24 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 24-1-14

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 24 Jan 2014 03:06 AM PST
Άγριο επεισόδιο έγινε στην Βουλή όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης ολοκλήρωνε την απάντηση σε ερώτησή της για το καθεστώς αδειών των κρατουμένων εκείνη άρχισε να φωνάζει: "Είστε αληταράδες!"
Τότε αντέδρασε άμεσα ο προεδρεύων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και είπε: "Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Η Για την φράση "Είστε αληταράδες, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά".
Ο κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε την έγκριση του σώματος και αυτό έγινε.

http://www.triklopodia.gr
Posted: 24 Jan 2014 03:03 AM PST
Νέα τροπή παίρνει η δικαστική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής μετά την σημερινή επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.
Αποκαλύφθηκε ότι ο υπουργός του Σαμαρά παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης την ώρα που ανακρίνονταν οι βουλευτές και ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αττικής του κόμματός μας απαίτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αθανασίου για να αποκαλυφθεί ότι την ώρα της ανάκρισης καλούσε επιμόνως την προϊσταμένη του πρωτοδικείου Τσάμη (που προΐσταται των ανακριτών που διενεργούσαν την ανάκριση!).
Υπό το βάρος των αποκαλύψεων και σε κατάσταση πλήρους αμηχανίας ο Αθανασίου, ομολόγησε πως πράγματι έπαιρνε τηλέφωνο την συγκεκριμένη δικαστικό από το εξωτερικό (!) για να... "ενημερωθεί για την πορεία της ανάκρισης". Λες και η προϊσταμένη του πρωτοδικείου είναι πρακτορείο ειδήσεων!
Αυτή η σκανδαλώδης παραδοχή που έχει καταγραφεί στα πρακτικά της βουλής αλλάζει εξ ολοκλήρου τα δεδομένα της υπόθεσης. Πρόκειται για τεράστια και πρωτοφανή παρανομία, η οποία θα διερευνηθεί δικαστικά και κάθε υπεύθυνος θα κληθεί να λογοδοτήσει.
ΥΓ. Ο υπουργός του Σαμαρά παραδέχθηκε πως η ανακρίτρια Κλάπα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ΔΗΜΑΡ και πως μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών, όταν η ΔΗΜΑΡ ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

http://www.stoxos.gr
Posted: 24 Jan 2014 02:27 AM PST
Οι ουκρανικές αρχές ζήτησαν συγγνώμη σήμερα μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο Διαδίκτυο στο οποίο μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εικονίζονται να κακομεταχειρίζονται έναν γuμνό άνδρα σε εξωτερικό χώρο μέσα στο χιόνι.
«Το υπουργείο Εσωτερικών ζητά συγγνώμη για τις απαράδεκτες πράξεις των ένστολων ανδρών στο βίντεο που δείχνει έναν γuμνό άνδρα» ανέφερε το υπουργείο σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.
Οι αρχές ανακοίνωσαν την έναρξη έρευνας «με στόχο να εξακριβωθούν ο τόπος και η χρονική στιγμή» του επεισοδίου αυτού, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο YouTube, αναπαρήχθη από μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, όπως στον ιστότοπο Η Αλήθεια της Ουκρανίας (Ukrainska Pravda).
Απαθανατίζει ένα άνδρα που οδηγείται γuμνός στο χιόνι προς ένα βαν της αστυνομίας από άνδρες των ειδικών δυνάμεων, εκ των οποίων κάποιοι φορούν κράνη και κάποιοι κουκούλες, ενώ όλοι κρατάνε γκλομπ.
Πριν επιβιβαστεί στο βαν, οι αστυνομικοί σταματούν τον άνδρα και τον αναγκάζουν να σταθεί και να ποζάρει- κρατώντας ένα φτυάρι, προς την κάμερα ενός κινητού που κρατά ένας αστυνομικός. Στο πλευρό του βρίσκεται ένας άλλος ένας άνδρας των δυνάμεων επιβολής της τάξης με το πρόσωπο καλυμμένο. Ο τελευταίος τον τραβάει από το λαιμό και τον χτυπά στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς φέρει εμφανή σημάδια από χτυπήματα στην πλάτη.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jan 2014 02:23 AM PST
Παρακαλούμε να προωθήσετε το βίντεο σε φίλους και γνωστούς γιατί οι άνθρωποι στην Συρία δεν έχουν άλλη φωνή πέρα απ' το διαδίκτυο για να μιλήσουν για την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

