23 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011 22-1-13

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 23 Jan 2014 03:07 AM PST
Ε, καλά το ξέραμε...
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οργανωμένη άπατη η «βιομηχανία» παράγωγης φωτογραφιών για τις δήθεν βιαιοπραγίες του καθεστώτος Άσαντ, οι οποίες μάλιστα επίτηδες δημοσιευτήκαν τις παραμονές της συνδιάσκεψης της Γενεύης για την Συρία, αποκαλύπτει η τουρκική επιθεώρηση, Aydınlık. 
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι φωτογραφίες αυτές για πρώτη φορά δημοσιεύτηκαν από τουρκικό ΜΜΕ και συγκεκριμένα από το Anadoluhaberazansı και στη συνέχεια από την βρετανική εφημερίδα Gardian και από τα τηλεοπτικά κανάλιαö El Arabiya και El Cezire, που πρωτοστατούν σε προπαγάνδα κατά του Άσαντ. 
Το βασικό ελάττωμα αυτών των φωτογραφιών, όπως αναφέρει η τουρκική επιθεώρηση, είναι ότι είναι ανώνυμες, δηλαδή δεν παρουσιάζουν κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει που και πότε τραβήχτηκαν και φυσικά ερώτημα παραμένει ποια είναι η ταυτότητα των θυμάτων που παρουσιάζουν και τα οποία είναι φρικτά κακοποιημένα. 
Για τον λόγο αυτό, όπως τονίζει η τουρκική επιθεώρηση, δεν μπορούν να θεωρηθούν με τίποτα σαν αποδεικτικά στοιχεία κατά του καθεστώτος Άσαντ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, σύμφωνα με πηγή του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης οι φωτογραφίες αυτές δεν μπορούν με τίποτα να χρησιμοποιηθούν σαν αποδεικτικά στοιχεία για τεκμηρίωση εγκληματών πολέμου.
Σύμφωνα με τον αναλυτή του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών της Δαμασκού, Bessam Ebu Abdulah, οι φωτογραφίες αυτές είναι «συμπαραγωγή» των χωρών Κουβέιτ, Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας, με κύριο σπόνσορα το Κουβέιτ, που πρωτοστατεί στην στήριξη των ανταρτικών δυνάμεων που μάχονται το καθεστώς του Άσαντ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 03:00 AM PST
"Ξεκοίλιασαν εγκύους και σκότωσαν τα έμβρυα,γυναίκες βιάστηκαν νεκρές ή ζωντανές …"
Καταπέλτης ο Walid al -Mouallem ο σύριος αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. στην Διάσκεψη της Γενεύης II που ξεκίνησε τις εργασίες της το πρωί της Τετάρτης στο Montruex της Ελβετίας για το συριακό.

Η τοποθέτησή του...
"Κυρίες και Κύριοι στο όνομα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας...
Είναι λυπηρό κ.κ ότι παρακαθήμενοι ανάμεσά μας είναι εκπρόσωποι χωρών που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα Σύριων:
Στη Συρία κ.κ ξεκοίλιασαν εγκύους και σκότωσαν τα έμβρυα,γυναίκες βιάστηκαν νεκρές ή ζωντανές…
Στη Συρία κ.κ άνδρες σφαγιάσθηκαν μπροστά στα παιδιά τους στο όνομα αυτής της επανάστασης και κάτι χειρότερο ακόμα αυτό έγινε ενώ τα παιδιά των ξένων δραστών τραγουδούσαν και χόρευαν.
