του πολιτισμού όλων των λαών τής γης Τον έλεγχον τής ιστορίας.
Όποιος ελέγχει και τιθασεύει την ιστορίαν ενός λαού κυβερνά και εκμεταλλεύεται τον λαό αυτόν όπως θέλει.
Την επιβολήν τής θρησκείας των διεθνώς.
Τον έλεγχον τής Κρατικής μηχανής όλων των λαών.
Τον έλεγχον των διοικήσεων όλων των κομμάτων όλων των λαών.
 Να κόψουν τους λαούς από τις ρίζες των και τις παραδόσεις των.
Την άμβλυνσιν τής αυτοάμυνας των λαών, με την άμβλυνσιν των θεσμών που ενώνουν τους πολίτας των και τους συσπειρώνουν να αγωνισθούν για τα δίκαια τους. Ως και την άμβλυνσιν των ηθικών αξιών.
Να οδηγήσουν τους λαούς εις οικονομικήν εξαθλίωσιν, διότι ο πεινασμένος διοικείται εύκολα. Αυτό το γράφουν και στο Πρωτόκολλον Τρίτον: «...Ή δύναμίς μας έγκειται εις την χρονίαν πείναν και εις την αδυναμίαν του εργάτου, διότι πάντα ταύτα τον υποδουλώνουν εις την θελησίν μας...».
Την ποδηγέτησιν-καπέλωμα τού Συνδικαλισμού όλων των κρατών.
Την καλλιέργειαν τής διχόνοιας μέσα σε κάθε λαό με πάν μέσον με πιο εκλεκτό και αποδοτικό, τον εμφύλιο πόλεμο.

Την καλλιέργειαν της κερδοσκοπίας.


Την αδρανοποίησιν της σκέψεως των ανθρώπων.

Την πολυτελή ζωή με ευμάρεια.
Την πλήρη διαφθοράν της κοινωνίας.
Την υποβάθμισιν των ευγενών χαρακτηριστικών κάθε φυλής δια τής επιμειξίας της με υποφυλές.
Δι' αυτό γέμισαν την Ελλάδα και την Ευρώπη με τριτοκοσμικούς Άσιάτας και Αφρικανούς. Δια να επιτύχουν τα ανωτέρω εμεθόδευσαν: 1. Την καταστροφήν όλων των ναών των αρχαίων Ελλήνων, των έργων τέχνης και το κάψιμο τής γραμματείας του.

2. Την καταστροφήν τής ιστορίας των Ελλήνων και την υποβάθμισιν των επιτευγμάτων των στις μάχες, την τέχνην, την φιλοσοφίαν κλπ. Και την κατασυκοφάντησιν των ηρώων των, των φιλοσόφων, των καλλιτεχνών, κλπ., ως ομοφυλοφίλων, αλαζόνων, υπεροπτών, κλεπτών κλπ

3. Την καταστροφήν τής γλώσσης των Ελλήνων. Αυτοί παρέσυραν τους "Ελληνας να θεσπίσουν την δημοτικήν παράκαιρα (πολύ νωρίς) και δεν την άφησαν να εξελίχθη σιγά-σιγά ώστε να είναι φυσιολογική ή εξέλιξίς της φιλοσοφημένη και πλήρης. Σήμερα ή δημοτική δεν είναι πλήρης γλώσσα δεν έχει λέξεις για όλες τις έννοιες και στις δύσκολες στιγμές χρησιμοποιούμε λέξεις τής καθαρευούσης. Κατήργησαν μέσω των Μασόνων Πρωθυπουργών μας την τρίτην κλίσιν, την ήχητικότητα, την επιστήμην και ιστορίαν τής γλώσσης μας.

