26 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 23-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 21 Jan 2014 07:25 PM PST
Κι όμως, ο πιο μισητός πολιτικός είναι ο...
Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO, το 72,6% των ψηφοφόρων της Β' Αθήνας έχει αρνητική άποψη για....τον Γεωργιάδη κι αν αυτό συμβαίνει στην περιφέρεια στην οποία εκλέγεται, φανταστείτε τι Βατερλό υφίσταται ο μπουμπούκος στην υπόλοιπη χώρα.
Δεύτερος , σε απόσταση δυσώδους αναπνοής, είναι ο χρυσαυγίτης Παναγιώταρος με 73,2% και πρώτος και χειρότερος ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 74,9%, προφανώς επειδή, όταν κατεβάζει τα παντελόνια του, το θέαμα προκαλεί μαζικό αποτροπιασμό.
Κάθε φορά που το σύστημα στριμώχνεται, καλεί τους ακροδεξιούς για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές που αρνούνται να διεκπεραιώσουν τα λευκά κολάρα. Κάπως έτσι, ο ακροδεξιός Σαμαράς κάλεσε τον ακροδεξιότατο Γεωργιάδη να αναλάβει τη διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας, προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων. 
Δεν είναι μόνο αδίστακτος ο Γεωργιάδης είναι και λαλίστατος, μια κινούμενη επικοινωνιακή καταιγίδα, μείγμα ντελάλη λαϊκής και οικοδεσπότη μεσημεριανάδικου λάιφ στάιλ, να τον βγάζεις τρεις φορές την ημέρα στην τηλεόραση και να κάνει το πλέον επώδυνο μέτρο να μοιάζει με δωρεάν διακοπές στη Ντίσνειλαντ. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:30 PM PST
Γεωργός από την Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, επιστρέφοντας στο σπίτι του ειδοποιήθηκε από τον γαμπρό του ότι καλείται από το ΣΔΟΕ προκειμένου να δικαιολογήσει ποσά ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να είχε εμβάσει σε Ολλανδία και Ισπανία. 
Η μοναδική συναλλαγή που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή με την Εμπορική Τράπεζα ήταν ένα στεγαστικό δάνειο 20.000 ευρώ. Από τα στοιχεία που προσκόμισε αλλά και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ αποδείχτηκε ότι το ΑΦΜ του είχε χρησιμοποιηθεί και ότι πραγματικός αποστολέας των 9 εκατ. ήταν...
τα Ναυπηγεία Ελευσίνας !
Στην Βουλή έφτασαν οι αποκαλύψεις του e-reportaz.gr σχετικά με την σκανδαλώδη υπόθεση των κλεμμένων ΑΦΜ πολιτών που εμφανίζονταν να εμβάζουν εκατομμύρια στο εξωτερικό ενώ στην πραγματικότητα ήταν σχεδόν… άποροι! Μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας αλλα και τα στοιχεία τα οποία έφερε στο φως η εκπομπή «Ρεπορτάζ» στο Action 24 κινητοποιήθηκε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, κυρία Ραχήλ Μακρή η οποία με ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα, ζητά πλήρη πληροφόρηση για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι φορολογικές Αρχές στη λίστα των 52.000 προσώπων που ενέβασαν την περίοδο 2009-11 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, προέκυψε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίστηκαν «άποροι εκατομμυριούχοι» οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν είχαν εμβάσει ούτε ένα σεντ!
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:15 PM PST
The town of Coober Pedy in northern South Australia (wait, it gets even more confusing) is the opal capital of the world. Nearly 95% of the world's opal supply comes from the local mines. 
But, if you were to walk into this mining town of 3,000 people, you wouldn't see a bustling little town. You'd actually see less than half of its population.
That's because half of the people who live in Coober Pedy live underground.
That's because half of the people who live in Coober Pedy live underground.

Most of the cave system that was dug out in the area was originally for the mines.
Most of the cave system that was dug out in the area was originally for the mines.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 06:56 PM PST
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συριας στο   αεροπλάνο των Syrian Lines
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συριας στο αεροπλάνο των Syrian Lines
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Kαι ενώ πιστέψαμε ότι ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Wallid al Mouallem, θα γινόταν ο νέος Οτσαλάν μετά το  θρίλερ της πεντάωρης καθήλωσης στο "Ελευθέριο Βενιζέλος", είδαμε με ανακούφιση τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών μετά την αναχώρησή του για Γενεύη . 
Ακολούθησαν φωτογραφίες από την διπλωματική αποστολή της Συρίας σε αίθουσα σε ξενοδοχείο της Ελβετίας να συνομιλεί με αντιπροσωπεία δημοσιογράφων από Συρία.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 06:46 PM PST
A guy posted these photos online with the simple title, "I found this in my kitchen…"
I regret all of the curiosity that made me find out exactly what he found, so I thought it was absolutely necessary to spread the nightmare. I shouldn't suffer alone tonight when trying to sleep.
So there was this hole in the wall… and a wasp kept returning to it.
So there was this hole in the wall... and a wasp kept returning to it.

