12 Αυγ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 10-8-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 10 Aug 2013 06:38 PM PDT
Η πτήση LX1843 από την Αθήνα στην Ζυρίχη καθυστερούσε ν'αναχωρήσει. Το αεροπλάνο παρέμενε καθηλωμένο στο αεροδρόμιο και οι υπάλληλοι το έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή. 
Τι αναζητούσαν; 
Μια γάτα! Έψαχναν να βρουν από που προερχόταν το νιαούρισμα!
Μετά από δυο ώρες αναζήτησης χωρίς αποτέλεσμα, όλοι πίστεψαν ότι το γατάκι με κάποιο τρόπο το' σκασε και ο πιλότος ζήτησε άδεια γι' απογείωση. 

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Κλότεν και τότε διαπιστώθηκε ότι ο γατούλης ειχε ταξιδέψει Αθήνα - Ζυρίχη μέσα στους μπροστινούς τροχούς του αεροπλάνου σε θερμοκρασίες που είναι αδύνατο να επιβιώσει κανείς.
Το σημείο που είχε κρυφτεί ο άτακτος γατούλης
Το σημείο που είχε κρυφτεί ο άτακτος γατούλης
Μην ξεχνάμε όμως ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Blick στους μπροστινούς τροχούς, η θερμοκρασία πέφτει στους -50 βαθμούς Κελσίου και το οξυγόνο είναι ελάχιστο!

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Aug 2013 04:49 PM PDT
Στα όνειρα μου έρχεται συχνά η μακρινή φωνή της μάνας τρελής στους έρημους δρόμους και με ρωτάει με παράπονο αν κλαίνε ακόμα τα ματοπήγαδα. 
Με ρωτάει για κάποιους πραγματικούς ήρωες του ποδοσφαίρου. 
Ήταν παιδιά της γης του Πόντου. Δεν έπαιξαν πότε σε μεγάλες οργανώσεις. 
Δε λατρεύτηκαν ποτέ ως θεοί από το αφιονισμένο πλήθος, δεν είδαν ποτέ τους οπαδούς να γεμίζουν πλατείες και να κλείνουν δρόμους για να εκδηλώσουν την εθνική υπερηφάνεια τους (τι χυδαίες που φαίνονται, ορισμένες φορές, οι λέξεις). 
Οι ήρωες (αν ακόμα έχουν, ακόμα, νόημα οι λέξεις) της ομάδας "Πόντος" ήταν καθηγητές, μαθητές και απόφοιτοι του κολεγίου Ανατολία της Μερζιφούντας .
Οι μαθητές αποφασίσαν να τιμήσουν τη φανέλα τους και γι αυτό, παρά την τρομοκρατία και τις απειλές των Κεμαλικών, αγωνίστηκαν με εμφάνιση που θυμίζει τη γαλανόλευκη (άσπρες και γαλάζιες ρίγες) και στη μέση το γράμμα Π. 
Αυτό θα αποτελέσει τη βασική κατηγορία των Κεμαλικών, οι οποίοι θα οδηγήσουν τους Έλληνες αθλητές στο "δικαστήριο" με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας (12 Φεβρουαρίου 1921) και τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου θα απαγχονιστούν στην Αμάσεια.
Η μάνα τρελή στους έρημους τους δρόμους με ρωτάει απεγνωσμένα αν μιλάνε για αυτούς τους ήρωες του ποδοσφαίρου και της πατρίδας στις δεκάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Aug 2013 04:43 PM PDT
Bloodshed: Smoke rises from the scene of a car bomb attack in Kadhimiya, Baghdad. A wave of car bombings targeted cafes and markets around the Iraqi capital as people celebrated the end of the Muslim holy month of Ramadan
A series of car bombs in mainly Shi'ite areas of Baghdad killed 69 people and wounded at least 140 on Saturday, police and medical sources said.
The attacks come during a surge in violence in Iraq since the start of the year. The wave of separate explosions targeted markets and busy shopping streets.
The bombings, which appeared coordinated, were similar to attacks in Baghdad on Tuesday in which 50 were killed. 
Bloodshed: Smoke rises from the scene of a car bomb attack in Kadhimiya, Baghdad. 
A wave of car bombings targeted cafes and markets around the Iraqi capital as people celebrated the end of the Muslim holy month of Ramadan
Carnage: Iraqi security forces personnel inspect the site of a car bomb attack in Kerbala 68 miles south of Baghdad
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Aug 2013 04:57 PM PDT
Περίπου 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν μετά από εγκλωβισμό τους στο Γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας, καθώς δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και αντικείμενα.
Στη 1 π.μ. και ύστερα από σχεδόν τέσσερις ώρες που διήρκεσε η εξέγερση...ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, ενώ αστυνομικοί ψάχνουν τους κήπους όλων των σπιτιών για πιθανούς δραπέτες.
Η κατάσταση εκτονώθηκε με την επέμβαση των ΜΑΤ και οι μετανάστες επέστρεψαν στους οικίσκους, ενώ γίνεται η καταμέτρηση των ζημιών.
Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για τις φθορές και τις επιθέσεις στους αστυνομικούς.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, τραυματίστηκαν 10 αστυνομικοί, ενώ από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για το πόσοι μετανάστες έχουν τραυματιστεί.
Δείτε τι έγινε νωρίτερα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Aug 2013 02:05 PM PDT
Η πρώτη σύζυγος του πρωην πρωθυπουργού, η κ.Εύα Ζησιμίδου, (επίσημη μεταφράστρια του Στρος Καν), αποκάλυψε στο βιβλίο της τις άγνωστες πτυχές του Γιώργου Παπανδρέου, ρίχνοντας τότε "βόμβα" μεγατόνων..
Επίκαιρο όσο ποτέ το ντοκουμέντο που δεν διαψεύστηκε ποτέ...
"Την πρώτη μέρα που έφαγε στο Καστρί, οι γονείς του Γιώργου Παπανδρέου δεν ήξεραν τίποτα.
Η Εύα άρχιζε να πιέζει για θρησκευτικό γάμο και τότε ο πρώην πρωθυπουργός, της είπε ότι ειναι εκ πεποιθήσεως ΑΘΕΟΣ!
Όταν του είπε πως θα είχε πρόβλημα με την αναγνώριση του παιδιού, της είπε πως όταν ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου ανέβει στην εξουσία, θα περνούσε νόμο για τον πολιτικό γάμο και θα λυνόταν το πρόβλημα...
Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1985 ο Γιώργος αποφάσισε να φύγει για σκι, εκείνη την πρωτοχρονιά αφήνοντας πίσω γυναίκα και μικρό παιδί.
Όταν η σύζυγος παραπονέθηκε ο Γιώργος της είπε: "Το παιδι είναι μικρό και δεν καταλαβαίνει!!!" αναφέρει μεταξύ άλλων στο βιβλίο - ντοκουμέντο η πρώην σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού πριν από 20 χρόνια...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή
Posted: 10 Aug 2013 01:32 PM PDT
Posted: 10 Aug 2013 12:00 PM PDT
45 χρόνια μετά την σφαγή, το 2010 ερευνητές του μεταφυσικού προσπάθησαν να βιντεοσκοπήσουν έναν από τους μεγαλύτερους δολοφόνους της Αμερικής για τους μαζικούς φόνους που έκανε τον Ρίτσαρντ Σπέκ και συγκεκριμένα το φάντασμα του στο μέρος όπου και έκανε τους περισσότερους φόνους του.
Οι οικογένειες των θυμάτων έδωσαν άδεια ώστε να δειχτεί το υλικό που κινηματογραφεί τις τελευταίες μέρες των θυμάτων...

