11 Αυγ 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS 10-8-13


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 09 Aug 2013 06:34 PM PDT
Αυτές οι εικόνες κάνουν το γύρω του διαδικτύου και είναι από τη συνάντηση του Προέδρου Ομπάμα με την πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Yingluck Shinawatra, η οποία όπως μπορείτε απλά να δείτε, είναι χάρμα οφθαλμών!
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 09 Aug 2013 06:12 PM PDT
Δείτε και το βίντεο για καταλάβετε τι ρόλο βαράει αυτή η Opra…
Έχουνε χάσει την μπάλα…Μπερδέυουν την παρεξήγηση με τον ρατσισμό…
Στην κοσμάρα τους…το ακούσαμε και αυτό…
Έζησε η Opra λέει ένα εξωφρενικό φαινόμενο ρατσισμόυ που δεν ξανάγινε στα χρονικά και την πλήγωσε.
Μία πωλήτρια σε μία Boutique στη Ζυρίζη που είχε παέι για έναν γάμο δεν την γνώρισε και δεν της έδειξε με την πρώτη μια τσάντα των 25.000 δολαρίων  απο δέρμα κροκόδειλου με την αιτιολογία ότι είναι πολύ ακριβή γι αυτήν..
Ουδέν σχόλιων…
She is one of the richest and most famous women on the planet.
So when Oprah Winfrey popped in to an upmarket boutique for a new designer handbag she was taken aback when the shop assistant refused to show her a bag. 
Trudie Goetz
Η πωλήτρια έγινε διάσημη

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 05:34 PM PDT
Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου. Καναντέρ σβήνει φωτιά μετά από τροχαίο στον Καναδά.
Ένα περιστατικό που δεν βλέπει κανείς κάθε μέρα καταγράφηκε από κάμερα ιδιώτη στον Καναδά.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Trans-Labrador του Καναδά. Μετά τον απεγκλωβισμό των θυμάτων, το φορτηγό που εμπλέκεται στο τροχαίο φαίνεται να έχει πάρει φωτιά, που θα μπορούσε να είναι απειλητική για το παρακείμενο δάσος.
Η λύση δόθηκε από ένα "φορτωμένο" καναντέρ το οποίο (άγνωστο γιατί) ειδοποιήθηκε να συνδράμει για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

http://www.hellas-now.com

Posted: 09 Aug 2013 04:09 PM PDT
Posted: 09 Aug 2013 02:49 PM PDT
"Ένα έργο βασισμένο στη νουβέλα του Stephen King "Rose Red". 
Ο King αποδίδει με ακρίβεια το φόβο που έρχεται από το υπερπέραν, την απειλή που όλοι οι θνητοί αισθανόμαστε, όταν ο κόσμος των νεκρών φτάνει ως εμάς μέσα από το έρεβος. Ένα έξοχο θρίλερ με πολύ σασπένς και φαντασία. Ένα "must" για τους λάτρεις 
του είδους με την υπογραφή του Stephen King. 
Εξωτερικά, η πανσιόν "Το Ρόδο" φαντάζει ειδυλλιακή... Είναι όμως? Η καθηγήτρια Τζόις Ρίαρντον πιστεύει ακράδαντα, ότι είναι στοιχειωμένη! Για να το αποδείξει, επιλέγει και προσκαλεί σε ένα αλλιώτικο, παραψυχολογικό "ταξίδι", έξι ανθρώπους, καθένας από τους οποίους διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες σε διαφορετικό πεδίο! 
Όλοι μαζί, ευελπιστεί να αφυπνίσουν τις παράξενες, όσο και τρομακτικές, δυνάμεις, που πιστεύει ότι κρύβει αυτό το μέρος. 
Δυνάμεις, τις οποίες δεν χωρά ο ανθρώπινος νούς!
Η πύλη της εισόδου ανοίγει! Καλωσορίσατε στο μέρος, το οποίο ο.. Διάβολος αποκαλεί σπίτι.
Σκηνοθεσία: Κρεγκ Μπάξλεϊ
Πρωταγωνιστές: Τζούλιαν Σαντς, Κίμπερλι Μπράουν, Νάνσι Τράβις, Ματ Κίσλαρ