So, like the brave soul he is, the homeowner checked into it and found this. Hmmm, what is it?
So, like the brave soul he is, the homeowner checked into it and found this. Hmmm, what is it?
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 06:37 PM PST
Christmas island is a small, mountainous island that's located off of the cost of Australia. 
For most months out of the year, it is a beautiful paradise, with dense forests and beautiful coastlines. However, once a year, it becomes of a living nightmare, covered in a literal flood of snapping red pincers. (Although, it may be a good thing if you like seafood…) 
OneReddit user posted a gallery of pictures, showing a first-hand view of what happens during The Annual Migration. Prepare yourself.
Every year, during the breeding season, countless red crabs journey to the sea so that they can breed.
Every year, during the breeding season, countless red crabs journey to the sea so that they can breed.

The crabs travel from the forest to the coast, and usually the migration is synchronized across the entire island.
The crabs travel from the forest to the coast, and usually the migration is synchronized across the entire island.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 06:31 PM PST
When someone sent these photos in, I saw the first one and thought it was going to be someone asking us to help promote their book. 
I'm glad I kept looking because it turned out to be an awesome surprise located in Istanbul, Turkey. Check out this architectural creativity. I love it.
This is not a book. At least not the normal kind.
This is not a book. At least not the normal kind.

It's actually a bench in Istanbul.
It's actually a bench in Istanbul.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 06:29 PM PST
In 1942, a glacier lake in Uttarakhand, a state in India, was discovered. 
It's at an altitude of 5,029 meters, which explains why what happened there over 2,800 years ago was only recently discovered.
The name of this lake is Roopkund, and nothing could prepare me for the events that took place there around 850AD.
Located in the mountains, it wasn't discovered until a game reserve ranger stumbled upon it in 1942.
Located in the mountains, it wasn't discovered until a game reserve ranger stumbled upon it in 1942.

