30 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 30-1-14


EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 30 Jan 2014 02:57 AM PST
Χθες μετέβη στον Κορυδαλλό αρμόδιος δικαστικός λειτουργός και έλαβε καταθέσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης κατά των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου για το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος…
Ως γνωστόν οι φυλακίσεις των βουλευτών Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου είχαν υπογραφεί 2 και 3 ημέρες πριν τις απολογίες τους. 
Πλέον αποτελεί μέγα σκάνδαλο, οι δικαστικοί που ελέγχονται από την Δικαιοσύνη για το παραπάνω βαρύτατο αδίκημα να συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Η λέξη αίσχος δεν περιγράφει την θλιβερή κατάσταση που βιώνουμε σήμερα ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής προέβη στην παρακάτω δήλωση σήμερα στο περιστύλιο της βουλής: "Έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση σε βάρος των δικαστικών που προαποφάσισαν και προϋπέγραψαν τις φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δύο και τρεις ημέρες πριν οι βουλευτές απολογηθούν. Είναι σκάνδαλο αυτοί που ελέγχονται πλέον από την Δικαιοσύνη για την διάπραξη αυτού του εγκλήματος να συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην παράνομη πολιτική δίωξη κατόπιν άνωθεν εντολών εις βάρος του κόμματός μας".

http://elnewsgr.blogspot.com
Posted: 29 Jan 2014 06:42 PM PST
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στην Κεφαλλονιά για να εξετάσει τις συνέπειες του εγκέλαδου που "χτύπησε" το νησί, βρέθηκε αντιμέτωπος όχι μόνο με τις υλικές ζημίες, αλλά και με την οργή των πολιτών.
Στο βίντεο που δημοσιεύει το kefaloniapress.gr ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε ένα κτίριο στο Ληξούρι.
Συγκεκριμένα, ένας αγανακτισμένος πολίτης μίλησε στον πρωθυπουργό σε πολύ έντονο ύφος λέγοντάς του χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:
"Να έχετε υπόψη ότι και εμείς είμαστε ανθρώποι", σημειώνοντας πως το σπίτι του γκρεμίστηκε και πως δεν έχει που να μείνει.
Δείτε το βίντεο:

makeleio
http://www.triklopodia.gr
Posted: 29 Jan 2014 05:48 PM PST
Την ώρα που οι Έλληνες καθημερινά γονατίζουν και καλούνται να σφίξουν κι άλλο το ζωνάρι, ο αλαζόνας & εριστικός Βενιζέλος, μοιράζει εκατομμύρια από τα δανεικά (που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε) για την ενίσχυση τρίτων χωρών όπως το Τσάντ, το Σουδάν, το Κογκό και την Ακτή Ελεφαντοστού!!!! 
Μάλλον για τους υποταγμένους (στις εντολές Αμερικανών & Γερμανών) κυβερνώντες η καταχρεωμένη Ελλάδα πάει…
καλά οικονομικά και πρέπει… να πληρώνει τις "συμβατικές της υποχρεώσεις" έναντι τρίτων χωρών που... έχουν ανάγκη!!!
Και η ερώτηση είναι απλή... 
Το Σουδάν και το Κογκό βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από την βουλιαγμένη Ελλάδα; 
Από την Ελλάδα ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουν καταντήσει έτσι;; 
Δείτε τις επίσημες αποφάσεις που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, με φαρδιά πλατιά την υπογραφάρα του "αναπληρωτή πρωθυπουργού" και θα καταλάβετε γιατι το δημόσιο χρέος αντί να μειώνεται, αυξάνεται παρά τις αιματηρές θυσίες όλων μας… 

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jan 2014 03:45 PM PST
Τοποθέτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημητρίου Κουκούτση στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

http://elnewsgr.blogspot.gr
Posted: 29 Jan 2014 11:39 AM PST
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ...
Για να αποδείξει το βαθμό υποταγής του στον διεθνή σιωνισμό, κατέφυγε στο υπέρτατο σημείο ραγιαδισμού: «γι' αυτούς (εννοεί τους Έλληνες Εθνικιστές) ισχύει ο στίχος του Ζ΄ Ψαλμού του προφητάνακτος Δαυίδ "Ωδίνησαν αδικία, συνέλαβον πόνον και έτεκαν ανομίαν"»!

