20 Ιαν 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS 17-1-14

Στις 1:36 μ.μ. Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, ο/η EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014 <noreply@blogger.com> έγραψε:
EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2011


Posted: 17 Jan 2014 09:33 PM PST
Μια ματιά στο παρελθόν...52 φωτογραφίες...
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 09:35 PM PST
Γνωρίστε τον Navratan Harsh,21χρονών από το Μπικανέρ στην Ινδία, με ένα περίεργο πάθος για τα ζώα, ιδιαίτερα για τις σαύρες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 09:28 PM PST
*Εγώ από αντίδραση δεν βάζω ποτέ ΔΤ να δω...Ούτε πρόκειται...
Ζήτημα είναι να έχω δει μέχρι και σήμερα 30 δευτερόλεπτα και αυτά πάνω στο Ζάπινγκ και το αλλάζω γρήγορα. 
Η νέα δημόσια τηλεόραση που οραματιζόταν οι κυβερνώντες, στην οποία όλοι θα εργάζονται... σκληρά, κανείς δεν θα "λουφάρει" και δεν θα απεργεί... δεν είναι γεγονός.
Και στην νέα δημόσια τηλεόραση, κάνουν απεργίες. Ήδη ανακοινώθηκε η πρώτη απεργία στην ιστορία της ΔΤ.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της ΕΣΗΕΜ-Θ το ΔΣ κηρύσσει «πενθήμερη απεργία στο σχήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρόμενο για τον προσχηματικό, όπως αναφέρει, τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το δικαίωμα της περιφέρειας στη δημόσια ενημέρωση».
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 09:30 PM PST
Elongated Skulls Ica / Paracas Museum, Peru
Are you ready to be confronted with evidence that will directly contradict the version of "world history" that you were taught in school?
In recent years, hundreds of extremely bizarre skulls have been discovered all over the planet. Scientific tests that have been conducted on some of them conclusively prove that these ancient elongated skulls are NOT HUMAN.
Many people are not able to accept what you are about to see because it is too radical for them.
But the truth is that ancient texts have been telling us about these "hybrid beings" for thousands of years. 
There are even some ancient Indian traditions that claim that these creatures were in North America before the Indians were.
In fact, there is even one ancient Indian tradition about a war between a tribe of Indians and a race of red-haired cannibalistic giants. The Bible refers to these hybrids as "the Nephilim", and as time goes by the evidence keeps piling up that they were very, very real.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 08:24 PM PST
Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Το επιβλητικό άγαλμα του Ιησού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο δέχτηκε την επίθεση από τρομερούς κεραυνούς και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.
Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού σε όποιον τις έχει αντικρίσει.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 07:48 PM PST
Posted: 17 Jan 2014 07:36 PM PST
Posted: 17 Jan 2014 07:20 PM PST
Posted: 17 Jan 2014 07:16 PM PST
Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και αρνούνται να μοιραστούν μαζί μας την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν λόγω της ρύπανσης και των πολέμων στη Γη.
Η δήλωση ήρθε τα χείλη του πρώην υπουργού Άμυνας του ΚαναδάPaul Hellyer, ο οποίος θεωρείται ως «ο άνθρωπος που πιστεύει στους εξωγήινους περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πάνω στη Γη».
Ο Hellyer, που βρισκόταν στην ηγεσία του υπουργείου Άμυνας την τετραετία 1963 – 1967, υπό την κυβέρνηση του φιλελεύθερου πρωθυπουργού Lester B. Pearson, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια τις πεποιθήσεις τους για τους εξωγήινους το 2005.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι Russia Today, ο 90χρονος σήμερα Hellyer ανέφερε πως υπάρχουν τουλάχιστον 80 είδη εξωγήινων «ορισμένα εκ των οποίων μοιάζουν με τους ανθρώπους και δεν θα μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά αν περνούσαν ακριβώς δίπλα μας στον δρόμο».
