21 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 11-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2013

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 11 Jan 2014 02:01 PM PST
24-year-old man from central Kenya was rushed to hospital
He had drunk insecticide in an apparent suicide attempt
Pronounced dead, he was taken to the morgue to be embalmed
The anti-poison drugs may have made him appear to have died
Hospital is investigating how the mistake could have happened

Staff in a Kenyan morgue were shocked when a man who had been pronounced dead regained consciousness and began calling for help.

Hospital authorities have launched an investigation into why Paul Mutora, 24, was declared dead and his body taken to a morgue for embalming.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 11:06 AM PST
Την Παρασκευή συνελήφθη από τον συριακό αραβικό στρατό, ισλαμιστής που ετοιμαζόταν να περάσει τα συρολιβανέζικα σύνορα, μεταμφιεσμένος σε γυναίκα.
Από τα ξημερώματα του Σαββάτου αιγυπτιακά και συριακά ειδησεογραφικά κάνουν το γύρο του θριάμβου γιά την αιχμαλώτιση του αρχηγού της "Νίκης".
Πρόκειται για τον Ιορδανό Τζιχαντιστή Abu Anas Assaheebe, ο οποίος είχε εκπαιδευθεί στο γνωστό στρατόπεδο των επίδοξων και επίλεκτων μονάδων Τζιχαντιστών στην Ιορδανία. Ευθύνεται για εκατοντάδες αποκεφαλισμών, δολοφονιών και τρομοκρατικών επιθέσεων (αυτοκτονίας ή μη). Yπήρξε πολυπροβεβλημένο πρόσωπο στα φιλοισλαμιστικά media, αποτελώντας σύμβολο του διεθνούς νεοτζιχαντιστικού κινήματος που δρα στη Συρία.
Ο "πρίγκηπας" της Αl Nosra αποδείχθηκε "πριγκήπισσα".
Posted: 11 Jan 2014 10:40 AM PST
Σκόπια.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς συνελήφθη στην Αθήνα με την κατηγορία της συμμετοχής σε ένα τραπεζικό σκάνδαλο πολλών εκατομμυρίων που έφερε στην Ελλάδα ζημία 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Κοντομηνάς ο οποίος χτίζει στα Σκόπια συνεδριακό κτήριο και ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πλατεία «Μακεδονία», κατηγορείται μαζί με άλλους 24 κατηγορούμενους για συνενοχή σε σκάνδαλο διαφθοράς και τραπεζικής απάτης για χορήγηση δανείων χωρίς εγγύηση από την ελληνικήPost Bank.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο των 129 σελίδων της αθηναϊκής διερευνητικής έκθεσης, μέρος  της ηγεσίας της τράπεζας κατά την περίοδο 2008-2012 χορήγησαν τεράστια δάνεια σε Έλληνες επιχειρηματίες χωρίς καμία εγγύηση, προκαλώντας ζημία στη χώρα ποσού ύψους 400 εκατ. ευρώ.
Ο Κοντομηνάς θα πρέπει να απαντήσει γιατί πήρε το δάνειο ύψους 110 εκατ. ευρώ και να διευκρινίσει στο δικαστήριο το δάνειο το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά για προσωπικό πλουτισμό και οι εγγυήσεις που αναφέρθηκαν είναι ανύπαρκτες.
Ο Έλληνας μυστηριώδης επιχειρηματίας, τον οποίο πολλοί στην Ελλάδα  τον θεωρούν άγιο, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Σε μια δήλωσή του που έστειλε από τον νοσοκομείο υποστήριξε ότι η αλήθεια θα έρθει στο φως και η προσωπική περιουσία του αποτελεί εγγύηση για όλα τα δάνεια που έχει λάβει. 
Ισχυρίζεται επιπλέον ότι δεν υπάρχει καμία παρανομία στις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, γράφει, μεταξύ άλλων,  το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
The Hellenic Information Team
Posted: 11 Jan 2014 10:43 AM PST
«Παγωμάρα» στην κερκυραϊκή κοινωνία, από την κατάρρευση ενός άνδρα, σε κεντρικό σημείο της πόλης, λόγω… πείνας. 
"Πεινάω, δώστε μου κάτι να φάω, πεινάω", ήταν τα πρώτα του λόγια.
Πως το είπε ο Πρωθυπουργός…
στο Ζάππειο την Τετάρτη, στην τελετή έναρξης της ελληνικής Προεδρίας; "Η Ελλάδα πέρασε απίστευτες δυσκολίες, κι έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης"…
Γράφει ο Μάνος Μεθυμάκης
Ε, στην κερκυραϊκή κοινωνία, αυτό το παραπάνω έγινε αισθητό, μια μέρα νωρίτερα… 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 10:19 AM PST
Έγγραφο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 9/5/1995
Posted: 11 Jan 2014 10:07 AM PST
Τέλικα όντως άκουσε τα… γαλλικά του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας, ενώ ο δήμαρχος Ιλίου φρόντισε να του μάθει και μια ελληνική λαϊκή ρήση.
«Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ@@@με και το μάστορά μας» είπε προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιεί.
Τη λαϊκή αυτή ρήση την ανέφερε ο κ. Ζενέτος αφού έκανε μια μίνι ιστορική αναδρομή στην ελληνική Ιστορία.
«Δώσαμε σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, από Τέχνη και Πολιτισμό, μέχρι Φιλοσοφία και Αθλητισμό. Οπως λέει και η λαϊκή ρήση μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι.»
Στη συνέχεια εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον κ. Χαν τονίζοντας ότι έχει και αυτός μερίδιο στην εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών
Πάντως ο δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη για τις… πιθανές ακραίες εκφράσεις του, αλλά όπως είπε ο ίδιος ήταν απαραίτητο προκειμένου να «συμπτίξει τον χρόνο».