TRAILER

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Η ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟ SKIP AD ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ
Posted: 10 Aug 2013 11:02 AM PDT
Scarred: Kirstie Trup, left, and Katie Gee, both 18, of Hampstead, north London, have begun treatment for their burns in the Chelsea and Westminster Hospital
The injuries of one of the teenage girls attacked with acid were made worse when desperate helpers threw dirty water over her, it has emerged.
Details of the horrifying attack have also revealed the two British teenagers, who suffered horrific burns when the acid was thrown at them, saw their attackers smile and nod to each other moments before throwing the liquid.
Voluntary workers Katie Gee and Kirstie Trup, both 18, arrived back in the country yesterday and were transferred to Chelsea and Westminster Hospital in London, where their conditions have been described as 'stable'.
Scroll down for video 
Torment: Katie Gee, pictured under a blanket, and her friend Kirstie Trup arrive at Chelsea and Westminster Hospital yesterday for treatment on their wounds
Torment: Katie Gee, pictured under a blanket, and her friend Kirstie Trup arrive at Chelsea and Westminster Hospital yesterday for treatment on their wounds
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Aug 2013 10:22 AM PDT
Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων, στις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται χαλαρός, να απολαμβάνει... αστακούς και ψαράκι στη Σάμο, κυκλοφόρησε μέσω Facebook η παραπάνω αφίσα...
Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται... αιμοσταγής και δίπλα, υπάρχει κάλεσμα των κατοίκων, να βρεθούν στις επτά το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Γιώργος Παπανδρέου, για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του στο νησί.
"Να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί!" αναφέρει η αφίσα, 
στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτηρίζεται "εθνικός προδότης" και... "ανεπιθύμητος"!

