20 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 16-1-14

Στις 1:30 μ.μ. Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, ο/η EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014 <noreply@blogger.com> έγραψε:
EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 17 Jan 2014 03:19 AM PST
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τις σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν με το ΠΑΣΟΚ, για τις πολιτικές απόψεις της οικογένειάς της αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια έδωσε η μητέρα Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Δάφνη.
Η Δάφνη Ηλιοπούλου μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ανέφερε πως είχε πατέρα εξόριστο κομμουνιστή και αποκάλυψε ότι είχε διοριστεί διοικήτρια νοσοκομείου επί υπουργείας Κρεμαστινού. Συγκεκριμένα η μητέρα του προφυλακισμένου Χρυσαυγίτη βουλευτή υπήρξε διοικήτρια του νοσοκομείου Πατησίων από το 1993 έως το 1997 επί υπουργείας Κρεμαστινού.
Ωστόσο, όπως υποστήριξε, η Δάφνη Ηλιοπούλου άλλαξε κομματική πορεία. «Εγώ άλλαξα στην πορεία και από τις συζητήσεις που είχα με τον γιο μου και από όλη αυτή τη σαπίλα που γνώρισα» είπε χαρακτηριστικά η μάνα του προφυλακισμένου βουλευτή και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου και θα ντρεπόμουν αν είχε βάλει υποψηφιότητα με άλλο κόμμα. Όταν ο γιος μου ανακατεύτηκε με τη Χρυσή Αυγή του είπα "με την ευχή μου"».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jan 2014 07:35 AM PST
Προς τους φίλους Διευθυντές και όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.
Παραίτηση από τη θέση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αμμοχωρίου.  
Πάντα πίστευα σε μια διευθυντική θητεία με δημοκρατικότητα, που θα δίνει λόγο στα οράματα και τις πρωτοβουλίες των συναδέλφων, στις ιδιαιτερότητες και τις κλίσεις των μαθητών. Πάντα πίστευα στον Διευθυντή που θα ξεπερνά τις τυπικότητες στοχεύοντας πέρα από παγερές γραφειοκρατίες, στη δημιουργία ενεργών πολιτών.
Πάντα πίστευα ότι διοίκηση σημαίνει διορατικότητα, πρωτοπορία, συμμετοχή, συναδελφικότητα. Όταν ανέλαβα τη θέση του Διευθυντή του Γυμνασίου Αμμοχωρίου ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα κατέληγα να γίνω ελεγκτής παρουσίας, συντάκτης προγραμμάτων με επιφύλαξη, τιμητής των συναδέλφων, αποδέκτης υποβιβασμών.
Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μου ζητηθεί να συμπεριφέρομαι σαν ένας στυγνός γραφειοκράτης με προσκόλληση στην απόλυτη τυπικότητα, αδιάφορος για την δημιουργία κλίματος εκπαιδευτικής προσφοράς και καινοτομίας.
Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μου ζητηθεί να βάλω απέναντί μου τον σύλλογο, τον συνάδελφο, τον ίδιο μου τον «εαυτό», για να τον κατατάξω, ώστε να τον καταστήσω εύκολη λεία όσων επιδιώκουν να έχουν διαθέσιμους «αριθμούς», διαθέσιμα «νούμερα» για καρατόμηση. 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jan 2014 07:03 AM PST
To defencenet.gr κατάφερε να βρει μέρος του οπτικού ντοκουμέντού από την συγκλονιστική πολιτική ομιλία ενώπιον του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά του ηγέτη του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος Νίκ Γκρίφιν χθες στην ευρωβουλή
Ιδού και η μετάφραση του μέρους της ομιλίας που φαίνεται στο βίντεο:
«Το 2014 υποτίθεται ότι είναι το έτος της δημοκρατίας στην Ευρώπη. Μα τι σόι δημοκρατία σκίζει το ίδιο της το Σύνταγμα, απαγορεύει τις διαδηλώσεις για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι είναι «χαρούμενοι», στέλνει πάνοπλους αστυνομικούς να συλλάβουν δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές και φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους χωρίς δίκη, όταν δεν μπορούν να αντικρούσουν αστήρικτες εικασίες που τους αποδίδονται από ψευδομάρτυρες.
Οι απολυταρχικοί σαν εσάς πάντα δικαιολογούσαν τον φόρο στην ελευθερία με προπαγανδιστικά ψεύδη περί δήθεν «εγκληματικών οργανώσεων». Μα κ. Σαμαρά η τραπεζοκρατική κατοχική κυβέρνηση σας που βοηθάει τους αφέντες σας να καταστρέψουν την Ελλάδα είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.

