26 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 25-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 25 Jan 2014 03:25 AM PST
Δύο κοπέλες πήγαν για κανό και είδαν το πιο θρυλικό φυσικό φαινόμενο... 
apisteuta.com
Posted: 25 Jan 2014 03:15 AM PST

http://hellasxg.blogspot.com/
Posted: 25 Jan 2014 02:22 AM PST
Λεκτικούς προπυλακισμούς και αντεγκλήσεις δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος κατά την ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ που διεξάγεται
αυτήν την ώρα.

Το ακροατήριο ζήτησε την απομάκρυνση του κ. Ντινόπουλου. 
http://www.triklopodia.gr
Posted: 25 Jan 2014 02:07 AM PST
Οι Τούρκοι προκαλούν γύρω από τη νησίδα Ζουράφα.
Η τουρκική ακτοφυλακή με πολύ επιθετικό τρόπο προσπαθεί να επιβάλει το δικό της νόμο στην Ελληνική περιοχή ,συνοδεύοντας τους τούρκους ψαράδες που την καραυγάζουν από ενθουσιασμό σε κάθε επικίνδυνο ελιγμό των ταχέων σκαφών τους.
Δείτε το βίντεο και διαβάστε τι γράφει η Χουριέτ σε μετάφραση απο τα tourkikanea.gr
"Ψαράδες που είχαν βγει από το λιμάνι της Αίνου (Enez) για να ψαρέψουν σε διεθνή ύδατα κοντά στην βραχονησίδα Ζουράφα, παρενοχλήθηκαν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Το Ελληνικό λιμενικό συνέχισε με επιμονή την παρενόχληση υποστηρίζοντας πως η βραχονησίδα βρίσκεται στα δικά τους χωρικά ύδατα.
Μετά από κάποιο διάστημα εμφανίστηκε και ένα Ελληνικό ελικόπτερο. Μετά από αυτό οι ψαράδες μας βλέποντας από τα ραντάρ τους πως στα δικά μας ύδατα κάλεσαν για βοήθεια την γραμμή 158 του λιμενικού μας.
Τότε στάλθηκε το υπ. αρ. 308 σκάφος του λιμενικού της Διοίκησης Λιμενικού Τσανάκκαλε που υπηρετεί στο λιμάνι της Αίνου. Το τουρκικό σκάφος επενέβη με ταχύτητα στην παρενόχληση που ασκούσε το ελληνικό λιμενικό από θάλασσα και από αέρα.
Οι μονάδες του Ελληνικού λιμενικού με τον ερχομό του τουρκικού σκάφους εξαναγκάστηκαν να αποχωρήσει από τα χωρικά μας ύδατα. Η παρενόχληση όπως και η στιγμή της παρέμβασης του τουρκικού σκάφους καταγράφηκε από κάμερα των ψαράδων".

Πηγή
Posted: 25 Jan 2014 02:03 AM PST
Τα τελευταία έξι χρόνια, δύο φωτογράφοι από δύο διαφορετικές χώρες τραβούν φωτογραφίες των κατοικίδιων αρουραίων τους με μικροσκοπικά λούτρινα αρκουδάκια. 
Στην πορεία, η Jessica Florence και η Ellen van Deelen αποτέλεσαν πηγή έμπνευση για άλλους ανθρώπους οι οποίοι φωτογράφησαν τα τρωκτικά τους με αρκουδάκια και άλλα ζωάκια.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εκπληκτικά αξιολάτρευτες φωτογραφίες που έχουν τραβηχθεί όλα αυτά τα χρόνια…
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 01:51 AM PST
Ένας άνδρας ο οποίος φορούσε Google Glass σε σινεμά στο Οχάιο ανακρίθηκε από ομοσπονδιακούς πράκτορες του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας. 
