21 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 8-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 08 Jan 2014 06:24 PM PST
Could you look at this picture and know that Islam had been down this street?
Well, not Islam per se, but the followers of Islam.
This is a picture that was recently submitted to us by our correspondent in Nigeria.
It depicts one of the recent slaughters of Christians by Muslims.
Where Islam and Muslims go.. a path of death and destruction remain.
Posted: 08 Jan 2014 08:08 PM PST
Τον Οκτώβριο του 2011 ο γιατρός Γεώργιος-Ιωάννης Τσιάνος κολύμπησε, σε 28 ώρες και 16 λεπτά, 101 υγρά χιλιόμετρα: από την Πελοπόννησο ως την Κρήτη. 
Έγινε έτσι όχι μόνο ο πρώτος Έλληνας, αλλά ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που διέσχισε κολυμπώντας το ανοιχτό Αιγαίο πέλαγος.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 08 Jan 2014 05:42 PM PST
Φαίνεται πώς τα συντριβάνια και η αισθητική του κήπου δεν είναι προνόμιο μόνο της σύγχρονης εποχής. 
Πρόσφατες ανακαλύψεις στην Ράλμα στο Ισραήλ έφεραν στο φως σωληνώσεις ηλικίας 900 ετών που σχημάτιζαν ένα αρχαίο συντριβάνι. 
Οπως εξηγεί ο Χαγκίτ Τοργκ, επικεφαλής της ανασκαφής που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Αρχής Αρχαιοτήτων του Ισραήλ «πρόκειται για ένα ιδιόκτητο κτίριο που ανήκε σε μια πλούσια οικογένεια και το συντριβάνι χρησιμοποιούνταν για διακόσμηση. 
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα σιντριβάνι εντοπίζεται μακριά από το Λευκό τέμενος, το οποίο ήταν το κέντρο της Παλιάς Πόλης. Επιπλέον, αυτή είναι η πρώτη φορά που οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αρχαίου συντριβανιού ανακαλύφθηκαν εντελώς άθικτες.»
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 08 Jan 2014 02:53 PM PST
Ο γ.γραμματέας του ΕΠΑΜ και οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 του Ηρακλείου Κρήτης και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, και σχολιάζοντας την απαγόρευση των συναθροίσεων στην Αθήνα κατά την ανάληψη της προεδρίας στην Ε.Ε. , έκανε λόγο για μελλοντική επέμβαση παντός είδους στην Ελλάδα, αλλάζοντας ακόμη και τα τυπικά χαρακτηριστικά του ελληνικού κράτους.
H χώρα μετά την ουσιαστική κατάλυση της κυριαρχίας της, οδηγείται και σε τυπική , όπου το μόνο που ενδιαφέρει και τους κυβερνώντες, είναι ο νόμος και η τάξη σε μία σιδερόφραχτη Ευρώπη κατά τον Μπαρόζο για τα κεκτημένα των ελίτ, αδιαφορώντας για τους λαούς και την εξαθλίωση τους.
Χαρακτήρισε περίεργες τις συγκυρίες αναβίωσης θεμάτων τρομοκρατίας με αφορμή και την υπόθεση Χριστόδουλου Ξηρού, σημειώνοντας ότι τέτοιες εξελίξεις στο βάθος ωφελούν κυβερνήσεις χωρίς λαϊκό έρεισμα σε πιο αυταρχικά μέτρα κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών τους με πρόσχημα τους τρομοκράτες που είναι εξ αντικειμένου βούτυρο στο ψωμί της κάθε εξουσίας.
Ανέλυσε τέλος τα οριακά κατά την γνώμη του περιθώρια του ευρώ, τον ρόλο της Γερμανίας, την οριακή κατάσταση στη Γαλλία και το ρόλο της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ στην επιβολή ακόμη πιο εξουθενωτικών καταστάσεων σε λαούς και χώρες, επαναφέροντας το θέμα του αυτεξούσιου λαών στα πλαίσια εθνικής κυριαρχίας.
Posted: 08 Jan 2014 05:06 PM PST
«Οι δυσκολίες θα συνεχιστούν. Το 2014 αναμένεται να είναι σκληρή και επικίνδυνη χρονιά για όλους μας», εκτίμησε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο δημοσιογράφος-αναλυτής Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.
Ο έγκριτος αναλυτής ήταν επικριτικός έναντι των δηλώσεων των πολιτικών ότι η νέα χρονιά δε θα έχει νέα μέτρα και μνημόνια, προτρέποντάς τους να πουν την αλήθεια που κρύβουν από το λαό για το τι έχουν υπογράψει με τους δανειστές σε βάρος τους.
«Η αλήθεια είναι ψυχρή. Πρέπει να την ξέρει ο Έλληνας», είπε ενδεικτικά.

infognomonpolitics.blogspot.gr
Posted: 08 Jan 2014 05:45 AM PST
Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έχει αλλάξει το λογότυπό της, εισάγοντας ένα νέο, το λογότυπο Όσκαρ μπαινει πλεον σε πυραμιδα το γνωστο συμβολο των «πεφωτισμενων».
Στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας, το επίτιμο μέλος Chief Marketing Officer Χριστίνα Kounelias είπε ότι το νέο σχέδιο είναι αποτέλεσμα δύο ετών.η Kounelias δηλωσε, «Θέλουμε να οικοδομήσουμε κάτι που αντανακλά με ακρίβεια την κοινότητά των καλλιτεχνών τα διαφορετικά ταλέντα τους και τη δημιουργική διαδικασία που εκπροσωπούν σε ένα ενιαίο όραμα.
Εδώ είναι η προπαγάνδα σε βίντεο , όπου μιλούν για το πως γινεται μια μετατόπιση στα φώτα της δημοσιότητας και τοποθετουνται πάνω από το αγαλματιδιο των Oscar.
Το βίντεο ονομάζεται "Μια απλή λύση".

ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.