27 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 27-1-14

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 27 Jan 2014 03:08 AM PST
Προστατεύτηκε από 143 βουλευτές η βουλευτική του ασυλία.
ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζήτησε δίωξη σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Το πόρισμα της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος αφορά αγορά από το Δήμο Γλυφάδας δύο ακινήτων, η οποία, σύμφωνα με την....
έρευνα, φέρεται να ζημίωσε το Δημόσιο με ποσό που ανέρχεται στα 7,3 εκατ. ευρώ.
Ως εκ τούτου, ζητήθηκε η δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και άλλους 26. Όμως οι βουλευτές της ΝΔ είχαν άλλη άποψη για τον συνάδελφο και με 143 ψήφους, καταψήφισαν την άρση της ασυλίας του.
Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ (ΑΝΤΙ)"ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΩΤΕΣ ΜΑΣ.
Αλλο ενα κληρονομικο ανεπαγγελτο λαμογιο που θα βγει με περιουσια απο την πολιτικη.
Posted: 27 Jan 2014 03:01 AM PST
Διαφήμιση για…πολλά λεφτά είναι το ντοκιμαντέρ που γύρισε για την Κρήτη το γαλλικό TV5 Monde, το οποίο προβλήθηκε σε όλο τον γαλλόφωνο κόσμο. 
Στο μικροσκόπιο του γαλλικού καναλιού μπήκε η "άλλη Κρήτη", ο εναλλακτικός τουρισμός της Κρήτης και φυσικά η καθημερινότητα των ανθρώπων σε μια περιοχή που συνδυάζει τον αγροτουρισμό με τις διακοπές. 
Το τηλεοπτικό συνεργείο συνοδευόταν από την δημοφιλή ηθοποιό Guylaine Tremblay η οποία ήταν μαζί με τις 4 κόρες της και τον σύζυγο της, τον Christian για να περάσουν 5 μοναδικές μέρες στην Κρήτη, οι οποίες καταγράφονταν από τις κάμερες… 
"Άνθρωποι της εταιρείας Ocean T.V από το Μόντρεαλ του Καναδά ήρθαν στην Κρήτη και μας βρήκαν για να γυρίσουν ένα ρεπορτάζ για λογαριασμό του γαλλικού παγκόσμιου καναλιού TV5 Monde" είπε ο κ.Μάρκος Μουρτζανάκης που συνεργάστηκε με το συνεργείο και την οικογένεια φιλοξενώντας τους στον ξενώνα που έχει φτιάξει στην Αχλάδα Ηρακλείου. 
 "Ο σκοπός του ρεπορτάζ είναι να θίξουν στον κόσμο τον οικοτουρισμό στην Κρήτη και πως μια οικογένεια, με το όραμα της, εφαρμόζει και παρέχει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες/ δραστηριότητες του ξενώνα. Το TV5 Monde έχει αναθέσει στην Ocean T.V. να κάνει τέτοιου είδους ρεπορτάζ σε 13 προορισμούς παγκοσμίως-ένας από αυτούς ήταν και η Κρήτη".

Πηγή
Posted: 26 Jan 2014 02:30 PM PST
ΜΕ AYTA ΤΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ...... 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. 
THIS IS GREECE !!!!
Posted: 26 Jan 2014 12:57 PM PST
Άνοιξε σαμπάνια και το πώμα τρύπησε τον πίνακα!
Το περιστατικό συνέβη στην έδρα της περιφέρειας του Μιλάνου λίγο πριν τα Χριστούγεννα αλλά τώρα έγινε γνωστό από τα Μέσα της Ιταλίας.
Κατά τη διάρκεια των εορτασμών ο δημοτικός σύμβουλος, Ρομπέρτο Κασάγκο, άνοιξε μια σαμπάνια και το πώμα της πέτυχε τον πίνακα που απεικονίζει τον ευγενή Ιζιμπάρντι, το όνομα του οποίου έχει και το κτίριο στο οποίο φυλάσσεται ο πίνακας του 1700.
Ο Κασάγκο δήλωσε πως θα πληρώσει για τη ζημιά που διέπραξε...
Posted: 26 Jan 2014 12:16 PM PST
Στα βίντεο καταγράφεται η στιγμή της σεισμικής δόνησης μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στην Κεφαλονιά στις 15:55.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 26 Jan 2014 09:20 AM PST
Posted: 26 Jan 2014 09:11 AM PST
Two white doves released by children standing alongside Pope Francis as a peace gesture today were attacked by other birds.
As tens of thousands of people watched in St. Peter's Square, a seagull and a large black crow swept down on the doves right after they were set free from an open window of the Apostolic Palace.
One dove lost some feathers as it broke free from the gull. But the crow pecked repeatedly at the other dove. It was not clear what happened to the doves as they flew off. 