Το συγκεκριμένο άτομο σύμφωνα με την Washington Post, το όνομά του είναι Τιμπέριου Ουνγκουρενάου - έστειλε αναφορά του περιστατικού στο Gadgeteer, σύμφωνα με την οποία πήγε σε σινεμά στο Κολούμπους του Οχάιο το Σάββατο για να δει ταινία με τη γυναίκα του. Όπως λέει ο ίδιος, είχε κλειστή τη συσκευή, αλλά συνέχισε να τη φορά καθώς περασμένοι πάνω της είναι οι κανονικοί (διορθωτικοί/ οπτικοί) φακοί των γυαλιών του.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Washington Post, οι πράκτορες υπάγονταν στο τμήμα Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) του υπουργείου, που είναι αρμόδιο για θέματα διεθνούς πειρατείας, σε συνεργασία με την κινηματογραφική βιομηχανία. Στελέχη της ΜΡΑΑ που βρίσκονταν ήδη στο σινεμά επικοινώνησαν με τις αρχές όταν διαπίστωσαν ότι κάποιος βρισκόταν στην αίθουσα με μια συσκευή καταγραφής.
Εκπρόσωπος του ICE επιβεβαίωσε το περιστατικό στην εφημερίδα, την Τρίτη, αναφέροντας ότι ο άνδρας που εντοπίστηκε με τη συσκευή απάντησε με τη θέλησή του σε ερωτήσεις και επιβεβαίωσε ότι φορούσε τη συσκευή για οπτικούς λόγους και όχι για σκοπούς καταγραφής, οπότε δεν έγιναν περαιτέρω ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 01:41 AM PST
Το περιστατικό έγινε στην πόλη Almasranih 22/1/14.
Οι άνθρωποι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το βγάλουν κάτω από το χώμα.
Συγκλονιστικό...το παιδί βγήκε ζωντανό.
18+ Μην δείτε το βίντεο αν δεν αντέχετε. Σκληρές εικόνες

http://www.hellas-now.com
Posted: 25 Jan 2014 01:37 AM PST
Ο πανικός στη ζωή είναι κακός κλειδούχος. Στην πολιτική σε γελοιοποιεί… 
Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα απολογητικά ιερατεία της βρίσκονται σε παροξυσμό πανικού. Οι καταιγιστικοί ρυθμοί της αποσυνθετικής πτώσης τους προκαλούν και θυελλώδη κύματα πανικού,
συνακόλουθα και θυελλώδη κύματα ανοησίας και γελοιότητας.

Δεν υπάρχει γεγονός της καθημερινότητας που να μη γίνεται η κυβέρνηση βορά του γελοίου… 
Δεν υπάρχει, όμως και μεγαλύτερος διαφημιστής του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδια την κυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλπάζει(!) χωρίς να κουνάει το δακτυλάκι του, χωρίς να είναι ικανός να αναπτύξει κοινωνικό ρεύμα, χωρίς αγωνιστικό δυναμισμό: Ένα πλαδαρό, καθεστωτικό εκλογικό μόρφωμα, με ένα Τσίπρα ακροβάτη και ευλύγιστη ραχοκοκαλιά… 
Ο «καλπασμός» του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κτηνωδία της δωσίλογης κυβέρνησης, στην ακραία γελοιοποίησή της: Το «γελοίο» του ΣΥΡΙΖΑ ωχριά μπροστά στη φρενοβλαβή γελοιότητα της κυβέρνησης. 
Η κυβερνητική σχιζοφρένεια όχι μόνο καλύπτει και αθωώνει τη συριζαίικη σχιζοφρένεια, αλλά προβάλει και το ΣΥΡΙΖΑ, σαν τη μόνη εναλλακτική, ΕΚΛΟΓΙΚΗ λύση… 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 25 Jan 2014 01:29 AM PST
Πανικόβλητος ο Υπουργός Αμύνης της Τουρκίας σε αναφορά τους προς το Εθνικό Συμβούλιο της Τουρκίας αναφέρει την τρομακτική αφαίμαξη της Τουρκικής Πολεmικής Αεροπορίας » 
Ισμέτ Γιλμάζ : Μέσα σε 24 μέρες παραιτήθηκαν 47 πιλότοι ….
