26 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 26-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 26 Jan 2014 03:22 AM PST
Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του. Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. 
Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια. Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος. 
Διαβάστε τα συμπεράσματα του Πόρτερ και βρείτε τις διαφορές με σήμερα. Η Ελλάδα είναι 66 χρόνια πίσω.
Γράφει ο Πόρτερ.
«Απ" ό, τι μπόρεσα να διαπιστώσω, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμιάν άλλη πολιτική πρακτική από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος. [...] στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια ως μέσο για τη διαιώνιση των προνομίων μίας μικρής κλίκας εμπόρων και τραπεζιτών, οι οποίοι αποτελούν την αόρατη εξουσία στην Ελλάδα.
Η κλίκα αυτή είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει με κάθε μέσο τα οικονομικά της συμφέροντα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι μπορεί να στοιχίσει αυτό στην οικονομία της χώρας. 
Τα μέλη αυτής της κλίκας επιθυμούν να διατηρήσουν άθικτο ένα φορολογικό σύστημα που τους ευνοεί, με αληθινά σκανδαλώδη τρόπο.
Αντιτίθενται στον έλεγχο συναλλάγματος, γιατί αυτό θα τους εμποδίσει να εξάγουν τα κέρδη τους στις τράπεζες του Καΐρου και της Αργεντινής. Δεν διανοήθηκαν ποτέ να επενδύσουν τα κέρδη τους στη δική τους χώρα για να βοηθήσουν στην αναστήλωση της εθνικής οικονομίας.
Τα συμφέροντα των εφοπλιστών προστατεύονται επίσης με σκανδαλώδη τρόπο. Η ελληνική εμπορική ναυτιλία ανθεί στην εποχή μας και οι εφοπλιστές κερδίζουν τεράστια ποσά, αλλά το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος δεν αποκομίζει κανένα όφελος απ" αυτό
Οι μισθοί των ναυτικών γυρίζουν στην Ελλάδα, αλλά οι εφοπλιστές ασφαλίζουν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους στις ξένες χώρες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 04:24 PM PST
Σε αυτήν την βουλή τελικά υπάρχει κανένας χριστιανός βρε παιδιά;
Tι σκατά ορκίζονται, θέατρο παίζανε και παίζουν μέσα στην βουλή στην ορκωμοσία τόσα χρόνια;
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια;
Γιατί έχουν χριστιανικά ονόματα;Αλλαγμένα βέβαια,τα πραγματικά τους είναι άλλα...
Ποιοι πηγαίνανε στην εκκλησία σε εορτές για να τους πάρουνε τα κανάλια για να μας πλανέψουν...
Ρητορική είναι η ερώτηση...
Και που να πιστεύουν όλοι αυτοί τελικά λέτε;
Καλά να πάθουμε...

http://www.hellas-now.com
Posted: 25 Jan 2014 03:20 PM PST
Κατάσταση εκτός ελέγχου στην Ουκρανία..

http://www.hellas-now.com
Posted: 25 Jan 2014 03:02 PM PST
Η Βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στη γη και μεγάλο μέρος των κερδών της είναι από το εμπόριο όπλων, συμπεριλαμβανομένης του διαβόητου εμποριου απεμπλουτισμένου ουρανίου.
Posted: 25 Jan 2014 02:51 PM PST
Posted: 25 Jan 2014 02:50 PM PST
Η Μπέλα, γεννήθηκε με μεγαοισοφάγο. Πράγμα που σημαίνει πως η Μπέλα, έχει μεγαλύτερο οισοφάγο και δεν μπορεί να καταπιεί το φαγητό της.
Ωστόσο.
Της έφτιαξαν την Baileys Chair,
μια καρέκλα για να τρώει... όρθια το φαγητό της.
Κι ήταν δικό της θέμα αν θα μάθει να τρώει...
Και η Μπέλα...: 
Απλώς, πρέπει να μένει 10 λεπτά ακόμα όρθια,μόλις τελειώσει το φαγητό της...