Ο πρώην υπουργός εξηγεί πως στην πλειοψηφία τους οι εξωγήινοι είναι καλοπροαίρετοι και φιλάνθρωποι και θέλουν να μας βοηθήσουν, αν και υπάρχουν ένα με δυο είδη που δεν είναι τόσο καλά.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 07:12 PM PST
Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks που είχε φέρει στο φως χιλιάδες απόρρητα τηλεγραφήματα των αμερικανικών διπλωματικών αποστολών απ' όλο τον κόσμο,
υποστήριξε σήμερα ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα λέει ψέματα όσον αφορά τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις των μυστικών υπηρεσιών και "θα έπρεπε να ντρέπεται" για το πόσα λίγα έχει προσφέρει.
"Ακούσαμε πολλά ψέματα στην ομιλία του", είπε ο Ασάνζ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, αναφερόμενος στον ισχυρισμό του Ομπάμα ότι η NSA ποτέ δεν έκανε κατάχρηση των δεδομένων που συνέλεγε.
"Νομίζω ότι είναι λυπηρό για έναν αρχηγό κράτους να συνεχίζει έτσι για 45 λεπτά και να μην λέει σχεδόν τίποτα", πρόσθεσε.
Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο πρώην τεχνικός σύμβουλος των μυστικών υπηρεσιών που αποκάλυψε πολλές απόρρητες πληροφορίες για τη δράση της NSA "θα χάρηκε πολύ" που ανάγκασε τον πρόεδρο να μιλήσει για αυτά τα ζητήματα, συνέχισε.
Σύμφωνα με τον Ασάνζ, ο Σνόουντεν πρόκειται να απαντήσει στον Αμερικανό πρόεδρο την επόμενη εβδομάδα.
Posted: 17 Jan 2014 07:02 PM PST
Bittersweet: Sisters Sarah, Kaylee and Jodie Swales married in a triple wedding as they wanted their mother, who had terminal cancer, to see them walk down the aisle. She passed away hours later
Sarah, Kaylee and Jodie Swales - aged 19, 21 and 22 - all married their fiances in a joint ceremony in Snellville, Georgia in October
They had planned to marry at the end of the month but brought the wedding forward after their mother's condition worsened
Becky Swales, who was diagnosed with breast cancer four years ago, died just hours after she saw her daughters walk down the aisle
Newly-released pictures shared by the wedding photographer show the sisters' beautiful ceremony
Incredibly moving: The Swales family was overwhelmed by the moving ceremony, with the women's father Otis comforting his wife Becky (both seated)
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 04:56 PM PST
Κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας στο Bay of Kotor του Μαυροβουνίου, και λίγα λεπτά πριν...την καταγραφή του παρακάτω βίντεο, μια σειρά κεραυνών στην απέναντι ακτή τράβηξε την προσοχή του Marko Tomašević, ο οποίος θέλησε να...προσπαθήσει να καταγράψει έναν από αυτούς.
Σύντομα όμως βρέθηκε προ εκπλήξεως, καθώς ένας κεραυνός χτύπησε στη θάλασσα ακριβώς μπροστά από το σπίτι του, με αποτέλεσμα όπως δήλωσε να το νιώσει για τα καλά στο κορμί του...
Προσοχή: Χαμηλώστε τον ήχο πριν πατήσετε play.
http://www.gkourou.com
Posted: 17 Jan 2014 09:27 PM PST
Οι Σκοπιανοί τύπωσαν νέο χαρτονόμισμα, με τον Μέγα Αλέξανδρο, καβάλα στον Βουκεφάλα. 
Θα…αρχίσουν πάλι τα όργανα κι από τις δυο πλευρές.
