20 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 14-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΟΣ.ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΏΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ.ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
  • Ακόμα και μυστικά των Ενόπλων Δυνάμεων μοιράζονται διαδικτυακά οι στρατεύσιμοι, σύμφωνα με όσα υποστήριξε την Τρίτη ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.
  • ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ - Λιοντάρι βρέθηκε κρεμασμένο στο κλουβί του!
  • Βόμβα! Δεν ήταν απλά θαμώνας της μασονικής "Αθηναϊκής Λέσχης" αλλά και υποψήφιος πρόεδρος της το 1999 ο Κοντομηνάς!!! (Ντοκουμέντο)
  • Κ. Παπαδάκης - Ο Ξηρός είναι η απειλή της ελληνικής κοινωνίας και όχι τα Μνημόνια και τα χαράτσια;
  • Δεν υπήρχαν γίγαντες μας είπανε;
  • ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠPIN ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ
  • Η περιβόητη Σάνγκρι-Λα που απαγορευόταν να την καταστρέψουν και αναμεταξύ τους .... Δεν υπάρχει. Η ΣΑΝΓΚΡΙ-ΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!! - Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
  • Εκπληκτικές φωτογραφίες απο το ναυάγιο του SS Thistlegorm!
  • Όλα σχεδιασμένα και όλα βαίνουν καλώς, όπως τα έχουν προγραμματίσει.
  • Η Χρυσή Αυγή, ο Ξηρός και οι ξεροκέφαλοι που μας κυβερνούν
  • ΝΕΚΡΟΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ… ΣΥΛΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΑΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ..
  • Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των Χριστιανών.
  • Οι καταγγελίες για το επίδομα των ανέργων.
  • Και το δούλεμα συνεχίζεται.Βραδινή βόλτα έκανε ο πρωθυπουργός για να πάρει αέρα και να ξεσκάσει από την... κλεισούρα του Μαξίμου.
  • VIDEO ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ Γιούχα στον Άδωνι και στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα»
  • Ready for CAT-tle: Now your cat can have his own BODY ARMOR, turning him into an 'unstoppable force for slaughter', all for just $500
  • Επιστολή-φωτιά από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων ...«Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση δωσίλογων»
  • Οσο υπήρχε το "μυστικό οπλοστάσιο" της ΧΑ τόσο υπήρχαν και "μυστικοί χρηματοδότες"!
  • Τι θα συμβεί αν ανοίξεις το παράθυρο σου στους -38ºC (Video)
  • Συνταγματολόγος Δρόσος: Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει κανονικά στις ευρωεκλογές
Posted: 14 Jan 2014 10:28 PM PST
ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ;
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ.ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΣΩΡΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
(ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΞΑΝΕ )

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ME TΗΝ ΑΘΏΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ..


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΡΡΑ 13.12.2013.


ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ.

ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ 07-01-2014)  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ...
Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Η διαίσθηση μου για πρώτη φορά χτυπάει καμπανάκια και μου λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αληθινοί. 
Στην αρχή τους είχα παρεξηγήσει με τόση προπαγάνδα που έπεσε και σπίλωμα .
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ;ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...???
ΕΛ
Posted: 14 Jan 2014 02:20 PM PST
Ακόμα και μυστικά των Ενόπλων Δυνάμεων μοιράζονται διαδικτυακά οι στρατεύσιμοι, σύμφωνα με όσα υποστήριξε την Τρίτη ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, στην τελετή παρουσίασης έρευνας για την ασφαλή πλοήγηση και κοινωνική δικτύωση στον Ελληνικό Στρατό.
Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη δεκάδες είναι τα περιστατικά, όπου στρατεύσιμοι επικοινωνούσαν με άλλους χρήστες, σχετικά με την δράση των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω facebook αλλά και άλλων κοινωνικών δικτύων και μετέδιδαν διαβαθμισμένες πληροφορίες οι οποίες είναι σε κοινή θέα, με τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών να είναι "πρώτο τραπέζι πίστα" στο διαδίκτυο.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την έρευνα, το 7% των στρατευσίμων παρουσιάζουν τάσεις εθισμού στο διαδίκτυο, ταυτόχρονα εντοπίστηκε ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των ωρών χρήσης Διαδικτύου εκτός υπηρεσίας, ενώ κάποιοι από τους συμμετέχοντες παρουσίασαν σειράς συμπτωμάτων όπως αυτά της ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς, του άγχους, και της γενικής ψυχοπαθολογίας.
