29 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 29-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 28 Jan 2014 11:32 AM PST
Σε μια εντελώς απρόκλητη και άνευ προηγουμένου απειλή, με υπονοούμενο πολιτικής δίωξης για πολιτικές πεποιθήσεις, κατά ενός Έλληνα αγρότη προέβη σήμερα ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοΐδης.
Ήταν μια ευθεία απειλή ότι μπορεί να συλληφθεί γιατί "Αυτά που λέει είναι χρυσαυγίτικα"!
Για την ακρίβεια του είπε: "Πρόσεχε γιατί αυτά που λες είναι χρυσαυγίτικα"!
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον υπουργό, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις γης για την κατασκευή του έργου.
Ένας από αυτούς μάλιστα, απευθυνόμενος στον υπουργό, του ζητούσε να τον ακούσει. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να αλλάξει το ύφος και την ένταση και μάλιστα είπε: «Αυτά είναι χρυσαυγήτικα, πρόσεξέ το λίγο».
Μετά από αυτή τη φράση του υπουργού, οι αγρότες ξεσηκώθηκαν φωνάζοντας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από το σημείο, αποδοκιμαζόμενος σφοδρά από τους αγρότες!
Σε λίγο θα συλλαμβάνουν όλο τον κόσμο που θα διαμαρτύρεται...
Πάντως ο αγρότης σε καμία περίπτωση δεν αναφέρει κάτι σχετικό με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Κάτι που μας κάνει να μπαίνουμε σε υποψίες και φόβους, ότι έχουν βρει την "ταμπέλα" του "χρυσαυγίτη" και του "νεοναζιστή" που θα κολλάνε σε κάθε Έλληνα που προσπαθεί να αντιδράσει!
Και το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Η κίνηση δίωξης, εναντίον απλών και αθώων Ελλήνων πολιτών, για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση";
http://olympospress.blogspot.gr
Posted: 28 Jan 2014 11:26 AM PST

Η Grant, η οποία προτάθηκε για δύο βραβεία Grammy χθες το βράδυ, έγραψε για τον ενθουσιασμό της κατά την άφιξή της στην εκδήλωση, αλλά σύντομα κατέστησε σαφές ότι έφυγε νωρίς, επειδή αυτό που είδε ήταν σε σύγκρουση με τις χριστιανικές πεποιθήσεις της, δηλώνοντας: 
«Αφήσαμε το Grammy νωρίς. Έχω πολλές σκέψεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι μάλλον καλύτερα να παραμείνουν  μέσα στο κεφάλι μου. 

Παρά το γεγονός ότι παρέμεινε ντροπαλή για τις ακριβείς συνθήκες, η Grant πιθανώς αναφέρεται στην  παράσταση της Katy Perry, η οποία περιβάλλεται από δαίμονες και χόρεψε γύρω από ένα ανάποδο σκουπόξυλο πριν περικυκλωθεί από πυρκαγιά κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του τραγουδιού της "Dark Horse". 
Η Perry φορούσε ρούχα με ένα φωτιζόμενο σταυρό των Ναϊτών Ιπποτών.
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 28 Jan 2014 07:26 AM PST
Angry BirdsThe National Security Agency and its UK counterpart GCHQ have been developing capabilities to take advantage of "leaky" smartphone apps, such as the wildly popular Angry Birds game, that transmit users' private information across the internet, according to top secret documents. 
The data pouring onto communication networks from the new generation of iPhone and Android apps ranges from phone model and screen size to personal details such as age, gender and location. 
Some apps, the documents state, can share users' most sensitive information such as sexual orientation – and one app recorded in the material even sends specific sexual preferences such as whether or not the user may be a swinger. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Jan 2014 07:15 AM PST
"Η Taylor έχει δύο μαμάδες"