Ο υπουργός Γιλμάζ σε δήλωση του σχετικά με τις παραιτήσεις των πιλότων των Τ.Ε.Δ. είπε πως ¨Από τις αρχές του 2014, έχουν υποβάλλει την παραίτηση τους 47 πιλότοι¨. σύμφωνα με τα TourkikaNea.gr (Haberler.com 24/1/2014)
Ο Γιλμάζ ανακοίνωσε πως το 2010 παραιτήθηκαν 147 πιλότοι, το 2011 149, το 2012 174 και το 2013 214 πιλότοι, και ανέφερε πως ¨ο λόγος για τις τόσες πολλές παραιτήσεις σχετίζεται με την μείωση στα 10 χρόνια του υποχρεωτικού χρόνου υπηρεσίας¨ ismet_yilmazαν και οι Στρατιωτικοί Αναλυτές της Δύσης εκτιμούν οτι το πρόβλημα ειναι οικονομικό και όχι μόνο !
Τούρκοι χειριστές αναχωρούν για τις Χώρες του κόλπου όπου πληρώνονται αδρά και δεν κινδυνεύουν καθημερινά σε πτήσεις στα Σύνορα Ιράκ και Συρίας !
Posted: 24 Jan 2014 10:51 AM PST
Posted: 24 Jan 2014 10:44 AM PST
Δεν πίστευε στα μάτια του ένας οφθαλμίατρος στην Καλιφόρνια όταν κλήθηκε να
εξετάσει έναν 42χρονο, ηλεκτρολόγο, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία. Οι κόρες και οι ίριδες των ματιών του ηλεκτρολόγου είχαν σχήμα αστεριού.
Ολα συνέβησαν όταν ο άτυχος ηλεκτρολόγος κατά τη διάρκεια εργασιών, ακούμπησε κατά λάθος των ώμο του σε σημείο όπου υπήρχε διαρροή ρεύματος. Ο 42χρονος «χτυπήθηκε» από 14.000 Volt, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν τα οπτικά του νεύρα.
Όπως εξηγεί, στο Livescience, ο οφθαλμίατρος Bobby Korn που εξέτασε το 42χρονο «το οπτικό νεύρο λειτουργεί σαν ένα καλώδιο το οποίο είναι αγωγός του ηλεκτρισμού». Ο Korn στην περίπτωση του ηλεκτρολόγου που εξέτασε έκανε λόγο για έναν «άμεσο καταρράκτη».
Οι γιατροί ωστόσο δεν γνωρίζουν γιατί η βλάβη που προκαλεί το ρεύμα κάνει τα μάτια να έχουν σχήμα αστεράκι αλλά έχει παρατηρηθεί ανάλογο φαινόμενο και σε ζώα.
Όπως εξηγεί ο κ. Korn, το «μάτι είναι σαν κάμερα: αν ο φακός καταστραφεί, μπορεί να αντικατασταθεί με έναν άλλο αλλά αν το φιλμ - σε αυτή την περίπτωση το οπτικό νεύρο- καταστραφεί, τότε η εικόνα δεν θα είναι ποτέ πια καλή».
