9 Αυγ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 8-8-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 09 Aug 2013 02:31 AM PDT
Ένας 82χρονος στο Βιετνάμ και ο ηλικίας 41 ετών γιος του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διάρκεια του πολέμου με τις ΗΠΑ, βρέθηκαν να ζουν σε δάσος της κεντρικής χώρας, δήλωσε αξιωματούχος στο Ανόι.
Ο πατέρας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει σ' ένα βαθμό στη γλώσσα της μειονότητας Κορ, ωστόσο ο γιος του ήξερε μόνο λίγες λέξεις, δήλωσε η ίδια πηγή στην κοινότητα Τάι Τρα της επαρχίας Κουάνγκ Νγκάι.
Ο Χο Βαν Θαν εθεάθη για τελευταία φορά να τρέχει προς το δάσος με τον μικρό τότε γιο του και δυο ακόμα παιδιά, το 1973, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Νταν Τρι.Πατέρας και γιος εντοπίστηκαν, όταν δύο κάτοικοι γειτονικού χωριού που διήνυσαν απόσταση 40 χιλιομέτρων μέσα σε δάσος για ξύλα, είδαν το δεντρόσπιτο των δυο ανδρών και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές.
Οι δυο άνδρες επιβίωσαν καλλιεργώντας λαχανικά του δάσους και κυνηγώντας ζώα. Δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, αναφέρει η εφημερίδα.
Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα τοπικά ΜΜΕ δείχνουν το γιο με μακριά ατημέλητα μαλλιά να φοράει ένα ρούχο φτιαγμένο από φλοιό δέντρων.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 02:06 AM PDT
Ένα συγκλονιστικό νέο βίντεο από το τσουνάμι της Ιαπωνίας δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το LEAKEDCHANNEL στο YouTube.
Αυτό το βίντεο δείχνει το τεράστιο μέγεθος αυτής της τραγωδίας με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αλλού πριν. 
Πληροφοριακά, το νερό αρχίζει πραγματικά να ρέει μέσα σε 3 λεπτά από το σήμα και από εκεί βλέπουμε την προετοιμασία, γεμάτη φόβο, απέναντι στο τσουνάμι και το εκπληκτικό πεδίο εφαρμογής και δύναμης του που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.
http://revealedtheninthwave.blogspot.com
Posted: 08 Aug 2013 05:35 PM PDT
Μας περιγράφουν το μέλλον…κάμερες παντού drones,κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί…
Tο σήμα πυραμίδα του αμαξιού στην αρχή και αυτό τυχαίο…

http://hellasxg.blogspot.com/
Posted: 08 Aug 2013 04:48 PM PDT
Ξέραμε για της Νάξου, τώρα και στης Σέρρες…
Και όμως εάν για κάποιους φάνταζε όνειρο… Για κάποιους άλλους απλή συνωμοσία…
Ξεκίνησε και στην Ελλάδα να απαγορεύεται η φύτευση σε συγκεκριμένους σπόρους…. 
Mosanto και κώδικας αλιμεντάριους σε πλήρη εφαρμογή αφού έχουν υπογραφεί και στην Ελλάδα…
http://www.oparlapipas.com
Posted: 08 Aug 2013 03:09 PM PDT
Ο πατέρας Νικόλας έφτιαξε τη Sky Greece για να καλύψει το κενό της Ο.Α. στις ΗΠΑ
Τέσσερα χρόνια αφότου η θρυλική Ολυμπιακή Αεροπορία «προσγειώθηκε» για τελευταία φορά από υπερατλαντικό ταξίδι και η ελληνική Ομογένεια ένιωσε πως χάνει ένα δικό της κομμάτι, κάποιοι βάλθηκαν σε καιρούς μεγάλης οικονομικής κρίσης να κάνουν ένα όνειρο ξανά πραγματικότητα.
