13 Αυγ 2013

Συγκέντρωση εφέδρων στο Σύνταγμα

Οι έφεδροι στο Σύνταγμα με αίτημα την αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας

135117519_67b3782795_o.jpg
Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. η Πατρίδα καλεί όλα τα παιδιά της, την κρίσιμη ώρα.

Όλοι οι Έλληνες να δώσουμε το παρών μας ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος, για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας.
Όλοι στη συγκέντρωση γιατί:
  • Γιατί στο ερώτημα των παιδιών μας “Εσύ πατέρα ή μάνα τι έκανες για την Πατρίδα;”, δεν υπάρχει απάντηση να δικαιολογήσουμε την απραξία μας.
  • Γιατί τίποτα δεν μπορούμε να τους δώσουμε πλέον. Μόνο την Πατρίδα τους πίσω.
  • Γιατί σκεφτείτε και τους πατεράδες – παπούδες σας που πολέμησαν γι’αυτόν τον Τόπο. Πως τους βλέπετε όταν ψάχνουν τα σκουπίδια; Τολμάτε;
Μέχρι την ημέρα της εκδηλώσεως να είστε βέβαιοι ότι ακόμα και οι πραιτωριανοί θα έχουν καταλάβει το λάθος που έκαναν μέχρι τώρα. Είναι καιρός να ταχθούν με το μέρος των Ελλήνων και όχι των προδοτών, αλλιώς θα καταδικαστούν κι αυτοί από τα ειδικά δικαστήρια.
Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος επιτάσσει το εξής:
“Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία”.
Στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00μ.μ. όλοι στην πλατεία Συντάγματος για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας, όπως ορίζει το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος.
Είναι χρέος για εμάς και για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.
*************
Καί ἐρωτόνται οἱ Κύριοι Κύριοι Ἔφεδροι καθώς καί οἱ μόνιμοι πού ἔχουν δώσει ὅρκο νά φυλάσσουν τή Πατρίδα ἀλλά μέχρι στιγμῆς δέν τόν ἔχουν τυρήσει καθώς ἔχουν ἐπιτρέψει ἐχθρούς τῆς Πατρῖδος νά ἔχουν εἰσβάλει εἰς αὐτήν, τί θά κάνουμε στό Σύνταγμα; Θά ἀναπνεὺσουμε τά χημικά πού θά μᾶς ρίξουν καί θά φύγουμε τρέχοντας στά στενά τῆς Ἑρμούς. Αἱ ἐπαναστάσεις δέν προαναγγέλονται παρά ἐφνιδιάζουν.
Μετά τιμῆς,
Κωνσταντίνος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.