Πηγή
http://www.eleysis-ellinwn.gr
Posted: 29 Jan 2014 11:10 AM PST
Το βίντεο είναι από κινητά Ελλήνων ψαράδων που δίνουν μάχες καθημερινά με....τους τούρκους εισβολείς στα Ίμια και προβλήθηκε στην εκπομπή "ΑΥΤΟΨΙΑ" στον ALPHA.
"Έλληνες ψαράδες βρίσκεστε σε τουρκικά ύδατα,φύγετε από τα τουρκικά ύδατα" φωνάζουν οι τούρκοι στους Έλληνες ψαράδες στα Ίμια!
"Κάντε κάτι ρε παιδιά μας έχουν καταστρέψει" φωνάζει αγανακτισμένος Έλληνας ψαράς στους Έλληνες λιμενικούς!
Η Ελληνική πολιτεία αδιαφορεί..
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τις...μάχες των Ελλήνων ψαράδων με τους τούρκους..

rafailhellas.com
Posted: 29 Jan 2014 10:22 AM PST
Ενα βίντεο με άντρες της αντίστοιχης ΕΚΑΜ της τουρκικής αστυνομίας κάνει το γύρο του διαδικτύου...
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα μιας κατοικίας προκειμένου να εισέλθουν και να ελέγξουν το χώρο. 
Την χτυπάνε πολλές φορές με τα όπλα τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή καλούν τον ιδιοκτήτη να τους ανοίξει, κάτι που κάνει. 
Τώρα αν αυτό θα έπρεπε να το έχουν σκεφθεί από την πρώτη στιγμή είναι άλλη υπόθεση.

iefimerida.gr
Posted: 29 Jan 2014 10:17 AM PST
Ένα βίντεο που σοκάρει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον τραγικό θάνατο ενός νεαρού άνδρα στην προβλήτα του λιμανιού Οντόρα στην Χώρα των Βάσκων...
Ο άτυχος νέος, ο οποίος ήταν από την Σενεγάλη, ήθελε να βγάλει φωτογραφίες ενός καϊκιού που πάλευε με τα κύματα. 
Για κακή του τύχη, όμως, τα τεράστια κύματα τον «κατάπιαν» λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και τον παρέσυραν στην παγωμένη θάλασσα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. 

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 29 Jan 2014 10:11 AM PST
SARAH SILVERMAN
Φοράει και μπλουζάκι φεμινίστριας. Δείτε και στο τέλος τον Χριστό να παρενοχλεί σεξουαλικά την μαλακισμένη Εβραία (Πάρα πολύ γνωστή στην Αμερική στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα κάνει show black comedy)SARAH SILVERMAN...
Έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί μέχρι τα ζευγάρια ιδίου φύλου να είναι σε θέση να παντρέυονται. 
Έχει επίσης δηλώσει ότι δεν θέλει να έχει βιολογικά παιδιά για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ότι θα μπορούσαν να κληρονομήσουν την κατάθλιψη. 
Η  αδελφή της, Susan, είναι ραβίνα και ζει στην Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ, με το σύζυγό της, Yosef Abramowitz, που ειναι ιδρυτής και πρόεδρος του Arava Power Company με τα πέντε παιδιά της. 
Αυτούς προωθεί το σύστημα...
She has stated she does not want to get married until same-sex couples are able to.[74] She has also stated she does not want to have biological children to avoid the risk that they might inherit her depression.
An older sister, Susan, is a rabbi who lives in Jerusalem, Israel, with her husband, Yosef Abramowitz, the co-founder and president of Arava Power Company, and their five children.[76][77][78]