http://anekshghta.blogspot.gr
Posted: 24 Jan 2014 02:16 AM PST
Παντελόνια, σέλλες και βιβλία από ανθρώπινο δέρμα...
Στα επίσημα αρχεία του νομού Μαιν-ε-Λουάρ, σώζεται η κατάθεση του Ειρηνοδίκη JeanHumeau, από το Ponts-de-Ce, που αναφέρει τη λειτουργία στην περιοχή του, ενός από τα βυρσοδεψεία όπου οι ρεπουμπλικανοί έφτιαχναν παντελόνια και σέλλες από το ανθρώπινο δέρμα των γδαρμένων θυμάτων τους!
Tο έργο του γδαρσίματος είχε αναλάβει ο αρχι-χειρουργός του 4ου Τάγματος Αρδεννών,Pequel, βοηθούμενος από απλούς στρατιώτες του. Τα δέρματα κατέληγαν σε ειδικευμένα βυρσοδεψεία, όπως αυτό του Ponts-de-Ce.
Έχουν σωθεί οι ανατριχιαστικές περιγραφές μαρτύρων από τις περιοχές από όπου είχαν περάσει ο Pequel και οι άνδρες του: Τα γυμνά ανθρώπινα κορμιά κείτονταν άταφα,γδαρμένα κατά κανόνα μόνο από τη μέση και κάτω, προκειμένου να φτιάξουν παντελόνια, με τέτοιον τρόπο, που από μακριά οι νεκροί φαινόταν «σαν να ήταν γυμνοί μόνο πάνω από την μέση» -όπως αναφέρει μια από τις περιγραφές.
Ο Καθηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου της Τουρ, και αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας, Raoul Merrier, έχει εκδώσει, στον μεσοπόλεμο, ένα βιβλίο [7] στο οποίο εκτίθεται πληθώρα σχετικών μαρτυριών και ντοκουμέντων σχετικά με τη μακάβρια αυτή δραστηριότητα, αλλά και με τη χρήση τέτοιων παντελονιών από πολλούς ρεπουμπλικάνους στρατηγούς.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 02:33 PM PST
Με LIVE STREAMING.




Live streaming video by Ustream
Posted: 23 Jan 2014 01:16 PM PST
Ὁ ἀδερφὸς τοῦ δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια, Περικλῆς μίλησε στὸ ν ραδιοσταθμὸ "Στὸ Κόκκινο". Μεταξὺ ἄλλων καταφέρθηκε ἐναντίον τοῦ ὑπουργοῦ Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια, μίας καὶ δὲν ἐπικήρυξε τὴ Σέχτα Ἐπαναστατῶν ποὺ εἶχε ἀναλάβει τὴ δολοφονία τοῦ δημοσιογράφου. 
"Μια ὁλόκληρη τρομοκρατικὴ ὀργάνωση, τὴ Σέχτα Ἐπαναστατῶν μὲ θύματα ἀστυνομικὸ καὶ τὸν Σωκράτη Γκιόλια ξέχασε νὰ ἐπικηρύξει ὁ Ν. Δένδιας", εἶπε χαρακτηριστικά.
"Ή τοὺς ξέχασαν καὶ εἶναι ἐρασιτέχνες ἢ τοὺς ξέρουν ἢ δὲν θέλουν νὰ τοὺς μάθουν". Ὁ Περικλῆς Γκιόλιας δήλωσε πὼς περιμένει συνάντηση ἐδῶ καὶ 18 μῆνες μὲ τὸν εἰσαγγελέα τῆς ἀντιτρομοκρατικῆς καὶ τὸν ὑπουργὸ Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια ἐνῶ κάνει λόγο γιὰ περίεργους χειρισμοὺς ἀπὸ τὴν ἀρχὴ τῆς διερεύνησης τῆς ὑπόθεσης γιὰ τὴ δολοφονία τοῦ ἀδερφοῦ του ἀπὸ τὴ Σέχτα Ἐπαναστατῶν στὶς 19 Ἰουλίου τοῦ 2010.
Στὶς 19 Ἰουλίου 2010 ὁ Γκιόλιας πυροβολήθηκε 16 φορὲς ἀπὸ μικρὴ ἀπόσταση ἔξω ἀπὸ τὸ σπίτι του στὴν Ἡλιούπολη. Σύμφωνα μὲ τὸν ἰατροδικαστή, τὸ θύμα δέχτηκε καὶ τὶς 16 σφαῖρες στὸ σῶμα. Οἱ περισσότερες εἶχαν πύλη εἰσόδου ἀπὸ πίσω, ἐνῶ δέχτηκε καὶ τρεῖς σφαῖρες στὸ κεφάλι. Ἀπὸ τὴν ἔρευνα τῆς ἀστυνομίας προέκυψε ὅτι τὰ δύο ὄπλα τῶν δραστῶν χρησιμοποιήθηκαν σὲ προηγούμενες ἐπιθέσεις τῆς τρομοκρατικῆς ὀργάνωσης Σέχτα Ἐπαναστατῶν.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 02:14 PM PST
Πανικός δημιουργήθηκε σε ναυπηγείο της Τουρκίας, καθώς ο...ικανότατος πλοίαρχος δεν μπόρεσε να δέσει το πλοίο και το "κάρφωσε" στη στεριά.
Posted: 23 Jan 2014 11:58 AM PST
Δείτε τι λέει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΔΤ.