Τα "γαλλικά" του δημάρχου από stefanelonikitelo
Posted: 11 Jan 2014 09:42 AM PST
Λούστηκε βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του.
Οι γείτονες που τον είδαν έτρεξαν να σβήσουν την φωτιά, εκείνος όμως προσπαθούσε να τους αποτρέψει φωνάζοντας « αφήστε με να καώ».
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην Γραβιά. 
Ο 88χρονος άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στην αυλή του σπιτιού του, ωστόσο σώθηκε χάρις στην έγκαιρη επέμβαση των γειτόνων. 
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου και νοσηλεύεται.
Posted: 11 Jan 2014 09:38 AM PST
Ακόμη θυμάται την ημέρα που κέρδισε τον πρώτο της δάσκαλο: τον πατέρα της...
Ηταν μόλις επτά ετών και η Σταυρούλα Τσολακίδου είχε δείξει πως δεν ήταν απλά ένα παιδί που έπαιζε με πιόνια σκακιού. 
Οσοι είδαν σε εκείνη μία μελλοντική πρωταθλήτρια, δεν έπεσαν έξω. Γιατί τα τελευταία 24ωρα του 2013, μόλις στα 13 της χρόνια, το κορίτσι από την Καβάλα κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο.
Ο άνθρωπος που άνοιξε μπροστά της τον κόσμο με τα 64 άσπρα και μαύρα τετράγωνα ήταν ο πατέρας της, Δημήτρης. Ξεκίνησε να παίζει σκάκι μαζί με εκείνον και την αδερφή της, Μαρία. «Μου άρεσε αμέσως. Ο πατέρας μου μας έδειχνε παρτίδες μεγάλων παικτών. Αισθανόμουν και αισθάνομαι ότι το σκάκι ακονίζει το μυαλό μου», λέει το κορίτσι μιλώντας στα Νέα.
Η πρώτη της νίκη απέναντι στον «δάσκαλο» αποτέλεσε μεγάλο θέμα για την οικογένεια Τσολακίδη. «Είχα χαρεί πολύ. Σηκώθηκα και πήγα στην μαμά μου και της είπα "Κέρδισα τον μπαμπά!"», θυμάται η 13χρονη.
Σύντομα το ταλέντο της έγινε αντιληπτό και από τους ειδικούς του χώρου. Μαθήτρια της Β' δημοτικού ακόμη, πήρε πρόσκληση από την αντιπροσωπεία προπονητών του σκακιστικού ομίλου της πόλης. Αμέσως κατάλαβαν ότι είχαν στα χέρια τους ένα «διαμαντάκι» και η μικρή γράφτηκε στον ΣΟΚ και άρχισε πλέον να ασχολείται οργανωμένα με το σκάκι.
Ανάμεσα στα μαθήματα κιθάρας με τη μητέρα της, Μπίργκιτ Μαρία, και τις προπονήσεις στίβου, η Σταυρούλα κουβαλούσε πάντα στην τσάντα της τις ασκήσεις του σκακιού. 
Τα προσόντα της άρχισαν σταδιακά να επιβραβεύονται με διακρίσεις και από τα 13 της κιόλας έγινε μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών, για να ακολουθήσει η σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 09:32 AM PST
Άδικο έχει;
http://www.gkourou.com
Posted: 11 Jan 2014 09:42 AM PST
Τραγικό θάνατο βρήκε 53χρονος στην Τρίπολη, καθώς έπεσε στο κενό από μπαλκόνι διώροφου ...κτιρίου όπου διέμενε, στην οδό Σέκερη. 
Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα, ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το patrisnews, ο 53χρονος διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα εξέπνευσε.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες διαδραματίστηκε το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριπόλεως.
Posted: 11 Jan 2014 09:17 AM PST
Δείτε τι αποκαλύπτει ο διάσημος σχεδιαστής...
Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Για το πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες στο εξωτερικό μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, ο πολύ γνωστός σχεδιαστής ανέφερε ένα περιστατικό που του έτυχε στη Γαλλία: «Οι αντιδράσεις ήταν πολύ άσχημες. Μας θεωρούσαν παρακατιανούς. 
Παρήγγειλα μια σούπα κι επειδή είδε ότι ήμουν Έλληνας με ρώτησε αν έχω να πληρώσω»!
Ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για τα κοστούμια στην παράσταση του Ζορμπά στο Ηρώδειο και γυρίζοντας στη Γαλλία διαπίστωσε ότι πολλές επιχειρήσεις του είχαν βάλει λουκέτο.
Posted: 11 Jan 2014 08:54 AM PST