http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 29 Jan 2014 08:56 AM PST
Σας παρουσιάζω την συγκλονιστική ομιλίας του πατρός Νεκταρίου, στο οποίο θα ακούσετε -μεταξύ άλλων:
Συγκλονιστική μαρτυρία με πρώην μασόνο.
Το κούνημα των καντηλιών στο μοναστήρι του πατρός Εφραίμ στην Αριζόνα.
Στο πρώτο μέρος της συγκλονιστικής τριλογίας θα ακούσετε μεταξύ άλλων:
- Το Ευαγγέλιο, από το οποίο άρχισε να ρέει αίμα πριν 25 χρόνια!
- Γιατί κουνιότανε 30 ώρες σταυροειδώς η καντήλα της Αγίας Άννης στο Άγιο Όρος την πρώτη φορά και δύο την δεύτερη;
- Οι τελευταίοι Άγιοι της Εκκλησίας μας έχουν πει… περιμένουμε σεισμό, περιμένουμε πείνα και θα είναι μερικών μηνών, περιμένουμε ασθένειες.
- Είναι πιθανό στις μεγάλες μας πόλεις να έχουμε πόλεμο μεταξύ οπλισμένων ξένων και Ελλήνων.
- Έχει προετοιμαστεί το έδαφος… δεν έχουμε πατριώτες, όπως είχαμε μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
- Πρέπει να αποφασίσουμε την επιστροφή μας σε αυτά, που καταφρονήσαμε.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jan 2014 08:39 AM PST
Έτσι εκπαιδεύονται στη Νότια Κορέα οι μονάδες αστυνομίας που αναλαμβάνουν το ρόλο της καταστολής διαδηλώσεων και τήρησης της δημόσιας τάξης στις πόλεις.
Πολίτες έχουν προσληφθεί για να "παίξουν" το ρόλο των εξαγριωμένων διαδηλωτών, οι οποίοι εφορμούν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι όμως καταφέρνουν να παραταχθούν σε τακτικό σχηματισμό σε σχεδόν μηδενικό χρόνο.
Δειτε το βιντεο.

πηγη
http://www.hellas-now.com
Posted: 29 Jan 2014 08:28 AM PST
Εργαζόμενοι στις κατασκευές ετοιμάζονταν να οικοδομήσουνε μια νέα τάξη σε ένα σχολείο στο βόρειο Ισραήλ και ανακάλυψαν μια μεγάλη υπόγεια κρύπτη όπλων τη Δευτέρα που περιελάμβανε 50 δεκαετίων παλαιά όπλα και χειροβομβίδες που εχουν επιβιώσει σε άριστη κατάσταση.
Τα όπλα που βρέθηκαν στην Kibbutz Mesilot και είναι μεταξύ εκείνων που κρύβονταν από τους μαχητές του Haganah, αμυντική δύναμη της εβραϊκής κοινότητας, όταν η περιοχή ήταν υπό βρετανική κυριαρχία πριν από το 1948 Πόλεμος της Ανεξαρτησίας.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jan 2014 07:07 AM PST
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε στα έδρανα της ουκρανικής βουλής η βουλευτής της αντιπολίτευσης Lesya Orobets σε μία συμβολική διαμαρτυρία για τους νεκρούς των διαδηλώσεων στο Κίεβο και τα μέτρα καταστολής από την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς.
Η 32χρονη βουλευτής με τα διαπεραστικά γαλάζια μάτια θεωρείται ως το ανερχόμενο αστέρι της ουκρανικής αντιπολίτευσης. 
Ακτιβίστρια, μπλόγκερ και πολιτικός με ιδαίτερα δυναμική κοινοβουλευτική παρουσία, η Οrobets θεωρείται ως μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ουκρανία.
Τo μότο της: «Μην επαινείτε τους πολιτικούς, τους διαφθείρει!»
http://www.eglimatikotita.gr
dexiextrem
Posted: 29 Jan 2014 07:04 AM PST
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΣΥΛΟ;
Η κυρία Μαρούσα Πλατή είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην αγόρευση της:
Το γεγονός ότι προέρχεται απο μουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του ειναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός οτι είχε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου…
Αυτό ακριβώς μπορεί να παρατίθεται ως ελαφρυντικό για την πράξη του, αλλά είναι απολύτως αληθές. 
Ο πακιστανος λήστεψε, βίασε, βασάνισε και "δολοφόνησε" μία "άπιστη". Όπως γίνεται αιώνες τώρα στον Ελλαδικό χώρο. Όπως γίνεται σήμερα στην Συρία, με φετφάδες μάλιστα από τουρκογενείς μουλάδες. Όπως γινόταν μέχρι χθες στην Αίγυπτο.