http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 23 Jan 2014 11:33 AM PST
Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι νέες εξοντωτικές ποινές της εφορίας σε περίπτωση που κάποιος καθυστερήσει να υποβάλλει τη δήλωση του ΦΠΑ αλλά και για μια σειρά άλλων λόγων.
του Στρατή Μαζίδη.
Σας παραθέτω τμήμα από ενημερωτικό σημείωμα λογιστικού γραφείου:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 11:16 AM PST
Ούτε μια λέξη για τις σφαγές των ελληνορθόδοξων στη Συρία, για τις καταστροφές εκκλησιών, τους αποκεφαλισμούς κληρικών, τις απαγωγές μοναχών, αλλά και τους απαχθέντες Μητροπολίτες Χαλεπίου Παύλο του Ελληνικού Ορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας και του Μητροπολίτη Μάρκου Γρηγόριου Γιοχάνα Ιμπραχίμ της Συροϊακωβιτικής Εκκλησίας δεν βρήκε να πει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της δικής του ομιλίας στη χθεσινή πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων για το συριακό ζήτημα. 
Όχι μόνο δεν βρήκε τίποτα να πει για το συγκεκριμένο θέμα αλλά στην φοβική ομιλία του επιχείρησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τους πάντες και τα πάντα μιλώντας αορίστως για ανάγκη λύσης που θα βρουν οι δύο αντιπροσωπείες της Συρίας και της αντιπολίτευσης. 
Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης του Ε. Βενιζέλου.
Πρέπει να τελειώσω την ομιλία μου».