Βεβαίως, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών δεν ήταν Σλάβος, οι Σλάβοι έφτασαν στα Βαλκάνια πολλούς αιώνες μετά, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ποιον ενδιαφέρει η ιστορική αλήθεια…
http://www.peramatozoa.net
Posted: 17 Jan 2014 04:17 PM PST
Αυτές είναι οι καινούργιες στολές των ειδικών δυνάμεων στην Ταϊβάν.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 03:25 PM PST
Τον Ιούνιο του 1947, στα ήρεμα στενά των ακτών της Μαλαισίας πολυάριθμα σκάφη λάμβαναν το ανατριχιαστικό μήνυμα του ολλανδικού μεταγωγικού πλοίουOurang Medan:
«Όλο το πλήρωμα είναι νεκρό», ανέφερε η φωνή, ενώ μετά από κάποια ακατάληπτα σήματα η τελευταία του λέξη ήταν «πεθαίνω»!
Το πλήρωμα του Silver Star, ενός από τα δύο πλοία που πλησίασαν στο σημείο, ήρθε μπροστά σε ένα περίεργο σκηνικό.
Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, οι άντρες του πληρώματος «κείτονταν ανάσκελα, κοιτούσαν τον ήλιο με έκφραση τρόμου, ήταν διπλωμένοι σε περίεργες στάσεις με τα χέρια τους πλεγμένα».
Σύμφωνα με το πλήρωμα, τα θύματα δεν έφεραν κάποιον ορατό τραυματισμό, είχαν ανοιχτά μάτια και μια έκφραση τρόμου ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 02:23 PM PST
Σημαντικό αντίκτυπο στο μοναδικής ποιότητας ελληνικό μέλι και τους 20.000 Έλληνες μελισσοκόμους έχει η απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να απορρίψει τροπολογία για την υποχρεωτική σήμανση γενετικά τροποποιημένης γύρης στο μέλι.
Έτσι, το ελληνικό μέλι εξομοιώνεται με το χαμηλής ποιότητας και βιομηχανικό άλλων χωρών κι επιπλέον, χάνεται το ποιοτικό πλεονέκτημα των ελλήνων μελισσοκόμων, έναντι μελισσοκόμων τρίτων χωρών που καλλιεργούν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ) και εισάγονται αθρόα στην Ε.Ε.
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο καταναλωτής δε θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν το μέλι που επιλέγει περιέχει γενετικά τροποποιημένη (ΓΤ) γύρη.
Με αφορμή την απόρριψη της τροπολογίας, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης κατήγγειλε την απόφαση, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Είναι δυστυχώς μια μέρα ντροπής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 02:09 PM PST
Ο αείμνηστος καθηγητής,ο μεγάλος Έλληνας, Νεοκλής Σαρρής αποκαλύπτει λίγους μόλις μήνες πριν το θανατό του στην εκπομπή του στο HIGH σοκαριστικό περιεχόμενο από τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο -που άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά - μεταξύ Ανδρέα Παπανδρέου και Στυλιανού Παττακού το '67 (κατά την ανάκριση του πρώτου).
Πως φτάσαμε στην οικονομική κατάρρευση...
Δείτε το βίντεο...

Πηγή
http://www.eleysis-ellinwn.gr
Posted: 17 Jan 2014 04:57 PM PST
Δεν πιστεύω την σήμερον ήμερα να φοβάστε να πάτε στον οδοντίατρο...
Posted: 17 Jan 2014 01:09 PM PST
Στο Τρίτο και τελευταίο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, Διαχειριστή του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο Γέροντας μιλάει:

- Για τα έσχατα χρόνια και την εποχή του Αντιχρίστου.
- Για το πρώτο Θηρίο της Αποκάλυψης.
- Για το χάραγμα και την αχρήματη κοινωνία.
- Για την «αναλαμπή» της Ορθοδοξίας και άλλες Προφητείες σχετικά με την Κωνσταντινούπολη.
- Για τους Γέροντες Παΐσιο και Πορφύριο.