Go: Pope Francis is joined by two children who release doves during the Angelus Prayer in St. Peter's Square
Go: Pope Francis is joined by two children who release doves during the Angelus Prayer in St. Peter's Square
Off they fly: Francis was   celebrating the prayer from the window of his studio overlooking St. Peter's Square
Off they fly: Francis was celebrating the prayer from the window of his studio overlooking St. Peter's Square
Windowsill; A seagull attacks a dove released by a child from the papal window during Francis's prayer
Windowsill; A seagull attacks a dove released by a child from the papal window during Francis's prayer
Attack: Two white doves had been sent fluttering into the air as a peace gesture by Italian children
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jan 2014 07:47 AM PST
Ένα τεχνούργημα ιδίως δείχνει την ίδια πυραμίδα με το γνωστό μάτι στην κορυφή του. 
Κάτω από υπεριώδες φως, το μάτι παίρνει μια ενδιαφέρουσα απόχρωση, ενώ στο κάτω μέρος αυτού του τεχνουργήματος, μπορείτε να δείτε ένα χάρτη με αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα μαζί με την γραφή που είναι παλαιότερη από οποιοδήποτε γνωστό γραπτό σε αυτόν τον πλανήτη. 
Σύμφωνα με την έρευνα του Κλάους Ντόνα, η ίδια γραφή έχει βρεθεί σε όλον τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ένας προϋπάρχον παγκόσμιος πολιτισμός.
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 26 Jan 2014 07:34 AM PST
Όποιος σηκώνει κεφάλι κόψιμο.Απλά πράγματα. Δημοκρατικά.
Απεταξάμην την νέα δημοκρατία.Στην φυλακή.Με Δημοκρατικές διαδικασίες βέβαια...
Γατί είπαμε έχουμε Δημοκρατία που πρέπει να προφυλάξουν οι κυβερνώντες.
Το θέατρο του παραλόγου.
Posted: 26 Jan 2014 07:23 AM PST
Προσωπικές επιστολές του Χάινριχ Χίμλερ, του επικεφαλής των SS ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Ισραήλ.
Οι συνολικά 700 επιστολές βρέθηκαν σε χρηματοκιβώτιο στο Τελ Αβίβ και περιλαμβάνουν επιστολές που χρονολογούνται από το 1927 (έξι χρόνια πριν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία), μέχρι το 1945 (πέντε εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει).
Στις επιστολές δεν γίνεται καμία αναφορά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή στο Ολοκαύτωμα, αν και ο αντι-σημιτισμός είναι φανερός.