Ενώ στρεφόμενος στον Βan ki Moon που του αφαίρεσε το λόγο δήλωσε: Ήρθα εδώ μετά από 12 ώρες που βρισκόμουν μέσα σ΄ένα αεροπλάνο και έχω ακόμη ελάχιστα λεπτά για να ολοκληρώσω το λόγο μου. Εσείς μένετε Ν.Υόρκη εγώ μένω στη Συρία." 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
Posted: 23 Jan 2014 10:59 AM PST
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ.
Η χώρα μας βρίσκεται υπο διάλυση & η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους πολίτες. Μέχρι και η τροχαία μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα.
Μέσα σε 2 μήνες θα κριθούν όλα. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές 2.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ληξιπρόθεσμες «οφειλές» και με τον νέο τοκογλυφικό μαφιόζικο νόμο αυτές θα προσαυξηθούνε με 30% (!)
Πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχουμε να κάνουμε με ανίκανους απατεώνες τυχοδιώκτες που επιβάλλεται να τους πάρει ο διάολος.
Μην τους φοβάστε, μην τρομοκρατείστε μην απελπίζεστε. Δεν είστε μόνοι σας, είναι το 70% των ελληνικών νοικοκυριών.
Θεωρούμε χρέος μας να γράψουμε αυτό το κείμενο, στη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων που υπέκυψαν στους εκβιασμούς τους και έδωσαν τέλος στη ζωή τους.
Για να μας βάλουν φυλακή θα πρέπει να βαφτίσουν φυλακή όλη τη χώρα.
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ . ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Πηγή
Posted: 23 Jan 2014 10:40 AM PST
Για να προμοτάρει την ιστοσελίδα του GatesLetter.com έβγαλε αυτό το βίντεο.
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 23 Jan 2014 10:20 AM PST
Posted: 23 Jan 2014 10:13 AM PST
Και σας ξεγέλασε η κακή η τράπεζα και οι δωσίλογοι διαχειριστές της εξουσίας.
Η ρύθμιση που σας καλούν να κάνετε μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014....
<< για να ΣΩΣΕΤΕ >> το σπίτι σας από τον πλειστηριασμό,δεν είναι τίποτα περισσότερο από ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ όλων των παράνομων όρων και χρεώσεων σε βάρος σας,από τις << θεόσταλτες τράπεζες >>,που θέλουν το << καλό >> σας.
Δεν θα μπορείτε μετά να διεκδικήσετε μετά τίποτα.
Εσείς το μαχαίρι , εσείς και το καρπούζι.
Το σπίτι θα το πάρει η τράπεζα.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ.
antistasitora.blogspot.gr
Posted: 23 Jan 2014 10:10 AM PST
Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ

Εκατομμύρια ευρώ, που επί χρόνια έρρεαν αφειδώς από τον δημόσιο κορβανά στα ταμεία της....Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής Αθήνας «Αλληλεγγύη», προκειμένου να υλοποιήσει συγκεκριμένα ανθρωπιστικά προγράμματα, κατασπαταλήθηκαν σε πολυτελείς αγορές, ταξίδια και άλλους «ανοίκειους σκοπούς», αφήνοντας μια τεράστια «μαύρη τρύπα» (9,5 εκατομμύρια ευρώ) στα ταμεία της ΜΚΟ, ανάλογη του χρέους της προς το ελληνικό Δημόσιο.

Το σκάνδαλο με τα σάπια κοτόπουλα ήταν το κερασάκι στην τούρταΤο μέγεθος του σκανδάλου ξεπερνά κατά πολύ το φιάσκο με τους τόνους των σάπιων πουλερικών που ποτέ δεν έφτασαν στις πληγείσες από το τσουνάμι περιοχές (το 2006). 

- Αγόρασε 371.093 κιλά πουλερικά, αξίας 742.186 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στα ψυγεία χαλασμένα και δαπανήθηκαν κι άλλες 100.000 για την καταστροφή τους.
- Το ίδιο συνέβη και με την αποστολή 70 τόνων ζυμαρικών στη Συρία απ' όπου επιστράφηκαν ως ακατάλληλα.