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 28 Jan 2014 06:44 AM PST
Από τότε που υπήρχε πολιτισμός, υπήρξαν πόλεμοι, συγκρούσεις και αναταραχές. 
awesome people
Είναι όμως απλά ένα μέρος του κόσμου που μας κάνανε να ζούμε , αλλά πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι είμαστε στην ίδια ομάδα. 
Είμαστε όλοι οι άνθρωποι. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Jan 2014 05:53 AM PST
Almost anyone would say "YES!" to staying at a hotel nestled in a tropical paradise. 
Tropical vacations mean three things: sun, sand and fun. Who could say no to that? There is one hotel in Pemba, Zanzibar, though, that may make you rethink your answer. The Manta Resort seems normal enough, but they have one room you'll either love or hate vehemently. The Underwater Room.
The Underwater Room is just what it sounds like: a hotel room that's submerged in the clear blue ocean.
The Underwater Room is just what it sounds like: a hotel room that's submerged in the clear blue ocean.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Jan 2014 06:07 AM PST
Ο Guo Shijun είναι ένας νεαρός άνδρας που έχει αντιμετωπίσει απίστευτες δυσκολίες στη ζωή του. 
Ο πατέρας του έμεινε παράλυτος κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος που είχε σε ένα κτίριο στην δουλειά του. 
Έπρεπε να τον φροντίζει όλη την ώρα αυτός επειδή η μητέρα του δεν ήταν σε θέση επειδή είχε μια νοητική αναπηρία από μια μακρά μάχη με την μηνιγγίτιδα που είχε δώσει όταν Shijun ήταν απλά ένα παιδί. 
Αλλά, ακόμα κι αν Guo Shijun πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του φροντίζοντας τους γονείς του, βρήκε έναν τρόπο να το κάνει και σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο που πέρασε. 
Αντί να σταματήσει τις σπουδές του ή να αφήσει πίσω την οικογένειά του, έκανε κάτι άλλο.
Instead of giving up on his studies or leaving his family behind, he did something else.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Jan 2014 06:48 AM PST
Λένε ότι δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να τρέξετε πριν μπορέσετε να περπατήσετε,αλλά τι γίνεται με το skateboarding;
Ένα κλιπ των Kahlei Stone-Kelly, από την Victoria, θα σας ενθουσιάσει.
Προφανώς το παιδί είναι από μια οικογένεια skateboarders, η οποία πρέπει να είναι πολύ περήφανη γι 'αυτόν. 
Αλλά κάποιοι μπορεί να αναρωτιούνται γιατί δεν του φορούν κράνος,η παπούτσια,η προστατευτική ενδυμασία.

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 28 Jan 2014 03:59 AM PST
Πυρκαγιά εκτυλίχθηκε στις 21/12/2013 στην οδό Πάρνηθος 28, Περιστέρι. Το 7μηνων κοριτσάκι μας υπέστη σοβαρά εγκαύματα, δεν γνωρίζαμε αν θα τα καταφέρει.
Το ατύχημα έγινε ξημερώματα 21/12/13 στις 2:00 π.μ στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας που βρίσκετε Πάρνηθος 28 Περιστέρι, Αττικής.
Εκείνο το βράδυ είχα σηκωθεί στις 1:00 π.μ για να της δώσω το γάλα της και στην συνέχεια πήγα να κοιμηθώ. 
Ο άντρας μου, Κώστας, και η μεγάλη μας κόρη, Νάγια (2,5 χρονών) κοιμόντουσαν στο κρεβάτι γύρισα και με είχε πάρει και εμένα ο ύπνος. 
Τότε ο Κώστας πετάχτηκε από το κρεβάτι επειδή άκουσε έναν ήχο και πήγε στο υπνοδωμάτιο του μωρού όπου και το είδε να καίγεται. 
Καιγόταν το κρεβατάκι του μωρού μαζί με το μωρό. Εκείνη την στιγμή σήκωσε την μπέμπα σβήνοντας την φωτιά πάνω του και φώναξε… έτσι πετάχτηκα και εγώ. Προσπάθησα να σβήσω την φωτιά και ο άντρας μου, φώναξε να πάρω τα παιδιά και να φύγω.
Το παιδί νοσηλεύεται έως και σήμερα στο Παίδων Αγία Σοφία και θα νοσηλεύεται για κάποιους μήνες. Έχει σοβαρά εγκαύματα στο αριστερό ποδαράκι της όπου έχασε ένα δαχτυλάκι και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα υπόλοιπα δαχτυλάκια της. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρία χειρουργεία και δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλα. Στο τελευταίο χειρουργείο πρόσθεσαν δερματάκι στην πατουσίτσα του μωρού.
Εκτός της νοσηλείας της κόρης μας, κάηκε το σπίτι μας και όλα τα υπάρχοντά μας. Η όποια βοήθειά σας θα ήταν πολύτιμη για μας.
Με εκτίμηση,
Χαρά Λέρτα & Κώστας Πρωτογέρου
ΣΕΛΙΔΑ https://www.facebook.com/voithiste.to.moro.mas?fref=ts
Posted: 28 Jan 2014 03:54 AM PST