TRAILER

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Η ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟ SKIP AD ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ
http://tv-therapy-movies.blogspot.gr
Posted: 09 Aug 2013 02:30 PM PDT
Ενας από τους γραφικότερους δρόμους του Παρισιού, στον οποίο μένουν, μάλιστα, πολλοί καλλιτέχνες και ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2006 μέσα από την ταινία «Paris Je t'aime» έχει όνομα με... ελληνικές ρίζες.
Ο λόγος για το σοκάκι κ «Rue des Thermopyles» ή καλύτερα, στα ελληνικά «Οδός Θερμοπυλών». Ο δρόμος βρίσκεται στο 14ο διαμέρισμα του Παρισιού και του έχει δοθεί το συγκεκριμένο όνομα λόγω του ότι είναι στενός, όπως το πέρασμα που έγινε η Μάχη των Θερμοπυλών το 480 π.Χ..

Οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται στο συγκεκριμένο δρόμο, όπως διαβάζουμε στο perierga.gr, συχνά αφήνουν έξω από τις πόρτες τους παλιά βιβλία και αντικείμενα που δεν χρειάζονται εν είδει ενός ιδιόμορφου παζαριού όπου ο κάθε περαστικός μπορεί να διαλέξει και να πάρει ό,τι του αρέσει.

Το σκηνικό συμπληρώνουν τα γκράφιτι της γνωστής Γαλλίδας street artist «Miss Tic», αλλά και πολλά μικρά μπιστρό, γραφικά εστιατόρια, γκαλερί Τέχνης και κουκλίστικα καφέ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 06:40 PM PDT
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο San Diego SCCA Autocross με μια γυναίκα που ονομάζεται Κάρα να πρόκειται να πάει μια βόλτα.
Μερικοί άνθρωποι θα πρέπει να φορούν πιθανώς πάνες ενηλίκων.
Watch the footage:
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 09 Aug 2013 02:21 PM PDT
Ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεπεράσεις τους φόβους σου είναι να τους αντιμετωπίσεις. 
Αυτό σκέφτηκε και ο νεαρός στο βίντεο και αποφάσισε να πετάξει με ένα αεροπλάνο για να ξεπεράσει τη φοβία του.

http://a-pistefto.blogspot.gr
Posted: 09 Aug 2013 02:55 PM PDT
Η Βάσω Χρηστίδου μας έστειλε φωτογραφίες από την Χαλκιδική
Η αναγνώστρια του Πινακίου Βάσω Χρηστίδου φροντίζει να μας ταξιδέψει με τα τοπία που αποτύπωσε ο φωτογραφικός της φακός...
Σε ευχαριστούμε Βάσω!

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 12:57 PM PDT
Θα υπάρχει τεράστια συμμετοχή από την Αστυνομία την Εθνοφρουρά ακόμα και από το FBI προκειμένου να διακπεραιωθεί η Άσκηση τις επόμενες 2 ημέρες...

http://worldjudge.blogspot.gr
Posted: 09 Aug 2013 12:48 PM PDT
παρακλήσεις στις πλατείες Ιερέας
Στις πλατείες των χωριών που χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο έγιναν χθές και θα ακολουθήσουν σήμερα Παρακλήσεις προς την Θεοτόκου, με εντολή του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου που κάλεσε το λαό να ζητήσει την βοήθεια της Παναγίας για την αποτροπή μεγαλύτερου καταστροφικού σεισμού. 
Ο Μητροπολίτης που επισκέφθηκε τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών Αμφίκλειας, Ελάτειας, Τιθορέας και Ρεγγινίου ενημερώθηκε για τις καταστροφές που έχουν προκληθεί στις περιοχές αυτές και περιόδευσε στους Ναούς που υπέστησαν ζημιές. 
Η Μητρόπολη σε συνεργασία με την Μεραρχία που εδρεύει στην περιοχή θα προσφέρει στους κατοίκους κάθε δυνατή βοήθεια, όπως ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος. 
Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Μητρόπολη φαίνονται οι ζημιές που έχουν υποστεί κάποιοι ιεροί Ναοί.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 12:59 PM PDT

