20 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 15-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 16 Jan 2014 03:13 AM PST
Η 15η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ!!!
ΕΙΧΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…
vrachiolidis@yahoo.gr

Ακόμη μία αυτοκτονία ομολογιούχου του Δημοσίου σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Πρόκειται για την 15η από τότε που η προδοτική συγκυβέρνηση Παπαδήμου έσωζε τους δανειστές και αποφάσιζε να καταληστεύσει τους Έλληνες που στήριξαν με τις αποταμιεύσεις του το ελληνικό κράτος!

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jan 2014 02:49 PM PST
Βρέθηκε επιτέλους κάποιος και τους τα είπε κατάμουτρα.
Τους απέδωσε ότι έχουν παντελή άγνοια σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ελληνική κοινωνία και τους τόνισε ότι όλο το αστικό προσωπικό βρίσκεται πάνω σε μια πυριτιδαποθήκη, αλλά οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται.
«Εχετε περισσό θράσος να εμφανίζεστε και να λέτε θα μας σώσετε» τόνισε, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλω να με σώσετε άλλο». 
Η αμηχανία των εκπροσώπων Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ μπροστά σ' αυτά που άκουσαν, διάχυτη και δεν είχαν καμιά αντίδραση.
Posted: 15 Jan 2014 02:36 PM PST
Ένα πιλοτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το RoboEarth, που εδώ και τέσσερα χρόνια χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποσκοπεί στη δημιουργία ενός διαδικτύου αποκλειστικά για ρομπότ, δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο ολλανδικό πανεπιστήμιο του Αϊντχόβεν αυτή την εβδομάδα.
Η πρώτη δοκιμή γίνεται σε μια προσομοιωμένη αίθουσα νοσοκομείου, όπου τέσσερα «δικτυωμένα» ρομπότ θα εκτελούν από κοινού μια σειρά από ενέργειες για να βοηθήσουν ασθενείς. Το σύστημα έχει αναπτυχθεί από πέντε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και ερευνητές της ολλανδικής εταιρείας Philips.
Το RoboEarth, σύμφωνα με το BBC, φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα από την οποία τα απανταχού ρομπότ θα επικοινωνούν μεταξύ τους, θα ανταλλάσσουν εμπειρίες και πληροφορίες, ώστε να ανταποκρίνονται με πιο «έξυπνο» τρόπο στο περιβάλλον τους.
Ο απώτερος στόχος είναι τόσο τα ρομπότ, όσο και οι άνθρωποι, να μπορούν μελλοντικά να «ανεβάζουν» (upload) πληροφορίες σε μια βάση δεδομένων, που θα βρίσκεται στο υπολογιστικό «νέφος» (cloud computing) και η οποία θα παίζει το ρόλο ενός κοινού «εγκεφάλου» για έξυπνα μηχανήματα.
Όπως είπε ο επικεφαλής του προγράμματος Ρενέ βαν ντε Μόλενγκραφτ, «το πρόβλημα σήμερα είναι ότι τα ρομπότ συνήθως αναπτύσσονται ειδικά για ένα σκοπό.
Όμως οι καθημερινές αλλαγές που συμβαίνουν συνεχώς στο περιβάλλον μας, καθιστούν όλες τις προγραμματισμένες δράσεις τους άχρηστες».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jan 2014 01:32 PM PST
Η παραπομπή του πρώην υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο, αν τελικά αυτή γίνει, θα είναι η δεύτερη στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης. Η πρώτη ήταν με το σκάνδαλο Κοσκωτά. Κι όμως, ο λαός δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει.
Μετά από ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντοπούλου, το υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε στοιχεία τα οποία μας αφήνουν όλους άφωνους. Μόνο για το χρονικό διάστημα από το 2009 μέχρι σήμερα, το άρθρο 86 του Συντάγματος (περί ευθύνης των υπουργών) φρέναρε τη διεξαγωγή ανακρίσεων από τους δικαστικούς λειτουργούς σε (κρατηθείτε) 136 υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονται υπουργοί.