Οπως προκύπτει από τα πορίσματα των διαχειριστικών ελέγχων που διενεργήθηκαν και αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», το «μενού» των ατασθαλιών είχε πολλά... εδέσματα ελέω των χορηγιών της πολιτείας.
Η υπόθεση έχει φτάσει στην ποινική αλλά και στην αστική Δικαιοσύνη και σύμφωνα με το συγκλονιστικό περιεχόμενο αγωγής που κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας από τη «ΜΚΟ Αγάπη» (όπως εξαγνιστικά μετονομάστηκε η μη... κερδοσκοπική «Αλληλεγγύη», περνώντας πλέον επί ημερών αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στη Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος), οι επί τέσσερα χρόνια «διαχειριστές» των λεόντειων κονδυλίων που διέθετε το υπουργείο Εξωτερικών για ανθρωπιστικό έργο δεν εκτέλεσαν ποτέ τα σχετικά προγράμματα.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jan 2014 02:24 AM PST
Shocking: A second set of pictures from the 55,000 photograph dossier showing alleged victims of torture and systematic killings in government-run prisons in Syria has been releasedΓια να συνεχίζουν να εξοπλίζουν τους μισθοφόρους δολοφόνους (άμα δεν τους στέλναμε όπλα ο πόλεμος θα είχε τελειώσει εδώ και καιρό)ώστε να συνεχίσουν το έργο τους και για να στρέψουν(κοιμίσουν) την κοινή γνώμη εναντίον του Assad.
Γιατί δεν μας δείχνουν τις φωτογραφίες απο τα αποκεφαλισμένα κορμιά των πολιτών και στρατιωτών απο τους μουσουλμάνους μισθοφόρους επαναστάτες(απο 86 χώρες).
Τους βιασμούς γυναικών (νεκρών και ζωντανών).
Τα σφαγμένα και αποκεφαλισμένα παιδιά.
Την έγκυο μάνα που σφάχτηκε και της βγάλανε το παιδί απο την κοιλιά και το σφάξανε και αυτό.
Τους πολίτες που τους πετάνε απο μπαλκόνια και ταράτσες.
Με την εμπορία οργάνων που κάνουν οι αντάρτες.
Τα καμμένα πτώματα πολιτών που τους καίγανε ζωντανούς επειδή ήταν χριστιανοί.
Τους κανιβαλισμούς που κάνουν οι αντάρτες.
Φωτογραφίες με αιχμηρά αντικείμενα που βάζουν στους κόλπους γυναικών.
Φωτογραφίες που μπήγουν σταυρούς στην καρδιά χριστιανών.
Των αποκεφαλισμό ιερέων και καλογριων ,όπως και βιασμό.
Δείτε τις υπόλοιπες.κ.α

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 09:09 AM PST
Μία ίλη τεθωρακισμένων Τ-80 του ουκρανικού Στρατού έλαβε εντολή να κινηθεί προς τα περίχωρα του Κιέβου κατά την διάρκεια της νύχτας και αναμένει εντολή για να προωθηθεί στο εσωτερικό της πόλης αν απαιτηθεί από την κατάσταση ασφάλειας όπως διαμορφώνεται αυτη την στιγμή.
Κυβερνητικοί παράγοντες κατονομάζουν ευθέως ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρίσκονται πίσω από τις βίαιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που μέχρι στιγμής έχουν κοστίσει την ζωή σε 5 Ουκρανούς. Ο Ο. Βασιλιεβιτς, κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι "Δεν αν αφήσουμε η χώρα μας να γίνει αποικία των Βρυξελλών. Αυτοί τα θέλουν όλα και δεν δίνουν τίποτα".
Τρεις δυτικοί διπλωματικοί υπάλληλοι ένας, Αμερικανός, ένας Σουηδός κι ένας Γερμανός έχουν προσαχθεί καθώς εντοπίστηκαν να κινούνται μεταξύ των διαδηλωτών.
Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχθεί ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του Κιέβου και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ακόμα και για παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Κίβο, πέρα από τα 15 δισ. δολ. που θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του δανείου του ΔΝΤ.
Πάντως οι δυνάμεις των "παπικών" (αφού οι καθολικοί στο θρήσκευμα Ουκρανοί επιθυμούν κατά κύριο λόγο την πρόσδεση στο άρμα των Βρυξελλών) εντοπίζονται στο Κίεβο και στην δυτική Ουκρανία. Στις λοιπές περιοχές κυριαρχεί το ορθόδοξο στοιχείο.
Δείτε το βίντεο με τα ουκρανικά τεθωρακισμένα να κατευθύνονται προς το Κίεβο.