Πηγή
Posted: 24 Jan 2014 10:41 AM PST
Πολλοί αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα εξεγερθεί η ελληνική κοινωνία; Τι συμβαίνει γιατί τόση απάθεια; Γιατί τόσος καναπές; Ποια όμως είναι η αλήθεια;
Την απάντηση την δίνει η επιστήμη (κατ' άλλους η τεχνική) της προπαγάνδας. Η προπαγάνδα λοιπόν μας λέει ότι κάθε κοινωνία χωρίζεται σε δύο αντίθετες ψυχολογικά ομάδες. Μια μικρή που αποτελεί την κυρίαρχη πολιτικοοικονομική ελίτ και τη συντριπτική πλειοψηφία που μένει σταθερά εκτός εξουσίας και αποκτά μια ψυχολογία «επαναστατικής μάζας». Αυτό συμβαίνει πάντα, σε κάθε κοινωνία και σε κάθε εποχή, ακόμα και σε εποχές ευημερίας, πολύ δε περισσότερο στην Ελλάδα σήμερα, όπου υπάρχει οξύτατη κρίση. Γιατί λοιπόν δεν εξεγείρεται η ελληνική κοινωνία;
Από την ίδια την προπαγάνδα και πάλι μαθαίνουμε πως, για να γίνει κοινωνική εξέγερση, θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη επαναστατική ομάδα η οποία θα τεθεί επικεφαλής. Μόνη της, χωρίς αυτή την ηγετική ομάδα, η μεγάλη λαϊκή μάζα, όσο επαναστατημένη και να είναι, παραμένει ασυντόνιστη, δεν εξεγείρεται, ούτε αποτελεί κίνδυνο για το σύστημα.(Υπάρχει μία αλλά την φυλάκισαν)
Τον ρόλο της επαναστατικής ομάδας τον παίζουν συνήθως κόμματα της αντιπολίτευσης (π.χ. Αίγυπτος, Ουκρανία κ.λ.π.) ή εργατικά συνδικάτα (π.χ. το συνδικάτο «Αλληλεγγύη» στην Πολωνία κ.λ.π.). Όμως από τη στιγμή που σε μας, όλα αυτά είναι πλήρως υποταγμένα στην άρχουσα ελίτ και απολύτως συστημικά, η κοινωνία έχει αδρανοποιηθεί.
Η αγωνία και η προσπάθειες του συστήματος, με όλα τα μέσα που διαθέτει, είναι να μην υπάρξει επαναστατική ομάδα. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ και όσο συνεχίζεται η κρίση, σύντομα η επαναστατική ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της.
Πέτρος Χασάπης
http://olympia.gr
Posted: 24 Jan 2014 10:20 AM PST
Τα οστά που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Ψυχικών Νοσημάτων της Τρίπολης, ανήκουν τελικά σε 40χρονη ασθενή.
Είναι η Χριστίνα Μήτρη που βρισκόταν νεκρή επί τρεις μήνες σε ένα χαντάκι μόλις 30 μέτρα από το κυλικείο του νοσοκομείου.
Ένας φύλακας βρήκε το πτώμα της σε αποσύνθεση και κινήθηκε η διαδικασία της αναγνώρισης μέσω DNA, που κράτησε επτά μήνες.
Η 40χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιανουαρίου 2013 από το νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί για ιατρική παρακολούθηση.
(Φαίνεται πόσο πολύ έψαξαν για να την βρουν,ήταν μόλις 30 μέτρα από το κυλικείο και την βρήκαν μετά από τόσο καιρό...)
http://www.anikolouli.gr
Posted: 24 Jan 2014 09:36 AM PST
Πραγματικά το να ζεις στην Ελλάδα σήμερα και να πιστεύεις ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και πως κάνει καλά τη δουλειά της, μόνο δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει:
1) Τα ΜΜΕ που λένε συνεχώς ψέμματα ελέγχουν τον εγκέφαλό σου μέσω της παραπληροφόρησης. Αν όντως ήθελαν το καλό σου απλά δεν θα σου έλεγαν τόσα ψέμματα για τα μνημόνια, το κλέψιμο των πολιτικών κτλ..
2) Είσαι βλάξ ή πολύ πλούσιος οπότε δεν σε νοιάζει. Βρίσκεται το μυαλό σου εκτός τόπου και χρόνου.
Η μόνη θεραπεία για αυτή τη κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες είναι η σωστή πληροφόρηση. Για να το πετύχουμε πρέπει να αναρτούμε τα ψέμματα που λένε τα κανάλια στα προσωπικά μας facebook ώστε μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων να αντιληφθεί ότι τα μεγάλα κανάλια και η κυβέρνηση λένε ψέμματα. Πολλά ψέμματα. Χοντρά συνειδητά ψέμματα.