Αξιοσημείωτο είναι δε ότι τα συμπτώματα της ψυχοπαθολογίας, συμπεριλαμβάνουν επίσκεψη σελίδων με πορνογραφικό υλικό, διαδικτυακό τζόγο, διαδικτυακά παιχνίδια και τη τυχαία περιήγηση χωρίς συγκεκριμένο σκοπό.
Το πλέον επικίνδυνο είναι η μετάδοση πληροφοριών από ασκήσεις, από προβλήματα που συνάντησαν στις ασκήσεις, μετάδοση πληροφοριών για αξιωματικούς, συμπεριφορές, προβλήματα σε οπλικά συστήματα κλπ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 10:30 AM PST
Ένα αποτρόπαιο ίσως όχι και τόσο ασυνήθιστο για εκείνους θέαμα αντίκρυσαν οι φύλακες του ζωολογικού κήπου «Surabaya Zoo» στην Ινδονησία.
Βρήκαν τον Μάικλ, ένα αφρικανικό λιοντάρι 18μηνών κρεμασμένο στο κλουβί του.
Η δίευθυνση του ζωολογικού κήπου ερευνά τι μπορεί να συνέβη και κάνει λόγο για ατύχημα. Τα στοιχεία όμως είναι επιβαρυντικά για τον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο.
Ο απαγχονισμός του Μάικλ έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από παράξενα γεγονότα που έχουν συμβεί στον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο, που έχει χαρακτηριστεί από τα τοπικά μέσα ως ο «ζωολογικός κήπος του θανάτου».
Σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε μήνα στον Surabaya Zoo πεθαίνουν 22 ζώα!
Σοκ είχε προκαλέσει στα διεθνή μέσα ο θάνατος μίας καμηλοπάρδαλης που έχασε τη ζωή της το 2012 στο Surabaya Zoo, τρώγοντας σκουπίδια. Μέσα στο στομάχι του ζώου βρέθηκε πλαστικό βάρους 18 κιλών.
Το Surabaya Zoo φιλοξενεί περισσότερα από 4.000 ζώα, πολλά από τα οποία απειλούνται με εξαφάνιση.
Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ζώων και η απάνθρωπη μεταχείριση των εργαζομένων του ζωολογικού κήπου, έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και της τοπικής κοινής γνώμης.
Posted: 14 Jan 2014 10:35 AM PST
Σιγά μην τον αγγίξουν...
Υπάρχουν και συμπληρωματικά στοιχεία:
Ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έχει εισπράξει τίτλο και από τον Βαρθολομαίο Κωνσταντινούπολης.
Ότι το 1999 ήταν υποψήφιος πρόεδρος της μασονικής «Αθηναϊκής Λέσχης» όπως καταγράφηκε στο ντοκουμέντο που αναδημοσιεύουμε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21 Φεβρουαρίου 1999.

kontominas-efimerida.jpg
http://www.eleysis-ellinwn.gr
Posted: 14 Jan 2014 09:21 AM PST
Posted: 14 Jan 2014 09:07 AM PST
ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΠΟ ΚΑΤΩ.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 09:16 AM PST
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΤΟ 1994 ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Posted: 14 Jan 2014 07:58 AM PST
Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς! Αν δεν μιλάμε για μια ακόμη δικαίωση του Λιακόπουλου... τότε μάλλον έβαλε ο ίδιος τη φωτιά για να δικαιωθεί. 
Η περιβόητη Σάνγκρι-Λα που απαγορευόταν να την καταστρέψουν και αναμεταξύ τους .... Δεν υπάρχει. 
Το πρόβλημα στην Σάνγκρι Λά (που ήταν ενα ωραίο μέρος) είναι με τα μεγάλα μνημεία, τα οποία ήταν όλα λαξευμένα μέσα σε βράχο, και πλέον εκεί υπάρχουν μόνο κομμάτια πετρας.
Το παραπάνω κείμενο είναι μια απομαγνητοφώνηση της διαδυκτιακής εκπομπής του Prisonplanet.gr με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, η οποία δημοσιεύθηκε στην Αθέατη Γνώση στις 27 Δεκεμβρίου 2013.
