18 Ιουν 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 17-6-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 18 Jun 2013 02:10 AM PDT
Ναυάγιο:Μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας επέλεξαν για να κάνουν base jump.


Posted: 17 Jun 2013 10:57 PM PDT
Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας εκδόθηκε προσωρινή διαταγή για την εν μέρει αναστολή εκτέλεσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που επέβαλε την έως και σήμερα διακοπή εκπομπής των προγραμμάτων της ΕΡΤ.
Το συμβούλιο της επικρατείας επέτρεψε την κανονική λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης μέχρι την ίδρυση νέου φορέα. 
Ωστόσο η διαταγή αυτή αφορά μόνο την τηλεόραση, τα ραδιόφωνα & το internet αλλά όχι την έκδοση του περιοδικού Ραδιοτηλεόραση και τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση του ΣτΕ:
Η πρώτες εικόνες της είδησης έτσι όπως μεταδώθηκαν από το Thraki Life News και το Gr Life News

http://thrakilifenews.blogspot.gr
Posted: 17 Jun 2013 10:15 PM PDT
Posted: 17 Jun 2013 07:43 PM PDT
Σφαίρες χρωματισμένες από μπογιά που περιέχει και γουρούνι μάλλον θα προσβάλει τους μουσουλμάνους.   
Σε μια κίνηση που είναι βέβαιο ότι θα νευριάσει κάποιους μουσουλμάνους, μια εταιρεία  η Jihawg(απο το jihad) έχει αρχίσει να παράγει σφαίρες με επικάλυψη Βαλιστικής μπογιάς εμποτισμένης με γουρούνι για να κάνει ακάθαρτους τους jihadists...
Η εταιρεία Jihawg έχει σαν σλόγκαν  της για τα πυρομαχικά "Ειρήνη μέσω Χοίρων",όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, η οποία λέει ότι «είναι τα μόνα πυρομαχικά στον κόσμο που προσφέρουν έναν ήσυχο και φυσικό αποτρεπτικό παράγοντα για το ριζοσπαστικό Ισλάμ."
Δείτε ατάκες απο κάτω που χρησιμοποιεί.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 06:33 PM PDT
Distant relations: President Obama looks grim as Russian president Vladimir Putin stares at the floor during a bilateral press conference at the Lough Erne resort near Enniskillen in Northern Ireland on MondayΟ Ομπάμα και Πούτιν μας παρουσίασαν μία κωμική αμήχανη επίδειξη ενότητας για τις κάμερες μετά την καταστροφική συνάντηση στη σύνοδο κορυφής…
Ο Πρόεδρος Ομπάμα και ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν μας παρουσίασαν μία κωμική δύσκολη ,αμήχανη επίδειξη ενότητας για τις φωτογραφικές μηχανές σήμερα, όμως δεν είχαν σχεδόν καμία επαφή με τα μάτια μετά από μια διμερή συνάντηση στη σύνοδο κορυφής της G8.
Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβεται…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 06:07 PM PDT
Στη Δανία, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, δύο Δανές μητέρες δέχτηκαν επίθεση ενώ έκαναν ήσυχα βόλτα μαζί με τα μικρά τους. Φαίνεται ότι οι μουσουλμάνοι εισβολείς έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτή την πολύ καινοτόμο στρατηγική στη συνεχή τους προσπάθειά να «σπείρουν τον τρόμο» στις καρδιές των απίστων.
Για το τελευταίο επεισόδιο, γράφτηκε ένα σύντομο άρθρο στην εφημερίδα Jyllands-Posten, η δε προηγούμενη, πολύ πιο σκληρή επίθεση, δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά. Και αυτό παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια να βρεθούν οι δράστες από φίλους, συγγενείς και κάποιους 34.000 ενδιαφερόμενους Δανούς, που μοιράστηκαν την ιστορία στο Facebook.
Όλα αυτά γίνονται σκόπιμα για να μην δημιουργηθούν «αντιμεταναστευτικά αισθήματα» και όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες στη Δανία δεν βοηθούν τις φτωχές μητέρες να πιάσουν τους δράστες. Στην αντίθετη περίπτωση, εάν Δανοί επιτίθεντο σε αλλοδαπές μητέρες θα είχε βουίξει ο τόπος. (Θα το είχε πρώτη σελίδα και το in.gr
Η είδηση μέσω Facebook .
Το Σάββατο το απόγευμα η κόρη ενός φίλου μου δέχτηκε επίθεση κοντά τις μικρές διαδρομές πεζών γύρω από το σταθμό του Jersie. Εκείνη περπατούσε με τον 6 εβδομάδων γιο της στο καρότσι. Δύο νεαροί διαφορετικής εθνοτικής προέλευσης ήρθαν κοντά της και αστραπιαία ανέτρεψαν το καρότσι, ρίχνοντας το μικρό κάτω!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 05:19 PM PDT
Ο...πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Στερεά Γιώργος Μπράνης το λέει όσο μπορεί διακριτικά τρομάρα του(εδώ χάνονται συνάδελφοι και αυτός δεν θέλει να ξεσηκώσει αντιδράσεις στα υψηλά κλιμάκια).
''Aυτοί οι τύποι δεν είναι απλοί εγκληματίες. Είναι στρατιώτες''…
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.(άκου πως μιλάει,....σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει κόπο πάρτε μας κανένα αλεξίσφαιρο και άμα έχετε χρόνο και θέλετε περάστε μας και απο καμία εκπαίδευση γιατί σκοτώνονται μωρέ τα παιδιά τσάμπα,και ξέρετε δεν μας ενδιαφέρουν οι αστυνομικοί αλλά θα χαθούν και πολίτες και θα μας πρήξετε μετά)...
Ωραίο πρόεδρο έχετε...Να τον χαίρεστε.
καλά...
κατεβάστε τον στρατό εκεί γιατί θα χαθούν και άλλες ζωές...(άν έχουμε ακόμα)
Έμπόλεμη κατάσταση !!!
Οι αστυνομικοί με τα εφόδια που τους χορηγεί η πολιτεία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους εγκληματικότητα δηλώνει στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο...πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Στερεά Γιώργος Μπράνης.
Τα αλεξίσφαιρα που μας δίνουν, ακόμη και όταν δεν είναι ληγμένα, δεν μας προστατεύουν τονίζει, ενώ και ο οπλισμός μας δεν είναι ικανός να δημιουργήσει ισχύ πυρός μεγαλύτερη από εκείνη αυτών των ανθρώπων με τα καλάσνικοφ.
Παράλληλα καυτηριάζει τον τρόπο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην προσπάθειά της να εντοπίσει και να συλλάβει τέτοιου είδους κακοποιούς. 
Φοβάμαι προσθέτει, πως αν δεν αλλάξει σύντομα θα θρηνήσουμε και άλλες ανθρώπινες ζωές.