Being a glacier lake, it's almost always frozen over.
Being a glacier lake, it's almost always frozen over.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 06:07 PM PST
Δείτε το διαφανές ψάρι που ανακαλύφθηκε στη Νέα Ζηλανδία!Τα θαύματα της φύσης ποτέ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν...
Τα θαύματα της φύσης ποτέ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν, με την τελευταία «ανακάλυψη» να προκαλεί πραγματικά ιδιαίτερη εντύπωση καθώς πρόκειται για ένα διαφανές ψάρι που ανακαλύφθηκε στη Νέα Ζηλανδία.
Ο ψαράς Stewart Fraser, που ψάρευε με τους δύο γιους του, 43 μίλια βόρεια του Karikari Peninsula, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν έπιασε μια διαφανή «γαρίδα» να επιπλέει κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας, καθώς όπως είπε ο ίδιος «Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο». 
«Ήταν σαν ζελές» δήλωσε ο Fraser προσθέτοντας ότι «το μόνο που έβλεπα ήταν μια μικρή πορτοκαλί σταγόνα κοντά στην ουρά του ψαριού». 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 06:05 PM PST
Τρεις εβομάδες πριν την έναρξή των αγώνων στο Σότσι και 300.000 εισιτήρια παραμένουν αδιάθετα
Αντιμέτωποι με έναν νέο «κίνδυνο», αυτό των άδειων καθισμάτων βρίσκονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι.
Λίγοτερες από τρεις εβδομάδες από την έναρξή τους και 300.000 εισιτήρια παραμένουν απούλητα.
«Ορισμένοι φοβούνται ότι θα τους κοστίσει ακριβά και άλλοι φοβούνται για την ασφάλειά τους» επιχείρησε να εξηγήσει την κατάσταση ο Νορβηγός «αθάνατος» Γκέρχαρντ Χάιμπεργκ μιλώντας στο Associated Press.
Τον Οκτώβριο η οργανωτική επιτροπή είχε ανακοινώσει ότι είχε πουληθεί το 60% των εισιτηρίων, ποσοστό που την περασμένη εβδομάδα είχε ανέβει μόνο κατά 10 μονάδες (70%).
Posted: 21 Jan 2014 11:23 AM PST
Επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατά του επικεφαλής του ΣΔΟΕ στη βουλή. Ελέγξατε την Χρυσή Αυγή και αυτούς που μας πουλάνε κρέας και πατάτες για τα συσσίτια. 
Γιατί δεν πάτε στο Mega και τον Άκτορα του Μπόμπολα που έχει εκατομμύρια στη λίστα Λαγκάρντ;"
Posted: 21 Jan 2014 11:03 AM PST
Posted: 21 Jan 2014 10:45 AM PST
ΚείμενοDogma Newsdesk
Έναν ομολογουμένως παράδοξο τρόπο επέλεξαν οι υπεύθυνοι της Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής του Clifton και οι υπεύθυνοι του Δήμου του Μπρίστολ στη Μεγάλη Βρετανία, για να κάνουν τους νέους να μιλούν για την θρησκεία.
Εμπνευσμένοι από τους χορευτές breakdance που πριν από μερικά χρόνια είχαν χορέψει μπροστά στον τότε Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, αποφάσισαν να φτιάξουν έναν τεράστιο υπαίθριο πίνακα του Ιησού να χορεύει ο ίδιος breakdance. Ο πίνακας φτιάχτηκε στον τοίχο μιας πολυκατοικίας δίπλα από τον οποίο βρίσκεται υπαίθρια καφετέρια.
Το αν μη τι άλλο παράξενο έργο, που στην Ελλάδα θα είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, φαίνεται πως στην βρετανική κοινωνία τυγχάνει ιδιαίτερης αποδοχής.
Ενδεικτική είναι η δήλωση του εκπροσώπου της τοπικής Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής ο οποίος είπε: «Φαίνεται λαμπρό έργο Δεν ξέρω αν ο Ιησούς χόρευε, αλλά σίγουρα είχε βγει στους δρόμους για να αναμειχθεί με τους ανθρώπους όλων των τύπων και ηλικιών. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος θα μπορούσε να προσβληθεί από αυτό το έργο».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 08:37 AM PST
Σε άρθρο του ο δημοσιογράφος Κ. Χαρδαβέλλας, απορρίπτει ότι υπάρχει νόμιμη και σύννομη με το Σύνταγμα δυνατότητα να τεθεί εκτός νόμου το εθνικιστικό κόμμα.
Υπό τον τίτλο «Χρυσή Αυγή και εκλογές» ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι: «Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η Χρυσή Αυγή θα μετάσχει στις εκλογές και στα τρία επίπεδα (εθνικές, ευρωεκλογές και δημοτικές), γιατί κάθε απαγόρευση συμμετοχής της σε αυτές είναι αντισυνταγματική και παράνομη»...
Σημειώνει μάλιστα ότι κατέγραψε την γνώμη 5 συνταγματολόγων, καθηγητών συνταγματικού δικαίου σε Πανεπιστήμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: «Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια απόφαση, που να απαγορεύει σε κόμμα ή φυσικό πρόσωπο να μετάσχουν σε εκλογική αναμέτρηση απλά με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και δράσης. 
Πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση σε ανώτατη βαθμίδα και να έχει καταδικαστεί για το κακούργημα της εγκληματικής δράσης το κόμμα ή το φυσικό πρόσωπο, οπότε τότε, το Σύνταγμα απαγορεύει τη συμμετοχή τους σε εκλογές».
Και σημειώνει στο άρθρο του: «Αυτή τη στιγμή και τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες έχουμε 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, άλλους 3 με την ίδια κατηγορία αλλά ελεύθερους, έχουμε φωτογραφίες και βίντεο της παράνομης δραστηριότητάς τους, αλλά δεν έχουμε ακόμη βρει τα όπλα που θα έδεναν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Και ακόμα γίνονται ανακρίσεις.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 08:28 AM PST
Η αστυνομία σύντομα θα μπορούσε να εντοπίσει έναν εγκληματία σε ένα πλήθος 1.000 ανθρώπων απλώς και μόνο από τον τρόπο που περπατάει.
Ιάπωνες επιστήμονες - έχουν σχεδιάσει το πρώτο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή για ποινικούς ανακριτές που μπορεί να προσδιορίσει ανθρώπους που βιντεοσκοπούνται από κάμερες ασφαλείας CCTV με ακρίβεια 99% καταγράφοντας τον τρόπο που περπατούν, μαζί με άλλα φυσικά χαρακτηριστικά.
Μια σειρά από εικόνες από μία κάμερα που δείχνουν ένα άτομο σε κίνηση τροφοδοτείται στο ειδικά σχεδιασμένο κομμάτι του λογισμικού και μόλις το στυλ του βαδίσματος ενός ατόμου, συμπεριλαμβανομένων των κινήσεων των χεριών και του διασκελισμού, αναγνωριστεί, το σύστημα μπορεί να δει αν το υλικό από άλλες κάμερες CCTV ταιριάζει.
Η ομάδα των επιστημόνων από το Ινστιτούτο Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο της Οσάκα, με επικεφαλής τον καθηγητή Yasushi Yagi, χρησιμοποίησε το πρόγραμμα του υπολογιστή για να ξεχωρίσει με επιτυχία άτομα που εμφανίζονται σε βίντεο μεταξύ 1.000 ατόμων.
Όταν μόνο οι μετρήσεις του βαδίσματος χρησιμοποιήθηκαν για την ανάλυση του βίντεο, το πρόγραμμα του υπολογιστή πέτυχε ποσοστό αναγνώρισης 90 %, αλλά όταν προστέθηκε και η αναγνώριση του προσώπου και άλλα φυσικά στατιστικά στοιχεία, όπως το ύψος, το πρόγραμμα ήταν ικανό να εντοπίσει με επιτυχία 99 % τα άτομα.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 08:07 AM PST
Καθηλωμένο για ώρες στο Ελ. Βενιζέλος το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών της Συρίας - Εμπλοκή λόγω του εμπάργκο στην ΣυρίαΜε παρέμβαση της ρωσικής κυβέερνησης η οποία προειδοποίησε με "συνέπειες" αφέθηκε ελεύθερος ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών Φαϊσάλ Μοκντάντ που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αεροσκάφος Tu-134 που τον μετέφερε στην Γενεύη μεζί με την διπλωματική αντιπροσωπεία της συριακής κυβέρνησης για να συμμετάσχει στρις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.
Έπειτα από τρίωρες άτυπες διαβουλεύσεις ποτυ προκάλεσαν την παρέμβαση της Μόσχας, το θέμα «διευθετήθηκε» -κατά την έκφραση Έλληνα διπλωμάτη- και οι αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριου Βενιζέλος έλαβαν οδηγίες να προχωρήσουν σε ανεφοδιασμό του Tupolev και στη συνέχεια να επιτρέψουν την απογείωση του αεροσκάφους για την Ελβετία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας σε σχετική του δήλωση που μετέδωσε το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT είπε: «Η κρίση έχει επιλυθεί. Όλα είναι εντάξει και το αεροσκάφος έχει λάβει το ΟΚ για να απογειωθεί».
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 12:22 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ζητώντας ανεφοδιασμό, αλλά με οδηγίες του υπουργείου Εξωτερικών δεν επιτράπηκε ούτε ο ανεφοδιασμός του, τούτε η απογείωσή του!
Με απλά λόγια ο Ε.Βενιζέλος απήγαγε τον Σύρο ομόλογό του, κατεντολήν των ΗΠΑ αφού χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση το εμπάργκο που υπάρχει κατά της Συρίας, αλλά όχι από τον ΟΗΕ, αλλά μόνο από τους δυτικούς.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν 26 άτομα, μεταξύ των οποίων ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Φαϊσάλ Μοκντάντ και ο επικεφαλής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του συριακού υπουργείου Εξωτερικών Αχμάντ Αρνούς.