Derek Medina, 31, posted a picture of her blood-stained body -- collapsed and contorted on the kitchen floor -- to his Facebook feed with a note.
"Im going to prison or death sentence for killing my wife love you guys miss you guys takecare Facebook people you will see me in the news."
Medina, who lives in South Miami, drove to see his family, to tell them what he did. Then he turned himself in to police, according to his arrest affidavit.
He was charged with first degree murder.
Facebook friends commented on the photo in shock.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 10:45 AM PDT
Η εκπληκτική ιστορία ενός αγάλματος τεράστιας αξίας, που κατασκευάστηκε από μετεωρίτη. 
Πώς κατέληξε στα χέρια των Ναζί
Το πρώτο στον κόσμο διαστημικό άγαλμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μετεωρίτη και εκτιμάται ότι έπεσε στα σύνορα Σιβηρίας-Μογγολίας πριν από περίπου 10.000-20.000 χρόνια, ανακάλυψαν Γερμανοί επιστήμονες.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Dr Elmar Buchner του Ινστιτούτου Πλανητολογίας του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό πλανητικής επιστήμης και μετεωριτών "Meteoritics & Planetary Science", σύμφωνα με το Nature, εκτιμούν ότι ο γνωστός και ως "Σιδερένιος Άνθρωπος" απεικονίζει πιθανώς τον Vaisravana(
Vaiśravaṇa (Sanskrit वैश्रवण) or Vessavaṇa (Pāli वेस्सवण, Sinhala වෛශ්‍රවණ) also known as Namtösé in Tibet and Bishamonten inJapan is the name of the chief of the Four Heavenly Kings and an important figure in Buddhism.) .
Δημιουργήθηκε μεταξύ του 8ου και του 10ου αιώνα, μάλλον από τον πρωτοβουδιστικό θιβετανικό πολιτισμό των Gandhara, ενώ κατέληξε στη Γερμανία μετά από μια αποστολή που έκανε το 1938-39 στο Θιβέτ ο επιφανής ναζιστής ζωολόγος και εθνολόγος Ernst Schaefer , ο οποίος είχε σταλεί στην περιοχή από τον Heinrich Himmler για να ανακαλύψει τις ρίζες των Αρείων.
Έχει ύψος 24 εκατοστά και ζυγίζει 10,6 κιλά.
Αυτό που διαπίστωσαν οι επιστήμονες είναι πως είναι κατασκευασμένο από ένα πολύ σκληρό υλικό το οποίο εντάσσεται σε μία σπάνια κατηγορία σιδηρούχων διαστημικών πετρωμάτων οι οποίοι ονομάζονται αταξίτες μετεωρίτες και περιέχουν μεγάλη ποσότητα νικελίου.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 10:33 AM PDT
Ο 40χρονος και ο 28χρονος που συνελήφθησαν, φέρονται να είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την εξαπάτηση ηλικιωμένων κυρίως ατόμων, με το πρόσχημα τακτοποίησης υποτιθέμενων οικονομικών εκκρεμοτήτων συγγενικών τους προσώπων. 
Τους έπαιρναν μεγάλα χρηματικά ποσά...
Τα στοιχεία αλλά και οι φωτογραφίες τους δίνονται στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη.
Πρόκειται για τους:
Α) ΖΩΓΡΑΦΟ Αθανάσιο του Αντωνίου και της Άννας