Σήμερα, 12 Ιανουαρίου 2014 τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ως είδηση τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κίνα, καταστρέφοντας τον δημοφιλή τουριστικό και ιστορικό προορισμό Σάνγκρι Λα, που μετρούσε χίλια χρόνια «ζωής». Οι Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τα αποκαίδια στο Dukezong την Αρχαία πόλη της Σάνγκρι Λα, μια κομητεία θέρετρο στη νοτιοδυτική Κίνα στη επαρχία Γιουνάν στις 11, Ιανουαρίου, 2014.
Περισσότερα από 240 σπίτια υπέστησαν ζημιές από την πυρκαγιά που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα και οι ερευνητές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εμπρησμού. Η Dukezong, που σημαίνει «η πόλη του φεγγαριού", χτίστηκε 1.300 χρόνια πριν και ήταν ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα στη Σάνγκρι- Λά, γνωστή για τις καλά διατηρημένες αρχαίες κατοικίες της.
Υπήρχαν τρείς Σάνγκρι -Λά πρίν την καταστροφή τους απο τον Πολέμαρχο όπως θα δείτε παρακάτω:
Η Πρώτη χρησιμοποιούταν απο τους Νεφελίμ για την ανάγνωση κατάρων.
Η Δεύτερη ήταν για τους υψηλόβαθμους Ράν.
Η Τρίτη για τα τσιράκια, λαμόγια δούλους του συστήματος.
Οι δύο πρώτες βρίσκοταν σε απόρρητες τοποθεσίες πιό Βόρεια.
Το περίεργο είναι, ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος το ανακοίνωσε στούς ακροατές του πρίν απο περίπου 15 ημέρες!!!
Πως γίνεται να ήξερε ενα γεγονός πριν απο περίπου μισό μήνα, και ο υπόλοιπος κόσμος να το μαθαίνει σήμερα; Μπορεί όλο αυτό να φαντάζει σαν ανέκδοτο...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ !!!
Δείτε το βίντεο στο σημείο 04:20 απο την εκπομπή στις 26/12/13

Πηγή
http://anekshghta.blogspot.gr
Posted: 14 Jan 2014 06:50 AM PST
Ένα κομμάτι της ιστορίας που έχει παγώσει στον χρόνο βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας και εχει τεκμηριωθεί σε εκπληκτικές φωτογραφίες...
Το ναυάγιο του Βρετανικού μεταφορικού πλοίου SS Thistlegorm,βυθίστηκε απο γερμανικό βομβαρδιστικό το 1941 στα ανοικτά των ακτών της Αιγύπτου, και εκει παραμένει ανενόχλητο. 
Μάλιστα σήμερα λόγω της εξαιρετικής του καταστασης εχει μετατραπεί σε κορυφαία τοποθεσία καταδύσεων καθώς τα συντρίμια του παρέχουν μια συναρπαστική εικόνα του παρελθόντος. 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 06:38 AM PST
Κι ο ελληνικός λαός, να χαύτει σαν χάνος τα σκάνδαλα που "αποκαλύπτονται", σαν παρακολουθώντας ένα σήριαλ... και να ελπίζει πως μπαίνοντας στη φυλακή καμιά δεκαριά λαμόγια, θα έρθει η ... ευημερία...
Τρομάρα του... Τρομάρα μας...
Ένας, ένας, όχι όλοι μαζι. Μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο το κουμαντάρουν το έργο ώστε να μην πέφτουν όλα τα στόρυ το ένα πάνω στο άλλο.
Όταν αρχίσει να ξεφουσκώνει το ένα σκάνδαλο, τότε θα πατάνε το κουμπί για το επόμενο που έχει προγραμματιστεί.
Θέλει μαστοριά η δουλειά.
Και ποια θα είναι η σειρά και πότε θα αποσύρεται το κάθε επεισόδιο.
Γιάννος Παπαντωνίου, Μισέλ Λιάπης, Άγγελος Φιλιππίδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 06:28 AM PST
του Στρατή Μαζίδη
Σαμπάνιες πρέπει να ανοίξουν στη Χρυσή Αυγή ύστερα από τις τρεις νέες συλλήψεις βουλευτών του κομμάτος οι οποίοι βρίσκονται πλέον...πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
Οι ξεροκέφαλοι της κυβέρνησης θεωρούν πως βάζοντας όλη τη Χρυσή Αυγή μέσα σε ένα κελλί, αυτόματα θα αντιμετωπιστεί και το όποιο πρόβλημα.