πηγη
http://www.hellas-now.com
Posted: 23 Jan 2014 09:03 AM PST
Λετε ο κόσμος να μην θέλει εκλογές;
Όλες, μα όλες οι δημοσκοπήσεις, μηδεμιάς εξαιρουμένης, πάντα δείχνουν ότι οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές!!!
Υποτίθεται ότι οι εκλογές είναι η ύψιστη εκδήλωση της δημοκρατίας. Υποτίθεται ότι εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας με συγκεκριμένη εντολή διακυβέρνησης και όσοι δεν εκτελούν την εντολή μας τους αλλάζουμε το ταχύτερο. 
Αν λοιπόν οι δημοσκοπήσεις αληθεύουν, τότε τι στο διάολο μιλάμε για δημοκρατία; Όταν η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών σταθερά (ακόμα και στη σημερινή καταστροφή της), ουδόλως ενδιαφέρεται να αλλάξει τα πράγματα με την ψήφο της, τότε τι νόημα έχει να μιλάμε για δημοκρατία;
Το ίδιο συμβαίνει και με τα δημοψηφίσματα. Μεγάλη μερίδα των πολιτών δεν θέλει να πάρει την ευθύνη να καθορίσει το μέλλον της με ένα δημοψήφισμα. 
Και να σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχουν ονειροπόλοι που φαντάζονται δημοψηφίσματα με λαϊκή πρωτοβουλία, ανάκληση βουλευτών, άμεσες δημοκρατίες κ.λ.π.
Πάνω σε αυτή την αδιαφορία του κόσμου να συμμετάσχει στα κοινά και να αναλάβει τις ευθύνες του, βασίζονται η ντόπια και διεθνή ολιγαρχία για να εκμεταλλεύονται τις μεγάλες λαϊκές μάζες προς όφελός τους.
Πέτρος Χασάπης
Posted: 23 Jan 2014 09:04 AM PST
Το πρότζεκτ της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης που προωθούσε μετά μανίας η οικογένεια Παπανδρέου και ιδιαίτερα ο Αντρίκος μαζί με την Τίνα Μπιρμπίλη είχε αναλάβει εργολαβικά η εταιρεία του Κυριάκου Γριβέα.
Μέσα από πολυέξοδα συνέδρια ο Γιώργος Παπανδρέου από την περίοδο που ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλάσαρε επικοινωνιακά τη φούσκα της πράσινης ενέργειας που είχε ένα και μοναδικό στόχο: Να εγκλωβίσει τράπεζες και μικροεπιχειρηματίες να αγοράσουν σε εξωφρενικές τιμές διάφορες "μπαχατέλες" από τα γερμανικά εργοστάσια και στη συνέχεια να πωλούν σε πολλαπλάσια τιμή το ρεύμα της ΔΕΗ. 
Επρόκειτο για ένα κόλπο γκρόσο που στήθηκε για να μην καταρρεύσει η βιομηχανία παραγωγής φωτοβολταϊκών στην Γερμανία. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε….Πρωθυπουργός τότε όλη η οικογένεια μαζί με την Τίνα Μπιρμπίλη έπεσαν με τα μούτρα στην υλοποίηση του πρότζεκτ. Υποχρέωσαν μάλιστα τον Κλέωνα Παπαδόπουλο να συστήσει και θυγατρική εταιρεία με τον Γριβέα για να γεμίσουν την Ελλάδα φωτοβολταϊκά και να την κάνουν… Δανία του Νότου όπως έλεγε ο απερίγραπτος Πρωθυπουργός της χρεοκοπίας.
Ο Κυριάκος Γριβέας τον οποίο χρησιμοποίησαν στη κυριολεξία για να στήσουν το κόλπο αντιμετωπίζει σήμερα βαρύτατες κατηγορίες ενώ οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου με τη μπαρούφα της πράσινης ενέργειας έχουν εξασφαλίσει ιδιότυπη ασυλία.
Μάλιστα για επιβράβευση η Τίνα Μπιρμπίλη προσελήφθη από το Υπουργείο Εξωτερικών από το οποίο της δόθηκε άδεια διάρκειας δύο ετών για να μετακομίσει σε άλλη κρατικοδίαιτη θέση στον ΟΗΕ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 08:45 AM PST
Μεγαλύτερη συγκίνηση προκαλούν στους ανθρώπους οι σκύλοι παρά οι συνάνθρωποί τους, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Βοστώνης στη Μασαχουσέτη. 
