13 Αυγ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 11-8-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 11 Aug 2013 04:10 PM PDT
Posted: 11 Aug 2013 03:31 PM PDT
η στιγμή της σύλληψης του Πολωνού
Αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να πάρει τον αριθμό της πινακίδας τoυ αυτοκινήτου του το οποίο ήταν ένα παλιό λευκό Toyota Corolla. 
Το σκυλί λίγο αργότερα αργότερα επέστρεψε στον χώρο του με αιμορραγία, δεν μπορούσε να κάτσει, ενώ ήταν πολύ ανήσυχη και πονούσε. 
Το ζώο μεταφέρθηκε στον γιατρό από εθελοντές και η Isabella Hillmayr η οποία δραστηριοποιείται στον σύλλογο Save a Greek Stray που τελικά ανέλαβε το περιστατικό, ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι πρώτες εξετάσεις του κτηνιάτρου επιβεβαιώνουν τον βιασμό της.
Η αστυνομία μετά από συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη και αύριο οδηγείται στον Κο Εισαγγελέα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Aug 2013 03:08 PM PDT
Συμπληρώθηκαν φέτος τρία χρόνια ἀπὸ τὴν ἐν ψυχρῶ δολοφονία τοῦ Ἐθνομάρτυρα Ἀριστοτέλη Γκούμα ἀπὸ συμμορία Ἀλβανῶν ἐθνικιστῶν στὶς 13 Αὐγούστου τοῦ 2010. Αἰτία τοῦ ὀδυνηροῦ γιὰ τὸν Ἑλληνισμὸ τῆς Βορείου Ἠπείρου συμβάντος ἀποτέλεσε ἡ ἐπιθυμία τοῦ 37χρονου Χειμαρριώτη νὰ μιλᾶ στὸν τόπο ποὺ μεγάλωσε τὴν μητρική του γλώσσα, τὰ ἑλληνικά.
Δυστυχῶς καὶ φέτος ἀποδείχτηκε μὲ σειρὰ γεγονότων ὅτι τόσο οἱ Ἀλβανοὶ ὅσο καὶ ὁρισμένοι Ἕλληνες(;) προσπαθοῦν μεθοδικὰ νὰ μειώσουν ἢ ἀκόμα καὶ νὰ σβήσουν τὴν μνήμη τοῦ ἀδικοχαμένου παλληκαριοῦ ποὺ ὅσο αὐτὴ διατηρεῖται, κρατιέται ψηλὰ καὶ τὸ ἐθνικὸ φρόνημα τῶν Ἑλλήνων τῆς Βορείου Ἠπείρου.
Ἀρχικά, ἀλγεινὴ ἐντύπωση προκάλεσε στοὺς ἑκατοντάδες παρευρισκόμενους, Ἑλλαδίτες καὶ Βορειοηπειρῶτες, τὸ γεγονὸς ὅτι τὸ μνημόσυνο τοῦ Ἀριστοτέλη ὁρίστηκε νὰ τελεστεῖ σὲ ἕνα μικρὸ παρεκκλήσι μὲ σχετικὰ δύσκολη πρόσβαση τὴν στιγμὴ ποὺ ἡ Χειμάρρα διαθέτει μεγαλύτερους καὶ εὐκολότερα προσβάσιμους ναούς. Στὸ γεγονὸς αὐτὸ ἦρθε νὰ προστεθεῖ...
Δεῖτε βίντεο καὶ φωτογραφίες
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Aug 2013 08:53 AM PDT
Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την τουρκική αμυντική βιομηχανία καθώς δόθηκε η σχετική άδεια να ξεκινήσουν σε λίγες οι δοκιμαστικές πτήσεις για το εκπαιδευτικό αεροσκάφος «Χιούρκους» (HÜRKUŞ) που είναι φτιαγμένο από τα χέρια τους.
Η εφημερίδα Hurriyet αναφέρει ότι το «Χιούρκους» («εθνικό αεροσκάφος») κατασκευάζεται από την εγχώρια βιομηχανία και θα χρησιμοποιείται από τους Τούρκους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας για εκπαίδευση.
Θα αντικαταστήσει το T-38 που έως τώρα χρησιμοποιούσε η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας αλλά το αγόραζε από το εξωτερικό.
Να σημειωθεί πάντως ότι οι πτητικές δοκιμές του «Χιούρκους» ήταν να ξεκινήσουν τον περασμένο Απρίλιο, στη συνέχεια μετατέθηκαν για τον Ιούνιο, τώρα λένε για τα μέσα Αυγούστου χωρίς να αποκλείεται να γίνουν και τον Σεπτέμβριο.
Το πρωτότυπο «Χιούρκους» που ανέπτυξε η Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία Α.Ε. (TUSAŞ) θα φέρει προδιαγραφές πολιτικής χρήσης. Θα μπορεί να εκτελεί πτήση μέρα και νύχτα, είναι διθέσιο και διαθέτει αναλογικό και ψηφιακό πιλοτήριο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Aug 2013 08:34 AM PDT
Τώρα εδώ είναι κάτι διαφορετικό, μια υψηλής ευκρίνειας ματιά στο κορυφαία 10 παλαιά έργα ζωγραφικής στον κόσμο και τις ταπετσαρίες που απεικονίζουν UFO και εξωγήινους.
Θα ήθελα να προτείνω να βάλετε αυτό το βίντεο σε πλήρη οθόνη.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.