Posted: 11 Jan 2014 08:19 AM PST
​«Πωρωμένοι» με... το barbeque και το αντικολλητικό τηγάνι φαίνεται πως ήταν η άρχουσα τάξη των Μυκηνών, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει... αμερικανική μελέτη με βάση ευρήματα από την περιοχή!
Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν σκεύη βρέθηκαν σε κέντρα του Μυκηναϊκού Πολιτισμού, ο οποίος άκμασε την ύστερη Εποχή του Χαλκού μέχρι το 1200 π.Χ. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε έναστρογγυλό πήλινο ταψί που χρησιμοποιούνταν πιθανώς για την παρασκευή ψωμιού και σε ένανπήλινο ορθογώνιο δίσκο, που ονομάστηκε «δίσκος για σουβλάκια».
Σε μια προσπάθεια να εξακριβώσει τις μαγειρικές τεχνικές των Μυκηναίων, η δρ. Julie Hruby από το πανεπιστήμιο Dartmouth κατασκεύασε δύο ταψιά και δύο δίσκους για σουβλάκια από πηλούς που μοιάζουν με τον άργιλο των ευρημάτων.
Όπως έδειξαν τα πειράματα, οι πήλινοι δίσκοι είχαν υπερβολικά μεγάλο πάχος για να επιτρέπουν τη μεταφορά θερμότητας και άφηναν τα χοιρινά σουβλάκια άψητα, πρόβλημα που... λύθηκε όταν τοποθετήθηκαν αναμμένα κάρβουνα μέσα στον δίσκο, μετατρέποντάς τον σε ψησταριά.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 10:41 AM PST

…κατά μίαν έννοια, θα έπρεπε να τον παρασημοφορήσουν.

Το μεγαλύτερο έγκλημα του Φιλιππίδη είναι η προδοσία. Πρόδωσε την πατρίδα του υπακούοντας την συμμορία Παπανδρέου ώστε να προβεί στην πώληση των CDS και σήμερα πανικόβλητος προσπαθεί να δικαιολογηθεί…

…αλλά κυρίως, έκανε μπίζνες με τον άνθρωπο που γκρέμισε την κυβέρνηση Καραμανλή, τον Κοντομηνά. Την ώρα που η συμμορία Παπανδρέου με όχημα τα μέσα του Κοντομηνά εξαπέλυε ορυμαγδό ψεύδους και συκοφαντίας, ο Φιλιππίδης έδινε κρατικό χρήμα στον επιχειρηματία από την πίσω πόρτα.