Για όλες αυτές τις υποθέσεις, σταμάτησαν οι ανακρίσεις, όπως προβλέπει το άρθρο 86 του Συντάγματος και στάλθηκαν οι δικογραφίες στη Βουλή. 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως ενώ όλες αυτές οι δικογραφίες, που αφορούν ποινικές ευθύνες υπουργών, έχουν σταλεί στη Βουλή, εντούτοις αυτές στοιβάζονται στα συρτάρια της «Διεύθυνσης Νομοθετικού Έργου».

Η Βουλή, ως μέρος του κρατικού μηχανισμού, δεν μπορεί να ασχοληθεί έγκαιρα με τις υποθέσεις που αφορούν υπουργούς, όμως, άλλα τμήματα του κρατικού μηχανισμού, κινούνται ταχύτατα όταν πρόκειται να κατάσχουν τα σπίτια δύστυχων πολιτών για οφειλές ολίγων ευρώ, από αντισυνταγματικές φορολογίες.
Δεν υπάρχει, ούτε ένας πολίτης που να μην πιστεύει ότι το άρθρο 86 του Συντάγματος θα πρέπει να καταργηθεί πλήρως και οι υπουργοί να αντιμετωπίζονται πλέον από τη Δικαιοσύνη όπως οι απλοί πολίτες και όχι ως ανεύθυνοι ημίθεοι.
Πέτρος  Χασάπης
olympia
Posted: 15 Jan 2014 01:21 PM PST
Τὰ κρατικὰ ΜΜΕ θεώρησαν ἄκρως σημαντικὸ τὸ γεγονός πὼς ὁ σοσιαλιστής-μπολσεβίκος Φρανσουὰ Ὀλὰντ ἔχει πιτσιρίκα γκόμενα, ἀλλὰ καθόλου σημαντικό πὼς ἡ Γαλλία βρίσκεται ἐξίσου ὑπὸ κομμουνιστικὴ δικτατορία, ἀγγίζοντας τὰ ἐπίπεδα φορολογήσεως, που ἐπιβάλλει τὸ σοβιετικὸ Ἑλληνικὸ κράτος καὶ οἱ Βρυξέλλες στοὺς Ἕλληνες.
Τὸ μ…ἰ σέρνει καράβι καὶ ὁ σοσιαλισμὸς περνᾶ «ἀπαρατήρητος».
Μαγικὴ εἰκόνα, πραγματικά.
Εὐθύμης Μαραμῆς
http://filonoi.gr
Posted: 15 Jan 2014 11:29 AM PST
Horrific: Shocking images depicting U.S. soldiers burning the bodies of what appear to be Iraqi insurgents, have emerged today
The explosive photographs, reportedly taken in Fallujah in 2004, have sparked a Marine Corps investigation
However, many of the 41 shots, obtained by TMZ, are just too grisly to publish
Two pictures show a Marine pouring gasoline on the enemy remains, another two images show the Iraqi soldiers going up in flames while a fifth picture captures the charred bodies
U.S. Central Command, which oversees military operations in the Middle East, determined the photos had not been brought to their attention before


Shocking images depicting U.S. soldiers burning the bodies of what appear to be Iraqi insurgents, have emerged today.
The explosive photographs, reportedly taken in Fallujah in 2004, have already sparked a Marine Corps investigation, but many of the 41 gag-inducing shots are just too grisly to publish.
Two pictures show a Marine pouring what looks like gasoline on the remains of enemy soldiers and another two images appear to show the remains go up in flames. Two more capture the horrifically charred bodies.
WARNING: EXTREMELY GRAPHIC CONTENT 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jan 2014 10:04 AM PST
Με απίστευτη ψυχραιμία ο επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα που τον κρατούσε να παραδοθεί στις αρχές. Όλα ξεκίνησαν όταν οι συνεργοί του απαγωγέα που παραδόθηκε τον άφησαν να φρουρεί τον επιχειρηματία. Τότε εκείνος έπιασε την κουβέντα μαζί του και τον έπεισε ότι οι συνεργοί του τον εγκατέλειψαν κι ότι η αστυνομία ήδη βρίσκεται στα ίχνη τους.
Με αυτό τον τρόπο κατάφερε αρχικά να τον πείσει να του παραδώσει την γεμιστήρα από το όπλο του κι αμέσως μετά να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα.