Ιδού η δημοσκόπηση που αποκαλύπτει την πλήρη αποβλάκωση των Ελλήνων.
Διαβάστε οπωσδήποτε αυτό το άρθρο για να καταλάβετε ότι εδώ και 100 χρόνια ελέγχουν τις μάζες μέσω της προπαγάνδας και της πληροφόρησης.. Είναι πολύ σημαντικό άρθρο γιατί την αποκάλυψη την κάνει ο πατέρας της προπαγάνδας που δεν ήταν ο Γκαίμπελς εννοείται..
http://antipliroforisi.blogspot.gr
Posted: 24 Jan 2014 08:55 AM PST
Γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλλας
Απευθύνομαι στην κοινή λογική. Σε όλους εσάς που έχετε στοιχειώδες μυαλό, κρίση και αντικειμενική ματιά στα γεγονότα. Και σας ρωτάω:
Τι μπορεί να πάρει το κράτος από έναν πολίτη του, ηλικίας 75 ετών, που είχε μία μικρή επιχείρηση (βιοτεχνία) η οποία πριν από 20 χρόνια πτώχευσε, που τότε του τα πήραν όλα,σήμερα ζει με σύνταξη των 450 ευρώ, δεν έχει σπίτι (πληρώνει ενοίκιο), γιατί όταν «πέθανε» η επιχείρησή του δεν μπόρεσε να πληρώσει κάποιο μικρό ποσό στην εφορία; 
Το μικρό ποσό βέβαια με τα 20 χρόνια έγινε ένα τερατώδες ποσό, κάπου 50.000 ευρώ, και τώρα έρχεται το κράτος σ' αυτό τον ηλικιωμένο, φτωχό, άστεγο άνθρωπο, να του ζητάει να πληρώσει τα 50.000 ευρώ για χρέη προ εικοσαετίας.
Σας παρακαλώ γιατί κοντεύω να τρελαθώ, υπάρχει απάντηση στο ερώτημά μου; Είναι δυνατόν να ζητάει τώρα το κράτος να πληρωθούν χρέη στις εφορίες για μικροεπιχειρήσεις, που έκλεισαν πριν 20 και 30 χρόνια και οι ιδιοκτήτες τους σήμερα σχεδόν δεν έχουν να φάνε;
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jan 2014 08:47 AM PST
Τρομοδιαγγέλματα, φεστιβάλ απειλών και αστυνομικών εφόδων. Μέσα σ' όλα αυτά ως ενισχυτικό της παραδοξότητας, υπάρχει και το εξής οξύμωρο σχήμα. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η αντιτρομοκρατική δεν κυνηγά μια γνωστή με οργάνωση με άγνωστα πρόσωπα, αλλά ένα γνωστό πρόσωπο μιας άγνωστης ακόμα οργάνωσης. Έργο μεφιστοφελικό κι αυτό Χριστόδουλου Ξηρού.
Η παρέμβαση Κουφοντίνα έφερε έναν στεναγμό ανακούφισης στην αντιτρομοκρατική, καθώς η φράση του η 17 Νοέμβρη τελείωσε, στερεί από τον Χριστόδουλο την σφραγίδα και τις όποιες επιρροές της οργάνωσης, όμως και κυρίως, αποδεικνύει ότι δεν κρύβεται αυτός πίσω από την απόδραση και το πλάνο των χτυπημάτων που έχει καταστρωθεί. Γιατί αν ήταν αυτός ο εμπνευστής, η ανησυχία θα ήταν δύο και τρεις φορές μεγαλύτερη ως προς τις υποδομές και την οργάνωση και όχι προς τον κίνδυνο.  