Οι Κλέωνες είναι συνειδητοί εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Εσύ είσαι προδότης.
olympiada

Posted: 11 Jan 2014 07:59 AM PST
Η επιγραφή που βρέθηκε.
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκρυβε η λίμνη της Καστοριάς, συγκεκριμένα το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια!..
Είναι μια ξύλινη επιγραφή με άγνωστο μήνυμα, χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμναίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.
Η ανακοίνωση της ανακάλυψης του ευρήματος έγινε από τον καθηγητή της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, κ. Γιώργο Χουρμουζιάδη: «Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας και χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα–14 στον "Δημόκριτο", στο έτος 5260 π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου!
Όπως αντιλαμβάνεστε, το εν λόγω εύρημα στη λίμνη της Καστοριάς, γνωστό και ως "Πινακίδα του Δισπηλιού", ανατρέπει όλες τις "επίσημες" θεωρίες περί καταγωγής της γραφής από τη Μεσοποτομία ή τη Μέση Ανατολή και επιβεβαιώνει τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, ότι οι πρόγονοί μας, οι προϊστορικοί κάτοικοι της Ελλάδας, που αποκαλούμε Πελασγούς, είναι οι εφευρέτες της γραφής.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 07:54 AM PST

"Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος" αναφέρει έγγραφο

 ντοκουμέντο που διέρρευσε από την Λέσχη Bilderberg

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΝΑΖΙ»;;;
Μοναδικὸ ἄρθρο ἀπὸ τὸν ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.
Γιατὶ τελικὰ μόνο ἀπὸ τοὺς ναζὶ δὲν κινδυνεύουμε.
Ἀλλὰ τὸ σύστημα μᾶς θέλει νὰ ζοῦμε τὸν μύθο μας, ὁ ὁποῖος ἔχει καὶ τὸν κακὸ δράκο, ποὺ ἐννοεῖται εἶναι αὐτός ποὺ δὲν βολεύει.
Κινδυνεύουμε από τους «ναζί»;
ΚΟ : Εάν κάποιος φανταστικός ταξιδιώτης, από το παρελθόν ή το μέλλον, χρησιμοποιούσε μια μηχανή του χρόνου και προσγειωνόταν στην Ελλάδα του Μνημονίου, θα νόμιζε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο με τους «ναζί». Θα θεωρούσε σίγουρο ότι είτε πρόκειται να μας καταλάβουν, είτε ότι ήδη μας έχουν καταλάβει οι «ναζί».
Κινδυνεύουμε ἀπό τούς «ναζί» ἤ ἀπό τούς ...ἀντιναζί;;;
Από τα αγωνιώδη και «δραματικά» ρεπορτάζ μεγαλο-δημοσιογράφων, τηλε-ανθρώπων και λοιπών «διαμορφωτών γνώμης», τα ανάλογου ύφους διαγγέλματα ημεδαπών και αλλοδαπών αρχόντων και λοιπών μανδαρίνων της «πολιτικής ζωής του τόπου» και τα τσιτάτα «γνωστών» καλλιτεχνών και πάσης φύσεως «διασκεδαστών» του αστραφτερού κόσμου της show biz, μέχρι τα αγριεμένα συνθήματα «αντιφασιστών» σε φέιγ βολάν και τοίχους και τις «πύρινες» ανακοινώσεις κομμάτων, αποκομμάτων, γκρουπούσκουλων και λοιπών ησύχως διαβιούντων «τρομοκρατικών οργανώσεων», όλοι εν χορώ, καλούν τον «λαό» να «τσακίσει τους ναζί».
Κινδυνεύουμε ἀπό τούς «ναζί» ἤ ἀπό τούς ...ἀντιναζί;;;
Ανεργία, απολύσεις, λουκέτα, μισθοί και συντάξεις πείνας, εργασιακός μεσαίωνας, βίαιη υπερφορολόγηση, εξαθλίωση, φτώχεια, εθνική κατήφεια, αυτοκτονίες, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στον «κίνδυνο των ναζί». 
Παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, γενικό ξεπούλημα της χώρας, εθνική ταπείνωση, ΦΕΚ από το Βερολίνο, η μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη…, αλλά μην ξεχνιόμαστε, το θέμα μας είναι οι «ναζί». 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 07:43 AM PST
Πανό με το σύνθημα "Λευτεριά στους Εθνικιστές" ανάρτησαν στον λόφο του Πρ.Ηλία στο Ναύπλιο μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την σημερινή απολογία των τριών βουλευτών του κόμματος Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα ενώπιον των εφετών-ανακριτών.