http://news.youropia.gr
Posted: 25 Jan 2014 02:38 PM PST
Η Wounda, ο θηλυκός χιμπατζής, έγινε ο 15ο του είδους του που επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον, στο νησί Tchindzoulou.
Η Wounda παραλίγο να χάσει τη ζωή της όταν αρρώστησε. Η Jane Goodall που έχει ιδρύσει ένα καταφύγιο προστασίας των ζώων, την περιέθαλψε.
Όταν γύρισε μαζί της να την αφήσει στο νησί, η Wounda έκανε μια απίστευτα συγκινητική χειρονομία (δείτε περίπου στο 3.10′ του βίντεο) για να δείξει στη Jane την ευγνωμοσύνη της.
Το κέντρο που έχει ιδρύσει η Jane Goodall στο Κονγκό φιλοξενεί συνολικά 60 χιμπατζήδες με διάφορα προβλήματα τους οποίους προσπαθεί να επιστρέψει σιγά σιγά στο φυσικό τους περιβάλλον. Μέχρι στιγμής έχουν επιστρέψει 15.
Η ίδια η Jane Goodall ζητά ως δώρο για τα φετινά, 80α γενέθλια της να μπορέσει να επιστρέψει όλους τους χιμπατζήδες στο περιβάλλον που ανήκουν.
Posted: 25 Jan 2014 02:22 PM PST
Οι Ιταλοί έριξαν 100.000 βλήματα σε ένα τόσο μικρό ύψωμα και λογικά δεν έπρεπε να ζήσει κανένας οργανισμός...
Και όμως όταν έκαναν έφοδο με τανκ και στρατό νομίζοντας ότι θα κάνουν περίπατο μέσα από τα χώματα, τις πέτρες, τα κομματιασμένα συρματοπλέγματα και τους ξεκοιλιασμένους γαιόσακους, φάνηκαν να ξεπετάγονται άνθρωποι! 
Ήταν οι Έλληνες . Έγινε σφαγή . 14.000 ιταλοί στρατιώτες νεκροί. 
Τα τανκ τα αχρήστευαν οι έλληνες με βόμβες μολότοφ που πηγαίνοντας κοντά τις έριχναν στους οδηγούς των τανκ. 
Οι ιταλοί πολλές φορές υποχώρησαν και ξαναβοβαρδιζαν μακριά εκ του ασφαλούς το ύψωμα. 
Ήταν όμως ασφαλείς; Όπως αποδείχτηκε όχι. 
Οι έλληνες προς έκπληξη των ιταλών είχαν κάνει αντεπίθεση και τους θέριζαν στο δικό τους στρατόπεδο. 
Όλα αυτά τα παρακολουθούσε ο Μουσολίνι με κιάλια και αμέσως έφυγε για Ιταλία. 
Από τους 300 έλληνες έμειναν οι 70 ενώ από τους ιταλούς σκοτώθηκαν 14.000. 
Ύστερα μου λένε μερικοί γιατί γραφώ για μας τους Έλληνες. το αναφέρει όμως αυτό η ιστορία στα παιδιά μας; όχι. γιατί;
Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη
Posted: 25 Jan 2014 02:20 PM PST
Posted: 25 Jan 2014 02:11 PM PST
The Allegory of the Cave, also commonly known as Myth of the Cave, Metaphor of the Cave, The Cave Analogy, or the Parable of the Cave, is an allegory used by the Greek philosopher Plato in his work The Republic to illustrate "our nature in its education and want of education". (514a) The allegory of the cave is written as a fictional dialogue between Plato's teacher Socrates and Plato's brother Glaucon, at the beginning of Book VII (514a520a).
Plato imagines a group of people who have lived chained in a cave all of their lives, facing a blank wall. 
The people watch shadows projected on the wall by things passing in front of the cave entrance, and begin to ascribe forms to these shadows.
According to Plato, the shadows are as close as the prisoners get to seeing reality. 
He then explains how the philosopher is like a prisoner who is freed from the cave and comes to understand that the shadows on the wall are not constitutive of reality at all, as he can perceive the true form of reality rather than the mere shadows seen by the prisoners.