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η εξτρεμιστική οργάνωση Ansar Beit al-Maqdis και ο δεινός εκτελεστής χρησιμοποίησε ένα Manpad, ένα φορητό αντιαεροπορικό σύστημα, που χρησιμοποιούν επίσης οι αντάρτες στη Συρία.(Ποιοι λέτε να τους τα προμήθευσαν)
Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει ότι κατάφερε να καταρρίψει ένα στρατιωτικό ελικόπτερο και να σκοτώσει όλο το πλήρωμά του -συνολικά πέντε άτομα- εκτοξεύοντας μία ρουκέτα εναντίον του. Μάλιστα, οι ισλαμιστές υποστηρίζουν ότι «χτύπησαν» το ελικόπτερο σε περιοχή μακριά από σπίτια, με σκοπό να προστατέψουν τις ζωές των Μουσουλμάνων.
Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σοκ δεν είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσαν το «επίτευγμα» τους αλλά το βίντεο το οποίο ανάρτησαν στο Διαδίκτυο και στο οποίο απεικονίζεται ένας τρομοκράτης να στοχεύει για αρκετή ώρα και τελικά να χτυπά το ελικόπτερο, γνωρίζοντας ότι αφαιρεί τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Τώρα υπάρχουν φόβοι ότι οι εξτρεμιστές θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα πανίσχυρα αυτά όπλα στην αιγυπτιακή ενδοχώρα, όπου οι τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται όλο και πιο συχνά πλέον...

http://www.hellas-now.com
Posted: 28 Jan 2014 03:47 AM PST
«Το 1993, όταν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, το δημόσιο χρέος ήταν το 111% του Α.Ε.Π. της χώρας μας», ανέφερε στην εκπομπή «στον ενικό» ο πολιτικός αρθρογράφος, Γιώργος Δελαστίκ.
«Επί 17 χρόνια δεν αυξανόταν το δημόσιο χρέος, ως ποσοστό του Α.Ε.Π. Το 2009, όταν μπήκαμε στο
μνημόνιο αυξήθηκε το χρέος», συμπλήρωσε ο κ. Δελαστίκ.
http://www.oparlapipas.com
BINTEO-Δελαστίκ: Το χρέος αυξήθηκε όταν μπήκαμε... από Enikos_gr
Posted: 28 Jan 2014 03:41 AM PST
Γελάει ο κόσμος..Αυτοί είναι οι προοδευτικοί που θέλουν να κυβερνήσουν και να σώσουν την χώρα..
Εμπρός σύντροφοι, για περισσότερα τρανς στην πλατεία. πού να τρέχετε μέχρι την Συγγρού..
H εικόνα και το σχόλιο,είναι του Δημήτρη Παπαγεωργίου στο facebook.