Ο πατέρας Νικόλας Αλεξανδρής, μόνιμος κάτοικος στις ΗΠΑ και υψηλόβαθμος ιερωμένος στην ελληνορθόδοξη κοινότητα του Καναδά, με την οικονομική αρωγή των Ελλήνων ομογενών δημιούργησε μια νέα αεροπορική εταιρεία, στα χνάρια της Ολυμπιακής. 
Με τη γαλανόλευκη για σήμα και άρωμα… ελληνικό σε όλα, γεννήθηκε έτσι η Sky Greece, που φιλοδοξεί τους επόμενους μήνες να ανοίξει τα φτερά της ταξιδεύοντας κατευθείαν από την Αθήνα στις ΗΠΑ και ξαναχτίζοντας τη γέφυρα που είχε δημιουργήσει η αεροπορική εταιρεία-κολοσσός του Αριστοτέλη Ωνάση.
Για τους Ελληνες της Ομογένειας η αίσθηση της απευθείας σύνδεσης με την Ελλάδα ήταν ζωτικής σημασίας. Ενιωθαν πως κάτι τους συνέδεε μόνιμα με τη μητέρα πατρίδα. Στη θέα και...
μόνο των πέντε κύκλων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η συγκίνηση ήταν μεγάλη.
Το κενό που άφησε τέσσερα χρόνια πριν, όταν πραγματοποιήθηκε το τελευταίο ταξίδι Τορόντο-Αθήνα, φιλοδοξεί τώρα να καλύψει η Sky Greece. 
Η εταιρεία αυτή από τον επόμενο Μάρτιο, όταν θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία αδειοδοτήσεων από την αμερικανική πλευρά, θα αρχίσει τα υπερατλαντικά ταξίδια συνδέοντας πέντε φορές την εβδομάδα την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη, ενώ θα έχει τακτικές πτήσεις, πάλι απευθείας, από την Αθήνα προς Σικάγο, Τορόντο και Μόντρεαλ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 08 Aug 2013 04:14 PM PDT


Το άνοιξε τελικά το "τζαμί" ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη το πρωί σήμερα, για να ...προσευχηθούν οι ...Μουσουλμάνοι, προκαλώντας το κοινό αίσθημα της πόλης, που μόλις εόρτασε τα 100 χρόνια της Απελευθέρωσής της από τον Τουρκικό Ζυγό, όταν λειτουργούσαν ακόμη τότε τα Τζαμιά της ...Μουσουλμανικής Κατοχής!
Το μεσημέρι μάλιστα ο Δήμος "Θεσσαλονίκης" εξέδωσε ανακοίνωση παραδεχόμενος το άνοιγμα του "Τζαμιού" για το οποίο πανηγυρίζει από το πρωί η Τουρκία, αλλά και προσπαθώντας να αιτιολογήσει την οικτρή αποτυχία προσέλευσης...
Το "Γιενί Τζαμί" όπως το αποκαλούν μόνο οι Τούρκοι, είναι αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία, δηλαδή το πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το οποίο χτίστηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας για να προσεύχονται οι Εβραίοι που είχαν τουρκέψει...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 08 Aug 2013 02:32 PM PDT
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤOΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΣΑΝΤ : 
Χτύπησαν με 17 ρουκέτες την προεδρική αυτοκινητοπομπή ενώ ο Πρόεδρος οδηγούσε ο ίδιος το όχημά του !
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Στόχος αποτυχημένης τρομοκρατικής επίθεσης έγινε ο Πρόεδρος Άσσαντ στη Δαμασκό. Η « Ταξιαρχία Απελευθέρωσης της Al Sham » και ο FSA ανακοίνωσαν πως στόχευσαν την αυτοκινητοπομπή του με 17 όλμους.

Η προεδρική πομπή σήμερα το πρωί , κατευθυνόταν προς το τζαμί Αnas Ben Malek στη συνοικία Al Maliki ώστε ο Πρόεδρος Άσσαντ να παρευρεθεί στη γιορτή Eid al Fitr που σηματοδοτεί το τέλος του Ραμαζανιού. Ωστόσο, οδήγησε μόνος του το προσωπικό του όχημα και δεν ήταν στην επίσημη αυτοκινητοπομπή !