Στη Συρία πώς μπορούν να λέγονται επαναστάτες αυτοί που καννιβαλίζουν την καρδιά ενός ανθρώπου και διακηρύσουν ότι προωθούν την ελευθερία την δημοκρατία,και μια καλύτερη ζωή;
Στα πλαίσιο της "Μεγάλης Συριακής Επανάστασης" πολίτες ,κληρικοί , γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν ,τα θύματα ήταν πεταμένα στους δρόμους και στα κτίρια ανεξάρτητα από την πολιτική τους άποψη ή την ιδεολογία. Βιβλία και βιβλιοθήκες πυρπολήθηκαν,τάφη συλήθηκαν και κειμήλια εκλάπησαν.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 23 Jan 2014 02:00 AM PST
The DARPA robotics challenge comprises eight tasks: Driving a vehicle, negotiating tricky terrain, climbing a ladder, moving debris, opening a door, knocking though a wall, turning a valve and connecting a hose
The DARPA robotics challenge comprises eight tasks: Driving a vehicle, negotiating tricky terrain, climbing a ladder, moving debris, opening a door, knocking though a wall, turning a valve and connecting a hose
U.S. scientists created RoboSimian to assist in dangerous situations from a nuclear meltdown to the aftermath of a bomb explosion
Robot is through to the finals of DARPA's Robotics Challenge in Florida, where it had to clamber over obstacles, remove debris and even drive a car
RoboSimian was built by engineers at JPL and Stanford University and measures 1.64metres when it is standing on two legs and not crawling along
An incredibly limber robo-ape that can clamber over obstacles, open doors and even drive a vehicle, has shown off its dexterity as part of a robotic challenge.
U.S. scientists created RoboSimian to assist in dangerous situations from a nuclear meltdown to the aftermath of a bomb explosion so that humans no longer need to risk their lives in such perilous environments.
However, in the meantime, the machine is competing in DARPA's Robotics Challenge in Florida and has got through to the finals.
Scroll down for video
U.S. scientists created RoboSimian (pictured) to assist   in dangerous situations from a nuclear meltdown to the aftermath of a bomb explosion so that humans no longer need to put their lives at risks in perilous environments
U.S. scientists created RoboSimian (pictured) to assist in dangerous situations from a nuclear meltdown to the aftermath of a bomb explosion so that humans no longer need to put their lives at risks in perilous environments
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jan 2014 05:28 PM PST
«Τσαμπουκά» στην Συρία και κατ" επέκταση στην Ρωσία θέλησαν κατά τα φαινόμενα να «πουλήσουν» ατλαντικά συμφέροντα, ταλαιπωρώντας την συριακή αποστολή, η οποία κατευθυνόταν με αεροσκάφος στην ....Ελβετία για τις ειρηνευτικές συνομιλίες.
Συγκεκριμένα δύο πολυεθνικές εταιρείες καυσίμων,  αμερικανικών συμφερόντων, αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν το αεροσκάφος της Syrian Air τύπου Tu-134, που μετέφερε την συριακή διπλωματική αποστολή στην Γενεύη, ανάμεσά τους και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Αχμάντ Αρνούς.
Αυτές είναι οι «αγαθές και φιλειρηνικές προθέσεις» των Δυτικών, οι οποίοι έδειξαν πόσο πολύ «ενδιαφέρονται» για την ευόδωση των ειρηνευτικών προσπαθειών για στην Συρία, με μια Ελλάδα ανίκανη να παίξει ακόμα και σε αυτό το θέμα αποφασιστικό ρόλο, προκειμένου το αεροσκάφος να συνεχίσει πάραυτα το ταξίδι του. Αντίθετα υποτάχθηκε ακόμα μία φορά στις ετσιθελιστικές επιταγές των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι, εκτός των άλλων, θέλησαν να τονίσουν ότι η Ελλάδα είναι τσιφλίκι τους. Έτσι το αεροπλάνο έμενε για ώρες προσγειωμένο στο Ελ. Βενιζέλος.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jan 2014 04:17 PM PST
Ζουν και εργάζονται στην πόλη σας. 
Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι μέλη της κυβέρνησης της χώρας σας. Αλλά δεν είναι ποιοι ή τι ή αυτό που φαίνονται να είναι. 
http://anekshghto.blogspot.gr
Posted: 22 Jan 2014 03:45 PM PST
Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να κάνετε τη βόλτα σας στον βυθό της θάλασσας χωρίς να χρειάζεστε μπουκάλες με οξυγόνο; Ίσως, αν κάποτε γίνει πραγματικότητα το concept του σχεδιαστή Jeabyun Yeon για μια μάσκα που διαχωρίζει το οξυγόνο από το θαλασσινό νερό και επιτρέπει στον δύτη να αναπνεύσει κανονικά!
