21 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 7-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 07 Jan 2014 02:45 AM PST

A San Francisco beach has five times the safe level fueling concerns over Fukushima's impact

  • The findings - reaching over 150 micro-REM per hour - prompted federal officials to launch an investigation
  • Officials said they were 'befuddled'
  •  Snow in Missouri has been found to contain double the normal radiation amount
  • In September, a BBC report said radiation readings around the Fukushima power plant were 18 times higher than previously reported

A beach in San Francisco contains five times the safe levels of radiation fueling concerns that Japan's Fukushima nuclear plant's crisis is impacting areas across the country.
It comes just days after radiation readings were found to be double the normal amount in Missouri's recent snowfall.
According to YouTube user, DutchSinse, who posted a video of him taking the Geiger readings in St Louis, the findings mean that 'small particles of radioactive material are indeed coming down in the precipitation. Past tests show around 30CPM in the same spot on a nice day with no precipitation'.
Scroll down for video...
Source: Could Fukushima's ongoing crisis be the reason the US is experiencing abnormally high radiation levels?
Source: Could Fukushima's ongoing crisis be the reason the US is experiencing abnormally high radiation levels?
Dangerous: A beach in San Francisco contains five times the safe levels of radiation. In this picture the radiation device is in the foreground with the beach in the background
Dangerous: A beach in San Francisco contains five times the safe levels of radiation. In this picture the radiation device is in the foreground with the beach in the background
Higher near the water: Once the man approaches the water itself, the radiation spikes to at least 500 per cent safe levels
Higher near the water: Once the man approaches the water itself, the radiation spikes to at least 500 per cent safe levels


He said snowstorms in 2012 also showed alert level radiation readings.
The San Francisco findings prompted federal officials to launch an investigation, according to Infowars.com.
Health officials in San Mateo County confirmed the spike – which was reaching over 150 micro-REM per hour - but said they were 'befuddled' about what had caused it. 
A video shows a man measuring radiation readings at different spots on the beach south of Pillar Point Harbor. 
Background radiation in the areas immediately surrounding the beach are normal, but once the man approaches the water itself, the radiation spikes to at least 500 per cent safe levels and the Geiger counter's alarm goes off.
The man behind the video claims that on his previous visit to the same beach, radiation readings were 13 times the safe level.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Jan 2014 02:22 AM PST
Posted: 07 Jan 2014 02:08 AM PST
Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρούς έναν άνδρα, μια ηλικιωμένη και ένα μικρό παιδί 
- Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτυχο παιδί ήταν ηλικίας δύο ετών 
- Τραυματισμένοι με εγκαύματα δύο άνδρες και άλλο ένα παιδί 
- Έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο
Τραγωδία με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Κορδελιό. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Τραπεζούντος 5. 
Νεκροί εντοπίστηκαν ένας άνδρας, μια ηλικιωμένη γυναίκα και ένα μικρό παιδί. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έφεραν εγκαύματα και εντοπίστηκαν μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς. 
Πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr αναφέρουν ότι το παιδί ήταν ηλικίας δύο ετών, ο άνδρας 40 ετών ενώ η ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε στην τουαλέτα του διαμερίσματος. 
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι 21 πυροσβέστες με τα επτά οχήματα που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν δύο τραυματίες, έναν άνδρα και ένα παιδάκι που έχουν υποστεί εγκαύματα, ενώ ένα τρίτος άνδρας, επίσης εγκαυματίας, είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο πριν την έλευση των πυροσβεστών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους τραυματίες είναι ηλικίας 25 ετών και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 
Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα και ερευνώνται.
Posted: 07 Jan 2014 01:39 AM PST
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Νορθάμπτον στην Αγγλία βλέποντας ότι τα νερά στον ποταμό Κράιμσον έγιναν κατακόκκινα. 
 «Ήρθε η ώρα της Αποκάλυψης» έγραψαν αρκετοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντικρίζοντας το ομολογουμένως περίεργο αυτό φαινόμενο. 
Τα νερά στο ποτάμι έγιναν κατακόκκινα και κανείς δεν μπορούσε να δώσει μια λογική εξήγηση. 
Αυτή την έδωσαν τελικά οι επιστήμονες, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι η μετάλλαξη του χρώματος οφειλόταν σε διαρροή κόκκινης μελάνης εντός του νερού. 
Όπως μάλιστα τόνισαν, εκτός από την αλλαγή χρώματος, δεν υπήρξε καμία περιβαλλοντική επίπτωση. 
Το θέμα είναι ποιος και γιατί έριξε κόκκινη μελάνι.
An large ink spillage has been identified as the cause of why a river in Northampton turning red. 
Following an investigation by the Environment Agency and Anglian Water, it is believed that the waterway near to the A43 in Moulton turned red last Thursday due to a quantity of red ink.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 07 Jan 2014 01:23 AM PST
Με ένα πιπεράτο σχόλιο αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης στο ατύχημα της
Μέρκελ, η οποία τραυματίστηκε, κάνοντας σκι....
Ο κ. Παπαδάκης δήλωσε: «Η Μέρκελ είναι καλύτερα. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα έχουμε ούτε ζωντανή σύνδεση ούτε θα βγάλουμε φωτογραφίες ούτε θα κάνουμε αναπαράσταση ούτε θα σας πούμε τίποτα, γιατί «κωλοκάθισε» και έσπασε το κοκαλάκι της. 
Εκείνη μπορεί να χτύπησε το κωλ…κι της, αλλά είναι κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να το ζεστάνουν και δεν μπορούν. 
Είναι αηδία αυτό το πράγμα. Με συγχωρείτε πάρα πολύ».
http://www.zoomblog.org
Posted: 07 Jan 2014 01:28 AM PST
Το γεύμα γιορτινό για τον σκαντζόχοιρο του βίντεο και εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 
Του αρέσει τόσο πολύ που παραμιλάει από ευχαρίστηση. 
Και φυσικά ούτε σκέψη να αποχωριστεί τη λιχουδιά, την κρατάει ακόμα πιο σφικτά και συνεχίζει να την καταβροχθίζει με μανία…
Posted: 07 Jan 2014 01:03 AM PST
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Στέφανου Χίου.