Σύμφωνα με πληροφορίες του i-samos, πρόκειται για μια αυθόρμητη κίνηση κατοίκων του νησιού, στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο σύλλογος πολυτέκνων, ο κυνηγετικός σύλλογος κ.α.
Posted: 10 Aug 2013 10:20 AM PDT
Posted: 10 Aug 2013 10:04 AM PDT
Ήθελε να κάνει το μπάνιο του στη Ψαρρού της Μυκόνου ένας Ιταλός...αλλά δεν ήξερε. Παρήγγειλε έναν εσπρέσο και δείτε τι του χρέωσαν πιο κάτω...
Θα μου πείτε, καλά να πάθει. Louis Vuitton πορτοφόλι έχει, άρα φραγκάτος είναι. 
Πλήρωσε και κανένα 30αρι τις ξαπλώστρες...Αλλά, έλεος ρε παιδιά, εκεί στη Ψαρρού και γενικότερα στη Μύκονο και τα νησιά. 
Μας ξεφτιλίζουν οι τουρίστες παντού. 
Η εικόνα προέρχεται από το instagram, όπου τους έκραξε κανονικά ο Ντάνι, μαζί με ένα σχόλιο, που καθόλου κολακευτικό δεν είναι!
Posted: 10 Aug 2013 09:59 AM PDT
Το Big Brother State (Κράτος του Μεγάλου Αδελφού) είναι ένα εκπαιδευτικό Film μικρού μήκους, για το τι ισχυρίζονται οι πολιτικοί ότι είναι προστασία της ελευθερίας μας, αλλά και πώς εμείς ενδίδουμε στην κατασταλτική νομοθεσία.
Δεδομένου ότι η «τρομοκρατία» έχει γίνει μια παγκόσμια απειλή, ειδικά μετά από την 9/11, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να επιβάλουν νόμους που, όπως λένε, αποφέρουν στο να αυξήσουν την εθνική ασφάλεια.
Τα κράτη κερδίζουν όλο και περισσότερο τον έλεγχο των πολιτών τους, με κόστος για τους τελευταίους τον περιορισμό της ιδιωτικής τους ζωής και των ατομικών τους ελευθεριών.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 10 Aug 2013 09:57 AM PDT