Αναμφίβολα παραδοξότητα αποτελεί ότι η αντιτρομοκρατική βρήκε σήμερα δύο καλούς συμμάχους, στα πρόσωπα δύο παραδοσιακών αντιπάλων της. Σ' αυτά του Δημήτρη Κουφοντίνα και του Σάββα Ξηρού. Όλες αυτές τις ημέρες με εφόδους σε σπίτια ατόμων πιθανών συνεργατών του Ξηρού και παρενόχληση συγγενικών του προσώπων, τον τσιγκλίζει για να πάρει μια πρωτοβουλία. Πριν πιάσει το όπλο, να πειθαναγκαστεί σε διάλογο. 
Αυτή λοιπόν την επιθυμία της αντιτρομοκρατικής, την υπηρετούν και ο Κουφοντίνας και ο αδελφός του ο Σάββας, οι οποίοι με το να διαχωρίσουν και να τον αποκλείσουν ως την ιστορική συνέχεια της 17 Νοέμβρη, ουσιαστικά τον προκαλούν να πιάσει την πένα ή το πληκτρολόγιο πριν από το κουμπούρι.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jan 2014 08:21 AM PST
Το μεγαλύτερο κύμα της δεκαετίας, όπως το χαρακτηρίζουν μέσα ενημέρωσης της Χαβάης,
«χτύπησε» την πολιτεία την Τετάρτη και την Πέμπτη, οδηγώντας στις ακτές όλους όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν το θέαμα από κοντά.
Τα κύματα έφταναν τα δώδεκα μέτρα και τα εντυπωσιακά σκηνικά καταγράφηκαν σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.
Το… θέαμα είχε βέβαια και «παρενέργειες» καθώς προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο προς την ακτή.

Πηγή
Posted: 24 Jan 2014 08:09 AM PST
Hλικίας 25 ετών με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν ήταν ο νεαρός που απειλούσε το πρωί της Παρασκευής ότι θα ανατιναχθεί μπροστά από το Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr o νεαρός είναι άνεργος και ζει στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Ο νεαρός όπως έλεγε στους διαπραγματευτές αστυνομικούς, με την κίνησή του αυτή ήθελε να εμποδίσει την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Λευκό Πύργο ώστε να εκφράσει την πικρία του για την απόρριψη από τους φίλους του, οι οποίοι είναι έλληνες και άλλαξαν στάση απέναντι του καθώς είχαν γίνει μέλη ακροδεξιού κόμματος, όπως υποστήριξε ο 25χρονος.

http://elladanea.gr
Posted: 24 Jan 2014 08:07 AM PST
Posted: 24 Jan 2014 07:43 AM PST
Γιατί αυτή η φαινομενικά ονειρεμένη παραλία, είναι το πιο μακάβριο μέρος για να κάτσεις [εικόνες] Αυτό που βλέπει κάποιος με την πρώτη ματιά, είναι μια όμορφη αμμώδης παραλία. Με μια δεύτερη ματιά, όμως, δεν είναι όλα τόσο ιδανικά όσο ακούγονται....
Πρόκειται για την ακτή του Salton Sea, τη μεγαλύτερη λίμνη στην Καλιφόρνια. Οσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο αλμυρή. Η αλατότητα της λίμνης έχει σαν αποτέλεσμα να πεθαίνουν ολοένα και περισσότερα ψάρια, δημιουργώντας μια διαφορετική άμμο, που δεν είναι τίποτα άλλο από τα κόκκαλα των ψαριών.
Η Salton Sea δημιουργήθηκε κατά λάθος το 1905, όταν έσπασε ένα κανάλι άρδευσης από τον ποταμό Κολοράντο. Τότε δημιουργήθηκε αυτή η λίμνη που δεν επισκέπτεται σχεδόν κανείς μιας και είναι 30% πιο αλμυρή από τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jan 2014 07:40 AM PST
Οι Έλληνες της Βρετανίας με μία φωτογραφία που ανέβασαν στο twitter τονίζουν την απουσία της καρυάτιδας από το μουσείο της Ακρόπολης...
