3 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 1-1-14

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 02 Jan 2014 03:22 AM PST
Μετά από την ανάρτηση την μέρα των Χριστουγέννων στο ηλεκτρονικό ταμπλό του τζαμιού στην αποβάθρα του Καντίκιοϊ, που έδινε το μήνυμα: ¨Μην γίνεστε φίλοι με τους χριστιανούς¨, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να αλλάξουν παραμονή Πρωτοχρονιάς τον στίχο.
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 02 Jan 2014 03:18 AM PST
Απορία..Είναι τελικά μάγκες όσοι κάνουν χιούμορ μόνο με την χριστιανική εκκλησία ή κότες?
Γιατί δεν τους έχω δει ποτέ να κάνουν χιούμορ με το ισλάμ!!
Το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβονται καθόλου την Ελληνική Εκκλησία και την χριστιανική θρησκεία το γνωρίζαμε όλοι εδώ και χρόνια...
Το ότι την θέλουν μόνο για τα...ψηφαλάκια το μάθαμε εσχάτως με τις "κοινωνικές επαφές" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Αρχιεπίσκοπο, τις κατα καιρούς δηλώσεις Τσίπρα, ακόμη και την επαφή με τους Αγιορείτες.

Αλλά ο θυμόσοφος λαός λέει πως " ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του"....
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jan 2014 03:14 AM PST
Σε όλον τον κόσμο οι κάμερες των καναλιών περίμεναν τα μεσάνυχτα της Τρίτης για να καταγράψουν τους εορτασμούς της έλευσης του 2014. 
Ωστόσο στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών τα τοπικά media περίμεναν σε ένα κατάστημα για να καταγράψουν τις πρώτες νόμιμες πωλήσεις μαριχουάνας στην χώρα χωρίς ιατρική συνταγή. 
Ο πρώτος πελάτης ήταν ένας βετεράνος του Πολέμου το Ιράκ, που έπασχε από μετατραυματικό στρες, ωστόσο η τοπική νομοθεσία δεν προέβλεπε για την περίπτωσή του την χορήγηση κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς. 
Θα με βοηθήσει να ξεπεράσω το μετατραυματικό στρες. 
Καλώ και άλλες πολιτείες να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο άλλους βετεράνους", είπε ο Σον Αζαρίτι. 
Σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε το Νοέμβριο στην πολιτεία του Κολοράντο, όσοι είναι άνω των 21 ετών θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται 28 γραμμάρια κάνναβης για «ψυχαγωγικούς» και όχι μόνο ιατρικούς λόγους.
"Στο Κολοράντο περιμένουμε σχεδόν 400 εκατ. δολάρια σε πωλήσεις την επόμενη χρονιά.



Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 02 Jan 2014 03:09 AM PST
Ανάμεσα στα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, νάτο και το σύμβολο των ΜΑΣΩΝΩΝ «Πεφωτισμένων» (Illuminati) που ξεπροβάλει ακριβώς στο κέντρο των εκδηλώσεων! 
Τυχαίο άραγε; Ή μήνυμα - προειδοποίηση των αντίχριστων για τα σχέδιά τους αυτό τον χρόνο...;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr
Posted: 01 Jan 2014 10:13 AM PST


Απλως μας δουλευουν ολοι απο χρονο σε χρονο ωσπου να διαλυθη η χωρα τελειως και να τελειωνουν με την Ελλαδα μια για παντα. 
Αυτο θελουν οι Σιωνιστες της Ευρωπης, μαζυ και της Ελλαδος, οι ανεκαθεν ιδιοι Δυτικοι εχθροι του Ελληνισμου απο τους χρονους του Βυζαντιου.
Εμεις τι κανουμε;;;; επιτρεπουμε στους προδοτες να αλλωνιζουν την Πατριδα μας ...ανενοχλητοι!!! 
 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΥ ΜΑΣ.
Γιαννης Δημ. Μελβουρνη Αυστρ.






Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως άλλο πράγμα η ανάπτυξη και άλλο η ανάκαμψη, αφού ανάκαμψη είναι και το να βγάλεις μειωμένη ύφεση στη σούμα, δηλαδή οτι πας να το γυρίσεις το ματς.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 01 Jan 2014 10:07 AM PST
Posted: 01 Jan 2014 09:50 AM PST
Δείτε το βίντεο...


lamiastar.gr
Posted: 01 Jan 2014 09:48 AM PST
Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, μια εκ των φανατικά μνημονιακών, καθεστωτικών εφημερίδων καταπιάνεται με την τρομοκρατία στην Ελλάδα, την οποία χαρακτηρίζει «ανιστόρητο ελληνικό τρομοκρατικό φαινόμενο».
Στόχος του δημοσιεύματος να «μαλώσει» τους μαρξιστές τρομοκράτες, εντούτοις προχωρά σε διαπιστώσεις οι οποίες καταδεικνύουν πως το πραγματικό πρόβλημα του Καθεστώτος δεν είναι αυτή καθ' αυτή η τρομοκρατική δράση αλλά το γεγονός πως αυτή ενισχύει την ανάδυση των «συντηρητικών» αντανακλαστικών της κοινωνίας και αυξάνει την επιρροή της Χρυσής Αυγής.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, το «Βήμα» ψέγει τους αριστερούς πραίτορες του Καθεστώτος, διότι η ένοπλη δράση τους ενισχύει το αίσθημα της λαϊκής επιταγής για ασφάλεια και τάξη, στοιχεία τα οποία μπορεί να εγγυηθεί μονάχα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.
«Οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη ή όπου αλλού αναπτύχθηκαν αντίστοιχες ομάδες ένοπλης βίας εξαρθρώθηκαν, διαλύθηκαν και έσβησαν. Εδώ οι θιασώτες της ένοπλης πολιτικής βίας επιμένουν, παρ' ότι απέτυχαν παταγωδώς και ουδόλως επηρέασαν τα πράγματα προς την κατεύθυνση που υποτίθεται επιθυμούν. Το αντίθετο μάλιστα. Η ένοπλη δράση των ιδεοληπτικών της δήθεν επαναστατικής αριστεράς μάλλον τον συντηρητισμό και την ακροδεξιά ευνόησε παρά οποιαδήποτε άλλη ιδέα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της καθεστωτικής φυλλάδας. Με απλά λόγια δηλαδή, καλοί οι ένοπλοι αγώνες συντρόφια, αλλά πλέον κάθε τρομοκρατικό χτύπημα ενισχύει την υποστήριξη των λαϊκών στρωμάτων προς τη Χρυσή Αυγή και είναι συνεπώς καταδικαστέα.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.