Όταν έφτασαν στο Α.Τ. Κερατέας ο φρουρός είδε τον κόκορα από το όπλο του απαγωγέα να εξέχει και πίστεψε ότι θα δεχθεί επίθεση. Τότε τον καθησύχασε ο Μανόλης Καραμολέγκος και ακολούθησε όπως αποκάλυψε ο ALPHA ο εξής απίστευτος διάλογος:
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Καλησπέρα. Άκουσες κάτι για μια απαγωγή;
ΦΡΟΥΡΟΣ: Κάτι άκουσα.
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Εγώ είμαι. Αυτός πίσω μου είναι ο δράστης (και κλείνει το μάτι στον φρουρό). Καμιά φορά οι άνθρωποι κάνουν και λάθη.
http://www.koolnews.gr
Posted: 15 Jan 2014 10:55 AM PST
Το φοράει 30 χρόνια.Παντρεύτηκε και δαχτυλίδι δεν άλλαξε. Μόνο μία φορά για να κάνει την μασονική φωτογράφιση με την σφραγίδα των ηνωμένων πολιτειών για το NEWSWEEK MAGAZINE.

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
http://www.katohika.gr
Posted: 15 Jan 2014 11:12 AM PST
Τι να σκεφτόταν την στιγμή που τον έψελνε ο Farage;Κόψτε φάτσα
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, που βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο για την ελληνική Προεδρία, τα άκουσε κανονικότατα από τον Βρετανό ευρωβουλευτή, Nigel Farage, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για τους Έλληνες πολιτικούς γενικότερα, αφού η αναφορά του έφτασε μέχρι τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο, τον οποίο χαρακτήρισε υπάλληλο μαριονέτα της Goldman Sachs!
Η αλήθεια πονάει…
Ο Farage ενημέρωσε τον Αντώνη Σαμαρά πως «δεν κάνει κουμάντο στην χώρα του, η οποία βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και όπου η Δημοκρατία καταλύθηκε. Γι' αυτό και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να μετονομάσει την Νέα Δημοκρατία σε ΜΗ Δημοκρατία!»
Η αλήθεια πονάει…
«Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα που χορεύουν στους δρόμους της Αθήνας. Δεν έχει σημασία βέβαια που η χώρα σας, υπό τις συμβουλές της Goldman Sachs, μπήκε στο ευρώ χωρίς να πρέπει, που η ανεργία έχει φτάσει το 30% και το 60% στους νέους, ότι το νεοναζιστικό κόμμα προελαύνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στην γερμανική πρεσβεία. Αλλά μην ανησυχείτε για αυτά, γιατί η… παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας ήταν επιτυχία!»
Η αλήθεια πονάει…
Και μην νομίζετε φίλοι μας ότι οι επόμενοι θα φέρουν την αλλαγή! Είμαστε μάρτυρες σε ένα στημένο παιχνίδι με θύμα όλους εμάς τους Έλληνες αλλά και όλους του ανθρώπους. Απλά κάθε φορά παρακαλάμε να έρθει το μη χείρον για την χώρα και να υπάρχουν περιθώρια ελιγμών για όσους προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Η αλήθεια πονάει…
Τέλος ο Nigel Farage τόνισε ότι η ΕΕ μετατρέπεται σε Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης όπου δεν θα υπάρχει πλέον δημοκρατία αλλά μόνο γραφειοκρατία. Εν ολίγοις η ελευθερία θα χαθεί και ο σοβιετικού τύπου συγκεντρωτισμός θα φέρει και επίσημα την παγκόσμια χούντα.
Η αλήθεια πονάει…
http://www.pygmi.gr
Posted: 15 Jan 2014 09:18 AM PST
O Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε από τη Σμύρνη με σαράντα σεντς στην τσέπη και κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο.
Έγινε τόσο ισχυρός και ενοχλητικός, ώστε ο αντιπρόεδρος Νίξον έφθασε να δώσει εντολή: «Σκοτώστε τον Ωνάση».
Μία από τις ελάχιστα γνωστές επιχειρηματικές δραστηριότητες του μεγιστάνα ήταν οι φαλαινοθηρικές του επιχειρήσεις.