ΠΗΓΗ
Posted: 16 Jan 2014 06:49 AM PST
Ενα φορτηγό, στο οποίο ήταν γραμμένο το σύνθημα «Ολάντ και όλη η πολιτική τάξη, έξω» άδειασε νωρίτερα το πρωί έν σωρό κοπριάς μπροστά τη Γαλλική Βουλή.
Ο...οδηγός του φορτηγού συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο τμήμα του 7οθ διαμερίσματος του Παρισιού. Την ώρα που η δράση διαδραματιζόταν, το Γαλλικό Πρακτορείο έλαβε ένα μέηλ από τον χρήστη stephaneguantte@gmail.com που έλεγε: 
«Αυτή ακριβώς τη στιγμή ένας Γάλλος πολίτης εκφράζει τον θυμό του μπροστά στη Βουλή! Ολάντ, φτάνει! Αυτό το μήνυμα ήθελε να περάσει και θα το θυμάται ο πρόεδρος για καιρό».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jan 2014 06:11 AM PST
Προς… ενοικίαση αντί 25€ / μέρα τα βραχιολάκια στους κρατούμενους. Μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού λαμβάνουν χώρα συνεχώς συσκέψεις για να ληφθούν μέτρα αυξημένης ασφάλειας σε βάρος των κρατουμένων.
Αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης,ότι δόθηκαν οδηγίες να εφαρμοστεί ταχύτατα το μέτρο με τα βραχιολάκια, που θα φέρει και αποσυμφόρηση στις φυλακές. «Έμαθα μάλιστα ότι τα βραχιολάκια αυτά θα… ενοικιάζονται προς 25 ευρώ την ημέρα σε όσους θελήσουν να τα χρησιμοποιήσουν για να έχουν εξόδους», προσθέτει ο συντάκτης.

Δηλαδή αν είσαι φυλακισμένος για να πάρεις άδεια θα πρέπει να πληρώσεις. Παλι στο χρήμα καταλήξαμε, για την ασφάλεια δεν ενδιαφέρεται κανείς.

Σκεφτείτε ότι οι περισσότεροι κρατούμενοι σε λίγο θα είναι μέσα για φορολογικά εγκλήματα, χρέη κ.τ.λ.

Επιμέλεια άρθρου: Stella
Posted: 16 Jan 2014 06:04 AM PST
Εκστασιασμένος έμεινα ακούγοντας την πρόταση των ξενοδόχων για την καθιέρωση της «λευκής εβδομάδας» κατά τα πρότυπα χωρών της Ευρώπης.
Να κλείνουν τα σχολεία για μια εβδομάδα, να παίρνουν οι γονείς τα παιδιά, να πηγαίνουν στα χιόνια εκδρομή!!! Για την τόνωση του χειμερινού τουρισμού….
Ο εξαθλιωμένος και πεινασμένος θα παίρνει τα παιδιά του και θα πάει για σκι!!! Και επειδή συνήθως (λόγω του κλίματος) δεν υπάρχουν χιόνια και δεν λειτουργεί σχεδόν το σύνολο των χιονοδρομικών κέντρων, ας πηγαίνουν στις Άλπεις!!!
Αφού και στο σπίτι του έτσι κι αλλιώς κρυώνει, χωρίς πετρέλαιο, ας απολαύσει την φύση τουλάχιστον. Ας φροντίσει και η εκκλησία να' χει ένα συσσίτιο σε κάθε χιονοδρομικό κέντρο και οι δήμοι να βάλουν πούλμαν για την διακίνηση των εκδρομέων, αφού έχουν παραδώσει τις πινακίδες των ι.χ. τους…
Πίσω όμως από το πικρό χιούμορ υπάρχει το ύπουλο «λευκό» χτύπημα. Είναι η επιλογή της ημερομηνίας με απώτερο σκοπό να καταργήσουν την αργία της Μεγάλης εβδομάδας, των Αγίων Παθών και να γίνονται μαθήματα στα σχολεία και αναπληρώσεις, απομακρύνοντας έτσι από το πνεύμα των ημερών.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 16 Jan 2014 05:43 AM PST
Posted: 16 Jan 2014 05:41 AM PST
Alpes7.15114sk.jpg
Την ανατριχιαστική εικόνα των σορών στρατιωτών, που έχασαν τη ζωή τους κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο αποκάλυψε το λιώσιμο των πάγων στις Ιταλικές Άλπεις....
Πρόκειται για μία από τις πιο περίεργες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.
Τις φωτογραφίες των άριστα διατηρημένων μουμιοποιημένων σωμάτων δημοσίευσαν το περιοδικό Time και η βρετανική Telegraph.

Οι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του «Λευκού Πολέμου», που αποτέλεσε μέρος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.