Στην πάνω φωτογραφία η Καρυάτιδα δεσπόζει μόνη της από το μουσείο του Λονδίνου, ενώ στη φωτογραφία ακριβώς κάτω (από το Μουσείο της Ακρόπολης) φαίνεται καθαρά η απουσία από τον χώρο που θα έπρεπε να βρίσκεται σήμερα
http://www.gkourou.com
Posted: 24 Jan 2014 06:33 AM PST
Πότε θα κάνουμε την κοινή λογική "σημαία";
Γιατί μας εξαθλιώνουν και μας ζητάνε πιο πολλούς φόρους;Μα γιατί θέλουν να μη μπορούμε να τους πληρώσουμε ,ώστε τράπεζες και εφορίες να μας πάρουν τις περιουσίες,αφού στόχος τους είναι να πάρουν την Ελλάδα,να την τεμαχίσουν και να την ξεπουλήσουν στα κοράκια-τύπου Σόρος-ως ειδικές οικονοικές ζώνες!
Ιδιωτικοποιούν όχι μόνο το νερό και το ρεύμα,την υγεία,την παιδεία,αλλά διαλύουν τα κράτη ,για να έρθουν ως "σωτήρες"και να μας καταστήσουν δουλοπάροικους!
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι όλο το πολιτικό πρωσωπικό ,τα "παράσιτα"που χρόνια ΕΜΕΙΣ τρέφουμε,τα ελέγχουν,τα εκβιάζουν-΄για παλιές αμαρτίες-και τα εξαγοράζουν με το χρήμα!
Σταματήστε να τους ακούτε όλους!
Είναι οι σύγχρονες Σειρήνες,που δεν αφήνουν τον Οδυσσέα να βρει την Ιθάκη του!
Αφήστε τα κομματόσκυλα μόνα στα μαντριά τους,κλείστε τις τηλεοράσεις,μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους,πριν γίνουμε κι εμείς όλοι "σκυλιά του Παυλώφ",γιατί ούτε ξεροκόμματο δε θα μας πετάνε,όπως τώρα,αφού πασχίζουν έτσι κι αλλιώς να μας εξοντώσουν με στοχευμένη γενοκτονία!
ΕΜΕΙΣ,οι κανονικοί άνθρωποι,οφείλουμε να πάρουμε την υπόθεση της ζωής και της πατρίδας στα χέρια μας,και κανένας άλλος στο όνομά μας!Και θα τη βρούμε την Ιθάκη,την Ελλάδα της καρδιάς μας,φτάνει να το θελήσουμε και να το αποφασίσουμε!
Όλοι μαζί σε γενική πολιτική απεργία ξεσηκωμένοι,οργανωμένη και συντονισμένη από εμάς,κάνοντας στάση πληρωμών στους δήμιούς μας και καταλαμβάνοντας μαζικά κι οργανωμένα τους χώρους δουλειάς του δημοσίου-την κοινή μας περιουσία!
Διαδώστε το μήνυμα,ενωθείτε,ενημερωθείτε,δράστε!
Ένας επαμίτης
Posted: 25 Jan 2014 02:30 AM PST
Όλα ξεκίνησαν από μια διαφωνία για το ποιος έπιασε τον σταυρό...και από εκεί και περά υπάρχει μια συζήτηση απείρου κάλλους με τον μητροπολίτη και την πιστή!
Δείτε το βίντεο

http://www.hellas-now.com
Posted: 24 Jan 2014 06:04 AM PST
Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης: 
Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για το που πηγαίνει η χώρα και πώς δημιουργείται το εικονικό πρωτογενές πλεόνασμα του Σταϊκούρα; Πηγαίνετε να καθίσετε για 20 με 30 λεπτά στην ουρά του δικαστικού τμήματος μιας ΔΟΥ και τότε θα αντιληφθείτε πολλά.