«Πηγαίνω στο Άουσβιτς, φιλιά, ο Χάινι σας». Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Χίμλερ αναφέρεται στο κολαστήριο του Άουσβιτς σε μία από τις επιστολές του. Ο Χίμλερ υπήρξε επικεφαλής για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και θεωρείται ότι ήταν αυτός που οργάνωσε το Ολοκαύτωμα.
Στις 14 Νοεμβρίου του 1938, λίγες ημέρες μετά τη Νύχτα των Κρυστάλλων, η Μάργκα Χίμλερ γράφει στον σύζυγό της: «Αυτό το πράγμα με τους εβραίους: πότε θα μας αφήσουν ήσυχους τα αποβράσματα να ζήσουμε ευτυχισμένα τις ζωές μας;»
Στις 22 Ιουνίου του 1941, όταν η Γερμανία εισέβαλε στη Σοβιετική Ένωση, η σύζυγος του Χίμλερ τού έγραψε σε επιστολή της: «Στο ψυγείο υπάρχει ακόμα χαβιάρι. Πάρ' το μαζί σου».
Η κόρη του, Γκούντρουν, έγραφε σε άλλη επιστολή: «Είναι τρομερό το ότι πηγαίνουμε σε πόλεμο με τη Ρωσία. Υπήρξαν σύμμαχοί μας. Η Ρωσία είναι πολύ μεγάλη. Η μάχη θα είναι πολύ δύσκολη -εάν θέλουμε να την κατακτήσουμε όλη».
Στις επιστολές γίνονται αναφορές στον χαρακτήρα του Χίμλερ. «Είμαι πολύ τυχερή που έχω έναν κακό σύζυγο που αγαπά την κακιά σύζυγό του» έγραφε η Μάργκα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jan 2014 06:46 AM PST
Την ώρα που οι καθεστωτικες φυλλάδες μιλούν για "ενδεχόμενα χτυπήματα" ώστε να μετατοπίσουν την προσοχή από σκάνδαλα και εξοπλιστικά, το Παρόν βγάζει ντοκουμέντο φωτιά. 
Ποιοι θα κάνουν ταμείο τα 4 εκατομμύρια είναι άλλο κεφάλαιο. 
Η σύλληψη πάντως θα είναι πεσκέσι για τη νέα συγκυβέρνηση που ονειρεύονται οι νταβατζηδες…
http://olympia.gr
Posted: 26 Jan 2014 06:40 AM PST
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας, άγνωστοι τα ξημερώματα κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό του Δημαρχείου της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι τα ξημερώματα, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου και κατέβασαν την Ελληνική Σημαία από τον ιστό.
Ενέργεια «που σκοπό έχει να διαταράξει την κοινωνική ειρήνη της πόλης», την χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του ο Δήμος.
ΠΟΙΟ ΒΕΒΗΛΟ ΧΕΡΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΠΟΙΟ ΒΕΒΗΛΟ ΧΕΡΙ ΑΝΑΡΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ; ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ... ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ....ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΧΥΘΕΙ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
Posted: 26 Jan 2014 06:30 AM PST