lamiastar.gr
Posted: 17 Jun 2013 03:29 PM PDT
Γίνεται μέσα από τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο πόσιμο νερό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα μας και τον αέρα που αναπνέουμε – χημικές ουσίες που έχουν τη γνωστή επίδραση της μείωσης της γονιμότητας και τη συντόμευση της διάρκειας της ζωής.
Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας.
Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.
Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το πρώτο από μια τριμερή σειρά.
Δείχνει πώς τα πρόσθετα στο πόσιμο νερό μας, όπως το φθόριο, δήθεν για την καταπολέμηση της φθοράς των δοντιών, στην πραγματικότητα είναι συγκεκαλυμμένες δόσεις θανάτου.
Δείχνει επίσης πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com
Posted: 17 Jun 2013 05:43 PM PDT
Ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας. Αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. 
Ο ναός υψώνεται επιβλητικά στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ ΗλείαςΑρκαδίας καιΜεσσηνίας και βρίσκεται 14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας και 11 χλμ. βορειοανατολικά των Περιβολίων
Ο ναός ανεγέρθηκε το δεύτερο μισό του 5ου αιώνα π.Χ. (420-410 π.Χ;) και αποδίδεται στον Ικτίνο, τον αρχιτέκτονα του Παρθενώνα
Το μνημείο αυτό με την πανανθρώπινη σημασία και συνάμα ένα από τα καλύτερα σωζόμενα της κλασικής αρχαιότητας ήταν το πρώτο στην Ελλάδαπου περιλήφθηκε στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο το 1986
Τμήμα της ζωφόρου του ναού αποσπάστηκε το1814 και εκτίθεται στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.(αυτό δεν το ήξερα,εγκεφαλικό)
Είναι το πρώτο φιλμ για το ναό του επικούρειου Απόλλωνα που έχτισε ο Ικτίνος στην κορυφή ενός βουνού. 
Ο ναός είναι κτισμένος κυρίως με ασβεστολιθική πέτρα και είναι χωρίς το άγαλμα του θεού Απόλλωνα... 
Ο σκηνοθέτης (Jean-Daniel Pollet) μαγεύτηκε και είπε ότι αυτός ο ναός υπήρξε το κέντρο του κόσμου για κείνον. 
Έτσι λοιπόν τον κινηματογράφησε με ρυθμό ιερής τελετουργίας και το αποτέλεσμα αντάμειψε τις προσπάθειες του.