Posted: 21 Jan 2014 07:54 AM PST
When you see Wadi us-Salaam, which means "Valley of Peace," on Google Maps, you'll have no idea what it is. 
From a distance, it looks like a bustling, sprawling city in Iraq, full of neighborhoods and office buildings. 
It covers more than 1,485 acres, which is about the size of a small town in the US. However, when you zoom in a little closer (and do some research), you'll realize it's definitely not a city. Although it does have the people…
Looks like a city. Not a city.
Looks like a city. Not a city.

It's actually a massive GRAVEYARD. The record-breaking graveyard contains millions of bodies, making it one of the largest on earth.
It's actually a massive GRAVEYARD. The record-breaking graveyard contains millions of bodies, making it one of the largest on earth.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:51 AM PST
Off the south coast of Iceland there is an island group called Vestmannaeyjar (Westman Islands in English), and one of those islands is Elliðaey. 
A tiny little island sticking out of the cold North Atlantic Ocean which is solely populated by seabirds that use the island as a nesting site, particularly puffins. 
What makes this little island so interesting is the single mysterious house that stands on it.
The only house on Elliðaey island off the coast of Iceland. Some 300 years ago this island was inhabited by five families that lived in huts and survived on fishing, raising cattle on the island and hunting for puffins nesting on its cliffs.
The only house on Elliðaey island off the coast of Iceland. Some 300 years ago this island was inhabited by five families that lived in huts and survived on fishing, raising cattle on the island and hunting for puffins nesting on its cliffs.