Πριν από πολλά χρόνια στο έργο μου «Άνθρωπος και Επιστήμη» πού δεν κυκλοφορεί τώρα, άλλα τα επαναλαμβάνω στο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ», εδημοσίευσα την επιστημονικήν μου μελέτην περί γλώσσης.
Και απεδείκνυα ότι ή γλώσσα είναι κραδασμική, διεγείρει τον εγκέφαλο και δημιουργεί ψυχολογία στον άνθρωπο, στα δε μικρά παιδιά χαρακτήρα και πνεύμα με φαντασία. Ουδείς με πρόσεξε στην πατρίδα μου, οι Άγγλοι όμως πειραματίστηκαν και διεπίστωσαν ότι είχα δίκαιο και από Σεπτέμβριο 2012 καθιέρωσαν να διδάσκεται ή αρχαία Ελληνική στα παιδιά τους από την πρώτην Δημοτικού. Εδώ στην Ελλάδα οι έβραιομασώνοι πού την κυβερνούν την είχαν απαγορεύσει τελείως για πολλά χρόνια και τώρα την έβαλαν στα γυμνάσια ως πάρεργον και δεν τις δίδει ουδείς σημασία.
Γράψτε παρακαλώ δύο τρεις σειρές στο χαρτί σας με πολλές λέξεις πού να καταλήγουν σε ν χωρίς το ν. πχ Εις τη θάλασσα... και επαναλάβετέτο με το ν εις την θάλασσαν...
Διαβάστε τις δύο γραφές δυνατά και προσέξτε ότι, όταν διαβάζετε τις λέξεις προφέροντες το ν δονείται ο εγκέφαλος σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ή παρακολουθήστε τους Κυπρίους πού προφέρουν ακόμα το ν πόσο πιο όμορφη και ηχητική είναι ή γλώσσα τους. Εμάς γιατί μας το έκοψαν σιγά-σιγά οι Μασόνοι; Για να ευχαριστήσουν τον Μεγάλο Αδελφό.

Προσέξτε τώρα την ζημίαν τής επιστήμης. "Εχουμε τώρα ο Θεμιστοκλής, του Θεμιστοκλή, πέστε μου έχει κάποια επιστημονική ή ιστορική έννοια; όχι. Και όμως είχε ο Θεμιστοκλής του Θεμιστοκλέους. Για διαβάστε τις λέξεις χωριστά του Θεμισ-το-κλέους = Ή Δόξα (κλέος) τής (το) Δικαιοσύνης (Θέμις), ήτοι: Τής Θέμιδος (δικαιοσύνης) ή Δόξα. Καταργώντας οι Μασόνοι την τρίτην κλίσιν κατέστρεψαν την επιστήμην και ιστορίαν τής γλώσσης μας, διότι μερικές λέξεις κουβαλούν μαζί τους ολόκληρη ιστορία. Ας όψονται οι Μασόνοι κυβερνήτες μας, ακαδημαϊκοί μας, και εκπαιδευτικοί μας.

4. Εξευτέλισαν τα ήθη και την ηθικήν και τα έθιμα όλων των χωρών.


5. Έκαλλιέργησαν την διαφθοράν εις το έπακρον, διότι ένας διεφθαρμένος λαός κυβερνιέται εύκολα και οδηγείται εύκολα στον γκρεμό.


6. Έκαλλιέργησαν διεθνώς έντονα και με πολύ χρήμα την όμοφυλοφιλίαν διότι:

(α). Ό ομοφυλόφιλος είναι ευάλωτος, υποτακτικός, φιλοχρήματος, δειλός και του αρέσει ή ευζωία. Εκμεταλλευόμενος αυτές τους τις αδυναμίες διοικείς ένα λαό με ομοφυλόφιλους πιο εύκολα.


(β). Δια να υποτιμήσουν τα ινδάλματα ενός λαού κατηγορούν τους φιλοσόφους και ήρωες του ως ομοφυλόφιλους δια να κόψουν το λαό από τις ρίζες του.

(γ). Να δημιουργήσουν υπογεννητικότητα.

(δ). Να θεωρηθή ή ομοφυλοφιλία κάτι το σύνηθες και φυσιολογικό για να καλύψουν τους πισινούς των, πού είναι ως επί το πλείστον ομοφυλόφιλοι ένεκα τής περιτομής. Δεν συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με τους Μωαμεθανούς διότι εκείνοι κάνουν την περιτομή μεταξύ των 9 και 12 ετών, όποτε έχει δημιουργηθή ο χαρακτήρας του παιδιού και ανδρωθή, ενώ οι Εβραίοι την κάνουν στις 8 ήμερες από της γεννήσεως του. Κόβουν δε όλο το δέρμα πού καλύπτει την κεφαλήν του πέους και την πετούν. Από 8 ήμερων μέχρι να μεγαλώσει το παιδί ξηραίνεται ή βλέννα τής κεφαλής και καθίσταται αναίσθητος. Δι' αυτό οι Εβραίοι είναι παιδερασταί και ομοφυλόφιλοι. Τα μικρά παιδιά δε τα πηδούν παρά φύσιν, δια να τα βλέπουν να πονούν και να αισθάνονται αυτοί άνδρες, και γι' αυτό σιγά-σιγά οι Εβραίοι γίνονται ομοφυλόφιλοι.