Αυτή την προσέγγιση της δικηγόρου επιβεβαιώνει και η ομολογία της ξενοδόχου που τον υπέθαλπτε: "Ήταν πιστός, προσευχόταν κάθε βράδυ, με έλεγε… "μαμα"! 
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jan 2014 06:52 AM PST
"ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..."
Τοποθέτηση του Βουλευτή Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.».

http://www.stoxos.gr
Posted: 29 Jan 2014 06:25 AM PST
Greece
People turned out yesterday in all weather, all around the globe, to protest against chemtrails and geoengineering.
Here are a selection of photos from the event…
Montélimar, France

Tokyo, Japan

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jan 2014 06:13 AM PST
Δείγμα απρονοησίας, προχειρότητας ή τσαπατσουλιάς. Όπως κι αν έχει η χθεσινή εικόνα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν να κάθονται σε... πλαστικές καρέκλες προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Η ελληνική πλευρά, και δη η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες που – λογικά – φρόντισε τα οργανωτικά της συνάντησης, εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και της σημασίας που ο Πρωθυπουργός έδινε στη συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο.
Εκτός πια κι αν οι καρέκλες του στιγμιότυπου είναι υψηλής αισθητικής και σχεδίασης, οπότε, ως Νeo, πάω πάσο. Αλλά ακόμη και έτσι να είναι, οι Ρώσοι δεν φαίνεται να το εκτίμησαν.
Γι' αυτό και σύσσωμος ο ρωσικός τύπος καυτηριάζει το γεγονός, θεωρώντας το μεγάλη απρέπεια απέναντι στον Ρώσο Πρόεδρο, ο οποίος όταν συναντά ξένους ηγέτες, ανοίγει το Κρεμλίνο. Κι εκεί, πλαστικές καρέκλες και ψεύτικο ντεκόρ δεν υπάρχουν...
Πάλι καλά που οι Ρώσοι δεν γνωρίζουν ότι τις πλαστικές καρέκλες, στην Ελλάδα τις πουλάνε κυρίως στις...λαϊκές!
crimenet.gr
Posted: 29 Jan 2014 06:07 AM PST
Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο και θα σας πέσει το σαγόνι. 
Το βίντεο μιλάει από μόνο του.
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 29 Jan 2014 05:49 AM PST
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου μιλάνε αρχικά 3 υψηλόβαθμα στελέχη / τέκτονες μασονικών στοών και εν συνεχεία διάφοροι ''πεφωτισμένοι'' οι οποίοι προαναγγέλλουν τον ερχομό του νέου μεσσία !
Μικρή περίληψη του βίντεο με σχολιασμό μας :
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jan 2014 07:29 AM PST