Τα μέλη της Τ.Ο. Αργολίδας παρέμειναν στο σημείο για μια ώρα περίπου, όπου ύστερα από κινητοποίηση της αστυνομίας με εντολή Εισαγγελέα κατέβασαν το πανό. 
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας όπου μετά από ώρα αφέθησαν ελεύθεροι.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 07:38 AM PST
Why are wealthy people building High Tech Bunkers?
The Luxury Survival Condos & doomsday bunkers are built to protect against a catastrophic event while offering privacy and comfort for its residents. Our charge was to design audiovisual systems in each private residence and all public spaces to make residents feel at home.
Posted: 11 Jan 2014 07:18 AM PST
Posted: 11 Jan 2014 05:54 AM PST
του Βλάση Γωγούση
Αρχές του 1947 η ΑΓΓΛΙΚΗ κυβέρνηση έχει ανακοινώσει στις ΗΠΑ πως αδυνατούσε πλέον να συνεχίσει την ενίσχυση της ελληνικής κυβέρνησης στον αγώνα της κατά της κομμουνιστικής.. επικράτησης στην Ελλάδα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν προκειμένου να έχει ιδία άποψη , στέλνει το 1947 τον Paul A. Porter ως επικεφαλής αμερικανικής αποστολής.
Μετά από έναν περίπου μήνα, ο Porter στέλνει επιστολή προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, γράφοντας μεταξύ των άλλων:
« Εδώ δεν υπάρχει κράτος !
Υπάρχει μόνο μία ιεραρχία πολιτικών, ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Μοναδική τους έννοια , η κατάκτηση της εξουσίας.
Σε ολόκληρη τη χώρα οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίες δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχες δεν αποθηκεύουν προμήθειες.
Και συνεχίζει:
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 11 Jan 2014 05:48 AM PST
Posted: 11 Jan 2014 05:45 AM PST
Posted: 11 Jan 2014 05:31 AM PST
Ο οικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης στον Maximum FM 93.6 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Κολιού ''Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε'' στις 10 Ιανουαρίου 2014.

http://www.hellas-now.com
Posted: 11 Jan 2014 05:25 AM PST
Onlookers could only look on helplessly as a giant submarine emblazoned with the hashtag #L1F3 appeared to surface near Milan's iconic Duomo cathedral on Tuesday morning.
Within minutes, a visibly baffled captain emerged from the top of the submarine to give an interview to a waiting camera crew in a strong Russian accent (see below).
To add to the chaos, an actor posing as a disgruntled Milanese motorist in the wrong place at the wrong time then got out of his smart car to confront the captain while he was still talking to the camera crew.
After much speculation on social media, with some onlookers believing the stunt to be real, it emerged that it was all part of an elaborate marketing campaign by Europ Assistance IT, an Italy-based insurance group for their 'ProtectYourLife' campaign.
"It's called a 'wow' experience," marketing manager Alberto Agnelli explained to Il Giornale newspaper. "We created this scene to make [people] feel emotion through a new energy of communication. No more sickening adverts that show brand names, but people themselves involved in an event, who are conveying a brand name out loud and on social networks."
Posted: 11 Jan 2014 05:19 AM PST
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
Προφητεία» έχει αναστατώσει το Ισραήλ, που υποστηρίζει πως μετά το θάνατο του αμφιλεγόμενου πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Ariel Sharon θα έρθει ο Μεσσίας στη Γη.
Αυτό υποστηρίζει ένας από τους αναγνωρισμένους Ισραηλινούς ραβίνους, ο Yitzhak Kaduri το 2006, δύο μήνες πριν ο Sharon υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και αποσυρθεί από την πολιτική.


http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.