«Εδώ μπορείς να υπάρξεις»
… Εντυπωσιασμένος από τη γοητεία του αρχαιολογικού χώρου των Βασσών ο εξαιρετικός σκηνοθέτης Jean-Daniel Pollet, μόλις τον ανακάλυψε βρήκε ένα υπαρξιακό καταφύγιο λέγοντας «Εδώ μπορείς να υπάρξεις».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 03:17 PM PDT
Το πιο πετυχημένο και αιχμηρό σχόλιο της ημέρας έκανε πριν λίγο ο Κώστας Βαξεβάνης στο twitter. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε: «Ο Βενιζέλος έφτασε με τη θωρακισμένη BMW που κοστίζει όσο οι μισθοί 1000 εργαζομένων της ΕΡΤ,στο Μέγαρο Μαξίμου».
Μήπως η φράση αυτή αποτυπώνει όλη την ελληνική πραγματικότητα;;;
http://pinakio.blogspot.gr
Posted: 17 Jun 2013 03:11 PM PDT

"Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε. Να το επαναλάβω άλλη μια φορά για να το εμπεδώσετε: Τε-λει-ώ-σα-τε!", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Σύνταγμα.
"Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα.... βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. 
Ανήκουν στον ελληνικό λαό", επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ .
Δείτε τα βίντεο από το MEGA