Posted: 28 Jan 2014 03:34 AM PST
«Δεν είναι αλλοδαπός ο νεκρός που βρέθηκε χθες τα ξημερώματα στην Πηλίου και Δροσοπούλου στην Κολιάτσου δίπλα στο νηπιακό σταθμό όπως είπε μία κυρία. 
Ο νεκρός είναι Έλληνας περίπου 65 χρονών και όπως λέγεται πρέπει να δέχτηκε επίθεση από αφρικανούς που συχνάζουν σε παράνομο αφρικάνικο μπαρ δίπλα που λειτουργεί ως το πρωί κάθε βράδυ, με σκοπό να τον ληστέψουν και μάλλον ο άνθρωπος πάνω στην ένταση της στιγμής έπαθε έμφραγμα. 
Εμείς ζούμε εδώ στην Ζούγκλα. Ορίστε και η φωτό.
http://www.eglimatikotita.gr
Posted: 28 Jan 2014 03:22 AM PST
Ο Γιάννης Στουρνάρας , παρότι δείχνει να μισεί θανάσιμα τον δημόσιο τομέα, θα μπορούσε να έχει λάβει το βραβείο του "Δημοσίου υπαλλήλου των τελευταίων 30 ετών".
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο τεχνοκράτης και αγαπημένο παιδί του Κώστα Σημίτη ...τοποθετείται εδώ και περίπου 30 χρόνια μόνο σε δημόσιες θέσεις από τις οποίες λαμβάνει παχυλούς μισθούς. 
Τόσο παχυλούς, ώστε μπορεί να διαμένει σε έπαυλη στην Κηφισιά, αλλά και να διαθέτει πολυτελέστατη βίλα στη Σύρο, δίπλα ακριβώς από τη βίλα του κουμπάρου του Γιάννου Παπαντωνίου.
Ο Γιάννης Στουρνάρας μπορεί να έχει πέσει έξω σε όλες του τις προβλέψεις, σε όλες του τις εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία και όχι μόνο, μπορεί να φέρει τεράστιες ευθύνες μαζί με τον Κώστα Σημίτη για το γεγονός ότι η Ελλάδα εντάχθηκε ανέτοιμη στην Οικονομική Νομισματική Ένωση, με αποτέλεσμα σήμερα η χώρα να απειλείται με την απόλυτη καταστροφή, αλλά πάντοτε φρόντιζε να κάνει σωστή διαχείριση της δικής του οικονομικής κατάστασης.

http://www.oparlapipas.com
Posted: 28 Jan 2014 03:18 AM PST
Όπως διαβάσαμε στοΠοντίκι, το Υπουργείο Παιδείας μελετά την επιμήκυνση του Σχολικού Έτους, καθώς σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο «περισσεύουν οι αργίες».
«Οι μαθητές πρέπει να μάθουν περισσότερα και καλύτερα. Γι' αυτό χρειάζεται πέραν της εμβάθυνσης του μαθήματος, η επιμήκυνση του σχολικού έτους. Τα δημοτικά μας κάνουν μάθημα 170 ημέρες και τα γυμνάσια και λύκεια 150.
Πιστεύω ότι περισσεύουν οι αργίες. Άλλωστε, ιδιαίτερα στο Λύκειο, περισσότερες ημέρες στο σχολείο σημαίνει λιγότερες ώρες στο φροντιστήριο» αναφέρει μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο υπουργός Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Αρβανιτόπουλος μελετά τον περιορισμό των διακοπών των Χριστουγέννων και Πάσχα, την κατάργηση των εορτών των Τριών Ιεραρχών, της Καθαράς Δευτέρας και των Εθνικών Εορτών. Οι λόγοι πίσω από αυτή τη πολιτική, είναι βαθύτεροι και εντάσσονται στην αντεθνική πολιτική της Συγκυβέρνησης που έτσι και αλλιώς μας θέλει μειονότητα στην Χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 28 Jan 2014 03:24 AM PST
Η κατάσταση ήταν τέτοια που ο Υπουργός αναγκάστηκε να βρει καταφύγιο σε γραφείο του νοσοκομείου για να γλιτώσει. 
Όλα άρχισαν όταν ο υπουργός Υγείας επισκέφτηκε το πρωί το Νοσοκομείο, για να παρακαθίσει σε σύσκεψη με τα μέλη του Αντιαναιμικού Συνδέσμου Λεμεσού, για συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 
Αντικείμενο συζήτησης ήταν επίσης οι καταγγελίες στις οποίες έχουν προβεί τις τελευταίες μέρες τα μέλη του Συνδέσμου και αφορούν στην πρόθεση της Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, να παραχωρήσει το τμήμα στο οποίο γίνονται ήδη μεταγγίσεις αίματος στους ίδιους, για χημειοθεραπείες. 
Κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τη δική τους υγεία, όπως ισχυρίζονται. 
Εξάλλου καταγγέλλουν και την προχειρότητα κατασκευής του εν λόγω τμήματος, το οποίο δημιουργήθηκε χωρίς καν τις απαιτούμενες πρόνοιες πυρασφάλειας. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.