Posted: 26 Jan 2014 07:33 AM PST
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Με τροπολογία -αναγκαστική απαλλοτρίωση ο υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, κ. Αρβανιτόπουλος, επιχειρεί τα μετόχια και οι Ιεροί Ναοί των Μονών του Αγίου Ορους αλλά και του παλαιού ημερολογίου και όσα ανήκουν σε ομόδοξες, ετερόξοδες και ετεροθρησκείες,να περάσουν στην δικαιοδοσία της εκκλησίας της Ελλάδας

Πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια στα χρονικά των τελευταίων 50 ετών που διαταρράσει τις σχέσεις πολιτείας-Εκκλησίας-της Ελλάδας-Αγίου Ορους και οικουμενικού πατριαρχείου. Μετα τον αναγκαστικό νόμο της χούντας των συνταγματαρχών του 1967 έρχεται σήμερα αυτή η τροπολογία του υπουργείου παδείας να αναταράξει εξ αρχής τις σχέσεις των παραπάνω θεσμών . 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jan 2014 06:23 AM PST
patriotiki-kinisi-kavalas
Σχόλιο ΛΦ: Είναι φασισμός να μην σε αφήνουν να τιμήσεις ήρωες. 
Είναι φασισμός 50 τσογλάνια που κόπτονται περί ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων των άλλων πλην των Ελλήνων, να μην επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να τιμήσει νεκρούς. 
Παραθέτω κάτω μία εικόνα για το τι είναι πατρίδα κατά τον Μπακουνίν, πατέρα των αναρχικών. 
Ας το διαβάσουν οι σημερινοί δήθεν αναρχικοί που ντροπιάζουν αυτόν και την λέξη αναρχία για να καταλάβουν οτί πατρίδα δεν είναι το απεχθές σημερινό κράτος. 
Ομάδα περίπου 50 αναρχικών επιτέθηκαν στην περιφρούρηση της "Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας" για την εκδήλωση των Ιμίων,που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην πλατεία Νίκης, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.Αφού χτύπησαν την περιφρούρηση στην συνέχεια έδιωξαν από την πλατεία τους συγκεντρωμένους φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα. 
Αμέσως μετά ομάδα 4-5 ατόμων κινήθηκε σε μαγαζί φερόμενου αντιεξουσιαστή, του έσπασαν την βιτρίνα ενώ προσπάθησαν να του βάλουν και φωτιά. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jan 2014 06:19 AM PST
«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά. Περιμέναμε πολλά αλλά δεν έγιναν…. 
Μια καταδίκη πρέπει να υπάρξει για το παιδί. 
Για εμένα όχι. Το παιδί δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν». 
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στο αεροδρόμιο μετά την επτάμηνη παραμονή της στις ΗΠΑ η μητέρα της 16χρονης Μυρτούς η οποία έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης στην Πάρο πρόπερσι το καλοκαίρι.
Η ίδια πρόσθεσε πως την Τρίτη θα παραβρεθεί στη Σύρο, στη δίκη του νεαρού Πακιστανού του οποίου υπήρξε θύμα η κόρη της.
Η διακομιδή της άτυχης κοπέλας σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα θα γίνει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο θα συνοδεύει επιστημονικό κλιμάκιο του Κέντρου Αποκατάστασης, που μετέβη για τον σκοπό αυτό στην Αθήνα.
http://www.aftodioikisi.gr
Posted: 26 Jan 2014 06:05 AM PST
Σημ. Για την ιστορία, να αναφέρουμε τις συμμετοχές: 
MAGIC DE SPELL, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, MODE PLAGAL, LAST DRIVE, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΑΣΣΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΤΕ

www.mixanitouxronou.gr
http://anemosantistasis.blogspot.com
Posted: 26 Jan 2014 07:33 AM PST
16/8/2013.....ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ . Σκηνές αγριότητας εις βάροςορθοδόξων κληρικών στην Βόρειο Ηπειρο - Συγκλονιστικό βίντεο......

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Βόρειο Ήπειρο. Δημοτικοί υπάλληλοι με το πρόσχημα της είσπραξης παλαιών χρεών της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας, άδειασαν κυριολεκτικά έναν ολόκληρο Ναό στην Πρεμέτη.
Οι εικόνες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές αφού δείχνουν ανθρώπους να αδειάζουν τον Ναό από ιερά σκεύη, εικόνες προσκυνητάρια και κάθε τι το οποίο μπορούσαν να πάρουν και να τα φορτώνουν σε ένα φορτηγό
 
 
 