Από 1/9 έχει δοθεί η εντολή να κατάσχονται μισθοί, συντάξεις, ενοίκια και οτιδήποτε άλλο κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό οφειλετών της εφορίας.
Μάλιστα επειδή υποτίθεται ότι οι μισθοί και οι συντάξεις είναι αναπαλλοτρίωτοι με βάση το νόμο στην Ελλάδα, η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τις τράπεζες έχει στήσει την εξής κομπίνα. Την ημέρα κατάθεσης στο λογαριασμό της τράπεζα του ποσού του μισθού (15μερο, ή εξόφληση) ή της σύνταξης, θεωρείται ότι πρόκειται για μισθό και σύνταξη και δεν τις πειράζουν. Μόλις περάσει μια ημέρα θεωρούνται απλή κατάθεση και τώρα δεσμεύονται αυτομάτως από την τράπεζα για την εφορία.
Η κομπίνα όμως έχει κι άλλη μια πτυχή. 
Αν το πάρουν χαμπάρι οι δικαιούχοι και κάνουν ανάληψη του μισθού ή της σύνταξης ανήμερα προκειμένου να αποφύγουν τη δέσμευση, τότε το υπουργείο οικονομικών έχει συμφωνήσει άτυπα με τις τράπεζες να είναι στην διακριτική τους ευχέρεια η δήμευση του μισθού και της σύνταξης από την πρώτη ημέρα. Είναι παράνομη μια τέτοια πρακτική; Και λοιπόν; Τι μπορεί να κάνει ο δικαιούχος; Να ζητήσει ευθύνες από την τράπεζα; Θα τον παραπέμψει στην εντολή της εφορίας για δήμευση. Να ζητήσει ευθύνες από την εφορία; Το πολύ-πολύ να του πουν ότι είναι λάθος της τράπεζας και επομένως δεν έχουν ευθύνη οι ίδιοι.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 24 Jan 2014 05:48 AM PST
Μια άγνωστη ιστορία με αφορμή το τελευταίο διαφημιστικό σποτ της γνώστης αεροπορικής εταιρίας που διαφήμιζε την Κρήτη με το σύμβολο της ανεξάρτητης Κρήτης ήρθε στο φως.
(Να υπενθυμίσουμε πως η σημαία αυτή συμβολίζει την Οθωμανική Ηγεμονία..Η Σημαία της Κρητικής Πολιτείας υποδείκνυε τη σχέση υποτέλειας μεταξύ Ηγεμόνα-Υποτελή: Επιλέχθηκε μεν η Ελληνική Σημαία ως σύμβολο της Κρήτης (λόγω της πλειοψηφίας του Ελληνικού πληθυσμού στο νησί) αλλά με τον λευκό Τουρκικό αστέρα εντός ερυθρού φόντου στο άνω αριστερό τεταρτημόριο.)
Ο λόγος για τον το νεαρό επιχειρηματία κ. Δεληγιαννίδη Γιωργο , γνωστό στην Θεσσαλονίκη για την κοινωνική και πατριωτική του δράση, ο οποίος ορμώμενος από την αγανάκτηση του για την προσβλητική για την Ελλάδα διαφήμιση αποφάσισε να αντιδράσει.
Έχοντας συμβουλευτεί το Νομικό του τμήμα έστειλε την ακόλουθη επιστολή ζητώντας την άμεση απόσυρση του εν λόγω σποτ. Μετά από την επικοινωνία μεταξύ των δικηγορών και τον κίνδυνο να μηνυθεί άμεσα η Ryanair , η εταιρία κατάλαβε το ολέθριο λάθος της το όποιο ως γνωστόν φρόντισε να διορθώσει αποσύροντας την σημαία. Ερωτώμενος για το θέμα αρκέστηκε να μας πει μονάχα πως «ελέω της κρατικής απουσίας, κρατάμε οι Έλληνες Θερμοπύλες και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε απέναντι σε όσους υποθάλπουν την εθνική μας ακεραιότητα
Η πρώτη επιστολή
dear sir / madam
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.