Οι ξεροκέφαλοι αδυνατούν να καταλάβουν το αυτονόητο που έχουμε τόσοι και τόσοι γράψει ήδη από τιςπαραμονές των εκλογών του Μαΐου του 2012, ότι δηλαδή ο όποιος κίνδυνος υποτίθεται ''ναζισμού'' ελλοχεύει μέσα από την άνοδο του λαϊκού συνδέσμου δεν αντιμετωπίζεται με χειροπέδες και χολυγουντιανές υπερπαραγωγές αλλά με επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας όπως η φτώχεια, η ανεργία, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση.
Μια κοινωνία που δεν πείθεται για τις αγνές προθέσεις των...ξεροκέφαλων αφού οι ίδιοι βρωμούν εντός κι εκτός όσο κανείς σε μια συγκυρία κατά την οποία σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο.
Αλλά και οι ξεροκέφαλοι δεν αντιμετωπίζουν το κακό στη ρίζα του διότι πολύ απλά ουδόλως τους ενδιαφέρει ο κίνδυνος του ναζισμού και του φασισμού. Άλλωστε υπάρχει σήμερα δημοκρατία;
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πολιτική τους επιβίωση και τα προνόμια, κάτι που όμως κινδυνεύει πάρα πολύ με την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 06:15 AM PST
Ο τζιχαντιστής/ληστής των Ιερών Μονών της Μααλούλα
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ. /Σταφυλά Π.

Το maaloula.org, δημοσίευσε τα πρώτα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), στις 14/01/14, ότι ο τζιχαντιστής Abou Jaafar, αρχηγός της ένοπλης ομάδας "Μάχη του μάρτυρα Abou Taan", παρακλάδι του " Ελεύθερου Kalamoon", βρέθηκε μυστηριωδώς δολοφονημένος. 
Πρόκειται για τον ένοπλο ισλαμιστή που έχει ταυτοποιηθεί εδώ και ημέρες από μαρτυρίες και βίντεο σαν πρωταγωνιστής στην υφαρπαγή των εικόνων και των άλλων κειμηλείων από τις μονές της Μααλούλα, Αγία Θέκλας και Αγίου Σεργίου αντίστοιχα. Το τοπικό ειδησεογραφικό αναφέρει μάλιστα ότι σκοτώθηκαν και όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Δολοφονήθηκε με πιστόλι την Κυριακή 12/01/14, πιθανότατα από "συντρόφους" του καθώς υπήρξε μεταξύ τους διαφωνία ως προς την ρευστοποίηση των κειμηλείων.
Για την ιστορική Μααλούλα που θεωρούνταν δεύτερος προσκυνηματικός προορισμός στη Μέση Ανατολή, μετά τα Ιεροσόλυμα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Το λιβανέζικο Calam στις 13/01/14, μεταδίδει ότι "οι τζιχαντιστές σύλησαν ως και αυτόν τον τάφο της Αγίας Θέκλας".
Συγκεκριμένα, ο π. Makarios Gulwma, γραμματέας του Πατριαρχείου Αντιοχείας και πάσης Ανατολής για τους καθολικούς μελκίτες δήλωσε στο ρωσικό RIA Novosti :
"Oι μαχητές της Αλ Νούσρα και του "ελεύθερου Sham" αφαίρεσαν τις καμπάνες των εκκλησιών της ιστορικής πόλης της Μααλούλα, πυρπόλησαν το τέμπλο του καθολικού της μονής καθώς κι αυτό του μοναστηριού του Αγίου Σεργίου και σύλισαν τον τάφο της Αγίας Θέκλας σκάβοντάς τον. 
Έκαψαν όλους τους σταυρούς και τους κατέστρεψαν". Ο ίδιος μάρτυρας καταγγέλει ότι έκλεψαν το μπρούτζινο άγαλμα του ένθρονου Ιησού που κοσμούσε τη μονή και που είχε ανεγερθεί από το Ορθόδοξο Ίδρυμα του Απόστολου Παύλου της Συρίας.Το άγαλμα το είχε φιλοτεχνήσει ο φημισμένος ρώσος γλύπτης Alexandre Rukavhanikov. 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 06:11 AM PST
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Στο βιβλίο του, Ο Παγκόσμιος Πόλεμος κατά των Χριστιανών που εξέδωσε το 2013 ο δημοσιογράφος John L. Allen Jr., επισημαίνει ότι στην Ερυθραία της Αφρικής, οι χριστιανοί φυλακίστηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Me'eter , αποκαλώντας τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης  για τους χριστιανούς".