Το λάδι φάλαινας είχε 130 δολάρια και μετά τον πόλεμο εκτινάχθηκε στα 360 δολάρια ο τόνος.
Ο Ωνάσης, από το κυνήγι φαλαινών, αποκόμισε τεράστια οικονομικά οφέλη, τη δεκαετία του '50.
Προκάλεσε όμως διεθνή κρίση, καθώς υπήρξε αδίστακτος, αλλά και προνοητικός. Αντέδρασαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, η Νορβηγία, το Περού, η Χιλή και ο Παναμάς.
Ειδικά οι Νορβηγοί πολέμησαν σκληρά τον μεγιστάνα.
Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον καπετάνιο συμπατριώτη τους Λαρς Άντερσεν, ο οποίος ήταν κορυφαίος φαλαινοθήρας.
Η φαλαινοθηρία επεκτάθηκε και στην Ανταρκτική, όπου τα πλοία «σπάνε» κάθε κανόνα που είχε θεσπιστεί ως τότε.
Ο στόλος του Ωνάση βομβαρδίστηκε από το Περού
«Διεθνές ζήτημα δημιουργεί ο βομβαρδισμός και η σύλληψις φαλαινοθηρικών του κυρίου Ωνάση. Αυστηρά προειδοποίησις της βρετανικής κυβερνήσεως προς το Περού και την Χιλήν.
Συνεχίζεται η καταδίωξις και άλλων σκαφών», έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής.
Θα υπέθετε κάποιος, ότι ο Ωνάσης βγήκε χαμένος, αλλά κατάφερε να κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια.
Αν και τα έβαλε με όλες τις δυνάμεις, μικρές ή μεγάλες, βγήκε νικητής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jan 2014 09:04 AM PST
Αυτό που κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή και οι συνήγοροι υπεράσπισης, αλλά και όλος ο νομικός κόσμος ότι η απόφαση για τις προφυλακίσεις των τριών βουλευτών τη Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη και πάρθηκε κατόπιν πολιτικής εντολής Σαμαρά, επιβεβαιώνεται και από το ντοκουμέντο που φέρνουμε στην δημοσιότητα.
Με σημείωση της Ειδικής Ανακρίτριας του Εφετείου Αθηνών Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, πάνω στο κείμενο της απολογίας του ήδη προφυλακισμένου Γεωργίου Γερμενή, υπάρχει η ένδειξη «Συμφωνούμε 9/1/2014», κάτω από την σημείωση του Εισαγγελέα Εφετών, στην οποία αναφερόταν ότι ο Συναγωνιστής Γερμενής κρίνεται προφυλακιστέος. Είναι αυτό που ακούει ο κόσμος σε τέτοιες περιπτώσεις με «σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα».
Το θέμα όμως είναι ότι η απολογία των Συναγωνιστών - βουλευτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ενώ η ημερομηνία που θέτει η Ανακρίτρια είναι Πέμπτη 9/1/2014.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jan 2014 09:07 AM PST
Δείτε που είναι το Μ στο ΤΙΜΕ.
"After Trayvon/The End" placed right above the Pope's head and clearly pointed out by the 'Two Horns'. 
Δείτε παρακάτω...

http://makedonia-is-greece.blogspot.gr

how they easily avoid this in almost every cover by placing the photo behind the letters:
Posted: 15 Jan 2014 08:40 AM PST
Ευχαριστούμε την ΕΡΤ www.ertopen.com που ήταν φυσικά η μόνη τηλεόραση που έδειξε τις ντροπιαστικές εικόνες από την «ανάπτυξη» που έφερε η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στις Σκουριές. 
Δείτε το βίντεο.

http://antigoldgr.org
Posted: 15 Jan 2014 09:58 AM PST
Posted: 15 Jan 2014 07:27 AM PST
Απίστευτο κι όμως αληθινό...
Οι ανθρώπινοι «ζωολογικοί» κήποι, που ονομάζονταν επίσης «εθνολογικές εκθέσεις» ή «Negro Villages», ήταν χώροι (περιφραγμένα θεματικά πάρκα) στα οποία εκθέτονταν δημόσια ζωντανοί άνθρωποι τον 180, τον 19ο και στις αρχές του 20ου αιώνα.