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 02:48 PM PDT
Οι παγκόσμιας φήμης ερευνητές Ed και Lorraine Warren καλούνται να βοηθήσουν μία οικογένεια που τρομοκρατείται από μία σκοτεινή παρουσία στο αγρόκτημά τους στο Rhode Island όπου μετακόμισαν πρόσφατα. 
Αντιμέτωποι με τη δαιμονική οντότητα μιας μάγισσας που απαγχονίστηκε σε αυτό το μέρος, οι Warrens έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο τρομακτική υπόθεση που έχουν αναλάβει μέχρι τώρα.
Ο σκηνοθέτης James Wan, γνωστός για τα «Saw» και «Insidious», επιστρέφει ξανά με μια ταινία τρόμου βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Πρωταγωνιστούν οι Patrick Wilson, Vera Farmiga, Lili Taylor, Ron Livingston, καθώς και η μικρούλα Mackenzie Foy.



TRAILER

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ          ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Η ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΟ SKIP AD ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ
Posted: 09 Aug 2013 10:26 AM PDT
*Αυτή η ΓΓΠΣ είναι ιδιωτική εταιρία;Δεν το κατάλαβα αυτό...
Αν είναι ιδιωτική τη δουλειά έχει να είναι;
Αν είναι του Δημοσίου τι πρόστιμο είναι αυτό που θα πληρώσει;Εμείς οι πολίτες θα το πληρώσουμε δηλαδή...
Mας δουλεύουν κανονικά...Και μας πήρανε τα δεδομένα και τα μοιράσανε παντού και θα πληρώσουμε και απο πάνω...
Καμπάνα 150.000 ευρώ
Πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων κρίνοντας ότι παραβίασε την υποχρέωσή της για λήψη κατάλληλων μέτρων ασφάλειας, γεγονός που οδήγησε ήδη σε ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό παραβίασης προσωπικών δεδομένων, δηλαδή σε διαρροή δεδομένων που αφορούν το σύνολο σχεδόν των φορολογουμένων στην Ελλάδα.
Όπως ήδη ενημέρωσε η Αρχή, τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε σειρά διοικητικών ελέγχων σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εμπορίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι έλεγχοι επεκτάθηκαν εντός του 2013 και σε άλλες εταιρείες.
Κατόπιν επίπονης ανάλυσης, λόγω του όγκου των δεδομένων και της μορφής των ηλεκτρονικών αρχείων, διαπιστώθηκε ότι ορισμένες εξ αυτών είχαν στην κατοχή τους μεγάλο πλήθος φορολογικών δεδομένων φυσικών προσώπων, τα οποία παρέπεμπαν ευθέως στη ΓΓΠΣ ως πηγή προέλευσης των δεδομένων και είχαν υποστεί ήδη παράνομη επεξεργασία, αφού βρέθηκαν στην κατοχή εταιρειών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 09:50 AM PDT
Πρώτες Βοήθειες στις διακοπές μαςΗ Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σας δίνει μερικές πρακτικές συμβουλές για μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν στις διακοπές μας και για το τι πρέπει να περιλαμβάνει το φαρμακείο που θα έχουμε μαζί μας. 

Τί πρέπει να περιέχει το φαρμακείο των διακοπών μας;