Η μάσκα ονομάζεται "Triton Oxygen Respirator" και διαθέτει ειδικά φίλτρα με τρύπες μικρότερες σε διάμετρο από τα μόρια του νερού. 
Χρησιμοποιεί έναν πολύ μικρό, αλλά εξαιρετικά ισχυρό μικρο-συμπιεστή, ο οποίος συμπιέζει το οξυγόνο και το αποθηκεύει μέσα στη μάσκα (ώστε να χρησιμοποιείται για την αναπνοή), ενώ η τροφοδοσία γίνεται από μπαταρία επόμενης γενιάς (30 φορές μικρότερη από τις σημερινές, φορτίζει 1000 φορές 
http://clopyandpaste.blogspot.gr
techit.gr 
Posted: 22 Jan 2014 02:33 PM PST
Αμα Συζήτηση στο Tvkosmos για την προκλητικότητα της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας που το τελευταίο διάστημα έχει...χτυπήσει κόκκινο σε παραβιάσει των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο.
Παρόντες οι δημοσιογράφοι Τέρης Χατζηιωάννου, Νεκταρία Μπίλλη, ο σχολιαστής Γιάννης Χατζηαντωνίου και τηλεφωνικά ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας. Στο συντονισμό ο Λ. Λοΐζος.
Posted: 22 Jan 2014 02:03 PM PST
'Tάσσεται υπέρ της εξόντωσης ανεξαρτήτως ηλικίας'
Απίστευτο είναι το θέαμα που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ όσοι γνωρίζουν την αγγλική δεν θα πιστεύουν σε αυτά που ακούνε ή διαβάζουν (έχει υποτίτλους). Πρόκειται για τη σύγκρουση ενός εξτρεμιστή ισλαμιστή κληρικού που ζει και… εργάζεται στη Βρετανία, με σχολιαστή από τις ΗΠΑ που τάσσεται υπέρ του Ιράν.
Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, απλά αναφέρουμε ότι ο φίλος του Ιράν καταγγέλλει τον εξτρεμιστή διότι αυτά που ακούει είναι πραγματικά εξωπραγματικά.
Ο γενειοφόρος κάφρος που βγαίνει σε ζωντανή σύνδεση από το Λονδίνο, βρίζει τα Ηνωμένα Έθνη, τις κυβερνήσεις ΗΠΑ και Βρετανίας και τάσσεται υπέρ του «ιερού πολέμου» (τζιχάντ) στη Συρία, κάνοντας ευθέως λόγο για τη δημιουργία εμιράτου!
Εάν ήταν σοβαρή η βρετανική κυβέρνηση, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ψυχανώμαλος αυτός άνθρωπος που τάσσεται υπέρ της εξόντωσης σουνιτών, σιιτών, αμάχων ανεξαρτήτως ηλικίας, θα είχε ήδη συλληφθεί και πεταχτεί στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι των βρετανικών φυλακών, έως ότου απελαθεί συνολικά από το ευρωπαϊκό έδαφος.
Εάν δεν ξεριζωθούν αυτά τα στοιχεία από την ευρωπαϊκή ήπειρο, τότε το μέλλον της δεν θα είναι καλό. Διότι δεν είναι ο μόνος που δηλητηριάζει την κοινωνία που τον φιλοξενεί και τον ανέχεται να ασχημονεί με αυτόν τον τρόπο. 
Ακολουθεί το βίντεο:
defence-point.gr
Posted: 22 Jan 2014 09:58 AM PST
- Στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν πως θα κάνει "άτσαλες" επιθέσεις ο Χ. Ξηρός αδιαφορώντας για τις απώλειες.
Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χ. Ξηρός έχει ήδη επιλέξει το στόχο του χτυπήματος 
- Σε ποιά άτομα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας.
Το σύντομο χρονικό διάστημα που ο «Μανώλης» της 17Ν επέλεξε να κάνει «επίδειξη δύναμης» και οι ποικίλες αναφορές του, προκαλούν τον πρωτόγνωρο αστυνομικό συναγερμό για ενδεχόμενη επίθεση εναντίον οικονομικού στόχου, που μπορεί να σχετίζεται ακόμη και με την τρόϊκα, δικαστικού ή πολιτικού στόχου «πρώτης γραμμής».