http://www.oparlapipas.com
Posted: 17 Jun 2013 04:08 PM PDT
ΤΟ ΞΈΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΆΚΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΊΝΟ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΣΕ ΌΛΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ ΕΠΕΙΔΉ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΎΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Η DOUCHE TELECOM.(ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ OFF ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ).
ΤΟ ΞΈΡΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΥΠΌΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΥΠΆΡΧΕΙ(ΥΠΗΡΧΕ) ΕΝΑ ΔΩΜΆΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΆΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΚΡΊΣΕΩΝ ΏΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΚΌΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΈΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ REAL TIME ΏΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΡΊΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΊΠΟΤΑ; (ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΉΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ HELLAS SAT).
ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ...
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ...
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΑΣ.(ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΙΑ,ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ)...
ΒΑΛΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΈΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ,ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΛΗΣΤΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...
ΑΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΑ ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΆΣΧΗΜΟ ΤΡΌΠΟ...
Posted: 17 Jun 2013 03:33 PM PDT
-Προειδοποιεί με παραίτηση το Δημοτικό Συμβούλιο της Κόνιτσας σε περίπτωση κατάργησης του τάγματος.
-Ανεπιθύμητοι στην περιοχή όσοι συμφωνήσουν και υπογράψουν παρόμοιες αποφάσεις.
- Άμεση παράσταση διαμαρτυρίας σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Βουλής, Κόμματα, Βουλευτές της Ηπείρου, Περιφερειάρχη και Γ.Γ. της αποκεντρωμένης.
Δείτε το ψήφισμα του Δ.Σ. έπειτα από την έκτακτη συνεδρίασή του:...
Σήμερα 16/06/2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο της Κόνιτσας συνήλθε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κόνιτσας, παρουσία του Μητροπολίτη Κου Ανδρέου, εκπροσώπων των φορέων της περιοχής και πλήθους πολιτών, με θέμα: 
«Η σχεδιαζόμενη Κατάργηση του 583 Τάγματος Πεζικού».
Μετά από συζήτηση και κατάθεση προτάσεων ομόφωνα αποφασίστηκε:
1. Να διατυπώσουμε με αποφασιστικότητα την ...καθολική αντίθεσή μας στην κατάργηση του ιστορικού 583 Τ.Π., καθώς αυτό θα έχει άμεση και καθοριστική επίπτωση στην ασφάλεια της περιοχής και των πολιτών της, αλλά και θα επηρεάσει αρνητικά την τοπική οικονομία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 11:39 AM PDT
Η εταιρεία που μετέδιδε το δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ, μέσω EBU, διέκοψε την παροχή σήματος, έπειτα από αίτημα του Έλληνα πρέσβη στο Ισραήλ.
Αυτή η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο Twitter, στον λογαριασμό @ErtSocial.
Αναλυτικά το μήνυμα ανέφερε:
«Διέκοψε την παροχή σήματος η εταιρία που μετέδιδε το...δορυφορικό σήμα της ΕΡΤ μέσω της EBU -και η οποία εδρεύει στο Ισραήλ- έπειτα από αίτημα του πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ.»
ΚΕΡΒΕΡΟΣ
Η EBU ή EBU-UER (αγγλικά: European Broadcasting Union, γαλλικά: Union Εuropéenne de Radio-télévisionελληνικά: Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο ραδιοτηλεοπτική ένωση και τα μέλη της δεν περιορίζονται μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής. Τα μέλη της είναι και ενεργά, δηλαδή συμμετέχουν στα διάφορα εγχειρήματα της EBU και βρίσκονται μέσα στον Ευρωπαϊκό Ραδιοτηλεοπτικό Χώρο και τα συνεργαζόμενα, δηλαδή αυτά που μεταφέρουν το σήμα της EBU σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η EBU δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
ebu 74 ACTIVE MEMBERS IN 56 COUNTRIES.
Με μπλέ χρώμα σημειώνονται οι χώρες - μέλη της EBU
sister-unions.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 09:20 AM PDT
Εχθές το βράδυ, οι κάτοικοι της πόλης Τσελιάμπινσκ στα νότια Ουράλια στη διάρκεια αρκετών ωρών παρατηρούσαν μία ανώμαλη λάμψη στον ουρανόπάνω από την πόλη.
Αυτό το φαινόμενο περισσότερο έμοιαζε με βόρειο σέλας, ωστόσο για αυτήν την περιοχή είναι ασυνήθιστο. Συνήθως το βόρειο σέλας συναντάται τουλάχιστον 1000 χλμ βορειότερα.
Στο Τσελιάμπινσκ έχει εστιαστεί η παγκόσμια προσοχή από τον Φεβρουάριο, όταν στον ουρανό πάνω από την πόλη εξερράγη ένας μετεωρίτης.

ΠΗΓΗ
http://www.apocalypsejohn.com
Posted: 17 Jun 2013 09:15 AM PDT
Εικόνες σοκ από την Τουρκία όπου το καθεστώς Ερντογάν φαίνεται ότι έχει χάσει κάθε έλεγχο. Χημικά τα οποία προκαλούν εγκαύματα στους διαδηλωτές ρίχνουν οι αστυνομικές δυνάμεις, προκαλώντας σοκ σ΄ όλο το κόσμο.
Η πληροφορία πως η αστυνομία έριξε χημικά μέσα στο νερό με το οποίο «απέκρουσε» τους διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ επιβεβαιώθηκε από Τούρκους γιατρούς αναφέρει το iReport του CNN. 
Χημικά που μόλις έρθουν σε επαφή με το δέρμα προκαλούν εγκαύματα.Μέσω twitter κάνουν το γύρο του κόσμου φωτογραφίες από τα εγκαύματα που προκλήθηκαν στα σώματα διαδηλωτών. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.
Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 09:09 AM PDT
Posted: 17 Jun 2013 09:07 AM PDT
Προσέξτε γιατί αυτοί που λιβανίζετε σύντομα θα είναι αυτοί που θα σας κλείσουν.