Θεωρεί ότι χιλιάδες είναι αυτοί που φυλακίστηκαν για την πίστη τους. Yπολογίζονται σε 30000 οι χριστιανοί που έχουν απαχθεί σε αυτήν τη χώρα. Οι κρατούμενοι για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις είναι στοιβαγμένοι σε μεταλλικά κοντέινερ εμποευματικών ειδών, διαστάσεων  4,0 m x3,8m .
Υπάρχει τέτοια στενότητα χώρου που είναι αδύνατο να βρεις μια γωνιά για να καθήσεις."Το μέταλο πολλαπλασιάζει τις θερμοκρασίες της ερήμου που σημαίνει ότι παραλύεις από το κρύο τη νύχτα και την ημέρα  η θερμοκρασία αγγίζει τους  115 βαθμούς Fahrenheit ή και περισσότερο »,γράφει ο   Allen . 
Ένας παλιός κρατούμενος, περιγράφει αυτά τα κοντέινερ βασανισμού ως  "γιγαντιαίους φούρνους που βράζουν τ΄άτομα εν ζωή " . Οι κρατούμενοι όταν τελειώνουν τα ελάχιστα πόσιμα  κάποιες φορές φθάνουν στο σημείο να πιούν τα ούρα τους για να παραμείνουν ζωντανοί (βλ.Beslan). Οι κατάδικοι βασανίζονται, κακοποιούνται σεξουαλικά και δεν έχουν καμιά επαφή με τον εξωτερικό κόσμο. "
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 06:05 AM PST
Μακροχρόνια άνεργοι καταγγέλλουν ως εμπαιγμό τις προϋποθέσεις που μπήκαν για την παροχή επιδόματος.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr
Posted: 14 Jan 2014 05:58 AM PST
*Διαβάστε άρθρο απο το πρώτο θέμα βέβαια και θα σας πιάσουν τα γέλια.Τελικά μας περνάνε για τελείως ηλίθιους.Αυτό το "αφουγράζεται τις διαθέσεις και αγωνίες" πολύ μου άρεσε. Ας μην έρχονταν εκλογές στις οποίες θα φάει μαύρο (ελπίζω) και να σου πω εγω πόσο "αφουγκράζεται" ο δοσίλογος...Μα τι καλός άνθρωπος. Πόσο απλός, χωρίς την αλαζονεία της εξουσίας!ρε άντε στο διάολο.

Πρώτο Θέμα

Αυτές τις βόλτες να τις κάνει πιο συχνά! Να ακούει ο ίδιος τους πολίτες.
Ο κ. Σαμαράς έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ και περπάτησε μέχρι το ξενοδοχείο Hilton όπου
είχε ραντεβού για φαγητό.
Τον πρωθυπουργό, που ήταν μόνος του, ακολουθούσαν διακριτικά δύο άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας. Στον δρόμο τον σταμάτησαν αρκετές φορές απλοί πολίτες όλων των ηλικιών οι οποίοι μετά την πρώτη έκπληξη που τον είδαν να περπατά μόνος του του έπιασαν την κουβέντα λέγοντας τα προσωπικά τους βάσανα.
Οι μεν ηλικιωμένοι του ζήτησαν να μην κόψει άλλο συντάξεις. Είχε όμως κουβέντα και με αρκετούς νέους ανθρώπους οι οποίοι, αφού συμφώνησαν ότι πράγματα έπρεπε να αλλάξουν στην ελληνική κοινωνία, εξέφρασαν την αγωνία τους για την ανεργία.*(μήπως του φίλησαν και το χέρι;)
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαμαράς κάνει μόνος του βόλτα, χωρίς ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, φέρνοντας στα πρόθυρα εγκεφαλικού την προσωπική του φρουρά, αφού ζητά να μην στέκονται δίπλα του κατά τρόπο που να αποθαρρύνουν τους πολίτες.*(προχθές ηταν μόνος του στην Νίκαια στην πλατεία ελευθερίας και χτύπησε δυο σουβλάκια)
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 05:19 AM PST
Posted: 14 Jan 2014 05:12 AM PST
If you've ever lain awake at night hearing the terrifying mewling of the neighbourhood cats making war - and love - you'll know that a suburban feline's lot is a savage one.