Αυτό συνέβαινε ώστε οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι να δείξουν και να τονίσουν τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ εκείνων δηλαδή του δυτικού πολιτισμού και των μη ευρωπαϊκών λαών. Όπως ήταν επόμενο αυτά τα θεματικά πάρκα χρησιμοποιήθηκαν συχνά ή μόνο για ρατσιστικούς σκοπούς και για να επιβεβαιώσουν έτσι την θεωρία του Δαρβίνου.
Ανθρώπινους ζωολογικούς κήπους βρίσκουμε στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, τη Βαρσοβία, τη Βαρκελώνη, το Αμβούργο και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ένα «Negro Village» ήταν ο πόλος έλξης για τους παριζιάνους το 1889. Πάνω από 28 εκατομμύρια τον επισκέφτηκαν.
Τους Αφρικανούς τους φωτογράφιζαν δίπλα σε πιθήκους και χιμπατζήδες για να δείξουν στους επισκέπτες, ότι ήταν πιο «συγγενείς» με τα ζώα παρά με τον άνθρωπο. Το 1860, ο Ζωολογικός Κήπος του Παρισιού περιελάμβανε και αιχμάλωτους Ζουλού, Σενεγαλέζους και μαύρους από την Γκαμπόν. Το 1878 στον Ζωολογικό Κήπο του Βερολίνου βρίσκονταν Λάπωνες και Πυγμαίοι.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jan 2014 07:09 AM PST
«Περιορισμένα κλουβιά. Ακραίες θερμοκρασίες. Βρώμικο περιβάλλον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό: Το βιομηχανικό σύστημα τροφίμων αντιμετωπίζει την καλή διαβίωση των ζώων, εκ των υστέρων. 
Ως ένα σχόλιο στη σημερινή "σύγχρονη"γεωργία, ένας φοιτητής αρχιτεκτονικής του Λονδίνου έχει δημιουργήσει ενα προκλητικό σχεδιασμό για ένα αγρόκτημα κοτόπουλων που θα κρατάει τα πουλιά σε ακινησία και το μυαλό τους σε στάση. 
Ο φοιτητής André Ford απο το βασιλικό κολλέγιο, δημιούργησε μια εγκατάσταση, που ονομάστηκε Κέντρο Ασυναίσθητης γεωργίας. Είναι μια αρκετά απαίσια υπόθεση, φτιαγμένή από ένα τεράστιο ατσάλινο πλαίσιο που θα περιέχει έως 1.000 πουλιά.
Σε αυτό, τα κοτόπουλα θα είναι πλήρως ακινητοποιημένα, θα τους αφαιρούνται τα πόδια (για εξοικονόμηση χώρου), και τα πουλιά θα λαμβάνουν τροφή, νερό και οξυγόνο μέσα από ένα περίπλοκο δίκτυο σωλήνων. 
Προκειμένου να εξαλειφθούν τα δεινά που τα κοτόπουλα θα αντιμετωπίζουν υπό αυτές τις συνθήκες, ο Ford προτείνει να αφαιρείται ο εγκεφαλικός φλοιός των πτηνών », αφήνοντας άθικτο το στέλεχος του εγκεφάλου. Τα κοτόπουλα θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν, αλλά θα περάσουν ουσιαστικά τη ζωή τους σε κώμα ».

http://anekshghto.blogspot.gr
Πηγή
Posted: 15 Jan 2014 11:19 AM PST
Σε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με το τι πάει να γίνει με τα χημικά της Συρίας προχώρησε ο επιστημονικός συνεργάτης του ερευνητικού κέντρου Δημόκριτος και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Χημικών Νίκος Κατσαρός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης κόσμος. 
Ο κ Κατσαρός έκανε γνωστό με το να επεξεργαστούν ανοιχτά της Κρήτης 700 τόνους αερίου σαριν και περίπου 80 αερίου μουστάρδας με μια μέθοδο που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην θάλασσα παρά μόνο στην ξηρά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λάθους ή ατυχήματος. 
