22 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 20-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 20 Jan 2014 02:59 AM PST
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες... είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν... 
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε. 
Είτε μας αρέσει , είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στη θέση του κατ' επίφασην Πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο πείραμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μιας χώρας, χωρίς να προηγηθεί πόλεμος. 
Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν, ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Posted: 20 Jan 2014 02:51 AM PST
Ο οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, στην εκπομπή του Χρήστου Μαζάνη "Εχω Θέμα", στο Ζούγκλα TV, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014.

http://epam-patras.net
Posted: 20 Jan 2014 02:50 AM PST
Εντυπωσιακές εικόνες από ναυάγιο πλοίου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κατέγραψαν δύτες από τον Σύλλογο "Φίλοι του Βυθού" στα βορειοδυτικά του Νομού Χανίων.
Posted: 20 Jan 2014 02:46 AM PST
Posted: 20 Jan 2014 02:44 AM PST
Posted: 20 Jan 2014 02:39 AM PST
Όπου κι αν πας, όπου κι αν γυρίσεις, ακούς πιά ένα μόνιμο ερώτημα, μιά αγωνία: ''Τί θα απογίνουμε;''..
Η απόγνωση στην πρώτη γραμμή. Οι άνθρωποι πιά συννενοούνται με τα μάτια..
Ξέρουν.
Δεν χρειάζεται να μιλήσεις..
Σε ρωτούν, τί κάνεις; πώς πας; και δεν περιμένουν απάντηση.
Κουνούν το κεφάλι: ''και μη χειρότερα..''
Και τα χειρότερα κάθε μέρα έρχονται. Κάθε μέρα. Και έρχονται..
Ένας λαός που συναντήθηκε πάνω απ' την θλίψη και την απελπισία.

Και τα σκουλήκια την δουλειά τους..
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jan 2014 02:35 AM PST
Ἤ ὀρθότερα, πῶς ἀκριβῶς ἀντιδροῦν τά ζῶα στά γενετικῶς τροποποιημένα τρόφιμα;
Μὲ τὸν καλλίτερον δυνατὸν τρόπο…
Ὅπως δῆλα δὴ θὰ ἀντιδροῦσε ὁλόκληρος ἡ Φύσις ἐμπρὸς στὴν ὕπαρξιν οἱασδήποτε μορφῆς Ὕβρεως…
Τοὐλάχιστον ἀπαξιωτικά… Τοὐλάχιστον…
Γιὰ νὰ μὴν πῶ …ἐκκαθαριστικά…
Τί ἀκριβῶς ...σκέπτονται τά ζῶα γιά τά μεταλλαγμένα;
Here is a photo that shows what wild animals think about GMO (genetically modified) food what are your thoughts?
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jan 2014 02:28 AM PST
Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες της θανάτωσης του 27χρονου χριστιανού Fadi Michael Matta δημοσιεύει το Aleteia (16 και 17/01/14). 
Επικαλείται μαρτυρία ιερέα της Χομς. Σύμφωνα μ΄αυτόν, ο Fadi με τον φίλο και συνάδελφό του, τον 29χρονο Firas Badhr Nader, επέστρεφαν οδικώς στις 8/01/14 από τη Χομς στην κωμόπολη της Marmarita όταν μια ομάδα 5 ενόπλων τζιχαντιστών άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου τους και το ακινητοποίησαν.
Όταν οι αντάρτες πλησίασαν στο αμάξι πρόσεξαν ότι ο Fadi έφερε σταυρό στον λαιμό και τον αποκεφάλισαν ενώ στη συνέχεια του έμπηξαν τον σταυρό στην καρδιά.Ταυτόσημες πληροφορίες για τον αποκεφαλισμό του νεαρού και τον σταυρό που προκάλεσε το μένος των ισλαμιστών μεταφέρει και το dmc-sy.org.
Το επίσημο όργανο τύπου του Βατικανού "Fides" δημοσιοποιεί αναφορά του Ιδρύματος "Fondation Aide à l'Eglise en Détresse ",σύμφωνα με την οποία η βία που ασκείται στους χριστιανούς της Συρίας αυτήν την περίοδο αποδεικνύεται "σ΄έναν από τους χειρότερους διωγμούς κατά των χριστιανών".

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 20 Jan 2014 02:15 AM PST
Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης! 
Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! 
Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!! -
Posted: 19 Jan 2014 12:21 PM PST
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Κίεβο, όπου από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, περίπου 200.000 διαδηλωτές και υποστηρικτές της αντιπολίτευσης συγκρούονται με την αστυνομία λίγο μόλις μέτρα από το Κοινοβούλιο της χώρας....
Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από έναν καινούριο νόμο που πέρασε η κυβέρνηση και περιορίζει αισθητά τις διαδηλώσεις, ενώ περιλαμβάνει αυστηρές κυρώσεις σε βάρος διαμαρτυρόμενων.
Στην ουκρανική πρωτεύουσα επικρατεί χάος με μια μεγάλη μερίδα από τις χιλιάδες διαδηλωτές να συγκρούεται με την αστυνομία, ενώ κυριαρχούν τ χημικά και ο πετροπόλεμος.
Μια ομάδα διαδηλωτών στην προσπάθεια να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κατευθυνθεί προς το Κοινοβούλιο κατέλαβε και κλούβες της αστυνομίας.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές, σε θερμοκρασίες αρκετά κάτω από το μηδέν, είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Ανεξαρτησίας, που αποκαλείται επίσης Μεϊντάν και έχει καταληφθεί από φιλοευρωπαίους αντιπολιτευόμενους εδώ και σχεδόν δύο μήνες, μετά την άρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς να υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, προκρίνοντας αντ' αυτής την προσέγγιση με τη Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.