Posted: 07 Jan 2014 12:59 AM PST
Την ακριτική Τέλενδο επέλεξε ο αντιστασιάκος με τα…κοντά παντελονάκια Κάρολος Παπούλιας για τον εορτασμό των Θεοφανείων…
Προφανώς πήγε σκέι για να αποφύγει το κράξιμο αφού σε οποιδήποτε μεγάλο αστικό κέντρο και να πήγαινε θα άκουγε τα εξ αμάξης απο του αγανακτισμένους πολίτες…
 Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις…δηλώσεις του Κάρολου τις δηλώσεις της υπουργάρας μας Ναυτιλίας που τον συνόδευε αλλά και το τι είπαν στην κάμερα οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού όταν τα…φωτα έσβησαν και οι φιέστες έλαβαν τέλος

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr
Posted: 07 Jan 2014 12:05 AM PST
Την αγανάκτησή του για το εισιτήριο των 25 ευρώ εξέφρασε ένας πολίτης, ο οποίος ανέφερε
ότι από τον αδελφό του που είναι καρκινοπαθής και νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, ζητήθηκε να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό για τη νοσηλεία του.
Ο πολίτης με έντονο ύφος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αν είχα μπροστά μου τον Άδωνι Γεωργιάδη, θα τον είχα σκοτώσει».
http://www.zoomblog.org
Posted: 06 Jan 2014 01:50 PM PST
Και οι νεοέλληνες της το αρπάζουν απο το χέρι.
Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο. 
Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της. ''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.
Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.

http://www.oparlapipas.com
Posted: 06 Jan 2014 01:19 PM PST
Ας βγει ξανά ο Γεωργιάδης να πει ψέμματα για να θολώσει τα νερά...
Μόλις πριν από μία εβδομάδα ένας 66χρονος καρκινοπαθής συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του επειδή κανένα νοσοκομείο δεν τον δεχόταν για νοσηλεία διότι είχε την ατυχία εκτός από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε να είναι και ανασφάλιστος.
Ο άνθρωπος αυτός που κηδεύτηκε στις 2 Ιανουαρίου απευθύνθηκε στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού τον περασμένο Οκτώβριο.
Ο ασθενής είχε συμπτώματα έντονου πόνου στον θώρακα και αιμόπτυση και οι γιατροί συνέστησαν άμεσα αξονική αφού είχαν διαγνώσει καρκίνο του πνεύμονα.
Όμως κανείς δεν ανταποκρίθηκε και ο 66χρονος τελικά πέθανε παρά τις επίσημες εκκλήσεις του Μητροπολιτικού Ιατρείου στις 9 και τις 19 Δεκεμβρίου...
Ουτε καν «κροκοδείλια» δάκρυα δεν έχυσαν οι υπεύθυνοι και η είδηση γράφτηκε και ξεχάστηκε...μόλις μία εβδομάδα μετά.
Κι όμως στην Ελλάδα του 2014 άλλοι τουλάχιστον 10 συνάνθρωποι μας βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση. Κινδυνέυουν να χάσουν τη ζωή τους άμεσα επειδή είναι ανασφάλιστοι...

Η λίστα της ντροπής που δημοσιεύει το koolnews με ημερομηνία 2/1/2014 περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 06 Jan 2014 01:11 PM PST
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται πρόσφατα η συνοδεία του Βλαντίμιρ Πούτιν, που αποτελείται από περισσότερα από 100 αμάξια, υποτίθεται με εξειδικευμένους πράκτορες για την προστασία του.
Μάλλον λίγο υπερβολικοί αυτοί που το έγραψαν. Η κουστωδία αφορά το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου και των γενικών γραμματών της ρωσικής κυβέρνησης, ενώ πολλά αυτοκίνητα είναι αντίγραφα της προεδρικής λιμουζίνας για λόγους παραπλάνησης.
Σε κάθε περίπτωση το βίντεο είναι εντυπωσιακό:
Posted: 06 Jan 2014 12:57 PM PST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.