http://www.apocalypsejohn.com
Posted: 17 Jun 2013 08:54 AM PDT
Έπρεπε ο ισχυρός άνδρας του ρωσικού κολοσσού να ΄΄καρφώσει΄΄ (τυχαία;) αυτό που οι τελευταίες κυβερνήσεις, οι αρμόδιοι υπουργοί και οι σύμβουλοι των πρωθυπουργών γνώριζαν;
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ο Αλεξάντερ επιβεβαίωσε το ΄΄καπέλο΄΄ - για να μην το πούμε πιο άκομψα- χωρίς να γραφτεί δεύτερη αράδα, σε καμία συστημική φυλλάδα ή μπουκωμένο ΜΕΓΑλοΜΜΕ. Τι λέτε ρε σεις, σε μία περίοδο που η χώρα έχει καταρρεύσει, που από τις λιγοστές βαριές βιομηχανίες μέχρι το τελευταίο ταλαίπωρο νοικοκυριό πληρώνουν το ακριβότερο φυσικό αέριο στην Ευρώπη, ελέω μίας λεόντειας σύμβασης, που έχει υπογραφεί και δεν κουνιέται φύλλο. Τόσο large είμαστε πια σε αυτόν τον τόπο. Τόσο πολύ δεν καταλαβαίνουν οι πολιτευτάδες μας τι τους γίνεται. Ουτε ένας εισαγγελέας να διατάξει έστω μία απλή έρευνα
Ο lobbystas ρωτάει. Επί πρωθυπουργείας ποίου υπεγράφη η περιβόητη σύμβαση με την Gazprom,
ποίοι υπουργοί έχουν υπογράψει σύμβαση αγοράς φυσικού αερίου έως 30% ακριβότερα,
ποιών άλλων κρατικουπεύθυνων & συμβούλων τα ονόματα είναι στα μνημόνια των συμβάσεων και εν τέλει ΠΟΙΟΣ επιχειρηματίας ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ από αυτή την σύμβαση.
Τα ερωτήματα είναι ρητορικά γιατί ονόματα και...διευθύνσεις είναι γνωστά. Ο lobbystas θέτει το ερώτημα. Και επειδή ουδείς θα ευαισθητοποιηθεί θα θυμίσουμε άμεσα τους προαναφερόμενους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 08:50 AM PDT
Ενα 18χρονο κορίτσι αποκεφάλισε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα της, ο οποίος λίγο πριν την είχε βιάσει στο σπίτι τους στην Παπούα Νέα Γουινέα.
Ο πάστορας πατέρας είχε άλλα τρία παιδιά και επιτέθηκε σεξουαλικά στην κόρη του όταν εκείνα μαζί με τη μητέρα τους έφυγαν για να επισκεφτούν συγγενείς.
Ο πάστορας μπήκε στο δωμάτιο της κοπέλας τη νύχτα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και τη βίασε πολλές φορές.
Οταν το πρωί αποφάσισε να επιστρέψει για να συνεχίσει το φρικαλέο έργο του, το κορίτσι τον περίμενε με ένα μαχαίρι.
Το μίσος της ήταν τεράστιο καθώς κατάφερε να αποκεφαλίσει τον ίδιο της τον πατέρα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι τοπικοί αξιωματούχοι αρνούνται να παραδώσουν το κορίτσι στην αστυνομία, αντίθετα δηλώνουν ότι θα την προστατεύσουν.
Πηγή: protothema
http://himaira.blogspot.com
Posted: 17 Jun 2013 08:44 AM PDT
Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες μιας ηλικιωμένης κυρίας η οποία συμμετέχει στις διαμαρτυρίες στην γειτονική χώρα και μάλιστα με τρόπο αρκετά επιθετικό.
Η εν λόγω κυρία, που τείνει να γίνει σύμβολο της αντίστασης κατά της αστυνομικής βίας στην Τουρκία, επιτίθεται κατά ανδρών των ΜΑΤ με σφεντόνα, ενώ ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε και κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό.
Στο δεξί της χέρι φέρεται να έχει γράψει την ομάδα αίματός της σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δυστυχώς, η ηλικιωμένη γυναίκα κάτι φαίνεται πως γνώριζε, καθώς, λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με φορείο για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς, ωστόσο, να έχει ανακοινωθεί κάτι για την σύλληψη της…
Μάρτυρες λένε ότι έπεσε απο πυρά ελευθερου σκοπευτή!