Βρήκα αυτόν τον τύπο , ας τον ονομάσουμε Xorx , σε κάποια κεραμικά στο theNational Μουσείο του Ιράκ . 
Λόγω ορισμένων λεηλασιών στο μουσείο επικρατεί ένα γενικό χάος ,το βάζο σημαδεύτηκε " 4000 - 6000 π.Χ. » και το άφησαν έτσι μόνο με αυτήν την ένδειξη. 
Για σκεφτείτε το : το Ιράκ είναι η γενέτειρα της Παλαιάς Διαθήκης - The Garden Of Eden ( Βασόρα ).
Ας δούμε προσεκτικά τον Xorx . 
Μεγάλα διογκωμένα μάτια,περίεργα μακρόστενα χέρια,δεν έχει μαλλιά ,περισσότερα από πέντε δάχτυλα η λιγότερα,δεν έχει χείλη, περίεργο επίμηκες σώμα. 
Ως εκ τούτου , ο Xorx μοιάζει να είναι ένας εξωγήινος .
http://hellasxg.blogspot.com
Posted: 29 Jan 2014 04:57 AM PST
Posted: 29 Jan 2014 04:56 AM PST
Drone συλλαμβάνει τις δραματικές συνέπειες των κατολισθήσεων στη Βόρεια Ιταλία...

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 29 Jan 2014 04:37 AM PST
ΑΞΙΟΣ ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που δεν μασάει τα λόγια του ούτε φοβάται τους αντίχριστους γραικύλους!
Εύγε Σεβασμιώτατε! Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας πως πριν ρίξουμε την ψήφο μας στην κάλπη πρέπει να κάνουμε τον Σταυρό μας και ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ όλους τους άθεους και χριστιανομάχους! 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr
Posted: 29 Jan 2014 04:33 AM PST
Ακόμα τα λεφτά φανταστείτε δεν τα έχει πάρει η Ελληνική κυβέρνηση στα χέρια της αλλά κάνει εξαγγελίες σαν να τα έχει...
Ξεφτιλισμένοι.
Στην ελληνική επαρχία του νότου της Ευρώπης το αυτονόητο γίνεται διαφήμιση για να το δουν και να το καταλάβουν οι υπόδουλοι, οι κάτοικοι της μπανανίας...
Το πόστερ που «διαφημίζει» τη φιλευσπλαχνία του Πρωθυπουργού, αναρτήθηκε στη σελίδα facebook της Νέας Δημοκρατίας. Τα σχόλια μάλλον περιττεύουν και περισσεύουν.
Να μην μιλήσουμε το αισθητικό του που θυμίζει παρακμιακό τηλεπαιχνίδι.. αλλά στην Ελλάδα της παρακμής.. αυτά τα μυαλά, αυτά σκέφτονται..
Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Σαμαρά, δυσφημούν τον Πρόεδρό τους. Ο υπερβάλλων ζήλος, τους οδηγεί σε γελοιοποίηση και προσπαθούν για να βγάλουν επικοινωνιακό μήνυμα ωφέλειας εκεί που δεν υπάρχει και εκεί που η ταπεινότητα πρέπει να πρυτανεύει. Από τη μύγα ξίγκι δηλαδή.
Οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά, υποτιμούν τη νοημοσύνη ενός λαού, που μετρά νεκρούς, ανέργους, αστέγους, λουκέτα, συσσίτια, εξ αιτίας κυβερνήσεων και πολιτικών ανίκανων ακόμη και τώρα να πράξουν τα αυτονόητα. Εξ αιτίας εκείνης της εφαρμογής του μνημονίου που σκοτώνει τον ασθενή.. βλέπε Ζάππειο 1,2,3, ...500.
Δισεκατομμύρια ευρώ δεν εισρέουν στα ταμεία, γιατί νομοθετικές ρυθμίσεις (που δεν γίνονται, ποιος ξέρει γιατί;;) δεν επιτρέπουν την αποπληρωμή χρεών μεγαλο-οφειλετών μέσω των περιουσιών τους.
Λίστες τύπου Λαγκάρντ και εμβάσματα δισεκατομμυρίων, έχουν κυριολεκτικά αραχνιάσει και οδηγείται στο εδώλιο ο Παπακωνσταντίνου, για αδικήματα που ίσως τελούνται και σήμερα από τους διαδόχους του.
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.