Οι ιερόσυλοι που προφανώς βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασαν να χτυπήσουν έναν ιερέα και έναν διάκονο.
Η συνέχεια εδώ http://neataksi.blogspot.gr/2014/01/blog-post_26.html
Posted: 26 Jan 2014 05:46 AM PST
Φυσικά αναπαράχθηκε απο τους γνωστούς βλάκες των social media και απο κάτι σούπερ ντούπερ "αριστερούς" που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια. 
Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του Αγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά Αλβανό πρόσφυγα απο το Κόσοβο εν έτει 1999. 
Ειλικρινά δεν τα έχω με τους προπαγανδιστές, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, αλλά τα παίρνω άσχημα με το πόπολο που τρώει την κάθε παπαριά αμάσητη. 
Είμαι δε σίγουρος ότι πολλοί ευαίσθητοι θα έκλαψαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. 
Οπως οι φίλοι μας οι εκπαιδευτικοί που έχωσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο www.alfavita.gr καταδικάζοντας ταυτόχρονα το ανάλγητο ελληνικό κράτος. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι που έλεγε κι ένας γνωστός μου.
Posted: 26 Jan 2014 05:39 AM PST
Το λάβαμε με email και σας το παραθέτουμε:
Θεώρησα στοιχειώδη ὑποχρέωσή μου ὡς γιατρός νά προσφέρω δωρεάν τις ὑπηρεσίες μου σέἀναξιοπαθοῦντες συνανθρώπους μου στό Κοινοτικό Πολυιατρεῖο τοῦ Ἁγ. Στεφάνου.
Μετά ἀπό 10μηνο παρουσία μου ἐκεῖ ἔμαθα τυχαίως, ὅτι ὡς συνταξιοῦχος ἰατρός δέν εἶχα αὐτό τό δικαίωμα και διέτρεχα τόν κίνδυνο νά συρθῶ στά δικαστήρια ... γιά τήν ἀνιδιοτελῆ μου προσφορά, ἡ ὁποία μάλιστα γινόταν ὄχι στήν ἰδιωτική μου κατοικία ἀλλά σέ κοινόχρηστο, ἐπίσημο, δημοτικό χῶρο.
Ζήτησα καί βρῆκα τό σχετικό ἔγγραφο καί ἰδού:
"'Ιατρικός Σύλλογος Ἀθηνῶν" ἀρ. πρωτ. 25191/14-10-2011 "... θα πρέπει να μη γίνεται δεκτή η εθελοντική παροχή ιατρικῶν υπηρεσιῶν ἀπό συνταξιούχους (από το ΤΣΑΥ) ιατρούς,.. κλπ)
Ἀνήκουστο!
Ἐπιτρέπεται νά βγαίνουν ἔξω ἀπό τίς φυλακές καί νά περπατοῦν ἐλεύθεροι οἱ φονιάδες, οἱ ἔμποροι ναρκωτικῶν, οἱ παιδεραστές, κλπ. Ἀναστέλλεται ἠ προφυλάκιση, μετά ἀπό χρηματική ἐγγύηση, αὐτῶν πού κατάκλεψαν το Δημόσιο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jan 2014 05:43 AM PST
Το πρώτο βήμα για να εκφραστεί ένα μεγάλο και δημοκρατικό «όχι» του λαού της Αττικής στην πολιτική του διαρκούς μαρασμού και της φτωχοποίησης των πολιτών, θα πραγματοποιήσει ο...ανεξάρτητος βουλευτής και Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου.
Ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, κάνοντας πράξη την εξαγγελία του κόμματος για συμμετοχή του στις Περιφερειακές, αλλά και στις Ευρωεκλογές του προσεχούς Μαΐου, εκείνη την ημέρα θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας παράλληλα την ύψιστη πολιτική σημασία που θα έχουν αυτές οι εκλογικές αναμετρήσεις για τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Το ραντεβού του Νίκου Νικολόπουλου με τους πολίτες της Αττικής που θέλουν να πουν μαζί του το μεγάλο «όχι» στον συνεχιζόμενο κατήφορο και να φωνάξουν «στοπ» στην αδιάκοπη και αδιέξοδη ανθρωποθυσία των μνημονίων, δίνεται για τις 7 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους διαμαρτυρομένους και αγανακτισμένους πολίτες, καθώς επίσης και η παρακολούθηση και καταγραφή της από κάθε ενδιαφερόμενο μέσον ενημέρωσης.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jan 2014 05:43 AM PST
Απόστολος Τζαρός (Δικηγόρος - Θεολόγος) 

Παράνομες παρακολουθήσεις, παράνομες διώξεις, παράνομες προφυλακίσεις, παράνομες έρευνες σε γραφεία πολιτικού κόμματος μέσα στην....βουλή, παράνομες έρευνες κατ' οίκον σε βουλευτές, εμπλοκή εισαγγελέων με προηγούμενα με τους κατηγορουμένους, αντισυνταγματική διακοπή χρηματοδότησης κόμματος, παράνομη μη παροχή άδειας για ψήφο στην Βουλή παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή, κατά συρροή διασπορά ψευδών ειδήσεων κ.τ.λ. Έχουν γίνει μία σειρά σοβαρών εγκλημάτων τα οποία αυτή την στιγμή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η κοινωνία και οι θεσμοί. 