Δείτε φωτογραφία...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 08:35 AM PDT
Με το που τους βλέπω πια μου έρχεται μια Αηδία με νέυρα μαζί...
Γιατρέ είναι φυσιολογικό;
Δεν μπορώ πια να τους ακούω και να τους βλέπω ούτε για ένα δευτερόλεπτο.
Τι έχω;

http://www.katohika.gr
Posted: 17 Jun 2013 09:12 AM PDT
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν άνδρες της αστυνομίας να βάζουν μέσα στις αντλίες νερού το υγρό Jenix, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες για τη χρήση επιπρόσθετων ουσιών.
Πρόκειται για ένα χημικό σπρέι πιπεριού το οποίο παρασκευάζει η ομώνυμη εταιρεία στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 08:00 AM PDT
ΚΡΟΚΟΔΙΛΙΣΙΑ ΔΆΚΡΥΑ.
ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝΔΙΑ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ.
Το χτύπημα στο Δίστομο αποτελεί ιστορικό όνειδος, λίγες ημέρες μετά την μαύρη επέτειο της σφαγής. 
Το ελληνόφωνο κράτος παρακολουθεί αμέτοχο τη νέα εισβολή, άψογα συνεργαζόμενο με τη "νέα μεγάλη γερμανία".
ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ: 5 ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ. ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ
ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
Ήταν 2- 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πέντε άγνωστοι προσπαθούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο στην περιοχή Διστόμου. Έγιναν αντιληπτοί και αμέσως έφτασαν στο σημείο ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς και ένα συμβατικό της ασφάλειας με τρεις άντρες. 
Πέντε εναντίον πέντε. Οι 5 δράστες έβγαλαν τα καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν όλους τους αστυνομικούς. 
Τους πήραν τα όπλα. Ένας από τους "ασφαλίτες" προσπάθησε να τραβήξει όπλο. Τον σκότωσαν εν ψυχρώ και έφυγαν. 
Ήταν πατέρας δύο παιδιών και η σύζυγός του ήταν για τρίτη φορά έγκυος…


Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jun 2013 07:31 AM PDT
Ξέσπασε η Πόπη Τσαπανίδου στον καλεσμένο της Άδωνι Γεωργιάδη για το θέμα των μισθών στην ΕΡΤ.
«Το δικό μου το όνομα το κρεμάσατε ήδη στα μανταλάκια. Επειδή με αφορά προσωπικά το θέμα, επειδή εργάστηκα για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ και επειδή πραγματικά ματώνει η καρδιά μου να βλέπω συναδέλφους να μένουν άνεργοι αυτή τη στιγμή, θέλω να ρωτήσω: 
Όταν κρεμάσατε το δικό μου το όνομα στα μανταλάκια, εσείς ή όποιος άλλος το κρέμασε, ως εργαζόμενη στην ΕΡΤ ότι έπαιρνα πολλά λεφτά, γιατί δεν κρεμάσατε την ίδια στιγμή πόσα έπαιρναν όσοι έκαναν την εποχή εκείνη την ίδια δουλειά με εμένα στα ιδιωτικά κανάλια; 
Για να δούμε, πόσο λιγότερο αμειβόμουν εγώ από αυτούς που εργάζονταν στα ιδιωτικά κανάλια. Γιατί με κάνετε εμένα υπόλογη απέναντι στον κόσμο; Γιατί με στοχοποιείτε με αυτό τον τρόπο; Πείτε μου αν έχω σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο για να ζητήσω να με διορίσουν κάπου».
Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης της είπε ότι δεν θα μιλήσει για εκείνη ατομικά αλλά επέμενε στη διαφθορά της ΕΡΤ και στο ότι υπήρχαν «τρωκτικά» δείχνοντας έγγραφα στα οποία αναφέρονται «παχυλές» παραγωγές.
Δείτε την στιχομυθία:

http://oloigiaolous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.