H The Daily Star αναφέρει ότι η κρατική τηλεόραση αναμετέδωσε βίντεο με τον Πρόεδρο 
Μπασάρ αλ Άσσαντ να προσεύχεται στο τζαμί σώος και αβλαβής μετά την αποτυχημένη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε η αυτοκινητοπομπή του. 

Ο Υπουργός Τύπου κ. Omran al Zou'bi, δήλωσε ότι οι πληροφορίες που διέσπειρε ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός είναι τελείως αβάσιμες και επιβεβεβαίωσε ότι ο Άσσαντ οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητό του.
Ο Υπουργός επέκρινε αυστηρά τις χώρες που χρηματοδοτούν ειδησεογραφικά κανάλια που δεν σέβονται τις βασικές αρχές δεοντολογίας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 08 Aug 2013 02:22 PM PDT
Έχουν μάθει να μιλάνε με «δικά τους παιδιά» και να λένε ό,τι τους κατέβει χωρίς να δέχονται αντίλογο. 
Ο Στουρνάρας, όμως, την… πάτησε όταν άρχισε να λέει τις αερολογίες του σε ζωντανή συνέντευξη στο Bloomberg. 
Eμείς γνωρίζουμε καλά...
Posted: 08 Aug 2013 02:09 PM PDT
Δείτε τι δημιουργήθηκε από το λίπος και τα διάφορα πράγματα που πετάμε στον νεροχύτη. Εταιρία στο Λονδίνο έπρεπε να τα βγάλει πέρα με ένα βουνό από πάνες και λίπος, που το βάρος της ήταν 15 τόνοι και είχε δημιουργήσει πρόβλημα στο αποχετευτικό σύστημα στην πόλη του Κίνγκστον.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 08 Aug 2013 04:59 AM PDT
Εντυπωσιακές εικόνες από μια επερχόμενη καταιγίδα στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Μπριζ.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 08 Aug 2013 04:28 AM PDT
Η οικογένεια δέχεται σήμερα μια αμείλικτη επίθεση στον δυτικό κόσμο. (Και ενώ την ίδια ώρα η υπογεννητικότητα θεριεύει). 
Για δεκαετίες, η βιομηχανία του θεάματος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απεικονίζουν το γάμο ως την ώρα «που η διασκέδαση τελειώνει» και ενθαρρύνουν τους νέους να αναβάλουν το γάμο για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Έτσι τώρα τα ποσοστά των γάμων στις... Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε χαμηλό ρεκόρ και η μέση ηλικία για τον πρώτο γάμο είναι σε υψηλό ρεκόρ. 
Εν τω μεταξύ, η βιομηχανία του θεάματος και τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης σε μεγάλο βαθμό προωθούν τη φιλοσοφία ότι το να έχεις λιγότερα παιδιά είναι καλύτερα, και διδάσκον τους νέους ότι η έκτρωση είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν «προκύψει» μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η όλη ιδέα είναι ότι τα παιδιά θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε μια «υπέροχη ζωή».
Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία βασίζεται ένα νέο άρθρο του περιοδικού Time. Το άρθροέχει τίτλο "The Childfree Life: When having it all means not having children", δηλ. «Η Ζωή Χωρίς Παιδιά: Όταν το να τα έχεις όλα σημαίνει να μην έχεις παιδιά», και προωθεί ανοιχτά το «άτεκνος lifestyle» ως το μονοπάτι για την καλή ζωή για τα νεαρά ζευγάρια. 
Έτσι ξεκινά το άρθρο :
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 08 Aug 2013 04:06 AM PDT
Τον νεκρό καρχαρία μήκους 1,2 μέτρων βρήκαν οι επιβάτες του μετρό στην Νέα Υόρκη.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 08 Aug 2013 04:00 AM PDT
ΟΠΙΟΣ ΑΓΙΟΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ. 
ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ .
ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΣΗ Η ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ,ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΡΟΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΏΝΥΜΗ...
Η παρακάτω επιστολή συντάχθηκε στο Άγιο Όρος στις 6 Αυγούστου 2013 από έναν μεγάλο αριθμό Αγιορειτών Πατέρων και μας εστάλει με email. 
Η επιστολή αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κονάκι της Ι. Μ. Εσφιγμένου.
Μια άλλη άποψη για τα γεγονότα του κονακίου της Ι.Μ. Εσφιγμένου.
Ακούμε από πολλούς δυσμενή σχόλια για τους Εσφιγμενίτες που υπερασπίστηκαν το κονάκι τους με μολότοφ και απορούμε, γιατί εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν ποιος δημιουργεί το πρόβλημα; 
Αυτός που πηγαίνει να σπάσει την πόρτα, την μια με βαριά, την άλλη με λοστό και τώρα με κλάρκ; 
Ή αυτός πού κάθεται στο κελλί του ήσυχα και δεν ενοχλεί κανέναν;
Τουλάχιστον οι Εσφιγμενίτες μάχονται «υπέρ πίστεως» και «υπέρ βωμών και εστιών», ενώ οι κατσουλιέρηδες μάχονται για τα χρήματα του ΕΣΠΑ.
Επιτέλους η Ιερά Κοινότης ας περιορίσει αυτή την χούφτα των ταραχοποιών πατέρων στο κελλί που έκαναν με τα χρήματα της Εσφιγμένου, χωρίς να έχουν αξιώσεις στην Ι.Μ.Εσφιγμένου, ειδάλλως ας τους απελάσει εξ' Αγίου Όρους για να ειρηνεύσουμε και να μη επωμιστεί, ως άμεσα υπεύθυνη, το βάρος των θυμάτων που αναπόφευκτα θα προκληθούν.
Εξάλλου, η αδελφότητα της Μονής, είτε μας αρέσει, είτε όχι, εκπροσωπεί εκατομμύρια παλαιοημερολογητών ορθοδόξων χριστιανών, ενώ η νέα αδελφότητα εκπροσωπεί μόνο τον Πατριάρχη πού μας σκανδαλίζει με τις ανορθόδοξες ενέργειές του με τους αιρετικούς.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 08 Aug 2013 03:37 AM PDT
Το έγγραφο της ντροπής 
Πόση υποκρισία πια; Σύνταξαν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο αναιρούν την απόλυση της καθηγήτριας Κλεοπάτρας Καψαχάτης από τη Λάρισα, την οποία είχαν ειδοποιήσει για το συμβάν (της απόλυσης) τηλεφωνικώς.
Υπενθυμίζεται πως η καρδιά (της) πρόδωσε την καθηγήτρια νοσηλευτικής που τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Η Κλαίρη Καψαχάτη, που δίδασκε στο 1ο ΕΠΑΛ Τιρνάβου Λάρισας, ενημερώθηκε επίσημα ότι τίθεται σε διαθεσιμότητα την περασμένη Παρασκευή και μία μέρα αργότερα υπέστη ανακοπή καρδιάς και έχασε τη ζωή της.
Μητέρα δύο παιδιών, μάχιμη εκπαιδευτικός, συνδικαλίστρια και πρώην μέλος της διοίκησης της ΕΛΜΕ Λάρισας, η Κ. Καψαχάτη, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και πριν από ενάμιση χρόνο είχε υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση καρδιάς.
Παρ' όλ' αυτά εργαζόταν κανονικά και είχε ζητήσει γ
ια λόγους υγείας να εξαιρεθεί από τη διαθεσιμότητα, αίτημα που μόλις την περασμένη Παρασκευή έμαθε ότι απορρίφθηκε.
Σήμερα ήρθαν με μια επιστολή να καλύψουν την γύμνια και την σαθρότητα του συστήματος τους. 
Ντροπή σας Κύριοι...Λίγο αξιοπρέπεια πια...
http://pinakio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.