Εδώ ακριβώς έρχεται η νομική επιστήμη για να δώσει λύση στο θέμα της τιμωρίας των υπευθύνων, άμεσων και έμμεσων καθώς και των συνεργών τους. 
Είναι η φόρμουλα Ράντμπρουχ, από τον ομώνυμο επιφανή Γερμανό νομικό, η οποία επικράτησε διεθνώς σε θεωρία και νομολογία και ήταν ο νομικός λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκαν στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος ανατολικής Γερμανίας μετά την πτώση του κομμουνισμού.
Σε καθεστώτα ανομίας, όπως το σημερινό, υπάρχουν δύο ειδών νόμοι: αυτοί που ισχύουν σε όλες τις κοινωνίες, π.χ. απαγόρευση του φόνου, της κλοπής κ.τ.λ. και οι νόμοι που υπάρχουν για να προστατέψουν το καθεστώς ή εξαιτίας αυτού π.χ. παράνομες προφυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων, παράνομες παρακολουθήσεις, κατάργηση τεκμηρίου αθωότητας κ.τ.λ. Είναι δηλαδή εγκλήματα που οφείλονται στο παράνομο καθεστώς. Όπως συμβαίνει σήμερα με τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 26 Jan 2014 05:21 AM PST
*Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕΣ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ TWITER ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ....
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα θα πω εγώ.
Posted: 26 Jan 2014 05:13 AM PST
Γράφει το υπό κατάθλιψη και Σαμαρικό μέχρι αηδίας antinews: «…Στο πρωθυπουργικό γραφείο έχουν παραδοθεί μυστικές μετρήσεις και τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα για την ΝΔ…» 
Το ακούτε καραξευτίλες δημοσκόποι του ...κώλου; «...τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα για την ΝΔ…»
Προφανώς, πάλι εσείς διενεργείτε τις μυστικές μετρήσεις και σας ρωτώ διαπλεκόμενα ψοφίμια, γιατί παρουσιάζετε άλλα αποτελέσματα στις φανερές και άλλα στις κρυφές σας μετρήσεις; 

Τόσο μαλάκες μας θεωρείτε ρε θλιβερά ανθρωπάκια της μπριζόλας; Συνεχίστε λοιπόν με τις μυστικές μετρήσεις και τις φανερές βάλτε τις εκεί που ξέρετε... 
Άντε μπράβο.
http://harryklynn.blogspot.gr
Posted: 26 Jan 2014 05:09 AM PST
Μηπως ηρθε η ωρα πολιτικε απατεων Ανδωνη να αποφασισεις για να αποχωρησεις οικειοθελως πριν σε διωξουν κακην-κακως τα εναπομειναντα στελεχη της παλαιας Ν.Δ. που την μετετρεψες σε πολαν/νουδου....
Αφησε κατα μερους τις πολιτικες απατεωνιες χειρισμου των εταιρειων δημοσκοπησεων που ξαφνικα μετα απο τις αποκαλυψεις των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ποσοστων απο τις εγκυρες επιστημονικες αναλυσεις των πρεσβειων (...των δικων σου εντολοδοχων!!!) εμφανιζονται ποσοστα δηθεν οτι υπολοιπεσαι μισο ποντο του νεοπασοκου Συριζα (....!!!!!! αν ειναι δυνατον....) και οτι το αποκομμα του συνεταιρου σου του "ολου πασοκ" υπαρχει ακομη σε ποσοστο 4-5% (....!!!! εδω γελανε ακομη και οι 57 ...και οι 75....και οι λοιποι συγγενεις ....) και το οποιον δεν θα κατεβει στις Ευρωεκλογες με τον συνηθισμενο λογοτυπο και τον αγκαθωτο ηλιο του....
Αφησε λοιπον τις συνηθισμενες σαπιες πολιτικες δολοπλοκιες σου και ΦΥΓΕ διοτι αφενος δεν μπορεις να ξεπερασεις τον χρονο παραμονης στο κουβερνο απο τον ευεργετη σου Μητσοτακουλα που εριξες σαν ενας στυγνος δολοπλοκος αποστατης το 1993 και αφετερου η δεκαχρονη προσωπικη σου πολιτικη ερημος δεν θα ξεπληρωθει με ευγνωμοσυνη απο την ΕΛΛΗΝΙΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΑ αλλα θα πληρωθει οπως ακριβως αξιζει σε εναν πολιτικο απατεωνα που τους εξαπατησε τους εξαθλιωσε τους εξαυλωσε απο οτι φτιαξαν σαν ενα καποιο ειδος ποιοτικης επιβιωσης .

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.