  • Γάντια μιας χρήσεως
  • Γάζες
  • Φυσιολογικός ορός
  • Ελαστικοί επίδεσμοι διαφόρων μεγεθών
  • Τριγωνικός επίδεσμος
  • Λευκοπλάστ
  • Ψαλίδι Πρώτων Βοηθειών
  • Ισοθερμική κουβέρτα
  • Παγοκύστες – Θερμοκύστες
  • Αντισηπτικό
  • Θερμόμετρο
  • Αυτοκόλλητα επιθέματα διαφόρων μεγεθών
  • Οφθαλμικές σταγόνες
  • Παυσίπονα και φάρμακα για τον πονοκέφαλο
  • Φάρμακο για κρύωμα (αποσυμφορητικό, φάρμακο για βήχα, παστίλιες για το λαιμό)
  • Φάρμακα για τον πυρετό
  • Gel για ανακούφιση από το τσίμπημα εντόμων
  • Αλοιφή για εγκαύματα
  • Αντι-διαρροϊκή θεραπεία
  • Την φαρμακευτική αγωγή σας
Το φαρμακείο θα πρέπει
- να είναι εγκατεστημένο μακριά από εστίες θέρμανσης (π.χ. καλοριφέρ)
- να βρίσκεται σε χώρο δροσερό, όπου δεν θα υπάρχει πολύ υγρασία (το μπάνιο, για παράδειγμα, δεν είναι, ίσως, η καλύτερη επιλογή)
- εφόσον στο σπίτι υπάρχουν μικρά παιδιά, πρέπει να τους αποκλείσουμε την πρόσβαση σε αυτό.
- στην εσωτερική επιφάνεια της πόρτας καλό να έχουμε ένα κατάλογο με τα διάφορα είδη που περιέχει το φαρμακείο μας.
- να έχει σημαντικά τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Τι κάνουμε με το τσίμπημα του αχινού, του σκορπιού, της μέδουσας και ψαλίδας; 


Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 09 Aug 2013 09:37 AM PDT
«Πού είναι οι άνεργοι Έλληνες;»
«Η ανεργία στην Ελλάδα είναι διπλάσια από το μέσο όρο της ευρωζώνης, όμως εδώ που κάθομαι με σερβίρουν άνθρωποι που δεν είναι Έλληνες».
Έτσι ξεκινά το άρθρο του Christ Blackhurst στον Independent, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα για διακοπές στη χώρα μας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο ξενοδοχείο που επέλεξε να μείνει -σε κάποιο ελληνικό νησί- το προσωπικό εκτός από τις καθαρίστριες και τους κηπουρούς, ήταν στην πλειονότητά του ξένοι.
Η απάντηση που πήρε από τη διοίκηση του ξενοδοχείου, στην οποία απευθύνθηκε, ήταν ότι «το προσωπικό στο εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου πρέπει να δουλεύει πολλές ώρες και δε μπορείς να βρεις ντόπιους που θα δουλεύουν έτσι, και σίγουρα όχι με τις αμοιβές που δίνουμε εμείς. Προτιμούν να παίρνουν επιδόματα ανεργίας παρά να εργάζονται. Πρόκειται για εποχική εργασία και οι ντόπιοι αναζητούν κάτι πιο μόνιμο».
Ο αρθρογράφος εκφράζει την έκπληξή του, καθώς -όπως σημειώνει- τα ελληνικά νησιά δε δέχθηκαν τόσο ισχυρό πλήγμα από την κρίση όσο η ηπειρωτική χώρα, ενώ επισημαίνει ακόμη ότι οι τιμές ήταν υψηλότερες σε σχέση με το προηγούμενο έτος και ότι υπήρχε έλλειψη ελληνικών προϊόντων.
Από την άλλη, χαρακτηρίζει ως «διαχρονική σταθερά» την απουσία επιβολής φόρων και το γεγονός ότι «η πλειοψηφία αποφεύγει την πληρωμή των φόρων και βρίσκει τρόπους να διαφύγει».
«Υπάρχουν αυτοί που επιμένουν ότι η κρίση στην ευρωζώνη τελείωσε, η Ελλάδα εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις και εξυγιαίνει τα δημοσιονομικά της. Ίσως, αλλά όχι με βάση την -βιαστική πράγματι- δική μου παρατήρηση. Από πού θα έρθει η ανάπτυξη; 
Η απουσία πόρων για την μελλοντική ευμάρεια είναι ανησυχητική. 
Αυτό που ένιωσα εγώ είναι πως πρόκειται για ένα έθνος που ελίσσεται, παριστάνοντας ότι εκτελεί οδηγίες, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί ως συνήθως. 
Αυτό δεν μπορεί να αποτελεί καλό οιωνό. Βέβαια, δε με εμπόδισε να κάνω εξαιρετικές διακοπές», καταλήγει.
http://www.4news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.