Ο Χριστόδουλος Ξηρός φαίνεται να ήταν προετοιμασμένος και έτοιμος, μέσω ενός ασύλληπτου τρομοκρατικού δικτύου, να περάσει άμεσα στην ένοπλη δράση. Ο πολύχρονος εγκλεισμός του, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, έχει ενισχύσει τη διάθεση του «ελεύθερου μέλους της 17Ν», να προβεί σε ανταποδοτικές επιθέσεις, «μοιάζει να θέλει να καλύψει το 'χαμένο έδαφος'» λένε χαρακτηριστικά οι ίδιοι αξιωματικοί. 
Θεωρούν ότι ο «Μανώλης» ήδη έχει σχηματίσει στο μυαλό του τον αιματηρό «καμβά», και πολύ πιθανόν με ελάχιστη οργάνωση και προεργασία να περάσει σε επιθέσεις, χωρίς να υπολογίζει τον όποιο κίνδυνο «παράπλευρων απωλειών». 
Posted: 22 Jan 2014 11:46 AM PST
Σάλος έχει ξεσπάσει από τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστογιάννη, ο οποίος αναφερόμενος στην χούντα των Συνταγματαρχών τόνισε ότι «την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση» επισημαίνοντας ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ...;;; 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ... 
ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ" ΤΗΣ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΞΕΡΑ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΛΩΡΑ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...!
ΤΟ ΡΩΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ... ΘΑ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΧΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ; 
Ή ΜΗΠΩΣ ΗΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ; 
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ:
Posted: 22 Jan 2014 10:20 AM PST
Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε σήμερα την αποχή των συμβολαιογράφων όλης της χώρας από τη σύνταξη συμβολαίων αγοραπωλησίας που περιέχουν τον νέο φόρο υπεραξίας για τον πωλητή.
Τώρα που οι αξίες των ακινήτων πέφτουν και οι δύστυχοι Έλληνες θα αναγκασθούν να πωλήσουν όσο όσο τα ακίνητά τους, ήρθε η κυβέρνηση καιεπιβαρύνει τους δύστυχους πωλητές με φόρο 15% ενώ στην ουσία απαλλάσσει τους ντόπιους και ξένους λεφτάδες αγοραστές, επιβάλλοντας μόνο έναν συμβολικό φόρο 3%!!! Αν είναι δυνατόν;;;
Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά προκειμένου να μην απασχολεί τις εφορίες με τον πλήρως αόριστο και δύσκολα υπολογίσιμο φόρο της υπεραξίας, μετέθεσε την ευθύνη αυτή στους συμβολαιογράφους, τους οποίους κατέστησε με το έτσι θέλω εφοριακούς και φοροεισπράκτορες. 
Όμως δεν σταμάτησε εκεί, αλλά όρισε ότι οι συμβολαιογράφοι θα πάνε φυλακή και θα κατασχεθεί η περιουσία τους, αν κάνουν οι άνθρωποι κάποιο λάθος υπολογισμό του φόρου ή ο πωλητής δεν τους πληρώσει το φόρο.
Αυτά γίνονται στη Ελλάδα υπό Γερμανική κατοχή.
Πηγή
Posted: 22 Jan 2014 09:52 AM PST
Η εκπομπή του Γ. Τράγκα ''Απαγορευμένη Ζώνη'' φιλοξένησε μεταξύ άλλων τoν γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, στις 21 Ιανουαρίου 2014.
Ο Δ. Καζάκης ερωτώμενος αναφέρεται μεταξύ άλλων στα CDS, στο χρέος, στον τρόπο που βρεθήκαμε στην αγκαλιά της τρόικας, στο ρόλο των τραπεζών, ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, καθώς και τις προοπτικές της χώρας ή μάλλον την απουσία προοπτικής- μέσα στο ευρώ.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr
Posted: 22 Jan 2014 08:31 AM PST
Για το επικοινωνιακό σόου της επικήρυξης Ξηρού από αυτούς που έχουν αφήσει ελεύθερους 35 τρομοκράτες .