Years later, in 1953, the Hunting Association of Iceland decided to build a lodge on the island for their members to use during the puffin hunting season, that lodge is now the only standing building left on this remote island. The mainland of Iceland can be seen there in the background.
Years later, in 1953, the Hunting Association of Iceland decided to build a lodge on the island for their members to use during the puffin hunting season, that lodge is now the only standing building left on this remote island. The mainland of Iceland can be seen there in the background.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:50 AM PST
During a war, more than just the politicians and soldiers are affected by the fighting. Take these farmers in South Vietnam, for example. 
During the Vietnam war, fighter jets would be constantly flying over the countryside. Military tactical jet planes rely on the JP-8 fuel that's loaded into external fuel tanks, but once that fuel is used, they are jettisoned to reduce overall weight of the plane.
Hopefully none of the empty tanks hit innocent people or their property… but where did those fuel tanks go?
The large fuel tanks were dumped onto the countryside by USAF jets so that they could maneuver better, protecting the pilots.
The large fuel tanks were dumped onto the countryside by USAF jets so that they could maneuver better, protecting the pilots.

Those fuel tanks scattered throughout the country were eventually recovered and repurposed.
Those fuel tanks scattered throughout the country were eventually recovered and repurposed.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:48 AM PST
Bratislav Stojanovic used to be a construction worker in Serbia. That was before he accumulated debts that he couldn't repay… and ultimately lost his job. 
It's an all too common scenario, and many of us have family and other help to dig us out of a hole. But Stojanovic didn't have such a luxury, so he did something that most would consider morbid…and sick.
He lives among the dead.
The 43 year old moved into the cemetery 15 years ago.
The 43 year old moved into the cemetery 15 years ago.

He said he feels much better living among the dead than living on the streets.
He said he feels much better living among the dead than living on the streets.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:45 AM PST
A 79 year old German man named Werner Freund does something I didn't even think was possible. 
He literally lives among wolves, and he has done it for 40 years. The way they respect him – and what he does with them – is simply unbelievable. Just look at the photos… but prepare yourself for the last one.
Wolves are obviously a very feared species.
Wolves are obviously a very feared species.

But Freund takes that belief and shatters it.
But Freund takes that belief and shatters it.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:42 AM PST
It's not every day you'll see a dog in church, but in the small town of San Donaci near Brindisi, Italy, it's a regular occurrence. 
A 12 year-old German Shepherd named Tommy goes to Mass nearly every day and sits patiently by the altar. He goes there out of love, he is just waiting for his master. But the real story behind his reason will break your heart.
The reason Tommy attends Mass at this church is because it's where he last saw his owner.
The reason Tommy attends Mass at this church is because it's where he last saw his owner.

Her funeral was held here.
Her funeral was held here.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:37 AM PST
They say money doesn't grow on trees, but I'm willing to guess that "they" never saw these kinds of trees before. Look closely at these trunks. Do they look a little strange to you? 
They should. Thousands of strangers all over the UK have been working together to create these "wishing trees," by getting rid of some spare change.
These wishing trees are actually called money trees, as well.
These wishing trees are actually called money trees, as well.

That's because there are thousands of coins literally hammered into the bark.
That's because there are thousands of coins literally hammered into the bark.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:29 AM PST
If you were walking through a field during the winter and happened upon a beautiful clearing, full of dazzlingly white blooms, you would probably think they were late-blooming flowers. 
Upon closer inspection, though, you'll realize that maybe they aren't flowers at all…
Although this field seems to be filled with beautiful white blossoms, it's not.
Although this field seems to be filled with beautiful white blossoms, it's not.

These "flowers" are a strange phenomenon known as frost flowers.
These "flowers" are a strange phenomenon known as frost flowers.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 21 Jan 2014 07:25 AM PST
A man named Wilson Martins Coutinho dedicates his life to helping the poor and helpless animals in Rio de Janeiro, Brazil. His kindness and compassion is moving. However, the story of Francisco, a dog he found only moments from death, will simply break you down into tears.
Warning: Francisco was found in extremely poor condition and these photos may be upsetting.
Francisco was found on March 31, 2013.
Francisco was found on   March 31, 2013.

He had wounds all over his body.
He had wounds all over his body.

Most of them were gaping, unable to heal on their own.
Most of them were gaping, unable to heal   on their own.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.