Στην έρευνα συμμετείχαν 240 εθελοντές, οι οποίοι διάβασαν τέσσερα άρθρα σε εφημερίδες, τα οποία αποτελούσαν προϊόν επιστημονικής φαντασίας. 
Το πρώτο άρθρο αναφερόταν στον ξυλοδαρμό ενός βρέφους ηλικίας ενός έτους και το δεύτερο άρθρο στον ξυλοδαρμό ενός τριαντάχρονου άνδρα. 
Τα άλλα δυο άρθρα αναφέρονταν στην κακοποίηση ενός κουταβιού και ενός σκύλου ηλικίας έξι ετών.
Όπως προέκυψε, οι ειδήσεις για το βρέφος και το κουτάβι προκάλεσαν εξίσου έντονα αισθήματα θλίψης και συμπάθειας στους εθελοντές, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με τις άλλες δυο ειδήσεις αφού η κακοποίηση σκύλου προκάλεσε εντονότερα αισθήματα θλίψης συγκριτικά με τον ξυλοδαρμό του ενήλικα. 
Κατά την ομιλία του στην Αμερικανική Κοινωνιολογική Εταιρεία ο Δρ. Jack Levin, επικεφαλής της μελέτης, εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αισθάνονται μεγαλύτερη συμπόνια για τους σκύλους και τα παιδιά είναι γιατί τους θεωρούν ανυπεράσπιστους και ευάλωτους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 08:42 AM PST
Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τετάρτης στο τρίτο «OΛΑ ΤΡΕΛΑ» αυτής της εβδομάδας ο Νότης Σαφακιανάκης, ο οποίος μίλησε για... όλα. 
Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στου οποίου την εκπομπή είχε πάει καλεσμένος, αλλά με... μισή καρδιά. 
Όπως είπε ο τραγουδιστής δεν πήγε επειδή υπέκυψε σε εκβιασμούς, αλλά επειδή ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του από κάποιον ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε εκβιαστής. 
Όσο για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή; «Από τότε που μιλάω δημόσια, μιλάω περί Ελλάδας. 
Εγώ κάλεσα να πάτε με τους απέναντι από τους τυρράνους σας. Κάλεσα να πάει ο κόσμος με τους απέναντι. Αν ο Βαγγέλης είναι το κακό και απέναντι είναι ο Θέμος, θα πάω με τον Θέμο για να τον χτυπήσω μπας και τον διώξω. 
Το μεγάλο κακό είναι αυτοί που κυβερνούν 40 χρόνια την Ελλάδα, η μεταπολίτευση και τα παιδιά του Πολυτεχνείου μας έφεραν εδώ που είμαστε. Αυτοί είναι... 
Η Μαρία Δαμανάκη έλεγε "Εδώ Πολυτεχνείο" και σήμερα είναι Ευρωβουλευτής», ενώ επεσήμανε: «Είμαι εναντίον του κάθε καθεστώτος, είπε ο Νότης Σφακιανάκης.
Posted: 23 Jan 2014 08:25 AM PST
Σφοδρή επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε η Ελένη Ζαρούλια με αφορμή την προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής...
Η κ. Ζαρούλια εξέφρασε την άποψη πως «είναι θέμα χρόνου να προφυλακιστούν και οι υπόλοιποι βουλευτές» του κόμματος της και αναφερόμενη στην κυβέρνηση τόνισε,
«Παριστάνετε τους δημοκράτες ενώ είστε η μεγαλύτερη χούντα που γνώρισε ποτέ όχι μόνο ο ελληνικό λαός, αλλά πολύ λυπάμαι ολόκληρη η υφήλιος».
Δείτε το βίντεο
http://www.gkourou.com
Posted: 23 Jan 2014 08:23 AM PST
Ο Ρώσος Λεονίντ Σιποβάλοφ έκανε σνόουμομπιλ στη Σιβηρία, όταν ξαφνικά μπροστά του συνάντησε ένα κοπάδι λευκών λαγών...
Οι λαγοί έτρεξαν αμέσως, ακούγοντας τον θόρυβο από το σνόουμομπιλ, αλλά ο Λεονίντ κατάφερε και κατέγραψε τους λαγούς.
http://www.gkourou.com
Posted: 23 Jan 2014 08:17 AM PST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.