Posted: 25 Jan 2014 01:21 PM PST
Posted: 25 Jan 2014 01:18 PM PST
Υπάλληλος του ΟΤΕ εισέβαλε στο υπόγειο του καταστήματος και αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο 60χρονος τεχνικός του ΟΤΕ εργαζόταν σε υποκατάστημα της Κύμης και τον τελευταίο καιρό είχε βγει σε σύνταξη. Ο ίδιος περίμενε αλλά αργούσε η σύνταξη με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Μην αντέχοντας άλλο την τραγική οικονομική κατάσταση, ο 60χρονος εισέβαλε σήμερα το πρωί στο κτήριο του ΟΤΕ και πήγε στο υπόγειο όπου και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Αμέσως κατέφθασε στο σημείο μεγάλη πυροσβεστική δύναμη αλλά ο 60χρονος είχε χάσει την ζωή του και ανασύρθηκε το απανθρακωμένο άψυχο σώμα του από το υπόγειο. Οι κάτοικοι της Κύμης έχουν σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό και την ώρα που ο 60χρονος επέλεξε να αυτοπυρποληθεί δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στο κτήριο Επί τόπου μετέβησαν αμέσως ο Διευθυντής Τεχνικής Περιφέρειας Αττικής & Εύβοιας και άλλα στελέχη του ΟΤΕ που βοηθούν τις αρχές στο έργο τους.

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε ο ΟΤΕ:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 11:59 AM PST
Μπα καλέ δεν είναι στημένες.Μην το ξαναπείτε αυτό...
Φάε κόσμε κουτόχορτο...



Posted: 25 Jan 2014 11:34 AM PST
Posted: 25 Jan 2014 11:19 AM PST
Ο Πύργος του Άιφελ, το Μουλέν Ρούζ, η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων. Εικόνες από το Παρίσι, μιας άλλης εποχής. Εικόνες έγχρωμες από την Πόλη του Φωτός όπως ήταν τα πρώτα χρόνια του 1900... 
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κάποια στιγμή ανάμεσα στο 1907 και το 1930 με τη διαδικασία Autochrome που επινόησαν οι αδελφοί Lumière. 

Απολαύστε το ταξίδι στο χρόνο! 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 11:24 AM PST
Ζούμε σε έναν τρελό κόσμο...64.000.000 διαμερίσματα καινούργια ξενοίκιαστα...
Χιλιάδες άνθρωποι στην κινα πεθαίνουν από την πείνα και ζουν στο δρόμο, ενώ αυτοί οι ηλίθιοι χτίζουν πόλεις για κανέναν.
Τι να συμβαίνει.Είναι τόσο ηλίθιοι η συμβαίνει κάτι άλλο;

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 25 Jan 2014 07:02 AM PST
Posted: 25 Jan 2014 06:17 AM PST
British Columbia in Canada, the boat Seaspan Harvester transports and delivers wood with a peculiar technique. 
This barge timber uses a novel method to dump its cargo, it capsized and tilts 30 sec to bring down the trunks of trees in the water. 
Free engine, this barge was designed to load and unload the goods itself, the train is pushed by the tug Seaspan King.
Posted: 25 Jan 2014 06:02 AM PST

Simoni Renee Guerreiro Dias claims this picture proves Hitler lived in the small town of Nossa Senhora do Livramento with his girlfriend, Cutinga
He is believed to have died after shooting himself in a Berlin bunker in 1945 when he realised Germany had lost World War II.
But a startling new book claims Adolf Hitler actually escaped his hideout and actually died incognito in 1984 in a small town near Brazil's border with Bolivia - and it can be proved by a picture.
Not only that, but the author believes the Fuhrer fled to Argentina and then Paraguay before settling in the Brazilian state of Mato Grosso to hunt for buried treasure - with a map given to him by Vatican allies, according to its author.
Simoni Renee Guerreiro Dias claims this picture proves Hitler lived in the small town of Nossa Senhora do Livramento with his girlfriend, Cutinga
Old clothes meant to be worn by the Fuhrer: An author claims the fascist actually died aged 95
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 05:37 AM PST
Μετά τον Βιετναμέζο υπουργό Οικονομικό, τον αλήστου μνήμης Ρέσλερ, τώρα πάλι η Γερμανία "πρωτοπορεί": Τοποθέτησε μια 35χρονη μουσουλμάνα παλαιστινιακής καταγωγής για πρώτη φορά θέση εκπροσώπου στο υπουργείο Εξωτερικών!
Οι γονείς της Ζάουζαν Τζέμπλι γνωρίστηκαν σε έναν προσφυγικό παλαιστινιακό καταυλισμό και μετανάστευσαν από τον Λίβανο στο Βερολίνο στις αρχές της δεκαετίας του '70. Η ίδια γεννήθηκε στο Βερολίνο. Αρχικά ήταν χαρακτηρισμένη "άπατρις" αλλά σε ηλικία 15 ετών απέκτησε τη γερμανική υπηκοότητα. 
Η Τζέμπλι έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και δηλώνει ότι είναι πιστή μουσουλμάνα. "Μπορεί να μην το διακρίνετε από την εμφάνισή μου, επειδή δεν φορώ μαντίλα. 