But now you can give your furry fighter an edge in her back-garden battles with this gladiator-style body armour specially designed for the feline form.
As if the animals weren't bloodthirsty enough already, this fully-articulated Cat Battle Armour promises to make your kitty 'an unstoppable force for slaughter' each time she ventures forth through the cat flap.
Terrifying: A cat models the Cat Battle Armour, which promises to make you pet an 'unstoppable force for slaughter' and is available from an Etsy store for the princely sum of $500 (£313)
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 05:06 AM PST
Για κυβέρνηση "δωσίλογων" που προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές κάνει λόγο σε επιστολή του ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων, Γιάννης Πενταγιώτης με αφορμή τις κινητοποιήσεις του κλάδου αλλά και τους λόγους για τους οποίους αντιδρούν οι δικαστικοί στα νέα μέτρα.
Ο δικαστικός ανάρτησε ανοικτή επιστολή στο διαδίκτυο στην οποία κάνει λόγο για «καθεστώς κατοχής», «κυβέρνηση δωσίλογων» και «φαύλο καθεστώς»!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας, ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα μη βιώσιμα στα πλαίσια δήθεν του αποκαλούμενου δημοσίου συμφέροντος το οποίο όπως φαίνεται σύμφωνα με την 668/20-2-2012 απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο σε όλα τα μέτρα του υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, των άρθρων που κατοχυρώνουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά και της ΕΣΔΑ.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 04:35 AM PST
Ούτε ένα ευρώ "μαύρο" ή παράνομα κτηθέν δεν βρέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και στους τραπεζικούς λογαριασμούς 35 στελεχών του που ξεσκονίαζονται εδώ και τέσσερις μήνες από το ΣΔΟΕ.
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημείωναν ότι «δεν έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής ποσά που συνδέονται με παράνομη χρηματοδότηση του κόμματος. Όμως ίσως η έρευνα επεκταθεί και σ άλλα πρόσωπα που ίσως σχετίζονται με τέτοιου είδους ύποπτες συναλλαγές».
Δηλαδή σε ποια πρόσωπα; Σε άσχετα πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το κόμμα;
Όπως ένας από τους λογιστές που κρατούσαν τα βιβλία του κόμματος (φαντασθείτε: Έψαξαν ακόμα και τον λογιστή!) τον οποίο προσπάθησαν να εμπλέξουν με δύο off shore εταιρείες στην Κύπρο που είχε δημιουργήσει το ... 2004, ένας εκ των λογιστών του κόμματος (!) ο οποίος βέβαια δεν έχει καμία θεσμική θέση και εν πάση περιπτώσει δεν είχε κάνει ούτε ο ίδιος κάτι παράνομο.
Μάλιστα τότε, το 2004, δεν είχε και καμία σχέση με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Το ότι διέρρευσε αυτή η υπόθεση ως "συνδεόμενη" με την ΧΑ, μάλλον δείχνει το πόσο απεπλισμένη είναι η κυβέρνηση από την διακρίβωση της άψογης διαχείρισης τόσο της κρατικής χρηματοδότησης, όσο και της διάψευσης για τους "μυστικούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής". Μια υπόθεση ανάλογη με το "μυστικό οπλοστάσιο"...
Η πλέον φοβερή ανακάλυψη είναι ένα ποσό 150.000 ευρώ σε λογαριασμό δηλωμένο και νόμιμο του προφυλακισμένου βουλευτή Γ.Λαγού που προέρχεται από δηλωμένη και με εκκαθαρισμένους τους φόρους κληρονομιά.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 14 Jan 2014 04:30 AM PST
Ένας νεαρός άνδρας από την πόλη Surgut της Σιβηρίας μας δείχνει τι γίνεται αν ανοίξεις ένα παράθυρο όταν έξω το θερμόμετρο δείχνει -38ºC.

http://anoixti-matia.blogspot.gr
Posted: 14 Jan 2014 04:20 AM PST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.