Γεγονός είναι δε, ότι κανένα κράτος στον κόσμο δεν δέχτηκε να γίνει αυτό στο έδαφος του λόγω του μεγάλου κινδύνου, πόσο μάλλον όταν κάτι τέτοιο πάει να γίνει στη θάλασσα ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κατσαρός, ούτε καν η Αλβανία την οποία πήγαν να εξαγοράσουν αλλά ο λαός της αντέδρασε δυναμικά και έτσι η κυβέρνηση "Ράμα" αρνήθηκε . 
Οι διεθνείς κανόνες περί των χημικών ορίζουν την καταστροφή τους στις χώρες οι οποίες τα αγόρασαν, στην προκειμένη περίπτωση η Συρία η οποία όμως βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και γιαυτό κάτι τέτοιο δεν υλοποιείται παρότι θα έπρεπε για το λόγο αυτό να σταματήσουν οι δυτικοί να υποστηρίζουν τους αντάρτες και να τους πιέσουν ώστε να γίνει κατάπαυση του πυρός. 
Στην εκπομπή έγινε εκτενή αναφορά στους κινδύνους που ελοχεύουν σε περίπτωση ατυχήματος, στην στάση της Ελληνικής κυβέρνησης και πολιτέιας που περί άλλων τυρβάζουν και στο πως θα μπορούσε να αποτραπεί μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη.
Δείτε το βίντεο εδώ
Posted: 15 Jan 2014 06:52 AM PST
Posted: 15 Jan 2014 06:18 AM PST
Το περιστατικό συνέβη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Ζουγανέλης. .. 
Κατάμεστο το μαγαζί και σε δύο διαφορετικά τραπέζια κάθονταν πολιτικοί. Στο ένα ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρηγόρης Ψαριανός (φωτ. αριστερά) και στο άλλο, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης... 
Οταν ανέβηκε ο Ζουγανέλης στην πίστα, αντελήφθη την παρουσία του πρώτου και χαμογελώντας είπε: «Αν υπάρχουν πολιτικοί, να αποχωρήσουν». 
Αφού στη σάλα έγινε χαμός από τα γέλια συμπλήρωσε: «Αντε, Γρηγόρη, φύγε να πας στον φίλο σου τον Κουβέλη». 
Ο μεν Ψαριανός, που διαθέτει χιούμορ, έμεινε στη θέση του, όμως ο πρώην υπουργός αποχώρησε…
parapolitika.gr
Posted: 15 Jan 2014 06:15 AM PST
Posted: 15 Jan 2014 06:13 AM PST
Γοητευτική και σικάτη η Αλβανή υπουργός Αμυνας Μιμή Κοντέλι κέρδισε τις εντυπώσεις κατά την επίσκεψή της στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και τη συνάντηση που είχε με τον Ελληνα ομόλογό της Δημήτρη Αβραμόπουλο.Η συνάντηση των δύο υπουργών έγινε σε θερμό κλίμα, με τον κ. Αβραμόπουλο να κάνει λόγο για μία νέα αρχή στη συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της άμυνας και στο πλαίσιο αυτό γνωστοποίησε ότι στα τέλη Αυγούστου θα υπογραφεί νέα συμφωνία διμερούς αμυντικής συνεργασίας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξεδήλωσε τη βούληση της Ελλάδας να συνδράμει στην ανασυγκρότηση των αλβανικών Ενόπλων Δυνάμεων και επανέλαβε την υποστήριξη της χώρα μας στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας, ευχόμενος να ξεκινήσουν σύντομα οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις.
Από την πλευρά της η κυρία Κοντέλι χαρακτήρισε την Ελλάδα σημαντικό εταίρο της Αλβανίας, δεσμεύθηκε για την ενίσχυση της συνεργασίας με την Ελλάδα και ευχήθηκε η ελληνική προεδρία της ΕΕ να είναι επιτυχημένη, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τη χώρα μας για τη στήριξη που παρέχει στην προσπάθεια της γείτονος να ενταχθεί στην ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 15 Jan 2014 06:03 AM PST
Posted: 15 Jan 2014 06:00 AM PST
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ο 55χρονος επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος απήχθη στις 11 παρά 10 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Γέρακα όπου βρίσκεται και το σπίτι του.
http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.