Το δίδυμο της συμφοράς Δένδια - Αθανασίου που άφησε ελεύθερους 35 τρομοκράτες να σκοτώνουν, να παραιτηθεί τώρα και να αφήσει τα γελοία επικοινωνιακά σόου. 
Όσον αφορά τις φριχτές δολοφονίες των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουμε ότι δεν διενεργείται καμία απολύτως έρευνα και η υπόθεση ουσιαστικά έχει πάει στο αρχείο. 
Η ΝΔ είναι η μήτρα της τρομοκρατίας, όμως τα ανδρείκελα του Σαμαρά δεν διαθέτουν το φιλότιμο να παραιτηθούν και να πάνε στα σπίτια τους. 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Posted: 22 Jan 2014 07:16 AM PST
Την Άνοιξη του 2013, μία νεοφυής επιχείρηση με έδρα το Τέξας και με την επωνυμία «TrackingPoint Solutions» κατασκεύασε και έθεσε σε παραγωγή το πρώτο αυτόματο πυροβόλο όπλο υπερ-ακριβείας το οποίο έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει και να στοχεύει από μόνο του. 
Πρόκειται για ένα μεγάλου βεληνεκούς, κατευθυνόμενο από λέιζερ τουφέκι ρομποτικής τεχνολογίας, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το όπλο του μέλλοντος. Η ενσωματωμένη σε αυτό τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη που επιτρέπει ακόμη και σε κάποιον που δεν έχει πιάσει ποτέ στη ζωή του όπλο να πετύχει με την πρώτη βολή στόχο που μπορεί να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.
Το PGF, όπως ονομάζεται, βασίζεται σε ένα κλειστό σύστημα βρόχων ανάδρασης, το οποίο χρησιμοποιείται στα οπλικά συστήματα εντοπισμού και κλειδώματος του στόχου των πολεμικών αεροσκαφών.
Πρόκειται για το πρώτο πραγματικά ευφυές όπλο, το οποίο αναμένεται να περάσει στο στάδιο της μαζικής παραγωγής.
Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί:

Πηγή
http://anekshghta.blogspot.gr
Posted: 22 Jan 2014 07:09 AM PST
Το Neknominate είναι ένα επίκινδυνο παιχνίδι, στο οποίο νεαροί πίνουν αλκοόλ και μετά κάνουν επικίνδυνα ακροβατικά.

http://www.videocosmos.gr
Posted: 22 Jan 2014 07:03 AM PST
ΕΠΑΜ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» ΞΗΡΟΥ

Καλούμε την καταρρέουσα συγκυβέρνηση των σαμαροβενιζέλων, όσους κρύβονται πίσω απʼ αυτήν και τα γνωστά παπαγαλάκια τους, να σταματήσουν τα «καλαμπούρια» με την δήθεν απόδραση Ξηρού. Δεν πείθουν κανέναν. Δείχνουν την απελπισία τους μπροστά σε αυτό που τους επιφυλάσσει οσονούπω ο ελληνικός λαός. 
Προειδοποιούμε: Κανένα σενάριο στρατηγικής της έντασης και τρομοκρατίας δεν πρόκειται να περάσει. Ο ελληνικός λαός παρά την κατάσταση σχεδόν απελπισίας που με ευθύνη των δωσιλόγων και των ξένων αφεντάδων τους έχει περιέλθει, είναι πολύ ώριμος πια, για να χάφτει τα ψέματα και τις προβοκάτσιες τους. Δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Προετοιμάζεται!
 Γνωρίζει πολύ καλά, ότι το μαζικό λαϊκό κίνημα αντίστασης και αγώνα για την Απελευθέρωση της πατρίδας, τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από νταήδες και  κουμπουροφόρους ενός δήθεν ένοπλου αγώνα, ή μιας δήθεν «ατομικής» τρομοκρατίας, ούτε τους «μπρατσάδες» μαστροπούς της νύκτας και τον υπόλοιπο συρφετό της «Χρυσής Αυγής». Είναι το βαθύ κράτος που επιστρατεύει, είτε ηλίθιους ψυχάκηδες, που νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τρόπο να γίνουν ήρωες, είτε γραφικούς τύπους σαν τον Χριστόδουλο Ξηρό, που προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως δήθεν σύμβολο της «επαναστατικής» πάλης και ο οποίος πρόθυμα δέχτηκε να παίξει τον ρόλο του έμμισθου πρακτορίσκου, όπως προφανώς πάντα υπήρξε.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jan 2014 03:41 AM PST
-Η ελληνική κυβέρνηση διαμηνύει ότι «έρχεται η ανάπτυξη», αλλά πλέον δεν πείθει κανέναν. -Τι προβλέπει ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικούDaniel Franklin για το 2014.