Όλα γίνονται εύκολα και απλά. Φανταστείτε πως οι χάκερς δεν είναι τίποτα μπροστά στον μεγάλο αδελφό που λέγεται ΚΡΑΤΟΣ - NWO.
Τελικά εσείς βλέπετε τηλεόραση ή η τηλεόραση βλέπει εσάς;;;
Δείτε το βίντεο:
http://www.awakengr.com
Posted: 10 Aug 2013 09:00 AM PDT
anhlikoi-sillipseis-afises-tourkia
3 παιδιά στα Άδανα συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια επειδή έσκισαν αφίσες στις οποίες ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ευχόταν για το Μπαϊράμι.
Σύμφωνα με την είδηση του DHA, μετά από το σκίσιμο αφισών του Ερντογάν που έλεγαν:
¨Μπαιράμι σήμερα να είμαστε ενωμένοι¨ και βρισκόταν σε διαφημιστικές πινακίδες απέναντι από το κτίριο όπου βρίσκονται τα γραφεία της κομματικής οργάνωσης Αδάνων του ΑΚΡ, η αστυνομία άρχισε έρευνα.
Από τις κάμερες κυκλοφορίας εντοπίστηκε πως δράστες ήταν οι Γ.Α, Ν.Ν. και Μ.Τ.Γ. οι οποίοι και συνελήφθησαν. 
Σύμφωνα με τα tourkikanea μετά από την κατάθεση τους στο Τμήμα Ανηλίκων μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο με την κατηγορία ¨προσβολής πρωθυπουργού¨.
Posted: 10 Aug 2013 08:52 AM PDT
Posted: 10 Aug 2013 09:05 AM PDT
ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ 645 ΔΕΡΜΑΤΑ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΚΙΝΟ.
Στην κατάσχεση 645 δερμάτων λύκων προέβησαν πριν από λίγες μέρες οι κινεζικές αρχές στο διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου. 
Οι σάκοι με τα δέρματα....μεταφέρθηκαν μέσω πτήσης που έφτασε στην κινεζική πρωτεύουσα στις 29 Ιουλίου, προερχόμενη από το «Ελ.Βενιζέλος»...
Οι κινεζικές αρχές ερευνούν την προέλευση του λαθρεμπορικού φορτίου με 645 δέρματα λύκων που έφτασαν με πτήση Αθήνα-Πεκίνο στις 8/8/2013.
Όπως αναφέρει το EnetEnglish.gr, τα δέρματα ήταν κρυμμένα σε σάκους που είχαν σήμανση ότι περιείχαν υπολείμματα δερμάτων.
Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, πρόκειται για το μεγαλύτερο φορτίο λαθρεμπορίου προϊόντων που προέρχονται από απειλούμενα είδη, και που έχουν κατασχεθεί στη χώρα, εδώ και μια δεκαετία.
Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά τα δέρματα προέρχονται από λύκους της ελληνικής υπαίθρου, καθώς εκτιμάται ότι ο πληθυσμός των λύκων στην Ελλάδα αριθμεί γύρω στα 700 ζώα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Aug 2013 07:23 AM PDT
Boxes full of discarded dog excrement are being shipped back to the pet's owners (Europa Press)
Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε το δημοτικό συμβούλιο της κωμόπολης Μπρουνέτ στην Ισπανία, για να τη διατηρεί καθαρή και να "αναγκάσει" τους ιδιοκτήτες των σκύλων να μαζεύουν τα περιττώματά τους.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, εθελοντές έκαναν περιπολίες στη πόλη για να εντοπίσουν όσους ιδιοκτήτες σκύλων δεν μάζευαν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους. Στη συνέχεια, τους προσέγγιζαν, μίλαγαν μαζί τους ώστε να μάθουν τα στοιχεία τους (όνομα και ράτσα σκύλου).
Μετά, ψάχνοντας στη βάση δεδομένων όπου καταχωρούνται όλα τα κατοικίδια της πόλης έβρισκαν τη διεύθυνσή τους και μέσα σε λίγες ώρες ο ιδιοκτήτης λάμβανε σπίτι του σε ένα κουτί τις ακαθαρσίες του σκύλου του, όπου πάνω αναγραφόταν "απολεσθέντα και ευρεθέντα".
Συνολικά απεστάλησαν 147 δέματα μέσα σε μια εβδομάδα και έκτοτε η πόλη των δέκα χιλιάδων κατοίκων αναφέρει μείωση 70% στις ακαθαρσίες που αφήνονται στους δρόμους.
http://picantiko.blogspot.gr
Posted: 10 Aug 2013 07:16 AM PDT
Ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν αυτό που βλέπουν: έναν τόνο 3 μέτρων και 417 κιλών ψάρεψαν τρεις φίλοι από...την Μασαχουσέτη!
Οι Γκρεγκ Λούνεϊ, ο Μπράιν Κίφι και ο Μάικλ Σενζάν είχαν το καλάμι τους στα νερά του Κέιπ Κοντ.
Έπειτα από μόλις 15 λεπτά ένιωσαν το ψάρι να τσιμπάει, όμως, η ψαριά ήταν πολύ μεγαλύτερη απ' ότι φαντάζονταν!
«Δεν μπορούσα να πιστέψω τη δύναμη αυτού του πλάσματος. Σχεδόν μου έβγαλε τον ώμο! 
Έμοιαζε με φάλαινα, ένα πραγματικό τέρας! Αλλά τα καταφέραμε...», δήλωσε ο Λούνεϊ, ενώ το βίντεο με το κατόρθωμά τους προβλήθηκε από εκπομπή ψαρέματος και κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ.
Κάνε κλικ στο βίντεο και δες την τεράστια ψαριά!

http://www.peramatozoa.net
Posted: 10 Aug 2013 06:56 AM PDT
Θα μας ταΐζουν κρέας από αυτά τα τέρατα που δημιούργησαν.
Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας…
Αυτό το σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.
Αυτό που κρύβεται από το ευρύ κοινό, είναι το γεγονός ότι αυτό το είδος βοοειδών είναι γενετικώς τροποποιημένο.
Η ανεμπόδιστη ανάπτυξη των μυών τους παρουσιάζει πολλούς κινδύνους για την υγεία, τα μοσχάρια μπορούν να αναπτύξουν διευρυμένες γλώσσες και σκληρά πόδια, που καθιστάτε δύσκολο για αυτά να τρώνε οδηγώντας τα σε πρόωρο και επώδυνο θάνατο.
Νέες φυλές
Η επιστήμη της γενετικής βελτίωσης ζώων μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, καθώς ξεκίνησε στη Δανία το 1895. Τα Ελληνικά κέντρα ιδρύθηκαν μόλις το 1978, γεγονός που -σύμφωνα με τους επιστήμονες- οφείλεται στη σχετικά περιορισμένη κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας μας, σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.
Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες επιστήμονες έχουν στην ουσία δημιουργήσει δύο νέες φυλές αγελάδων, την Ελληνική κόκκινη και την Ελληνική ξανθόχρωμη. «Πρόκειται για διασταυρώσεις Ελληνικών ειδών με γαλλικές και ολλανδικές φυλές.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 10 Aug 2013 06:52 AM PDT
Posted: 10 Aug 2013 06:35 AM PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.