Όμως προσεύχομαι, νηστεύω, δεν τρώω χοιρινό και δεν πίνω αλκοόλ", είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή της...
Σαν τον Ερντογάν δηλαδή.... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                        
Χαρά που θα κάνουν στο Ισραήλ...προχωρά το σχέδιο του Richard Coudenhove  Kalergi  μέσω Γερμανίας φυσικά….της μεγάλης αποικίας...της ανώνυμης εταιρείας..... 
Οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και   εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Γκέττο-φυλακή, η Ευρώπη....και όποιος αντέξει.... 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 04:45 AM PST
A photographer by the name of Giles Clarke discovered the truth about a foreign prison system that'll make your stomach turn. 
The prisons in El Salvador treat their gang member inmates like animals, trapping them in cages en masse. To the prison guards, these men are no better than dogs. His series of photographs are called "Caged In El Salvador," and they expose the horrifying and inhumane conditions these prisoners are faced with.
Giles uncovered these cages full of prisoners when he was exploring an isolated suburb.
Giles uncovered these cages full of prisoners when he was exploring an  isolated suburb.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 04:41 AM PST
Allen Crosby is a self-professed "technophile." Being so, he tagged many of his electronics with small GPS tracking devices just in case they were ever stolen.
Just last week, they were stolen. But thanks to what Crosby described as "mini-micro GPS units," he was able to track his up to $10,000 worth of electronics and jewelry all the way to the suspect's driveway and into his home, KPHO-TV reported.
GPS location
This image shows the actual satellite image showing the location of the GPS devices inside the suspect's home. (Image source: Yavapai County Sheriff Office)
Crosby's Phoenix, Ariz., home was burglarized last week, but using a smartphone app, he was able to show Yavapai County Sheriff's deputies just where the stolen items could be found.
"We actually watched the vehicle pull directly into the suspect's driveway," Crosby told the news station. "We then saw the bag move into house and we were able to pinpoint the exact room where it was in via satellite image."
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 04:08 AM PST
Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη;
Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη; 
Ἀγάλματα; Μνημεῖα;
Ἁπλῶς «φρόντισε» ἕνας....
Ἑβραῖος Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ, διαλύοντας τὰ πάντα.

Ὁ ἀββὰς λοιπὸν Μισὲλ Φουρμόντ, ἀπεσταλμένος τοῦ Λοδοβίκου ΙΕ', ὥστε νὰ συλλέξῃ βυζαντινὰ χειρόγραφα, τὸ 1729, ἔφθασε στὴν Σπάρτη.
Χρειάστηκε 53 ἡμέρες γιὰ νὰ καταστρέψῃ τὰ πάντα!!!
Ἀκολουθεῖ ἡ ἐπιστολή του πρὸς τὸν κόμητα Maurepas…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 03:58 AM PST
Posted: 25 Jan 2014 03:36 AM PST
epsilon-kritiΟι δημοσιογράφοι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του "Ε" κρατούν την κοιλιά τους απο τα γέλια όταν ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου της Κρήτης προσπαθεί να δικαιολογήσει τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που συμβαίνουν στο νοσοκομείο του, όπου ελλέιψει νεκροθαλάμων βγαζουν τους νεκρούς στα…μπαλκόνια!! 
Δείτε το πραγματικά σπαρταριστό βίντεο…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.