- Τέλος, στο κλείσιμο της συνέντευξης απευθύνεται στους νέους που σκέφτονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για να αναζητήσουν  την τύχη τους στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 11:54 AM PST
Posted: 17 Jan 2014 11:50 AM PST
Η antifa είναι μια οργάνωση η οποία είναι κατά του Φασισμού.
Για να δούμε μερικά αντι-Φατικά πράγματα:
(update 09.01.2014)
Οι φωτογραφίες και τα Βίντεο είναι από διαδηλώσεις της αντίφα σε Βερολίνο και Βιέννη υπέρ των Εβραίων.


Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 11:49 AM PST
Την διαβόητη σημαία της περιόδου της Κρητικής πολιτείας – που την έχουν παντιέρα όσοι οραματίζονται την "ανεξαρτησία" της Κρήτης, επέλεξε η γνωστή ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, ως χαρακτηριστικό της Κρήτης, δείχνοντας παντελή άγνοια (ή αδιαφορία) για τα μνημεία και τις ομορφιές του νησιού που αποτελούν διεθνή σήματα για τον τουρισμό.
Όπως η Κνωσσός, το φαράγγι της Σαμαριάς και τόσα άλλα.
Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία μπορεί να έχει γίνει διάσημη τις τελευταίες μέρες χάρη στην επένδυση που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, ωστόσο στα ζητήματα γεωγραφίας φαίνεται πως έχει κάποια… κενά και σίγουρα όχι…αέρος.
Αποκαλυπτικό είναι το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας όπου ο ιδιοκτήτης της Ryanair Michael_O'Leary, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές που κάνει στην εταιρεία του, ώστε αυτή να γίνει περισσότερο φιλική.
Ωστόσο, σε ένα σημείο του σποτ όπου σε ένα πλάνο παρουσιάζεται η κλασική βαλίτσα με αυτοκόλλητα-προορισμούς, απεικονίζεται ο προορισμός της Κρήτης.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 11:25 AM PST
Ο κόσμος με ξέρει, είπε ο Πρετεντέρης.
«Και ξέρει πως δεν καταλαβαίνω από τέτοια. Τσάμπα το χαρτί, τσάμπα οι σφαίρες και τσάμπα τα γραμματόσημα, που ήταν πολλά».
«Δεν…είναι η πρώτη φορά που δέχομαι απειλές και δεν θα είναι η τελευταία», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως αυτός θα συνεχίσει τα λέει την γνώμη του.
Το Mega, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, είδε πως οι φάκελοι με τις σφαίρες σε Προβόπουλο και Πρετεντέρη πουλάνε και τους έκανε πρώτο θέμα...
Posted: 17 Jan 2014 11:20 AM PST
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός μίλησε για την πολιτική αμηχανία που υπάρχει για τις διώξεις της Χρυσής Αυγής και τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χρησιμοποιεί Αστυνομία και Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου.
Είπε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα πολιτικό ναυάγιο και ότι δεν μπορείς να λύνεις πολιτικά προβλήματα με δικαστικές διώξεις. Ο τρόπος αντιμετώπισης με τον οποίο συντάσσονται και οι άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης βρωμάει καθεστωτική νοοτροπία και το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκεται δηλαδή την συρρίκνωση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία.
Σημείωσε ότι χρησιμοποιούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά όπου το πολιτικό σύστημα διακινούσε εκατομμύρια σε σακούλες και ξαφνικά η δικαιοσύνη εμφανίστηκε και ασχολείται με τα 42.000 ευρώ που είχε στο σπίτι του ο Μιχαλολιάκος και τον πάνε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος(!) την ώρα που αντιμετωπίζει τα άλλα κόμματα σαν ιερές αγελάδες.
Διαβάστε περισσότερα »
Posted: 17 Jan 2014 10:08 AM PST
Τα φρένα του οχήματος υπερθερμάνθηκαν με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται...
Το περιστατικό έγινε τη στιγμή που το φορτηγό ήταν σε κατηφόρα…
Δείτε το βίντεο:
http://www.gkourou.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ"

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.