Μπορεί η κυβέρνηση να διαμηνύει σε όσους τους τόνους πως ο 2014 θα είναι χρονιά ανάπτυξης, ωστόσο είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που το πιστεύουν.
Έκτος όμως από το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει ούτε τους ξένους.
Μάλιστα, όχι απλώς δεν πιστεύουν ότι έρχεται ανάπτυξη, αλλά αντιθέτως φοβούνται ότι στη χώρα μας θα γίνει κοινωνική έκρηξη, αν συνεχιστεί η ασκούμενη πολιτική λιτότητας.
Τα δημοσιεύματα στον ξένο τύπο είναι σχεδόν καθημερινά για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και τα στοιχεία που παραθέτουν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα είναι δραματικά.
Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού The Economist, Daniel Franklin, κατά την παρουσίαση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας της ετήσιας έκδοσης του βρετανικού ομίλου «Ο Κόσμος το 2014», υποστήριξε πως «η Ελλάδα βρίσκεται στις χώρες με τον υψηλότερο κίνδυνο κοινωνικής έκρηξης, καθώς η ύφεση της οικονομίας θα συνεχιστεί για έβδομο συνεχιζόμενο έτος.
«Η Δύση παίρνει τη σκυτάλη της ανάπτυξης, τα golden boys των τραπεζών κάνουν στην άκρη για να περάσει η ελίτ της τεχνολογίας, το ψηλότερο κτήριο ανά την υφήλιο ξεπροβάλλει στην Κίνα και τα 2/5 του παγκόσμιου πληθυσμού στέκονται μπροστά σε μία κάλπη την ώρα που γίνεται πραγματικότητα το πρώτο εμπορικό ταξίδι στο διάστημα», αναφέρει.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 22 Jan 2014 03:36 AM PST
Posted: 22 Jan 2014 03:35 AM PST
Αγιορείτες Μοναχοί
Αδελφοί μας Έλληνες Χριστιανοί, ας προσέξουμε τι κάνουμε. Να σκεφτούμε ποιο θα είναι το μέλλον αν βάλουμε να μας...κυβερνήσουν οι κομμουνιστές.
Η Ιστορία δεν μας διδάσκει; Δεν καταστράφηκαν όλα τα κράτη όπου επεβλήθη; Δεν γνωρίζετε ότι τον κομμουνισμό τον δημιούργησαν οι Εβραίοι για να ισοπεδώσουν τις ενάντιες δυνάμεις για να μπορέσουν σιγά σιγά να κυριέψουν τον κόσμο;
Εβραίοι ήταν όλοι αυτοί που τον διέδωσαν, ο Μάρξ, ο Λένιν και οι λοιποί και μέσα στις θεωρίες, δήθεν υπέρ του λαού, έβαλα και το αγκίστρι του Διαβόλου, την αθεΐα.
Στην πράξη όμως κυνήγησαν τον κόσμο με εκατομμύρια νεκρούς, αποδυνάμωσαν τις χώρες, έφεραν την φτώχεια, την πείνα και την κακομοιριά και το χειρότερο όλων, αφαίρεσαν δια της βίας την πίστη στον Θεό από τις ψυχές των πολιτών τους και επέβαλαν παντού την δυστυχία.
Για έναν, άθεο ή χλιαρό στην πίστη, αυτό ίσως δεν σημαίνει τίποτα, αλλά για ένα πιστό χριστιανό, πως είναι δυνατόν αυτό να το δέχεται και να συμβάλλει με την ψήφο του να γίνει αυτό το ολέθριο κακό στην πατρίδα μας;
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.