Με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο ψυχικός κόσμος του βρέφους που περιτέμνεται, πληγώνεται ανεπανόρθωτα και έχει επιπτώσεις εις ολόκληρο τον βίο του, εις την συναισθηματικήν, την πνευματικήν και την βιολογικήν του υγείαν, όπως μας γράφει ο MICHEL ONERAY εις το βιβλίο του «Πραγματεία περί Άθεολογίας» σ. 143-146 και η Καναδή Μάργκαρετ Σόμερβιλ στη δημοσιευθείσα μελέτη της: «Ή ζώνη που κόπτεται συγκεντρώνει περισσότερες από χίλιες νευρικές απολήξεις... μεταξύ των οποίων και διακόσιες πενήντα νευρικές δέσμες. Πρόκειται για αποκοπή ενός εκ των ιστών του σώματος με τα περισσότερα νεύρα... αποδυναμώνει την φιληδονία και διευκολύνει την συγκράτησιν τής λαγνείας... αλλοιώνει τις σεξουαλικές δυνατότητες, εμποδίζει μία καθαρή ηδονή, χαράσσει στην σάρκα το μίσος για τον πόθο, την λίμπιντο και την ζωή». Γι' αυτό οι Εβραίοι μισούν τόσο δυνατά τους άλλους λαούς και τους εκμεταλλεύονται απάνθρωπα. Και γι' αυτό οι Ραββίνοι διατηρούν την περιτομή ως βάσιν τής θρησκείας των διότι κάνει τους Εβραίους φθονερούς και συγχρόνως υποτακτικούς και υπάκουους εις τους ανωτέρους των διότι υποσυνείδητα τους ταυτίζουν με τους Ραββίνους τής περιτομής των και όπως δεν ήδυνήθησαν να αντιδράσουν τότε, δεν αντιδρούν και ως ενήλικες.


7. Εκαλλιέργησαν την υπερκατανάλωσιν δια να δέσουν τους ανθρώπους με την καλοπέρασιν και το ραχάτι (την ραστώνην), ώστε να μην αντιδρούν στις πιέσεις των, μην χάσουν το ραχάτι τους.


8. Εμηχανεύθησαν το σχέδιο Φεντόρα με το όποιο σχεδίασαν να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με 200 εκατομμύρια υποανάπτυκτους Ασιάτας και Αφρικανούς και εξ αυτών με 12-18 εκατομμύρια την Ελλάδα. Για να αλλοιώσουν την σύνθεσιν των ανεπτυγμένων λαών ώστε να υποβιβασθούν κοινωνικά δια να τους διοικούν σαν πρόβατα. Για την Ελλάδα το σχέδιο προβλέπει και πρόσθετα μέτρα, παραχωρήσεως γαιών, οχλοκρατίας κλπ "Ήδη ο Σκανδαλίδης του ΠΑΣΟΚ ως Υπουργός υπέγραψε την παραχώρησιν 4 εκατομμυρίων στρεμμάτων παρακαλώ, εις νέους γεωργούς "Ελληνας και αλλοδαπούς και επειδή δεν υπάρχουν Έλληνες να δοθούν σε αλλοδαπούς και αργότερα δίδουμε περισσότερα κ.ο.κ Τους έδωσε το ΠΑΣΟΚ και ιθαγένεια ενώ όλα τα άλλα κράτη του κόσμου δίδουν υπηκοότητα. Και μετά 20 χρόνια το πολύ "Έλληνες ιθαγενείς που θα κατοικούν στην Ελλάδα θα είναι οι σημερινοί μετανάστες. Οι Έλληνες θα έχουν έκπατρισθή μόνοι των ή με βίαια και απατηλά μέτρα, ευλογημένα από τους Μασόνους και νέο-κουλτουριάρηδες.


Εκεί στις ξένες χώρες όπου θα βρίσκονται οι Έλληνες θα τους παρακολουθούν οι εξουσιασταί και από έναν-έναν θα τους εξοντώσουν όλους, είτε με βίαια μέτρα είτε εξ ασιτίας. Θα συνιστούν ή εκβιάζουν τις αρχές και τους εργοδότες να μην τους δίδουν δουλειά και έτσι θα πεθάνουν τής πείνας.


Απόσπασμα από το βιβλίο του Γεωργίου Γ. Αϋφαντή ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΜΥΘΟΣ ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.